Olumlu Dunya Oyuncular Haberleri

Murat Kurum'dan İliç açıklaması! 'Ortak görüşle alındı'

AK Parti milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum, İliç'te altın madeni işleten işletmeye verilen ÇED raporu ile ilgili açıklama yaptı. Kurum raporun 21 kurum ve kuruluş ile inceleme ve değerlendirme komisyonu üyelerinin olumlu ve ortak görüşüyle alındığını açıkladı.

Haber 2024-05-28 22:46:05

Kutlamalar sırasında platforma çıkarken müzik çalınmasını istememişti! Nelsson kutlamaların ardından taraftara ateş püskürdü... Yazıklar olsun size, utanın

Galatasaray'da 24. şampiyonluğun sevinci devam ederken, Sarı-Kırmızılı oyuncular Rams Park'ta düzenlenen dev organizasyonla kupasına kavuştu. Sarı-Kırmızılılarda şampiyonluğun mimarı olan isimler sahaya kurulan platforma tek tek çağrılırken futbolcular taraftarı selamladı. Danimarkalı savunmacı Victor Nelsson ise sahaya çıkarken herhangi bir şarkı tercih etmemesi dikkat çekti. Tecrübeli oyuncu kutlamaların ardından yaptığı paylaşımla herkesi şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Spor 2024-05-28 08:05:20

Fenerbahçe'den yılın bombası! Ali Koç Karim Benzema ile ilk görüştü, büyük ölçüde anlaştı... Taraftar çıldırmış durumda

Şampiyonluğu kıl payı kaçıran Fenerbahçe sezonu kupasız tamamlarken yeni sezon için kolları şimdiden sıvamış durumda. Sarı-Lacivertliler birçok yıldız ismi listesine alırken Arabistan'da umduğunu bulamayan Karim Benzema ile ilk görüşme sağlandı ve olumlu geçtiği öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 2024-05-27 16:00:20

Vücudunun güzel kokmasını istiyorsan bu 3 şeyi yap!

Gün boyu taze ve hoş kokmak, özgüveninizi artırmanın yanı sıra sosyal ilişkilerinizde de olumlu etkiler yaratır. Vücudunuzun güzel kokmasını sağlamak için basit ama etkili adımlar atabilirsiniz. Kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacak ve çevrenizde olumlu bir izlenim bırakmanızı sağlayacak üç temel ipucunu haberimizde derledik.

Kadin 2024-05-27 15:51:47

Sette kaos eksik olmuyor... Kızılcık Şerbeti oyuncusu Müjdat Gezen'e Artık bitsin demişti! O isim ortaya çıktı

Kızılcık Şerbeti'nde kaos eksik olmuyor. Müjdat Gezen'in 'Oyuncular dizi bitsin istiyor' açıklaması sonrası bu oyuncunun kim olduğu merak ediliyordu. Müjdat Gezen'e bunu söyleyen oyuncunun kim olduğu ortaya çıktı.

Magazin 27-05-24 07:35

Takımlarını Konya'ya uğurlamak için gitmişlerdi! Florya'da Mert Hakan Yandaş için olay pankart

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan mücadelede Sarı-Kırmızılı oyuncular ve taraftarlarla tartışma yaşamış ve büyük tepki çekmişti. Son hafta mücadelesinde Konyaspor ile karşılaşacak Galatasaray'da takımlarını uğurlamak üzere Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giden taraftarlardan Yandaş için olay yaratacak bir pankart açıldı.

Spor 25-05-24 16:58

Mekanik klavye nedir? Mekanik klavyenin ne farkı var? Mekanik klavye ile normal klavye farkı

Günümüzde oyuncular, oyun deneyimlerini iyileştirebilmek için düşük tepkime süresi ve yüksek yenileme hızında bir monitörden, iyi bir internet bağlantısına kadar birçok unsura dikkat ederler. Klavye türleri de oyuncular için oldukça önemlidir. Peki, son dönemde sıklıkla sorgulanan mekanik klavye nedir?

Haber 21-05-24 23:13

Ünlü oyunculardan sonra Hadise'de Cannes'da... Kırmızı halı pozları sosyal medyayı salladı

77. Cannes Film Festivali'ne bu yıl ünlü oyuncular damga vurdu. Meryem Uzerli, Birce Akalay, Pınar Deniz, Sibil Çetinkaya, Dilan Çiçek Deniz ve Hande Erçel gibi isimlerin boy gösterdiği festivale Hadise de katıldı. Kırmızı halıda yürüyen ünlü şarkıcı pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 21-05-24 11:55

Kızıl Goncalar ekibi uygun bulmamış Mert Yazıcıoğlu ısrarcı olmuş! Düşük bir ücret karşılığında...

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen Kızıl Goncalar dizisi her bölümüyle ses getirdi. Dizideki oyuncular sahneledikleri performanslar ile çok konuşuldu. Dizide 'Cüneyd' karakterine hayat veren Mert Yazıcıoğlu adeta her sahnesi ile takdir topladı. Ancak Yazıcıoğlu hakkında öyle bir iddia ortaya atıldı ki duyanlar çok şaşırdı...

Kulis 21-05-24 10:10

Zaman daralıyor! Uzmanından sınav kaygısıyla baş etmenin yolları

Sınav kaygısının belli bir düzeyde normal olduğunu söyleyen Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Berke Kırıkkanat, sınav esnasında yapılması gerekenlere ilişkin önerilerde bulundu. Kırıkkanat, ““Kendine sakinleşmesi için birkaç dakika izin vermesi, diyaframdan nefes alıp vermesi, ‘elimden geleni yapacağım, dünyanın sonu değil, mükemmel olmak zorunda değilim’ gibi kendiyle olumlu bir içsel diyalog gerçekleştirmesi önemli adımlar arasında sayılabilir” dedi.

Kadin 20-05-24 15:58

Her giydiği olay oldu! Yargı'nın yıldızı Pınar Deniz Cannes'a damga vurdu!

Bu yıl 77’ncisi düzenlenen Uluslararası Cannes Film Festivali’ne Türk oyuncular adeta çıkarma yaptı. Birbirinden iddialı kıyafetleri ile kırmızı halıda boy gösteren isimlerden biri de Yargı dizisinde hayat verdiği 'Ceylin' karakteri ile büyük beğeni toplayan Pınar Deniz oldu. Deniz, maviler içindeki kombini ile takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 18-05-24 09:58

Survivor Yunanistan'da Türk yarışmacılar da yarıştı! Ne yaptın Acun abi?

Survivor Türkiye son dönemin en çok konuşulan yarışmalarından olurken Survivor Yunanistan da sosyal medyada zaman zaman gündeme geliyor. Son olarak Yunanistan'ın yarışmasında Türk oyuncular da yer alınca sosyal medyada Acun Ilıcalı'ya sitem gecikmedi.

Kulis 15-05-24 11:49

S&P'den yeni tahmin: 2025'te dolar/ TL...

S&P Global Türk bankalarına ilişkin notunda dolar TL kuru için de tahminlerini açıkladı. S&P'nin 2025 yılı dolar TL beklentisi 43 TL oldu. Notta ayrıca yurtiçi yerleşiklerin TL'ye olan güven eksikliğinin bankaların dış finansmana erişimdeki artışın olumlu etkilerini gölgede bırakabileceğine de dikkat çekildi.

Finans 12-05-24 15:25

Counter-Strike 2 (CS2) sistem gereksinimleri nelerdir? Counter-Strike 2 (CS2) ücretsiz mi, kaç GB?

Counter-Strike 2, Valve tarafından geliştirilen popüler bir FPS oyunudur. İlk olarak 2000 yılında oyunseverlere sunulan Counter-Strike oyunuyla başlayan seri, oyuncular arasında oldukça popüler olmuştur. Serinin devamında ise oyun dünyasının heyecanla beklediği Counter-Strike 2 (CS2) piyasaya sürülmüştür. Peki, CS2’nin sistem gereksinimleri neler? Counter-Strike 2 (CS2) ücretsiz mi, kaç GB?

Haber 10-05-24 19:12

Manor Lords sistem gereksinimleri nelerdir? Manor Lords ücretsiz mi, kaç GB?

Manor Lords, Steam istatistiklerine göre 2024 yılı içerisinde en fazla istek listesine eklenen oyunlardan biri olmuştur. 26 Nisan 2024 tarihinde piyasaya çıkan Manor Lords, demosunu oynayan kişiler tarafından beğenilen bir oyun olarak nitelendirilmiştir. Manor Lords çıkış tarihi ile birlikte oyuncular tarafından araştırılmaya başlanmıştır. Peki, Manor Lords sistem gereksinimleri nelerdir?

Haber 10-05-24 19:10

Küresel piyasalarda Fed fiyatlaması! Pozitif seyrediyor

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankasının (Fed) eylülde faiz indirimine gidebileceğine ilişkin beklentilerle pozitif seyrediyor. ABD'de dün açıklanan makroekonomik verilerin para piyasalarındaki fiyatlamaları olumlu yönde etkilemesi varlık fiyatlarına da yansıdı. Ülkede ilk kez işsizlik maaşı başvurusunda bulunanların sayısı, 4 Mayıs ile biten haftada 231 bin kişiyle geçen yıl ağustos ayından bu yana en yüksek seviyesini gördü.

Finans 10-05-24 10:16

Bakan Şimşek'ten TCMB rezervleriyle ilgili önemli açıklama! 'Güven artıyor' sözleriyle duyurdu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından önemli bir paylaşımda bulundu. Bakan Şimşek yaptığı paylaşımda, programın çalıştığını, yeniden dengelenmeyle cari açığın düştüğünü ve makro finansal istikrar güçlendiğini ifade ederek, "Güven artıyor. Azalan dış finansman ihtiyacı ve hızlanan dış kaynak girişiyle rezervlerdeki olumlu seyir devam edecek." dedi.

Finans 09-05-24 17:31

Fenerbahçe'de Cengiz Ünder gelişmesi! Eski takımına geri dönüyor...

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Cengiz Ünder ile yollar ayrılıyor. Milli futbolcunun gösterdiği performans takımı mutlu etmezken, eski takımından gelen teklif ilk aşamada olumlu karşılandı ve beklemeye geçildi.

Spor 08-05-24 16:20

Futbolda hat trick nedir, nasıl yapılır? Futbolda hat trick yapınca ne olur?

Futbol dünyasında, unutulmaz anlardan biri olan "hat trick" bir futbolcunun bir maçta 3 gol birden atması anlamına gelir. Hat-trick, futbolun nadir gerçekleşen en heyecan verici anlarından biridir. Bu oyuncular için büyük bir başarı olarak kabul edilir.

Spor 08-05-24 11:03

Erdoğan 'yumuşama' dedi, Özgür Özel rest çekti! Görüşmede talimat verildiği iddiasına yanıt verdi

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen tarihi görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan da CHP lideri Özgür Özel de görüşmenin olumlu geçtiği gibi iyimser mesajlar dışında detaylı bir açıklama yapmadı. Erdoğan'ın görüşmede "Talimat verdim" dediği iddiası Özel'e de soruldu. Özel öte yandan Erdoğan'ın görüşme sonrası yaptığı 'yumuşama' vurgusunu akıllara getirerek rest çekti.

Haber 06-05-24 14:14

Ali Erbaş'a kiralanan lüks araçla alevlenen tartışmalara son noktayı koydu! Yatırımlar için olumlu konuştu: 'Çok umut verici sinyaller görüyoruz'

Ekonomik göstergeleri değerlendiren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın "Çok umut verici sinyaller görüyoruz" mesajı dikkat çekti. Yılmaz mayıs ayında yıllık enflasyonun zirve yapacağını ifade ederken önümüzdeki dört ayda "hızlı bir düşüş" yaşanacağını öne sürüp rakam verdi. "İyileşmeyi halk ne zaman hissedecek?" sorusunu yanıtlayan Yılmaz, son günlerde özellikle otomobil kullanımıyla gündeme gelen tasarrufla ilgili çarpıcı bir açıklama da yaptı.

Finans 05-05-24 15:38

EuroLeague'de olaylı gece! Fenerbahçe Beko-Monaco maçı sonrası ortalık karıştı, polis müdahale etti

THY Euroleague çeyrek final 4. maçında Fenerbahçe Beko sahasında Monaco'ya 65-62 kaybetti. Karşılaşmanın son bölümü oldukça gergin bir atmosferde geçerken, maçın bitimiyle Monaco'lu oyuncular tribünlerle tartışma yaşadı. Fenerbahçe Beko'lu oyuncular da bu tartışmaya dahil olurken, polis olaylara müdahale etti.

Spor 03-05-24 23:18

Mutluluğun sırrı bu besinden geçiyor! Baharda depresyon riskini azaltacak 7 besin türü

Baharın gelmesiyle uygulanacak dengeli bir beslenme modeli ile mutluluk hormonunun artabileceğine değinen Uzman Diyetisyen Mısra Beste Köleoğlu, “Triptofan, Omega-3 yağ asitleri, magnezyum, B3 vitamini, folik asit ve antioksidanlar açısından zengin besinlerle beslenerek mutluluk hormonlarımızın düzeylerini artırabilir ve baharın keyfini çıkarabiliriz. Ayrıca, dengeli bir beslenmeyle birlikte meditasyon ve düzenli fiziksel egzersiz de ruh halimizi olumlu etkileyebilir” dedi.

Kadin 03-05-24 10:54

SON DAKİKA | Erdoğan-Özel görüşmesi sona erdi! Kritik görüşme 1,5 saat sürdü, ilk açıklama geldi: 'Olumlu sonuçlar doğuracak'

Son dakika haberi: Günlerdir konuşulan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki kritik görüşme sona erdi. 1,5 saat süren görüşme sonrasında AK Parti Genel Merkezi'nden ayrılan Özgür Özel açıklama yapmadı. CHP kaynakları ve AK Parti'den ilk açıklama gelirken Özel görüşmeye ilişkin "Olumlu sonuçlar doğuracağına dair iyimserim" dedi.

Haber 02-05-24 16:03

Öpüşme krizi gündemdeydi... Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün setteki gerginliğinin sebebi başka çıktı! Bomba iddia

Kızılcık Şerbeti'nin başrol oyuncuları Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu arasında öpüşme krizi yaşandığı iddiası uzun süre gündem olmuştu. Bir süredir küs olan ünlü oyuncular geçtiğimiz günlerde Cannes Festivali'ne katılmış ve orada barışmışlardı. Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün setteki gerginliğinin sebebi şimdi ortaya çıktı...

Magazin 02-05-24 12:59

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'den Ermenistan açıklaması: 'Barışa doğru ilerliyoruz'

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan ile ilgili ilişkilere yönelik yaptığı açıklamada "Şimdi aslında olumlu bir şekilde barışa doğru ilerliyoruz, sınırların belirlenmesi başladı. Sadece sınırların belirlenmesi değil, hatta sınırların tespiti de başladı. Bunu iki ülke tarafından herhangi bir aracı olmadan başardık" dedi.

Haber 01-05-24 19:16

Kuyumculardan ‘altın’ isyanı! ‘Adım adım kaybediyoruz’ diyerek seslendiler: ‘Tümüyle uygulamadan kaldırılsın’ talebi

İstanbul Kuyumcular Odası (İKO) Başkanı Mustafa Atayık, bankalarda kuyumcu firmalara verilen yeni imkanları olumlu karşılamakla beraber altın ithalatına getirilen kota uygulamasının yürürlükten kaldırılması gerektiğini belirtti. Atayık, “İhracatçı firmalarımız, bugün kota nedeniyle oluşan yüksek fiyat tablosu nedeniyle ihracat müşterilerinin büyük kısmını kaybetme riskini yaşıyor" diyerek altında kota uygulamasının kaldırılması çağrısında bulundu.

Finans 01-05-24 11:52

Fiyatı 1952 TL'ye düştü! Dayanıklılığıyla size uzun yıllar eşlik edecek Columbia polar indirimde

Columbia ürünlerinin kalitesini duymayan yok sanıyoruz. Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya sahip herkes bu markadan övgülerle söz ediyor; Columbia ürünlerinin olumlu kullanıcı değerlendirmeleri binleri aşıyor. Fonksiyonel ve işlevsel ürünleriyle spor severlerin gönlünde taht kuran markanın en beğenilen ürünleri arasında da polarlar yer alıyor. Columbia Fast Trek II Erkek Tam Fermuarlı Polar Üst de onlardan biri ve kısa süreliğine indirime girdi. Sizin için inceledik, işte detaylar!

Haber 01-05-24 09:45

Sıla Türkoğlu, Özge Yağız, Hande Erçel... İşte ‘Dünyanın En Güzel 100 Kadını’ listesindeki Türk oyuncular...

Büyük bir merakla beklenen 'Dünyanın En Güzel 100 Kadını' listesi, bu yıl da TC Candler ve Independent Critics tarafından yayınlandı. Birbirinden güzel isimlerin yer aldığı listede üç Türk güzelin ismi de vardı.

Magazin 29-04-24 15:29

Challengers filmiyle gündemdeydi! Zendaya öpüşme sorusuna kızdı

Başarılı oyuncular arasında yer alan ve son dönemde adından sık sık söz ettiren Zendaya Zendaya, kendisine sorulan öpüşme sorusuna tepki göstererek, "Eğer burada başka birisi, bir erkek oyuncu olsaydı, muhtemelen bu soruyu soramazdın" dedi.

Magazin 28-04-24 09:20

Serhat Aslan Orkestrası, Türkiye ve yurt dışındaki tüm organizasyonlarda tercih edilmeye devam ediyor

İstanbul Müzik Tenor Serhat Aslan tarafından kurulmuş olup müzik sektörü üzerine profesyonel olarak hizmet vermeye başlayan Serhat Aslan Orkestrası, tüm Türkiye ve yurt dışında düğün orkestra ve diğer tüm organizasyonlar için konsept orkestra hizmetleri sunmaya devam ediyor. Sektördeki yüksek iş deneyimi ve özgün hizmet anlayışı sayesinde dikkatleri çeken firma, iş ilişkilerindeki olumlu referansları en büyük kazanç olarak görüyor.

Trend 23-04-24 10:11

Araştırmacılar ortaya çıkardı: Bu aktivite hem bağırsak hem de cilt sağlığına olumlu etki ediyor!

Araştırmacılar, doğada vakit geçirmenin bağırsak ve cilt sağlığı ile yakından ilişkisini inceleyerek, yeşil alanların insan mikrobiyotasını artırdığı sonucuna ulaştı.

Kadin 20-04-24 07:57

Netflix Türkiye 'isyanı' patlak verdi! Yeni dizi fragmanları sonrası paylaşımı yeniden gündem oldu: Aynı yüzler, aynı hikayeler...

Geniş bir kitleye ulaşarak piyasayı neredeyse domine eden Netflix Türkiye, son günlerde gelen eleştirilerle gündemde. Yönetmen Ali Aydın, Netflix Türkiye'ye neredeyse savaş açarken, "Sektördeki küçük yapımcılar, yönetmenler, yazarlar ve oyuncular asla Netflix'in kapsısından giremiyor." çıkışı yankı buldu. Sosyal medyada da özellikle son dizilerde aynı yüzlerin ve aynı hikayelerin olduğuna yönelik tepkiler artarken, Aydın'ın dizi sektörüyle ilgili eleştirileri de yeniden gündem oldu.

Magazin 18-04-24 11:36

Adıgey Cumhuriyeti Başkanı Kumpıl Murat, KAFFED Heyeti'ni kabul etti

Anavatan ziyaretleri kapsamında KAFFED Heyeti Adıgey Cumhuriyeti Başkanı Kumpıl Murat tarafından kabul edildi. Kafkas Dernekleri Federasyonu (KAFFED) tarafından yapılan açıklamaya göre Başkan Kumpıl Murat görüşmede heyetin başlıklar halinde ilettiği konularda gereken desteği vereceğini, ayrıca atılacak karşılıklı adımlar ile Türkiye ve Rusya ilişkilerinin de olumlu anlamda etkileneceğini belirtti.

Haber 18-04-24 11:15

57 yaşında ama gören 27 sanıyor! Yaşlanmaya meydan okuyan rutini 17 yıldır uyguluyor

57 yaşındaki Edson Brando isimli bir adam çoğu zaman gerçek yaşından 30 yaş daha genç olmakla karıştırıldığını iddia ediyor. Ancak Edson Brandao genç görünümünü korumak için herhangi bir operasyon geçirmedi. Bunun yerine, yaşlanmaya meydan okuyan görünümünü egzersiz ve cilt bakımı rutinine, sağlıklı bir diyet takip etmesine ve olumlu bir zihniyete sahip olmasına bağlıyor. Edson Brandao'nun genç kalmak için uyguladığı 10 ipucu bulunuyor.

Kadin 16-04-24 08:24

Amazon Prime’ın Fallout dizisine ilgi yoğun! İlk günden gündem oldu

Amazon Prime Video'da izleyici ile buluşan Fallout dizisi ilk günden büyük ilgi gördü. Eleştirmenlerin beğenisini kazanan diziye gelen ilk yorumlar oldukça olumlu. İşte Fallout konusu ve oyuncu kadrosu...

Magazin 11-04-24 14:39

Excipial lipo nedir, ne için kullanılır? Excipial lipo yüze sürülür mü?

Cilt bakımı kadın erkek fark etmeksizin herkes için son derece önemli bir konudur. Cilt bakımında kullanılan birçok farklı ürün vardır. Excipial lipo da cilt bakımında kullanılan aynı zamanda cilt sağlığı üzerinde de olumlu etkileri olan sıvı bir karışımdır. İlaç kategorisi içerisinde yer aldığından yalnızca eczaneler üzerinden alınabilen ürünler arasındadır. Peki, excipial lipo nedir, ne için kullanılır ve yüze sürülür mü?

Haber 09-04-24 18:53

Fenerbahçe'den ilk paylaşım geldi! ''Dün olduğu gibi bugün ve yarınlarda da dik durmaya devam edeceğiz''

Galatasaray ile Fenerbahçe, 2023 Turkcell Süper Kupa maçında karşı karşıya gelmek için 11 Nisan Stadyumu'na çıktılar. Sarı-kırmızılı ekip, 1’inci dakikada Mauro Icardi’nin golüyle 1-0 öne geçti. Golün santrası dahi yapılmadan sarı-lacivertli oyuncular soyunma odasına yönelerek sahadan çekildi. Sarı-lacivertliler maçın hemen ardından paylaşımda bulundu.

Spor 07-04-24 22:29

Fenerbahçeli genç oyunculara Icardi'den olay yaratan tepki! Koşarak yanlarına gitti ve...

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki 2023 Turkcell Süper Kupa maçı, sarı-lacivertli ekibin 2. dakikada sahadan çekilmesinin ardından hakem Volkan Bayarslan tarafından tatil edildi. Fenerbahçeli genç oyuncular soyunma odasına doğru giderken Mauro Icardi'den beklenmedik bir hamle geldi.

Spor 07-04-24 22:23

Fenerbahçe 2. dakikada sahadan çekildi, Mehmet Büyükekşi'nin tepkisi gündem oldu!

Galatasaray ile Fenerbahçe, 2023 Turkcell Süper Kupa maçında karşı karşıya gelmek için 11 Nisan Stadyumu'na çıktılar. Sarı-kırmızılı ekip, 1’inci dakikada Mauro Icardi’nin golüyle 1-0 öne geçti. Golün santrası dahi yapılmadan sarı-lacivertli oyuncular soyunma odasına yönelerek sahadan çekildi. Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesinin ardından Mehmet Büyükekşi'nin tepkisi sosyal medyada olay yarattı.

Spor 07-04-24 21:59

70 yaşındaki sevgilisini övmelere doyamadı! Sosyal medyadan tepki çekti... Limitsiz kredi kartı verdi

Model Chloe Amour yaşlı bir erkekle sevgili olmanın haytaına getirdiği olumlu yanlardan söz edince sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi başardı. 70 yaşındaki sevgilisini övmelere doyamayan model, cinsel hayatlarının çok iyi olduğunu söyleyerek sadece onunla parası için birlikte olduğunu iddia edenlere adeta ateş püskürdü.

Trend 06-04-24 10:48

Fenerbahçeli futbolculardan yönetime 'Süper Kupa' talebi!

Fenerbahçe yönetimi, 7 Nisan Pazar günü oynanacak olan Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkma kararı alırken sarı lacivertli oyuncular yönetime talepte bulundu.

Spor 05-04-24 20:52

Silverdin nedir, ne işe yarar? Silverdin ne için kullanılır?

Günümüzde çeşitli amaçlar için kullanılan birçok farklı medikal krem vardır. Silverdin krem de bu krem türleri arasında bulunmaktadır. Eczanelerden satın alınabilen bu kremin önemli faydaları olduğu değerlendirilmektedir. Hızlı bir etkiye sahip olduğu söylenen bu kremin özellikle yanık tedavisinde yaygın olarak kullanıldığı belirtilmektedir. İçeriğindeki önemli bileşenler sayesinde cilt sağlığı üzerinde de olumlu etkilere sahip olduğu değerlendirilmektedir. Silverdin nedir, ne işe yarar?

Haber 05-04-24 18:48

Hametan krem ne işe yarar, ne için kullanılır? Sarı hametan mavi hametan farkı

Cilt sağlığı üzerinde olumlu etkiler yaratan çeşitli krem türleri bulunmaktadır. Bu kremlerin kimisi antibiyotik etkisine sahipken kimisi ise bitkisel içeriğe sahiptir. Her kremin kendine has birbirinden farklı özellikleri vardır. Hametan krem de cilt ile alakalı sorunlarda etkin bir rol oynayan, aynı zamanda cilt bakımında da kullanılan krem türlerinden biridir. Peki, hametan krem ne işe yarar, ne için kullanılır, sarı hametan mavi hametan farkı nedir?

Haber 05-04-24 18:47

Okan Buruk'tan olay yaratan sözler! ''Ali Koç herkesi tehdit ediyor''

Galatasaray'da oyuncular iyiden iyiye konsantre olmaya başladı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamalarından sonra Okan Buruk'un toplantı yaparak odaklanmayı arttırdığı öğrenildi.

Spor 04-04-24 14:54

Dünyaca ünlü banka Goldman Sachs'tan seçim sonrası ilk 'TL' değerlendirmesi!

31 Mart maratonu sona erdi. Goldman Sachs, 'sürpriz' değişimlerin de yaşandığı seçim sonrası Türk Lirası'na dair değerlendirme raporu yayımladı. Banka, Türk lirası için olumlu bir performans beklediğini ifade etti.

Finans 01-04-24 15:27

Sürpriz gelişmeler kapıda! Nisan ayının en şanslı burçları belli oldu

Astroloji, birçok kişi için geleceği öngörmek ve yaşamlarını şekillendirmek için bir rehber olarak kabul edilir. Her ayın astrolojik etkileri, insanların yaşamlarında belirli alanlarda olumlu veya olumsuz değişiklikler yaşayabilecekleri zamanları işaret eder. Nisan ayının en şanslı burçlarını haberimizde derledik. Astrolojiyi kullanarak, geleceğiniz hakkında daha iyi bir fikir edinebilir ve fırsatları en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

Kadin 30-03-24 15:32

Fenerbahçe'de PFDK'ye sevk edilecek oyuncular belli oluyor! Liste çok kabarık...

PFDK sevkleri geçtiğimiz gün açıklanmış fakat Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası çıkan olaylara ilişkin herhangi bir oyuncuya işlem yapılmamıştı. Kamera kayıtlarının incelenmesinin devam ettiği öğrenilirken, Fenerbahçe'de PFDK'ye kimlerin sevk edileceği yavaş yavaş netleşti.

Spor 28-03-24 21:13

Aromaterapi nedir, ne işe yarar? Aromaterapi nasıl uygulanır? Aromaterapi masajı

Günümüzde günün yorgunluğunu atmak, dinlenmek denildiğinde pek çok kişinin aklına aromaterapi işlemi gelir. Aromaterapi işlemi, kozmetik alanında da birçok olumlu gelişmeye neden olduğundan sıklıkla tercih edilir. Peki gündemden inmeyen aromaterapi nedir, ne işe yarar?

Haber 26-03-24 23:51