Fark Etti Nasil Yazilir Haberleri

Yapım ekibi sonradan fark etti... Survivor All Star'daki o anlar önce paylaşıldı sonra yayından kaldırıldı

En iddialı sezonun yaşandığı Survivor All Star'da finale çok az bir zaman kaldı. Her bölümü büyük ses getiren yarışmada bu defa yayınlanan bir fragman sonradan silindi. Survivor All Star'daki o anlar kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kulis 2024-05-28 08:33:48

Vatandaşlar fark etti! Boruya sıkışan yavru kedi, itfaiye ekipleri tarafından böyle kurtarıldı

Hatay’ın Yayladağı ilçesinde boruya sıkışan yavru kedi, bir iş yerinin su gider borusunun olduğu bölümden kedi sesi geldiğini fark eden vatandaşların durumu bildirmesi sonucu, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Haber 2024-05-26 17:55:28

Adnan Oktar davası devam ederken yabancı uyruklu kişi ses kaydı aldı, mahkeme heyeti fark etti!

Binlerce ailenin canını yakan, Türkiye'nin en sapkın örgütlerinden biri olan Adnan Oktar suç örgütünün davası görülüyor. Mahkeme heyeti dava devam ederken yabancı uyruklu bir kişinin ses kaydı aldığını fark etti.

Manşet 2024-05-22 11:55:36

Ev sahibi fark etti, kiracıyla ilgili şok gerçek ortaya çıktı! En az 3 gün önce...

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde birkaç gündür haber alınamayan Orhan Albayrak, ev sahibinin daireden gelen koku üzerine ihbarda bulunması sonucu, evdeki oturma odasında ölü olarak bulundu. İlk incelemelere göre Albayrak'ın en az 3 gün önce hayatını kaybettiği belirlendi.

Haber 2024-05-20 16:26:03

1 aylık arabada 241 bin TL masraf çıktı! Tuhaf sesler gelince fark etti ama iş işten geçti... Anlamın tek bir yolu var

İstanbul'da bir sürücü, daha geçen ay aldığı arabasından tuhaf sesler gelince tamirciye gitti. Otomobili detaylı inceleyen usta, araca sahte yağ konduğunu tespit ederken; 241 bin liralık hasar ortaya çıktı. Herkesin bu konuda dikkatli olması gerektiğini belirten uzmanlar ise sahte yağı ayırt etmenin tek bir yolu olduğunu söylüyor. işte detaylar...

Finans 18-05-24 09:00

Brad Pitt hastalığı Türkiye'de! Etel Baler fark etti, 'yüz körü' olduğuna inanamadı... Kendi yüzlerini bile tanıyamıyorlar!

Brad Pitt hastalığı Türkiye'de de görüldü. Tıp dilinde 'prosopahnasıa' halk dilinde ise 'yüz körlüğü' olarak bilinen hastalığa yakalanan isimlerden biri ise cemiyet hayatının ünlü ismi Etel Baler oldu. Daha önce gördüğü birini ertesi günü görünce tanıyamadığını söyleyen Baler, bu konuda yalnız olmadığını da söyledi. Peki tam olarak nedir bu Brad Pitt hastalığı? Tedavisi yok mu? İşte detaylar...

Manşet 17-05-24 07:44

İşçiler fark etti! İnşaat kazısında bulundu, güvenlik çemberine alındı Evlerin altına doğru ilerliyor, Topkapı'ya kadar gittiği söyleniyor Yer: Başakşehir

Başakşehir’de bir inşaat çalışmasında işçiler yer altında odacık ve birbirine bağlanan kanallar olduğunu fark etti. Ekiplere yapılan ihbar neticesinde inşaat çalışması durduruldu, polis tespit edilen nokta ve çevresini güvenlik çemberine aldı. Mahalle sakinleri ise "Biz zamanında duyuyorduk kanal olduğunu biliyorduk. Mahallenin altından geçen. Topkapı’ya kadar gittiği söyleniyor" ifadelerini kullandı. Mahalle sakinleri kanalların sokak altından diğer evlerin altına doğru ilerlediğini iddia etti.

Haber 16-05-24 10:24

Şarkıcı Aslı Zen'in klip çekiminde yangın paniği! Yandık valla...

Ünlü şarkıcı ve söz yazarı Aslı Zen'in klip çekiminde yangın çıktı. Yangını erken fark eden set ekibi olaya müdahale etti. Konuyla ilgili konuşan Aslı Zen, "Yandık valla çok şükür kimseye bir şey olmadı" dedi.

Magazin 10-05-24 16:57

Dünyanın en güçlü böceği Hakkari'de bulundu: Değeri tam 90 bin dolar!

Dünyanın en güçlü böceği olarak bilinen ve 90 bin dolar gibi değere sahip olan gergedan böceği Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde görüldü. Bir köy sakini böceği, ağaç keserken fark edip bulduğunu ifade etti.

Haber 22-04-24 13:26

50 milyon taşıyordu! Fark etmesiyle ucuz atlattı

Anadolu otoyolu Düzce geçişinde yaklaşık 50 milyon değerinde otomobil taşıyan tırda çıkan balata yangınına itfaiye ekipleri tam zamanında müdahale etti. Araçlar yanmaktan son anda kurtarıldı.

Haber 22-04-24 13:01

Ses kısıklığı ve yutma sorunu nedeniyle hastanelik oldu! Doktorları bile şaşırttı: Boğazında bozuk para sıkıştı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde ismi açıklanmayan bir hasta ses kısıklığı ve yutma sorunu nedeniyle hastanelik oldu. Doktorlar yapılan testlerde hastanın boğazında bir bozuk paranın sıkıştığını fark etti. Nefes borusu ve ses telleri arasında sıkışan bozuk parayı almak için cerrahi operasyon yapıldı.

Trend 20-04-24 14:10

Sahilde yürüyüş yaparken fark etti! '5 yaşındaki bir çocuk kadar büyük' diyerek tanımladı... Baktıkça çok üzüldük

37 yaşındaki Fia isimli bir kadın iki çocuğuyla birlikte tatil yaptıkları sahil kasabasında kayaların arasında daha önce rastlamadığı türden bir canlı keşfetti. Fia canlının fotoğraflarını Facebook'tan paylaşarak türü görmek istedi.

Trend 20-04-24 11:24

Mağazadaki soyunma kabininin perdesindeki deliği fark edince şoke oldu! Sosyal medyadan 'gözetleme deliği' notuyla ifşa etti

TikTok'ta "snorkellingmeatball" kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın mağazadaki soyunma kabininde bir deliği fark ettiğinde şoke oldu. Giyim mağazasında kadın soyunma odasındaki 'gözetleme deliği' TikTok'ta bir tartışmanın fitilini ateşledi. O paylaşıma binlerce yorum geldi.

Trend 17-04-24 13:58

Aracından uyuşturucu çıktı, polisi arayıp kendini ihbar etti

Hatay’ın İskenderun ilçesinde aracında uyuşturucu olduğunu fark eden vatandaş, polis ekiplerini aradı. Kendini ihbar eden Serol Avcı, uyuşturucu maddenin aracına husumetlileri tarafından konulduğunu iddia etti. Kendisine hasmı tarafından komplo kurulduğunu ifade eden Serol Avcı, 6 Temmuz'da da ayağından vurulduğunu belirtti.

Haber 17-04-24 09:59

Aracında uyuşturucu olduğunu fark eden vatandaş, kendini ihbar etti

Hatay’ın İskenderun ilçesinde aracında uyuşturucu olduğunu fark eden vatandaş, polis ekiplerini aradı.

Yurthaber 17-04-24 09:48

Ece Üner sosyal medyada isyan etti! CHP, AKP ya da başka parti fark etmez...

Sözcü TV'deki program yapan Ece Üner sosyal medyada isyan etti. Twitter'da linçlendiğini söyleyen Ece Üner "İşimi yaptığım yıllar boyunca hür irademle sadece ve sadece halkın ve hakkın sesi olmaya gayret ettim" dedi.

Magazin 14-04-24 09:19

Issız bir adada mahsur kaldılar: Film sahnelerini aratmayan kurtarma operasyonu! Dikkat çeken o yazı

Üç gemici 31 Mart tarihinde 20 metre uzunluğundaki bir gemi ile okyanusa açıldı. 6 gün geçmesine rağmen haber alınamayan mürettebat için yakınları ihbarda bulundu. İhbar üzerine harekete geçen ABD Sahil Güvenliği arama çalışmaları sırasında ıssız bir adadaki kumsalda bir farklılık olduğunu fark etti.

Haber 12-04-24 09:32

Metroda iğrenç olay! Genç kadın, fark edince üzerine saldırdı... 'Hastayım' diyerek özür diledi

Metroda yaşanan taciz iddiası ortalığı karıştırdı. Bursa'daki metroda bir kadın, yaşlı adamın kendisine bakarak mastürbasyon yaptığını iddia etti. Diğer yolcuların da tepki göstermesiyle ortam bir anda gerilirken, tacizci adam ise 'hastayım' diyerek kendini savunmaya çalıştı. O anlar kameraya yansıdı.

Haber 09-04-24 11:26

Erzincan'da Mustafa Sarıgül'ü üzen sonuç! Arada büyük fark çıktı

Türkiye 31 Mart yerel seçimleri için sandığa gitti ve yerel yöneticilerini seçti. Oy verme işleminin ardından herkes seçim sonuçlarını merakla takip etti. Vatandaşların sonuçlarını merak ettiği illerden bir tanesi de Erzincan olmuştu. Sandıktan, yerel seçim öncesi süreçte CHP'nin Erzincan Belediye Başkanı adayı Özge Vataner Özege için çalışmalarını devam ettiren Sarıgül'ü üzen sonuçlar çıktı.

Haber 01-04-24 06:46

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: 'Fark 1 milyonun üstünde'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "1 milyonun üstünde biraz farkla birinci durumdayız. Bu an itibarıyla 16 milyon yetkiyi bize vermiştir. Seçimi kazanmış bulunuyoruz" dedi. Seçim zaferinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye'nin de olduğu Saraçhane'ye geçen Ekrem İmamoğlu, kendisini bekleyen kalabalığa hitap etti.

Haber 31-03-24 23:38

'MÜLK ALLAH'INDIR' demişti... Mal varlığıyla hafızalara kazınan Turgut Altınok, Ankara'da Mansur Yavaş'tan tarihi fark yedi!

Ankara'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim sonuçları gündem oldu. CHP adayı Mansur Yavaş, yarışı açık ara farkla kazandı. Mal varlığıyla gündem olan AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Turgut Altınok da sandıkların tamamı açılmamasına rağmen yenilgiyi kabul etti. Altınok tek cümlelik bir açıklama yaptı.

Haber 31-03-24 23:26

Sahilde yürüyüş yaparken ayağına takıldı! Tam 1.8 milyon yıllık.... İnanamadım ve çok heyecanlandım

İngiltere'nin Essex eyaletindeki Holland-on-Sea sahilinde yürüyüş yapan 56 yaşındaki Chris Bien isimli bir kadın ayağına takılan bir fosil parçasıyla 1.8 milyon yıllık bir keşfe imza attı. Suyun yakınlarındaki kayaların arasında dalgalanan bir çizgi bulan Bien, toprağı kazmaya başlayınca ise bunun bir mamut dişi olduğunu fark etti.

Trend 29-03-24 11:34

İnsanlardan yaşını tahmin etmelerini istedi! 30 yaş fark çıktı... Yorumlar şoke etti 'Bu akıma katılmayın'

Yaş almanın vücutta bıraktığı etkiler kişiden kişiye göre değişiyor. Ancak son yıllarda hem sosyal medyada fotoğraflara uygulanan filtreler hem de bazı estetik uygulamalar insanların yaş algısını ve yaşlanma belirtilerine dair fikirlerini değiştirdi. Sosyal medyada viral olan akım katılan bir kadın da bu durumu kullanıcılara sorduğu bir soruyla bir kez daha gördü. 34 yaşındaki Kate Winney, insanlardan yaşını tahmin etmelerini istedi ve 60'larında göründüğünü söyleyenler yüzünden şoke oldu.

Kadin 22-03-24 12:54

Kocamın metresi var diyerek isyan etti: Gerçek bile değil! Yapay zeka uygulamasındaki sevgilisi için servet harcadı

Reddit'te paylaşım yapan ve ismini açıklamak istemeyen bir kadın kocasının kendisini bir yapay zeka uygulamasıyla aldattığı öğrenince duruma isyan etti. Kadın, kocasının telefonunda alışılmadık bir banka ödemesi fark ettikten sonra her şeyin nasıl çözüldüğünü paylaştı. Kadının paylaşımına sosyal medyadan yorum gecikmedi.

Trend 20-03-24 11:14

Belgrad Ormanı'nda vahşet! Çöp konteynerine yazılan o not cesede götürdü

Sarıyer'de Belgrad Ormanı içinde bulunan çeşmeden su almaya gidenler, çöp konteynerinin üzerindeki 'Ceset aşağıda' yazısını fark etti. Durumun bildirilmesi üzerine inceleme yapan polis, konteynerden yaklaşık 300 metre aşağıda bir erkeğe ait ceset buldu. Polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı. İşte detaylar...

Haber 18-03-24 13:59

Bir anlık dalgınlıkla yaptı! O da sıklıkla banka hesabına girmediği için durumun sonradan farkına vardı: Onları buluşturan ise sosyal medya oldu

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde yaşayan Mehmet Emin Çelik, yaklaşık 1 ay önce banka hesabına yanlışlıkla 12 bin TL gönderildiğini fark etti. Sıklıkla hesabına girmediği için sonradan farkına vardığını söyleyen Çelik, hesabına gönderilen parayı sahibine iade etmek için durumu ilçedeki sosyal medya hesaplarına aktardı. Çelik, sosyal medya üzerinden aynı ilçede ikamet ettiği paranın sahibini bularak iade etti. Paranın sahibi Veysi Taş, bir an dalgınlıkla işlemi gerçekleştirdiğini söyledi.

Haber 17-03-24 13:09

16 yaşındaki kız iğrenç istismarı saniye saniye anlattı! Şüpheli sözleriyle pes dedirtti: Bana 'eskort' dediler

Bursa'da iğrenç olay! Aralık ayında yaşanan olada 37 yaşındaki İlker Sertel, 16 yaşındaki C.Ç. ve arkadaşlarıyla önce alkol aldı sonra arkadaşlarına evine geçerek kızı istismar etti. Mağdur kız o anları saniye saniye anlatırken sabah karnı ağrıyınca istismara uğradığını fark ettiğini söyledi. İşte detaylar...

Haber 16-03-24 12:31

Belediye Başkanı makam aracında bir değişiklik fark etti! Kamera kayıtlarını izleyince... Akılalmaz 'izleme' iddiası

Afyonkarahisar’da belde belediye başkanının makam aracına izinsiz binen 5 genç aracın motor kaputunu açıp ardından fotoğrafını çekerek olay yerinden uzaklaştı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda gençlerin olayı başkanı takip etmek için cihaz yerleştirmek amacı ile yaptıkları iddia edildi.

Haber 16-03-24 12:30

Kart ile ödedi, fişinde fark etti! Sigaradaki 1,5 TL'lik komisyon ücretini görünce... Esenyurt'taki market kan gölüne döndü

Markete sigara almak için giren bir adam 1.5 TL'lik ekstra komisyon ücretini duyunca sinirlendi. Bir süre market sahibiyle tartışıp alışveriş yapmaktan vazgeçen adam, kapıdan çıkarken geri dönüp dehşet saçtı. Çıkan kavgada taraflar birbirine girerken yaşanan o anlar ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Marketin içi kan gölüne döndü.

Haber 13-03-24 12:06

Sosyal medya fenomeni evinin banyosunu kaydeden bir drone görünce şaşkına döndü! Artık evimde bile güvende hissetmiyorum

Sosyal medya fenomeni 22 yaşındaki Kerolay Chaves evinin banyo penceresinin hemen önünde bir drone gördü. Kendisini gözetleyen ve çekim yapan kamerayı fark eden kadın o anları cep telefonuyla kaydederek sosyal medyadan ifşaladı. Sosyal medyadaki paylaşımı kısa sürede beğeni toplayan kadın, "Artık evimde bile güvende hissetmiyorum" diyerek duruma isyan etti.

Trend 12-03-24 13:40

Anket sonucu açık ara fark! İBB rekabetinde İmamoğlu ipi göğüsledi... Murat Kurum için dikkat çeken '4-5 puan' yorumu

31 Mart akşamı ortaya çıkacak tabloya ilişkin önemli ipuçları taşıyan seçim anketlerine yenileri eklendi. Sonucu en çok merak edilen belediyelerden İBB yarışındaki rekabeti ortaya koyan bir ankette adaylardan birinin rakibiyle arasını hayli açtığı görüldü. SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı ise farkın bir dönem puanlarla ölçüldüğünü, şimdiyse kişi sayısına dek indiğini ifade etti.

Haber 10-03-24 09:18

Eve gelen sağlık ekipleri fark etti... 3 yaşındaki çocuğa cinsel istismar ve eziyet! Cezası belli oldu

Ankara'da Yaşar Can Ü., dini nikahla birlikte yaşadığı Keziban Ç.'nin 3 yaşındaki kızı H.Ç.'ye cinsel istismarda bulundu ve vücudunda sigara söndürdü. Eve gelen sağlık ekiplerinin dikkatiyle ortaya çıkan olayda tutuklu yargılanan Yaşar Can Ü., 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan 27 yıl, 'çocuğa karşı eziyet' suçundan da 8 yıl olmak üzere toplam 35 yıl hapse çarptırıldı. İşte detaylar...

Haber 07-03-24 18:30

Özel hastanede büyük skandal: Önce yanlış sünnet, sonra yanlış ameliyat! Bebeğin hayatını kararttı, savunması 'pes' dedirtti

Adana'da bir özel hastanede, akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Doğumundan 7 gün sonra sünnet ettirilen bebek, hatalı sünnet edildi. Bebekleri 2,5 aylıkken durumu fark eden aile durumu hastaneye bildirdi, doktor da hatasını kabul etti. Bebek 6 aylıkken hatanın düzeltilmesi için ameliyat edildi, ancak bu kez de ameliyat hatalı yapıldı. Şimdi 8 aylık olan bebeğin hayatı kararırken, iki kez yanlış ameliyat yapan doktorun savunması ise 'pes' dedirtti. İşte detaylar...

Haber 05-03-24 11:59

Yer: Pendik! Ağlama sesleri üzerine fark edildi... Bu nasıl vicdan?

İstanbul Pendik'te bir vatandaş yolda yürüdüğü sırada bir evin bahçesinden ağlama sesleri geldiğini fark etti. Bayram Çakır isimli vatandaş sesin geldiği yere doğru gittiğinde gördükleri karşısında şaşkına döndü...

Haber 02-03-24 13:03

Metroda şoke eden görüntüler! Kimseye aldırış etmeden devam etti

İstanbul metrosunda kaydedilen görüntülerde bir kişinin etrafındakilere hiç aldırış etmeden uyuşturucu kullandığı görüldü. Bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydettiği görüntülerdeki şahsın uyuşturucunun etkisinde olduğu fark edildi.

Haber 02-03-24 09:25

Merkez Bankası’ndan mevduat ve kredi faizi açıklaması: En net rakamı verdiler! ‘Risk faktörü’nü işaret etti, ‘Fark devam ediyor…’

İhtiyaç kredisi, konut, taşıt kredisi ve Türk Lirası Mevduat faizi oranları için Merkez Bankası’ndan açıklama geldi. PPK özet metninde kredi faizlerine ilişkin en net rakamlar ortaya çıktı. Kur Korumalı Mevduat hesaplarında düşüş devam ederken TL mevduat faizleri yüzde 47’ye yükseldi. İhtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 63,4 oldu, Konut kredisi yüzde 41’e çıktı, taşıt kredisi faizleri ise gerileyerek yüzde 44,5 olarak gerçekleşti.

Finans 29-02-24 15:16

Kız arkadaşının telefonunda müstehcen pozlar buldu! Bunları bana göndermedin diyerek aldatıldığını fark etti

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde kız arkadaşının araba sürdüğü sırada telefonuna bakan bir erkek ihanete uğradığı anları saniye saniye kaydetti. Sevgilisinin telefonunda başka erkeklere gönderilen müstehcen pozlarını gören genç adam videoya çektiği anlarda, "Bunları bana göndermedin. Aldatıldığımı yakaladım" dedi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Trend 28-02-24 10:11

Anneannesi duruma müdahale etti! Torununun arkadaşına eski sevgilisine yazmaması için Kur'an'a el bastırttı... Bir daha yazmayacağım

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kullanıcılar arasında viral olurken eğlenceli anlar da yaşattı. Torununun arkadaşının eski sevgilisiyle sorunları olduğunu fark eden anneanne duruma kendi yöntemlerine göre el attı. Torunun arkadaşına eski sevgilisiyle iletişime geçmemesi için Kur'an'a el bastırtan kadının o anları viral oldu.

Trend 24-02-24 10:31

Ticari takside unutulan çantayı fark eden şoför karakola teslim etti

Isparta’da ticari takside yolculuk eden müşterinin unuttuğu çantayı fark eden taksi şoförü, çantayı polis karakoluna teslim etti.

Yurthaber 21-02-24 10:07

Türkiye'de 5 yıldızlı otelde yaşamanın İngiltere'deki hayatından daha ucuza denk geldiğini fark etti! 1 ay boyunca otelde yaşayacak

İngiltere'nin Manchester şehrinde yaşayan 24 yaşındaki Josh Kerr, Türkiye'deki 5 yıldızlı bir otelde konaklamanın İngiltere'deki evindeki daha ucuza mâl olduğunu fark edince sosyal medyada bu durumu paylaştı. İngiltere'deki evinde kira ve faturalarda dahil olmak üzere oteldeki yaşamın daha uygun olduğunu fark eden Kerr, 28 gününü Antalya'daki 5 yıldızlı otelde geçirmeye başladı.

Trend 20-02-24 09:51

Çok az kişi fark etti, son fotoğrafında 'kemer toka' detayı! Adnan Oktar'dan müritlerine gizli mesaj... 'Normal değil' diyerek açıkladı

Adnan Oktar hakkında yayımlanan 'Adnan' belgeseli gündem olurken, aynı zaman paylaşılan son fotoğrafıyla ilgili ise çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Söz konusu fotoğraf ile Adnan Oktar'ın müritlerine mesaj verdiğini belirten eski Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Furkan Sezer, söz konusu karedeki metal kemer tokasına dikkat çekti.

Haber 14-02-24 06:51

Bavulundan 'tuhaf titreşim sesi' gelince uçağı terk etmesi istendi! Bavulundan çıkan utandırdı... Yüzüm kıpkırmızı kesildi

Sosyal medya fenomeni Amanda Diaz Rojas, uçağında kalkışı beklerken güvenlik tarafından el bagajının kontrol edilmesi ve uçağı terk etmesinin istenmesi üzerine büyük bir şaşkınlık yaşadı. Genç kadın bavulunu açtığında ise titreşim sesinin cinsel ilişki oyuncağından geldiğini fark etti. Derin bir utanç yaşadığını ifade eden Rojas uçağa geri dönülmesine izin verildiğini söyledi.

Trend 09-02-24 11:29

Trafik polisi, denetim yaptığı otobüste yolcuların emniyet kemeri kullanmadığını fark etti! Öyle sözler söyledi ki yolcuların tamamı kemerini taktı

Amasya’nın Taşova ilçesinde denetim yaptığı yolcu otobüsünde vatandaşların emniyet kemeri kullanmadığını fark eden bir trafik polisi, sarf ettiği sözlerle kemer takmalarını sağladı. Polisin sözünden etkilenen yolcuların tamamı emniyet kemeri bağladı. Trafik polisi, duygu dolu sözleriyle yolcuların tamamının emniyet kemerlerini bağlamalarını sağlaması sonrası uyarılarını sürdürdü.

Haber 04-02-24 11:14

Tekmeleyerek kapıyı açan hırsız evde keyif yaptı! O anlar güvenlik kamerasına yakalandı... Duş alıp tuvaletini yapmış

Amerika Birleşik Devletleri'nin Tennesee bölgesinde yaşayan Nardi çifti akşama yemeği için dışarı çıktığında ilginç bir sürprizle karşılaştı. Evlerinde bulunan güvenlik kamerasının alarm vermesi üzerine kontrol eden çift, mülklerinde banyo yapan bir yabancıyı fark etti. Evde keyif yapan hırsız polise kıskıvrak yakalandı.

Trend 02-02-24 15:05

Haluk Levent telefonunu götürene menemen yapacak! Akşam misafirim olsun

Ahbap Derneği'nin kurucusu ve sanatçı Haluk Levent, New York'taki konserine gitmek için havalimanında check-in işlemini yaptı. Ama sanatçı telefonunu arabada unuttuğunu fark etti. Konserini iptal etmek istemeyen Levent, Twitter'dan yardım çağrısında bulundu.

Magazin 02-02-24 11:58

Spor salonuna parası yetmeyince bu yöntemi buldu! Hem 37 bin TL tasarruf etti hem inanılmaz bir değişim yaşadı 'En tuhaf kısmı...'

Zayıflamaya karar veren pek çok kişi sağlıklı ve dengeli beslenmesi ve düzenli egzersiz yapması gerektiğini biliyor. Ancak bazen bazıları da egzersiz için spor salonuna gitmesi gerektiğini düşünüp bunu da maddi olarak karşılayamayacağını fark edince tüm bu önemli yolculuktan bir çırpıda vazgeçiyor. Ancak İngiltere'de yaşayan 26 yaşındaki iki çocuk annesi bir kadın bunu yapmadı. Spor salonu ücretini karşılayamayınca ilginç bir yöntem buldu, hem tasarruf etti hem de inanılmaz bir değişim yaşadı.

Kadin 31-01-24 17:36

'Hiçbir şey yapmadım sadece taşındım ve 22 kilo verdim' 6 aydan kısa sürede hayatı değişti! 'Hiç fark etmemiştim'

Kilo verip daha sağlıklı hem de daha fit bir vücuda sahip olmak pek çok kişinin kişisel hedefleri arasında. Bunun için sağlıklı beslenme ve düzenlik egzersiz de ilk kural. Bu büyük çaba gerektiren yolculukta kilo verme hikayeleri dinlemek de yararlı olabiliyor. Ancak ABD'li bir kadın hiçbir çaba sarf etmeden nasıl 22 kilo verdiğini anlatmasıyla sosyal medyada herkesi şoke etti. Kadının bunun için yaptığı tek şey ise taşınmak oldu. İşte 6 aydan kısa sürede hayatını değiştiren o dönüşüm öyküsü...

Kadin 31-01-24 16:29

İsveçli kadın Türk sevgilisinin annesiyle tanışmasını anlattı! Fark etmeden el hareketi yaptı... Sevgilim çok sinirlendi

Yaklaşık 2 yıldır Türkiye'de yaşadığını dile getiren İsveç asıllı Nicole Gheibi, sosyal medyadan Türk sevgilisinin ailesiyle tanışma anında yaşadığı ilginç bir anıdan söz etti. İsveç'teki bir şaka hareketinin Türkiye'de kötü bir anlama geldiğini bilmediğini söyleyen Gheibi, "Herkes sinirlendi. Bazıları güldü. Çok şaşırdılar" dedi.

Trend 30-01-24 14:25

Saniyeler içinde yaptı! 'Geçen yıla kadar fark etmemiştim' Gerçeği böyle ifşa etti, sosyal medya yıkıldı

Kilo verip fit bir görünüme kavuşma yolculuğunda ilham verici hikayeler dinlemek ve okumak herkesin motive eder. Ancak sosyal medyaya girdiğinizde sürekli kusursuz fiziğe sahip insanlar, düz karınlar görmek ve buna ulaşmanın imkansız olduğunu düşünmek de motivasyon kırabilir. Instagram'da çok sayıda takipçisi olan ve fitness tavsiyeleri paylaşan Liv diğer adıyla Liv Livin Life, paylaşımlarıyla gerçekleri ortaya serdi. Saniyeler içinde çektiği fotoğraflardaki büyük fark, çok dikkat çekti.

Kadin 29-01-24 16:45