Mevlana Der Ki Haberleri

Dursun Özbek'ten gündem olacak Jose Mourinho açıklaması! 'Demek ki...'

Fenerbahçe'nin görüşmelere başladığı Jose Mourinho ile ilgili Galatasaray Başkanı Dursun Özbek gündem olacak bir açıklama geldi. Özbek, "Jose Mourinho, çok önemlisi birisi. Demek ki geçtiğimiz sezonda Galatasaray'ın yarattığı etki, bayağı endişelendirmiş diğer takımları" dedi.

Spor 2024-06-01 16:11:01

Ne zaman geleceği belli olmaz! Alışveriş perilerinin birden geldiği anlar

Hepimizin hayatında, işlerimizle boğuşurken birden bire alışveriş yapmamız gereken anlar olmuştur. Neyse ki, teknoloji sayesinde bu tür anları hızlı ve kolayca atlatmak mümkün. İşte gün içinde alışveriş perilerinin yanınıza uğradığı anlar!

Trend 2024-05-30 18:30:09

Parola: Vatan! Evini sattı, parayı 1300 kilometre götürdü! 'O kadar güzel bir Türkçesi vardı ki...'

İzmir'de yaşayan Sadullah Serter (76), kendisini arayıp 'başkomiser' olarak tanıtan kişiye inandı, evini 1 milyon 800 bin TL'ye sattı. Serter daha sonra 1300 kilometre uzaklıktaki Şanlıurfa'ya gidip, kendilerini polis olarak tanıtan 2 kişiye tüm parayı elden teslim etti. Dönüş yolunda dolandırıldığını anlayarak şikayetçi olan Serter, "Benimle konuşan kişinin o kadar güzel bir Türkçesi vardı ki, kanmamak elde değil" dedi. Dolandırıcıların parola olarak 'Vatan' kelimesini kullandığı öğrenildi.

Haber 2024-05-30 16:16:51

Adana'da ilginç olay! Adliyede bıçak çıkartıp kendini 'Mehdi' ilan etti 'Bana karşı gelirseniz...'

Adana’da ilginç bir olay meydana geldi. Yüreğir ilçesindeki adliye binasına gelen bir kişi polis kontrol noktasında bıçak çıkartıp kendisinin “Mehdi” olduğunu öne sürdü. Adliyede bıçaklı eylem yapan şahıs, daha sonra bıçağı polise teslim etti. Şahıs, polis tarafından gözaltına alınırken şahsın bıçaklı eylem sırasında söylediği "Bana karşı gelirseniz ya da bana karşı koyarsanız şunu bilin ki başınıza büyük bir kıyamet gelebilir" sözleri dikkat çekti.

Haber 2024-05-29 16:45:15

Esat Yontunç, Acun Ilıcalı ile olan gençlik fotoğrafını paylaştı! Eski halleri olay oldu: Acun Bey ayakkabı giyiyormuş

Esat Yontunç, yakın dostu Acun ılıcalı'nın yeni yaşını Instagram'da yaptığı paylaşımla kutladı. Ilıcalı, ile olan gençlik fotoğrafını paylaşan Yontunç'a sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı. Yontunç, paylaşımına ise "Evet o uzun 24 gün geçti ve eşitlendik. İyi ki doğdun iyi ki varsın" notunu düştü.

Magazin 29-05-24 14:52

SON DAKİKA | Bakan Tunç duyurdu! Sokak hayvanları düzenlemesi Meclis'te

Son dakika haberi: Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sokak hayvanları ile ilgili taslak çalışmanın Meclis'e ulaştığını açıkladı. Tunç, 'sahipsiz hayvanlara yönelik düzenleme' konusundaki çalışmalara ilişkin, "Burada dengeyi iyi korumamız lazım. Hayvanlarımızı koruyalım; ama tabii ki insan sağlığına zarar verecek, insan sağlığını tehdit edecek durumu da ortadan kaldırmaya yönelik bir 'orta yol' bulunması gerekecek" dedi.

Haber 29-05-24 12:03

Cübbeli Ahmet Hoca'dan emekli maaşlarıyla ilgili çıkış: 40 bin TL'den aşağı geçinemez

Katıldığı bir programda konuşan Cübbeli Ahmet Hoca emeklilerin maaşlarıyla ilgili dikkat çeken bir yorum yaptı. Ahmet Hoca, "40 bin TL'den aşağı emekliler geçinemez. İsterim ki vicdan odur ki onlar da bir et süt bir şeyler yiyebilsinler." ifadelerini kullandı.

Manşet 28-05-24 23:45

Yazık ki nasıl yazılır? Yazık ki ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türk dili, geniş bir sözcük dağarcığına sahiptir ve bu nedenle pek çok farklı türde kelime ve ek barındırır. Dilimizdeki kelimelerin ve eklerin yazım biçimleri, dil bilgisi kuralları çerçevesinde düzenlenir. En çok merak edilen konulardan biri ise "-ki" ekinin kullanım şeklidir. "-Ki" eki, hem yapım eki, hem bağlaç, hem de ilgi zamiri olarak kullanılır ve yazımı sıkça araştırılır. Peki, "yazık ki" nasıl yazılır?

Egitim 28-05-24 21:50

M1B metro durakları 2024 - M1B hangi duraklardan geçiyor? M1B Yenikapı-Kirazlı Metro Hattı kaça kadar çalışıyor? M1B durak isimleri

Trafik yoğunluğunun en fazla görüldüğü yerlerin başında elbette ki İstanbul bulunmaktadır. İstanbul'da her gün milyonlarca kişi çeşitli sebeplerle metro hatlarını kullanır. Bundan dolayı metro duraklarının isimleri, güzergah hattı ve sefer saatleri çok fazla araştırılan bir konudur. Peki, M1B metro durak isimleri nelerdir?

Haber 28-05-24 21:08

Yoğurdun suyunu asla çöpe dökmeyin! Öyle faydaları var ki duyan şaşırıyor

Yoğurdun üzerinde biriken suyu çoğu zaman farkında olmadan lavaboya veya çöpe dökeriz. Ancak, bu suyun içerdiği besin değerleri sayesinde sağlığa oldukça faydalı olduğu ortaya çıktı. Yoğurt suyunu çöpe atmak yerine, günlük beslenme rutininize dahil ederek vücudunuza birçok fayda sağlayabilirsiniz.

Kadin 28-05-24 09:59

Uzun zamandır ortalıkta yoktu... Elçin Sangu sebebini açıkladı

'Kiralık Aşk', Öyle Bir Geçer Zaman ki' ve 'Kurt Seyit ve Şura' gibi birçok projede yer alan ünlü oyuncu Elçin Sangu uzun zamandır ortalarda görünmüyordu. Takipçileri tarafından merak edilen Sangu 'Nereye kayboldun sesin çıkmıyor' sorusuna yanıt verdi...

Magazin 28-05-24 07:55

Icardi'den Fenerbahçe'ye olay yaratan gönderme!

Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, Konyaspor karşısında attığı gollerle bu sezon ligdeki gol sayısını 25’e çıkardı. Icardi ayrıca sezonu gol kralı olarak tamamladı. Mauro Icardi maçın ardından; "Sakatlanmasam daha çok gol atardım. Yine de gol kralı oldum. Çok daha iyi bir sezon geçirebildirdik tabii ki. Bakalım Kadıköy'de şimdi nasıl kutlama yapıyorlar. Şimdi biz kupa kaldıracağız." dedi.

Spor 26-05-24 21:27

Sobanın yanında öyle bir şey unuttu ki az kalsın canından oluyordu! Etkisinden kurtulamıyorum, rüyama geliyor, kabus görüyorum

Rize'de 62 yaşındaki Metin Topal, ısınmak için evdeki sobayı yakmak istedi. Topal'ın tutuşturduğu kağıt ve naylon parçaları sobanın yanında unuttuğu benzin bidonuna sıçradı. Meydana gelen parlamada Topal'ın evinde yangın çıktı, vücudunun çeşitli yerlerinde ise derin yanıklar oluştu. Evdeki yangının büyümesi üzerine camdan atlayarak dışarı çıkan Topal, yaşadığı olayın etkisinden kurtulamıyor. Topal, "Olayın etkisinden kurtulamıyorum, rüyama geliyor, kabus görüyorum" diye konuştu.

Haber 26-05-24 17:14

'98'liyim yaşım küçük ' dedi, 'Son peygamber kim?' sorusuna yanıtı viral oldu

Sokak röportajında "Son peygamberimiz kimdir?" sorusuna verilen yanıt viral oldu. Mikrofon uzatılan kadın verdiği "Bilmiyorum ki, yaşım küçük olduğu için. 98'liyim" yanıtıyla sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Manşet 26-05-24 14:37

Anne adaylarına tedaviyi reddettiriyorlar! Sosyal medyada fenomen hale gelen eğitimsiz doğum koçlarına dikkat

Sosyal medya fenomenleri olarak tanınıp anne adaylarına tavsiyelerde bulunan eğitimsiz 'doğum koçları' son zamanlarda ön plana çıktı. Öyle ki yoğun rağbetten yeni gebe kabul edemeyen fenomen doğum koçları da var. Kazançları dudak uçuklatıyor. Ancak bilimden uzak telkinler anne adayları için büyük riskler taşıyor. Uzmanlardan halk sağlığını tehdit eden doğum koçları için uyarı geldi.

Manşet 26-05-24 11:15

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk düğümü çözülüyor! İsmail Kartal'dan motivasyon konuşması: 'İstatistikler de gösteriyor ki...'

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk düğümünün bu akşam çözülecek. Sarı-Kırmızılılar şampiyonluk için 1 puanın yettiği maçta Konyaspor'un konuğu olacak. Sarı-Lacivertliler ise şampiyonluk için evinde İstanbulspor'u yenip Galatasaray'ın yenilmesini bekleyecek. Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal düzenlediği basın toplantısında futbolcularına motivasyon konuşması düzenledi.

Spor 26-05-24 09:38

Nagehan Alçı, isim vermeden Rasim Ozan Kütahyalı'yı hedef aldı! 'Kriminel kafa, adi hırsız...'

Gazeteci Nagehan Alçı'nın sosyal medyadan yaptığı bir paylaşım gündem oldu. İsim vermeden eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı'yı hedef alan Alçı paylaşımında "Bir kriminel kafa, bir adi hırsız bazen öyle yakınınıza girer ki kör olursunuz…" yorumunu yaptı. Alçı ve Kütahyalı, 13 yıllık evliliklerini geçen sene sona erdirmişti.

Manşet 25-05-24 20:47

'Başrol dediğin dipdiri olur...' Sakla Beni'nin yıldızı Asude Kalebek'e zayıflaması söylenince öyle bir cevap vermiş ki... Cevda Düvenci de inanamadı

Son dönemde özel hayatı ve verdiği kilolarla magazin gündeminden düşmeyen Ceyda Düvenci yaptığı programlarla da dikkat çekiyor. Düvenci, son olarak Bambaşka Sohbetler programına Sakla Beni dizisindeki kızı Naz'a hayat veren Asude Kalebek'i konuk etti. Kalebek, programdaki samimi itiraflarıyla sosyal medyada gündem yarattı.

Magazin 25-05-24 13:44

Cem Yılmaz ne yapsa olmadı! Ahu Yağtu'ya ödeyeceği nafaka gündemdeyken isyan etti: 'Tabii ki oğlumu tek başıma yaptım...'

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile eski eşi Ahu Yağtu arasındaki nafaka davasında karar çıktı. Oğlu Kemal'in annesi Yağtu'ya 10 bin dolar nafaka ödemeye devam edecek olan Cem Yılmaz kararın ardından yaptığı paylaşımla dikkat çekti...

Magazin 25-05-24 11:46

Yok ki nasıl yazılır? Yok ki ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Dilimizi oluşturan bazı sözcüklerin yazım stilinde yaygın olarak imla hatasına rastlanılmaktadır. Ancak herhangi bir sözcüğün yazımında yanlışlık yapıldığında ortaya ciddi mana kaymaları çıkabilir. Dilimizde çok sık yazım hatası görülen sözcüklerden biri de yok ki kelimesidir. Peki, yok ki nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 24-05-24 19:48

İşten izin almak için öyle bir şey yaptı ki... Gözyaşları içinde telefon etti! Arkadaşının performansına kendisi bile inanamadı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler oldu. İşten izin almak isteyen bir kadın gözyaşları içinde iş yerine telefon ederek izin istedi. O anlarda arkadaşının da feryat ederek ağlamasına genç kadın bile inanamadı. Görüntüler sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 24-05-24 09:33

Bakan Şimşek'ten kayıt dışı ekonomi açıklaması: 'Fiilen sahada bununla mücadele edeceğiz'

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye Katılım Bankaları Birliği Genel Kurulu'na katıldı. Şimşek, "Kayıt dışında mücadele için ne paketi açıklayacağız, ne de eylem planı açıklayacağız. Fiilen sahada bununla mücadele edeceğiz. Hazine ve Maliye Bakanlığı ekipleri sürekli sahada olacaklar. Efendim şu kesim, bu kesim, yok öyle bir şey. Yani herkes hakkıyla vergisini ödesin. Büyükler de denetime tabi tutulacak ama KDV konusunda istismar eden küçük işletme de tabii ki denetlenecek" dedi.

Finans 23-05-24 18:33

Tut ki nasıl yazılır? Tut ki ayrı mı yazılır bitişik mi yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Dil bilgisi konuları içerisinde pek çok farklı kural mevcuttur. Bu kuralların başında yazım kuralları gelmektedir. Yazım kuralları arasında sıklıkla hata yapılan konu başlıklarından biri bağlaçların yazımıdır. Günümüzde pek çok kullanıcı bağlaç olarak kullanılan sözcüklerin nasıl yazıldığı konusunda ikileme düşmektedir. Tut ki sözcüğü de yazımında yaygın olarak imla yanlışına rastlanılan kelimelerden biridir. Peki, tut ki nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 23-05-24 13:14

Deniz Zeyrek ‘tasvip etmem’ dedi, İsmail Saymaz çok kızdı! Canlı yayında ‘Roma seyahati’ gerginliği: ‘Öyle bir ayıplı anlattın ki…’

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberindekilerin İtalya'da kaldığı otelin fiyatı gündemden düşmüyor. İmamoğlu ile İtalya'da bulunan gazeteci İsmail Saymaz ve Deniz Zeyrek arasında canlı yayında tartışma yaşandı. Deniz Zeyrek'in sözlerine Saymaz, "Abi öyle bir ayıplı anlattın ki hiçbir ayıp yok!" diyerek tepki gösterdi.

Manşet 22-05-24 17:16

Cannes 2024'teki tüm fotoğrafları unutturdu! Neden çıplak fotoğraf? eleştirisi yağdı

Cannes Film Festivali bu yıl Türkiye'de de çok gündemde. Özellikle Türk oyuncuların giydiği kıyafetler ülkemizde çıplaklık eleştirilerine sebep olurken ünlü model öyle bir poz verdi ki dünya magazine bomba gibi düştü.

Magazin 22-05-24 14:19

Jennifer Lopez gala tarzıyla yine adından söz ettirdi! Kim der 54?

Ben Affleck ile evliliğinde sorunlar olduğu konuşulan Jennifer Lopez gala için beyazı tercih etti. Lopez'in iddialı seçimi ve fit görünümü yine gündem oldu.

Magazin 22-05-24 09:19

Kızıl Goncalar ekibi uygun bulmamış Mert Yazıcıoğlu ısrarcı olmuş! Düşük bir ücret karşılığında...

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen Kızıl Goncalar dizisi her bölümüyle ses getirdi. Dizideki oyuncular sahneledikleri performanslar ile çok konuşuldu. Dizide 'Cüneyd' karakterine hayat veren Mert Yazıcıoğlu adeta her sahnesi ile takdir topladı. Ancak Yazıcıoğlu hakkında öyle bir iddia ortaya atıldı ki duyanlar çok şaşırdı...

Kulis 21-05-24 10:10

Yoğurtlu kebap tarifi: Yoğurtlu kebap nasıl yapılır?

Kebap denince akla ilk gelen ülke Türkiye’dir. Öyle ki çeşit çeşit malzemelerle türlü türlü kebapların yapıldığı Türk mutfağı ziyafet sofralarının olmazsa olmaz yemeklerinin kaynağıdır. İşte o kaynaktan özel bir tarif daha: Yoğurtlu kebap tarifi!

Yemek 21-05-24 02:23

Stilinizde venüs burcunuzdan ilham alın! Venüs burcunuza uygun stil tüyoları burada

Venüs, astrolojide güzellik, çekicilik ve sanatla ilişkilendirilir; bu da demektir ki Venüs burcunuz, stil ve moda tercihlerinizde büyük bir rol oynar. Hangi renklerin ve parçaların size en çok yakışacağını merak ediyor musunuz? İşte burcunuza göre stil önerilerimiz ve renk kombinasyonlarıyla dolu rehberimiz!

Kadin 20-05-24 20:02

Dursun Özbek'ten olay yaratan iddia! ''Ali Koç 4'ü silahlı olmak üzere 70 adamla birlikte geldi! Bunun adı terörizmdir''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Ali Koç'un dün gece stadyuma yöneticileriyle birlikte girmesiyle ilgili açıklama yaptı. Dursun Özbek, "Beraber stadyumdan ayrıldık. 2 saat sonra yolda haber aldım, geri döndüm. Ali Koç, 70-80 tane adamıyla, ki içlerinde 4'ü silahlı. Bu ayıptır. Eşkıyalıktır. Şehir eşkıyası diye tabir ettiğimiz şey bu. Öteye götürüyorum, bu terörizmdir." dedi.

Spor 20-05-24 15:50

Ceyda Düvenci aşka geldi! İyi ki kalbinin peşinden gittin ki biz olduk

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın 8 yıllık evlilikleri geçtiğimiz yaz tek celsede bitmişti. Ayrılıktan bir süre sonra Güçlü Mete ile aşk yaşamaya başlayan Ceyda Düvenci aşka geldi. Güçlü Mete'nin doğum gününü ilginç sözlerle kutlayan oyuncu gündem oldu.

Kulis 20-05-24 09:31

Patates köftesi tarifi: Patates köftesi nasıl yapılır?

Bazı tarifler vardır ki hem atıştırmalık hem de sofralarda öğün ya da yardımcı yiyecek olarak sunulabilir. Her hâli bir başka sevilen patates ile yapılan patates köftesi tarifi de bu tariflerden biri olarak kabul edilebilir. Hem sofraları renklendirir, hem de ev oturmalarında çayın yanında tüketilebilir.

Yemek 18-05-24 21:48

Prof. Dr. Naci Görür en çok endişe ettikleri bölgeyi açıkladı! 'Korkuyorum ki tarih yine tekerrür edecek'

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı bir programda "Siz tarihten ders almazsanız, gerekeni yapmazsanız tarih tekerrür eder. Marmara'da tedbir alın diyoruz ki 6 Şubat tekerrür etmesin, insanlarımız ölmesin. Korkuyorum ki tarih yine tekerrür edecek" dedi. Görür ayrıca en çok endişe ettikleri bölgeyi açıkladı.

Manşet 18-05-24 20:46

İncir reçeli tarifi: İncir reçeli nasıl yapılır?

Türk kahvaltı sofraları dünya çapında bir üne sahiptir. Çeşit çeşit peynirler, bal, kaymak, zeytin çeşitleri ve tabi ki renk renk reçeller... Neredeyse her meyveden ve her sebzeden ve çiçekten yapılabilen reçellerin en sevilenlerinin başında ise incir reçeli gelir. Ayrıca incir reçelinin yapımı da oldukça kolaydır.

Yemek 18-05-24 20:10

4 yılda 80 bin işletme ve 500 bin ürün denetlendi

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Covid-19 salgınının başlangıcından 26 Nisan'a kadar ki 4 yıllık sürede yaklaşık 80 bin işletme ve 500 bin ürünün denetlendiğini bildirdi.

Finans 18-05-24 15:07

SON DAKİKA | MHP lideri Bahçeli 'kumpasçılarla işimiz olmaz' dedi, çok net konuştu: Başları ezilmeli

Son dakika: Partisinin Kızılcahamam Kampı'nda açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaptığı açıklamada "Devlette FETÖvari yapılanma kuranlarla yolumuz kesişmez. Özellikle altını çiziyorum ki kumpasçılarla işimiz olamaz. Hiç kimse karanlık senaryolarla, gizli tanık ifadeleri ile üstlendiği görevi kötüye kullanarak barış ortamımızı zedelemeye kalkışmamalıdır. Bu kalkışmaya cüret edenlerin başı mutlaka ezilmelidir." dedi.

Haber 18-05-24 11:34

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a tarihi çağrı! ''Fenerbahçe için gelin yeni bir sayfa açalım, ne yapacaksak birlikte yapalım''

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, açıklamalarda bulundu. Ali Koç'a çağrıda bulunan Aziz Yıldırım, ''60 bin üye var. Hiç kimse çıkmayacak mı? Elini taşın altına koymayacak mı? İsterdik ki 5 tane ayrı başkan adayı çıksın. Fenerbahçe’de mal yaratan tek başkan benim. Hep borçtan bahsediliyor ama bıraktığım maddi kaynaktan bahsetmiyorlar.'' dedi.

Spor 17-05-24 16:44

Sosyal medyada viral olan sokak röportajı! Asgari ücret maaş alan birini sever misiniz? sorusuna öyle bir cevap verdi ki... Fakir adamı annesi sever

Sosyal medyadan paylaşılan sokak röportajları viral olmaya devam ederken son olarak "Asgari ücret maaş alan birini sever misiniz?" sorusu halka yöneltildi. Mikrofona konuşan genç bir kadının "Fakir adamı annesi sever" cevabı ise sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 17-05-24 14:57

Sosyal medyada viral olan akım can aldı: 14 yaşındaki çocuk beğeni uğruna hayatını kaybetti

Sosyal medyada öyle akımlar var ki resmen ölüme davetiye çıkarıyor. Özellikle TikTok'ta uygulanan 'cips yeme meydan okumasına' katılan bir çocuk bu şekilde can verdi. Cips yiyerek yaşamını yitiren 14 yaşındaki çocuğun beklenmedik ölümü ABD'yi sarstı.

Haber 17-05-24 11:05

Tatile gitmek için iş yeri izin vermeyince öyle bir yol buldu ki... İkiz kız kardeşi yerine geçti! Şeytanın aklına gelmez

TikTok'ta 'Ari Chance' kullanıcı adıyla paylaşım yapan genç bir kadın tatile çıkabilmek için iş yerinden izin istediğini ve şartların uymaması üzerine kendisine izin verilmediğini söyledi. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımında izin alamaması üzerine kendisinin yerine iş yerine ikiz kardeşinin gittiğini ifade eden Chance patronunun durumu fark etmesi üzerine kendisine gönderdiği maili paylaştı.

Trend 17-05-24 10:53

“Alkol yok ki baba” dedi, hem 2.37 promil alkollü hem de ehliyetsiz çıktı

Aksaray’da hem ehliyetsiz hem de alkollü direksiyon başına geçen sürücü, “Alkol yok baba” dese de yapılan alkol muayenesinde 2.37 promil alkollü çıktı.

Yurthaber 13-05-24 08:15

Miçotakis'tan kritik görüşme öncesi dikkat çeken açıklama! 'Biz düşman değil, komşuyuz'

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapacağı görüşme öncesi açıklamalarda bulundu. İki ülke ilişkilerine değinen Miçotakis “Yunanistan kimseyi tehdit etmiyor ve şunu bir kez daha vurgulamak isterim ki; biz düşman değil, komşuyuz" dedi.

Haber 12-05-24 17:48

Türkiye'ye getirilen yabancı uyruklularla ilgili karar gündem oldu! Kürşad Zorlu'ya Mehmet Çek'ten yanıt: 'Burada özellikle kastedilen...'

İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad Zorlu'nun Resmi Gazete'deki Türkiye'ye getirilen ve sağlık giderlerinin karşılanacağı yabancı uyrukluların sayısının 7 bine çıkarılması yönündeki karara ilişkin paylaşımına gazeteci Mehmet Çek yanıt verdi. "Kasıtlı çarpıtmadığınıza inanarak izah edeyim" Çek, "Takdir edersiniz ki burada özellikle kastedilen Gazzelilerdir, Filistinlilerdir" ifadelerini kullandı.

Haber 11-05-24 19:26

Avrupa'yı örnek gösteren BBP lideri Mustafa Destici '100 bin TL de verseniz yapan yok' dedi ve açıkladı: 'Afganlar çözüyor şu anda bu meseleyi'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Vatandaş diyor ki 'Bize çoban lazım' Nereden alacaksın? Yok. Türkiye'de çobanlık yapan yok. 100 bin TL de verseniz yapmıyorlar. Afganlar çözüyor şu anda bu meseleyi. Dışarıdan işçi alacaksın. Bunu geçmişte Avrupa da yaptı" dedi.

Haber 10-05-24 22:04

Yer: Bolu! Haber alamadığı kiracısının hayatından endişe etti, karşılaştığı manzara karşısında şoke oldu

Bolu'da kiracısından günlerdir haber alamayan ev sahibi, polis, itfaiye ve sağlık ekipleriyle kiracısının oturduğu eve gidince boş evle karşılaştı. Kiracısının başına bir iş gelmesinden şüphelendiği için ekiplerle eve geldiğini söyleyen ev sahibi "Bugün polis çağırdım, intihar etmiş olabilir, birisi tarafından öldürülmüş olabilir, bunları hep duyuyoruz haberlerde. Baktık ki firar etmiş. Firara razıyız. Ölmesin de" dedi.

Haber 10-05-24 19:30

Özgür Özel 'Sonuç alamazsak mücadele edeceğiz' diyerek duyurdu: 'Sokaklar, meydanlar bizimdir'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Birileri diyor ki, 'CHP, normalleşme' diyor. Evet 'normalleşme' diyoruz. Yumuşama falan değil 'normalleşme' diyoruz. Normali siyasilerin konuşmasıdır. Bunları elbette yapacağım. Ama müzakereyle sonuç alamıyorsak o zaman mücadele edeceğiz. Sokaklar bizimdir, meydanlar bizimdir" dedi.

Haber 10-05-24 18:58

Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşkla gündemdeydi! Bircan Bali Mert Demir'in cinsel tercihi hakkında konuştu! Çiğdem Akman'a açık açık anlattı! 'Mert'in kulisinde...'

Aşk haberleri ile uzun süredir magazin manşetlerinden düşmeyen Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in aşkı geçtiğimiz günlerde belgelendi. Sarıkaya haklarındaki 'reklam aşkı' iddialarına da 'Böyle şeyler milattan öncede kalmadı mı? Gerçek hayatta böyle bir şey var mı?' diyerek yalanladı. Şimdi de Mert Demir hakkında öyle bir iddia ortaya atıldı ki... Bircan Bali'nin bu iddiası sosyal medyayı salladı.

Magazin 10-05-24 15:51

Ünlü restoranda skandal! Yemeğin içinden öyle bir şey çıktı ki gözlerine inanamadılar! O anları böyle kayda aldılar, Bana mikrop bulaşmış olabilir mi?

Ünlü bir restoranda yemek yemek isteyen çift hayatlarının şokunu yaşadı. Yemeklerinin içinden çıkan madde sonrasında çift soluğu restoranın mutfağında aldı. Konuyla ilgili tutanak tutuldu. Yemeğinden sigara izmariti çıkan çift restoranın mutfağına durumu bildirdi. Mekanın yetkilileri, 'Zararlı alışkanlığı olan çalışanımız yok' diyerek suçlamaları reddetti.

Finans 10-05-24 09:42

Konyaspor'dan galibiyet sözleri! ''Gönül isterdi ki...''

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, Fenerbahçe karşısında golsüz beraberlikle sonuçlanan maçın ardından yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe’ye karşı bence inanılmaz bir mücadele, çok değerli bir puan aldık ama sadece başlangıç bu” dedi.

Spor 06-05-24 23:20