Fenomen Kopek Hera Haberleri

Sosyal medya fenomeni Francia James 'Bedava sarılma' tişörtüyle sokak sokak gezdi! Doğum günü kutlaması gündem yarattı

Sosyal medyada yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Francia James doğum gününü ilginç bir tişört seçimiyle kutladı. Fenomen ismin iç çamaşır kullanmayı tercih etmedi tişörtünün üzerinde 'Free Hug (Bedava sarılma)" yazısı dikkatleri çekti.

Trend 2024-05-21 11:42:09

Hayranlarına kötü haber! Arka Sokaklar dizisi o tarihte sezon finali yapıyor!

Türkiye'nin uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar'ın sezon finali tarihi merak konusu olmuştu. Fenomen dizinin sezon finali tarihi belli oldu.

Kulis 2024-05-19 11:27:31

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll deniz sezonunu açtı! Pamuk şekere benzetildi... Yorum yağmuruna tutuldu

2023 yılında Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'na katıldıktan sonra bir anda popülerliğe kavuşan eski Hırvatistan güzellik kraliçesi Ivana Knöll yaz sezonunu açtı. Fenomen isim pembe bikini takımıyla sahilde çekilen pozlarını paylaşınca hayranlarından tam not almayı başardı.

Trend 2024-05-18 13:37:42

Sosyal medyada paylaştığı psikoloji videolarıyla fenomen olan Buse Aydın'a yetkisizlik cezası! Kendisini cinsel terapist olarak tanıtmıştı...

Sosyal medyada sıklıkla cinsellik yönüyle alakalı paylaştığı psikoloji videolarıyla fenomen olan Buse Aydın'a yetkisizlik cezası verildi. Sağlık alanında faaliyet gösterecek yetkisi olmamasına rağmen Aydın, kendisini “cinsel terapist” şeklinde tanıttığı gerekçesiyle 550 bin 59 TL para cezasına çarptırıldı.

Trend 2024-05-17 07:47:06

37 kiloya düşünce tahliye edildi! 20 kilo alıp estetik yaptıran Nihal Candan isyan etti

Anoreksiya olduğu için 37 kiloya düşen ve tahliye edilen Nihal Candan Nişantaşı'nda yine görüntülendi. Cezaevinden çıktıktan sonra 10 günde 20 kilo alan Candan'ın yüzündeki değişim de gözden kaçmadı. Fenomen hakkındaki eleştirilere isyan etti.

Kulis 16-05-24 07:57

Sosyal medya fenomeni Julia Lynn Sandoval güzel havanın tadını köpeğiyle çıkarttı! O pozlara yorum yağdı... Nasıl sevimli

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde popülerliğe ulaşan Julia Lynn Sandoval son olarak köpeğiyle birlikte güzel havanın tadını çıkarttığı anları paylaştı. Fenomen ismin pozu kısa sürede hayranlarının beğenisini topladı.

Trend 15-05-24 13:51

Zuhal Topal ve Esra Erol'a çıkınca fenomen olmuştu! Songül'e bir de şimdi bakın

Zuhal Topal, Esra Erol ve Müge Anlı gibi isimlerin programlarına çıkarak yaptıklarıyla kısa süre fenomen olan kişilerden biri de Songül'dü. Esra Erol'da kendi tarzından söylediği şarkıyla adından söz ettiren Songül'ün son haline bakın...

Kulis 15-05-24 07:31

Çitos Efe'nin son haline yorum yağmıştı! Kilosuyla ilgili gerçeği annesi açıkladı: Tiroidleri...

5 yaşındayken 'Çocuktan Al Haberi' programına katılarak fenomen olan 'Çitos Efe'yi Testo Taylan ziyaret etti. ‘Çitos Efe’ olarak tanınan Efe Koçyiğit’in kilolu görünümüne dair gelen yorumlar da dikkat çekti. Çitos Efe'nin annesi ise bu duruma dair gerçeği açıkladı.

Kulis 14-05-24 11:05

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa yaz sezonuna hızlı başladı! Bikinisiyle sahilde dans ettiği anları paylaştı... Beden pozitifliği hatırlatması yaptı

Sosyal medyadan beden pozitifliğine yönelik yaptığı paylaşımlarıyla adından söz ettiren fenomen Ariella Nyssa yaz sezonuna hızlı başladı. Fenomen isim siyah bikinisini giyip soluğu plajda aldı. Plajda dans ettiği anları sosyal medya hesabından paylaşan Nyssa beden pozitifliği göndermesi yapmayı ihmal etmedi.

Trend 14-05-24 08:59

‘Çitos Efe’ olarak tanınan Efe Koçyiğit’in son hali gündemde! Hâlâ çok tatlı...

2016 yılında 'Çocuktan Al Haberi' programına katılarak fenomen olan 'Çitos Efe'nin son haline Testo Taylan ulaştı. ‘Çitos Efe’ olarak tanınan Efe Koçyiğit’in görünümü ve değişimi sosyal medyada pek çok yorumu da beraberinde getirdi.

Kulis 14-05-24 06:49

Seçimi kazanamayan muhtar fenomen oldu... Gönül Dağı dizisinde rol alıp şiir okudu

Muhtar adayı olup kazanamayınca kendisine oy vermeyen akrabalarına şiirle sitem eden Aydın Battal fenomen oldu. Muhtar adayı son olarak Gönül Dağı'nın kadrosuna dahil olunca gündeme geldi.

Magazin 13-05-24 11:19

Taha Duymaz Hatay'daki depremde hayatını kaybetmişti... Meryem Duymaz, Anneler Günü'nde duygulandırdı

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem sonrası Hatay'da kardeşleriyle enkaz altında kalan fenomen Taha Duymaz hayatını kaybetmişti. 3 evladını kaybeden anne Meryem Duymaz Anneler Günü'nde sözleriyle duygulandırdı.

Magazin 12-05-24 10:34

Arda Güler İspanya'yı sallamaya devam ediyor! Real Madrid - Granada maçı sonrası övgü dolu sözler: '19 yaşında bir fenomen'

Real Madrid - Granada maçına attığı golle damgasını vuran Arda Güler, İspanyol basınının gündeminde. Dün akşam oynanan maçta ikinci golü kaydeden genç yıldıza methiyeler düzülürek, "19 yaşında bir fenomeni andıran Türk futbolcuyu dikkatle izleyin." ifadeleri kullanıldı.

Spor 12-05-24 09:58

Sosyal medya fenomeni Kate Shumskaya'nın et yediği video bir anda viral oldu! Milyonlarca izlenmeye ulaştı... Erol Taş benzetmesi yapıldı

Sosyal medyada 2 milyonu aşkın takipçisi bulunan Kate Shumskaya isimli fenomen değişik yeme şekli sayesinde popüler oldu. Lüks restoranlarda yaptığı çekimlerde elleriyle yemek yediği anları paylaşan fenomen ismin et yediği videosu 36 milyon izlenmeyi geçti. O anlara sosyal medya kullanıcılarından yorumlar gecikmedi.

Trend 11-05-24 09:59

Sosyal medya fenomenin zor anları! Esnerken çenesi çıktı... Dört doktor çenemi tekrar bir araya getirdi

Amerika Birleşik Devletleri'nin New Jersey eyaletinde yaşayan 21 yaşındaki sosyal medya fenomeni Jenna Sinatra geçtiğimiz günlerde yaşadığı bir kazayı TikTok'tan paylaştı. Fenomen isim kendisini yorgun hissettiği için esnediği ve sert bir şekilde esnediği içinde çenesinin kilitlendiğini söyledi. Sinatra çenesini kendisi kapatmayı başaramayınca çareyi hastanenin yolunu tutmakta buldu.

Kulis 10-05-24 15:23

Kalçasını büyütmek isterken kabusu yaşadı! Doktorlar enfeksiyonun kalçamı patlatacağını söyledi

Brezilya Popo Estetiği operasyonuyla kıvrımlarını belirginleştirmek isteyen sosyal medya fenomeni Angel Babicz yaşadığı operasyonun sonunda kabus dolu günlerle karşılaşmak zorunda kaldığını söyledi. Fenomen isim ameliyat sırasında 'onu içeriden yiyip bitiren' bir enfeksiyona yakalandığını anlattı.

Trend 09-05-24 15:30

Merve Taşkın'a gelen mesaj şaşırttı! Eşimi test etmek istiyorum deyip...

"Bizim toplumumuz çok mu ahlaklı? Haberlerde gördüğümüz şeyler ya da benim DM'lerim. Bakmak istiyorlar ve bunu ben zorla yapmıyorum" diyerek gündeme gelen fenomen Merve Taşkın bir kadından aldığı mesajı paylaşarak gündem oldu.

Magazin 09-05-24 07:54

Zengin bir ev hanımıyım dedi! Milyoner kocasına aldatma cezası çok konuşuldu: Tüm parasını alırım

Soudi Al Nadak Dubaili milyoner kocasıyla haytaına dair yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada bir hayli popüler. Kendisini "Zengin bir ev hanımıyım" diyerek tanımlayan Nadak, kocasının kendisini aldatması durumunda ona uygulayacağı cezayı anlattı. Fenomen isim milyoner kocasının kendisini aldatması durumunda tüm parasını alacağını açıkladı.

Trend 08-05-24 11:21

'Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?' dizisine bomba transfer! Ünlü oyuncu dizinin oyuncu kadrosuna dahil oluyor

Merakla ve büyük bir ilgiyle izlenen "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dizisinin oyuncu kadrosuna ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen dahil oluyor. Fenomen diziye 12. bölümden itibaren dâhil olacak Allen, 'Dora Ersoy' karakterine hayat verecek.

Magazin 07-05-24 16:50

Erkek arkadaşı suçlanıyordu... Fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açıldı

ABD'de 3 Nisan'da kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 28 yaşındaki Yağmur Taktaş'ın cenazesi 20 Nisan'da Adana'da toprağa verilmişti. Fenomen ismin mezarı itiraz sonrası açıldı. İşte yaşanan gelişmeler...

Magazin 06-05-24 14:08

'Skibidi Bop Yes Yes' şarkısıyla fenomen oldu! Sahne başına 100 bin dolar alıyor... Hayatı değişti

TikTok sayesinde ünlenen isimlerden biri de 'Skibidi Bop Yes Yes' şarkısıyla göbek atan Yasin Cengiz. Yasin Cengiz fenomen olduktan sonra hayatı değişti. Cengiz çiftlik hayatından milyoner hayatına geçerek kazancını da artırdı.

Magazin 06-05-24 07:50

1 Mayıs'ta gözaltına alınmışlardı, 38'i tutuklandı! Aralarında fenomen isim 'Basel' de var

İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde polise mukavemet göstermekten gözaltına alınan 65 şüpheliden 52'si, tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edilmişti. Aralarında sosyal medyada 'Basel' olarak tanınan Bekir Aslan'ın da olduğu 38 kişi tutuklandı.

Haber 05-05-24 07:36

Yağmur Taktaş ABD'deki evinde ölü bulunmuştu! Ünlü fenomenin ölümünde şoke eden detaylar

28 yaşındaki ünlü fenomen Yağmur Taktaş, Amerika Birleşik Devletleri’nde kaldığı evde ölü bulunmuştu. Taktaş'ın eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilirken, ailesi de kızlarının sevgilisinden şikayetçi olmuştu. Taktaş’ın aile avukatı, soruşturmayla ilgili yeni bulguları açıkladı. Avukat, "Yağmur'un kaşlarının ve saçlarının ön kısımlarının tıraşlanması gibi durumlar da söz konusu. Burada bir eziyet, bir işkence var" dedi.

Magazin 03-05-24 17:59

Suudi Arabistanlı sosyal medya fenomeni Manahel el-Otaibi 11 yıl hapis cezasına çarptırıldı! Nedeni: Kıyafet seçimleri ve kadın haklarına destek

Suudi Arabistanlı bir fitness fenomeni olan Manahel el-Otaibi 11 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ocak ayında hapis cezası verilen şoke edici davaının ayrıntıları yeni yeni ortaya çıkmaya başladı. Fenomen ismin ülkedeki 'terörle mücadele' yasaları uyarınca hapis cezasına çarptırıldığı iddia edilse de İngiliz basını cezasının nedeninin kıyafet seçimleri ve kadın hakları savunuculuğu olduğunu söyledi.

Trend 03-05-24 14:27

Neşet Turan Kayseri'den yürüyerek İstanbul'a gitmek istemişti! Ölüm haberi sonrası CZN Burak gelen mesajlara isyan etti

Kayseri'de yaşayan sosyal medya fenomeni Neşet Turan, CZN Burak ile görüşmek için Kayseri'den İstanbul'a yürümeye karar vermişti. Turan geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybedince CZN Burak'a olay yorumlar geldi. ünlü fenomen ise en sonunda patladı.

Magazin 02-05-24 15:25

Dünyaca ünlü yıldız Mia Khalifa gerçek adını açıkladı! Hayranlarını şaşkına çevirdi... Gerçek adı olduğunu zannediyordum

Dünyaca ünlü yıldız Mia Khalifa dünya geneline yayılan milyonlarca takipçisini hâlâ şaşırtmaya devam ediyor. Son olarak Instagram biyografisindeki bir güncellemede gerçek adını açıklayan fenomen isim hayranlarını şoke etti. Hayranlarının bir kısmı Khalifa'nın gerçek adı olduğunu zannettiğini söyledi.

Trend 02-05-24 13:27

Yapay zeka fenomeni Milla Sofia gerçeği aratmadı! Ayırt etmekte zorlandılar... Bu nasıl fizik?

Yapay zeka tarafından oluşturulan bir karakter olmasına rağmen sosyal medyada hızla takipçi sayısını arttırmayı başaran Milla Sofia gerçeği aratmayan pozlarından dolayı viral olmaya devam ediyor. Fenomen ismin son olarak beyaz bir bluz ve kot etekle poz verdiği anları paylaşıldı. Sosyal medya kullanıcıları Sofia'nın kusursuz fiziğini övmelere doyamadı.

Trend 02-05-24 10:16

Lüks yaşantısıyla gündeme gelen Rachel Araz'ın valeye ödediği para görenleri şoke etti

Moda ikonu olarak tanınan Rachel Araz, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Sosyal medyanın fenomen isimlerinden Araz son olarak valeye ödediği parayla ağızları açık bıraktırdı.

Magazin 02-05-24 07:33

Oktay Kaynarca, 'Süleyman Çakır'ın ünlü repliğini tekrarladı! Kenan İmirzalıoğlu, Ezel yıllarına götürdü

Efsane isimlerin yer aldığı Ezel dizisi 2009 yılında seyirciyle buluşmuştu. Kenan İmirzalıoğlu, Ömer karakteriyle hafızalara kazınmıştı. İmirzalıoğlu, Kafa TV'de Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Fenomen programında 'Ömer' karakterinin meşhur repliğini söyledi. Kafa TV'de programa konuk olan bir başka efsane isim de Oktay Kaynarca'ydı. Kaynarca, yıllar sonra Süleyman Çakır’ın ünlü repliğini tekrarladı. İşte o anlar...

Magazin 01-05-24 17:35

Evleneceksen Gel ile ünlenmişti! Seda Sayan'ın favori gelin adayı Solmaz Çiros değişimiyle şaşırttı! Son haline yorum yağdı

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu Evleneceksen Gel adlı evlilik programıyla ünlenen Solmaz Çiros dansları ve güzelliğiyle adından söz ettiriyordu. Evlilik programının ardından dizilerde de rol alan Solmaz Çiros uzun zamandır ortalarda yoktu. Çiros şimdi de değişimiyle gündem oldu. Fenomen gelin adayının son haline yorum yağdı.

Magazin 01-05-24 10:27

Gökhan Çınar Merve Taşkın'a açık açık sordu! Bedenini göstererek para...

Fenomen Merve Taşkın, Gökhan Çınar’ın Katarsis programına konuk oldu. Çınar müstehcen pozları yüzünden sık sık gündeme gelen Taşkın'a açık açık "Para kazanmanın kolay yolunu insanlara gösterdiğin, bedenini göstererek para kazanmak üzerinden başka insanlara da kötü model örnek olabileceğine dair eleştirilere ne dersin?" diye sordu.

Magazin 30-04-24 10:58

Sosyal medya fenomeni Julia Sandoval sıcak havanın tadını çıkarttı! Pijamalarıyla soluğu bahçede aldı

Sosyal medyada 640 bini aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Julia Sandoval sıcak havanın tadını çıkarttı anları takipçileriyle paylaştı. Kucağında köpeği, elinde kahvesiyle pijamalarıyla soluğu bahçesinde alan fenomen ismin paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu.

Trend 30-04-24 10:16

Dünyaca ünlü isim Mia Khalifa'nın makyajsız halleri beğeni topladı! Doğal halini paylaşınca övgü dolu yorumlar gecikmedi

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanarak dünya geneline yayılan 26 milyonu aşkın takipçiye ulaşan Mia Khalifa, Instagram hesabından son olarak makyajsız hallerini gösteren bir paylaşımında bulundu. Fenomen ismin doğal hali hayranlarından tam not almayı başardı.

Trend 30-04-24 09:54

Yüzbinlerce takipçisi bulunuyordu! Sosyal medya fenomeni Om Fahad öldürüldü

TikTok’ta yüzbinlerce takipçisi bulunan ünlü Iraklı fenomen Om Fahad, Bağdat’ta kimliği belirsiz kişilerce vurularak öldürüldü. Fahad, geçtiğimiz yıl genel ahlaka uygun olmayan videolar paylaştığı için 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

Magazin 27-04-24 16:44

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn pozlarıyla meydan okudu! Aynı tür değiliz

Sosyal medyada 500 bini aşkın takipçisi bulunan ve 'Barbi' lakabıyla anılan fenomen isim son pozlarıyla adeta meydan okudu. Fenomen isim şort ve bluzunu çizmeyle kombinine "Aynı tür değiliz" notunu ekledi.

Trend 27-04-24 11:57

Sosyal medya fenomeni Gracie Bon 6 milyon takipçisini kutladı! Herkes tombul kızları seviyor

Panamanalı sosyal medya fenomeni Gracie Bon, kalça ölçüsü nedeniyle sık sık sosyal medyanın konuştuğu isimlerden biri. Bon son paylaşımında 6 milyona ulaşan takipçi sayısını kutladı. Bikini üstü ve etekle kamera karşısına geçen fenomen isim sıfır beden ölçülerine adeta meydan okudu.

Trend 27-04-24 10:45

Dünyaca ünlü isim Lana Rhoades yeni imajını görücüye çıkarttı! Yeni saç kesimi görenlere 'O eski halinden eser yok' dedirtti

Emekliye ayrıldığı müstehcen kariyeri sayesinde geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Lana Rhoades son dönemde Instagram hesabını bir hayli aktif kullanıyor. Fenomen isim son olarak hayranlarının karşısına kulak hizasında kestirdiği küt saçlarıyla çıktı. Rhoades'in Instagram hesabından yaptığı yeni imajıyla paylaşımı kullanıcıları ikiye böldü. Bazıları yeni tarzını beğenirlen bazıları ise beğenmedi.

Trend 26-04-24 13:48

TikTok fenomeni Hülya Bingül, İstanbul'da bir grup erkek tarafından taciz edildiğini iddia ederek ortalığı birbirine kattı! Yüzüne tükürdü: Dokunabilir miyim?

Sosyal medyada 'hülyamizgin' kullanıcı adıyla paylaşımlar yapan Hülya Bingül isimli fenomen İstanbul'da bir grup erkek tarafından taciz edildiğini söyleyerek ortalığı birbirine kattı. Çevrede bulunan bir kişinin cep telefonuyla kaydettiği anlarda fenomen ismin kalçasına dokunmak istediğini iddia ettiği bir adamın yüzüne tükürerek ona saldırdığı görüntüler yer aldı.

Trend 26-04-24 07:52

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn yapay zekayla oluşturulan müstehcen pozlarına isyan etti! Ben bile inandım

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn yapay zekayla oluşturulan müstehcen pozlarını internette gördüğünde büyük bir şaşkınlık yaşadığını dile getirerek duruma isyan etti. Özellikle hayranlarına üstsüz fotoğrafları için uyarıda bulunan fenomen isim, "Ben bile inandım. Bu gerçekten çok mide bulandırıcı" ifadelerini kullandı.

Trend 23-04-24 14:18

Kick fenomeni canlı yayında filin saldırısına uğradı! Korku dolu anları kaydetti: Çitlerden atlayarak zor kurtuldu

Kick yayıncısı ShakoMako, Sri Lanka'da bir hayvan barınağını ziyaret ettiği sırada o anları hayranlarıyla paylaşmak için Kick paltformu üzerinden canlı yayın başlamıştı. Ancak canlı yayın fenomen ismin planladığı gibi gitmedi. Aniden fillerin üzerine doğru koşması üzerine büyük bir panik yaşayan genç kadın çitlerden atlayarak koşmaya başladı. O anlarda canlı yayını kapatmayan kadının kaçış anları saniye saniye gözüktü.

Trend 23-04-24 07:37

Ölümden döndü! Fenomen Rachel Araz trafik kazası geçirdi... Fenomen yaşadığı dehşet anları anlattı

Moda ikonu olarak tanınan Rachel Araz, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Sosyal medyanın ünlü isimlerinden Rachel Araz trafik kazası geçirdi. Araz, başından geçenleri ‘’Korkunç bir Pazar geçiriyorum’’ diyerek takipçileriyle de paylaştı.

Magazin 22-04-24 08:50

Hülya Avşar Kadir Ezildi'ye özel hayatını 'Ten tene, ter tere...' diyerek açık açık sordu! Yatak odası yanıtı olay oldu

Renkli kişiliği ve temizlik tutkusu ile adını kısa sürede tüm Türkiye'ye duyuran fenomen sunucu Kadir Ezildi, Hülya Avşar'ın YouTube programına konuk oldu. Avşar Ezildi'ye özel hayatına dair sorular sordu. Kadir Ezildi hayatında biri olduğunu itiraf etti ve yatak odası yanıtıyla dikkat çekti.

Magazin 20-04-24 12:20

Kerimcan Durmaz ve Aleyna Tilki böyle partiledi! Çılgın dansları sosyal medyayı salladı

YouTube kanalında yayınladığı videolar ve sahne şovlarıyla uzun süredir adından söz ettiren fenomen Kerimcan Durmaz, şimdilerde son haliyle dikkat çekiyor. Yeni şarkısı ve klibiyle çok konuşulan Durmaz şimdi de “Nerdesin” adlı yeni şarkısının partisindeki halleriyle çok konuşuldu. Durmaz'ın Aleyna Tilki ile çılgın dansı sosyal medyayı salladı.

Magazin 20-04-24 11:34

Aşk hayatından dert yandı! Gerçek aşkı bulmak istiyor: Çok güzel olduğum için erkekler beni her zaman aldatır

Sosyal medya fenomeni Louanna Jasmin aşk hayatından dert yandı. Çok güzel olduğu için gerçek aşkı bulmak konusunda zorlandığını dile getiren fenomen isim, "Çok güzel olduğum için erkekler beni her zaman aldatır" ifadelerini kullandı.

Trend 20-04-24 10:46

Ünlü sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'ın yeni klibi çok konuşuldu! Sosyal medyada yorum yağdı: Annenin gözyaşlarına...

Son dönemlerde yeni imajıyla gündeme gelen Kerimcan Durmaz bu kez çektiği kliple gündeme geldi. ski halinden eser kalmadığını söyleyebiliriz. Sosyal medyaya damgasını vuran ünlü fenomen bu sefer de 'Nerdesin' parçasıyla herkesi şaşkına çevirdi.

Magazin 19-04-24 15:50

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa'nın Coachella tarzına yorum yağdı! Festival kıyafeti beğenilmedi: Anneanne eteği gibi

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa dünyanın en büyük müzik festivallerinden biri olan Coachella'ya katıldı. Festival tarzını sosyal medya kullanıcılarının beğenisine sunan fenomen isim ikinci günde kombiniyle beklediği tepkiyi alamadı. Fenomen isim etekli kombini kullanıcılar tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

Trend 19-04-24 15:22

Tek bir elma satın aldı! Ödediği paraya böyle isyan etti... Hepimiz hangi ekonomide yaşıyoruz?

Amerika Birleşik Devletleri'nin Boston bölgesinde yaşayan 'via...li' kullanıcı adıyla bir kişi tek bir elma için 7 dolar (yaklaşık 228 TL) ödedikten sonra TikTok'tan enflasyona isyan etti. Fenomen ismin pahalı alışverişiyle ilgili olarak yaptığı paylaşımı sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 19-04-24 10:06

Fenomen Banu Parlak'a haciz şoku! Güzellik merkezinin kapıları çilingir yardımıyla açıldı

Dilan Polat'a karşı söylemleriyle dikkat çektikten sonra işyeri kurşunlanan Banu Parlak şimdi de haciz şoku yaşadı. Emrullah Erdinç'in haberine göre; sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Banu Parlak’ın Bahçeşehir’deki güzellik merkezine 1,5 milyon liralık borç nedeniyle haciz geldi.

Magazin 19-04-24 07:24

Sosyal medya fenomeni Sabrina Low, köpeğini kıyafetin uyması için pembe renge boyayınca tepkilerin odağına yerleşti! Kıyafetime uysun istedim

22 yaşındaki sosyal medya fenomeni Sabrina Low, köpeğinin tüylerini pembe renge boyayınca sosyal medya kullanıcılarının hedefi haline geldi. Sosyal medyadan gelen olumsuz tepkilerin üzerine Low çareyi yorumları kapatmakta buldu. Fenomen isim kendisini "Kıyafetime uysun istedim. Onu modaya uygun hale getirdim" diyerek savundu.

Trend 18-04-24 14:06