Sosyal Destek Basvurusu Haberleri

Sosyal medyayı ayağa kaldırdı! Almanya'dan gelen gurbetçi, kedisine saldırdığını iddia ettiği köpeği tüfekle vurdu... Kan donduran görüntüler

Almanya'dan memleketi Bartın'a gelen bir gurbetçinin yaptığı, sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Kan donduran görüntüler hızla yayıldı. Gurbetçi, kedisine saldırdığını iddia ettiği köpeği tüfekle vurdu. Yetkililerin, vahşetin ardından harekete geçtiği öğrenildi.

Haber 2024-07-26 17:57:18

Rapçi Çakal kaza yaptı! O anları videoya çeken kişi de arabasını çarptı 'Her sene bir araba gidiyor'

Çakal adıyla bilinen ünlü rapçi Emirhan Çakal, kazaya karıştı. Sosyal medyada yayılan bir video ise gündem oldu. O anları videoya kaydetmek isteyen bir kişi de dikkatsizliği nedeniyle arabasını çarptı. Akılalmaz zincirleme kazayla ilgili ünlü isim de sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Magazin 2024-07-26 16:56:47

Bakan Işıkhan'ın o sözlerinin ardından... İBB'den SGK borcu açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin SGK'ya 3,3 milyar lira borcu olduğunu duyurmuştu. Bakan Işıkhan'ın bu açıklamasının ardından İBB'den de açıklama geldi. Söz konusu açıklamada, İBB şirketlerinin SGK borcunun 2,4 milyar TL olduğu ifade edildi.

Haber 2024-07-26 16:23:15

Yeşil Dönüşüm Destek Programı uygulamaya alınıyor! İşte başvurabilecek şirketler

Yeşil Dönüşüm Destek Programı uygulamaya alınıyor. Programa sadece imalat sanayisinde faaliyet gösteren Türkiye'de yerleşik sermaye şirketleri başvurabilecek.

Finans 2024-07-26 15:28:16

Mardinli Marilyn Monroe’ya suç duyurusu şoku! İl ve ilçeleri sayarak nefret ettiğini söylemişti

ABD'li sinema yıldızı Marilyn Monroe'ya benzerliğiyle tanınan Mardin'de yaşayan Melek Karahan sosyal medya hesabından il ve ilçeleri sayarak nefret ettiğini söylemesi üzerine Mardin Barosu avukatlarından Gurbet Bilbay, harekete geçerek suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusu sonrası Karahan, hayvanseverlerden ve il ve ilçeleri sayarak genelleme yaptığı için özür diledi.

Haber 26-07-24 15:25

Aşkım Kapışmak Buket Aydın'a konuk oldu! Cinsel hayat ve evlilik önerileri gündem oldu

Davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak geçtiğimiz aylarda kripto para operasyonu kapsamında gözaltına alınmış ve adli kontrolle serbest bırakılmıştı. Şimdilerde açıklamalarıyla sık sık gündem olan ünlü isim Buket Aydın'ın YouTube programına konuk oldu. Aşkım Kapışmak cinsel hayat ve evlilik önerileri ile sosyal medyayı salladı.

Magazin 26-07-24 14:51

Voleybol Milli Takımı'nda kriz çıktı! Tuğba Şenoğlu, sakat olmamasına rağmen son dakika kararıyla takımdan çıkarıldı! Akıllara Dursun Özbek'in İlkin Aydın ile verdiği poz geldi...

Filenin Sultanlarında kadro krizi patlak verdi. A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın olimpiyat kadrosunda yapılan değişiklik sosyal medyada infial yarattı. Tuğba Şenoğlu'nun sakat olduğu iddiasının ardından yaşanan gelişmeler peş peşe paylaşımları getirdi.

Spor 26-07-24 14:38

Son dakika: Emekli maaşları fark ödeme tarihleri belli oldu! Bugün hesaplarda...

Son dakika: Türkiye İstatistik Kurumu'nun haziran ayı enflasyon rakamlarını açıklamasının ardından emeklilerin de zamlı maaşları da netleşti. Sosyal Güvenlik Kurumu duyurdu, memur emekli maaş zam farkları için tarih belli oldu. 4C Emekli Sandığı emeklileri ile vazife malulü, dul veya yetim aylığı alanların 2024 yılı Temmuz dönemi zam farklarının ödemesi bugün yapılacak.

Finans 26-07-24 13:17

Melis Sezen peş peşe paylaştı! Balkon pozlarına beğeni yağdı

Oyunculuk kariyerine Hayat Bazen Tatlıdır dizisiyle başlayan Melis Sezen asıl çıkılını Sadakatsiz dizisindeki 'Derin Güçlü' karakteri ile yakaladı. Son dönemin popüler isimlerinden biri olan Sezen şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Ünlü ismin peş peşe paylaştığı tatil karelerine beğeni yağdı.

Magazin 26-07-24 11:29

Parma'nın yeni transferi Japon kaleci Zion Suzuki, basın toplantısında İtalyanca konuştu!

Parma, St. Truiden'den, Japon kaleci Zion Suzuki'yi kadrosuna kattı. Genç oyuncunun basın toplantısında İtalyanca konuşması dikkat çekerken sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 26-07-24 11:00

Hatay bunu konuşuyor! 424 TOKİ konutunda hatalı imalat vakası! Böyle savundu

Hatay’da Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı’nın devraldığı 424 konut inşaatının hatalı imalatı iddiası sosyal medyayı sallamıştı. TOKİ iddialar üzerine, hatalı imalatı gerçekleştiren yüklenici firma ve müşavir firma hakkında tahkikat başlatıldığı açıkladı.

Haber 26-07-24 09:30

Yıldız Tilbe'nin ekonomi yorumu yeniden gündem oldu! İşçi, memur ve emekli maaşı önerisi şoke etti

Sahne şovları, dillere pelesenk olan şarkıları ve kendine has tarzı ile sık sık sosyal medyada gündem olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe bu defa ekonomi yorumuyla gündem oldu. Ünlü ismin işçi, memur ve emekli maaşı önerisi herkesi şaşırttı.

Magazin 26-07-24 08:27

Rusya-Ukrayna savaşında çarpıcı iddia: Romanya, Rus İHA'larını vurdu

Rusya ve Ukrayna savaşında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medyada dolaşan görüntülerde NATO ülkesi Romanya'nın Rusya'ya ait İHA'ları Ukrayna hava sahasındayken vurduğu öne sürüldü. Olayla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Haber 25-07-24 23:26

Icardi boşanmak üzere olduğu karısı Wanda Nara'nın çıplak fotoğrafını paylaştı! Paylaşımına yazdığı nota kimse anlam veremedi

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Wanda Nara ile olan ilişkisi ile de gündeme gelmeye devam ederken, yıldız isim bu kez sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini şaşkına uğrattı. İşte detaylar...

Spor 25-07-24 22:54

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'dan Fenerbahçe mesajı! Şimdi destek olma zamanı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, sosyal medya hesabından Sarı-Lacivertli kulüp ile ilgili olarak dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Uçum mesajında "Fenerbahçe’mize bir bütün olarak destek olma zamanı" ifadelerini kullandı.

Spor 25-07-24 22:17

Ankara'da kan donduran olay! Dakikalarca annesini balkonda bıçakladı

Ankara Mamak'ta bir kadın, annesini balkonda dakikalarca bıçakladı. Çevredekilerin 'Yapma' seslerine aldırış etmeyen kadını, vatandaşlar etkisiz hale getirdi. Görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Haber 25-07-24 22:00

Sosyal medya o anları konuşuyor! 'Jose Mourinho düğünde 100 lira taktı' Damat bir anda alkışlamaya başladı, salondakiler ne olduğunu anlamadı!

Fenerbahçe'nin Portekizli çalıştırıcısı Jose Mourinho, Sarı-Lacivertli taraftarların şimdiden sevgilisi olmayı başarırken sosyal medyada kendisine yönelik birçok paylaşım yapılıyor. Çıktığı ilk resmi maçı da kazanmayı bilen tecrübeli hoca için taraftarların paylaşımları devam eden Fenerbahçeli bir çocuk bu işi bir adım öteye taşıdı.

Spor 25-07-24 17:14

'Foşur foşur' ceza ödedi! Ceza miktarı sosyal medya fenomeni Cem Özkök'ü isyan ettirdi

Sağlıklı beslenme tarifleri ve yaptığı temizlik videolarıyla adı ‘foşur foşur abi’ye çıkan sosyal medya fenomeni Cem Özkök’e hiç beklemediği yerden ceza geldi. Ödediği meblağı ve sebebini sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 25-07-24 16:59

Dansıyla sosyal medyayı salladı! Viral olan akıma katıldı!

Survivor 2024 All Star yarışmasında kırmızı takımda bulunan ve Yunus Emre Özden ile arasındaki samimiyet ile gündemden düşmeyen Aleyna Kalaycıoğlu, arkadaşlarıyla yaptığı dans şovu sosyal medyayı salladı.

Magazin 25-07-24 16:17

Seren Serengil önce sokak hayvanları yasasına karşı çıktı sonra da Çağla Şıkel'i hedef aldı! 'Ne boş bir kadınsın'

Sahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonunda kabul edildi. Yeni yasaya tepki gösteren Seren Serengil sosyal medya paylaşımlarında ünlü isimlerin bu duruma sessiz kalmasına sinirlendi. Serengil, Çağla Şıkel'i hedef aldı.

Magazin 25-07-24 15:55

Twitter (X) çöktü mü, 25 Temmuz 2024 X'te sorun mu vardı? Kullanıcı raporları geldi

Twitter çöktü mü? Elon Musk'ın sahibi olduğu sosyal medya platformu X ilgili iddiaya göre kullanıcılardan problemlerin olduğuna işaret eden raporlar geldi. Twitter'da (X'te) sorun yaşanıp yaşanmadığını öğrenmek üzerine birçok kişinin "Twitter çöktü mü, 25 Temmuz 2024 X'te sorun mu var?" gibi sorulara cevap aradığı, arama motorlarında sorgulamalar yapmaya başladığı söylendi. Peki, Twitter (X) çöktü mü? 25 Temmuz 2024 X'te sorun mu vardı? İşte detaylar...

Haber 25-07-24 15:51

Üzerine hiçbir şey giymedi... Halle Berry Kedi Kadın'ın 20. yaşını böyle kutladı

2002 yılında Oscar kazanan ilk siyahi kadın olarak tarihe geçen Halle Berry sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiriyor. Halle Berry şimdi de ikonik rolü Catwoman'ın 20. yaşını özel pozlarıyla kutladı. Ünlü ismin pozları kısa sürede gündem oldu.

Magazin 25-07-24 15:30

Daha öncede yapmıştı... Eda Ece kocası Buğrahan Tuncer'i takipten çıktı! 'Nazar mı değdi?'

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece 4 Nisan 2024 tarihinde kızı Mina İpek'i kucağına almış ve ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Ünlü isim şimdi de şaşırtan bir hamle ile gündeme geldi. Eda Ece kocası Buğrahan Tuncer'i takipten çıkınca sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 25-07-24 13:03

Milli futbolcu Doğan Alemdar ile yurt dışında görülmüştü! Danla Bilic o soruyu yanıtsız bıraktı

Sosyal medya fenomenlerinin en popülerleri arasında yer alan Danla Bilic, yakın arkadaşı Ala Tokel gibi gönlünü ünlü futbolcuya kaptırdı. Bilic, 21 yaşındaki milli futbolcu Doğan Alemdar ile geçtiğimiz günlerde yurt dışında görüntülendi. Son olarak bir markanın davetine katılan ünlü fenomen Doğan Alemdar ile ilgili soruları yanıtsız bıraktı...

Magazin 25-07-24 12:11

SON DAKİKA: Bakan Işıkhan duyurdu: SGK belediyelerin prim borcu için harekete geçti: Borç bildirimleri gönderildi

Son dakika haberi... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, belediyelerin Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) toplam prim borcunun 96 milyar lirayı bulduğunu belirterek, "Bu noktada yapılması gereken neyse, usulüne uygun şekilde duruma müdahale edilmesi gerekiyor. SGK'ye olan prim borçlarının bir an önce tahsil edilmesi gerekiyor." dedi.

Finans 25-07-24 11:16

MasterChef Türkiye'de tansiyon yükseldi... Yarışmacılar birbirine girince Somer Sivrioğlu kendini tutamadı

MasterChef Türkiye 2024 sezonunun ana kadrosu şekilleniyor. Yarışmacıların kıyasıya mücadele ettiği yarışmanın son bölümünde tansiyon yükseldi. Deniz ve Leyla arasında gerilim tırmanınca araya şef Somer Sivrioğlu girdi. Programdaki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 25-07-24 11:10

Eski eşinin uygunsuz fotoğraflarını sızdırmakla suçlanmıştı! Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu davasında yeni gelişme

Ünlü oyuncu Berk Oktay 2020 yılında avukat eşi Merve Şarapçıoğlu'ndan olaylı bir şekilde boşanmıştı. Eski eşi Merve Şarapçıoğlu, oyuncu Berk Oktay'ın sosyal medyada uygunsuz görüntülerini yayınladığı iddiasıyla uzun süredir yargılanıyordu. O davada yeni bir gelişme yaşandı ve Şarapçıoğlu'nun suçsuzluğu Yargıtay tarafından onaylandı.

Magazin 25-07-24 09:47

Kerem Bürsin kaslarını gösterdi sosyal medya yıkıldı! “Yunan heykeli gibi”

Son olarak Hafsanur Sancaktutan ile başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisinde canlandırdığı Ateş Arcalı karakteriyle izleyicisinin karşısına çıkan Kerem Bürsin şimdilerde yeni projeleri için hazırlıklarını sürdürüyor. Yakışıklı oyuncu son olarak bir dergi çekimi için kamera karşısına geçti. Ünlü ismin üstsüz pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 25-07-24 08:23

Bodrum'daki pahalılığa bir öneri de Özge Ulusoy'dan geldi! 'Kimseyi yurt dışına kaçırmayalım...'

Son dönemde Bodrum'daki fiyatlar dillerden düşmüyor. Herkesin pahalı diye yakındığı Bodrum'a gidemeyenler rotasını ise Yunan adalarına çevirdiler. Günlerdir sosyal medyada Bodrum ve Yunan adaları kıyaslamaları yapılıyor ve adisyonlar paylaşılıyor. Bodrum'daki pahalılığa bir öneri de Özge Ulusoy'dan geldi.

Magazin 25-07-24 07:58

'Baldız tehlikeli sularda yüzüyor' sözleri olay olmuştu! İpek Filiz Yazıcı'ya o kare soruldu! Ne diyeceğini bilemedi

İki sene önce Roma'da ani bir kararla evlenen Ufuk Beydemir ve İpek Filiz Yazıcı çifti sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Yazıcı son olarak kocası ve kardeşinin bir karesini paylaşarak 'Baldız tehlikeli sularda yüzüyor' ifadelerini kullanmış ve tepki çekmişti. Ünlü isme o kare yeniden sorulunca ne diyeceğini bilemedi...

Magazin 25-07-24 07:26

Bakan Yerlikaya duyurdu: Rusya'da bombalı saldırı düzenleyen terörist Bodrum'da yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Rusya'da bombalı saldırı düzenleyen terörist Bodrum'da yakalandı" ifadelerine yer verdi. Yerlikaya operasyonu yöneten ekibi de ayrıca tebrik etti. İşte detaylar...

Haber 24-07-24 17:43

Sevgilisi denmişti... İzel daha fazla dayanamadı! Yaş farkını söyleyip gerçeği açıkladı

Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren İzel özel hayatı ile ilgili çıkan haberlere daha fazla dayanamadı ve Hakan Verbiç'le arasındaki ilişkiye dair açıklama yaptı. İzel 'Aradaki 20 yaş pek bu tabire uymuyor. O benim kardeşim gibidir.' diyerek aşk iddialarına son noktayı koydu.

Magazin 24-07-24 14:55

Acun Ilıcalı şimdi de o sözlerle gündemde! Ferrari alıyorum maksat araba yenilensin. İlk Doğan'ımı...

Hem özel hayatı hem serveti hem de açıklamalarıyla gündeme gelen Acun Ilıcalı'nın sosyal medyada bir sözü gündem oldu. Ilıcalı "İlk Doğan'ımı aldığım gün daha mutluydum. Şimdi Ferrari alıyorum, maksat araba yenilensin" dedi.

Magazin 24-07-24 14:53

Cenazeye katılmadığı için çok eleştirilmişti! Ebru Şahin eski rol arkadaşı Akın Akınözü'nü aramış...

Akın Akınözü'nün annesinin cenazesinde gözler Hercai'deki rol arkadaşı Ebru Şahin'i aradı. Ebru Şahin cenazede olmayınca sosyal medyada büyük tepki gördü. Oyuncunun neden cenazede olmadığı belli oldu.

Magazin 24-07-24 13:58

Ölümcül hata! Rus fenomen Tatiana Ozolina'nın ölümünde kahreden detay... Yanındaki motorun sürücüsü anlattı

Rusya uyruklu sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina Muğla Milas'taki kazada hayatını kaybetmesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Aynı kazada yaralanan ve olayın ardından hastanede tedavisi tamamlanan Onur Obuk gözaltına alınıp serbest bırakılırken, kaza anını anlattı. Hatalı sollama detayı dikkat çekti.

Haber 24-07-24 13:39

MasterChef Kıvanç Karadeniz'den olay sözler! Beş para etmezsiniz

MasterChef Türkiye 2022 ve MasterChef Türkiye All Star'ın öne çıkan yarışmacılarından olan Kıvanç Karadeniz sosyal medyada isyan etti. Bazı yarışmacıları takipten çıkardığını söyleyen Kıvanç ateş püskürdü.

Magazin 24-07-24 13:27

Erdoğan'dan Özel'e çağrı: Emeklilere faydanız olsun istiyorsanız belediyeleriniz SGK'ya borçlarını ödesin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan CHP lideri Özgür Özel'e çağrıda bulunarak, 'Emeklilere faydanız dokunsun istiyorsanız talimat verin, belediyeleriniz Sosyal Güvenlik Kurumuna olan birikmiş borçlarını ödesin.' sözleriyle seslendi. Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanlığının borçların tahsiline başlayacağını söyledi. Türkiye'de sokak köpeği sorunu olduğunu da belirten Erdoğan, "Halkımız sokakların güvenli olmasını istiyor, kimse bize merhamet dersi vermeye kalkışmasın." ifadelerini kullandı.

Haber 24-07-24 12:43

İki çocuğun canını alan trafik terörü beğeni uğrunaymış! Sosyal medyadaki videoları ortaya çıktı: Fenomenlik için hız yapan cani

Yaya geçidinde yürüyen iki çocuk, trafik magandasının sosyal medyada beğeni hevesi uğruna canlarından olmuş! Geçtiğimiz günlerde Mardin'de Nurullah Çiçek'in 10 ve 11 yaşlarındaki çocukları çarparak öldürmesi infial yaratmıştı. Çiçek'in sosyal medya hesaplarındaki videolar 'pes' dedirtti. Çocuğunu kaybeden anne "Fenomenlik uğruna hız yapan bir cani yaya geçidinde çocuklarımıza kıydı” diyerek isyan etti.

Haber 24-07-24 12:16

Sokak hayvanlarıyla ilgili tepki çeken öneri! Programdaki konuklar bile kendini tutamadı: Çin'e gönderelim, hem öldürmüş olurlar hem ihracat yapmış oluruz

Sokak hayvanları tasarısı gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Hassas konuyla ilgili farklı sesler yükselirken Sözcü TV ekranlarında Murat Muratoğlu'nun önerisi sosyal medyada tepki çekti. Muratoğlu'nun sözlerinden sonra programdaki Ebru Baki ile Deniz Zeyrek bile kendini tutamadı.

Haber 24-07-24 12:09

Sosyal medya fenomeni Sophie Hughes eğri hatlı vücudunu beğeniler uğruna saklamayı reddediyor!

Sosyal medya fenomeni Sophie Hughes, insanların çevrimiçi fotoğraflarını kalıplara dayatmak istedğinive bundan bıktığını söylüyor. Model, yakın zamanda büyük bir noktayı kanıtlamak için yan yana iki fotoğrafını paylaştı. İlk fotoğrafa binlerce beğeni gelebileceğini ikinci fotoğrafa ise kötü yorumların yapılacağını gösterdi.

Kadin 24-07-24 12:02

Araca bağlayıp canlı kalkan olarak kullandılar! İnfial yaratan görüntü sosyal medyada yayıldı

İsrail'in Filistin'deki zulümleri korkunç şekilde devam ediyor. Askerlerin son iki günde iki kez baskın düzenlediği Tulkerim kentinden gelen bir görüntü sosyal medyada infial yarattı. İsrail askerlerince gözaltına alınan genç araca bağlanıp canlı kalkan olarak kullanıldı.

Haber 24-07-24 11:41

Terör halayından Ölürüm Türkiyem ile yolculuğa: Mersin'deki terör yandaşlarının polis minibüsündeki görüntüleri ortaya çıktı

Geçtiğimiz günlerde Mersin'de sahil kenarından gelen görüntüler tüm Türkiye'de tepki çekti. Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan lehine sloganlar atıp halay çeken grup yakalanıp gözaltına alınmıştı. Şüphelilere Türk Polis Teşkilatı'yla özdeşleşen "Ölürüm Türkiyem" şarkısının dinletildiği anlar sosyal medyada ses getirdi.

Haber 24-07-24 09:00

Fenerbahçe'de Dzeko'nun attığı gol kameralarda zor gözüktü! Sosyal medya yıkılıyor...

Lugano deplasmanında sezonun ilk resmi maçına çıkan Fenerbahçe, mücadelenin ikinci yarısına saniyeler içinde golle başladı. Tadic'in asistinde müthiş bir şut vuran Dzeko'nun golünün sertliği sosyal medyada gündem oldu.

Spor 23-07-24 22:51

Dünyayı gezen ünlü Rus YouTuber Türkiye'de hayatını kaybetti! Milyonlarca takipçisi vardı: Yardım kampanyası başlatıldı

Muğla’nın Milas ilçesinde feci bir motosiklet kazası meydana geldi. Aynı yöne giden iki motosikletin çarpıştığı kazada, dünya turuna çıkan Rus sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina (38), hayatını kaybetti, diğer sürücü O.O. (29) ağır yaralandı. Ozolina'nın cenazesinin Rusya'ya getirilmesi için yardım kampanyası başlatıldı. Öte yandan zolina'nın kaza sırasında kaskının kafasından fırlaması nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

Haber 23-07-24 21:33

Lugano-Fenerbahçe maçı öncesi koku krizi! Zemini iğrenç bir koku sardı...

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Lugano'yu deplasmanda 4-3 mağlup etti. Mücadelenin başlamasına çok az bir süre kala stadyumu sentetik çim kokusu sarması sosyal medyada gündem oldu.

Spor 23-07-24 20:46

Düzce ile Bolu arasındaki 'Dağ' tartışmasına esnaf da dahil oldu: Tanju Özcan'ı kızdıracak sözler! 'Bolu Dağı diyorlar ama burası Düzce'ye bağlı!'

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, geçtiğimiz günlerde bir çıkış yaparak Bolu Dağı olarak bilinen yerin coğrafi olarak Düzce'ye bağlı olduğunu bu nedenle buranın isminin Düzce Dağı olması gerektiğini açıklamıştı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu talebe sert yanıt vermişti. İki belediye başkanı sosyal medya üzerinden hararetli bir tartışmaya girişmişti.

Haber 23-07-24 17:14

Barış Alper Yılmaz'ın tarzı sosyal medyayı salladı! Influencer manitası var

Galatasaray'da geçirdiği sezonun ardından EURO 2024'teki performansıyla yıldızını parlatan futbolcu Barış Alper Yılmaz özel hayatıyla da gündeme gelmeye başladı. Ünlü futbolcu son olarak da tarzıyla sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 23-07-24 15:21

Kadir Ezildi hastaneye kaldırıldı! Narkozun etkisindeyken ilk sözleri bakın ne oldu

Temizlik Avcıları ve En Hamarat Benim programlarının sunucusu Kadir Ezildi, geçtiğimiz hafta sevgilisi Gamze Türkmen ile nişanlandı. Kız isteme, söz ve nişan görüntüleriyle sosyal medyayı sallayan Ezildi şimdi de hastane odasından paylaşım yaptı. Ünlü isim bel fıtığı nedeniyle bir operasyon geçirdi.

Magazin 23-07-24 14:55

Bakan Şimşek'ten Bahçeli yorumu! Verdiği destek çok kıymetli

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türkiye ekonomisine dair değerlendirmelerini yorumladı. Şimşek, Bahçeli'nin desteğinin çok kıymetli olduğunu söyledi.

Finans 23-07-24 13:08