Hande Yener Kanser Haberleri

Kerem Bürsin, Mert Yazıcıoğlu döndü Hadise kaldı! Bodrum tatilinden pozlarına yorum yağdı

Sahne şovları ve tercih ettiği kostümlerle adından sıkça söz ettiren Hadise şimdi de son pozları ile gündeme geldi. Şarkıcı, geçtiğimiz günlerde Bodrum'a gitmişti. Hadise burada Kerem Bürsin'in doğum günü partisine katıldı. Partide Tuba Büyüküstün, Mert Yazıcıoğlu, Hande Doğandemir gibi ünlü isimlerde yer aldı. Herkes dönerken Hadise Bodrum'da kalarak tatiline devam etti. Şarkıcının bikinili pozları sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 2024-06-03 09:11:00

Kerem Bürsin ile Hande Doğandemir, 11 yıl sonra birlikte poz verdi

Güneşi Beklerken’in unutulmaz ikilisi Kerem Bürsin ile Hande Doğandemir, 11 yıl sonra bir araya gelip birlikte çekildikleri bir kare sosyal medyadan paylaştılar.

Magazin 2024-06-02 09:04:39

Selen Görgüzel, Sıla derken şimdi de düşük bel modasına Hande Yener uydu! Sosyal medyanın diline düştü

Son dönemlerde şarkıcılar sahne tarzı olarak düşük bel pantolon tercih ediyor. Selen Görgüzel, Sıla derken bu kez de Hande Yener düşük bel pantolon modasına uydu. Yener'in sahne tarzı sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 2024-05-31 10:18:05

Kasaba Doktoru'nun Bahar'ı Gülşah Çomoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Cenaze töreninde gözyaşları sel oldu

Unutma Beni, Yüksek Sosyete, Kasaba Doktoru gibi birçok başarılı projede yer alan Gülşah Çomoğlu geçtiğimiz gün hayata gözlerini kapadı. 2 yıldır kanser tedavisi gören Çomoğlu son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü ismin cenaze töreninde gözyaşları sel oldu...

Magazin 2024-05-30 14:46:09

Estetiklerini tek tek saymıştı... Söylemezsem Olmaz sunucusu Hande Sarıoğlu'nun eski hali sosyal medyayı salladı! Görenler tanıyamadı

Spor spikerliği yaptığı dönem oryantal yaptığı için işinden olan Hande Sarıoğlu şimdilerde Söylemezsem Olmaz magazin programında yorumculuk yapıyor. Çıkışları ve açıklamaları ile sık sık gündem olan ünlü isim bu defa estetiksiz haliyle gündem oldu. Hande Sarıoğlu'nun eski halini görenler tanımakta güçlük çekti.

Magazin 30-05-24 09:49

Uzman isim uyardı: Bu vitaminler gereksiz kullanıldığında fayda yerine zarar veriyor!

Bilinçsiz yapılan vitamin alımları bazen kötü sonuçlara neden olabiliyor. Tıbbi Onkoloji Uzmanı Dr. Nail Özhan, “Kanser hastaları, gereksiz yere ihtiyaç olmadığı halde vitamin kullanımında tam tersine fayda yerine zarar da görebiliyor” dedi.

Haber 29-05-24 20:14

Kasaba Doktoru'nun Bahar'ı Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti! Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı duyunca yıkıldı

Unutma Beni, Yüksek Sosyete, Kasaba Doktoru gibi birçok başarılı projede yer alan Gülşah Çomoğlu'ndan acı haber geldi. 2 yıldır kanser tedavisi gören ünlü oyuncu hayata gözlerini kapadı.

Magazin 29-05-24 14:30

Hande Ataizi'nin reklam anlaşmalarından talep ettiği ücret dudak uçuklattı!

Hande Ataizi başarılı oyunculuğu, güzelliği ve fit hali ile sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. Ataizi, bu kez reklam için talep ettiği ücretle gündeme geldi. Ataizi'nin markalardan reklam için 5 milyon TL talep ettiği iddia edildi.

Magazin 28-05-24 15:06

Taş Kağıt Makas'ın Fecir'i Burak Yörük evleniyor! Böyle duyurdu

Şimdilerde Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven ve Hande Ataizi'nin başrolünde yer aldığı Taş Kağıt Makas dizisinde canlandırdığı Fecir karakteri ile adından söz ettiren Burak Yörük'ten müjdeli haber geldi. Yörük, bir süredir birliktelik yaşadığı Tuana Yılmaz'a evlenme teklifi etti. Çift, o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Magazin 28-05-24 12:41

'En güçlü antioksidan' Eşinin kanser tedavisi için keşfetti, mesleği oldu! Taleplere yetişmez hale geldi

Konya’da kansere yakalanan eşinin tedavisi sürecinde aronya meyvesiyle tanışan Tahsin Tosun, o zamana kadar bilmedikleri bitkiyi üretmeye karar vererek hububat tarlalarının arasından aldığı araziye aronya bahçesi kurdu. Eşinin başarılı tedavisinin ardından yaptığı pazarlama işini bırakarak aronya yetiştiriciliğine yönelerek kendi işinin sahibi olan Tosun, gençlere fırsatları değerlendirmeleri konusunda tavsiyede bulundu.

Kadin 27-05-24 10:54

O tedaviden sonra... Beyaz olan saçı ve sakalı siyaha döndü! Şaşkınlık yaşadı 'Görenler 55 yaşında olduğuma inanmıyor'

Antalya'da kanser tedavisi gören 55 yaşındaki Cemil Şimşek tedavi sonrasında beyazların yoğunlukta olduğu saç ve sakalının siyah çıktığını görünce şaşkınlık yaşadı. Doç. Dr. Mustafa Karaca bunun akıllı ilacın yan etkisi olduğunu belirtip “20-25 yaşlarında hastalarımız geliyor, saçı, sakalı, kaşı beyazlaşmış oluyor. Hastamızın saçı düzken çok kıvırcık çıkabiliyor. Hastalarımızın beyaz olan saç ve sakalı da siyah uzayabiliyor" dedi. Şimşek ise "Beni görenler 55 yaşında olduğuma inanmıyor" dedi.

Haber 25-05-24 10:23

Aşk-ı Memnu’nun Şayeste’si Fatma Karanfil’den acı haber! Entübe edildi

Türk sinemasının usta isimlerinden Fatma Karanfil, kanser tedavisi gördüğü Florya’daki hastanede entübe edildi. 72 yaşındaki Karanfil, Aşk-ı Memnu dizisindeki Şayeste rolüyle hafızalarda yer etmişti. Ünlü oyuncunun, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Prof. Dr. Murat Dilmener Hastanesi’nde yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi.

Magazin 25-05-24 07:16

Sevgilisini paylaşmıyordu... Hande Erçel ve Hakan Sabancı'nın Cannes pozları olay oldu! Son hamlesi şaşırttı

Son olarak Burak Deniz ile başrolünü paylaştığı 'Bambaşka Biri' dizisiyle ekranlarda yer alan Hande Erçel, sevgilisi Hakan Sabancı ile Cannes'a gitti. Ünlü çiftin aşk dolu pozları kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Hakan Sabancı'nın peş peşe yaptığı paylaşımlar herkesi şaşırttı.

Magazin 24-05-24 15:46

Herkes düşünmeden yemeğine ekliyor! O hastalığa davetiye çıkarıyor 'Sofranıza koymayın' uyarısı

Fazla tuzun insan sağlığı için zararlarına dikkat çeken Uzman Diyetisyen Ege Ramadanoğlu, “Fazla miktarda tuz alımı hipertansiyon başta olmak üzere kardiyovasküler hastalıklar, inme, böbrek hastalıkları, osteoporoz ve bazı kanser türleri gibi çeşitli hastalıklar için önemli bir risk etmenidir” dedi. Fazla tuz tüketimini nasıl azaltılabileceğini anlatan Ramadanoğlu "Sofranıza tuzluk koymayın. Tuzu, pişirirken değil yemeğin sonunda ekleyin" dedi.

Haber 22-05-24 09:24

Fatih Altaylı Cannes'ı 'sahilde üstsüz poz veren kızların gittiği yerdi' diyerek anlattı! Dilan Çiçek Deniz ve Meryem Uzerli örneği şaşırttı! 'Millet ağzını şapırdatarak...'

Bu yıl 14-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Cannes Film Festivali'ne birçok ünlü oyuncu katıldı. Kırmızı halıda boy gösteren Hande Erçel, Birce Akalay ve Dilan Çiçek Deniz'in tarzları uzun süre konuşuldu. Cannes'ın yankıları sürerken bomba bir yorum Gazeteci Fatih Altaylı'dan geldi. Altaylı Cannes'ı 'sahilde üstsüz poz veren kızların gittiği yerdi' diyerek anlattı. Verdiği örnekler ise şaşırttı.

Magazin 22-05-24 08:57

Ünlü oyunculardan sonra Hadise'de Cannes'da... Kırmızı halı pozları sosyal medyayı salladı

77. Cannes Film Festivali'ne bu yıl ünlü oyuncular damga vurdu. Meryem Uzerli, Birce Akalay, Pınar Deniz, Sibil Çetinkaya, Dilan Çiçek Deniz ve Hande Erçel gibi isimlerin boy gösterdiği festivale Hadise de katıldı. Kırmızı halıda yürüyen ünlü şarkıcı pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 21-05-24 11:55

Ahu Sungur Yarı çıplak bir yarış... diyerek sitem etti! Hande Erçel, Dilan Deniz ve Birce Akalay akla geldi

Sosyal medya paylaşımları ve başarılı kariyeriyle sık sık gündeme gelen oyuncu Ahu Sungur, bu kez sosyal medya hesabından manidar paylaşımlar yaptı. Sungur’un paylaşımı, Cannes’da yürüyen Türk ünlülere de bir gönderme olarak algılandı.

Magazin 20-05-24 13:12

Esra Dermancıoğlu’ndan Cannes'a giden oyuncuların kıyafetlerine sert tepki! Keşke çıplak yürüyüşler dışında...

Hande Erçel, Pınar Deniz, Meryem Uzerli, Birce Akalay Özge Özacar, Dilan Çiçek Deniz gibi isimlerin Cannes'daki tarzları günlerdir gündemde. Esra Dermancıoğlu Cannes'a giden ve kıyafetleriyle gündem olan oyunculara sert çıktı.

Magazin 20-05-24 07:52

O soru üzerine Devlet Bahçeli cep telefonundan açıp dinlettirdi! 'Bu sesi beğenmeyen var mı?'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 28 Şubat davası hükümlüleri arasında bulunan Çetin Doğan'ın cezaevi çıkışındaki sözlerine ilişkin "Ben cezaevi müdürü olmuş olsaydım aftan yararlananların listesine bakar, 'Çetin Doğan, sen orada yoksun' diye geri içeri alırdım" dedi. Öte yandan Bahçeli, sevdiği şarkılar sorulması üzerine Hande Mehan'ın 'Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın' şarkısını danışmanına cep telefonundan açtırarak, basın mensuplarıyla dinledi.

Haber 18-05-24 17:50

Uzmanından kritik uyarı: Yüz bölgesinde başlıyor, beyne ilerliyor! En çok açık tenlileri tehdit ediyor

Prof. Dr. Erol Kesiktaş, yüz bölgesinde oluşan bir cilt kanserinin geç tanı konulması ya da tedavi edilmemesi durumunda göz ve beyne ilerleyebildiğini belirterek, "Bu kanser, kişinin gözünün kaybına veya beyine yürüdüğü zaman ölümüne sebebiyet verebilir. Erken tanı deri kanseri için de son derece önemlidir. Vakaların yüzde 90'ı güneş ışınlarından kaynaklıdır. Bu ışınlarında en çok tehdit ettiği kişiler açık tenli vatandaşlar, derisi ince olan çocuk ve yaşlılardır" dedi.

Haber 18-05-24 11:19

Hande Erçel'in Cannes tarzı dillere düştü! Ünlü oyuncu kendini tutamadı

Son dönemde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemde olan Hande Erçel sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Erçel, bu yıl 77.'si düzenlenen Cannes Film Festivali'ne onur konuğu olarak katıldı. Festivalde kırmızı bir elbise ile boy gösteren Erçel'in tarzı sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 17-05-24 08:03

Bilmeden önünden geçip gidiyorlar! Orada kendiliğinden yetiştiğini keşfetti... Konservesini yapıyorlar 'Egzama, kanser, enfeksiyon, hepsine iyi geliyor'

Tokat’ta yaşayan bitki uzmanı Havva Çiftçier, Adana ve Hatay’da yaygın olarak bulunan menengiç ağacının Tokat’ta da kendiliğinden yetiştiğini keşfetti. Menengiç ağacının kahvesinin kolon kanserine karşı koruyucu etkileri olduğunu belirten Çiftçier, bitkinin taze sürgünlerinin de çeşitli sağlık sorunlarına fayda sağladığını söyledi.

Kadin 16-05-24 11:47

Hande Erçel önce haber verip sonra sinirleniyormuş... Gündem olan Bircan Bali iddiası

Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemde olan Hande Erçel tatil dönüşlerinde kameralara yansıyınca sinirleniyordu. Gergin tavırlarıyla gündeme gelen Erçel hakkında Bircan Bali'den bomba bir iddia geldi. Meğerse muhabirlere haber veren Hande Erçel kanadıymış... İşte o bomba iddia!

Kulis 14-05-24 07:54

Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı! O illere dikkat: En çok kanser vakası orada!

Dünyada yaygın olarak görülen hastalıklardan biri de kanser. İyi ve kötü huylu tümörlerden kaynaklı ölüm oranları illere göre incelendiğinde, 2022 yılında iyi ve kötü huylu tümörlerden kaynaklı ölüm oranlarının en yüksek olduğu illere dair veriler TÜİK tarafından açıklandı. Öte yandan Türkiye'de kaynaklı ölümlerin en az olduğu iller de listelendi. İşte TÜİK'in paylaştığı Türkiye'nin kanser haritası...

Haber 13-05-24 14:06

Araştırma sonucu korkunç gerçek ortaya çıktı: Kanser vakalarının yüzde 40'ı fazla kilolardan!

İsveç'te, 4,1 milyon kişiyle yapılan bir araştırmada, kanser vakalarının yüzde 40'ının aşırı kilo ile bağlantılı olduğu tespit edildi.

Haber 13-05-24 07:59

Hande Erçel kaybettiği annesine dair sözleriyle duygulandırdı! Çok küçüktüm seni kaybettiğimde...

Oyuncu Hande Erçel, 2019 yılında kansere yenik düşerek hayatını kaybeden annesi Aylin Erçel'e özlemini Anneler Günü'nde takipçileriyle paylaştı. Erçel'in sözleri okuyanları duygulandırdı.

Magazin 12-05-24 14:00

Sabahları çarşaf ve yastıklarda görülüyor! Nadir kanser belirtisine dikkat

Sabah uyandığınızda çarşaflarınızda ve yastıklarınızda fark edebileceğiniz kanserin bazı erken belirtileri var. Uzmanlar, bu belirtilere karşı dikkatli olunması konusunda uyarılar yapıyor.

Haber 11-05-24 13:50

Hande Erçel'in çantasının fiyatı dudak uçuklattı! Duyanlar çok şaşırdı

Oyunculuğu yüzünden zaman zaman ağır eleştirilen hedefi olan Hande Erçel, son dönemde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemde. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettiren ünlü isim iddialı tarzıyla da dikkat çekiyor. Erçel bu defa çantasının fiyatıyla gündem oldu. Erçel'in çanta için ödediği para dudak uçuklattı.

Kulis 11-05-24 10:00

Kulüp'ün İsmet'i Barış Arduç'un yeni projesi belli oldu! Partneri ise bakın kimmiş...

Geçen yıl Saner Ayar'ın patronu olduğu O3 Medya'yla özel bir anlaşma imzalayan Barış Arduç'un yeni projesi belli oldu. Çeşme'de çekilecek filmde Arduç başrolü ise Hande Erçel ile paylaşacak.

Magazin 11-05-24 07:52

Milli voleybolcu Hande Baladın'ın tırnağı bile eleştirilmişti... Federasyon Başkanı Mehmet Akif Üstündağ destek çıktı! 'Bu ülkenin bayrağını, marşını...'

Filenin Sultanları ve Eczacıbaşı Dynavit'in yıldız oyuncularından Hande Baladın başarılı spor kariyeri ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medyadaki pozlarıyla da adından sıkça söz ettiren Baladın, geçtiğimiz yıl tırnakları sebebi ile eleştirilmişti. Hande Baladın’ın kariyerinin anlatıldığı belgeselin galasına katılan Federasyon Başkanı Mehmet Akif Üstündağ genç sporcuya destek çıktı.

Magazin 10-05-24 13:16

Mobil kanser tarama tırı köy köy geziyor

Düzce Sağlık Müdürlüğünü bünyesindeki mobil kanser tarama tırı vatandaşın ayağına kadar giderek tarama yapıyor.

Yurthaber 09-05-24 10:50

SGK açıkladı! 47 ilaç daha geri ödeme listesinde

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK) geri ödeme listesindeki ilaçlara ilişkin yeni bir karar geldi. 47 ilaç daha geri ödeme listesine alındı. İlaçlardan 8'i yenilikçi kanser ilacı...

Finans 09-05-24 10:19

Bu hastalık sinsi ilerliyor, genellikle üçüncü evreye kadar belirti vermiyor

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Mehmet Dolanbay, yumurtalık kanserinin kadınlarda en sık görülen kanser türlerinden olduğunu ifade ederek, genellikle 3 evrede belirti verdiğini, oysa erken evrede yakalanırsa hastanın yaşam sürecinin oldukça yüksek olduğunu söyledi.

Kadin 09-05-24 01:24

Ajda & arkadaşları 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu'nda! Süperstar'a birbirinden ünlü arkadaşları eşlik edecek

Süperstar Ajda Pekkan, 12 Haziran'da Beşiktaş Stadyumu’nda uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek muhteşem bir konsere imza atacak. JRO Yatirim ana sponsorluğunda gerçekleşecek bu olağanüstü konserde Süperstar’a Selda Bağcan, Nilüfer, Mazhar-Fuat, Işın Karaca, Hande Yener, Sıla, Cem Adrian, Mabel Matiz, Mert Demir, Semicenk, Motive, Norm Ender ve Korosu, Dolapdere Bing Gang gibi birbirinden ünlü isimler eşlik edecek.

Magazin 07-05-24 20:44

Son dakika | YSK, 31 Mart seçimlerinin kesin sonuçlarını açıkladı: Bu belediyelerde seçimler yenilenecek

Son dakika haberi: Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin kesin sonuçlarını açıkladı. Buna göre bazı seçimlerin yenileneceği belediyeler ve bu belediyelerdeki yeni seçim tarihi belli oldu.

Haber 06-05-24 15:37

Hande Doğandemir bir takipçisinin yaptığı yoruma yanıt verdi! Tüm tuşlara aynı anda...

Hande Doğandemir başarılı oyunculuğunun dışında özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme geliyor. Oyuncu bu kez bir takipçisinin yaptığı yoruma verdiği yanıtla gündeme geldi.

Magazin 04-05-24 16:38

Hande Ataizi ünlü dergiye kapak oldu! İddialı pozu sosyal medyayı salladı

Hande Ataizi başarılı oyunculuğu, güzelliği ve fit hali ile sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. Ataizi bu kez ünlü bir dergiye kapak oldu. Ünlü oyuncunun iddialı pozu sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 04-05-24 09:49

Tülden elbisesiyle pozları yine olay oldu! Hande Erçel'e yorum yağdı

Oyunculuğu yüzünden ağır eleştirilerin hedefi olan Hande Erçel, son dönemde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemde. Sosyal medya paylaşımlarıyla da sıkça adından söz ettiren Erçel bu defa tülden elbisesiyle verdiği pozlarla sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin cesur karelerine yorum yağdı.

Magazin 04-05-24 07:55

Ağzınız sinyal veriyor: Dilinizdeki bu renklere dikkat! Kanser veya diyabet belirtisi olabilir

Harvard Üniversitesi'nden bilim insanları, dilinizin sağlığınız hakkında bilgi sağlayabileceğini söylüyor. Genellikle beyaz bir tabakaya sahip olabilen dil bazı durumlarda yediğiniz yiyecek ve içeceklere göre de farklı renklere bürünebilir. Yapılan bir araştırmaya göre dilinizdeki bu 3 sinyal kanser ve diyabet gibi hastalıkların belirtisi olabilir. İşte detaylar...

Haber 30-04-24 07:45

Sıla Türkoğlu, Özge Yağız, Hande Erçel... İşte ‘Dünyanın En Güzel 100 Kadını’ listesindeki Türk oyuncular...

Büyük bir merakla beklenen 'Dünyanın En Güzel 100 Kadını' listesi, bu yıl da TC Candler ve Independent Critics tarafından yayınlandı. Birbirinden güzel isimlerin yer aldığı listede üç Türk güzelin ismi de vardı.

Magazin 29-04-24 15:29

Dünya tıp literatürüne girdi: Türk doktordan Fındık tekniği yöntemi! Kanser ameliyatlarında kullanılıyor

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Göktürk Fındık, lokal ileri akciğer kanseri ameliyatlarında "Fındık tekniği" yöntemini ilk kez dünya tıp literatürüne kazandırdı.

Haber 29-04-24 07:40

Yoğun bakımdaki hastaya hemşireden cinsel saldırı! İğrenç olayın cezası belli oldu

İzmir'de Ege Üniversitesi (EÜ) Hastanesi’nde erkek hemşire Emre Kale (30), yoğun bakımda tedavi gören kanser hastası N.C.'ye (63) cinsel saldırıda bulundu. Sanık Kale’ye, duruşmadaki iyi hali göz önünde bulundurularak cinsel saldırı suçundan 16 yıl 3 ay, uyuşturucu madde temin etmek suçundan da 9 yıl 4 ay 15 gün olmak üzere toplam 25 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verildi. İşte iğrenç olayın detayları...

Haber 26-04-24 17:30

İzmir'de hastaya cinsel saldırıda bulunduğu öne sürülen hemşireye 25 yıl 7 ay hapis cezası

Ege Üniversitesi (EÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde yoğun bakım ünitesinde tedavi gören kanser hastası kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla hakkında dava açılan erkek hemşire, 25 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Yurthaber 26-04-24 15:47

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik yayında yine birbirine girdi! Kimse benden büyük değil

Söylemezsem Olmaz programında Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu birbirine girdi. Sarıoğlu Cem Yılmaz konuşulurken Hasan Can Kaya konusuna geçilmesine müdahale edince Yağmur Çevik çıldırdı. O anlarda Arto ise ne yapacağını bilemedi.

Magazin 23-04-24 15:28

Seda Sayan, Hande Yener'in o şarkısını seslendirdi! Takipçileri beğenmedi! Nihat Doğan'ın...

Seda Sayan, şarkıcı Hande Yener'in 2004 yılında seslendirdiği ve halen daha akıllarımızda olan 'Acı Veriyor' parçasını yeniden seslendirdi. Sayan'ın "Acı Veriyor" performansına sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 21-04-24 11:19

Bir marka için kamera karşısına geçen Hande Erçel'in iddialı pozlarına bakan bir daha baktı!

Bir süredir Hakan Sabancı ile aşk yaşayan oyuncu Hande Erçel, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Oyuncu bu kez yüzü olduğu marka için kamera karşısına geçti.

Magazin 19-04-24 18:00

Kilosu 70 TL! Ünü Amerika'ya yayıldı... Kanserin yeni ilacı diyorlar 'Kendiliğinden yetişiyor, koli koli gönderiyoruz'

Doğu Anadolu Bölgesi genelinde her yıl bahar aylarında dağlardan toplanan ışkın pazar tezgâhlarında yerini aldı. Anadolu’da yayla muzu olarak da bilinen ışkının faydaları ise saymakla bitmiyor. Özellikle kanser savar olarak bilinen ışkın, Atlanta Üniversitesi'nin araştırmaları sonucunda kanser hastalığının yeni bir ilacı olarak nitelendiriliyor. Ünlü Amerika'ya kadar yayılmış durumda olan ve doğada kendiliğinden yetişen ışkının kilosu 70 TL'ye satılıyor.

Kadin 18-04-24 12:24

YSK Başkanı'ndan Hatay ve Ordu açıklaması! Bugün görüşülecek

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, CHP ve İYİ Parti'nin Hatay ve Ordu'daki yerel seçimlere ilişkin itirazlarının bugün kurul toplantısında görüşüleceğini bildirdi.

Haber 17-04-24 11:55

Acun Ilıcalı, Yunus Emre'yi neden diskalifiye etmiyor? Hande Sarıoğlu'ndan bomba sözler! 'Açık açık ortada...'

Survivor All Star'da bu sezon heyecan hiç bitmiyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmaya bu defa Aleyna'nın eleme konseyinde Yunus Emre'nin ismini yazması damga vurdu. Söylemezsem Olmaz sunucularından Hande Sarıoğlu konuya dair şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Magazin 16-04-24 16:13