Boy Aynasi Haberleri

Tuba Büyüküstün Seda Bakan'a Ben seni tanımıyordum dedi! O anlar sosyal medyada tepki çekti

Oyuncu Tuba Büyüküstün ve Seda Bakan birlikle rol aldıkları Zeytin Ağacı dizisinin galasında boy gösterdi. Seda Bakan konuşurken Tuba Büyüküstün'ün sözünü keserek "Ben seni tanımıyordum" demesi sosyal medyayı salladı. Oyuncuya eleştiri yağdı.

Magazin 2024-07-21 13:38:23

Eski manken Ebru Şancı kocasının doğum gününü kutladı! Alpaslan Öztürk kutlamayı beğenmeyince kendini tutamadı

Bir dönem podyumların en çok aranan isimlerinin başında gelen Ebru Şancı futbolcu Alpaslan Öztürk ile evlendikten sonra modellik kariyerini bıraktı. Podyumların ardından magazin programlarında boy gösteren Şancı şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Son olarak kocasının doğum gününü kutlayan Ebru Şancı o paylaşımıyla gündem oldu.

Magazin 2024-07-18 10:03:35

Tarihin en büyük animasyon serisine yeni halka! Minyonlar 3 filminin vizyon tarihi belli oldu

Universal "Minions 3 (Milyonlar 3)" filmini resmen duyurdu ve vizyon tarihini açıkladı. Çılgın Hırsız serisinde Gru’nun sarı yardımcıları olarak beyazperdede boy gösteren Minyonlar'ın yeni filmi hayranlarını heyecanlandırdı.

Trend 2024-07-13 15:50:09

Ünlülerin bikini seçimlerini mercek altına aldık! Hande Erçel'den Danla Bilic'e kim ne giymiş?

Yaz mevsimi gelince ünlü isimler plajlarda boy göstermeye başladı. Güneşin tadını çıkaran ve birbirinden şık bikini, mayo seçimleriyle göz kamaştıran ünlüler, sosyal medyada da sıkça gündeme geliyor. Hande Erçel’den Danla Bilic’e, magazin dünyasının gözde isimleri bikini ve mayo seçimleriyle gündeme oturuyor. Peki, hangi ünlü plaj kombinlerini nasıl yapmış, hangi tarzı tercih etmiş, hangi marka plaj modasında öne çıkmış? Daha fazlası için gelin, içeriğe geçelim!

Magazin 2024-07-11 15:42:15

Solmaz Çiros aldığı kilolarla gündemdeydi! Düğündeki dansıyla yine dile düştü

Seda Sayan ve Zuhal Topal'ın popüler evlilik programlarında boy gösteren Solmaz Çiros'un son halini görenler şaşıyor. Düğünlerde sahne alan eski gelin adayı dansıyla sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 09-07-24 11:41

Ronaldo 41 yaşını işaret etti, Dünya Kupası için herkesi şaşırtan bir açıklamada bulundu!

2024 Avrupa Şampiyonası'nda boy gösteren ancak turnuvayı golsüz tamamlayan Ronaldo 41 yaşında olacağı Dünya Kupası için açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Spor 08-07-24 07:45

Kenan İmirzalıoğlu ile anlaşmışlardı! Son anda vazgeçti yerine İbrahim Çelikkol geldi

Uzun süredir ekranlarda oyuncu olarak boy göstermeyen Kenan İmirzalıoğlu'nun 'Ayrılık Da Sevdaya Dahil' dizisinde yer alacağı söyleniyordu. İddialara göre oyuncu son anda vazgeçince yerine İbrahim Çelikkol geldi.

Kulis 07-07-24 09:10

Hayat Bilgisi'nin Pikaçu'su Kerem Kupacı evlendi! İşte nikahtan ilk kareler...

Bir döneme damga vuran Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği "Pikaçu Kerem" rolüyle hafızalara kazınan Kerem Kupacı son olarak Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ile ekranlarda boy göstermişti. Kerem Kupacı uzun zamandır gözlerden uzak aşk yaşadığı avukat sevgilisi Ece Ceyhanlı ile nikah masasına oturdu.

Magazin 04-07-24 09:12

Alina Boz'un sözleri gündemdeyken Demet Akalın bombayı patlattı! Hamile iddiası

Geçtiğimiz yaz başından beri aşk yaşayan işletmeci Umut Evirgen ile oyuncu Alina Boz, 2 Aralık'ta nikâh masasına oturmuştu. Geçtiğimiz saatlerde bir davette boy gösteren Alina Boz balayını anlatırken kocasını övmüş sözleriyle magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Demet Akalın dayanamayıp bombayı patlattı. Hamile iddiası sosyal medyayı salladı.

Kulis 02-07-24 15:52

Survivor Aleyna'nın keyfi yerinde! Plajda boy gösterdi

Survivor All Star'a Yunus Emre ile arasındaki dostlukla uzun süre gündemde kalan Aleyna Kalaycıoğlu tatilde stres atıyor. 'Survivor All Star' mücadelesi sonrası yaz sezonunu İzmir Çeşme'de açan Aleyna plajda boy gösterdi.

Magazin 01-07-24 11:11

Ibiza tatilinden peş peşe paylaştı! Şeyma Subaşı o yoruma kayıtsız kalamadı

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı şu sıralar sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa Ibiza tatilinden peş peşe paylaşımlar yaptı. Siyah bikinisi ile boy gösteren Subaşı'nın kolyesi dikkat çekti. Şeyma Subaşı takipçisinin o yorumuna ise kayıtsız kalamadı.

Magazin 27-06-24 08:49

54 yaşındaki Asuman Dabak bikinisiyle plajda boy gösterdi! Bir bakan bir daha baktı

Yıllara meydan okuyan fiziğiyle her yaz plajda fırtınalar estiren Asuman Dabak yine şaşırtmadı. 54 yaşındaki oyuncu bikinisini giyip plajda boy gösterdi.

Magazin 27-06-24 07:55

Bodrum'da sınıf farkı çok daha az diyen Şevval Sam dile düştü! Aşko biz evdeyiz ondan

Yasak Elma dizisindeki Ender rolüyle daha geniş bir hayran kitlesine sahip olan Şevval Sam sahnelerde de boy gösteriyor. Sam son olarak Bodrum'a dair yaptığı yorumla sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 24-06-24 07:41

Türkiye'yi terk etmişti! 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin yıldızı Mete Horozoğlu son halini paylaştı

'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' ve 'Muhteşem Yüzyıl Kösem' gibi birçok iddialı yapımda boy gösteren oyuncu Mete Horozoğlu bir süre önce Türkiye'yi terk etmişti. Gözlerden uzak olan Mete Horozoğlu'nun son haline yorum yağdı.

Magazin 18-06-24 13:15

Şambali tarifi: Şambali nasıl yapılır?

Tarihçesi Osmanlı dönemine, tarifi saray mutfaklarına dayanan birçok tatlı bugün evlerin mutfaklarında ve çeşitli ünlü lokantaların menülerinde boy göstermeye devam etmektedir. Bu tatlılardan biri de şambali adı ile bilinen tatlıdır. Şambali tatlısı Türk mutfağının şerbetli tatlıları arasında yer alır. Tarifi ise oldukça kolay.

Yemek 15-06-24 19:27

Işıltılı elbisesiyle dikkat çekti! Pınar Deniz'in terlikleri sosyal medyanın diline düştü

Son olarak final yapan Yargı dizisinde boy gösteren Pınar Deniz uzun süredir kendisi gibi oyuncu olan Kaan Yıldırım ile aşk yaşıyor. Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Deniz bu defa bir mücevher markasının Milano’daki tanıtımına katıldı. Davet tarzıyla dikkat çeken ünlü oyuncunun terlikleri ise sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 14-06-24 10:45

Zehra Güneş'in kardeşi mezun oldu! Aile pozuna yorum yağdı: Türkiye'nin boy ortalamasını yükselten aile...

Geçtiğimiz gün spikerle yan yana durunca boy farkı ile adından söz ettiren Zehra Güneş kardeşi Mina'nın mezuniyetine katıldı. Mina ailesiyle pozunu paylaştı. Zehra Güneş'in aile pozunabyine boyla ilgili yorumlar damga vurdu.

Magazin 12-06-24 15:15

Voleybolcu Zehra Güneş ile spikerin boy farkı sosyal medyayı salladı! Gerçek ortaya çıktı

Filenin Sultanları'nın yıldız ismi Zehra Güneş yine sosyal medyayı salladı. Başarılı voleybolcunun spikerle arasındaki boy farkı sosyal medyayı salladı. Ancak görüntülerdeki gerçek de ortaya çıktı.

Magazin 11-06-24 15:17

Arda Güler'e son teklif Manchester United tarafından 63 milyon euro!

Real Madrid, Manchester United'ın Arda Güler için yaptığı 63 milyon euro'luk teklifi reddetti. Tuttosport Gazetesi’nin düzenlediği Golden Boy ödülü sıralamasında ilk 20 içerisinde yer almayı başaran Arda Güler'in yükselişi her geçen gün devam ediyor.

Spor 08-06-24 08:39

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu davet tarzıyla dillere düştü! 'Daha kısa göstermiş'

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde canlandırdığı 'Doğa' karakteri ile adından sıkça söz ettiren Sıla Türkoğlu şimdi de davet tarzıyla olay oldu. Elle Style Awards 2024'te boy gösteren ünlü ismin siyahlar içerisindeki hali hiç beğenilmedi. Türkoğlu'na adeta yorum yağdı.

Magazin 04-06-24 15:51

Sinem Kobal kırmızı davet tarzıyla adından söz ettirdi! Ekranlara geri mi dönüyor?

Bir süredir ekranlardan uzak olan Sinem Kobal şimdilerde sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiriyor. Kobal, son olarak ELLE Style Awards 2024 ödül gecesinde kırmızı elbisesi ile boy gösterdi. Davet tarzı çok beğenilen oyuncu yeni projesinin müjdesini de verdi.

Magazin 04-06-24 11:44

Şevval Sam ve oğlu Tarık Emir Tekin gündemde! Annesi kabul etmeyince bozuldu

Kendisi gibi oyuncu olan oğluna hayranlığını her fırsatta dile getiren Şevval Sam, Tarık Emir Tekin ile Elle gecesinde boy gösterdi. Tarık Emir Tekin annesinin kendisiyle bir dizide oynamak istemediğini söyledi.

Magazin 04-06-24 09:49

Ahsen Eroğlu ödül gecesine konuşmasıyla damga vurdu! Sesi titredi, yutkunarak teşekkür etti... O anlar sosyal medyada gündem oldu

'Menajerimi Ara' dizisiyle adını duyuran ünlü oyuncu Ahsen Eroğlu genç yaşta yıldızı parlayan isimlerden biri. Son olarak dijital platformlarda yayınlanan projeler ile izleyicisinin karşısına çıkan Eroğlu, ELLE Style Awards 2024 ödül gecesinde boy gösterdi. Ahsen Eroğlu geceye konuşmasıyla damga vurdu...

Kulis 04-06-24 09:03

Ödül gecesine bastonla geldi, tekerlekli sandalye bile kullandı! Bahar'ın yıldızı Demet Evgar'ın o halleri gündem oldu

Şimdilerde Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak ile başrolünü paylaştığı Bahar dizisiyle fırtınalar estiren Demet Evgar ELLE Style Awards gecesinde boy gösterdi. Geceye baston ile katılan Evgar daha sonra tekerlekli sandalye bile kullandı. Ünlü ismin o anları kısa sürede gündem oldu.

Kulis 04-06-24 08:17

Karanlıktan Kaçış filminin galasına tülden elbisesiyle katıldı! Seçimiyle gecenin yıldızı oldu

'Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi' dizisinde 'Victoria' karakterine hayat veren Tuvana Türkay, başrolünde yer aldığı Karanlıktan Kaçış filminin galasında beyaz elbisesiyle boy gösterdi.

Kulis 31-05-24 14:56

Kan Çiçekleri’nin Dilan'ı Yağmur Yüksel sade tarzıyla beğeni topladı! Barış Baktaş sorusu

"Kan Çiçekleri" dizisiyle yıldızı parlayan 22 yaşındaki Yağmur Yüksel, hem duru güzelliğiyle hem de başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken bir isim. Katıldığı davette sade tarzıyla boy gösteren Yüksel partneri Barış Baktaş hakkında bakın ne dedi.

Magazin 29-05-24 12:59

Grand Prix'te Emily Ratajkowski de boy gösterdi! Ceketinin önünü açtı

Emily Ratajkowski, Monako'daki F1 Grand Prix'sine katıldı. Her seçimiyle adından söz ettiren Emrata yarış ceketinin önünü açınca dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 27-05-24 08:57

Şevval Sam Ru galasında boy gösterdi! Bu kıyafeti herkes taşıyamaz

Gain için çekilen Ru dizisinin kadrosunda yer alan oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam dizinin galasında şıklığıyla herkesin önüne geçti. Sade ama iddialı seçimiyle gecede boy gösteren Şevval Sam'a yorum yağdı.

Magazin 23-05-24 15:49

Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç'un büyük partisinde Serenay Sarıkaya detayı! 'Partiyi bastı' deniyordu...

Yurt dışında dünyaca ünlü isimlerle sık sık partilerde boy gösteren Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç, Mert Alaş ile beraber Türkiye'de pek çok ünlünün katıldığı bir parti verdi. Partide Serenay Sarıkaya iddiası gündem oldu.

Kulis 23-05-24 15:19

Fatih Altaylı Cannes'ı 'sahilde üstsüz poz veren kızların gittiği yerdi' diyerek anlattı! Dilan Çiçek Deniz ve Meryem Uzerli örneği şaşırttı! 'Millet ağzını şapırdatarak...'

Bu yıl 14-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Cannes Film Festivali'ne birçok ünlü oyuncu katıldı. Kırmızı halıda boy gösteren Hande Erçel, Birce Akalay ve Dilan Çiçek Deniz'in tarzları uzun süre konuşuldu. Cannes'ın yankıları sürerken bomba bir yorum Gazeteci Fatih Altaylı'dan geldi. Altaylı Cannes'ı 'sahilde üstsüz poz veren kızların gittiği yerdi' diyerek anlattı. Verdiği örnekler ise şaşırttı.

Magazin 22-05-24 08:57

Gözlerden uzak büyüttü! Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ'un kızı genç kız oldu

Yağmur Atacan ile mutlu bir evliliği olan Pınar Altuğ geçtiğimiz gün katıldığı bir etkinliğe kızı Su ile geldi. Gözlerden uzak büyüttüğü kızıyla davette boy gösteren Altuğ'un kızı annesine benzerliğiyle ve güzelliğiyle gündem oldu.

Kulis 21-05-24 13:38

Ünlü oyunculardan sonra Hadise'de Cannes'da... Kırmızı halı pozları sosyal medyayı salladı

77. Cannes Film Festivali'ne bu yıl ünlü oyuncular damga vurdu. Meryem Uzerli, Birce Akalay, Pınar Deniz, Sibil Çetinkaya, Dilan Çiçek Deniz ve Hande Erçel gibi isimlerin boy gösterdiği festivale Hadise de katıldı. Kırmızı halıda yürüyen ünlü şarkıcı pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 21-05-24 11:55

Lüks restorandan poz verdi! Murat Ongun bu kez İmamoğlu'nun Roma çıkarmasında boy gösterdi

İstanbul'da yoğun kar yağışı hakimken o dönem İBB Sözcüsü olan Murat Ongun'un yurt dışında olması tartışmalara neden olmuştu. Ekrem İmamoğlu'nun Nagehan Alçı, Ertuğrul Özkök gibi gazetecilerle çıktığı Karadeniz turu nedeniyle de tepki çeken Ongun son olarak İmamoğlu'nun İtalya seyahatinde görüntülendi.

Manşet 19-05-24 12:05

Mayolu defile tarihe geçti! Güzellik yarışmasında böyle boy gösterdiler: Suudi Arabistan'da eşi benzeri görülmemiş görüntüler

Prens Selman'ın başa geçmesiyle Suudi Arabistan'da başlayan "sosyal reform" süreci dünyayı şaşırtan boyutlara ulaştı. Kadınlara araç kullanma hakkı verilen, tesettür yasası gevşetilen ülkede şimdi de ilk kez güzellik yarışması düzenlendi. Deniz kıyısında kadınların mayo ve bikinileriyle yaptığı defilenin görüntüleri tüm dünyaya servis edildi.

Trend 19-05-24 09:54

Tavuklu bezelye tarifi: Tavuklu bezelye yemeği nasıl yapılır?

Tavuklu bezelye, az zamanda çok lezzetli bir sofra hazırlamak isteyenlerin tercih edebilecekleri sulu bir yemektir. Salatalarda, ana yemeklerde hatta tatlılarda boy gösteren tavuk, birkaç sebze ve bezelye ile birleştiğinde harika bir lezzet ortaya çıkar. İşte tavuklu bezelye tarifi!

Yemek 18-05-24 19:16

Her giydiği olay oldu! Yargı'nın yıldızı Pınar Deniz Cannes'a damga vurdu!

Bu yıl 77’ncisi düzenlenen Uluslararası Cannes Film Festivali’ne Türk oyuncular adeta çıkarma yaptı. Birbirinden iddialı kıyafetleri ile kırmızı halıda boy gösteren isimlerden biri de Yargı dizisinde hayat verdiği 'Ceylin' karakteri ile büyük beğeni toplayan Pınar Deniz oldu. Deniz, maviler içindeki kombini ile takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 18-05-24 09:58

Kızılcık Şerbeti’nin Görkem’i Özge Özacar Cannes tarzıyla olay oldu! Bakan bir daha baktı

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği 'Görkem' karakteri ile adından söz ettirmeyi başaran ünlü oyuncu Özge Özacar, bu yıl 77.'si gerçekleştiren Cannes Film Festivali'nde boy gösterdi. Siyah elbisesi ile Cannes'a damga vuran ünlü isim birbirinden iddialı pozları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 18-05-24 09:19

Hande Erçel'in Cannes tarzı dillere düştü! Ünlü oyuncu kendini tutamadı

Son dönemde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemde olan Hande Erçel sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Erçel, bu yıl 77.'si düzenlenen Cannes Film Festivali'ne onur konuğu olarak katıldı. Festivalde kırmızı bir elbise ile boy gösteren Erçel'in tarzı sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 17-05-24 08:03

Şükrü Özyıldız ile yaşadığı aşkla gündemdeydi! Sibil Çetinkaya Cannes tarzıyla sosyal medyanın diline düştü

Sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya şimdilerde ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız ile yaşadığı aşkla gündemde. Sevgilisi ile yayınladığı kareleriyle adından söz ettiren Sibil Çetinkaya şimdi de Cannes'a gitti. Cannes Film Festivali'nde boy gösteren Çetinkaya'nın ne elbisesi ne de takıları beğenilmedi. Ünlü isim sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 16-05-24 09:25

Değişimiyle gündemdeydi! Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli Cannes tarzıyla sosyal medyayı salladı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Hürrem Sultan'ı canlandırarak hafızalara kazınan Meryem Uzerli, son dönemde değişimiyle adından söz ettirmişti. Uzerli, şimdi de Cannes'da boy gösterdi. Ünlü ismin kırmızı halıdaki pozları sosyal medyayı salladı.

Magazin 15-05-24 13:13

Eski sevgilisine zorla video çektirdiği iddia edilmişti! Survivor Batuhan Karacakaya'nın şantaj davasında karar çıktı

Şimdilerde Survivor All Star 2024 yarışmasında boy gösteren genç oyuncu Batuhan Karacakaya, geçtiğimiz aylarda eski sevgilisi Ayşe Aslanpay'la yaşadığı dava ile gündeme gelmişti. Karacakaya Dominik'te mücadelesine devam ederken şantaj davasında karar çıktı.

Magazin 14-05-24 17:04

Zehra Güneş sırt dekolteli tarzıyla mest etti! Masallardaki mavi periler gibi

Dünyanın en çok kazan voleybolcularından biri olan Zehra Güneş başarıları kadar güzelliğiyle de konuşuluyor. Katıldığı bir gecede mavi elbisesiyle boy gösteren güzel voleybolcu fanlarını mest etti.

Magazin 12-05-24 09:46

Met Gala'ya o anlar damga vurdu! Rita Ora tamamen şeffaf elbisesini boncuklarla kapadı! Elbisesini kocası düzeltti

Moda dünyasının en büyük etkinlikleri arasında yer alan geleneksel Met Gala büyük bir ihtişamla gerçekleşti. Ünlü isimlerin birbirinden cesur ve ilginç kostümlerle katıldığı geceye İngiliz şarkıcı Rita Ora damga vurdu. Tamamen şeffaf elbisesi ile gecede boy gösteren ünlü ismin elbisesini kocasının düzelttiği anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 08-05-24 11:45

Serenay Sarıkaya gala tarzıyla sosyal medyanın diline düştü! Bedeli ise dudak uçuklattı

Son dönemde özel hayatı ile adından sıkça söz ettiren Serenay Sarıkaya bu defa Netflix'te yayınlanacak olan Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin galasında boy gösterdi. Geceye kırmızı bir elbise ile katılan Sarıkaya'nın tarzı sosyal medyayı ikiye böldü. Ünlü ismin kombini için harcadığı para ise dudak uçuklattı.

Magazin 08-05-24 08:19

MET Gala 2024'ü salladı! Emily Ratajkowski yine kırmızı halıya damga vurdu

Moda dünyasının en önemli gecesi olarak görülen Met Gala'ya ünlü isimler akın etti. Metropolitan Sanat Müzesi'nde boy gösteren isimlerden biri de model Emily Ratajkowski idi. Emrata, transparanıyla yine adından söz ettirdi.

Magazin 07-05-24 07:26

Altaylı'dan çarpıcı 'Abdulkadir Selvi' yorumu: Sağlı sollu çakıyorlar tokatları, yakında 'selvi boy' devrilebilir

Gazeteci Fatih Altaylı, Hürriyet Yazarı Abdulkadir Selvi'yle ilgili dikkat çeken ifadelere yer verdi. Selvi'ye 'mayın eşeği' muamelesi yapıldığını belirten Altaylı, yazdıklarıyla hem MHP'nin hem de bazı AK Partililerin tepkisini çeken Selvi için, "İçerideki ve dışarıdaki tepkileri sanki onun üzerinden ölçüyorlar. O yüzden Selvi'ye sağlı sollu çakıyorlar tokatları" dedi. Altaylı ayrıca, "Olan Selvi'ye oluyor. 'Selvi boylum al yazmalımın' yakında selvi boyu devrilebilir." ifadelerini kullandı.

Haber 03-05-24 10:40

Biber dolması tarifi: Biber dolması nasıl yapılır?

15. yüzyıldan itibaren Güney Amerika bölgesinden tüm dünyaya yayılan dolmalık biberin zeytinyağlı dolma olarak sofralarda boy göstermesinin Osmanlı'ya dayandığı bilinir. Saraylardan çıkmış olan bu lezzeti siz de evinizde kolaylıkla yapabilirsiniz. Şimdiden kolay gelsin.

Yemek 26-04-24 15:45

NewYork pozları olay oldu! Serenay Sarıkaya'ya beğeni yağdı

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde GQ'nun New York'ta düzenlediği davette boy gösterdi. Türkiye Yaratıcılık Ödülü’nü alan Sarıkaya tarzıyla geceye damga vurdu. Serenay Sarıkaya şimdi de New York pozlarıyla çok konuşuldu. Ünlü isme beğeni yağdı.

Magazin 19-04-24 10:41

Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer beyazlar içinde paylaştı! Bakan bir daha baktı

Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Son olarak bir davete katılmak için beyazlar içinde giyinen Dizer, boy boy pozlarını Instagram hesabında takipçileriyle paylaştı. Güzelliğiyle büyüleyen Başak Dizer'in pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 18-04-24 01:31