Maradona Oldu Haberleri

MSB kahreden haberi duyurdu! Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcının patlaması sonucu Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba'nın şehit olduğunu bildirdi.

Haber 2024-05-23 00:47:02

UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyon Atalanta oldu! Leverkusen bu sezonki ilk mağlubiyetini aldı...

UEFA Avrupa Ligi finalinde Almanya'nın Bayer Leverkusen takımını 3-0 yenen İtalyan ekibi Atalanta, tarihinin ilk Avrupa kupasını kazandı. Ademola Lookman’ın bulduğu 3 golle Leverkusen'in 51 maçlık yenilmezlik serisi bitiren Atalanta'nın başarısı Avrupa basınında gündeme oturdu.

Spor 2024-05-22 23:53:18

Mario Balotelli, Adana Demirspor'dan ayrıldı! Yeni adresi hemen belli oldu...

Süper Lig ekibi Adana Demirspor forması giyen yıldız futbolcu Mario Balotelli, Akdeniz ekibine veda ederek paylaşımda bulundu.

Spor 2024-05-22 16:39:01

Arda Güler, Cristiano Ronaldo'nun başına bela oldu! 19 yaşında adını tarihten sildi...

Real Madrid formasını sırtına geçiren ve son haftalarda gösterdiği performansla büyük alkış toplayan Arda Güler, adını şimdiden tarihe yazdırdı. Real Madrid formasıyla 6 gole ulaşan milli oyuncu Ronaldo'yu geride bırakmayı başardı.

Spor 2024-05-22 16:29:26

Türkiye 17 yaşındaki katil zanlısını konuşuyor! Ata Emre Akman'ı vahşice katletmişti: Hapis cezası iniyor

Üniversite öğrencisi ve motokurye Ata Emre Akman'ın öldürülmesiyle ilgili iddianame hazırlandı. Balıkesir'de işlenen vahşi cinayet üzerine katil zanlısı E.Ö. (17) hakkında müebbet hapis istemiyle dava açıldı. Ancak E.Ö.'nün yaşı 18'den küçük olduğu için cezasının indirildiği belirtildi. E.Ö. hakkında istenen ceza belli oldu.

Haber 22-05-24 16:03

'Kocamın her sevgilisini aradım' diyerek itiraf etti! Serhat Yabancı kendini tutamadı! Adriana Lima'yı örnek gösterdi ve..

Beyaz Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Nur Viral programında işlediği konularla sık sık sosyal medyanın gündemine düşüyor. Programında canlı telefon bağlantıları alan Viral'e gelen itiraflar ise adeta ağızları açık bırakıyor. Aile Terapisti ve Danışmanı Serhat Yabancı'nın konuk olduğu programa gelen bir itiraf herkesi şaşırtırken Yabancı'nın verdiği örnek sosyal medyada gündem oldu...

Magazin 22-05-24 16:02

Likidite arttı, gecelik faiz politika faizinin altına indi

Merkez Bankası verileri açıkladı. Likidite fazlası 462 milyar TL oldu. BIST gecelik faizi yüzde 47 seviyelerine geriledi.

Finans 22-05-24 15:38

Süperstar Ajda Pekkan'dan çağrı: Hata yapıyorsunuz

AK Parti, bir süredir üzerinde çalıştığı Hayvan Hakları Kanunu’nda yapılacak değişiklikle sahipsiz sokak hayvanlarının uyutulması konusunu değerlendirmeye aldı. Konu ile ilgili sosyal medyada tepki yağdı. Tepki gösteren isimlerden biri de Ajda Pekkan oldu.

Magazin 22-05-24 15:29

Piyasalar yarına odaklandı! Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak! Beklenti anketlerinin hepsi o oranda birleşti! 'Ek TL sterilizasyon araçları' detayı!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın Mayıs ayı faiz kararı yarın belli oluyor. Dolar, altın, borsa yatırımcılarının takip ettiği karar öncesi ekonomistlerin de beklentileri belli oldu. Geçtiğimiz ay politika faizini sabit bırakan Merkez Bankası bu ay sürpriz bir karara imza atacak mı? İşte beklentiler...

Finans 22-05-24 14:43

Merkez Bankası'nın depo ihalesine verilen teklif belli oldu

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası TL depo alım ihalesine 114 milyar 945 milyon liralık teklif geldi. İhalede, minimum faiz oranı yüzde 49,85 oldu.

Finans 22-05-24 14:16

Borsa günün ilk yarısında yükseldi

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,27 değer kazanarak 10.924,67 puana çıktı. Bankacılık endeksi yüzde 1,24 yükselirken, holding endeksi yüzde 0,12 geriledi. Sektör endekslerinde en fazla kazandıran spor oldu.

Finans 22-05-24 14:14

Cinsiyet değiştiren Mika Raun Yusuf Güney'i görünce dayanamadı! Astralde seks var mı?

Cinsiyet değiştirmesi sonrası değişimiyle adından söz ettiren Mika Raun katıldığı yayında Yusuf Güney'i görünce kendini tutamadı. Mika Raun cinsellik sorusuyla gündem oldu.

Magazin 22-05-24 13:59

Oğuzhan Uğur, Meryem Uzerli'nin aşk dolu sözleri karşısında ne yapacağını bilemedi! Annesine seslendi: Gör bunları gör

Oğuzhan Uğur, Youtube'da yayın yaptığı PİNÇ programının konuğu Meryem Uzerli oldu. Uğur, programın yeni bölümünden bir kesit paylaştı. Uzerli'nin aşk dolu sözleri karşısında ne yapacağını bilemeyen Uğur'un annesine olan sitemi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 22-05-24 13:03

Survivor Yunus Emre yine rahat durmadı... Aleyna'dan sonra Yunan güzelle yakınlaştı! O görüntüler çok konuşuldu

Survivor All Star bu sene büyük bir heyecanla devam ediyor. Yarışmada aldığı cezalarla adından sıkça söz ettiğimiz Yunus Emre, Aleyna'nın elenmesinin ardından Yunan güzelle yakınlaştı. Yarışmadaki o görüntüler kısa sürede sosyal medyada viral oldu.

Kulis 22-05-24 11:39

Burak Özçivit'ten sonra Kıvanç Tatlutuğ'a Kuveyt'ten büyük teklif! Özel uçak ve dudak uçuklatan para teklini duyunca tepkisi olay oldu

Orta Doğu'da Türk ünlülere ilgi giderek artıyor. Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ'a Kuveyt'te bir mağaza açılışına katılması için 12 milyon teklif edildi. Özel uçak bile tahsis edilen Tatlıtuğ, kariyerine ters bulduğu için teklifi reddetti. Geçtiğimiz yıllarda da böyle bir etkinliğe Burak Özçivit davet edilmişti. Lüks bir markanın düzenlediği davette Özçivit, ülkenin 80 zengin kadını ile birlikte yemek yemişti.

Kulis 22-05-24 11:13

Dünyanın en güzel kız çocuğuydu... Cannes'da görenler inanamadı! Thylane Blondeau değişimiyle gündem oldu

Henüz 4 yaşındayken ünlenen ve çocuk yaşlarında "Dünyanın En Güzel Kızı" unvanına sahip olan Fransız model Thylane Lena-Rose Blondeau şimdilerde 23 yaşında kocaman bir genç kız. Sosyal medya paylaşımlarıyla zaman zaman gündem olan ünlü isim bu defa Cannes pozlarıyla dikkat çekti. Ünlü model kırmızı halıdaki pozlarıyla beğeni topladı.

Kulis 22-05-24 11:02

Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen'in 3 yaşındaki oğlunu bakıcısı sokak ortasında dövdü! Komşuları ihbar etti...

Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen'in 3 yaşındaki oğlu bakıcısı tarafından darp edildi. Parkta yaşanan korkunç olayı gören komşuları ünlü sunucuyu arayarak durumu haber verdi. Olayı duyan Özgen ve eşi, yabancı uyruklu bakıcıdan şikâyetçi oldu.

Magazin 22-05-24 10:16

Yıllardır kullanıyorlardı! Evlerine gelen tebligatla büyük şok yaşadılar 'İkinci ödeme yapmamız gerekecek'

İstanbul Avcılar'da uzun süredir faaliyet gösteren fatura ödeme merkezinde faturalarını ödeyenler evlerine gelen elektrik, su ve doğalgaz kesme tebligatlarıyla şok yaşadı. 2 ay önce el değiştirdiği ve ruhsatsız olduğu öğrenilen iş yerini belediye ekipleri mühürledi. Çok sayıda kişinin fatura ücretlerini toplayan dolandırıcılar kayıplara karıştı, mağdurlar da karakola gidip şikayetçi oldu. Mağdurlar "Ödemeyi yaptık ve şimdi ikinci ödeme yapmamız gerekecek. Bu gibi yerler hiç güvenli değil" dedi.

Haber 22-05-24 10:13

Emekli maaşları için iki formül masada: Taban sınırı yükseliyor! En düşük emekli maaşında rakam belli oldu

Milyonlarca emekli temmuz ayındaki zammın ne olacağını merak ederken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda da çalışmalar başladı. Emekli maaşları için iki formül masada. SSK, Bağkur, memur emeklileri ve memurların zam oranlarında yeni tablo ortaya çıktı. En düşük emekli aylığı yeni formüllerle ne kadar olacak? Masadaki formüller neler? İşte detaylar...

Finans 22-05-24 09:37

22 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 22 Mayıs Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 22 Mayıs 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 22 Mayıs Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 22-05-24 09:20

Jennifer Lopez gala tarzıyla yine adından söz ettirdi! Kim der 54?

Ben Affleck ile evliliğinde sorunlar olduğu konuşulan Jennifer Lopez gala için beyazı tercih etti. Lopez'in iddialı seçimi ve fit görünümü yine gündem oldu.

Magazin 22-05-24 09:19

Koç Holding'ten Yapı Kredi'nin satış iddiasına yeni açıklama: Bu kez de 'rakamlar gerçek değil' dediler

Koç Holding, Yapı Kredi'deki paylarının satışıyla ilgili görüşmelere ilişkin yeni açıklama yaptı. KAP'a yapılan yeni açıklamada basında verilen detayların gerçeği yansıtmadığını söyleyen Koç, rakamların da gerçeği yansıtmadığını böylece dile getirmiş oldu.

Finans 22-05-24 08:48

Altın fiyatı tahmini tarihi zirve sonrası değişti: 24 yıldır tekrar ediyor: 3 bin dolara yeşil ışık...

Altın fiyatları rekor sonrası düşüşe geçti ancak tahminler yükseldi. 2000 yılından bu yana yıllık ortalama getirisi yüzde 9.5 olan ‘güvenli liman’ altın için kurumlardan bir bir açıklama geldi. Hepsi ons altın fiyatının 3.000 doları görmesine olasılık tanıdı. Peki bugün çeyrek altın fiyatları, gram altın fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte 22 Mayıs altın fiyatları...

Finans 22-05-24 08:28

Aylık 75 bin TL kira, 10 bin TL aidat verdiği evini gezdirdi! Sosyal medyadan yorum yağmuruna tutuldu: O paraya değmeyecek bomboş bir ev

Sosyal medyada son dönemde evlerin gezdirildiği videolar bir hayli popüler oldu. Aylık 75 bin TL kira, 10 bin TL aidat verdiği evini gezdiren bir kadın bu kervana katıldı. O ev sosyal medyada gündem yaratırken kullanıcıların yorumlarını da beraberinde getirdi.

Trend 22-05-24 08:10

Hadise Cannes'a sadece ceket giyip gitti! Herkes aynı yorumu yaptı! 'Giyinmeyi unutmuş'

Favori yapımların Altın Palmiye için yarıştığı 77. Cannes Film Festivali, Cannes şehrinde tüm görkemiyle devam ediyor. Bu yıl 14-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen festivale, Türkiye'den birçok ünlü isim katıldı. Bu isimlerden biri de Hadise oldu. Ünlü şarkıcı Cannes'a sadece ceket giyip geldi. Onu gören herkes aynı yorumu yaptı...

Magazin 22-05-24 07:54

Bitlis'te sağanak ve dolu etkili oldu

Bitlis'in Tatvan ilçesinde sağanak ve dolu, hayatı olumsuz etkiledi.

Yurthaber 22-05-24 07:44

O da Cannes'daydı... Tuba Büyüküstün'ün tarzı hiç beğenilmedi! 'Giyinmeyi bilmiyor'

Cannes Film Festivali'ne katılan ünlü isimler kombinleri ve iddialı kostümleri ile sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Bu isimlerden biri de son olarak Halit Ergenç ile başrolünü paylaştığı Yarın Yokmuş Gibi dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Tuba Büyüküstün oldu. Büyüküstün'ün Cannes tarzı sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 22-05-24 07:32

Bursa metrosunda iğrenç olay! Döve döve o fotoğrafı sildirdiler

Bursa'da metroda iğrenç bir olay yaşandı. Bir şahış, metroda bir kadının kalçasının fotoğrafını çekti. Vatandaşlar, fotoğrafı çeken şahıstan telefonunu isteyince olanlar oldu. Sosyal medyada paylaşılan videoda fotoğrafı çeken şahıs diğer vatandaşlar tarafından dövüldü.

Manşet 21-05-24 19:32

Doğukan Güngör kız arkadaşıyla görüntülenince panik olmuştu! Arkadaşı Emrah Altıntoprak o anları ti'ye aldı

Kızılcık Şerbeti dizisinin Fatih'i Doğukan Güngör, dansçı arkadaşı Aleyna Yalçın'la Etiler’de görüntülenmişti. Görüntülenince panik olan Güngör'ü arkadaşı Emrah Altıntoprak çektiği video ile ti'ye aldı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 21-05-24 17:40

Kurban Bayramı'na az bir süre kaldı! Küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıkların fiyatı belli oldu

Kurban Bayramı için İstanbul'da hazırlıklar sürüyor. Kurban pazarları için hazırlıklar sürerken kurbanlıkların Haziran başında kente giriş yapacağı aktarıldı. Ayrıca, küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıkların da fiyatları belli oldu.

Finans 21-05-24 17:20

Sesin kaynağını öğrenince gözlerine inanamadı! Diplomalı hıyarcı Tokat'tan paylaştı: Delikten dilini falan çıkarttı

Tokat'ta kendini "diplomalı hıyarcı" olarak tanıtan çiftçi Uğur Karahan'ın paylaştığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Karahan ve eşi tarlalarında su borusu döşerken duydukları sesi önce sülük sandılar. Ancak gerçek ortaya çıkınca şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Haber 21-05-24 17:07

Kaza yapılmasın diye video çekerken kaza yaptı! Sosyal medyada gündem oldu

Bir sürücünün "Kaza yapmamak için nelere dikkat ediyorum" videosu çekerken kaza yapması sosyal medyada gündem oldu. O anlar birçok kullanıcının dikkatini çekti.

Haber 21-05-24 16:55

Sezon final tarihi belli olan Bahar dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil oldu!

Show TV'de yayınlanan fenomen dizi 'Bahar' Salı akşamlarına damga vuruyor. Dizinin sezon finali de belli oldu. Dizi 16. bölümüyle sezon arası verecek. Sezon finalinden önce ise diziye, bir oyuncu daha katılıyor.

Magazin 21-05-24 16:49

Hazine 2 ihalede 46,3 milyar lira borçlandı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, bugün gerçekleştirdiği 2 tahvil ihalesiyle 46 milyar 309,6 milyon lira borçlanmaya gitti. İlk ihalede basit faiz yüzde 29,76, bileşik faiz yüzde 31,97 oldu.

Finans 21-05-24 16:37

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi yıllık reel olarak yüzde 4,62 azaldı

Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi nisan ayı verileri belli oldu. Yıllık reel olarak ise yüzde 4,62 azaldı.

Finans 21-05-24 15:42

Beşar Esad'ın eşi Esma Esad sosyal medyada gündem oldu! Meme kanserini yenmişti, 5 yıl sonra lösemiye yakalandı

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın eşi Esma Esad'a lösemi teşhisi konuldu, söz konusu haber sosyal medyada gündem oldu. Suriye Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamada, 48 yaşındaki Esad'ın özel bir tedavi protokolüne tabi tutulacağı belirtildi. Esad'ın 2018'de erken teşhis edilen meme kanserini Ağustos 2019'da yendiği açıklanmıştı.

Haber 21-05-24 15:07

Aileler Yarışıyor'un sunucusu Asuman Krause son görüntüsüyle gündem oldu! 'Bebek mi, göbek mi?'

Eski manken ve sunucu Asuman Krause şimdilerde 360 Tv ekranlarında yayınlanan ‘Aileler Yarışıyor’ programı ile izleyicisinin karşısına çıkıyor. Sempatik halleri ve samimi tavırlarıyla dikkat çeken ünlü isim son görüntüsüyle sosyal medyayı salladı. Krause'yi görenler 'Bebek mi, göbek mi?' diye sordu.

Magazin 21-05-24 14:58

Esra Erol kardeşleriyle davette! Üçü de birbirinin kopyası...

Uzun yıllardır ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Esra Erol, gerek özel yaşamı gerek sunuculuğuyla sık sık gündeme geliyor. Erol, son olarak kız kardeşleri Eda ve Bihter ile bir etkinliğe katıldı. Erol'un kardeşleriyle olan benzerliği sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 21-05-24 14:52

Göreve başlamasının ardından bir ilk! Merkez Bankası Başkanı Meclis'te sunum yapacak! Tarih belli oldu

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, göreve başlamasının ardından ilk kez 4 Haziran'da Meclis'te sunum yapacak. Fatih Karahan'ın, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonundaki ilk sunumunda milletvekillerine Türkiye ekonomisi, enflasyon ve para politikası çerçevesinde bilgilendirme yapması bekleniyor.

Finans 21-05-24 14:49

Hobi amaçlı başladı, gelir kapısı oldu! Siparişe yetişemiyor

Zonguldak’ın Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni beldesinde 27 yıl önce maden ocağından emekli olan Satılmış Baduroğlu, kurduğu çilek ve karpuz bahçeleriyle siparişe yetişemiyor.

Kadin 21-05-24 13:46

Şeyma Subaşı market sepetini koluna takıp sokakta turladı! 'Ibiza sezonu açıldı'

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı Mısırlı milyarder sevgilisi ile yaptığı evlilikle uzun süre gündemde kalmıştı. Mohammed Alsaloussi ile sadece 4 ay evli kalan Subaşı'nın adı boşanmanın ardından birçok isimle anıldı. Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Subaşı şimdi de market sepetini koluna takıp sokakta turladı. O anlar kısa sürede gündem oldu...

Magazin 21-05-24 13:40

Gözlerden uzak büyüttü! Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ'un kızı genç kız oldu

Yağmur Atacan ile mutlu bir evliliği olan Pınar Altuğ geçtiğimiz gün katıldığı bir etkinliğe kızı Su ile geldi. Gözlerden uzak büyüttüğü kızıyla davette boy gösteren Altuğ'un kızı annesine benzerliğiyle ve güzelliğiyle gündem oldu.

Kulis 21-05-24 13:38

Çağla Şıkel yöntemleriyle çok konuşulmuştu! Şimdi de öfke ritüeli inzivası gündem oldu! Bunun için ödedikleri para...

Son dönemde meditasyonlar ve ritüeller sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Ünlü isim Çağla Şıkel ile gündeme gelen bazı ritüeller herkesi şaşırtmıştı. Karanlık inziva, buz dolu fıçı derken şimdi de sosyal medyada öfke ritüeli inzivası gündem oldu. Bunun için ödenen para ise adeta dudak uçuklattı.

Kulis 21-05-24 13:01

Borsa İstanbul’da baş döndüren rekor: Yeni hedef 20.000 puan! Uzman isim tek tek anlattı: ‘Bireysel yatırımcı ralliyi uzaktan izliyor’

Borsa İstanbul psikolojik direnç seviyelerini bir bir kırmaya devam ediyor. Önce 10 bin puan şimdi ise 11.000 puanın üzerini gören BIST 100 endeksindeki yükselişin nedeni belli oldu. Ekonomist Tuğbek Çitilci, borsadaki rallinin sebebini Şubat 2020’den bu yana en düşük seviyede bulunan ülke risk primi yani CDS’ye bağladı. Peki borsadaki yükseliş sürecek mi? Hangi hisseler öne çıkabilir? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Finans 21-05-24 12:56

O belediyeden yeni doğum yapan annelere destek! Çeyrek altın değerinde! Başvuru şartları belli oldu

Yeni doğum yapan anneler için Denizli Büyükşehir Belediyesi'nden yeni destek paketi hayata geçiriliyor. Başvurular yarın başlayacak. Annelere çeyrek altın tutarında 4 bin TL ödeme verilecek. Destek için başvuru şartları da belli oldu.

Finans 21-05-24 12:04

10 koyunla başladı, kendi işinin patronu oldu! Aile ekonomisine katkı sağlıyor

Malatya’da yaşayan kadın girişimci Gülnaz Alp, 20 yıl önce devletten teşvik olarak aldığı 10 küçükbaş hayvan ile işini büyüterek kendi işinin patronu oldu. Yaklaşık 2 bin hayvan yetiştirip satan kadın girişimcinin başarı öyküsü takdir topluyor. Malatya Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın kadın girişimcilerin de her zaman yanında olduğunu ifade ederek özellikle yerel yöneticilerin de bu konuda kendilerine destek vermesini istedi.

Kadin 21-05-24 11:54

Metronun ortasında koşup dans etmeye başladı! Diğer yolcuların şaşkın bakışlarına aldırış etmedi... Sosyal medyada gündem oldu

Hindistan'ın Delhi metrosunda kaydedilen bir görüntü kısa sürede Twitter'ın gündemine yerleşmeyi başardı. Görüntülerde ismi açıklanmayan genç bir kız hareket eden metronun içinde önce koşmaya başladı ardından ise metro direklerine tutunarak dans etti. Diğer yolcuların şaşkınlıkla takip ettiği anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 21-05-24 11:08

Gündem olan imam ilanı! Maaşı beğenmezse artırılacak, evi beğenmezse başka ev verilecek, meyve toplayıp satabilir

Adana'nın Kozan ilçesinde imam vaadiyle seçim kazanan muhtar, mahalleye ilanla imam arıyor. Müftülükten ve kaymakamlıktan istenilen yanıtı alamayan muhtar yeni imam için ilan astı.İlan şartları ise gündem oldu. Muhtar, maaşının tamamını imama verecek. Eğer imam beğenmezse artırılacak. Ayrı lojmanı olacak imam için muhtar kendi evini de gözden çıkardı. Üstelik bahçedeki meyveleri de toplayıp satabilecek. İşte gündem olan ilan...

Haber 21-05-24 10:52

TÜİK açıkladı: Tarımsal girdi fiyatları, mart ayında arttı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), mart ayında tarımsal girdi fiyatlarının aylık yüzde 1,16, yıllık yüzde 49,93 arttığını açıkladı. Yıllık fiyat artışının en yüksek olduğu alt grup yüzde 165,31 ile veteriner harcamaları, aylık fiyat artışının en yüksek olduğu alt grup yüzde 7,04 ile tohum ve dikim materyali oldu.

Finans 21-05-24 10:46