Bamya Çorbası Tarifi Haberleri

MasterChef bamya çorbası nasıl yapılır? İşte Konya'nın meşhur bamya çorbası tarifi ve malzemeleri!

MasterChef All Star'ın 30 Eylül akşamında yayınlanan yeni bölümünde bamya çorbası hazırlandı. Çorbanın programda yapılmasıyla beraber seyirciler, bamya çorbası tarifini arama motorlarından araştırmaya başladı. Konya usulü bamya çorbası kimsenin hayır diyemeyeceği enfes bir lezzet. Etli, bol limonlu bamya çorbası özel günlerde, düğünlerde tercih edebileceğiniz yapımı da kolay bir çorbadır. Peki, MasterChef bamya çorbası nasıl yapılır? İşte Konya'nın meşhur bamya çorbası tarifi ve malzemeleri!

Yemek 30-09-2023 20:39

Masterchef bamya çorbası nasıl yapılır? Konya'nın meşhur lezzeti bamya çorbası tarifi malzemeleri ve yapılışı

Masterchef 23 Ağustos 2022 tarihli bölümünde şefler yarışmacılardan bamya çorbası yapmalarını istedi. Bamya çorbası tarifini ilk kez duyanlar bamya çorbası tarifinin malzemelerini ve yapılışını merak ediyor. Bamya çorbası nasıl yapılır sorusu bu akşam sıklıkla sorgulanacak. Masterchef ana kadronun şekillenmesiyle tam olarak başlamış oldu. Peki, kuru bamya çorbası nasıl yapılır? En lezzetli bamya çorbası tarifi malzemeleri ve yapılışı...

Yemek 23-08-2022 17:06

Bamya çorbası, iftar sofralarının vazgeçilmez lezzeti oldu

İçerdiği yüksek lif ve minerallerle mide ve bağırsak sorunlarına çare olan bamya çorbası, Ramazan ayında özellikle İç Anadolu Bölgesi’nde sofralardan eksik edilmiyor.

Yemek 29-04-2021 10:21

Kilosu 150 TL! Gramla satılan kuru bamyanın sağlığa faydaları

Altın fiyatlarıyla yarışan kuru bamya yüksek maliyetinden dolayı gramla satılıyor. Konya'nın yöresel lezzeti olan bamya çorbasında kullanılan kuru, minik bamyalar lezzetinin yanı sağlığa olan faydalarıyla da göz dolduruyor.

Yemek 26-11-2018 16:33

Konya'dan sofralarınıza: Etli kuru bamya çorbası

Konya'nın geleneksel lezzeti etli kuru bamya çorbasını sizler için hazırladık.

Yemek 08-06-2018 15:40