Ben De Nasil Yazilir Haberleri

7 yıl önce çırak olarak başladı! İnceliklerini öğrenip ileriye taşıdı... Çok az kişi yapıyor 'Müşteriler beğenince işi büyütmeye karar verdim'

Düzce’de 7 yıl önce sanayide çırak olarak işe giren ve mesleğin inceliklerini öğrendikten sonra motor ustası olan 47 yaşındaki Murat Çetin, araçlardan çıkan parçalardan obje, robot maketler ve heykeller yapıyor. Çetin, hayal gücünü ve el beceresini kullanarak yaptığı geri dönüşüm eserlerini sergileyeceği bir müze kurmayı hedefliyor. Çetin "Küçük objeler yapmaya başladım. Müşteriler beğenmeye başlayınca ben de işi büyütmeye karar verdim. Talep olmaya başladı. Şu anda güzel eserlerim var" dedi.

Haber 2024-05-30 15:15:33

Dünya bu karşılaşmayı konuştu! İtalya Başbakanı Meloni, kendisine hakaret eden siyasetçiye aynı şekilde cevap verdi

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni kendisine daha öncesinde hakaret eden Campania Bölge Başkanı Vincenzo De Luca ile karşılaştı. Meloni'yi hedef alan sözlerinde Luca, 'kahpe' ifadesini kullanmıştı. Kameraların kaydettiği görüntülerde ikili tokalaşırken İtalya Başbakanı Meloni, "İşte ben o kahpe Meloni. Nasılsınız?" ifadesini kullandı.

Trend 2024-05-29 09:30:48

İtirafı sosyal medyada tepkilere neden oldu! Erkek arkadaşım tuvalet kağıdı kullanmadı, ben de onu terk ettim

TikTok'ta 'withlovefromalex' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın, eski erkek arkadaşının tuvalet kağıdı kullanmadığını açıkladıktan sonra viral oldu. Sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çeken paylaşıma tepki yağdı. Bazı sosyal medya kullanıcıları genç kadını paylaşımını 'mahrem' diyerek eleştirdi.

Trend 2024-05-28 11:49:35

Sinan Ateş cinayetinde adı geçen Olcay Kılavuz’dan açıklama geldi: Zerre dahlim olsa kafama sıkarım

Sinan Ateş cinayetiyle ilgili dün yaşanan son dakika gelişmesi Ankara kulislerinde de ses getirdi. Devlet Bahçeli'nin danışmanı olduğu bilinen MHP'li Olcay Kılavuz hakkında da şüpheli sıfatıyla işlem yapıldığının ortaya çıkması üzerine Olcay Kılavuz’dan açıklama geldi. Kılavuz, hakkındaki iddiaları reddetti ve "Zerre dahlim olsa ben kafama sıkar kendimi öldürürüm" dedi.

Haber 2024-05-25 07:20:42

Muhtarın satın aldığı dairenin kapısına duvar ördüler! Müteahhidin saldırısına uğradı 'Değeri 500 bin TL'yken 110 bin TL'ye aldı' Arbedede tapu senedi de parçalandı

Adana’da müteahhit, kendisine karşılıksız çek verdiğini iddia ettiği kişinin satın aldığı ve sonra muhtara devrettiği apartman dairesinin kapısına tuğla ve sıvayla duvar ördü. Tapulu dairesine girmek için çekiçle duvarı kırmaya çalışan muhtar, müteahhit ve yakınlarının saldırısına uğradı. Müteahhit "Dairenin gerçek değeri 500 bin TL'yken 110 bin TL'ye alıyor. Bana 'Ben burayı alacağım' dediğinde ‘Burası sorunlu, beni çarptılar, almayın' dedim" dedi. Arbedede muhtarın tapu senedi de parçalandı.

Haber 23-05-24 13:09

Ece Erken yakın arkadaşının eski eşiyle fotoğrafını görünce sitem etti: Alıştım şerefsizlere...

Ece Erken ile Serkan Uçar geçtiğimiz yıllarda boşanmışlardı. Uçar, Erken'in yakın arkadaşı olan Sezer Çakır ile birlikte olduğu fotoğrafını paylaştı. Bu paylaşımın ardından Ece Erken'den de bir paylaşım geldi. Erken, “Ben alıştım şerefsizlere, şerefsizliklere” dedi.

Magazin 20-05-24 16:31

Depremden önce 6 dairesi vardı, şimdi konteynerinde ne elektrik ne de su var! O ülke davet etti, 'ülkemi seviyorum' diyerek kabul etmedi

6 Şubat depremlerinin ardından birçok acı yaşandı. En çok yıkımı ise Hatay'ın Antakya ilçesi yaşadı. Depremde 6 evini kaybeden Ayşe Koçak ise şimdi elektriği suyu olmayan konteynerinde yaşamaya çalışıyor. Koçak kendisine Almanya'dan davet geldiğini belirterek, "Gidemem, memleketimi terk edemem. Ben devletimi çok seviyorum." dedi.

Haber 16-05-24 09:58

Kenan Sofuoğlu 3 haftada bezmiş: Rahat rahat yaşayacaktım, mahvoldum!

2018'de AK Parti'den Sakarya milletvekili seçilerek siyasete de atılan motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu, vekillik dönemine dair çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Vekillik yaparım" demesini hayatının en büyük hatası olarak nitelendiren Sofuoğlu "Mahvoldum 3 haftada taleplerden, isteklerden, beklentilerden, partinin 'Şuraya git, buraya git' demelerinden. Yarışları bıraktırdı bana, rahat hayat hayat yaşayacaktım ben, bu ne abi' dedim" diye konuştu.

Haber 12-05-24 11:45

Bursa merkezli 4 ilde ‘tefeci’ operasyonu! Çete liderinin iş insanı ile konuşması ortaya çıktı: Tefeciyim oğlum ben, domates biber satmıyorum

Bursa merkezli İstanbul, Ankara ve Bilecik'de 43 ayrı noktaya yapılan eş zamanlı operasyonlarda, zor durumdaki iş insanlarına yüzde 4 bin faizle para sattıkları belirlenen tefeci çetesi üyesi 33 kişi gözaltına alındı. Çete üyelerine silah sağladıkları iddia edilen 5 kişi de İstanbul'da tutuklandı. Tefeci çete liderinin mağdur iş insanı ile konuşması ise dikkat çekti.

Haber 11-05-24 17:31

Ben yazı bu sandaletlerle geçiririm! dedirtecek rahatlık abidesi erkek sandalet modelleri

Yaz mevsiminin vazgeçilmezleri arasında yer alan sandaletler, hem rahatlığı hem de pratikliği bir arada sunuyor. Plajda rahatça gezmekten şehir sokaklarında dolaşmaya kadar geniş bir kullanım alanına sahip olan sandaletler, her tarza ve aktiviteye uyum sağlayacak modelleriyle öne çıkıyor. Hazır, yaz yaklaşırken ayak sağlığınızı koruyacak ferahlık ve rahatlık hissi yaratacak erkek sandalet modeli arayışındaysanız popüler markaların ürünlerinden oluşan seçkimize mutlaka bakmalısınız.

Haber 10-05-24 13:05

Ailesini dinleyerek minibüse binmeyen öğrenci kazadan kurtuldu

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde 9 kişinin öldüğü kazaya karışan minibüse binmekten ailesinin uyarısıyla vazgeçen öğrenci, kazadan kurtuldu. - Anne Bayram Tiken: - "Çocuğum iki gündür öğlen çıkıp eve gelmek istiyordu. Ben de 'Oğlum derslerinde geri kalırsın gelme.' diye uyarıyordum. Eğer çıksaydı okuldan o servise binecekti. Olayı duyunca hemen babasını aradım. Okulda olduğunu öğrendim"

Yurthaber 08-05-24 11:36

Emre Belözoğlu'ndan Beşiktaş tribünlerine sitem dolu sözler! ''Herkesi annesi var, ben derviş değilim''

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Beşiktaş karşılaşmasının ardından sitem dolu açıklamalarda bulundu. Emre Belözoğlu, "Herkesin annesi var. Beşiktaş taraftarları, inşallah anneleri sağdır ve evlerine gidince ellerini benim yerime öperler. Bunu daha önce de yaptılar. Herkes benden 'canları sağ olsun' dememi bekliyor ama bunu söyleyecek kadar derviş değilim." dedi.

Spor 07-05-24 23:38

Eşini öldürmekle suçlanan sanık: 26 senelik hayat arkadaşımdı, ben öldürmedim

19 Haziran 2022 yılında Esentepe Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi’nde düğünde karşılaşan iki aile arasında, "Ben senin düğününde çeyrek altın taktım. Sen bana neden altın takmadın?" meselesi sebebiyle kavga çıkmış, 42 yaşındaki Gülten Ş. silahla vurularak yaşamını yitirmiş, Tarık Ö. ve Tayfun D. de yaralanmıştı.

Yurthaber 07-05-24 14:30

Eşinden para istedi, 'param yok' cevabını alınca hayatı değişti! Kendi işinin patronu oldu

Kocası harçlık vermeyince kendi dükkanını açan kadın, 36 yıldır mesleğini icra ediyor. Daha sonra eşinden ayrılan kadın 3 çocuğunun üniversiteyi bitirmesine katkı sağladı. "Herkes bana, 'Başaramazsın, yapamazsın, tek başına bir bayansın' dedi. Ben de 'Neden, ben de yapabilirim' dedim." ifadelerine yer veren kadın hikayesiyle alkış topladı.

Kadin 06-05-24 07:47

İrem Derici'nin itirafını duyan Hülya Avşar dayanamadı: Ben de erkek olsam seni...

Açıklamaları ve özel hayatı ile gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı İrem Derici son olarak katıldığı Youtube programında aşk hayatıyla ilgili konuştu. Derici, " En uzun ilişkim 1. buçuk sene sürdü" ifadelerini kullandı.

Magazin 04-05-24 10:59

Küçük bir barakadan Külliye'ye uzanan yol: Aksaraylı ayakkabı tamircisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aksaray'da küçük bir barakada ayakkabı tamirciliği yapan ve çöplerden topladığı ekmek ve diğer gıdalarla hayvanları besleyen Turgut Kılıç'ı Külliye'ye davet etti. Davetin gurur verici olduğunu ve çok mutlu olduğunu ifade eden Kılıç, "Ben yaptığım her işe Allah rızası niyetiyle başladım. Cumhurbaşkanımız benim videomu izlemiş, beğenmiş. Beni de görmek istemiş, haber göndermiş. Elhamdülillah haberini aldık. Ben de gideceğim Allah’ın izniyle." dedi.

Haber 03-05-24 14:41

Sosyal medyada gündem oldu! Üç harfli marketten alınan kavrulmuş çekirdek paketinden fare çıktı: 'Çitlemeye çalışırdım ben bunu'

Sosyal medyada marketlerden alınan ürünlerin içinden çıkanlar gündem olmaya devam ediyor. Bu sefer de Türkiye'de popüler olan üç harfli bir marketin sattığı ürünün içinden fare çıktı. Birçok sosyal medya kullanıcısı ise fareyi fark edemeyip yiyebileceklerinden bahsetti.

Trend 02-05-24 22:49

Belediye önünde hareketli anlar: Üzerine benzin döküp kendini yakmak istedi! 'Ben yandım belediye de yansın'

Batman’da Mehmet Şah Başaran, seçim sonrası belediyeden aldığı yardımın kesildiği iddiasıyla belediye binası önünde “ben yandım belediye de yansın” diyerek üzerine benzin döküp kendini yakmak istedi. Belediye güvenlik görevlileri ve zabıta ekiplerinin müdahalesi ile Mehmet Şah Başaran’ın kendini yakma girişimi engellendi. Olay yerine gelen polis, Başaran’ı gözaltına aldı. İşte o görüntüler...

Haber 02-05-24 13:55

19 yıldır ne vatandaşlığı ne de kimliği var! Genç kızın hayat hikayesi filmleri aratmıyor

İzmir’de yaşayan 19 yaşındaki Dilan, hayatı boyunca kimliğe ve vatandaşlığa sahip olmadı. Annesi sınır dışı edilen ve babasını hiç görmeyen genç kız, yaşadığı zorlu süreci anlattı. 12 yaşındayken cinsel istismara uğrayan Dilan, 18 yaşına geldiğinde ise devlet yurdundan ayrılmak zorunda kaldı. “Çaresizim, annemin ve babamın hatalarının bedelini ben ödemek istemiyorum” diyen Dilan'ın hikayesi filmleri aratmıyor. İşte detaylar...

Haber 01-05-24 09:59

Cevdet Yılmaz 'Bir yasal düzenleme ihtiyacı görünüyor' deyip duyurdu: 'Yakında Meclis gündemine gelecektir'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz fahiş fiyatlarla ilgili olarak "Amacımız, yaptırımları daha etkili, caydırıcı hale getirmek ve bu şekilde de piyasada tüketicilere haksız fiyat uygulamalarının oluşumunu engellemek. Bu konuda bir yasal düzenleme ihtiyacı görünüyor. Yakın bir zamanda ben Meclisimizin gündemine bu tür tekliflerin geleceğini düşünüyorum" dedi.

Finans 28-04-24 23:46

'Para' açıklaması çok konuşulmuştu! Serdar Ortaç şimdi de 'Tinder' yorumuyla gündemde

Borçlarıyla sık sık gündeme gelen Serdar Ortaç'ın Alişan'a geçtiğimiz aylarda yaptığı "Yani ben o paranın biteceğine inanamazdım" açıklaması yeniden gündem olmuştu. Ortaç şimdi de 'Tinder' açıklamasıyla gündemde.

Magazin 28-04-24 10:22

Fatih Portakal AYM'deki 'cübbe' görüntülerine 'Ben mi öğreteceğim?' deyip tepki gösterdi! 'Kimsenin önünde iliklenmesin diye düğmeleri yok'

Gazeteci Fatih Portakal, AYM'deki görüntülere hem yorumları hem de paylaşımıyla tepki gösterdi. AYM Başkanı Kadir Özkaya ve yeni üye Ömer Çınar'ın cübbelerinin önünü kapattıkları anlara dair yorum yapan Portakal "İlik olmamasının sebebi yargı kimseden emir almadığı, bağımsız olduğu için kimsenin önünde iliklenmesin diye cübbenin düğmeleri yoktur. Bunu ben mi öğreteceğim sizlere ya?" ifadelerini kullandı.

Haber 26-04-24 11:28

Canlı yayında Erdoğan’ın sözleri hatırlatıldı ama… Şaşırtan çıkış: 'Test etmek zorundayım' Öğretmen ataması için o günü işaret etti

Çok sayıda vatandaşın gözü kulağı öğretmen ataması ile ilgili yaşanan gelişmelerde. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen ataması takviminin açıklanması için pazartesi gününü işaret ederken mülakat konusuna dair de dikkat çeken ifadeler kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın genel seçimlerdeki "Mülakatı kaldıracağız" sözleri hatırlatılan Bakan Tekin, "Öğretmenleri test etmek zorundayım. Ben atanacak öğretmenimizin alan bilgisini ölçmek durumunda değil miyim?" şeklinde konuştu.

Egitim 25-04-24 10:35

Merve Boluğur 'Gecelerde ben' notuyla paylaştı! O pozlara yorum yağdı

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarıyla sık sık magazin gündeminde yer alan Merve Boluğur şimdi de son pozlarıyla dikkat çekti. Boluğur 'Gecelerde ben' notuyla peş peşe paylaşım yaptı. Ünlü ismin o karelerine yorum yağdı.

Magazin 24-04-24 09:38

Tanju Özcan'ın eşi belediyeye karşı protesto eylemine katılıp meclisi bastı! Ben de seni protesto ediyorum, bu akşam geç geleceğim eve

Bolu Belediyesi Meclisi'nde Gölcük Tabiat Parkı sınırları içerisinde yaptırılan bungalov evler krizi yaşandı. Aralarında Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan’ın eşi Meral Özcan’ın da olduğu Gölcük Platformu üyeleri ellerinde pankartlarla meclise gelerek protesto eylemi düzenledi. Eşi Meral Özcan’a seslenen Tanju Özcan, "Bir taraftan demokrasi açısından mutlu oldum. Yani karı- koca aynı düşünmek zorunda değil. Gerçi ben de seni protesto ediyorum, bu akşam geç geleceğim eve" dedi.

Haber 18-04-24 22:13

Taciz iddiasıyla tekme tokat dövülmüştü! Uzman çavuşun ifadesi ortaya çıktı: 'Bir şey yapacak olsam...'

Şırnak’ta bir kadını taciz ettiği iddiasıyla darp edilen uzman çavuşun mahkemede verdiği ifade ortaya çıktı. Zanlı, “Yardım edin” diye bir ses duyarak binaya girdiğini ve içerideki kadınların bağırmaya başladığını söyleyerek, "Ben 15 yıldır kamu hizmeti yapıyorum. Böyle bir hareketi yapacak biri değilim. Kesinlikle ne cinsel amaçlı ne de başka bir amaçla müştekiye dokunmadım. Bir şey yapacak olsam tasarlardım ve bu şekilde hareket ederdim" dedi.

Haber 18-04-24 12:59

'Bakanlık personeliyim' dedi, öfkelenip polisleri tehdit etti!

Kırıkkale'de gelin arabasının plakasını "Evleniyoruz" yazısıyla kapatan sürücü, kendisine kesilen para cezasının ardından öfkelendi. Bakanlık personeli olduğunu öne süren sürücü E.C., polis memurunu, "Allah, bir adli işlemde seni benle karşılaştırır" sözleriyle tehdit etti. "Memur memura böyle yapıyorsa ben de böyle yapacağım" da diyen E.C, polislere ceza fişini de atarak, cezanın e-devletine gönderilmesini istedi.

Haber 14-04-24 15:37

Kütahya Valisi 'Ben yetkilerimi kullanarak kapattım' demişti! Yeniden açılan pavyonlarla ilgili yeni karar

Kütahya'da kapatılan pavyonlar, mahkemenin verdiği kararla 3 ay sonra açılmıştı. Pavyonlar bu sefer de Bursa Bölge İdare Mahkemesi’nin ruhsatlarını iptal etmesiyle ikinci kez mühürlenerek kapatıldı. Daha önce pavyonların kapatılmasıyla ilgili olarak Kütahya Valisi Musa Işın, "Ben yetkimi kullanarak kapattım. Devlet eliyle açılan bu bataklık kurutulmalıydı" demişti.

Haber 13-04-24 19:16

CHP Hatay için pes etmiyor, Özgür Özel de kolları sıvadı: 'Başka ihtimal yok! Bizzat ben yapacağım'

Hatay'da seçim sonrası tartışmalar bitmek bilmedi! Yüksek Seçim Kurulu (YSK) son olarak CHP'nin itirazını reddetmişti. Ancak CHP lideri Özgür Özel, "Hatay seçimlerinin iptal olması dışında bir ihtimal yoktur" diyerek sürecin takipçisi olacağını belirtti.

Haber 09-04-24 16:52

Cenk Eren yüzünü gerdirip Ben Türkiye'nin George Clooney'siyim demişti! Son halini paylaştı

Yüz gerdirme operasyonu olup dile düşen Cenk Eren "Ben Türkiye'nin George Clooney'siyim" demişti. Cenk Eren günler sonra yüzünün son halini de sosyal medyadan paylaştı.

Magazin 07-04-24 07:40

Fatih Altaylı 'Ben Şükrü Genç’i yolda görsem elini sıkmam' demişti! Sarıyer'den bağımsız aday olan Genç'i programına konuk aldı, sebebini böyle açıkladı

CHP'de yeniden aday gösterilmeyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, bağımsız aday olarak seçime katılacak. Gazeteci Fatih Altaylı, "Yüzüne bakmam, elini sıkmam" sözleriyle eleştirdiği bağımsız aday olan Şükrü Genç’i kanalında konuk etti. Altaylı, Genç'i neden konuk ettiğini de açıkladı.

Haber 30-03-24 19:05

Emirgan'daki villalar gündem olmuştu! Ekrem İmamoğlu'ndan açıklama

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,6 milyar TL değerinde 3 villasının olduğu ve bu villaları mal beyanında göstermediği iddia edildi. Söz konusu iddiaya katıldığı canlı yayında cevap veren İmamoğlu "Ben kişisel mal varlığımın dışında gerek olmadan eşimin de mal varlığını açıkladım. Aynı zamanda şirkette hissesi olan bir insanım. Bu daha önceki beyanlarımda da var. Bizim gizlimiz saklımız yok. Oradaki mülkümüz İmamoğlu inşaatın üzerinedir" dedi.

Haber 25-03-24 22:33

Erdoğan'ın hedef almasından saatler sonra Mansur Yavaş'tan gündem yaratan çıkış! Ben her pazartesi karşıladım onu, bir yerim mi eksildi?

Seçime bir hafta kala Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki sözleriyle gündeme damgasını vurdu. İftar programında yaptığı konuşmada bir kez daha belediye başkanı adayı olmayacağını yineleyen Yavaş, "Ankara için, Ankara'nın hakkı için ben sayın cumhurbaşkanına çıktım. Her pazartesi gittim, havaalanında karşıladım. Bir yerim mi eksildi?" sözleriyle de dikkat çekti.

Haber 24-03-24 16:45

'Ekranda gördüğünüz o külçe altınlar yok Türkiye'de...' dedi: 'Cebinde dolar olana acıyorum' Seçim öncesi en kritik haftada İslam Memiş'ten olay piyasa yorumu

Altın fiyatları ne kadar, dolar kaç TL? Seçim öncesi en kritik haftada piyasalar hareketli! Bu hafta hem ABD Merkez Bankası Fed faiz kararı hem de yurt içinde Merkez Bankası faiz kararı belli olacak. Yatırımcılar merakla gelecek kararları beklerken piyasa uzmanı İslam Memiş, "Ekranlarda gördüğünüz o külçe altınlar yok Türkiye'de' dedi. "Cebinde dolar bulunduranlara ben çok acıyorum" ifadesini kullanarak gerekçesini açıkladı. İşte Kapalıçarşı güncel altın fiyatları ve döviz kurları...

Finans 18-03-24 07:46

Eylem Tok ve oğlu yurt dışına kaçmıştı! Sessizliğini bozdu: 'Belki daha kötüsünü yaparım'

Türkiye, Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü kaza ve sonrasını konuşuyor. Oğuz Murat Acı'nın hayatını kaybettiği olayda anne Tok ve oğlu önce Mısır sonra da ABD'ye kaçmıştı. Olayda yeni bir gelişme yaşandı. Tok'un annesi sessizliğini bozdu. Acı'nın annesine üzüldüğünü ifade eden S.T. "Evlat acısı diner mi? Ama diyor ya 'Gelsinler bir gün bile olsa hapis yatsınlar' diye, içime sokasım var o anneyi. Ben de olsam aynısını yaparım, belki daha kötüsünü yaparım" dedi.

Haber 16-03-24 20:03

İmamoğlu'ndan para sayma görüntüleriyle ilgili açıklama! 'Usul açısından doğru değil ama Türkiye'de bu var'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyada gündem olan para sayma görüntüleri ile ilgili olarak "Her seçim öncesi bir kumpas, bir iftira. 2019 yılında CHP İl binasının alınması üzerine bir görüntü. Sonuçta ben de sosyal medyadan gördüm ve sizin gibi 'bu nedir' dedim. Öyle olmaması gerekir. Usul açısından hatalı eksik, doğru değil ama Türkiye'de bu var mı, var. Dönsek başka partilerin il binalarına işin içinden çıkamayız" diye konuştu.

Haber 13-03-24 21:46

Arazisine milyonluk daireler teklif edildi! Hepsini reddetti... Jandarmaya bağışladı 'Yerim çok güzel, eğer alırsanız bağışlamak istiyorum dedim'

Burdur’un Bucak ilçesinde babasından kalan araziye birçok talip olmasına rağmen bütün teklifleri geri çeviren Fatma teyze, "Devletim hep yanımda oldu, şimdi ben de arazimi devletime veriyorum" diyerek arazisini jandarmaya bağışladı.

Haber 13-03-24 11:46

İsrail kalbinden vuruldu: Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'na drone saldırısı! Irak İslami Direnişi görüntüleri paylaştı

5 aydan uzun süredir devam eden İsrail-Hamas savaşının bölge ülkelerine sıçraması endişeleri sürerken dünyanın gözünü bölgeye çeviren son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İran destekli Irak İslami Direnişi, İsrail'in başkentindeki Ben Gurion Havaalanı'nı insansız hava aracıyla vurduğunu duyurdu. Açıklamayla birlikte saldırıya ilişkin görüntü de paylaşıldı.

Haber 12-03-24 09:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ekrem İmamoğlu'na sert sözler! 'Ya ne işe yarıyorsun?'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik "Yalandan başka bir şey yok. Kadir Topbaş'ın yaptıklarına, bizim yaptıklarımıza sahip çıkıyor. Dürüst ol dürüst, yaptığın bir şey yok. Çam ve Sakura Hastanesi'nin yolunu yapmadı yolunu... Ulaştırma Bakanlığı'na talimat verdim ve yolu yine biz yaptık. Ya ne işe yarıyorsun? Şunu da ben yaptım de, yok" ifadelerini kullandı.

Haber 10-03-24 18:14

Aşk Adası birincisi Ekin Su Cülcüloğlu yurt dışında yeni yarışmada! Eminim erkekler benden korkuyor

Türk oyuncu Ekin Su Aşk Adası'ndan sonra şimdi de Celebrity Big Brother yarışmasına dahil oldu. "Eminim erkekler benden korkuyor; ben ateşli bir kadınım" diyen Ekin Su pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 10-03-24 13:52

Göksel'den Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın iddialarına yanıt! ''Buhar olan kısmı ben de merak etmekteyim...''

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, stadyumda yapılması planlanan fakat gerçekleşmeyen konser için Göksel hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Ünlü sanatçı Göksel, kendisi hakkında söylenen bu sözlere cevap verdi.

Spor 09-03-24 20:32

Akşener: Etik, ahlak vesaire konuşarak korkaklık bastırılamaz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnafları ziyaret etti. Akşener, "Sayın Mansur Yavaş, CHP'li değil. Nitekim belediyeyi yönetirken de CHP'lilerle yönetmedi. Şimdi bu çerçeve içinde bakıldığında bir risk almalıydı. Ben alırdım. Ben bugün partim için siyasi hayatımı koydum. Şimdi böyle bir çerçeve içerisinde ne olacak ben adayım demiş olsaydı. Diyor ki 'Ben aday olsaydım kazanırdım.' Evet kazanacaktı. Şimdi döndürüp bütün suçu Meral Akşener'in üstüne atmak korkaklığı gizlemektir' dedi.

Haber 07-03-24 20:35

Murat Ongun, Murat Kurum'un miting videosunu paylaştı: 'Vaat ettiğiniz hattımız açılıyor'

AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum, Sultanbeyli Mitingi'nde Ekrem İmamoğlu'nu eleştirerek Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattını hızlıca yapacaklarını belirtti. Kurum, "Ben metro fatihiyim' diyor. Sultanbeyli'nin metrosunu bitiremeyen sen mi fatih olacaksın?" dedi. Kurum'un mitingde yaptığı konuşmanın videosunu paylaşan İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun "16 Mart Cumartesi saat 13.30’da vaat ettiğiniz hattımız açılıyor. Tüm halkımız davetlidir. Siz de." ifadelerini kullandı.

Haber 04-03-24 19:57

Keserli komşu cinayetinde şoke eden detaylar! 'Yüzüme tükürerek eşini satıyorsun dedi...'

Kayseri'de İsmail Kocatürk (45), komşusu Hasibe Soykuk'u (51), keserle öldürdü. Kocatürk savunmasında, "Yüzüme tükürerek, 'Eşini satıyorsun' diyerek hakaret etti. Ben de koltukta gördüğüm keser sapı ile korkutmak amacıyla vurdum" dedi. Bu sırada kadının eşi Seyit Ahmet Soykuk, sanığa, "Benim eşime rahmetli deme lan. Hem öldürüp hem rahmetli diyorsun" diyerek tepki gösterdi. Kadının oğulları da sanığa saldırmak isteyince salonda arbede çıktı. Taraflar salondan çıkarıldı. İşte detaylar...

Haber 29-02-24 11:59

Esra Ezmeci duyduklarına inanamadı bir kez daha sordu! 'Patronum zam yapmadı, intikam için karısını....'

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programının itiraf köşesinde yine şaşırtan bir itiraf geldi. Programa katılan Oktay Bey 'Patronum maaşıma zam yapmadığı için ben de karısını baştan çıkardım' dedi. Esra Ezmeci duyduklarına inanamadı ve bir kez daha sordu...

Magazin 28-02-24 11:54

Survivor Yunanistan'ı gören Batuhan Karadeniz Acun Ilıcalı'ya seslendi: Ben açlığa, yokluğa her şeye hazırım

Son günlerde Survivor Yunanistan'ın görüntüleri sosyal medyada gündem olmuştu. Kadın yarışmacıların tanga bikinilerle güneşlenmesi eski futbolcu Batuhan Karadeniz'in gözünden de kaçmadı. Karadeniz, Acun Ilıcalı'ya seslendi.

Magazin 26-02-24 06:57

'Bebek kanlı beze sarılıydı! Ağlayınca komşular birden bağırmaya başladı' Korkunç olayı anlattı 'Niye ölüme terk ediyorsunuz?'

Diyarbakır’da, Sur ilçesinde dün metruk bir evin merdivenlerinde terk edilmiş erkek bebeği bulan Hakan isimli vatandaş, “Bebeğe sarılı bez hepsi kanlıydı. Biz, o bezi bir kenara bırakıp bebeği temiz beze sardık" dedi. Bebeğin ağlamasıyla komşular birden bağırmaya başladığını söyleyen vatandaş "Ben de evden çıkıp bebeği poşetten çıkardım" dedi. Vatandaş, korkunç olayın detaylarını anlattı. Ekipler ise bebeği bırakan anneyi yakalayıp gözaltına aldı.

Haber 24-02-24 13:25

CHP'nin Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu, adaylıktan çekildi! Dikkat çeken sözler: 'Genel Başkan aradı...'

CHP'den Edirne Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Şükrü Ciravoğlu, sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekildiğini açıkladı. Ciravoğlu, "Genel başkan 'geçmiş olsun' dilemek için aradı. Hastalığımdan dolayı seçim çalışmalarında geride kaldığımızı söyledi. Çekilmemin iyi olacağını belirtti. Ben de bunun üzerine adaylıktan çekildiğime dair dilekçeyi verdim" dedi.

Haber 22-02-24 16:57

İlber Ortaylı, Şevki Yılmaz'ın tepki çeken sözlerinin ardından yaptığı konuşmayı açıkladı: Sabiha Sultan'ın o sözünü söyledim

Ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, katıldığı Sultan Abdülhamid'in torunu olan Berna Sultan Osmanoğlu’nun düğününde Şevki Yılmaz'ın tepki çeken sözlerinin ardından yeni bir açıklama yaptı. İlber Ortaylı, son Padişah Sultan Vahdettin'in kızı Sabiha Sultan'ın cümlesini düğünde söylediğini belirterek "Ben orada bir cümle tekrarladım. Türklerin de imparatorluğuydu bu da Türklerin devletidir. Bunu da söylemezdim de artık söyledim. Bu da benim cümlem değil. Sabiha Sultan'ındır." dedi.

Haber 20-02-24 23:44