Rasim Oztekin Filmleri Haberleri

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 9 film birden vizyona girdi (10 Mayıs 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 9 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 2024-05-10 15:48:39

27. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali başladı

Festivalin açılış töreninde "Uçan Süpürge Onur Ödülü" sinema ve tiyatro oyuncusu Hatice Aslan'a takdim edildi.

Yurthaber 2024-05-10 08:11:34

40 milyon liralık tazminat çok konuşulmuştu! Nagehan Alçı'dan eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı'ya olay gönderme... Canlı yayında bomba anlar

2010 yılında dünyaevine giren Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı 13 yıllık evliliklerini geçtiğimiz yıl tek celsede bitirdi. Alçı'nın Kütahyalı'dan 40 milyon lira tazminat istediği de uzun süre konuşuldu. Alçı şimdi de eski eşine canlı yayında yaptığı bir gönderme ile olay oldu...

Magazin 2024-05-08 15:24:51

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 14 film birden vizyona girdi (3 Mayıs 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 10'u yerli 14 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 2024-05-03 15:26:37

19 yıldır ne vatandaşlığı ne de kimliği var! Genç kızın hayat hikayesi filmleri aratmıyor

İzmir’de yaşayan 19 yaşındaki Dilan, hayatı boyunca kimliğe ve vatandaşlığa sahip olmadı. Annesi sınır dışı edilen ve babasını hiç görmeyen genç kız, yaşadığı zorlu süreci anlattı. 12 yaşındayken cinsel istismara uğrayan Dilan, 18 yaşına geldiğinde ise devlet yurdundan ayrılmak zorunda kaldı. “Çaresizim, annemin ve babamın hatalarının bedelini ben ödemek istemiyorum” diyen Dilan'ın hikayesi filmleri aratmıyor. İşte detaylar...

Haber 01-05-24 09:59

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 9 film birden vizyona girdi (26 Nisan 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 3'ü yerli 9 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 26-04-24 15:06

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 12 film birden vizyona girdi ( 19 Nisan 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 5'i yerli 12 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 20-04-24 15:27

Rasim Ozan Kütahyalı ile Tanju Özcan birbirine girdi! 'Kayyum' paylaşımı ortalığı karıştırdı: Gözaltına alınmaya hazırım

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ve 'kayyum' çıkışı ortalığı karıştırdı. Kütahyalı; Özcan'ın Kuran-ı Kerim'e el basıp, bayrağı öptükten sonra yemin ederek görevine başladığı videoyu paylaştı. Yaptığı yorum sonrası Özcan'dan telefon geldi.

Haber 16-04-24 08:16

İstanbul’da film gibi olay kamerada! Yanlış kişiyi vurdu, bakın nerede yakalandı

Beyoğlu’nda filmleri aratmayan bir silahlı saldırı olayı yaşandı. A.H. (17), husumetlisine benzettiği S.D.'yi (22) takip edip silahla bacağından vurdu. Saldırı anı kameralara anbean yansırken, yanlış kişiyi vuran zanlı, bayramda annesinin elini öperken yakalandı. İşte ilginç olayın detayları...

Haber 15-04-24 11:59

Rasim Ozan Kütahyalı'dan olay iddia! F.Bahçe'nin yeni başkanı Acun Ilıcalı olacak

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı katıldığı bir Youtube programında Türk futbolunda son dönemde yaşananlara dair çarpıcı iddialarda bulundu. Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe başkanı olacağını söyleyen Kütahyalı Erden Timur'un da yeni yönetimde olmayacağını öne sürdü.

Spor 09-04-24 15:20

Rasim Ozan ile Ahmet Çakar Beyaz Futbol'da birbirine girdi! Ertem Şener 'acil' reklama gitti

Fenerbahçe'nin U-19 takımıyla çıktığı ve sahadan çekilerek yarıda kalan ve Fenerbahçe – Galatasaray Süper Kupa Finali'nin masaya yatırıldığı Beyaz Futbol programında eski Hakem Ahmet Çakar ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında tartışma çıktı. Sunucu Ertem Şener, "acil" reklama gitti. Kütahyalı'nın Çakar'a yönelik "Hocam Suudi Arabistan’da ateşle oynadın sonra seni kurtardık. Telefonlar geldi tweetlerin değişti." ifadeleri dikkat çekti.

Spor 08-04-24 06:56

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 8 film birden vizyona girdi ( 5 Nisan 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 5'i yerli 8 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 05-04-24 15:14

Fotoğraf çekebilmeye devam edebilmeniz için en iyi ve uzun ömürlü fotoğraf filmleri

Mutlu anları ölümsüzleştirmeyi, âdeta tablo gibi görünen manzaraları kayıt altına almayı hepimiz çok seviyoruz. Akıllı telefonlar sayesinde fotoğraf çekmek çok daha kolay ve hızlı olsa da fotoğraf makinelerinin yeri bir başka. Tabii bunun için kaliteli bir makine kadar iyi bir film kullanmak da önemli. Siz de en iyi fotoğraf filmini arıyorsanız doğru yerdesiniz. İşte birbirinden kaliteli kareler yakalamanıza yardım edecek fotoğraf filmi çeşitleri...

Haber 01-04-24 18:18

Başkent’te göçük altında kalan işçi hayatını kaybetti

Ankara’nın Çankaya ilçesinde inşaat işçisi Rasim Yılmaz, bir binanın yıkım işlemleri gerçekleştirilirken istinat duvarının çökmesi sonucu enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.

Yurthaber 01-04-24 15:05

Canlı Nevşehir seçim sonuçları! Nevşehir seçim sonuçları doğrultusunda AK Parti adayı Mehmet Savran mı CHP adayı Mehmet Bilgin mi İYİ Parti adayı Rasim Arı mı kazandı?

Tüm Türkiye yerel seçim sonuçlarına kilitlendi. Sonuçlar herkes tarafından merakla bekleniyor. Seçim sonucu merak edilen illerden bir tanesi de Nevşehir. Nevşehir seçim sonuçları Nevşehirliler tarafından en çok araştırılan konular arasında. Peki, Nevşehir'de AK Parti adayı Mehmet Savran mı CHP adayı Mehmet Bilgin mi İYİ Parti adayı Rasim Arı mı seçimi kazandı?

Finans 31-03-24 15:09

Canlı Nevşehir seçim sonuçları! Nevşehir'deki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Mehmet Savran mı, CHP adayı Mehmet Bilgin mi, İYİ Parti adayı Rasim Arı kazanacak?

Yerel seçim geldi çattı, Türkiye'nin gözü kulağı seçim sonuçlarında! İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları ile birlikte bazı illerin de seçim sonuçları büyük bir merakla bekleniyor. Bu illerden biri de Nevşehir! Nevşehir'de mevcut belediye başkanı ve AK Parti adayı Mehmet Savran mı, CHP adayı Mehmet Bilgin mi, 2019-2021 yılları arasında Nevşehir belediye başkanlığı yapan İYİ Parti adayı Rasim Arı kazanacak?

Haber 29-03-24 18:20

Yola savrulan insan bacağını eline alıp yedi: Kaldırımdaki yamyamı görenler donakaldı

Cuma günü ABD'de tüyleri diken diken edip filmleri aratmayan korkunç bir yamyamlık sahne yaşandı. Tren çarpan bir kişinin yola savrulan bacağını yoldan geçen bir adam eline alıp yemeye başladı. Saniye saniye kameraya yansıyan olayın görgü tanığının anlattıkları kan dondurdu.

Trend 29-03-24 10:42

Rasim Ozan Kütahyalı İmamoğlu'nu yine topa tuttu: Para aldıysan kaçamazsın! Spor çantalarıyla dizayn ediyorlar

Canlı yayında ağır ifadeler kullanarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alan Rasim Ozan Kütahyalı'dan gündem yaratacak yeni açıklamalar geldi. Kütahyalı "Belli adamlardan para aldıysan kaçamazsın" diyerek Adnan Oktar ve Ekrem İmamoğlu'nu örnek gösterdi. Kütahyalı ayrıca "Spor çantalarıyla dizayn ediyorlar" çıkışıyla dikkat çekti.

Haber 26-03-24 14:44

Ekrem İmamoğlu için olay sözler! Rasim Ozan Kütahyalı açtı ağzını yumdu gözünü: Risk alarak söylüyorum...

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla ilgili kullandığı ifadeler gündem yarattı. Yerel seçimlere kısa bir süre kala çarpıcı iddialarda bulunan Kütahyalı, "Risk alarak söylüyorum her türlü şerefsizliği yapıyorsun. Adam satın alma, adam kayırma, ona buna paralar dağıtma. Sırf Kürtlerin yeniden sırtına binebilmek için" diye konuştu.

Haber 26-03-24 06:33

Cem Küçük ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında 'DEM Parti' tartışması! Zır cahillik ya

Cem Küçük ile Rasim Ozan Kütahyalı arasındaki DEM Parti tartışması gündem oldu. Kütahyalı'nın "Selahattin Demirtaş, Meral Danış Beştaş'a açık destek verirse yüzde 9 oy alır. Bu iş biter. Demirtaş ve Osman Kavala serbest kalır" iddiasına tepki gösteren Küçük, "Zır cahillik ya, kendini devletin yerine koyup da. Devlet böyle pazarlık yapar mı ya? Sen devleti ne sanıyorsun?" dedi. Kütahyalı ise son paylaşımıyla isim vermeden Cem Küçük'ü hedef aldı.

Haber 26-03-24 00:06

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 13 film birden vizyona girdi (22 Mart 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 6'sı yerli, 13 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 22-03-24 15:43

Film gibi define avı! Deniz dibindeki 533 milyar TL’lik hazineyi robotlar çıkaracak

Yüzyıllardır deniz altında olan San José isimli İspanyol gemisinin içinde, 533 milyar TL değerinde hazine bulunduğu keşfedildi. Deniz dibindeki geminin enkazının yeri, korsanlar ve ganimet avcıları sebebiyle gizli tutuluyor. Filmleri andıran olayda, 300 yıllık bir kalyonun batık enkazında gömülü olan milyarlarca TL değerindeki hazineyi, robot dalgıçlar çıkarmaya çalışacak. İşte detaylar...

Haber 19-03-24 14:30

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 11 film birden vizyona girdi (15 Mart 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 8'i yerli, 11 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 15-03-24 16:00

Filmleri aratmayacak ilginç hikaye! En yakın arkadaşının aile tarafından kiralanan bir oyuncu olduğunu öğrendi... Bu resmen çılgınlık

Lawson Spolansky isimli bir TikTok kullanıcısı, teyzesinin 10 yıl boyunca 'en iyi arkadaşı' olması için bir oyuncuyu kiraladığını keşfettiğinde yaşadığı şaşkınlığı paylaştı. TikTok kullanıcılarının büyük bir bölümü yaşanan olaya anlam veremediğini ifade ederek durumun "Truman Show" filmine benzediğini söyledi.

Trend 15-03-24 09:45

Rasim Öztekin'i anma gecesinde gözler onu aradı ama o yoktu... Pelin Öztekin'in paylaşımı gündem oldu

Seksenler dizisinde hayat verdiği 'Fehmi' karakteri ile hafızalara kazınan Rasim Öztekin ölümümün 3. yıldönümünde düzenlenen bir törenle anıldı. Öztekin'in dizideki rol arkadaşları İlker Ayrık ve Özlem Türkad gecede sunuculuk yaptı. Bu özel gecede gözler Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin'i aradı ama o yoktu...

Magazin 09-03-24 14:34

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 10 film birden vizyona girdi (8 Mart2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 3'ü yerli, 10 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 08-03-24 15:43

Filmleri aratmayan itiraf! 'Kocamın aldattığı kadının kocasına aşık oldum' deyince sosyal medyada herkes onu konuştu... Kafamızı karıştırdın iyice

Kocasının iş arkadaşının eşinden gelen beklenmedik haber üzerine ismini açıklamak istemeyen bir kadın kendisini garip bir ilişki yumağının içinde bulduğunu söyledi. Kocasının kendisini iş arkadaşıyla aldattığını öğrenen kadın, kendisini kocasının sevgilisinin eşine aşık olmuş bulunca işler bir anda daha da çıkmaza girdi.

Trend 07-03-24 10:27

Esra Ezmeci 'Erkeğin itiraf etmesi zordur' dedi! Beynimden vurulmuşa döndüm diyerek anlattı

Klinik psikolog Esra Ezmeci konuk aldığı Rasim Bey'in dertlerini dinledi. 'Erkeğin itiraf etmesi zordur' diyerek konuya giren Esra Ezmeci'nin konuğu yaşadıklarını anlattı. Rasim Bey kızının sevgilisinin annesiyle olanları anlatarak içini döktü.

Magazin 07-03-24 07:44

Gurbetçi Şaban filminin Bahar'ı Müge Akyamaç yıllara meydan okuyor! Son hali görenleri şaşırttı

Kemal Sunal'ın unutulmaz filmleri arasında yer alan Gurbetçi Şaban tekrarlarıyla yine izleyiciye keyifli anlar yaşatıyor. Kemal Sunal'la kamera karşısına geçen Müge Akyamaç'ın yıllar sonraki hali şaşırttı.

Magazin 05-03-24 17:09

En iyi komedi filmleri - En güzel ve en eğlenceli komedi filmi önerileri

Komedi filmleri, insanların rahatlamasına, kafa dağıtmasına olanak sağlayan ve keyif veren filmler arasında yer alır. Kahkahalar esnasında keyifli dakikalar geçirmeye yardımcı olan komedi filmleri, izleyicilerin en çok sevdiği film türleri arasında yer alır. Ülkemizde ise yerli ve yabancı komedi filmleri sıklıkla tercih edilen keyifli yapımlar arasında bulunur.

Trend 04-03-24 17:33

Popüler aksiyon filmleri - En iyi, en güzel ve en aksiyon dolu film önerileri

Sinema sektörünün en çok sevilen türlerinden olan aksiyon filmleri, büyük bir izleyici kitlesi tarafından tercih edilmektedir. En çok izlenen türlerden birisi olan aksiyon yapımları aynı zamanda en çok çekilen film türleri arasında da bulunmaktadır. Bu noktada izleyiciler de popüler aksiyon filmlerini merak eder.

Trend 04-03-24 17:30

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 9 film birden vizyona girdi (1 Mart2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 2'si yerli, 9 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 01-03-24 15:53

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 5 film birden vizyona girdi (24 Şubat 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 2'si yerli, 5 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 24-02-24 15:46

Rasim Ozan Kütahyalı 'İş çığrından çıktı' diyerek araya girmekte zorlandı! Küfürler havada uçuştu: 'Senin çalıştığın yerin...'

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın programında Mustafa Albayrak ile Ümit Zileli birbirlerine girdi. FETÖ üzerinden başlayan tartışmada ortam bir anda gerildi. Tartışma giderek alevlenirken Kütahyalı araya girmekte zorlanırken 'İş çığrından çıktı' dedi. İki isim sırayla birbirlerine "Senin çalıştığın yerin..." diyerek küfretti.

Trend 19-02-24 22:43

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 8 film birden vizyona girdi (16 Şubat 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 5'i yerli, 8 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 16-02-24 15:22

14 Şubat Sevgililer Günü'nde izlenebilecek filmler - En güzel ve en romantik Sevgililer Günü filmleri için öneriler

Sevgilisiyle birlikte battaniyenin altına girip koca bir kase dolusu patlamış mısır ve meyve suyu eşliğinde film izleme fikri birçok kişi için en güzel sevgililer günü planıdır. Sevgililer Günü başlı başına romantizm doluyken bir de buna duygu dolu bir aşk filmi eklemek 14 Şubat’ın dolu dolu geçmesini sağlayacaktır. Peki, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde izlenebilecek filmler nelerdir?

Trend 14-02-24 10:03

Filmleri aratmayan olay! 40 metre derinlikte kuyu açıp, asansör sistemi kurarak define aradılar

Kırklareli'nin Pehlivanköy ilçesinde filmleri aratmayacak bir olay yaşandı. Define aramak için evin altına 40 metre derinlikte kuyu açıp, asansör sistemi kuran 5 şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan 5 şüpheli hakkında, izinsiz define aramak suçlamasıyla adli işlem başlatıldı.

Haber 09-02-24 18:20

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 6 film birden vizyona girdi (9 Şubat 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 3'ü yerli, 6 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 09-02-24 15:36

40 milyon liralık tazminat uzun süre konuşulmuştu! Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı ile neden ayrıldıklarını anlattı

2010 yılında dünyaevine giren Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın boşanma haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Nagehan Alçı'nın Kütahyalı'dan 40 milyon lira tazminat istediği de uzun süre konuşulmuştu. Alçı, katıldığı bir Youtube programında Rasim Ozan Kütahyalı ile neden ayrıldıklarını ilk kez anlattı.

Magazin 03-02-24 14:43

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 7 film birden vizyona girdi (2 Şubat 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 5'i yerli, 7 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 02-02-24 15:26

En iyi hayatta kalma filmleri – Nefesinizi kesecek en iyi hayatta kalma temalı filmler listesi

Film izlemek birçok kişinin en keyif aldığı aktivitelerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle hayatta kalma filmleri, izleyen insanları oldukça etkilemektedir. Her insan hayatta kalmak için belirli konularda mücadele etmektedir. Özellikle yaşam ile ölüm arasında kalındığında bu mücadele daha da zorlu bir hâle dönüşür. Zor durumlar karşısında yaşamak için savaşan kişileri konu alan birçok film vardır. Peki, en iyi hayatta kalma filmleri hangileridir?

Trend 24-01-24 14:26

Uğur Dündar WhatsApp görüntülerini paylaştı: Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ı böyle savundu! ‘Demek ki birileri fena halde rahatsız…’

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan için ortaya atılan iddialar sonrası Gazeteci Uğur Dündar’dan paylaşım geldi. Dündar WhatsApp görüntüleri yer alan paylaşımında, “Gaye Erkan ABD'de Türkiye'ye kaynak bulmaya çalışırken iftira servis ediliyor. Demek ki birilerinin fena halde rahatsız” dedi. Konuya ilişkin yargı süreci başlarken, baba Erol Erkan da, ‘Her şey er ya da geç ortaya çıkacak’ ifadelerini kullandı. Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı da dikkat çeken bir çıkışta bulundu.

Finans 20-01-24 14:38

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 6 film birden vizyona girdi (19 Ocak 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 3'ü yerli, 6 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 19-01-24 15:41

Yer: Avustralya! O anlar filmleri aratmadı: Palyaço maskesi takıp market soydu

Avustralya’nın Queensland eyaletinin merkezi Brisbane kentinde palyaço maskesi takan silahlı bir şahıs market soydu.

Haber 18-01-24 17:33

Kemal Sunal efsanesi En Büyük Şaban’ın Hülya’sına bakın! Nilgün Bubikoğlu’nun son halini gören inanamadı! Meğer usta sanatçının kardeşiymiş...

Kemal Sunal filmleri halen daha keyifle izleniyor. Sunal’ın En Büyük Şaban isimli filminde, gözleri görmeyen çiçekçi kız Hülya karakterine hayat veren Nilgün Bubikoğlu'nun son hali ortaya çıktı. Meğer sanat dünyasından iki isimle akrabaymış.

Magazin 10-01-24 12:57

Kapıcılar Kralı'nın İbrahim'ini tanımak imkansız... Kemal Sunal'ın oğlunu oynayan Soner Yağız'ı görenler şoke oldu!

Kemal Sunal'ın filmleri tekrar tekrar kahkahalara boğmaya devam ediyor. Sunal'ın sevilen filmlerinden biri olan Kapıcılar Kralı'nda 'Seyit'in oğlu İbram' olarak hafızalara kazınan oyuncu Soner Yağız aradan geçen yılların ardından değişimiyle çok şaşırttı.

Magazin 09-01-24 11:38

'Hedefte Fatih Altaylı var' Özdemir, Rasim Ozan Kütahyalı'dan gelen mesajı paylaştı: ‘Devlet içinde tanıdıklarım var kesin bilgi’

Fatih Altaylı son günlerde yaptığı paylaşımlar ve yorumlarla gündemden düşmezken dikkat çeken bir çıkış da gazeteci Cüneyt Özdemir’den geldi. Altaylı hakkındaki tartışmalarla ilgili Rasim Ozan Kütahyalı’nın açıklamalarına değinen Özdemir ‘Belli ki hükümet Altaylı’dan rahatsız’ yorumunda bulundu. Ayrıca Özdemir, Kütahyalı ile de Fatih Altaylı hakkındaki iddiaları ile ilgili görüştüğünü belirterek kendisine “Benim devlet içinde tanıdıklarım var. Kesin bilgi. Bu iş doğru” dediğini söyledi.

Haber 04-01-24 17:11

En iyi yılbaşı gecesi filmleri 2024 - Yılbaşında izlenebilecek filmler için en güzel öneriler

Yılbaşını evde kutlayıp, yeni yıla evde girmeyi tercih eden insanlar olabilir. Yılbaşını sıcak evinde kutlayan kişilerin değerlendirebileceği uzun saatler var demektir. Yeni yıl yemeği, hediye seremonisi ve yılbaşı filmleri uzun saatler içerisinde yapılabilecek etkinliklerden bazılarıdır. İşte yılbaşında izlenebilecek filmler için en güzel öneriler!

Trend 29-12-23 00:36

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 7 film birden vizyona girdi (15 Aralık 2023)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 3'ü yerli, 7 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 15-12-23 15:19