Narsist Ne Demek Haberleri

Tüm dünya alarmda: 'En bulaşıcı Covid-19 varyantı' hızla yayılıyor! Bu belirtilere dikkat

2020 yılında tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsü mutasyonlarla kendini yenilemeye devam ediyor. Son dönemlerde iki yeni varyant tekrar hızla yayılmaya başladı. Yeni varyantların şimdiye kadar karşılaşılan "en bulaşıcı" tür olduğunu öne süren uzmanlar vatandaşları dikkatli olunması konusunda uyarıyor. Veriler 21 eyalette Covid seviyesinin çok yüksek olduğunu söylüyor. Peki, hangi belirtileri dikkate almalıyız? Covid testi ne zaman yaptırmalıyız? İşte detaylar...

Haber 2024-07-26 14:50:42

26 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 26 Temmuz Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 26 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 26 Temmuz Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 2024-07-26 09:20:09

Emekli maaşlarıyla birlikte onlar da artacak! Düğmeye basıldı! Ek ödeme fırsatı: 25 bin TL'ye dayandı

Milyonlarca emeklinin temmuz ayıyla birlikte alacağı zamlı maaşlar kesinleşti. En düşük emekli maaşı 10 bin TL'den 12 bin 500 TL'ye yükseltilirken emekliye seyyanen zam ve refah payı da rafa kalkınca emekliler ek ödeme fırsatı olarak emekli promosyonlarına yöneldi. Bankalarda da yarış kızıştı, promosyonlar 25 bin TL'ye dayandı. Garanti BBVA, Yapı Kredi Bankası, Ziraat Bankası, DenizBank, Akbank, Vakıfbank, Halkbank, İş Bankası'nın güncel emekli promosyonları ne kadar?

Finans 2024-07-26 09:18:39

Sosyal medya o anları konuşuyor! 'Jose Mourinho düğünde 100 lira taktı' Damat bir anda alkışlamaya başladı, salondakiler ne olduğunu anlamadı!

Fenerbahçe'nin Portekizli çalıştırıcısı Jose Mourinho, Sarı-Lacivertli taraftarların şimdiden sevgilisi olmayı başarırken sosyal medyada kendisine yönelik birçok paylaşım yapılıyor. Çıktığı ilk resmi maçı da kazanmayı bilen tecrübeli hoca için taraftarların paylaşımları devam eden Fenerbahçeli bir çocuk bu işi bir adım öteye taşıdı.

Spor 2024-07-25 17:14:42

Diğer Haber Etiketleri

covid Amerikan Doları Fed ssk bağkur memur emeklisi Zam banka liste en düşük emekli maaşı fenerbahçe paylaşım düğün mourinho son dakika takı ele sosyal medya Seren Serengil Çağla Şıkel altın fiyatları altın son dakika canlı gram altın çeyrek altın akaryakıt fiyatları benzin fiyatı motorin benzin güncel indirim Oyuncu Ufuk Beydemir İpek Filiz Yazıcı Altın Bingöl deprem Hendek Akaryakıt dolandırıcılık Siber suç kredi gürültü yapay zeka arama Discord Defne Samyeli sokak hayvanları Merkez Bankası Faiz kararı Ekonomist konut araba faiz Vade evlilik Kadir Ezildi En Hamarat Benim Joe Biden İslam Memiş Turizm tatil ense philips epilasyon evde lazer epilasyon lazer epilasyon Dilan Polat Hande Ataizi güzellik mor vücut Özgür Özel Kıbrıs Barış Harekâtı Tuğrul Türkeş Alparslan Türkeş osman kavala plaj sahil Caddebostan Sahili Nevşin Mengü tarım kredi market uçak thy uçuş emekli zammı Doğu Perinçek CHP Ali Mahir Başarır Vatan Partisi Aleyna Tilki Enflasyon yazılım balon siber güvenlik siber saldırı Güvenlik açığı yayın akışı bugün yayın akışı tüm kanallar Kanal D atv TRT 1 FOX TV8 Model Demi Rose ilik kişisel bakım ürünleri maybelline kapatıcı loreal paris parfüm Deodorant yüz temizleme jeli tıraş makinesi erkek tıraş makinesi şampuan saç dökülmesine karşı şampuan kurutma makinesi güneş kremi abd ons altın meteoroloji hava durumu nem sıcaklık akıllı telefon akıllı telefonlar belediye otobüsü trafik madeni para Darphane aday galatasaray galatasaray başkan Dursun Özbek tff Mehmet Büyükekşi

Seren Serengil önce sokak hayvanları yasasına karşı çıktı sonra da Çağla Şıkel'i hedef aldı! 'Ne boş bir kadınsın'

Sahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonunda kabul edildi. Yeni yasaya tepki gösteren Seren Serengil sosyal medya paylaşımlarında ünlü isimlerin bu duruma sessiz kalmasına sinirlendi. Serengil, Çağla Şıkel'i hedef aldı.

Magazin 25-07-24 15:55

SON DAKİKA: Herkes o haberi beklerken altın ters köşe yaptı! Altın fiyatları gözünü saat 15.30'a çevirdi! Her şey değişebilir... (25 Temmuz Perşembe gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?)

Son dakika haberi: Rekor üstüne rekor beklenirken altın yatırımcılarını ters köşe yaptı. Altında düşüş sürüyor. Altın fiyatlarındaki düşüş devam eder mi? Altın fiyatları TSİ ile 15.30'da açıklanacak ABD büyüme verilerine odaklandı. Büyüme verilerinin ardından tablo terse dönebilir. (25 Temmuz Perşembe gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?)

Finans 25-07-24 10:35

25 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 25 Temmuz Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 25 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 25 Temmuz Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 25-07-24 09:20

Araç sahipleri dikkat: Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! MOTORİNE İNDİRİM geldi! 45 TL'ye yükselmişti ama tabelalar güncellendi (25 Temmuz Perşembe benzin-motorin fiyatı)

Araç sahiplerini ilgilendiren son dakika gelişmesi yaşandı. ÖTV zamlarının ardından araç sahipleri akarkayıt fiyatlarına yeni zam gelip gelmeyeceğini merak ederken bu kez indirim haberi geldi. Motorin fiyatlarındaki düşüş akaryakıt tabelalarına yansıdı. Motorine ne kadar indirim geldi, yeni fiyatlar neler? (25 Temmuz Perşembe güncel benzin motorin ve LPG fiyatları)

Finans 25-07-24 08:03

'Baldız tehlikeli sularda yüzüyor' sözleri olay olmuştu! İpek Filiz Yazıcı'ya o kare soruldu! Ne diyeceğini bilemedi

İki sene önce Roma'da ani bir kararla evlenen Ufuk Beydemir ve İpek Filiz Yazıcı çifti sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Yazıcı son olarak kocası ve kardeşinin bir karesini paylaşarak 'Baldız tehlikeli sularda yüzüyor' ifadelerini kullanmış ve tepki çekmişti. Ünlü isme o kare yeniden sorulunca ne diyeceğini bilemedi...

Magazin 25-07-24 07:26

Gram altın için ilginç yorum: ‘İki hafta daha çekirdek çıtlatmaya devam edeceğiz’ dedi: Ağustos-Kasım arasına dikkat!

Kapalıçarşı’da altın fiyatları bir ileri bir geri hareketine devam ediyor. Ons altın tarafı da hem Fed’in faiz adımı hem de ABD seçimlerini radarına almış durumda. Uzman isim ABD’de iyice artan seçim gerginliğinden başkan adayı Donald Trump’ın seçilmesi durumunda altın fiyatlarının ne olacağını açıkladı. Gram altın içinse Piyasa Uzmanı İslam Memiş Ağustos ayını işaret ederek, “İki hafta daha çekirdek çıtlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Finans 24-07-24 15:14

Bingöl'de deprem hendekleri kazıldı! Uzmanlar bu 3 sorunun peşine düştü

Türkiye deprem gerçeği ile yüzleşmeye her gün ufak sarsıntılar yaşayarak devam ederken önemli bir gelişme de Bingöl’de yaşandı. Üç bakanlık öncülüğünde TÜBİTAK'ın desteklediği proje kapsamında araştırma ekibi aralarında Yedisu fay hattının da bulunduğu alanda toprağı kazarak inceleme yapıyor. Uzmanlar araştırmasında “Bir sonraki deprem ne zaman olur?” sorusuna yanıt arıyor. İşte son dakika deprem haberinin detayları…

Haber 24-07-24 14:41

24 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 24 Temmuz Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 24 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 24 Temmuz Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 24-07-24 09:20

Son dakika: Akaryakıta indirim geliyor! Motorin ve benzin 45 liraya yükselmişti: Tarife bu gece değişecek (24 Temmuz Çarşamba benzin-mazot-LPG fiyatı)

Temmuz ayının gelmesiyle ÖTV artışı da dahil edilen akaryakıt fiyatları milyonlarca araç sahibinin gündeminde kalmaya devam ediyor. ‘Benzin-mazot fiyatı ne kadar, kaç TL?’, ‘Bugün akaryakıta indirim-zam var mı?’ gibi sorular merak edilirken son dakika gelişmesi yaşandı. Dizel araç sahipleri dikkat! Motorine indirim geliyor… İşte 24 Temmuz 2024 Çarşamba güncel benzin ve mazot litre fiyatı…

Finans 24-07-24 08:23

Gece uyurlarken üzerlerine kredi çekildi! Ne onay kodu ne bildirim aldılar: Bu saatlere çok dikkat

Özel bir bankanın müşterileri bir sabah uyandığında hayatları kabusa döndü: Siber dolandırıcılar yine iş başındaydı! Mobil bankacılık uygulamalarına sızan sahtekarlar yüzlerce kişi adına kredi çekti, kendi hesaplarına aktardı. Mağdurlar kendileri çekmedikleri, bir lirasını bile kullanmadıkları kredileri ödemek zorunda kalmalarına isyan etti. Tüketici Mahkemesinden mağdurları umutlandıran bir karar geldi.

Haber 24-07-24 08:20

Krisp nedir, ne işe yarar? Krisp ücretsiz mi?

Krisp, uapay zeka yardımıyla arka plandaki gürültü ve yankıyı algılayabilen bir yazılımdır. Gürültü azaltma opsiyonunda Discord kullanıcılarının da karşısına çıkan bu yazılım internet üzerinden indirilebilir. Ardından herhangi bir görüşme esnasında aktifleştirilebilen Krisp kullanılmayacağı zaman ise kolaylıkla kapatılabilir.

Haber 23-07-24 16:20

Defne Samyeli sokak hayvanları düzenlemesi sonrası patladı! Kapalı kapılar ardında oylamalar ne kadar demokratik?

Hayvanları Koruma Kanunu’nda değişiklik öneren yasa teklifinin, sağlıklı hayvanlara 'ötanazi' öngören ve kamuoyunda en çok tartışma yaratan 5. Maddesi günlerdir gündemde. Defne Samyeli oylamanın yapılış tarzına ve yasaya isyan etti.

Magazin 23-07-24 15:39

SON DAKİKA: Merkez Bankası kararını duyurdu! Uzmanlardan ilk yorum geldi! Ne araba ne ev! Şu an zamanı değil, ilave düzenlemeler gelebilir!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası son dakika faiz kararını duyurdu. Banka beklentilere paralel olarak politika faizini yüzde 50'de sabit bırakırken uzmanlardan da ilk değerlendirmeler geldi.

Finans 23-07-24 15:01

Kadir Ezildi hastaneye kaldırıldı! Narkozun etkisindeyken ilk sözleri bakın ne oldu

Temizlik Avcıları ve En Hamarat Benim programlarının sunucusu Kadir Ezildi, geçtiğimiz hafta sevgilisi Gamze Türkmen ile nişanlandı. Kız isteme, söz ve nişan görüntüleriyle sosyal medyayı sallayan Ezildi şimdi de hastane odasından paylaşım yaptı. Ünlü isim bel fıtığı nedeniyle bir operasyon geçirdi.

Magazin 23-07-24 14:55

SON DAKİKA: Düşüş eğilimindeydi ama o karar her şeyi değiştirdi! Altın fiyatlarında hareketlilik! İslam Memiş, Yeni zirveler bekliyoruz

Son dakika haberi: Düşüş eğiliminde hareket eden altın fiyatları ABD Başkanı Joe Biden'ın başkanlık yarışından çekilme kararının ardından değişti. Altın fiyatalarında ibre yeniden yukarı yönlü. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesi gram altın çeyrek altın 23 Temmuz Salı ne kadar oldu?

Finans 23-07-24 11:24

Ne Bodrum ne Akçay! Tatile gidemeyenin imdadına 'akraba' yetişti

Bodrum'daki fiyat tartışmaları sürerken TÜİK'in açıkladığı veri dikkat çekti. Yurt içinde yapılan seyahat harcamaları bu yılın birinci çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 103,2 artarak 45 milyar 262 milyon lirayı aşarken seyahat başına ortalama 4 bin 593 lira harcama gerçekleştirildi.

Finans 23-07-24 10:57

23 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 23 Temmuz Salı dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 23 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 23 Temmuz Salı dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 23-07-24 09:20

Çok satan Philips Lumea Prime Day'in son gününde flaş fırsat ürünü oldu

Prime Day'in son gününde "İyi ki aldım!" diyeceğiniz bir fırsatla tanışmaya ne dersiniz? Çok satanlar listesinde zirvede yer alan Philips Lumea Lazer Epilasyon IPL Tüy Alma Cihazı yalnızca birkaç saatliğine özel indirimli fiyatıyla sizi bekliyor. Kullanıcılarından tam not alan cihazı sizin için inceledik, fırsatı kaçırmak istemeyenler detaylar yazımızda...

Kadin 22-07-24 17:16

Dilan Polat'ı ziyaret eden Sıla Doğu isyan etti: Kardeşim bitmiş durumda. 47 kilo...

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın tutukluluğuna yapılan itiraz sonrası karar merak edilirken henüz talebin bir sonuca varmadığı ortaya çıktı. Emrullah Erdinç Polat'ın son durumunu değerlendirirken Sıla Doğu bakın ne dedi.

Magazin 22-07-24 15:40

Hande Ataizi Bodrum'da mekana alınmadı! O isim bir tabak makarnanın fiyatını söyleyip...

Son dönemde Bodrum'daki fiyatlar gündemden düşmüyor. İddialara göre Hande Ataizi de tatil için Bodrum'u seçti. Türkbükü'nde bir mekana giden Ataizi içeriye alınmadı. Ünlü yorumcu ise bakın ne dedi.

Magazin 22-07-24 13:36

Vücut pozitifliği savunucusu Spencer Barbosa sosyal medyanın ne kadar sahte olduğunu kanıtladı

Instagram fenomeni Spencer Barbosa, vücut pozitifliğini teşvik etmede öncü rol oynuyor. Genç fenomen yakın zamanda Instagram filtrelerinin ruh sağlı için neden bu kadar zararlı olabileceğini açıkladı. Sosyal medyanın ne kadar sahte olduğunu göstermek için selfie çekerek filtrelerden önce ve sonraki halini paylaştı.

Kadin 22-07-24 10:40

22 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 22 Temmuz Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 22 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 22 Temmuz Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 22-07-24 09:20

Altın fiyatlarına ‘Joe Biden’ hareketliliği: Yeni rekor için tüm koşullar uygun bulundu: Tarihi açıkladılar

Altın fiyatı ABD Başkanı Joe Biden'ın 2024 ABD başkanlık yarışından çekilmesinin ardından değer kazandı. Ons altın fiyatındaki bu yükseliş yurt içinde gram altın, çeyrek altın fiyatını da yeşil bölgeye taşıdı. Peki altında yükseliş devam edecek mi? Uzmanların altın tahminleri ne? Tarih verildi, yeni altın rekoru için koşullar uygun bulundu. İşte 22 Temmuz Pazartesi Kapalıçarşı altın gram fiyatı ile güncel altın grafiği…

Finans 22-07-24 08:49

Özgür Özel'den Metin Feyzioğlu'na sert tepki: Büyükelçi olmasa ben ona diyeceğimi biliyorum

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, canlı yayında gündeme dair soruları yanıtladı. Özgür Özel, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yıl dönümü dolayısıyla gittiği KKTC'de Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu ve büyükelçilik yetkilileri tarafından bir karşılama yapılmadığına dair rahatsızlığını belirtmişti. Özel, canlı yayında da sert söylemlerini sürdürdü. Özel, "Bize ne garezi var bilmiyorum. Büyükelçi olmasa ben ona diyeceğimi biliyorum da arabasında Türk bayrağı taşıyor" ifadelerini kullandı.

Manşet 21-07-24 22:43

Türkeş kardeşler birbirine girdi: Osman Kavala çıkışı tartışmayı alevlendirdi

Geçtiğimiz günlerde Osman Kavala çıkışıyla çok konuşulan Tuğrul Türkeş'e kardeşi Ayyüce Türkeş'ten sert yanıt geldi. Kavala'yı ziyaret edeceğini açıklayan Tuğrul Türkeş, "Bana öğretilen milliyetçilik bu" demişti. Ayyüce Türkeş, "Başbuğ Türkeş'ten öğrenilen 'milliyetçilik' de ne oturduğun koltuğun gücü ile sağa sola X hesabından saldırarak yapılır ne de siyasi pazarlıkların piyonu olarak yapılır" diyerek tartışmayı alevlendirdi.

Haber 21-07-24 16:21

Tüm piyasaların kilit noktası! Salı günü belli oluyor: Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman? TCMB politika faizi ne olur? Piyasaların dikkat kesildiği Salı gününe kısa bir süre kala tahminler netleşti. Yüzde 50 seviyesinde bulunan Merkez Bankası faiz kararı için beklenti sabit kalması yönünde oldu. İşte detaylar...

Finans 21-07-24 13:59

Nevşin Mengü'yü kızdıran 'sahil' yorumu! Kapalısı da var mayolusu da, sorun ne?

İstanbul'da yüksek sıcaklık ve nem oranından bunalan vatandaşlar soluğu plajlarda alıyor. Sosyal medyada Caddebostan sahilinde denize girenlerin oluşturduğu kalabalığın görüntüsü dikkat çekti. Gazeteci Nevşin Mengü "Ganj nehri değil, Caddebostan sahili" yorumuna kayıtsız kalamayıp tepki gösterdi.

Haber 21-07-24 11:57

Yüz binlercesi vardı, Türkiye'de ilk oldu! Tarım Kredi Marketleri'nde uygulanmaya başlandı...

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, "Gıda İşletmelerinde Karekod" uygulamasının detaylarını paylaştı ve umutlu olduğunu belirtti. Yumaklı, yaptığı açıklamada, "Umuyorum ki en kısa zamanda işletmelerin ekseriyeti bu uygulamayı hayata geçirmiş olacaklar. Bir tüketici olarak markete gittiğimde bu karekodu okutup, buranın en son ne zaman denetlendiğini gördüğümde bu benim için bir güven kaynağı olacak" ifadelerini kullandı.

Finans 21-07-24 11:52

AJet uçuşları saatlerce rötar yapınca yolcular çileden çıktı! Kabin görevlisinin üzerine yürüdü: Bana ne sizin yakıtınızdan

Türk Hava Yolları'nın alt şirketi AJet bir kez daha rötarlar ve beraberinde yaşanan gerginliklerle gündeme geldi. Erzurum'da seferler 5 saat rötar yapınca yolcularla görevliler arasında gerginlik yaşandı. Yine AJet'e ait olduğu belirtilen bir uçakta yolcunun kabin görevlisinin üzerine yürüyüp "Manyak mısınız lan siz" diye çıkıştığı anlar da kameraya yansıdı.

Haber 21-07-24 10:56

Emekli maaş farkları ne zaman yatırılacak? Önce Genel Kurul, sonra Resmi Gazete... Tarih netleşmeye başladı

4a, 4b, 4c SSK Bağ-Kur Emekli Sandığı emekli maaş farkları için takvim işlemeye devam ediyor. 12.500 TL en düşük emekli maaşı düzenlemesi Meclis Genel Kurulu'na önümüzdeki hafta gelerek yasalaşaak. Peki emekliye ek zam Resmi Gazete'de ne zaman yayımlanacak? Emeklilerin maaş farkları ne zaman yatacak? Takvim netleşmeye başladı. İşte emekli maaş farkları haberinin detayları...

Finans 21-07-24 08:13

CHP'den Doğu Perinçek'e çok sert tepki: Çeneni kes, haddini bil! Hadsiz herif!

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, katıldığı bir televizyon programında "Hiç kimse PKK'nın yanında olan bir partiyi Türkiye'nin başkenti Ankara'nın tepesine oturtmaz. Ne ordu razı olur, ne polis razı olur" sözleriyle CHP'yi hedef aldı. Bu sözler üzerine CHP'li Ali Mahir Başarır'dan çok sert tepki geldi: "Kandil'in püskülü! Çeneni kes, haddini bil! Hadsiz herif!"

Haber 21-07-24 07:53

Aleyna Tilki'den TikTok'ta havuz pozları! Ne gereksiz paylaşım

Sen Olsan Bari', 'Dipsiz Kuyum', 'Yalan' ve 'Bu Benim Masalım' gibi şarkılarıyla adından söz ettirdiği gibi çıkışlarıyla da gündeme gelen Aleyna Tilki TikTok'a özel havuz pozlarını paylaştı. O pozlar sosyal medyada tepki çekti.

Magazin 21-07-24 07:11

Enflasyondaki düşüş sonrası Merkez Bankası'ndan sürpriz gelir mi? Ekonomistlerin tamamı o rakamda birleşti!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla emekli ve memur maaşlarındaki zam oranları da belirlendi. Haziran ayı enflasyonunda yaşanan düşüşün ardından Merkez Bankası'ndan sürpriz bir faiz indirimi kararı gelir mi? Ekonomistler bu konuda ne düşünüyor? 23 Temmuz'da açıklanacak faiz kararı öncesi değerlendirmeler...

Finans 20-07-24 14:25

SON DAKİKA: Altın fiyatları ters köşe yaptı! İslam Memiş, Balon patlayabilir diyerek uyardı: Aman dikkat edin

Son dakika haberi... Günlerdir rekor haberlerine konu olan altın fiyatlarından ters köşe geldi. Altında ibre aşağı yönlü hareket ederken altın yatırımcıları da düşüşün devam edip etmeyeceğini merakla takip ediyor. Çeyrek altın, gram altın, yarım altın, cumhuriyet altını fiyatları bugün ne kadar oldu? (20 Temmuz güncel gram altın çeyrek altın fiyatları)

Finans 20-07-24 14:00

CrowdStrike nedir? CrowdStrike Falcon ne işe yarar?

Bulut tabanlı uç nokta güvenliği hizmeti sunan CrowdStrike şirketinin 2011 senesinde kurulduğu ve Falcon adı verilen platform ile öne çıktığı söylenebilir. CrowdStrike Falcon platformunun temel amacı siber tehditlerin eş zamanlı olarak saptanıp önlenmesidir. Farklı işletim sistemine sahip olan cihazlara kurulabilen Falcon sensörünün sunucularda da kullanılabildiği bilinir. Bu siber koruma sensörünü araştıran kişilere Falcon platformunun ne işe yaradığı açıklanmalıdır.

Haber 20-07-24 10:43

TV yayın akışı 20 Temmuz 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

20 Temmuz 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 20 Temmuz 2024 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Bıçkın, Muhteşem Yedili, Çok Güzel Hareketler 2, Ben ve Babam-Vatan ve MasterChef Türkiye programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 20-07-24 07:33

Kıvrımlı model Demi Rose evinin bahçesine hiçbir şey giymeden uzandı! Tepki yağdı! 'Ne yapacağını şaşırdı'

Sosyal medyada bir seks sembolü olarak var olduğunu kabul eden ve bunu her fırsatta dile getiren kıvrımlı model Demi Rose son pozlarıyla yine şaşırttı. Hiçbir şey giyinmeden uzanan Demi Rose bu kareleri ile tepki çekti.

Magazin 19-07-24 15:53

Prime Day'in son gününde kaçırmamanız gereken 500 TL altı kişisel bakım ürünleri

Prime Day, alışveriş severlere sadece uygun fiyatlar sunmakla kalmıyor aynı zamanda kaliteli ve popüler markaların ürünlerine de ulaşmayı mümkün kılıyor. Cilt bakımından saç bakımına, makyajdan vücut bakımına kadar geniş bir yelpazedeki indirimli ürünlerle güzellik rutininizi bir üst seviyeye taşımaya ne dersiniz? Sizin için Prime Day'in son gününe yaraşır, çok satan indirimdeki kişisel bakım ürünlerinden bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Kadin 19-07-24 12:34

19 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 19 Temmuz Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 19 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 19 Temmuz Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 19-07-24 09:20

Altın fiyatları için dudak uçuklatan tahmin! Bu rakam ilk kez ortaya çıktı! '6 bin TL'ye yaklaşabilir'

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a suikast girişimi ve ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının ardından hareketlenen piyasalarda altında rekorlarıyla dikkat çekiyor. Altın piyasaları uzmanı Şirin Sarı'dan altın fiyatlarına ilişkin olarak dudak uçuklatan tahmin geldi. 19 Temmuz 2024 güncel gram altın çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu?

Finans 19-07-24 08:30

Gece uyutmuyor, sabah esmiyor! Sıcaklıklar ne kadar devam edecek? Daha da terletecek 8 derece detayı

Türkiye son günlerde nemli havaların etkisine girdi. İstanbul başta olmak üzere birçok ilde gece uyku problemleri yaşanıyor. Afrika ve Basra'dan gelen sıcak havaların ise etkisini daha da artıracağı tahmin ediliyor. Yüzde yüz nem oranıyla beraber 37 derece olan sıcaklık 45-46 derece hissedilecek. Peki sıcak hava dalgası daha ne kadar devam edecek? İşte yanıtı...

Haber 19-07-24 07:39

TV yayın akışı 19 Temmuz 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

19 Temmuz 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 19 Temmuz 2024 Cuma akşamı Demir Maske, Password, Kirpi Sonic, Olanlar Oldu, Rafadan Tayfa: Galaktik Tayfa, Gurbetçi Şaban ve MasterChef Türkiye programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 19-07-24 07:30

Yapay zekalı telefon nedir? Yapay zeka destekli telefonlar nelerdir?

Yapay zeka destekli akıllı telefonlarda sanal asistan, akıllı öneriler ve kamera iyileştirme gibi pek çok özellik vardır. Bu nedenle teknoloji tutkunları yapay zeka algoritmalarının telefonlardaki kullanıcı deneyimlerini nasıl şekillendirdiğini detaylı bir şekilde inceler. Dolayısıyla yapay zeka algoritmalarıyla tasarlanan telefonların diğer modellerden farkı, ne gibi özelliklere sahip olduğu ve hangi markalar tarafından üretildiği gibi konular ayrı başlıklar altında ele alınmalıdır.

Haber 18-07-24 15:27

Trafikte belediye otobüsüne taşlı sopalı saldırı! Ne olduğunu bile anlamadı

Ankara’da baba ve oğlu, belediye otobüsünün araçlarını sıkıştırdığını iddia ederek, taşlı sopalı saldırıda bulundu. Belediye şoförü, ne olduğunu bile anlamadığını söylese de fayda etmedi. O anlar anbean kameraya yansıdı.

Haber 18-07-24 15:21

Darphane madeni para basım sayılarını açıkladı! Kumbaralar tarih oluyor: Ne esnafta var ne vatandaşta...

Artan banka ve kredi kartı kullanımı ile dijital ödemeler nedeniyle büfe ve kafelerde de madeni para stoku neredeyse yok denecek kadar az. Darphane verileri de bunu doğruladı. Vatandaş ise artık madeni para deposu kumbaraların tarihe karıştığını dile getiriyor.

Finans 18-07-24 15:19