Film Gibi Hayatlar Haberleri

TBMM Genel Kurulu'nda 'soytarı' tartışması! O sözlerin ardından gerginlik çıktı

TBMM Genel Kurulu'nda DEM Parti'nin sunduğu, 'Gezi Davasında Yaşanan Adaletsizliklerin Ortaya Çıkarılması' başlıklı araştırma önergesinin görüşüldüğü sırada, DEM Parti Antalya Milletvekili Saruhan Oluç ve AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek arasında tartışma çıktı. Osman Gökçek "Soytarılığın yeri değil burası. Adam gibi lafı dinle, konuşma" diyerek tepki gösterdi. Tartışmaların sürmesi üzerine birleşime 10 dakikalık ara verildi.

Haber 2024-05-30 22:48:17

Davet tarzı yine dikkat çekti! Selen Görgüzel'e yorum yağdı! 'Giyinmeyi unutmuş'

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel son dönemde yaptırdığı estetikler ve sahne tarzı ile gündemden düşmüyor. Tüm yüz germe, gıdı ve göz kapağı gibi ameliyatlarla bambaşka biri olan Görgüzel davet tarzıyla yine dikkat çekti. Ünlü isme yorum yağdı.

Magazin 2024-05-30 15:46:55

Kamuda tasarruf diyen Bakan Şimşek'in makam aracı olay oldu! Cüneyt Özdemir tepki gösterdi: Kendisi Mercedes'ten inmiyor!

Kamuda tasarruf tedbirleri kapsamında Audi ve Mercedes gibi araçların kullanımını yasaklayan, memurların servislerini rafa kaldıran Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in makam aracı gündem yarattı. Bakan Şimşek'in 13 milyon ile 20 milyon TL arasında değişen makam aracını kullanmasına tepki gazeteci Cüneyt Özdemir'den geldi. Özdemir, "Vatandaşa tasarruf diyor ama kendisi Mercedes'ten inmiyor!" yorumunda bulundu.

Manşet 2024-05-30 15:13:30

Kasaba Doktoru'nun Bahar'ı Gülşah Çomoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Cenaze töreninde gözyaşları sel oldu

Unutma Beni, Yüksek Sosyete, Kasaba Doktoru gibi birçok başarılı projede yer alan Gülşah Çomoğlu geçtiğimiz gün hayata gözlerini kapadı. 2 yıldır kanser tedavisi gören Çomoğlu son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü ismin cenaze töreninde gözyaşları sel oldu...

Magazin 2024-05-30 14:46:09

Havalar ısındı tatil sezonu açıldı! Çeşme'de Bodrum'da deniz için start verildi

Havalar ısındı, tatil planları yapılmaya başlandı. Okulların kapanmasına iki hafta gibi bir süre kalırken, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi tatil beldelerinde hareketlilik çoktan başladı. Tatilcilerin bu yıl da gözdesi Bodrum ve Çeşme olurken; erken rezervasyon için birçok vatandaş harekete geçti. Sektör temsilcileri, özellikle bayram tatilinde otellerin dolmasını bekliyor.

Haber 30-05-24 11:37

Altın mı, borsa mı, mevduat faizi mi? Altın fiyatları ters köşe yapınca tahminler değişti: Piyasa Uzmanı Şirin Sarı getiri oranlarını tek tek hesapladı

Altın fiyatları haftanın dördüncü gününde de düşüşüne devam ediyor. Ons altın fiyatındaki gerilemeye paralel gram altın fiyatı da kan kaybediyor. Peki altın fiyatlarında beklenti ne? Altın mı, borsa mı, mevduat faizi mi daha çok kazandırır? Para Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı sene sonuna kadar 7 aylık süreçte altın yatırımı için iyi bir döneme girileceğinin sinyalini verdi. Ancak getiri açısından borsa ve mevduat gibi araçların daha fazla kazandırabileceğini dile getirdi.

Finans 30-05-24 10:17

Terör örgünün sözde seçim çalışmasına MSB'den açıklama! 'Kabul edilemez'

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, terör örgütü PKK'nın Suriye'de sözde yerel seçim hazırlıklarına ilişkin soruyla ilgili açıklama yaptı. Aktürk ifadesinde "Terör örgütü, üçüncü tarafların verdiği cesaret ve destekle kendini meşrulaştırmaya çalışmaktadır. Sözde seçim çalışmaları Suriye'nin toprak bütünlüğü açısından kabul edilemez bir durum olduğu gibi bölgede huzurun ve barışın sürdürülebilmesi açısından olumsuz etkiler doğurabilecek potansiyele de sahiptir" dedi.

Haber 29-05-24 17:57

Ebru Şahin ile Murat Yıldırım aynı dizide buluşuyor! Dizi NOW'da yayınlanacak

Murat Yıldırım ve Ebru Şahin aynı projede buluşuyor. Bugüne kadar birbirinden farklı projeye imza atan TMC film yeni sezon için çekeceği dizi NOW'da yayınlanacak.

Magazin 29-05-24 17:08

Kasaba Doktoru'nun Bahar'ı Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti! Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı duyunca yıkıldı

Unutma Beni, Yüksek Sosyete, Kasaba Doktoru gibi birçok başarılı projede yer alan Gülşah Çomoğlu'ndan acı haber geldi. 2 yıldır kanser tedavisi gören ünlü oyuncu hayata gözlerini kapadı.

Magazin 29-05-24 14:30

'Kızılcık Şerbeti' dizisinde neler oluyor? 4 kişi diziden ayrılacak mı? Kadrodan çıkarılmak gibi...

Cuma akşamlarına damga vuran 'Kızılcık Şerbeti' dizisinde dikkat çeken bir olay yaşandı. Oyuncu Yiğit Kirazcı'nın yanı sıra 4 oyuncu daha diziden ayrılacak. Ekibe kimlerin veda edeceği bu hafta sonu netleşecek. Konu ile ilgili konuşan Serkan Tınmaz, "Ben ekiple çalıştığım için mutluyum kadrodan çıkarılmak gibi bir şey olursa üzülürüm tabii" dedi.

Magazin 29-05-24 14:03

Sürekli oturarak çalışanlar dikkat! Risk artıyor

Doç. Dr. Erkut Baha Bulduk hareketsiz yaşam, yoğun telefon kullanımı, travma ve sigara kullanımı artışı gibi nedenlerle kendini gösteren boyun fıtığının tüm toplumun sorunu haline geldiğini söyleyip “Telefon ve tabletle çok zaman harcıyor, sürekli masa başında çalışıp az hareket ediyoruz. Bu omurga sisteminde hasar oluşturuyor. Sürekli oturarak çalışmak, postürün uzun süre bozuk kalması fıtık riskini artırabilir. Bu faktörlerin bir veya birkaçı boyun fıtığına katkıda bulunuyor” dedi.

Kadin 29-05-24 12:04

Deniz Akkaya kızını devlet korumasına verdi! Pınar Altuğ sözleriyle dikkat çekti

Açıklamaları ve girdiği polemiklerle gündeme gelen Deniz Akkaya'nın 16 yaşındaki kızı koruma altına alındı. Bu olay gündeme bomba gibi düşerken yaşananlarla ilgili Pınar Altuğ'a fikri sorulunca ünlü oyuncu bakın ne dedi.

Kulis 29-05-24 07:22

Hadise'nin mayo tarzı sahne seçimi olay oldu! Eski sevgiliden olay gönderme

10. Yıl Marşı’nı söylerken üzerindeki kıyafeti çok tartışılan Hadise’ye eski sevgilisi Sinan Akçıl’dan olay gönderme geldi. Hadise'nin eteği eksik kalmış gibi duran görüntüsü gündemde.

Magazin 29-05-24 07:09

Yad etmek nasıl yazılır? Yad etmek ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçe, dünyanın en zengin kelime hazinelerinden birine sahip bir dil olarak, pek çok birleşik kelime, birleşik fiil ve sıfat barındırır. Bu kelime çeşitliliği, Türkçe'nin geniş kelime dağarcığının önemli bir sebebidir. Etmek, edilmek, olmak gibi yardımcı fiillerle oluşturulan çok sayıda kelime mevcuttur ve bu kelimelerin yazımında sıklıkla hatalar yapılır. Bunlardan biri de “yad etmek” ifadesidir. Peki, yad etmek nasıl yazılır?

Egitim 28-05-24 21:46

Fön sütü ne işe yarar? Fön sütü nasıl kullanılır? Fön sütünün faydaları

Günlük yaşamın temposu her geçen gün artmakta ve bu durum saçlar üzerinde etkisini göstermektedir. Bu sebeple, canlandırıcı serum ve saç tonikleri gibi saç bakım ürünlerinin yanı sıra, fön ve maşa gibi işlemler öncesinde kullanılan diğer bakım ürünleri de büyük önem taşımaya başlamıştır. Bu kapsamda fön sütü nedir, ne işe yarar?

Kadin 28-05-24 21:31

Dopamin detoksu nedir? Dopamin detoksu nasıl yapılır?

İnsan yaşamında birçok etkisi bulunan dopamin, sinir sistemini uyararak beyindeki ödül mekanizmasında önemli bir rol oynar. Mutlu olmakla eşleştirilen dopamin, aynı zamanda bir hormon işlevi görür. Ruh hâli, hafıza, motivasyon, hareket gibi vücut eylemleriyle ilgili her konuda dopamin seviyeleri ön plandadır. Ayrıca parkinson, dikkat eksikliği, huzursuz bacak sendromu gibi rahatsızlıklar da bağlantılıdır. Peki, dopamin detoksu nedir?

Haber 28-05-24 21:07

Bakan Tekin'den Kocaeli'de öğretmene yapılan saldırıyla ilgili açıklama! Bakanlık olarak adli sürecin takipçisi olacağız

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bir öğrenci velisi, ders işlendiği sırada sınıfı basarak öğretmene saldırdı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yaşanan olayın ardından yaptığı açıklamada "Bakanlık olarak bu menfur olayla ilgili soruşturmayı başlattığımız gibi adli sürecin de takipçisi olacağız. Okullarımızın daha güvenli hale gelmesini amaçlayan ve içerisinde şiddete karşı yasal düzenlemelerin de yer aldığı yeni ÖMK'nin bir an önce hayata geçirilmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız" dedi.

Haber 28-05-24 18:54

Wi-Fi hızlandırma ipuçları: Wi-Fi hızı nasıl artırılır? İnternet hızını artırma

Başta bilgisayarlar olmak üzere çeşitli teknolojik cihazlar arası bilgi ve veri akışının kesintisiz bir şekilde yapılabilmesi için internete ihtiyaç duyulmaktadır. Günümüzde internet bağlantısı olmadan online iş yapma, oyun oynama, başkalarıyla iletişim kurma gibi durumların gerçekleşmesi mümkün değildir. Özellikle kablosuz bağlantı olarak bilinen Wi-Fi bağlantısında yeterli kadar sinyal olmadığında internet yavaşlayabilmektedir. Peki, Wi-Fi hızı nasıl artırılır?

Haber 28-05-24 18:42

Apple Pencil nedir, nasıl kullanılır? Apple Pencil iPhone’da çalışır mı?

Teknoloji dünyasındaki gelişmelerle birlikte insan hayatına akıllı cep telefonu, tablet gibi pek çok önemli teknolojik cihaz girmiştir. Bu teknolojik cihazlarda kullanılabilen çeşitli aksesuarlar vardır. Apple Pencil da bu aksesuarlar arasında yer almaktadır. Peki, Apple Pencil nedir, nasıl kullanılır ve iPhone’da çalışır mı?

Haber 28-05-24 18:41

İlk sezonuyla fırtına gibi esmişti! Çağatay Ulusoy'un başrolünü üstlendiği Kübra dizisinin 2. sezon tanıtımı yayınlandı

Ayşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan Kübra dizisi ilk sezonuyla ses getirmeyi başarmıştı. Başrolünü Çağatay Ulusoy'un üstlendiği Kübra dizisinin ikinci sezon tanıtımı paylaşıldı. Dizinin yeni sezonunda 6 Haziran'da sevenleriyle buluşması bekleniyor.

Trend 28-05-24 15:26

Beşinci hastalıkla ilgili çarpıcı açıklama: “Artış gösterdi, bu sene daha fazla var”

Son günlerde sıkça gündeme gelen özellikle çocuklarda görülen ve yüzde ‘tokat yemiş gibi' kıpkırmızı bir görünüm oluşturan beşinci hastalıkla ilgili konuşan Prof. Dr. Haluk Çokuğraş dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Hastalığın artış göstermekte olduğunu belirten Çokuğraş, bu yıl daha fazla vaka olduğunu açıkladı.

Haber 28-05-24 12:39

Uzun zamandır ortalıkta yoktu... Elçin Sangu sebebini açıkladı

'Kiralık Aşk', Öyle Bir Geçer Zaman ki' ve 'Kurt Seyit ve Şura' gibi birçok projede yer alan ünlü oyuncu Elçin Sangu uzun zamandır ortalarda görünmüyordu. Takipçileri tarafından merak edilen Sangu 'Nereye kayboldun sesin çıkmıyor' sorusuna yanıt verdi...

Magazin 28-05-24 07:55

Kurbana girer gibi ev almak! Bankalarda ortak konut kredisi dönemi... Bir ilk: 4 tanıdığını getirene kredi kolaylığı

Türkiye'de bir ilk oldu, artan faiz oranları sonrası harekete geçen bankalar ortak kredi uygulamasına başladı. Gelir durumu ya da başka bir sebeple kredi verilmeyen kişiler artık en az iki en çok da dört kişiyle birlikte ortak ev kredisi çekebilecek. Gelirlerini birleştirerek bankaya beyan eden kişiler, aylık ödemeleri de kendi aralarında bölecekler.

Finans 28-05-24 07:34

Meyve ve sebzelerin bu kısımlarını sakın çöpe atmayın! Kendisinden daha faydalıymış

Bazı meyve ve sebzelerin genellikle çöpe atılan kısımları aslında birçok besin değeri yönünden daha zengin. Örneğin, çileğin yaprakları, antioksidanlar ve anti-inflamatuar bileşikler açısından zengindir. Çilek yaprakları çay olarak tüketildiğinde sindirimi kolaylaştırabilir ve bağışıklık sistemini güçlendirebilir. Benzer şekilde, brokolinin sapları da oldukça besleyicidir ve lif, C vitamini ve kalsiyum gibi önemli besin maddeleri içerir. İşte detaylı bilgiler...

Yemek 27-05-24 14:58

Bu anne kızın hikayesi Türkiye’yi ağlatacak... “Yalan” başlıyor

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği yeni dizisi Yalan 27 Mayıs Pazartesi akşamı ilk bölümü ile ekrana geliyor.

Magazin 27-05-24 13:53

Liste fiyatı rafa kalktı, 300 bin liraya kadar indirim! Süre daralınca düşüş yüzde 20’yi buldu: ‘Kurtulmak istiyorlar…’

7 Temmuz'dan itibaren GSR tescili olmayan sıfır araçların satışına izin verilmemesi Türkiye otomotiv pazarında son dönemde birçok markanın kredi, takas desteği ve nakit indirimi gibi kampanyalarını artırdı. Sıfır otomobil fiyatlarında 300 bin liraya kadar gerileme görüldü, hatta liste fiyatlarının da altında satılıyor. Sektör temsilcileri, “Bayiler ve distribütörler ellerinde olan bu araçları bir an önce eritip esasında bu riskten kurtulmak istiyorlar” diyor.

Finans 27-05-24 11:18

Kurban Bayramı tatili için '9 gün' formülü! Tarih verildi: Birçok otelde indirim o güne dek devam ediyor

Önümüz Kurban Bayramı; hem tatilciler hem de turizm sektörü temsilcileri "Bayram tatili kaç gün olacak?" sorusunun yanıtına göre hesaplarını şimdiden yapmaya başladı. Sektör temsilcileri Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi Kurban Bayramı'nda da tatilin 9 gün olarak ilan edilmesi talebini dile getirdi. Ayrıca birçok otelde bayram tatili indiriminin sona ereceği gün belirtildi.

Haber 27-05-24 10:47

Galatasaray'ın şampiyonluğu sonrası dikkat çeken yazılar! Analarının ak sütü gibi helal

Süper Lig'in son haftasında Konyaspor'u mağlup ederek şampiyonluğa uzanan Galatasaray'da büyük bir sevinç yaşanırken spor yazarları karşılaşmanın ardından dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Spor 27-05-24 10:42

Tolunay Kafkas, bu sezon çalıştırdığı iki takıma da küme düşürdü!

Süper Lig'in tecrübeli çalıştırıcılarından Tolunay Kafkas kâbus gibi bir yıl geçirdi. Tolunay Kafkas’ın sezon içinde görev yaptığı Fatih Karagümrük ve Ankaragücü küme düştü.

Spor 27-05-24 08:14

Manisa'da korku filmi gibi olay: Bıçakla eski eşini kovaladı, araya girmeye çalışanları da öldürdü!

Manisa'da korku filmlerini aratmayacak türden bir cinayet işlendi. Eski eşinin evine gidip tartışan A.Ç. (34) bıçağını çekip katliam yaptı. Önce eski eşini bıçaklamaya başlayan A.Ç., araya girmeye çalışan çalışan eski kayınbiraderiyle eski kayınvalidesini de bıçakladı. Cani daha sonra bıçakla eski eşini kovaladı, bıçaklamaya devam edip olay yerinden kaçtı.

Haber 27-05-24 07:48

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde muhtemel rakipleri belli oldu! ''Lokum gibi kura''

Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da gözler Şampiyonlar Ligi'ne çevrildi. Devler Ligi'ne play-off turundan başlayacak sarı-kırmızılıların muhtemel rakipleri yavaş yavaş netlik kazandı. Takımların ismini gören Galatasaraylı taraftarlar sosyal medyada şimdiden 'lokum gibi kura' yorumunda bulundu.

Spor 27-05-24 07:28

Mersin-Adana otoyolunda katliam gibi kaza! Mersin Valisi acı tabloyu açıkladı: 10 kişi hayatını kaybetti, 40 kişi yaralandı

Mersin-Adana otoyolunda Tarsus sınırlarında bir otobüsün de karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, kaza sonrası yaptığı açıklamada ilk belirlemelere göre 10 kişinin öldüğünü ifade etti. Yaralı sayısı ise 40'a yükseldi. Pehlivan katıldığı canlı yayında kazanın otobüsün karşı şeride geçmesi sonucunda meydana geldiğini açıkladı.

Haber 26-05-24 20:26

Özgür Özel'den emekli maaşlarıyla ilgili dikkat çeken çağrı! 'Yasal düzenlemeye bağlayalım'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Büyük Emekli Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Biz meydanlarda sizlerle birlikte hep beraber Türkiye ittifakını kurduk. Bu sesi ya duyacaklar ya da söz verdiğim gibi sizin sesinizi mutlaka bütün Türkiye'ye duyuracağım. En düşük emekli aylığı hiçbir dönemde asgari ücretten az olamayacağını yasal düzenlemeye bağlayalım" dedi.

Manşet 26-05-24 16:25

Çok konuşulan Cannes'da kim ne ödül aldı? En İyi Kadın Oyuncu ödülünde bir ilk

Türk oyuncuların da akın ettiği bu yıl 77'ncisi düzenlenen Cannes Film Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu. Festivalde prestijli Altın Palmiye Ödülü, "Anora" filmiyle Amerikalı yönetmen Sean Baker'ın oldu. Gecede bir ilk de yaşandı.

Kulis 26-05-24 10:18

Jennifer Lopez'in Netflix'teki filmi Atlas topa tutuldu! Hayal kırıklığı...

Jennifer Lopez'in Netflix'te yayınlanan filmi Atlas eleştirmenlerden tam not alamadı. Şarkıcının yeni filmine sert eleştiriler geldi ve film sıradan bir senaryoya sahip olduğu için eleştirildi.

Kulis 26-05-24 08:26

CZN Burak Cannes'a gidince dalga konusu oldu! İsyan etti: Türkiye’nin en yüksek takipçili hesabı benim

Cannes Film Festivali bu yıl ülkemizde fazlasıyla gündemde. Sebebi ise kırmızı halıya giden ünlü isimler. Son olarak Czn Burak Cannes'da yürüyünce sosyal medyada dalga konusu oldu. Fenomen isim ise yorumlara isyan etti.

Kulis 26-05-24 07:19

Ünlü model Bella Hadid'den sessiz Filistin eylemi! Kefiye elbisesi ile dikkat çekti

Fransa'nın güneyinde bulunan Cannes şehrinde bu yıl 77'ncisi düzenlenen Cannes Film Festivali devam ediyor. Ünlü isimlerin akın ettiği festivalde bu sefer sessiz Filistin eylemi dikkat çekti. Bella Hadid, kefiye elbisesiyle Filistin'e destek verdi...

Magazin 25-05-24 12:57

CZN Burak da Cannes'da yürüdü! 'Sizce yakışıklı olmuş muyum?' diye sorunca sosyal medya yıkıldı

Son dönemde zayıflığıyla dikkat çeken fenomen CZN Burak şimdi de Cannes'a gitti. İddialı yapımların Altın Palmiye için yarıştığı Cannes Film Festivali'ne katılan CZN Burak siyah takım elbisesini giyip 'Sizce yakışıklı olmuş muyum?' diye sordu. Ünlü fenomenin o halleri kısa sürede gündem oldu...

Kulis 25-05-24 11:15

Hatay'da katliam gibi kaza! 5 ölü, 2 yaralı

Hatay'ın Kumlu ilçesinde katliam gibi bir kaza yaşandı. İki otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Haber 24-05-24 21:47

Kola ve meyve sularına zam geldi! Haberi sosyal medyadan duyurdu

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar daha önce yaptığı açıklamada kola gibi gazlı içecekler ve meyve sularına zam geleceğini belirtmişti. Dündar yaptığı yeni paylaşımda zamlı fiyatları paylaştı. Böylece 1 litre kolanın fiyatı 35 TL oldu.

Finans 24-05-24 16:26

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 8 film birden vizyona girdi (24 Mayıs 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 8 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 24-05-24 15:42

Ünlü bir marka için kamera karşısına geçen Serenay Sarıkaya'nın pozları sosyal medyayı salladı! Prenses gibi olmuşsun

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya bu kez son pozlarıyla gündeme geldi. Bir marka için kamera karşısına geçen Sarıkaya'nın pozları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 24-05-24 14:45

Adı Şeyma Subaşı ile anılıyordu! Ünlü modelle Cannes'a katıldı: Arzu Hanım gördüğümde...

Son günlerde magazin gündeminden Cannes Film Festivali düşmüyor. Bu kez dikkat çeken isim Arzu Sabancı'nın küçük oğlu Kerim Sabancı oldu. Sabancı, Cannes'a ünlü model Carmella Rose ile katıldı. İkiliyi gören sosyal medya kullanıcıları yorum yağdırdı.

Magazin 24-05-24 12:35

Seçil Erzan'ı taşıyan cezaevi aracı kaza geçirdi! Erzan başka bir araca alındı

Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın yargılandığı dava bugün devam ediyor. Mahkemenin 1 saat geç başlayacağı bildirildi. Sebebi ise Erzan'ı taşıyan aracın kaza geçirmesi. İşte detaylar...

Haber 24-05-24 12:14

Değişimiyle çok konuşulmuştu.... Şarkıcı Lara o fotoğrafları çekenlere tepki gösterdi: Bunlar artık soyunuyor!

2000'lerin başında seslendirdiği 'Adam Gibi Adam' şarkısıyla akıllarda kalan şarkıcı Lara, son haliyle şaşırtmıştı. Nükhet Duru'nun tayt polemiği ve Zeynep Bastık'ın iç çamaşırlı pozlarıyla ilgili konuşan Lara, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Magazin 24-05-24 11:01

Andrea Bocelli, Ajda Pekkan, Yalın... Hepsi orada sahne alacak! Loca fiyatları 630 bin TL'yi buldu

Andrea Bocelli, Ajda Pekkan, Yalın gibi sanatçıların Beşiktaş Stadyumu’nda vereceği dev konserler büyük bir heyecanla beklenirken bilet fiyatları da ortaya çıktı. Süperstar Ajda Pekkan'ın 8.5 milyon kazanacağı söylenen konserlerin loca fiyatları 630 bin TL'yi buldu...

Kulis 24-05-24 10:26

Özel okul velilerinin yüreğine su serpildi: Paranızın tamamını geri alabilirsiniz! İsyan ettiren ek ücret ve fahiş zamlar için emsal karar

Yemek, kırtasiye, etüt gibi ardı arkası kesilmeyen ek ücretler velileri isyan ettiriyor. Yine eğitim ücretine yasal sınır olan yüzde 65 oranının üzerinde zam yapılması da sık sık şikayet konusu oluyor. Konuyu Tüketici Hakem Heyeti'ne ileten bir velinin şikayeti için verilen karar benzer durumdaki velilerin de yüreğine su serpti.

Egitim 24-05-24 08:58

Boşanacakları iddia edilmişti… Volkan Demirel ve Zeynep Demirel sessizliğini bozdu! Tavırları dikkat çekti

Hatayspor'ın eski teknik direktörü Volkan Demirel ile Zeynep Demirel'in boşanacağı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Birlikte kamera karşısına geçen ünlü çift boşanma iddialarını kesin bir dille yalanladı. Ancak gergin tavırlar dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 24-05-24 08:42

Müjde Uzman 'Tükendim' dedi, set karıştı... Kızılcık Şerbeti'nin makyözü çektiği video ile sosyal medyayı salladı

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği 'Alev' karakteri ile adından söz ettiren Müjde Uzman geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmişti. Paylaşımlarında 'Tükendim' diyen Uzman'ın bu açıklamasından sonra adeta set karıştı. Dizinin makyözü Esra Okumuş bu durumla dalga geçer gibi çektiği bir video ile sosyal medyayı salladı.

Magazin 24-05-24 07:58