Oruç Tutan Futbolcular Haberleri

Fransa Futbol Federasyonu'ndan skandal karar! Oruç molasını yasakladılar, Müslüman futbolcular ayaklandı

Birçok Müslüman futbolcunun top koşturduğu Fransa'da, federasyondan Ramazan ayı nedeniyle oruç tutan oyunculara yönelik skandal bir karar alındı. Alınan bu karar, birçok çevreden tepkiyle karşılandı. İşte detaylar...

Spor 31-03-2023 22:30

Premier Lig'den sonra Hollanda Ligi Eredivisie'de de Ramazan ayı için düzenleme! İftar saati geldiğinde...

Dünya futbolunda heyecan devam ederken, Ramazan ayının da gelmesiyle birlikte liglerde düzenlemeler yapılıyor. İngiltere Premier Lig'de de oruç tutan futbolcular için yeni bir karar verilmesinin ardından Hollanda Ligi Eredivisie'de de harekete geçildi. Lig yönetimi, Ramazan ayı boyunca oynanacak akşam maçları için oluşturduğu düzenlemeyi yürürlüğe soktu.

Spor 23-03-2023 09:37

Premier Lig'de dikkat çeken Ramazan ayı düzenlemesi! İftar vakti geldiğinde...

Dünya futbolunda heyecan devam ederken, Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte liglerde düzenlemeler yapılıyor. İngiltere Premier Lig'de de oruç tutan futbolcular için yeni bir karar verildi. Lig yönetimi, Ramazan ayı boyunca oynanacak akşam maçları için oluşturduğu düzenlemeyi yürürlüğe sokmaya hazırlanıyor.

Spor 21-03-2023 17:04

Oruç Tutan Futbolcular

Oruç Tutan Futbolcular Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Oruç Tutan Futbolcular Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.