O Kiz Dizisi Haberleri

Nihal Candan cezaevinden çıktıktan sonra ilk kez konuştu! Seçil Erzan sürprizi

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında başlatılan soruşturma çerçevesinde tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan tahliye edilmişti. Candan cezaevinden çıktıktan sonra açıklamalarda bulundu. Psikolojik olarak zorlandığını ifade eden Candan, "İnsan en çok ailesini özlüyor. Benim ailemden bir parça yanımdaydı, o benim şansımdı" dedi. Öte yandan Candan'ın açıklamasından Seçil Erzan sürprizi ortaya çıktı.

Magazin 2024-04-28 21:46:46

'2 dakika sonra görüşeceğiz' sözünün ardından ortalık karıştı! Korunmak için kendini markete kilitledi: Bir baktım arkama kıyametler kopuyor

Eyüpsultan'da hatalı park nedeniyle çıkan tartışmada kadınların da olduğu bir grup minibüs şoförü Halil İbrahim Odabaşı'na sopa ve bıçakla saldırmaya çalıştı. Odabaşı, saldırganlardan korumak için bir markete saklanınca öfkeli grup sinirini minibüsten aldı. Minibüsü parçalanan Odabaşı, olayı, "Bana hakaretler etmeye başlayınca bende evine gitmesini istedim. O bir hızla gitti giderken, '2 dakika sonra görüşeceğiz' dedi. İki üç dakika sonra bir baktım arkama kıyametler kopuyor" diyerek anlattı.

Haber 2024-04-28 18:06:55

Yaralanan çocuğuyla TikTok'ta canlı yayın yapan kadın o hareketleriyle 'pes' dedirtmişti: Olayla ilgili yeni gelişme!

TikTok'ta canlı yayın yapan Karagül isimli kullanıcı M.C. çocuğu başından yaralıyken canlı yayın yapmış ve sosyal medyanın gündemine oturmuştu. O şahıs gözaltına alınırken, hakkında iki ayrı suç yüzünden soruşturma başlatıldı. Öte yandan TikTok yaptığı açıklamada hesabın kapatıldığını açıkladı.

Haber 2024-04-28 17:21:13

'Köyün tamamı terör yanlısı' paylaşımı sosyal medyada gündem oldu! O öğretmen hakkında 'merkeze çekildi' iddiası

Van’da bir köy ilkokulunda öğretmenlik yapan A.A.'nın 23 Nisan'da yaptığı “Köyün tamamı terör yanlısı” paylaşımı gündem oldu. Rasim Ozan Kütahyalı, o öğretmenin Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından merkeze çekildiğini iddia etti. MEB'den ise konuya ilişkin bir açıklama gelmedi. İşte detaylar...

Haber 2024-04-28 16:50:19

3 çeşit yemek 10 TL! O şehirde 48 noktada hizmet veriyor, ilgi yoğun

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mahalle Mutfakları projesiyle 3 çeşit yemeği 10 TL'den vatandaşlara sunmaya devam ediyor. 48 noktadaki satış noktalarına vatandaşların ilgisi yoğun.

Finans 28-04-24 15:40

Cennet Mahallesi'nin Pembe'si Melek Baykal'dan yıllar sonra gelen Alişan ve Çağla Şıkel itirafı! Biri manken biri türkücü oynayamam...

Müjdat Gezen'in konuğu olan Melek Baykal'dan yıllar sonra Cennet Mahallesi itirafı geldi. Usta oyuncu kendisine ilk teklif geldiğinde Alişan ve Çağla Şıkel'in adını duyunca bakın nasıl bir tepki vermiş. Baykal o iki isimden memnun olmadığını ve o isimlerle dizide rol almak istemediğini itiraf etti.

Magazin 28-04-24 15:07

Bahar dizisi 11. bölüme ünlü komedyen konuk oluyor! Muhtar rolünde olacak

Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Füsun Demirel ve Hatice Aslan gibi başarılı isimleri bir araya getiren Bahar dizisine ünlü komedyen konuk oluyor. Ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu, salı günleri yayımlanan "Bahar"da rol alacak

Magazin 28-04-24 13:46

Canlı yayında gerginlik! Tansiyon yükselince bir anda ayağa fırladı

CHP İstanbul Milletvekili Doç. Dr. Yunus Emre ile Star Gazetesi yazarı Resul Tosun arasında canlı yayında tansiyon yükseldi. El değiştiren belediyeler üzerinden yaşanan tartışma sırasında ipler bir anda gerildi. Tosun ayağa kalkarak tepkisini dile getirdi. Emre ise sert bir dille tepki gösterdi. İşte o anlar...

Haber 28-04-24 12:20

'Para' açıklaması çok konuşulmuştu! Serdar Ortaç şimdi de 'Tinder' yorumuyla gündemde

Borçlarıyla sık sık gündeme gelen Serdar Ortaç'ın Alişan'a geçtiğimiz aylarda yaptığı "Yani ben o paranın biteceğine inanamazdım" açıklaması yeniden gündem olmuştu. Ortaç şimdi de 'Tinder' açıklamasıyla gündemde.

Magazin 28-04-24 10:22

İstanbul'da dün gece! Kentin bazı noktalarında şimşek çaktı, o anlar kameralara böyle yansıdı

İstanbul'da gece saatlerinde kentin bazı noktalarında şimşek çaktı. Öte yandan Çamlıca Camii ile şimşek aynı karede görüntülendi. İstanbul semalarında çakan şimşeklerin hızlandırılmış çekimi de görüntülerde yer aldı.

Haber 28-04-24 09:24

Aleyna kardeşini göremeyince sinirlendi! Batuhan ile eski defterler yeniden açıldı... Tehdit etti

Aleyna Kalaycıoğlu ödül oyununu kazandıktan sonra ekranda kardeşini görmek isterken karşısına annesi çıktı ve "Cansu ekranda yer almak istemiyor" dedi. Aleyna bu duruma çok sinirlendi. Konseyde daha önce Batuhan'ın kardeşine "Engelli" demesini hatırlatan Aleyna Batuhan'ı tehdit etti. İşte o anlar...

Magazin 28-04-24 07:52

Nefise ve Yunus Emre şakalaşırken Aleyna o harekete sinirlendi! Kendine gel

Survivor'ın ilk gününden beri aralarındaki yakınlık gündeme gelen Yunus Emre ve Aleyna gerildi. İkilinin arasındaki gerilim sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 28-04-24 07:16

İnci Taneleri dizisine bomba transfer! Usta oyuncu kadroya dahil oluyor

Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı İnci Taneleri dizisi her bölümüyle çok konuşuluyor. Yeni bölümleri heyecanla izlenen İnci Taneleri'ne dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu.

Magazin 27-04-24 17:59

Duygu Nebioğlu, Annesiyle ilgili gelen o mesajı görünce okları Metin Akpınar'a çevirdi!

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu annesine bulmak için Müge Anlı'nın programına katılmıştı. Bu dönemde sosyal medya hesabını oldukça aktif olarak kullanan Nebioğlu, kendisine gelen yoruma verdiği yanıtla gündeme geldi.

Magazin 27-04-24 16:13

'Annem pavyonda çalışıyordu...' diyerek itiraf etti! Esra Ezmeci çok şaşırdı! 'Kardeşimin babası kocammış'

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programının itiraf köşesinde yine şaşırtan bir olay gündeme geldi. Annesinin yıllar önce pavyonda çalıştığını söyleyen Dersu Hanım 'Kardeşimin babası kocammış' deyince Esra Ezmeci ne diyeceğini bilemedi. Programdaki o anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 27-04-24 15:47

Başrolünü Benedict Cumberbatch'in üstlendiği mini dizi 'Eric' için geri sayım başladı! Vizyon tarihi açıklandı

Senaryosu Abi Morgan kaleminden ve başrolünü Benedict Cumberbatch'in üstlendiği 'Eric' dizisi için geri ayım başladı. Altı bölümlük gerilim dizisinin vizyon tarihi 30 Mayıs olarak açıklandı. Dizide Benedict Cumberbatch'e Gaby Hoffmann ve McKinley Belcher III eşlik ediyor.

Trend 27-04-24 15:40

'Aniden ortaya çıktığını fark ettim' Gökyüzünde görür görmez telefona sarıldı! İnsanı andıran cisim... İzleyenler şaşkına döndü

Muş’un Varto ilçesi semalarında akşam saatlerinde insan şeklini andıran bir cisim görüntülendi. Cismin ne olduğu bilinmezken cismin videosu ise izleyenleri şaşkına çevirdi. O anları kaydeden vatandaş "Akşam saat 17.00 sularında merada hayvanlarımı otlatırken havada bir cismin aniden ortaya çıktığını fark ettim. Bu cisim, insan şeklinde siyah bir cisimdi" dedi.

Haber 27-04-24 15:31

Miss Turkey Güzeli Buse İskenderoğlu üstsüz poz verdi! Eliyle kapadı, sosyal medya yıkıldı

2016 yılında Miss Turkey Güzeli seçilen sunucu ve model Buse İskenderoğlu iddialı tarzı ve cesur pozlarıyla sık sık gündeme geliyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü model bu defa üstsüz pozuyla sosyal medyayı salladı. İskenderoğlu'nun o karesine yorum yağdı.

Magazin 27-04-24 15:02

Ters yöne giren ehliyetsiz sürücü 5 aylık köpeği ezip kaçtı: O anlar kamerada

Çankırı’da aracı ile ters yöne giren 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü, sokakta oynayan köpeği ezerek kaçtı. Yaralanan köpek tedavi altına alınırken, annesinin olay sırasında verdiği tepki ise yürek burktu.

Haber 27-04-24 14:58

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu toplantısına 6 yıl sonra ilk kez katıldı! Yıldırım alana tekneyle geldi, o isme tepki gösterdi!

Fenerbahçe Kulübü Seçimli Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'na Aziz Yıldırım 6 yıl sonra ilk kez katıldı. Yıldırım alana tekneyle gelirken, 'Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ı barıştıracağım' diyen Yüksek Divan Kurulu başkan adayı Nihat Tokat'a tepki gösterdi.

Spor 27-04-24 12:59

'Şakası yok' Naci Görür'den İstanbul depremi için korkutan sözler '7.5'e kadar gidebilir! O yerler 9 şiddetine maruz kalacak'

Beklenen olası İstanbul depremi endişesi devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür ise yine çok konuşulacak açıklamalar yaptı. "Kahramanmaraş depremini bağırdık, söyledik kimse dinlemedi" diyen Görür "Şimdi korkuyoruz tarih tekerrür edecek" dedi. Deprem bekledikleri yerlerin Adalar Fayı ve Kumburgaz Fayı olduğunu söyleyen Görür, ikisinin birlikte kırılması halinde büyüklüğünün 7.5'e kadar gidebileceğini aktardı. Marmara kıyılarına yakın olan yerlerin en fazla deprem şiddetine maruz kalacağını söyledi.

Haber 27-04-24 11:42

İstanbul'da yaşayan bir Fransız devlet hastanesi macerasını anlattı! Öve öve bitiremedi... Muhteşemdi

İstanbul'da yaşayan birs Fransız sosyal medyadan yaptığı paylaşımında hasta olduğu için Taksim'deki devlet hastanesine gittiğini söyledi. Hastanedeki hizmetten çok memnun kaldığını dile getiren genç adam öve öve bitiremedi. O anlar sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 27-04-24 11:14

TikTok videosu çekmek için mutfak tezgahın üzerine çıkan kız dengesini kaybedince düştü! Dolaba takılınca böyle asılı kaldı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek gündem yarattı. Görüntülerde dans videosu çekmek isteyen bir kızın dengesini kaybederek dolapta asılı kaldığı anlar yer aldı. O anlara sosyal medya kullanıcılarından adeta yorum yağdı.

Trend 27-04-24 10:26

Yıldız Tilbe'den şaşırtan poz! Dişsiz halini paylaştı

Şarkıları ve danslarıyla adından söz ettiren Yıldız Tilbe, diş tedavisi görmeye başladı. Ön dişleri çekilen şarkıcı, o halini takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Sosyal medyada gündem olmayı başardı.

Magazin 27-04-24 10:19

AVM'de kadınların kavgası saniye saniye kamerada

Samsun'da, Bulvar Alışveriş Merkezi'nde (AVM) 2 kadın arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. O anlar bir vatandaşın kamerasına yansıdı.

Haber 27-04-24 10:13

‘Uygun maliyetli para toplamak adına…’ Mevduat faizleri, altın, borsa! Yatırımcılar için 32 gün uyarısı

Merkez Bankası faiz kararı sonrası yatırımcılar güncel mevduat faizi oranlarını merak ediyordu. Kamu ve özel bankalarda mevduat faizleri belli oldu. Peki faizler daha da artar mı? Ekonomist Muhammet Bayram vade seçimine dikkat çekti. Altın, dolar, borsa ve mevduat arasından hangisinin daha yüksek kazanç sağlayabileceğine ilişkin değerlendirmede bulundu. “Zorunlu karşılıklar artabilir, o nedenle bankalar daha uygun maliyetli para toplamak adına mevduat faizlerini daha da yükselebilir” dedi.

Finans 27-04-24 09:58

Eşi işe girince o devraldı! 17 yıldır yapıyor... 'Eşim emekli oldu ama düşük maaş alıyor, ben ekmeğimizi kazanıyorum'

Konya’da eşi işe girince simit tezgahının başına geçen ve müşterilerinin ’Simitçi Teyzesi’ olan Elife Öztürk, 17 yıldır her gün sabah erken saatlerde tezgahında simit satarak evinin geçimine katkı sağlıyor. Öztürk "Eşim emekli oldu ama düşük maaştan alıyor. Ben ömrüm yettiğince ekmeğimizi nasıl olsa kazanıyorum" dedi.

Kadin 27-04-24 09:53

Türkiye günlerdir çocuk gelin Berfin'i konuşuyor! Kızlarını 100 bin TL'ye sattılar! O belge yayınlandı... Canlı yayında gözaltı

Tüm Türkiye günlerdir Esra Erol programında gündeme gelen çocuk gelin Berfin'i konuşuyor. Anne Songül İpkin, 20 Mart tarihinde 14 yaşındaki kızı Berfin İpkin'in kaybolduğunu belirterek Esra Erol'dan yardım istedi. Programda, 14 yaşındaki Berfin İpkin'in başlık parasıyla satıldığı ortaya çıktı. Canlı yayında belgelerle birlikte gerçek açığa kavuştu. Çocuk gelin skandalının ardından Çocuk Şube ekipleri harekete geçti...

Magazin 27-04-24 08:53

Mayıs ayının en şanslı burçları açıklandı: O tarihlere dikkat! Talih kapıları ardına kadar açılıyor

Astroloji, insanların yaşamlarını etkileyebilecek fırsatları ve zorlukları keşfetmeye yardımcı olan eski bir bilimdir. Mayıs ayının en şanslı burçları açıklandı. Bu astrolojik bilgiler doğrultusunda birçok kişi önündeki önlerindeki fırsatları değerlendirebilir ve kararlarını buna göre şekillendirebilir. Talih kapılarının açılacağı bu tarihlerde, mayıs ayının şanslı burçlarının sizin için ne getireceğini öğrenmek istiyorsanız haberimize göz atabilirsiniz.

Kadin 27-04-24 08:46

Sosyal medya talihsizliği! Küçük kız yanlışlıkla annesinin duş yaptığı anları sosyal medyadan canlı bir şekilde yayınladı

TikTok'ta 'bri.anna89' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Brianna isimli bir kadın küçük kızının duş yaptığı sürede onu rahat bırakması için telefonla oynamasına izin verdiğini söyledi. Küçük kızının okul öncesi bir oyun oynadığı sırada kendisinden yardım istemesi üzerine Brianna küçük kızın sosyal medyada canlı yayın başlattığını ve kendisinin tamamen çıplak bir şekilde o canlı yayında olduğunu fark edince dehşete düştü.

Trend 27-04-24 08:42

Havuz başındaki kadınların gizlice fotoğraflarını çekti! Tacizi fark eden kadının hesap sormaya gittiği anlar çok konuşuldu

TikTok'ta "maiphammy" kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın havuzda fotoğraflarını çekerken gördükleri bir adamla yüzleştikleri anın videosunu paylaştı. Adamın gizlice fotoğraflarını çektiğini fark eden kadının yanına giderek ondan görüntülerini silmesini istedi. O anlar sosyal medyada viral olmayı başardı.

Trend 27-04-24 08:15

Kadıköy'de seçimi kazanamamıştı! Memleketine dönen Fatih Mehmet Maçoğlu arıcılık yapmaya başladı

Eski Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, TKP tarafından 31 Mart'ta aday gösterildiği İstanbul Kadıköy'deki seçim yarışını kazanamamıştı. 'Komünist başkan' lakabıyla da bilinen Maçoğlu, seçimlerin ardından döndüğü memleketin Tunceli'de arı yetiştiriciliğine başladı. Maçoğlu o anlarda kaydedilen bir videoyu da sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber 26-04-24 20:24

Trabzonspor'un yıldızından ilginç açıklama! ''Messi'den iyiydim''

Trabzonspor’un Kuzey Makedonyalı oyuncusu Enis Bardhi, kulüp dergisine konuştu. İspanya’da oynadığı dönemde Lionel Messi’den sonra en fazla frikik golü atan oyuncu olduğu dönemi hatırlatan Bardhi, kendisinin yıldız oyuncuyla karşılaştırılmasına ilişkin gülerek, “Ondan daha iyi olduğum zamanlar da oldu. Çünkü ben 25 faul atışında 7, o ise 52 faul atışında 8 gol atmıştı. Yüzdeye bakınca ben daha iyiydim. Biraz da gerçeğin olduğu bir şaka diyelim” dedi.

Spor 26-04-24 17:33

AK Parti'de değişim sinyali! Gözler o tarihe çevrildi 'Erdoğan'a raporlar sunuldu' O isimleri işaret etti

Yerel seçimin ardında AK Parti'de seçim sonuçlarının masaya yatırıldığı öğrenildi. Şimdi ise gözler 30 Nisan'da gerçekleşecek MYK toplantısına çevrildi. Kulis bilgilerine göre; değişim sürecinin ilk aşamasının bu toplantıda gerçekleşeceği ve seçimdeki başarısızlıkta payı olanlarla yolların ayrılmasının beklendiği aktarıldı.

Haber 26-04-24 15:36

Metin Akpınar'dan sonra Uğur Dündar'ın babalık davası çok konuşulmuştu! Uğur Dündar'ın 'beni iğfal etti' sözleri başına iş açtı... O gazete küpürü dosyaya eklendi

Metin Akpınar'ın kızı olduğunu mahkeme kararıyla ortaya çıkaran Duygu Nebioğlu, “Ablamın babası da ünlü gazeteci” demesi sonrası ortalık karışmıştı. Dilara'nın ünlü gazeteci Uğur Dündar'ın kızı olduğu iddia edildi. Ancak Dündar bu iddialara 'DNA sonucu bu iddiaları yalanlıyor' diyerek açıklama yaptı. Dilara ise, DNA sonucuna itiraz etti. Uğur Dündar'ın babalık davasında yeni bir gelişme yaşandı. O gazete küpürü dava dosyasına eklendi.

Magazin 26-04-24 15:32

Skandal görüntüler! Akan trafikte köpeğini pencereden attı... Sahibinin geri alması için peşini bir an olsun bırakmadı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde akan trafikte bir aracın camından dışarıya doğru evcil bir köpek atıldı. Köpek sahibinin onu geri alması için adım adım takip ederken açık olan cama zıpladı. O anlar sosyal medyad gündem yarattı. Köpeğin hiçbir yara almadan kurtarıldığı ifade edilirken başka bir aile tarafından sahiplenildiği öğrenildi.

Trend 26-04-24 14:17

Dünyaca ünlü isim Lana Rhoades yeni imajını görücüye çıkarttı! Yeni saç kesimi görenlere 'O eski halinden eser yok' dedirtti

Emekliye ayrıldığı müstehcen kariyeri sayesinde geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Lana Rhoades son dönemde Instagram hesabını bir hayli aktif kullanıyor. Fenomen isim son olarak hayranlarının karşısına kulak hizasında kestirdiği küt saçlarıyla çıktı. Rhoades'in Instagram hesabından yaptığı yeni imajıyla paylaşımı kullanıcıları ikiye böldü. Bazıları yeni tarzını beğenirlen bazıları ise beğenmedi.

Trend 26-04-24 13:48

Sosyal medya bu cinsiyet partisini şaşkınlıkla takip etti! Pembe ve mavi kostümlü adamlar bahçede güreş yaptı... Tezahüratlar havada uçuştu

Sosyal medyadan paylaşılan bir cinsiyet açıklama partisine ait görüntüler gündem yaratmayı başardı. Görüntülerde bahçeye kurulan ringte mavi ve pembe kostümlü iki adamın güreş yaptığı anlar yer aldı. O anlarda izleyicilerin 'kız, erkek' diyerek tempo tuttuğu görüldü.

Trend 26-04-24 13:30

Emeklilere ücretsiz tıraş! O belediyede hayata geçti

Aksaray’da belediye tarafından oluşturulan kuaför salonunda emekliler ücretsiz olarak tıraş ediliyor. Hizmetin çok verimli olduğunu belirten Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Sosyal belediyecilik modelini en başarılı uygulayan belediyeyiz” dedi.

Haber 26-04-24 12:28

TOBB verileri açıkladı: Türkiye'de martta kurulan şirket sayısı azaldı! O ilde mart ayında hiç şirket kurulmadı

Türkiye'de martta 9 bin 14 şirket ve kooperatif kuruluşu yapıldı. Aynı dönemde kapanan şirket sayısı yüzde 13,9, gerçek kişi ticari işletme sayısı yüzde 31,5 azalırken, kooperatif sayısı yüzde 36,5 arttı.

Finans 26-04-24 11:48

Türkiye'yi terk edip İngiltere'ye yerleşmişti! Serel Yereli gitmesinin sebebini açıkladı

Bodrum Masalı dizisinde hayat verdiği Alara karakteri ile yıldızı parlayan Serel Yereli, dizinin ardından oyunculuğu bırakarak İngiltere'ye yerleşti. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Yereli ülkeden gidiş sebebini açık açık anlattı. Yereli'nin o sözleri kısa sürede gündem oldu.

Magazin 26-04-24 11:35

Ceyda Düvenci'den boşanma sebebi o gösterilmişti! Bülent Şakrak ile Esra Akpınar aşkı belgelendi! Yeni sevgilisiyle...

2015 yılında yaptıkları evliliklerini 10 Temmuz 2023’te tek celsede bitiren Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çiftinin ayrılık sebebi ihanet olarak gösterilmişti. Şakrak'ın Maviye Sürgün dizisinde tanıştığı Esra Akpınar ile yakınlaşması sonucu boşanma kararı aldığı iddia edilmişti. Bülent Şakrak ile Esra Akpınar aşkı belgelendi. Ünlü isim yeni sevgilisi ile görüntülendi.

Magazin 26-04-24 10:52

Ekrem İmamoğlu Contemporary İstanbul fuarında yağlı boya resim yaptı! İşte o mini tablo

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Contemporary İstanbul fuarında resim yaptı. İmamoğlu resmi yaptığı sırada "Yağlı boya ile ilk defa tanışıyorum. En son ortaokulda sulu boyada kalmıştım" ifadelerini kullandı.

Haber 26-04-24 10:51

100 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı... Fatih Ürek 5 katlı malikanesinin kapısını açtı! O detay dikkat çekti

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Fatih Ürek bu kez lüks eviyle gündeme geldi. 5 katlı malikanesinin kapılarını açan Ürek'in bahçesinde bulunan kocaman havuz dikkat çekti.

Magazin 26-04-24 10:45

Aman dikkat tedavisinin gecikmesi ölümcül olabilir! Sivrisineklerden bulaşıyor

Ülkemizde tanı konulan sıtma vakalarının hepsinin kaynağının başta Afrika olmak başka ülkeler olduğunu belirten Enfeksiyon Hastalıkları ve Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Songül Özer, “Sıtmanın etkin bir tedavisi olsa da, gecikilmesi halinde ölümcül olabilir. Bu nedenle sıtmanın yaygın görüldüğü yerlere seyahat edecek kişiler, o bölgelere gitmeden verilmeye başlanan koruyucu ilaçları alarak önlem almalıdır” dedi.

Haber 26-04-24 10:22

Çift, jakuzilerinin altında gizlenen kanalizasyon deliği bulduğunda şaşkına döndü! Sosyal medyadan o anları paylaşınca gündem yarattı

TikTok kullanıcıları Trevor ve Hayley oturma odalarını yenilemeye karar verdi ve kullanılmayan jakuziyi kaldırmak için hamle yaptı. Çift evlerini yenilerken jakuzinin 6 metre altında gizli bir kanalizasyon buldu. İkili TikTok'tan yaptığı paylaşımıyla viral olmayı başardı.

Trend 26-04-24 10:21

35 il için sarı kod 'Çöl tozları' tüm yurdu dolaşıyor! 2 bölge hariç sıcaklıklarda dikkat çeken detay... Meteoroloji'den son dakika 26 - 30 Nisan hava durumu

Bugün hava nasıl? Çöl tozları Türkiye'de etkili olmaya devam ediyor. Meteoroloji, 35 il için sarı kodlu toz taşınımı uyarısı verdi. O iller arasında Ankara, Eskişehir, Adana, Hatay, Bolu, Düzce ve Mersin de var. Peki, il il hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji, son hava durumu tahmin raporunu da paylaştı. Buna göre; yurdun bazı bölgelerinde sağanak yağış var. Hava sıcaklığı ise Marmara ve Kuzey Ege'de mevsim normallerinde seyrederken diğer yerlerde mevsim normalleri üzerinde.

Haber 26-04-24 09:30

Martıların binlercesi telef oldu, bir o kadarı da ölmek üzere! Nedeni ortaya çıktı! İnsanlara bulaşma riski korkuttu

Elazığ’ın Ağın ilçesinde Keban Baraj Gölü kıyısında binlerce martı telef oldu. Elazığ’da paniğe neden olan martı ölümlerinin nedeni ortaya çıktı. Alınan numunelerin ilk değerlendirmesine göre kuşlarda Newcastle hastalığı virüsü (NDV) tespit edilirken, ileri tetkiklerin devam ettiği bildirildi. Bölge halkı hastalığın diğer hayvanlara bulaşmasından endişeli.

Haber 26-04-24 09:21

Spor salonunda taciz anları! Antrenman yaparken kendisini gizlice cep telefonuyla kaydeden adamı TikTok'tan ifşa etti

TikTok kullanıcısı 'marziiii10' ilerlemesini takip etmek amacıyla spor salonunda yaptığı antrenmanı cep telefonuyla kaydediyordu. Egzersiz yaptığı sırada bir adamın onu gizlice çektiği anları cep telefonundaki videoda gören kadın onu TikTok'tan paylaşarak, "O kadar tiksindim ki, midem kelimenin tam anlamıyla alt üst oldu" ifadelerini kullandı.

Trend 26-04-24 09:11