Ankastre Set Haberleri

Filenin Sultanları, Fransa’ya set vermedi!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Uluslararası Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Voleybol Milletler Ligi’nin Antalya’daki son maçında Fransa’yı 3-0 yendi.

Spor 2024-05-20 07:41:40

Şarkıcı Aslı Zen'in klip çekiminde yangın paniği! Yandık valla...

Ünlü şarkıcı ve söz yazarı Aslı Zen'in klip çekiminde yangın çıktı. Yangını erken fark eden set ekibi olaya müdahale etti. Konuyla ilgili konuşan Aslı Zen, "Yandık valla çok şükür kimseye bir şey olmadı" dedi.

Magazin 2024-05-10 16:57:23

Kuruluş Osman setindeki bu görüntüler sosyal medyayı salladı! Görenler çok şaşırdı! Bizans askeri kıyafetiyle...

Atv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan ve başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman dizisi bu defa set arasındaki görüntülerle gündeme geldi. Oyunculardan birinin set arasında üzerindeki Bizans askeri kıyafetiyle namaz kılması dikkat çekti. O görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 2024-05-10 11:35:35

Böylesini görmemişler... Fransa'dan 120 bin sipariş verdiler! Kadınlar üretiyor! Tanınmış firma sahibi kalkıp Burdur'a kadar geldi

Burdur'da 5 yıl önce hayata geçirilen El Dikimi Top Üretimi Projesi sonrası kooperatifleşen kadınların kuzu derisinden ürettiği bocce toplarına Fransız firmadan 20 bin set (120 bin adet) sipariş geldi. Fransız firmanın sahibi iş insanı Sebastien Magnan, atölyeyi ziyaret ederek top dikim çalışmalarını inceledi. Sebastien Magnan, "Yaklaşık 15 yıldır tekstil ve diğer sektörlerde iş yaptım. Şu ana kadar gördüğüm en temiz atölyelerden biri. Çalışanlar gerçekten profesyonel" dedi.

Kadin 2024-04-19 10:46:08

Diğer Haber Etiketleri

a milli maçın voleybol takımı Türkiye 2024 Voleybol Milletler Ligi magazin karakteri özçivit turu kuruluş osman Burak Özçivit Fransa Burdur kadın sipariş Sivas af de iyet ligde ligi vakıfbank i fenerbahçe opet fenerbahçe Oyuncu Sinem Kobal sinem kobal lalin yaşında ömer maçı Voleybol Hande Baladın doğru sabancı yalısı yalı çapkını Afra Saraçoğlu arka sokaklar gönül gönül dağı Berk Atan galatasarau galatasaray özel halk otobüsü yürüyen merdiven ibb İstanbul arıza ak parti rüya ünlü oyuncu devrim özkan istedi sosyal medya ünlüler Selena Gomez Demet Özdemir Özcan Deniz Özgür Demirtaş valiz valiz seti kabin valizi büyük boy valiz kabin boy valiz orta boy valiz kardeşlerim atv vakıfban VakıfBank Zehra Güneş son dakika Bim bim aktüel kataloğu bim aktüel ürünler bim aktüel katalog Simay Barlas Halit Özgür Sarı Barış Arduç asude kalebek sinemanın dört yapraklı yoncası Filiz Akın İlker İnanoğlu Hande Ataizi söyledi Farah Zeynep Abdullah boxer boxer erkek Atlet erkek atlet pierre cardin sevgilisi tekindor beril pozam ersin arıcı Bergüzar Korel Sergen Deveci bim aktuel sıralaması çatal bıçak takımı 12 kişilik çatal bıçak takımı karaca çatal bıçak takımı Recep Tayyip Erdoğan abd Avrupa erden Filenin Sultanları ele Kerem Bürsin Hafsanur Sancaktutan atan da, sırbistan voleybol final maçı türkiye sırbistan voleybol maçı son dakika Cansu Özbay Ebrar Karakurt Eda Erdem a101 aktüel ürünler katalogu a101 aktuel urunler a101 aktüel a101 aktüel katalog a101 Onur Seyit Yaran Selahattin Paşalı milli takım jack jones çorap alparslan: büyük selçuklu dönence sümeyye aydoğan Atakan Hoşgören ferit doğukan polat türkiye milli voleybol takımı filenin sultanları abd hollanda türkiye voleybol maçı ne zaman yayınlanacak

Kazıda anti-tank mermisi bulundu

Sivas’ta Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından arazide gerçekleştirilen set çalışması sırasında anti-tank mermisi bulundu.

Yurthaber 18-04-24 15:32

Fenerbahçe Opet, normal sezonu lider tamamladı!

Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, sahasında Eczacıbaşı Dynavit’i 25-19, 22-25, 21-25, 25-19 ve 15-10’luk set skorlarıyla 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise üçüncü sırada yer aldı.

Spor 28-03-24 23:20

Ömer dizisi setinden paylaşım! Sinem Kobal'ın set pozu heyecanlandırdı

Uzun bir süredir TV ekranlarından uzak olan Sinem Kobal'ın Ömer setinden paylaşım yapması bile hayranlarını heyecanlandırdı. Kızıyla birlikte Ömer dizisi setinden fotoğraf paylaşan güzel oyuncunun işte sete gitme sebebi...

Magazin 27-03-24 07:18

Türk voleybolunun parlayan yıldızı Hande Baladın, galibiyet sonrası gözyaşlarını tutamadı

2024 AXA Sigorta Kupa Voley yarı final mücadelesinde Eczacıbaşı Dynavit, V. Bank’ı 25-18, 25-23, 22-25, 24-26 ve 15-12‘lik set skorlarıyla 3-2 mağlup ederek finale yükseldi. Turuncu-beyazlılar, finalde Fenerbahçe Opet’le karşılaşacak. Mücadele sonunda Hande Baladın'ın o anları sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 24-03-24 11:09

Yalı Çapkını çekimlerinde feci kaza! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Star Tv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yalı Çapkını çekimlerinden sonra feci bir kaza yaşandı. Dizinin set çalışanlarından biri yalıdan çıktığı sırada trafik kazası geçirdi.

Magazin 27-02-24 08:50

Arka Sokaklar setinde şaşırtan olay... Set durdu! Yasal işlem başlatıldı

Her bölümü merakla izlenen 'Arka Sokaklar' dizisiyle ilgili ilginç bir olay yaşandı. Dizinin çekimi, diziyle ilgili kostüm ve silahların olduğu kamyon kaybolunca ertelendi.

Magazin 24-02-24 10:19

Bir set aşkı daha gerçek oldu! Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan aşkını ilan etti

Trt1'in sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gönül Dağı'nda set aşkı gerçek oldu. Dizide Taner karakterine hayat veren Berk Atan gönlünü yeni sezonda kadroya dahil ve sonra diziden ayrılan güzel oyuncuya kaptırdı. Atan, aşkını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Magazin 15-02-24 15:13

Fenerbahçe Opet, Galatasaray Daikin'e set vermedi!

Ligde çıktığı son 15 maçtan da galibiyetle ayrılan Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, ezeli rakibi Galatasaray'ı da 3-0 mağlup ederek serisini sürdürdü.

Spor 04-02-24 19:02

Yürüyen merdivenlerden sonra şimdi de otobüs arızası iddiası: İBB o anları paylaşıp AK Parti'yi suçladı! Set kurulup çekim yapıldı

Daha önce metro istasyonlarında yürüyen merdivenlerin bozulduğu iddialarının tartışmalara yol açtığı İstanbul'da bu kez arızalı olduğu öne sürülen bir özel halk otobüsüyle ilgili paylaşılan video gündem oldu. İBB'den paylaşılan o videoda otobüsün aslında arızalı olmadığı, ancak kurgu amaçlı arızalı gösterildiği iddiasına delil olarak sunulan anlar yer aldı.

Haber 14-01-24 14:40

Ne Gemiler Yaktım'ın güzeli Devrim Özkan sevenlerini korkuttu! Sağlık durumu hakkında açıklama yaptı

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen güzel oyuncu Devrim Özkan sevenlerini korkuttu. Şimdilerde Ne Gemiler Yaktım dizisinde 'Fidan Sezai' karakterini canlandıran Devrim Özkan, hasta oldu. Set karavanından paylaşım yapan ünlü isim sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 11-01-24 17:59

Altın Küre'deki o an gündemde... Selena Gomez ve Taylor Swift'in dedikodusu! Öpüşen çiftin yanına gitti, Kendall Jenner o talebine set çekti

'Altın Küre Ödül Töreni'nde ödüller kadar ünlüler arasında yaşananlar da gündemde. Selena Gomez'in yakın arkadaşı Taylor Swift'e gidip bir şeyler söylemesi ve ünlü şarkıcının şaşkınlığı sosyal medyayı salladı. İddialara göre Gomez, öpüşmeleriyle gündeme gelen Kylie Jenner ve Timothee Chalamet ikilisinin yanına gitti. Jenner ise Gomez'i bakın nasıl engelledi. Bomba iddianın detayları...

Magazin 08-01-24 13:50

Adım Farah'ın yıldızı Demet Özdemir set hallerini paylaştı! Derin göğüs dekoltesi dikkat çekti

Şimdilerde başrolünü Engin Akyürek ile paylaştığı Adım Farah dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Demet Özdemir başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Dizisi final yapacak olan Özdemir setten karelerini takipçileriyle paylaştı. Güzel oyuncunun derin göğüs dekoltesi dikkat çekti.

Magazin 26-12-23 16:13

RTÜK inceleme başlatmış, set durdurulmuştu! Özgür Demirtaş'ın Kızıl Goncalar yorumu olay oldu! 'Devam etmesi lazım'

Fox Tv'nin büyük bir heyecanla beklenen yeni dizisi Kızıl Goncalar yeni bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturdu. İlk bölümüyle tepkilerin hedefi olan Kızıl Goncalar dün akşam yayınlanan ikinci bölümüyle büyük alkış topladı. RTÜK'ün inceleme başlattığı ve seti ikinci kez durdurulan dizi hakkında Ekonomist Özgür Demirtaş'tan da yorum gecikmedi.

Magazin 26-12-23 11:15

Bir valiz fiyatına üç valize sahip olun! Çok satan valiz setini sizin için inceledik

Seyahatlerinizde sizi yarı yolda bırakmayacak kaliteli bir valize ihtiyacınız varsa harika bir öneriyle karşınızdayız: Cambridge Polo Club Abs Tokyo 3'lü Bavul Seti, Amazon'un Prime üyelerine özel fırsatları kapsamında indirime girdi! 1000 TL üzeri indirimle satışa sunulan set, çok satanlar listesinde de birinci sırada! Beklemeden, hemen harekete geçin ve kaliteli bir valiz setine indirimli sahip olmanın keyfini yaşayın!

Haber 20-12-23 16:48

Kardeşlerim'in Akif'i Celil Nalçakan set kazası geçirdi! Benden duyun istedim

ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim'de Akif Atakul rolüne hayat veren ünlü oyuncu Celil Nalçakan set kazası geçirdi. Nalçakan, Instagram hesabında yaptığı paylaşım ile takipçilerine sağlık durumu hakkında "Benden duyun istedim" diyerek bilgilendirme yaptı.

Magazin 16-12-23 11:28

Zehra Güneş'in bloklarıyla Vakıfbank namağlup olarak yarı finale yükseldi! Rakibe set yok!

Şampiyonası B Grubu’ndaki ikinci ve son maçında Brezilya’nın Dentil Praia Clube takımını 3-0 mağlup ederek yarı finale adını yazdıran Vakıfbank'ta Zehra Güneş performansıyla bu başarıya büyük bir katkı sağladı. İşte detaylar...

Spor 15-12-23 10:58

BİM AKTÜEL KATALOĞU 1 ARALIK 2023 CUMA! BİM aktüelde neler indirimde? Ankastre set 5,999 TL, elektrikli süpürge 2,699 TL!

BİM aktüel ürünler kataloğu haftanın indirime giren ürünlerini incelemek isteyen vatandaşlar tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. BİM aktüelde bu cuma teknolojik ürünler, mutfak ürünleri ve oyuncak çeşitleri geliyor. Peki, 1 Aralık Cuma BİM'de neler var, hangi ürünler indirimde? İşte 1 Aralık 2023 Cuma gününün BİM aktüel ürünler afişi ile ilgili detaylar...

Finans 01-12-23 11:42

Bir set aşkı daha gerçeğe dönüştü! Yabani'nin yıldızı Simay Barlas kalbini bakın kime kaptırdı!

Dizi setlerinde başlayan aşklara bir yenisi daha eklendi. Fox TV'nin sevilen dizisi Yabani'de 'Rüya' rolüne hayat veren güzel oyuncu Simay Barlas'ın, gönlünü rol arkadaşına kaptırdığı iddia edildi.

Magazin 27-11-23 21:35

Bir set aşkı daha! Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan gönlünü bakın kime kaptırmış

Trt1 ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gönül Dağı'ndan set aşkı çıktı. Dizide Taner karakterine hayat veren Berk Atan gönlünü yeni sezonda kadroya dahil olan güzel oyuncuya kaptırmış.

Magazin 15-11-23 14:38

Sakla Beni'nin güzeli Asude Kalebek'in set pozu olay oldu! Bakan bir daha baktı

Sakla Beni dizisinde hayat verdiği 'Naz' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Asude Kalebek başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medyayı da aktif kullanan Asude Kalebek'ten set pozu geldi. Ünlü ismin son pozları binlerce beğeni aldı.

Magazin 13-11-23 10:26

Arka Sokaklar'ın yıldızı İlker İnanoğlu annesi Filiz Akın'la hasret giderdi! O anlara beğeni yağdı

Bir yıllık bir aradan sonra ekranlara geri dönen Arka Sokaklar dizisinin yıldız ismi İlker İnanoğlu annesi Filiz Akın'ı ziyaret etti. Set yoğunluğundan uzun süredir görüşemediklerini söyleyen ikiliye adeta beğeni yağdı.

Magazin 22-10-23 21:58

Bihter setinde Farah Zeynep Abdullah kaprisi herkesi yıldırdı! Hande Ataizi geri adım atmadı...

Bihter filminde başrolde olan Farah Zeynep Abdullah'ın, Firdevs Yöreoğlu karakterine hayat veren Hande Ataizi'yle arasının gerildiği gündemdeydi. 2. Sayfa'da yer alan iddiaya göre Farah Zeynep'in kaprisleri yüzünden tüm set bıktı ve ortam gerildi.

Magazin 20-10-23 13:42

Pierre Cardin Atlet ve Boxer Takım Set indirime girdi

Hassas cildinize iyi gelecek, uzun süre kullanımda bile solma, yıpranma yapmayacak, pamuklu kumaşı sayesinde sağlığınızı koruyacak kaliteli bir atlet ve boxer seti arayanlar buraya! Moda dünyasında sarsılmaz bir yer edinmiş Pierre Cardin'in sevilen iç çamaşır setinde kaçırılmayacak bir indirim fırsatı sizi bekliyor. İşte detaylar!

Haber 13-10-23 14:03

Yalı Çapkını'nda bomba patladı! Set aşkı iddiası sosyal medyayı salladı! Abidin ve Suna...

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda dizinin başrolleri Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in ardından bir set aşkı daha ortaya çıktı. Dizide Seyran'ın ablası Suna karakterine hayat veren Beril Pozam ile Abidin karakterine hayat veren Ersin Arıcı'nın sevgili olduğu iddia edildi. Ünlü isimler hakkında ortaya atılan iddialar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 11-10-23 17:05

Sitemleri tepki çekmişti! Sergen Deveci, Bergüzar Korel'i ti'ye aldı

Uzun bir aradan sonra ekranlara geri dönen Bergüzar Korel, set yoğunluğuna dair sitemkar paylaşımları yüzünden tepkilerin hedefi olmuştu. Gelen eleştirilere dayanamayan ünlü isim 'İşimi seviyorum, işimde yorulmayı seviyorum' diyerek açıklama yapmıştı. Sergen Deveci, Bergüzar Korel'in paylaşımlarını ti'ye alan bir video paylaştı. Deveci'nin gönderisi kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 07-10-23 11:14

Bergüzar Korel set yoğunluğuna sitem edince tepki çekmişti! İşimi çok seviyorum

Bir süreliğine setlerden uzak kalan ve Amazon Prime'da yayınlanacak olan Düğüm dizisinin çekimlerine devam eden Bergüzar Korel, set yoğunluğuna dair sitemkar paylaşımları yüzünden tepki çekmişti. "Sanki asgari ücrette çalışıyor" yorumlarına maruz kalan oyuncudan açıklama gecikmedi.

Magazin 06-10-23 15:44

BİM AKTÜEL KATALOĞU 6 EKİM 2023 CUMA! BİM aktüelde neler indirimde? Ankastre set 5.999 TL, akıllı telefon 7.899 TL!

BİM aktüel ürünler kataloğu haftanın indirime giren ürünlerini incelemek isteyen vatandaşlar tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. BİM aktüelde bu cuma teknolojik ürünler, mutfak ürünleri ve oyuncak çeşitleri geliyor. Peki, 6 Ekim Cuma BİM'de neler var, hangi ürünler indirimde? İşte 6 Ekim 2023 Cuma gününün BİM aktüel ürünler afişi ile ilgili detaylar...

Finans 06-10-23 11:29

Filenin Sultanları yenilgiyi unuttu! Belçika'yı da set vermeden mağlup ettik

Paris Olimpiyatları Elemeleri'nde Belçika ile karşılaşan A Milli Kadın Voleybol Takımımız rakibini 3-0 mağlup etti. İşte detaylar...

Spor 24-09-23 11:22

SON DAKİKA: Filenin Sultanları Brezilya'ya set vermedi! 5'te 5...

2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri B Grubu'nda mücadele eden Filenin Sultanları 5. maçında Brezilya'yı 3-0 mağlup etti.

Spor 22-09-23 11:36

Yaptığınız leziz yemeklerin yanına yakışacak en iyi çatal kaşık bıçak setleri

Sofraların olmazsa olmaz aksesuarlarından çatal bıçak kaşık setleri ışıl ışıl görünümleriyle yemek masanızı ön plana çıkarıyor. Kalitesiyle uzun yıllar kullanım garantisi veren bir set almak istiyor ancak karar veremiyorsanız doğru yerdesiniz. Sizleri zarafeti ve şıklığıyla davet sofralarında kullanabileceğiniz en özel ve sağlam çatal kaşık bıçak seti önerilerinden oluşan liste ile baş başa bırakıyoruz.

Haber 19-09-23 15:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken açıklamalar! 'Biden ile mutabık kaldık'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'de temaslarını sürdürüyor. Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesince düzenlenen yemekte konuşan Erdoğan "Başkan Biden ile dostluk ve işbirliğimizin güçlendirilmesi hususlarında mutabık kaldık" dedi. Açıklamasının devamında Erdoğan, "Türk-Amerikan ilişkilerini zehirlemek için hareket eden bazı çıkar grupları var. Hakikatleri anlatarak, iyi örnek olarak, Türkiye'yi ve Türk milletini hakkıyla temsil ederek bunlara set çekeceğiz" diye konuştu.

Haber 18-09-23 06:31

Filenin Sultanları galibiyetlerine kaldığı yerden devam ediyor! Olimpiyat meşalesini yaktılar, Porto Riko'yu set vermeden devirdik

Avrupa şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'mız, Olimpiyat elemeleri kapsamında Porto Riko ile karşı karşıya geldi. Sabah 7.00'de oynanan karşılaşmada milliler, oldukça rahat bir maç çıkarırken rakibini 3-0 mağlup etti. -0 kazandı.

Spor 16-09-23 09:56

Kerem Bürsin sette uyuyakalan Hafsanur Sancaktutan'ı bakın nasıl uyandırdı! O anlar çok konuşuldu

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük bir ilgiyle izlenen 'Ya Çok Seversen' dizisinin başrollerini paylaşan Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ın uyumu çok beğeniliyor. Sempatik tavırları ve samimi açıklamalarıyla gündemden düşmeyen ikili son olarak Bürsin'in Sancaktutan'a yaptığı bir şaka ile gündem oldu. Set arası uyuyakalan güzel oyuncuyu Kerem Bürsin bakın nasıl uyandırdı.

Magazin 06-09-23 14:12

Türkiye Sırbistan voleybol maçını kim kazandı? CEV 2023 Avrupa şampiyonu kim oldu? İşte Avrupa'nın en büyüğü!

Türkiye Sırbistan voleybol maçını kim kazandı ekranı vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Melisa Vargas, Cansu Özbay, Ebrar Karakurt ve Eda Erdem gecenin en skorer oyuncuları arasında yer aldı. CEV 2023 Avrupa Şampiyonası'nda Sırbistan ile final maçı oynayan A Milliler, Sırbistan ile 5 set oynadılar. Peki, Türkiye Sırbistan voleybol maçını kim kazandı? CEV 2023 Avrupa şampiyonu kim oldu? İşte Avrupa'nın en büyüğü!

Spor 04-09-23 00:02

A101'den dikkat çeken fırsat! Airfryer 2.499 TL, 3'lü ankastre set 8.799 TL! 31 Ağustos 2023 A101 aktüel ürünler kataloğu

A101 aktüel ürünler kataloğu evini yenilemek isteyen ev hanımlara özel indirimleri ile dikkat çekti. 31 Ağustos 2023 Perşembe günü itibarıyla geçerli olacak olan A101 aktüel ürünler kataloğuna yer alan bilgilere göre Airfryer 2.499 TL'den; davlumbaz, ocak ve fırından oluşan 3'lü ankastre set 8.799 TL'den satışa sunulacak. Peki, 31 Ağustos 2023 A101 aktüel ürünler kataloğunda neler var? İşte ayrıntılar...

Finans 31-08-23 08:11

Kardeşlerim'e veda eden Onur Seyit Yaran aldığı son ücreti bakın ne yaptı

Kardeşlerim'de Doruk karakterine hayat veren Onur Seyit Yaran diziye veda etti. Diziden ayrılan oyuncu aldığı son bölüm ücretini ise set emekçilerine dağıtarak gündem oldu.

Magazin 30-08-23 09:53

Filenin Sultanları, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nın grup aşamasındaki 4'üncü maçında karşılaştığı Yunanistan'a set vermedi!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nın grup aşamasındaki 4'üncü maçında Yunanistan'ı 3-0 mağlup etti. İşte detaylar...

Spor 23-08-23 21:49

Ömer'in yıldızı Selahattin Paşalı'nın eşi Lara ve kızı Pera'yla set pozu olay oldu! Paşalı ailesine yorum yağdı

paylaşan Selahattin Paşalı, eşi Lara ve kızı Pera ile pozunu paylaştı. Netflix dizisi 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' dizisinin 2. sezon çekimlerine eşi ve kızıyla katılan Selahattin Paşalı'nın gönderisine beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 22-08-23 15:19

Filenin Sultanları rakip tanımıyor! Avrupa Şampiyonası grup aşamasındaki ilk maçında İsveç'i set vermeden mağlup ettik

Filenin Sultanları, CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası'nın grup aşamasındaki ilk maçında İsveç'i 3-0 mağlup etti. İşte detaylar...

Spor 18-08-23 19:38

Fiyatı 676 TL'ye düştü! Jack Jones boxer ve çorap setinde %57 indirim

İç giyimde rahatlığa önem veren beyler buraya! Sizi hem rahat hissettirecek hem de tarzınızı tamamlayacak Jack Jones boxer seti kısa süreliğine %57 indirimle satışta! Stil sahibi bir görünümün yanı sıra sağlam, kaliteli ve rahat bir iç giyim deneyimi yaşamanızı sağlamak üzere tasarlanan bu set, gardırobunuzun vazgeçilmez parçalarından biri olacak. İşte detaylar!

Haber 31-07-23 11:11

Bir set aşkı daha! Alparslan Büyük Selçuklu'nun Seferiye Hatun'u kalbini bakın kime kaptırmış! Aradaki yaş farkı herkesi şaşırttı

Alparslan Büyük Selçuklu'nun setinden de bir aşk haberi geldi.TRT1'in sevilen tarihi dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'da hayat verdiği Seferiye Hatun karakteriyle büyük beğeni toplayan Kayra Zabçı'nın dizideki rol arkadaşıyla aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Magazin 24-07-23 17:31

Bir set aşkı daha! Dönence'nin yıldızları Sümeyye Aydoğan ve Atakan Hoşgören aşk mı yaşıyor? 'Bunu hep yapıyor'

Yaz dizileri sezona bir hızlı giriş yaparken Kanal D'de yayınlanan Dönence dizisinden bir set aşkı haberi geldi. Yayınlandığı ilk bölümden beri sevilerek takip edilen dizide Gece ve Miro karakterini canlandıran Sümeyye Aydoğan ve Atakan Hoşgören'in aşk yaşadığı iddiası ortalığı karıştırdı.

Magazin 16-07-23 22:46

Filenin Sultanları Tayland’a set vermedi

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 FIVB Milletler Ligi’nde 3. haftadaki ikinci maçında Tayland’ı 3-0 mağlup etti.

Spor 29-06-23 18:27

Yalı Çapkını'nda aşk bombası patladı! Bir set aşkı iddiası daha

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda aşk bombası sonunda patladı. Dizinin başrolleri Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in arasında ilişki olup olmadığı konuşulurken dizide Fuat karakterine hayat veren Doğukan Polat'ın son paylaşımı olay oldu.

Magazin 16-06-23 17:21

Filenin Sultanları, Hollanda'ya set vermedi!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi’nin beşinci maçında Hollanda’yı 3-0 mağlup etti. Filenin Sultanları, Milletler Ligi’ndeki altıncı müsabakasında yarın saat 12.00’de Polonya ile karşılaşacak.

Spor 14-06-23 17:21