F1 Haber Haberleri

SON DAKİKA: Akaryakıtta ÇİFTE İNDİRİM! Tabelalar peş peşe böyle değişti (7 Haziran benzin ve motorin fiyatları)

Son dakika haberi… Milyonlarca araç sahibi petrol fiyatlarının 4 ayın en düşük seviyesini görmesinin ardından ‘bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim zam var mı?’ sorusuna yanıt ararken son dakika gelişmesi yaşandı. Araç sürücülerini ilgilendiren haber. Akaryakıtta tabela değişti. Petrol fiyatlarındaki dalgalanma ve dolardaki düşüşün ardından benzin ve motorine indirim geldi. (7 Haziran Cuma günü güncel akaryakıt benzin motorin fiyatları)

Finans 2024-06-07 07:23:16

Eşini boğdu, kendini astı! O sırada eve giren çocuk feryat etti: Ben bu manzarayı nasıl unutacağım

Kahreden haber gece saatlerinde İzmir'den geldi. Bipolar bozukluğu olduğu iddia edilen İbrahim Köçer önce eşini boğarak katletti, ardından da kendini asarak yaşamına son verdi. Çiftin, eve gelen çocukları gördüğü manzaraya ise inanamadı. Talihsiz genç, 'Ben bu manzarayı nasıl unutacağım' diyerek sinir krizi geçirdi.

Haber 2024-06-07 06:51:36

İstanbul'da ormana girişler yasaklandı! Ardından bir büyükşehirden daha aynı haber geldi

Artan sıcaklıklar yetkilileri harekete geçirdi. İstanbul Valiliği, orman yangınlarının önlenmesi amacıyla, bazı piknik ve mesire alanları dışında ormanlık alanlara girişlerin 10 Haziran-15 Ekim 2024 tarihleri arasında yasaklandığını duyurdu. Ardından bir yasak haberi de Antalya'dan geldi.

Haber 2024-06-06 14:59:40

Hulusi Akar sessizliğini bozdu: Bugüne kadar cevap vermemiştik

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar'ın Meclisteki oturum sırasında açık kalan mikrofonuna yansıyan diyalog tartışmaları sosyal medyada geniş yer bulmuştu. Akar konuyla ilgili sessizliğini Meclis'te yaptığı konuşmada bozdu. 'Bugüne kadar cevap vermemiştik' diyen Akar, "Bir önerge okunuyor, diğeri nerede diyorum. Biri geldi diyor biri. İki önergeden biri. Televizyonlar, haber siteleri yanlış anlaşılmadan dolayı biri kelimesini bilgi olarak yayınladılar." ifadelerini kullandı.

Haber 2024-06-06 13:34:31

Basın Kartı Yönetmeliği'nde değişiklik! Dikkat çeken TRT ve Anadolu Ajansı kararı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Basın Kartı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlandı. Yönetmelikle getirilen düzenlemeyle, Anadolu Ajansı ve Türkiye Radyo-Televizyon Kurumu'nda (TRT) haber alanında çalışmayanlara basın kartı verilmeyecek.

Haber 06-06-24 08:44

A(H5N2) kuş gribi kaynaklı ilk insan ölümü! DSÖ doğruladı, Meksika'dan gelen haber tüm dünyayı endişelendirdi

Meksika'dan gelen haber tüm dünyayı endişelendirdi. Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), A(H5N2) kuş gribi kaynaklı ilk insan ölümünün doğrulandığını duyurdu. Yapılan açıklamada Mexico City’de ateş, nefes darlığı, ishal ve mide bulantısı şikayetleriyle hastaneye kaldırılan 59 yaşındaki bir hastanın hayatını kaybettiği ve A(H5N2) varyantından kaynaklanan ilk insan ölümü olduğu belirtildi.

Haber 06-06-24 06:27

Euro 2024 öncesi A Milli Takım'a kötü haber! Maça devam edememişti... Ozan Kabak kadrodan çıkarıldı

Euro 2024 öncesi İtalya ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Ozan Kabak'tan kötü haber geldi. TFF, Ozan Kabak'ın sağ diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildiğini ve Euro 2024 geniş kadrosundan çıkarıldığını açıkladı.

Spor 05-06-24 14:40

Otoyol kenarında elleri kesik çıplak kadın cesedi bulundu! Katilin sözleri şoke etti... Sevdiğim bir şeyi buraya attım

Tayland'ın Mueang bölgesindeki Udon Ratthaya otoyolunun altında her iki eli de bileklerinden kesik halde çıplak bir kadın cesedi bulundu. Cansız bedeni bulmadan önce bir motorsikletli adamın çimlerle bir şeyler örtmeye çalıştığını fark eden adam polise haber verdi. Polise verdiği ifadesinde görgü tanığı katil olduğu iddia edilen motorsiklet sürücüsünün kendisine, "Sevdiğim bir şeyi buraya attım" dediğini söyledi.

Trend 05-06-24 14:26

Ne bankaya ne de yastık altına güvendiler! Kilolarca altını arka bahçelerine gömen yaşlı çifte hırsızlık şoku... Bir anda ortadan kayboldu

Taylandlı yaşlı bir çift bankaya ve evde saklamaya güvenmediklerini söyleyerek kilolarca altınlarını evlerinin arka bahçesinde bulunan bir ağacın dibine gömmüştü. Lamphun eyaletinde yaşayan ikili arka bahçelerine gömdükleri 200.000 baht (yaklaşık 1777 bin 446 TL) değerindeki altın aksesuarlarını kaybedince hırsızlık mağduru olduklarını anlayarak durumu polise haber verdi.

Trend 05-06-24 11:56

Avrupa Şampiyonası öncesi Ozan Kabak'tan kötü haber! Yaşadığı sakatlık sonrası sahayı sedyeyle terk etti

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi hazırlık mücadelesinde İtalya ile karşılaşan A Milli Takımımızda Ozan Kabak mücadelenin 39'ncu dakikasında yaşadığı sakatlık sonrası oyuna devam edemedi. İşte detaylar...

Spor 04-06-24 23:02

Sıcaktan bunalanları sevindirecek haber! Bu hafta geri dönüyor: İstanbul, İzmir uyku uyuyabilecek, rahat bir nefes alacak

Türkiye sıcak hava dalgasının etkisi altında bunaltıcı sıcakları hissetmeye başlarken şimdi de sağanak yağış haberi geldi. İstanbul bugün en sıcak günlerinden birini yaşarken birçok ilde de 40 derecelik sıcaklar görülüyor. Ancak cuma gününden itibaren İstanbul, İzmir, Ege için "Rahat bir nefes alınacak" değerlendirmesi geldi.

Haber 04-06-24 16:13

63 yaşındaki baba suçlandı! Anne ve oğlu evlerinde ölü bulundu... Polis karşılaştığı manzaraya inanamadı

İngiltere'nin Essex bölgesindeki çiftlik evlerinde 54 yaşındaki Maria Nugara ve oğlu 29 yaşındaki Giuseppe Morreale ölü bulundu. Komşuları evden gelen sesler üzerine polis haber verdiklerinde gerçek ortaya çıktı. 63 yaşındaki Calogero Ricotta karısını ve oğlunu öldürmekle suçlanarak tutuklandı.

Trend 04-06-24 15:22

Bu acıya yürek dayanmaz! Balayı için geldiği otelde hayatını kaybetti

Sivas'ta evlendikten sonra balayı için Nevşehir'e gelen genç çiftten acı haber geldi. Nazlı Can Göksu (21), eşi ile kaldığı otelde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. İşte detaylar...

Haber 04-06-24 13:59

Son dakika | Zonguldak'ta maden ocağında göçük! İki işçi mahsur kaldı, birinden kahreden haber geldi: Yaralı halde yardım etti

Son dakika haberi: Zonguldak'ta bir maden ocağında göçük meydana geldi. Göçükte mahsur kalan iki işçiden Harun Kara çalışmalar sonucu çıkarıldı. Diğer işçi Tevfik Soy'dan ise acı haber geldi. Harun Kara, Soy'u kurtarma çalışmasına yaralı halde yardım etti.

Haber 04-06-24 13:56

Yıllar önce İstanbul'u terk etmişti! Özlem Tekin sırra kadem bastı... Çiftliğinin tavanı düşmüş, kapısına kilit vurulmuş

Uzun zamandır gözlerden uzak bir yaşam süren Özlem Tekin 2016 yılında her şeyi bırakıp Bodrum Muğla'ya yerleşmişti. Telefon dahi kullanmayan Tekin adeta sırra kadem bastı. Kendisinden bir türlü haber alınamayan Özlem Tekin'in çiftliğinin son hali ise herkesi şaşırttı.

Kulis 04-06-24 12:51

Entübe edilmişti! Aşk-ı Memnu'nun Şayeste'si Fatma Karanfil'den acı haber

Türk sinemasının usta isimlerinden Fatma Karanfil, kanser tedavisi gördüğü Florya’daki hastanede geçtiğimiz günlerde entübe edilmişti. Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı 'Şayeste' karakteriyle de tanınan Yeşilçam'ın usta ismi Fatma Karanfil'den acı haber geldi. Fatma Karanfil yaşamını yitirdi.

Magazin 04-06-24 08:43

Tarkan'dan yeni albüm müjdesi! Adını ve çıkış tarihini açıkladı

Tarkan'dan müzikseverleri heyecanlandıran haber geldi. Bir süredir albüm hazırlıklarını sürdüren Megastar, yeni albümünün adını ve çıkış tarihini sosyal medya hesabından paylaştı.

Kulis 03-06-24 20:29

Kayıp öğrencinin şüpheli ölümü! Cansız bedeni, evinin yakınındaki binanın otoparkında bulundu

İzmir'in Buca ilçesinde, dünden beri haber alınamayan denizcilik lisesi öğrencisi Hasan Hüseyin Kaynak'tan acı haber geldi. 16 yaşındaki öğrenci, yakınları tarafından evlerine 400 metre mesafedeki bir binanın otoparkında ölü bulundu. Vücudunda morluklar tespit edilen Kaynak'ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Haber 03-06-24 17:27

Sigaraya zam geldi! En ucuz ve en pahalı sigara fiyatları belli oldu

Sigara tiryakilerine kötü haber... Bir sigara grubuna daha zam geldi. 3 TL'lik zamla birlikte en pahalı sigara 70 TL, en düşük sigaranın fiyatı ise 61TL oldu.

Finans 02-06-24 19:31

'Deprem gibi oldu! Evimiz başımıza yıkıldı' Çöken binada yaralanan vatandaş korkunç anları anlattı 'Bir kadın gördüm, ağzı, burnu kanlar içindeydi'

Tüm Türkiye, İstanbul Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili gelişmeleri sabah saatlerinden itibaren endişeyle takip etti, enkazdan acı haber geldi ve 1 kişi hayatını kaybederken 8 kişi de yaralandı. Enkazdan yaralı olarak çıkarılan Mikail Atlı yaşadıklarını depreme benzetip "Sabah önce bir sallandı. Uyandım, ne oldu diye pencereden dışarı bakayım derken daha çok sallandı, düştü bina" ifadelerini kullandı. "Evimiz başımıza yıkıldı" diyen Atlı "Bir kadın gördüm, ağzı, burnu kanlar içindeydi" dedi.

Haber 02-06-24 15:42

Milli Takım'a üzücü haber! Enes Ünal sakatlandı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Bournemouth'un formasını terleten milli futbolcu Enes Ünal, sakatlığı sebebiyle A Milli Takım kadrosundan çıkartıldı. Yapılan açıklamada Ünal'ın sol ayak baş parmağında kırık tespit edildiği ifade edildi.

Spor 01-06-24 11:32

Son dakika | Tansu Çiller'in acı günü: Eski başbakanın eşi Özer Uçuran Çiller yaşamını yitirdi

Son dakika haberi: Türkiye'nin 22. ve ilk ve tek kadın başbakanı Tansu Çiller'in eşi Özer Uçuran Çiller 86 yaşında hayatını kaybetti. Acı haber bugün sabah saatlerinde geldi.

Haber 01-06-24 09:19

İstanbul Valiliği’nden Gezi Parkı önlemi: 'Kapalı olacaktır…'

İstanbul Valiliği'nin Gezi Parkı olaylarının yıl dönümünde ulaşım seferlerine dair aldığı kararı Metro İstanbul duyurdu. Buna göre, bugün saat 15.00 itibarıyla M2 Yenikapı-Hacıosman Metro hattının Taksim ve Şişhane istasyonu ile F1 Taksim-Kabataş Füniküler hattı işletmeye kapalı olacak.

Haber 31-05-24 13:42

Sıcaklıklar artıyor! İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya...O ilde 39 dereceyi bulacak!

Yaz bir türlü gelmiyor diyenlere müjdeli haber geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayınladığı yeni raporda sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerine çıktığı görülüyor. İstanbul'da hafta başında termometre 32 dereceyi gösterirken, Antalya'da 38 derece, Adana'da ise sıcaklıklar 39 dereceye kadar yükselecek.

Manşet 30-05-24 20:54

Bir ülke daha Filistin'le ilgili kararını verdi! Resmen tanıdılar

Geçtiğimiz günlerde İspanya, Norveç ve İrlanda Filistin'le ilgili adım atarak resmen tanıma kararı almıştı. Gözlerin çevrildiği Slovenya'dan da haber geldi. Slovenya hükümeti Filistin Devleti'ni resmen tanıma kararı aldı.

Haber 30-05-24 16:46

Biri 14, biri 15 yaşında! Bir il bu düğünü konuşuyor: Babalarının açıklamaları ağızları açık bıraktı

Dün akşam Kocaeli'de gerçekleştirilmek istenen bir düğün duyanların ağzını açık bıraktı. Biri 14 biri 15 yaşındaki çocuklar, gelinlik ve damatlık giydirilerek evlendirilmek istendi. Sokaktaki akılalmaz görüntüyü görenler hemen ekiplere haber verdi. Polisin gelmesiyle düğün töreni sonlandırıldı. Çocukların aileleri hakkında soruşturma başlatılırken iki babanın yaptığı savunma pes dedirtti.

Haber 30-05-24 15:46

'Ama arkadaşlar iyidir' repliği ile hafızalara kazınmıştı! Usta sanatçı Ahmet Uğurlu hayatını kaybetti!

Tabutta Rövaşata filmindeki 'Ama arkadaşlar iyidir' repliğiyle hafızalara kazınan Ahmet Uğurlu, uzun seneler sonra Behzat Ç dizisinde rol almıştı. Usta sanatçıdan üzen haber geldi. Ahmet Uğurlu hayata gözlerini kapadı...

Magazin 30-05-24 14:56

İzmir'de 30 yaş üstü öğrencileri üzecek haber! Sınır getirildi

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi 30 yaş üzerindeki öğrencilerin ulaşım kartları için yeni karar aldı. Buna göre 30 yaş sınır olarak belirlendi. 30 yaş üzeri öğrencilere ulaşımda tam bilet tarifesi uygulanacak.

Finans 30-05-24 13:02

Usta oyuncu Kadir İnanır'dan korkutan haber! Tekrardan hastaneye kaldırıldı

Geçtiğimiz ay beynine pıhtı atan ve uzun süre hastanede kalan usta oyuncu Kadir İnanır yeniden hastaneye kaldırıldı. Ünlü oyuncunun sağlık durumu hakkında henüz bir bilgi paylaşılmazken hayat arkadaşı Jülide Kural konuyla ilgili açıklama yaptı.

Magazin 29-05-24 16:37

Kasaba Doktoru'nun Bahar'ı Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti! Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı duyunca yıkıldı

Unutma Beni, Yüksek Sosyete, Kasaba Doktoru gibi birçok başarılı projede yer alan Gülşah Çomoğlu'ndan acı haber geldi. 2 yıldır kanser tedavisi gören ünlü oyuncu hayata gözlerini kapadı.

Magazin 29-05-24 14:30

Fatih Portakal'dan 'Kovulmadım' paylaşımı! Sözleşme imzaladı, yeni sezonda Sözcü'de mi olacak?

Sözcü TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Yeni sezonda da ekranda olup olmayacağı merak konusu olan Portakal, 'Kovulmadım' paylaşımıyla dikkat çekti. Yeni sözleşme görüntüsünü paylaşan Portakal, "İmzayı attım" dedi.

Haber 29-05-24 11:16

Son dakika | Dördüncü gün, ikinci ölüm: Burdur'da diyalize giren hastalardan bir acı haber daha!

Son dakika haberi: Burdur'da diyalizden sonra tedavi alınan hastalardan bir acı haber daha geldi. Olaydan günler sonra Mustafa Demir hayatını kaybetmişti. Son olarak hastalardan Saniye Aksöz de yaşamını yitirdi.

Haber 29-05-24 11:09

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava tahmin raporunu yayınladı! O günden itibaren sıcaklıklar artıyor

Yaz ne zaman geliyor? Yağışlar devam edecek mi? Hava sıcaklıkları ne zaman artacak? sorularının yanıtı geldi. Meteoroloji'den beklenen haber geldi. Sıcaklıklar o günden itibaren artışa geçiyor. İşte detaylar....

Manşet 28-05-24 20:43

Burdur’daki diyaliz olayında acı haber! Entübe edilen hastalardan biri hayatını kaybetti

Burdur'da 25 Mayıs günü çok sayıda hasta, diyaliz tedavisinin ardından fenalaşınca hastaneye yatırılmıştı. Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilen ve entübe edilen hastalardan Mustafa Demir (70) hayatını kaybetti.

Haber 28-05-24 18:19

Yönetim 'görüşmeler sürüyor' demişti! Di Maria hayalleri suya düştü... Sözleşmesini bile açıkladılar

Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan ve taraftarları da oldukça heyecanlandıran isimlerden olan Angel Di Maria için yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Siyah-Beyazlılar'ın çok istediği yıldız isim için Portekiz'den camiayı üzecek bir haber geldi. İşte detaylar...

Spor 28-05-24 12:42

Taş Kağıt Makas'ın Fecir'i Burak Yörük evleniyor! Böyle duyurdu

Şimdilerde Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven ve Hande Ataizi'nin başrolünde yer aldığı Taş Kağıt Makas dizisinde canlandırdığı Fecir karakteri ile adından söz ettiren Burak Yörük'ten müjdeli haber geldi. Yörük, bir süredir birliktelik yaşadığı Tuana Yılmaz'a evlenme teklifi etti. Çift, o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Magazin 28-05-24 12:41

Türkiye'nin konuştuğu vahşette yeni gelişme! 16 parçaya ayrılan cesette 'beyaz kova' detayı: Görüntüleri ortaya çıktı: 'Olayla ilgim yok'

Türkiye'nin kanını donduran haber dün öğlen saatlerinde Pendik'ten geldi. Bir erkek cesedinin parçalara ayrılarak farklı çöp konteynerlerine atıldığı belirlendi. Cesedin 79 yaşındaki 8 çocuk babası Nihat Salih'e ait olduğu belirlendi. Vahşetin detayları merak edilirken ekipler 'beyaz kova' detayına ulaştı. Öte yandan gözaltına alınan kişinin güvenlik kamerası görüntülerine ulaşılırken ifadesi de ortaya çıktı.

Haber 28-05-24 11:21

Anne ve babalar bu haber çocuklarınızı ilgilendiriyor: Artık okul önlerinde olmayacaklar...

Milli Eğitim Bakanlığı hakkındaki içerikler son dönemde en çok takip edilen haberler arasında yer alıyor. Öğretmen atamaları, Bakan Tekin'in müfredat kararı gündem olmuştu. Bakanlık anne ve babaları ilgilendiren yeni bir karar daha aldı.

Manşet 28-05-24 11:05

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Çağlar Söyüncü evlendi! İşte nikahten ilk kareler

Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Çağlar Söyüncü geçtiğimiz günlerde oynanan Fenerbahçe- Galatasaray derbisinde attığı golle adından söz ettirmişti. Yıldız futbolcudan müjdeli haber geldi. Ünlü futbolcu moda tasarımcısı sevgilisi Serra Pakdemir ile dünyaevine girdi.

Magazin 28-05-24 09:47

Sıcaklık ne zaman artacak? Beklenen haber geldi: Haziran ayı için kritik uyarı

Türkiye'nin birçok bölgesinde etkili olan sağanak ve fırtına sonrası sıcaklıkların ne zaman artacağı merak konusu oldu. Beklenen haber Hava Tahmin Uzmanı Murat Acar'dan geldi. Batı kesimlerinde çarşambadan itibaren sıcaklıkların artacağını vurgulayan Acar Haziran ayı için ayrı bir parantez açarak vatandaşlara uyarıda bulundu.

Haber 27-05-24 17:13

Grand Prix'te Emily Ratajkowski de boy gösterdi! Ceketinin önünü açtı

Emily Ratajkowski, Monako'daki F1 Grand Prix'sine katıldı. Her seçimiyle adından söz ettiren Emrata yarış ceketinin önünü açınca dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 27-05-24 08:57

Türkiye üzerinde türbülansa yakalandılar! Katar Havayolları'na ait uçakta korku dolu anlar: Yaralılar var

Londra'dan Singapur'a giden bir yolcu uçağı türbülansa girmiş ve 1 yolcu hayatını kaybederken 30 kişi yaralanmıştı. Benzer bir haber ise Katar Havayolları'ndan geldi. Katar’ın başkenti Doha’dan İrlanda’nın başkenti Dublin’e giden uçak Türkiye üzerinde türbülansa girdi. Olayda 12 kişi yaralandı.

Haber 26-05-24 17:30

SGK düğmeye bastı: Eşe dosta iyilik yapmak isterken o yola başvurulanlar yandı! Hem faiziyle geri alınacak hem de 5 yıla kadar hapis var!

Sigortalı olarak çalışmadığı halde emekli olabilmek, ücretsiz sağlık hizmetlerinden yararlanmak isteyenlere Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan kötü haber geldi. Hem sahte sigortalıları hem de sahte sigorta yapanları cezalar bekliyor. SGK düğmeye bastı ve yeni platformu kurdu. Ödenekleri faiziyle geri ödemeden hapis cezasına kadar yaptırımları var. İşte detaylar...

Finans 26-05-24 09:06

Özgür Demirtaş Maalesef iyi haber veremiyorum dedi ve açıkladı: 'İnanamayacaksınız'

Ekonomiye dair yaptığı açıklamalarla sık sık gündem olan ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, son olarak yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti. Paylaşımında "Maalesef size iyi haber veremiyorum" diyen Demirtaş, "Sene sonuna kadar çok daha kötüsü gerçekleşecek" ifadelerini kullandı. İşte Demirtaş'ın gündem olan o paylaşımı...

Manşet 25-05-24 17:48

Yatağının altından gelen seslere bakınca gözlerine inanamadı! 4 ay boyunca evinde bir yabancıyla yaşamış... İç çamaşırlarımı bile giymiş

TikTok'ta 'Hodgepodgeplace' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın yatağının altında gelen seslerle birlikte korkunç bir keşifte bulunduğunu anlattı. 4 aydır yatağının altında bir yabancının yaşadığını fark eden kadın durumu anında polise haber verdi. Polisin olayı araştırmasıyla birlikte evde gizlice yaşayan adam aile üyelerinin evde olmadığı zamanlarda onların eşyalarını kullandığını söyledi.

Trend 25-05-24 14:55

Son dakika: BENZİNDE İNDİRİM sürpriz olmadı! 1,38 liralık düşüş akaryakıt tabelasına yansıdı… (25 Mayıs 2024 güncel benzin-mazot fiyatı)

Son dakika haberi… Benzin fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç TL? Bugün akaryakıt fiyatları ne kadar? Bugün akaryakıta indirim-zam var mı? sorularına yanıt arayan araç sahiplerini yakından ilgilendiren bir haber geldi. Benzin litre fiyatı bugün tabelalarda 1,38 liralık indirimli yandı. İşte İstanbul, Ankara, İzmir güncel akaryakıt fiyatları…

Finans 25-05-24 08:11

Aşk-ı Memnu’nun Şayeste’si Fatma Karanfil’den acı haber! Entübe edildi

Türk sinemasının usta isimlerinden Fatma Karanfil, kanser tedavisi gördüğü Florya’daki hastanede entübe edildi. 72 yaşındaki Karanfil, Aşk-ı Memnu dizisindeki Şayeste rolüyle hafızalarda yer etmişti. Ünlü oyuncunun, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Prof. Dr. Murat Dilmener Hastanesi’nde yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi.

Magazin 25-05-24 07:16

Yeni imajıyla çok konuşuluyordu! Fenalaşan Bayhan apar topar hastaneye kaldırıldı

Yeni imajıyla uzun bir süre konuşulan Bayhan son dönemlerde Tiryakinim şarkısıyla gündeme gelmeyi başarıyordu. Şarkıcıdan hayranlarını korkutan bir haber geldi. Apar topar hastaneye kaldırılan Bayhan'ın zatürre olduğu iddia edildi.

Magazin 24-05-24 16:59

50 değil 100 değil 300 bin TL'ye kadar! Araç bayilerinde '7 Temmuz' telaşı! Otomobil almak isteyenler elinizi çabuk tutun!

Otomobil sahibi olmak isteyenleri sevindirecek haber! Otomotiv sektöründe '7 Temmuz' alarmı yaşanıyor. Temmuz ayından itibaren güvenlik tedbirleri ve teknolojileri olmayan sıfır kilometre araçlar artık satılamayacak. Stokları eritmek isteyen araç bayileri peş peşe kampanyalar düzenlendi. Nakit indirimi de yapan var, kredide düşük faiz uygulayan da... Sektör temsilcileri araç almak isteyenleri süre konusunda uyardı. Stoklar eriyebilir...

Finans 24-05-24 09:25