Magazin Haberler Haberleri

İntihar iddiasıyla gündem olan Hafsanur Sancaktutan'a Hadise’den tam destek! Bircan Bali'den yanıt gecikmedi

Meslektaşı Deniz Can Aktaş'la ilişkilerini geçen haftalarda sonlandıran ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, hayranlarını korkutan bir iddiayla gündem oldu. Bircan Bali, ünlü oyuncunun intihar teşebbüsünde bulunduğunu iddia etti. Söz konusu iddiayı net bir dille yalanlayan Sancaktutan'a şarkıcı Hadise'den destek geldi. Hem Hadise'nin hem de Hafsanur Sancaktutan'ın açıklamalarına karşılık veren Bali'nin söyledikleri dikkat çekti.

Magazin 17-01-2023 17:31

Hülya Avşar'ın kardeşi Helin Avşar geçirdiği estetik operasyonlarla bambaşka biri oldu

Ablası Hülya Avşar kadar popüler olan ve bir döneme damga vuran Helin Avşar son zamanlarda gözlerden uzak kalmaya çalışıyor. Helin Avşar son olarak paylaşımlarıyla dikkat çekti. Helin Avşar geçirdiği estetik operasyonlarla adeta bambaşka biri oldu. İşte Avşar kızının son hali...

Magazin 09-01-2023 09:17

Hande Erçel'in sevgilisi Kartal Özmızrak kimdir? Hande Erçel, Kerem Bürsin ve Kaan Yıldırım'ın ardından aradığı aşkı Kartal Özmızrak'ta buldu!

Hande Erçel ile sevgili olduğu iddia edilen Kartal Özmızrak magazin haberlerinin ardından merak edildi. Bilindiği üzere, Sen Çal Kapımı dizisinin setinde Kerem Bürsin ile aşk yaşamaya başlayan ünlü oyuncu ayrılığın ardından Kaan Yıldırım ile birliktelik yaşamaya başlamıştı. Şimdi gözler, Hande Erçel'in yeni sevgilisine çevrildi. Peki, Hande Erçel'in sevgilisi Kartal Özmızrak kimdir? Kartal Özmızrak hangi takımda oynadı?

Magazin 15-12-2022 10:20

Magazin Haberler

Magazin Haberler Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Magazin Haberler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.