Embriyo Dondurma Haberleri

Kocaeli'de iğrenç olay! 6 yaşındaki çocuktan cinsel istismar sanığına sözler: 'Ona tokat atın'

Kocaeli'de 5 yaşındaki kız çocuğunu "Sana dondurma vereceğim" diyerek evine çağırdığı ve cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen sanık ilk kez hakim karşısına çıktı. Sanık, "Kafamın içinde bir şeyler var" diyerek suçlamayı kabul etmedi, mağdur kız çocuğu ise olayın defalarca yaşandığını, sanığın da kimseye bir şey söylememesi için kendisini tembihlediğini ve para verdiğini söyledi. Kız çocuğu "Şikayetçi misin?" sorusuna ise "Ona tokat atın" cevabını verdi.

Haber 2024-03-15 23:37:15

Tepki çeken görüntüler! Biden dondurma yerken açıkladı: ‘İsrail, Ramazan ayında Gazze'deki eylemlerini durduracak!’

Son dakika haberi: İsrail-Filistin savaşında ateşkes için çabalar sürerken önemli bir açıklama ABD Başkanı Joe Biden'dan geldi. Biden'ın Gazze'de ateşkesin 4 Mart'a kadar uygulanmasını umduğunu söylediği anlar ise tepki çekti. Biden, İsrail - Filistin savaşıyla ilgili bu açıklamasını dondurma yerken yaptı. İşte o anlar...

Haber 2024-02-27 09:05:20

Seçim öncesi çok konuşulacak protesto! Pankartlar açıp isyan ettiler: Bize sadece dondurma ve döner yedirip gidiyorlar

Beklediği hizmeti alamayan mahalleliler 31 Mart yerel seçimleri için şaşırtıcı ve ses getirecek bir karar aldı. Kayseri'nin Sarımsaklı Mahallesi'nde vatandaşlar isyan etti, "Bize sadece yazları gelip, dondurma ve döner yedirip gidiyorlar" deyip su, doğal gaz gibi altyapı hizmetlerinden dem vurdu. Mahalle sakinleri tepkilerini bir araya gelip pankartlarla protesto gerçekleştirerek de gösterdi.

Haber 2024-02-26 07:30:49

Dondurma kurabiye tarifi: Dondurma kurabiye nasıl yapılır?

Hem çocukların hem yetişkinlerin sevdiği birçok tatlı ve tuzlu kurabiye çeşidi çay saatlerinde, kahve sohbetlerinde en çok tercih edilen lezzetlerden biridir. Farklı malzemelerle, birkaç dakika içinde ya da birkaç aşama uygulanarak yapılabilen birçok kurabiye türü vardır. Adını şeklinden alan dondurma kurabiye de bu kurabiye türleri arasında yer alır.

Yemek 2024-01-24 18:25:10

Diğer Haber Etiketleri

Kocaeli cinsel istismar İsrail Filistin Joe Biden Seçim 2024 Kayseri mahalle Yerel seçim kahve sohbetleri tarifi tuzlu kurabiye dondurma tarifi kurabiye tarifi yumurta dondurma kadın dondurma üretim kriter tebliğ süre uzatıldı galatasaray galatasarayda portekizli son durumu son dakika ameliyat sergio oliveira bağ doku genital bölge Rahim sarkmaya çözüm tdk yazım kuralları maraş nasıl yazılır İngiltere wagner tarif yağ sperm embriyo Yumurtalık prp nedir prp diz tedavisi yaptıranların yorumları tüp bebek dolandırıcılık Bursa etli tatlılar ayak ayaklar ödem soğutucu su soğutucu mini buzdolabı termos termos çanta Diyarbakır sıcaklık süs havuzu tumblr hesap silme hesap dondurma hesap kapatma LinkedIn hesap kurtarma sezon süper li Süper Lig yeni fenerbahçe transfer Recep Tayyip Erdoğan bi soğuk kahve soğuk kahve kahve facebook hesap facebook hesap silme facebook hesap dondurma Adana Dondurmacı Kahramanmaraş dondurma yapma yiyecekler dondurma çeşitleri yoğurtlu çilekli dondurma kaç kalori dondurma makinesi ele sosyal medya Maltepe mon gebelik 5 haftalık gebelik belirtileri hücre hücreler 4 haftalık gebelik alara Göz viks dış gebelik dış gebelik belirtileri dış gebelik nasıl anlaşılır cilgin dondurmaci zeka zarar diyabet Bakteri gıda boyası kalp hastalıkları evde dondurma yapımı Hollanda çılgın dondurmacı nerede Mehmet Dinç tiktok fenomen Instagram youtube çılgın dondurma nasıl yapılır Guinness Dünya Rekorları Amerika tohum filiz tohumlar Baklagiller Kolombiya deprem tadilat kadayıf karamelize ekmek kadayıfı ekmek kadayıfı tarifi

Uzmanı kadınları uyardı! '40 yaşından önce yapılmalı' Çocuk sahibi olmayı erteleyen kadınlar için yeni yöntem: Yumurta dondurma

Sağlık sorunları, kariyer gibi nedenlerle çocuk doğurmayı erteleyen ve yumurtalarını donduran kadınların sayısının her geçen gün arttığını ifade eden Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Nur Dokuzeylül Güngör, “Yumurta çözüldüğünde verimli olması için 40 yaşından önce dondurulması gerekir” dedi.

Kadin 24-01-24 16:10

Dondurma üretimi için yeni karar! Tebliğden önce üretilenler için de süre belirlendi

Dondurmaya ilişkin kriterlerin belirlendiği Türk Gıda Kodeksi Dondurma Tebliği'nin yürürlük tarihinden önce üretilen ürünler, raf ömrü sonuna kadar piyasada yer alabilecek.

Finans 07-01-24 09:29

Galatasaray'da korkulan senaryo gerçekleşti! Yıldız isim aylarca yok, sözleşmesi dondurulabilir

Galatasaray'da salonda ağırlık çalışırken göğüs kasına kopuk oluşan Sergio Oliveira ameliyat olurken, uzun bir süre sahalardan uzak kalması bekleniyor. Sarı-Kırmızılı yönetimin yıldız isme sözleşme dondurma teklifiyle gitmesi gündemde.

Spor 19-12-23 14:09

Rahim sarkması ameliyatı nasıl yapılır, ne kadar sürer? Rahim sarkması ameliyatı sonrası iyileşme süreci ne kadar?

Uterus, dölyatağı ya da rahim, bir gebelik organıdır. Embriyo onun içinde büyür. Doğmamış olan bebeğin beslenmesinden, korunmasından ve doğum sırasında dışarıya çıkmasından sorumludur. Ancak zaman içinde ve çeşitli nedenlere bağlı bir şekilde sarkma yaşayabilen bir organdır. Çeşitli belirtiler ile kendini gösteren rahim sarkmasına ne zaman ve hangi durumlarda müdahale edileceği alanında uzman doktor tarafından belirlenmelidir.

Kadin 15-12-23 20:11

Maraş dondurması nasıl yazılır? Maraş dondurması ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Maraş kelimesi Kahramanmaraş şehrinin adının kısaltılmış halidir. Yani bu sözcük bir özel isim olarak ele alınır. Dondurma ise dünya üzerinde pek çok ülkede farklı çeşitleriyle üretilen bir tatlı türüdür. Bu bağlamda Maraş dondurması sözcük öbeğinin ilgili ile özgü olan bir dondurma çeşidini temsil ettiği söylenebilir. TDK güncel sözlüğü kapsamındaki açıklamalar ise Maraş dondurması sözcük öbeğinin doğru yazılışının nasıl olduğunun belirtilmesini sağlar.

Egitim 15-11-23 21:19

İngiltere, Wagner'i resmen terör örgütü ilan etti

İngiltere hükümeti, Rus paralı askerlerinden oluşan Wagner grubunu resmen terör örgütleri listesine aldı. Böylelikle, 2000 tarihli Terör Yasası kapsamında Wagner destekçilerine 14 yıla kadar hapis cezası, mal varlıklarını dondurma veya el koyma gibi tedbirler uygulanabilecek.

Haber 15-09-23 18:49

Bu dondurma yedikçe ödem attırıyor! Kalori diye biliniyor ama yağı eritiyor!

Ödem savar dondurma olarak bilinen bu dondurma çeşidi yiyenlerin damak lezzeti alması dışında ödem atmasına yarıyor. Dondurma yemekten hoşlananlar için çarpıcı faydası olduğu öğrenilen ödem savar dondurmanın tarifi merak ediliyor. Bu tarifle yapılan dondurma yedikçe ödem attırıyor. Kalori diye bilinen ama yağ eritmeye yarayan dondurmanın tarifini haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Yemek 10-09-23 17:55

Sperm ve yumurtasız tam insan embriyosu modeli geliştirildi

İsrail'deki Wiezmann Bilim Enstitüsü'nden bilim insanları sperm, yumurta ya da rahim olmaksızın insan embriyosuna benzer modeller geliştirdi. Kök hücreden üretilen embriyo modellerinin gebeliğin fazla bilinmeyen ilk evresine ışık tutması umuluyor.

Haber 07-09-23 09:31

Tüp bebek tedavisinde PRP nedir? Tüp bebek tedavisinde PRP kimlere uygulanır?

Tüp bebek tedavisi çocuk sahibi olmak isteyen çiftler için umut verici bir seçenektir. Ancak bazı durumlarda tüp bebek tedavisinin başarı şansını artırmak ve embriyo tutunma olasılığını yükseltmek için destekleyici yöntemler araştırılmaktadır. Bu bağlamda Platelet Rich Plasma (PRP) tedavisi tüp bebek tedavisi sürecine dahil edilen yeni bir yaklaşımdır.

Haber 29-08-23 19:41

Dondurma kazandığını zannetti, hayatının şokunu yaşadı! Tam 22 bin doları buhar oldu

Bursa’da akıllara durgunluk veren bir dolandırıcılık olayı yaşandı. Meliha Doğan, telefonuna gelen “Dondurma kazandınız” mesajını görünce metnin altındaki linke tıkladı. Doğan’ın telefonundaki bilgileri ele geçiren dolandırıcılar, banka hesabından 4 seferde 22 bin dolar çekti. Hesabındaki paranın başka bir banka hesabına aktarıldığını gören Doğan, dolandırıldığını anlayınca soluğu savcılıkta aldı. İşte akılalmaz dolandırıcılığın detayları...

Haber 25-08-23 09:45

Farklı lezzet arayanlara nefis şeftali tatlısı tarifi! Leziz şeftali tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Şeftali tatlısı üzerine servis edilen dondurma ile yazın yapılabilecek en ferah tatlılardan biri. Yapımı oldukça kolay olan şeftali tatlısı sadece 2 malzeme ile yapılıyor. Eğer farklı lezzet arıyorsanız şeftali tatlısı tam size göre.

Yemek 20-08-23 17:34

Hem lezzetli hem faydalı! 2 malzeme ile ödem atıcı dondurma tarifi

Ödem, el, ayak, gözler ya da karın bölgesi gibi vücudun farklı bölgelerinde oluşabiliyor. Vücudunuzda geçmek şişkinlik problemleri yaşıyorsanız yaz aylarını ödemsiz geçirmek için sadece 2 malzeme ile yapılan dondurma tam size göre. İşte tarifin detayları...

Kadin 20-08-23 11:59

Yaz aylarında buz gibi yiyecek ve içecek tüketmeyi sevenlere müjde! İşte gıdaları soğuk tutacak ürünler

Havanın ısındığı dönemlerde buz gibi yiyecek ve içecekleri keyifle tüketmek mi istiyorsunuz? Birbirinden başarılı ürünler sayesinde limonata, kahve, su gibi içecekleri; karpuz ve dondurma gibi yiyecekleri rahatlıkla ideal ısısında muhafaza edebilirsiniz. Bazı ürünleri aracınızda taşıyarak kampa ya da pikniğe giderken yanınızda bulundurabilirsiniz. Gelin, yüksek performans sergileyen ve sıcak günlerde yardımınıza koşan ürünleri birlikte inceleyelim!

Haber 18-08-23 16:34

Diyarbakır'da polisten aşırı sıcaklardan bunalan çocuklara dondurma ikramı

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kavurucu sıcaklardan bunalan çocuklara dondurma ikram etti.

Yurthaber 18-08-23 14:39

Tumblr hesap silme işlemi nedir? Tumblr hesabı kalıcı olarak silme ve kapatma nasıl yapılır, Tumblr hesabı dondurulur mu?

Tumblr sitesinde hesap veya blog oluşturan kişiler için belli başlı işlemlerin nasıl tamamlandığını öğrenmek önem arz eder. Bu işlemler arasında Tumblr hesap silme ve dondurma ön plana çıkar. Özellikle bu sitedeki hesabını veya blogunu tamamen kapatmak istemeyen kişiler profili dondurma işleminin mevcut olup olmadığını sorgular. Peki, Tumblr hesabı nasıl kapatılır, Tumblr hesabı dondurulur mu?

Haber 16-08-23 11:20

LinkedIn hesap silme işlemi nedir? LinkedIn hesabı kalıcı olarak silme ve kapatma nasıl yapılır, LinkedIn hesap dondurma işlemi nasıl tamamlanır?

2002 senesinden beri pek çok kişi tarafından kullanılan popüler bir platform olan LinkedIn iş dünyasına yönelik olarak oluşturulmuştur. Bu platformda hesabı mevcut olan her bir kullanıcı ise dilediği zaman profilini silip silemeyeceğini merak eder. LinkedIn hesaplarının isteğe bağlı olarak silinmesi veya dondurulması mümkündür. Ayrıca bu işlemlerin kısa sürede ve birkaç adımda tamamlanabildiği belirtilmelidir. LinkedIn hesabının kısıtlaması nasıl kaldırılır, LinkedIn hesap kapatma linki nedir?

Haber 16-08-23 11:19

Fenerbahçe'de Lincoln Henrique için sürpriz karar! Lisansı askıya alınabilir

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de artan yabancı kontenjanı sonrası Sarı-Lacivertli yönetim yıldız ismin sözleşmesini dondurma kararı alabilir. İşte detaylar...

Spor 06-08-23 15:05

Erdoğan'dan cuma namazı sonrası muhabirlere ikram! 'Kameramanları unutmayın' diye de uyardı... 'Eyyam-ı Bahur' detayı dikkat çekti

Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma namazını İstanbul'daki Keremler Aydınlar Camii'nde kıldı, ardından gazetecilerin sorularını yanıtlandırdı. Basın açıklamasının ardından ise muhabirleri Erdoğan'ın dondurma sürpriziyle karşılaştı. Eyyam-ı Bahur sıcakları Erdoğan ile gazeteciler arasında geçen diyalogda da eksik olmadı. Erdoğan dondurma ikramında kameramanların unutulmamasını istedi.

Haber 04-08-23 15:09

Buz gibi lezzet: Dondurmalı soğuk kahve tarifi! Yazın vazgeçilmezi dondurmalı soğuk kahve nasıl yapılır?

Sıcak yaz günlerinin gelmesiyle beraber soğuk kahve tüketimi arttı. Dışarıda sıklıkla tükettiğimiz soğuk kahve evde pratik bir şekilde yapılabiliyor. İçeriğindeki dondurma ile kelimenin tam anlamıyla ferahlayacağınız buz gibi soğuk kahve tarifi ve malzeme listesi haberimizde.

Yemek 30-07-23 13:00

Facebook hesap silme - Facebook hesabı kalıcı olarak silme ve kapatma nasıl yapılır?

Tablet, cep telefonu, laptop ya da masaüstü bilgisayar gibi farklı cihazlar üzerinden Facebook hesabı dondurma veya silme işlemi kolaylıkla tamamlanabilir. Ancak bu işlemlerin eksiksiz olarak tamamlanması için Facebook tarafından kullanıcılara aktarılan hesap silme adımlarının bilinmesi gerekir. Bu nedenle Facebook hesabını tamamen silmek isteyenlere bu işlemin adımları ve detayları hakkında bilgi verilmelidir. Facebook hesabı kaç günde kapanır?

Haber 27-07-23 18:04

Adana’da dondurmacılar parkta birbirine girdi: Arbede anları kamerada

Adana’da parkta dondurma satan iki farklı grup arasında bir anda kavga çıktı. Kavgayı ayırmak için emekli polis memuru havaya iki el ateş açarken bölgeye gelen polis ve bekçiler kavgayı ayırarak şahısları gözaltına aldı.

Yurthaber 24-07-23 07:33

Kahramanmaraşlı depremzede dondurma tezgahını Kayseri'ye taşıdı

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından dondurma tezgahını Kayseri'de açan Ömer Demirbanka, kazandığı parayla memleketindeki ailesinin geçimini sağlıyor.

Yurthaber 21-07-23 11:16

Serinleten lezzet: Evde dondurma nasıl yapılır, malzemeleri neler? Pratik çilekli dondurma tarifi

Yaz sıcaklarında içinizi ferahlatan yiyecekler denince ilk akla gelenlerden biri de dondurma oluyor. Büyük küçük herkesin sevdiği bu lezzeti genellikle dışarıdan satın alıyoruz ancak evdeki malzemelerle lezzetli dondurma tarifi elde etmek oldukça pratik. Evde doğal ve katkısız dondurma yapmak istiyorsanız tarifi haberimizde.

Yemek 13-07-23 10:48

Dondurma kilo aldırır mı? Aşırı dondurma yemek kilo yapar mı?

Dondurma yaz aylarının serinletici lezzeti, tatlı düşkünlerinin vazgeçilmezi. Sıcak günlerde serinlemek için bir kase dondurma almak insanların yüzlerinde tebessüm yaratır. Ancak tatlı bir zevk olarak kabul edilen dondurmanın bazı gölgeleri de vardır. Birçok insan dondurmanın kilo aldırıcı etkisinden endişe duyar. Peki, aşırı dondurma yemek gerçekten kilo yapar mı?

Haber 30-06-23 20:47

Yaz aylarında serinlemek isteyenlerin ilk tercihi dondurma yapmak için ev tipi dondurma makinesi önerileri

Yaz denince akla ilk gelenlerden biri çeşit çeşit dondurmalar! Yaz aylarında serin serin, birbirinden lezzetli dondurmalar tüketmeyi seviyor ve bu dondurmaları kendi ellerinizle hazırlamak istiyor olabilirsiniz. Biz de bu isteğinize karşılık en iyi dondurma makinesi çeşitlerini bir araya getirdik. Seçkimizi inceleyerek sizin için en iyi dondurma makinesi hangisi ise satın alabilir, yaz boyu kendinize ve sevdiklerinize sağlıklı dondurmalar hazırlayabilirsiniz.

Haber 27-06-23 16:54

Çılgın Dondurmacı yine rahat durmadı! Derin yırtmaçlı müşterisiyle dansı olay oldu

TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı lakaplı Mehmet Dinç kadın müşterileriyle yaptığı danslarla adından söz ettiriyor. Antalya'daki dondurma dükkanında çektiği videolar ile fenomen haline gelen Çılgın Dondurmacı bu kez, bir kadın müşterisini elinden tuttuğu gibi tezgahın arka tarafına götürerek beraber dans etti. Kadın müşterisi derin yırtmaçlı ve dekolteli elbisesiyle dikkat çekti.

Magazin 25-06-23 00:19

Maltepe’de kontrolden çıkan otomobil dondurma dükkanına daldı

Maltepe’de kontrolden çıkan otomobil dondurma dükkanına daldı.

Yurthaber 16-06-23 15:13

5 haftalık gebelikte beta hCG değeri kaç olmalı? 5 haftalık gebelikte kan testi beta hCG değerleri nedir?

Bebeğin dünyaya gelmesi genellikle iyi bir süreçtir ve hamilelikte her hafta önemli bir dönüm noktasıdır. Beş haftalık gebelik gebeliğin erken dönemlerinde yer almaktadır. Bu aşamada vücutta büyük değişiklikler gerçekleşmeye başlar ve bebeğin gelişimi hız kazanır. 5 haftalık gebelikte bebeğin embriyonik gelişimi başlar. Yumurta döllenmesi gerçekleştikten sonra embriyo rahimin iç duvarına yerleşir ve plasenta gelişmeye başlar. 5 haftalık gebelikte kan testi beta hCG değerleri nedir?

Kadin 15-06-23 14:17

4 haftalık gebelikte beta hCG değeri kaç olmalı? 4 haftalık gebelikte kan testi beta hCG değerleri nedir?

Dört haftalık gebelik hamileliğin erken dönemlerinden biridir ve embriyonun gelişiminin başlangıcını temsil eder. Bu aşamada döllenme sonrası embriyo hâlâ çok küçüktür ve gebelik belirtileri genellikle hafiftir. Dört haftalık gebelik döllenme ve implantasyon sürecinin ardından gelir. Yumurta, spermle döllenerek zigot hâlini alır ve rahim içine taşınır. Burada rahim duvarına tutunmaya başlar ve implantasyon gerçekleşir. 4 haftalık gebelikte kan testi beta hCG değerleri nedir?

Kadin 15-06-23 14:17

Dış gebelikte beta hCG değerleri kaç olur, nasıl artar? Beta HCG değeri ile dış gebelik anlaşılır mı, iki katına çıkar mı?

Dış gebelik embriyonun rahim dışında başka bir bölgede tutunması durumudur. Normalde döllenmiş yumurta rahim iç tabakasına yerleşir ve burada gelişir. Ancak bazen embriyo fallop tüplerinde, servikste, overlerde veya diğer karın organlarında tutunabilir. Dış gebelik genellikle fallop tüplerinde meydana gelir ve bu nedenle tubal gebelik olarak da adlandırılır. Peki, dış gebelikte beta HCG değeri kaç olmalı?

Kadin 15-06-23 14:13

TikTokçu Çılgın Dondurmacı'nın derin dekolteli müşterisiyle dansı olay oldu! Videoya beğeni yağdı

TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı lakaplı Mehmet Dinç kadın müşterileriyle yaptığı danslarla gündeme gelmeye devam ediyor. Antalya'daki dondurma dükkanında çektiği videolar ile fenomen haline gelen Çılgın Dondurmacı bu kez, derin dekolteli müşterisiyle yaptığı dansla kısa sürede gündem oldu.

Magazin 12-06-23 00:33

Dondurmanın bilinmeyen zararlarına dikkat! Yemeden önce tekrar düşünün

Yaz aylarında ferahlatıcı yiyecekler arayanların ilk tercihi olan dondurma küçükten büyüğe herkes tarafından sevilerek tüketiliyor. Birçok farklı çeşidi olan dondurmanın sağlık için büyük tehlike oluşturabildiği yeteri kadar bilinmiyor. Beslenme uzmanı marketten alınan dondurmalarda dikkat edilmesi gereken detayları paylaştı.

Haber 07-06-23 09:06

Hollanda’nın en ünlü dondurmacısı Musa Pekdemir, 67 yaşında hayatını kaybetti

Hollanda’da Binnenhof olarak bilinen siyasi yerleşkenin içinde tam 45 yıldır dondurma satan Türk dondurmacı Musa Pekdemir’in 3 Haziran’da hayatını kaybetmesinin ardından Hollanda Başbakanı Mark Rutte de dahil birçok siyasi başsağlığı mesajı yayınladı.

Haber 05-06-23 21:07

TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı'nın mini etekli müşterisiyle dansı olay oldu! Milyonlarca kez izlendi

Kenedine ait dondurma standının önünde genelde kadın müşterileriyle dans videolarını paylaşan Mehmet Dinç izlenme rekorları kırıyor. Çılgın Dondurmacı kullanıcı adıyla tanınan ünlü fenomen bu kez mini etekli müşterisiyle dans etti. Dünyanın dört bir yanındaki takipçilerinden yorum yağan video milyonlarca kez izlendi.

Magazin 02-06-23 22:59

TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı yine rahat durmadı! Kadın müşterisini elinden tuttuğu gibi...

TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı lakaplı Mehmet Dinç kadın müşterileriyle yaptığı danslarla adından söz ettiriyor. Antalya'daki dondurma dükkanında çektiği videolar ile fenomen haline gelen Çılgın Dondurmacı bu kez, ön tarafta dans eden bir kadın müşterisini elinden tuttuğu gibi tezgahın arka tarafına götürerek dansına orada devam etti. Bu görüntüler kısa sürede gündem oldu.

Magazin 24-05-23 00:02

Dışarıdan almaya son! Pratik çilekli dondurma tarifi

Dondurma yaz aylarının vazgeçilmez tatlısı olarak görülüyor. Sıcak yaz günlerinde içinizi ferahlatacak doğal dondurma tarifi arıyorsanız ve evde dondurma nasıl yapılır merak ediyorsanız bu çilekli dondurma tarifi tam size göre! İşte enfes çilekli dondurma tarifi...

Yemek 22-05-23 17:15

İşte dünyanın en pahalı dondurması! Fiyatını duyanlar hayrete düştü

Guinness Dünya Rekorları dünyanın en pahalı dondurması Byakuya'yı duyurdu. Fiyatıyla dünya rekoru kıran dondurma özel malzemeler içeriyor. Geliştirmesi 1,5 yıldan fazla süren dondurmanın fiyatına gelince... Bir aile tatilinden daha pahalıya mal olan bu dondurmanın fiyatı duyanları hayrete düşüyor!

Trend 21-05-23 10:19

Skandal görüntüler! Süpermarketteki dondurmanın kapağını açıp yaladılar... Sonrasında ise yerine geri yerleştirdiler

Amerika Birleşik Devletleri’nde süpermarkette alışveriş yapan bir çift ilginç bir eyleme imza attı. Sosyal medyadan çekim yapan çift buzdolabına yönelerek bir kutu dondurma aldı. Dondurma kutusunun kapağını açan çift sırayla kutunun içini yaladı. Görüntüleri sosyal medyadan yayınladıktan sonra tepkiler peşi sıra geldi.

Trend 12-05-23 09:15

Fenomen Çılgın Dondurmacı'nın kıvrak müşterisiyle dansı olay yarattı! İzleyenlerin ağızları açık kaldı!

TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı paylaştığı içerikleriyle gündemde yer almaya devam ediyor. Gerçek adı Mehmet Dinç olan fenomen, genellikle kadın müşterileriyle dondurma standında dans ettiği anları sosyal medya hesaplarında paylaşarak izlenme rekorları kırıyor. Bu kez kıvrak müşterisiyle dansını yayınlayan Çılgın Dondurmacı'ya, dünyanın her yerinden yorum yağdı. İşte o videodan görüntüler...

Magazin 20-03-23 19:28

Tohum çimlendirme nasıl yapılır, tohum çimlendikten sonra ne yapılır? Tohum ne kadar sürede çimlenir?

Çimlenme sayesinde embriyo tohumdan yükselir ve bir bitki dönüşür. Bu süreç bitki yetiştiricileri arasında tohum çimlendirme işlemi olarak bilinir. Çimlenme için uygun koşulları oluşturmak gerekir. Doğal ortamlarında kendiliğinden gelişebilen bitkilerin istenilen koşullarda yaşayabilmeleri için bu aşamaları yerine getirmek şarttır. Bazı tohumları uyandırmak kolaydır bazılarını uyandırmak ise daha zordur. Peki, tohum çimlendirme nasıl yapılır?

Haber 20-03-23 17:44

Böyle dondurmacı ne görüldü ne duyuldu! Cinsel organ şeklinde dondurma yapıyor... Yetmiyor yarı çıplak müşterilerine krema döküyor

Kolombiya’daki bir dondurma dükkanı kadın müşterilerinin müstehcen kliplerini sosyal medyada yayınlamasından sonra hem yerel polisin hem de kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Erkek cinsel organı şeklinde dondurmalar hazırlayan ve kadın müşterilerin onları yedikleri anları sosyal medyadan paylaşan dükkan kısa sürede Instagram’da 330 binden fazla takipçiye ulaştı.

Trend 14-03-23 10:19

Fenomen Çılgın Dondurmacı'nın esmer müşterisiyle dansı olay oldu! İzleyenler şaştı kaldı

Her paylaşımı ile gündem olan TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı, Antalya'da bulunan kendine ait dondurma standının önünde genellikle kadın müşterileriyle dans ederek videolar yayınlıyor. Gerçek adı Mehmet Dinç olan fenomenin dünyanın dört bir yanından hayran kitlesi bulunuyor. Esmer müşterisiyle dans ettiği anları sosyal medya hesabında paylaşan Dinç, yoğun ilgi gördü. İşte o anlar...

Magazin 13-03-23 20:15

Kahramanmaraş Dondurma Müzesi depreme tadilatta yakalandı

Kahramanmaraş'ın tarihi ve turistik değerleri arasında yer alan Dondurma Müzesi'nin bulunduğu Katip Han Konağı, depremleri hafif hasarlarla atlattı.

Yurthaber 08-03-23 13:30

Kahramanmaraşlı dondurmacı, çadır kentteki depremzedelere dondurma ikramında bulundu

Kahramanmaraş'ın en büyük dondurma üreticilerinden biri, çadır kentteki depremzedelere dondurma ikramında bulundu.

Yurthaber 01-03-23 15:35

Tam kıvamında ekmek kadayıfı tarifi! Karamelize ekmek kadayıfı nasıl yapılır?

Ekmek kadayıfı pastanelerin en sevilen tatlıları arasında yer alıyor. Karamelize tadıyla dondurma veya kaymakla oldukça yakışan bu tatlının yapımının zor olduğu düşünülüyor. Ancak evde hazırlanan ekmek kadayıfının yapımı oldukça kolay. Tadına yiyen herkesin hayran kalacağı ekmek kadayıfı tarifini kesinlikle denemelisiniz.

Yemek 28-02-23 16:19