Bir Peri Masali Dizisi Haberleri

Bahar dizisi 11. bölüme ünlü komedyen konuk oluyor! Muhtar rolünde olacak

Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Füsun Demirel ve Hatice Aslan gibi başarılı isimleri bir araya getiren Bahar dizisine ünlü komedyen konuk oluyor. Ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu, salı günleri yayımlanan "Bahar"da rol alacak

Magazin 2024-04-28 13:46:56

İnci Taneleri dizisine bomba transfer! Usta oyuncu kadroya dahil oluyor

Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı İnci Taneleri dizisi her bölümüyle çok konuşuluyor. Yeni bölümleri heyecanla izlenen İnci Taneleri'ne dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu.

Magazin 2024-04-27 17:59:10

İnci Taneleri'ne bomba bir isim daha! Yakışıklı oyuncu kadroda

Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı İnci Taneleri dizisi her bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturuyor. Yeni bölümleri heyecanla izlenen İnci Taneleri'ne yeni bir isim daha dahil oldu.

Magazin 2024-04-25 17:53:22

İnci Taneleri'ne bomba transfer! Tüm dengeler değişecek

Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı İnci Taneleri dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Her bölümü sosyal medyada yankı uyandıran dizinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Dizide Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı Azem karakterinin kızı Nehir'e hayat verecek oyuncu belli oldu.

Magazin 2024-04-24 11:03:21

Kızılcık Şerbeti'nde Umut'un Nursema'yı aldattığı sahne olay oldu! Figüran ilanındaki detay dikkat çekti! 'Öpüşme göreceğiz gibi...'

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisi her bölümüyle ses getiriyor. Dizinin yeni bölüm fragmanına Umut'un Nursema'yı aldattığı sahne damga vurdu. Ortaya çıkan bir spoiler sayesinde Umut'un Nursema'yı aldattığı sahnede rol alan figüranın aldığı ücret ve diğer detaylar ortaya çıktı.

Magazin 17-04-24 07:31

Hazar Ergüçlü İnci Taneleri dizisi hakkında konuştu: Yılmaz Erdoğan'la...

İnci Taneleri dizisinde Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü, bir derginin kapağında yer aldı. Dizi ve karakteri hakkında konuşan Ergüçlü, "İnci Taneleri'nin senaryosu o kadar iyi ve Dilber öyle bir karakter ki hep yeni bir malzeme oluyor metinde" dedi.

Magazin 14-04-24 15:31

Ben Bu Cihana Sığmazam’dan bomba ayrılık! Final yaklaşırken vedalar artacak

atv’nin salı akşamları yayınlanan dizisi “Ben Bu Cihana Sığmazam”ın güçlü oyuncu kadrosunda bir ayrılık yaşanacak. Dizide Erman Barka rolüne hayat veren Levent Özdilek diziye veda ediyor.

Magazin 10-04-24 15:32

Yaş farkı çok konuşulmuştu! Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın'ın dudak dudağa görüntüleri ortaya çıktı

Hem senaryosunu kaleme aldığı hem de başrolünde oynadığı İnci Taneleri dizisi ile son dönemde adından söz ettiren Yılmaz Erdoğan'ın adı kendisinden 25 yaş küçük Cansu Taşkın ile anılmıştı. Taşkın geçtiğimiz günlerde bir YouTube programına katılmış ve 'Haberler doğru' demişti. Daha sonra ise aşk olmadığı iddiaları da gündeme gelmişti. Magazin gündemini uzun süre meşgul eden Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın'ın dudak dudağa görüntüleri ortaya çıktı.

Magazin 09-04-24 15:04

Kuruluş Osman'da bomba ayrılık! Başrol oyuncusu veda etti

Atv'nin çarşamba akşamları izleyicisiyle buluşan dizisi Kuruluş Osman'da bomba bir ayrılık yaşanıyor. Dizin başrollerinden biri olan Malhun Hatun karakterine hayat veren Yıldız Çağrı Atiksoy son sahnesini çekip ekibe veda etti.

Magazin 09-04-24 10:31

Gönül Dağı'na bomba isim! Genç oyuncu kadroda

TRT1’in sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gönül Dağı 4 sezondur cumartesi akşamlarına damga vuruyor. Her bölümü büyük ses getiren diziye bomba bir isim daha katılıyor.

Magazin 06-04-24 14:31

Bir Peri Masalı'nın güzeli Alina Boz'un Rus annesini görenler inanamadı! 'Güzellik genetikmiş'

Son olarak Taro Emir Tekin ile başrolünü paylaştığı Bir Peri Masalı dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Alina Boz son dönemde Umut Evirgen ile yaptığı evlilikle adından söz ettiriyor. Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Alina Boz şimdi de Rus annesi ile gündem oldu. Ünlü ismin annesini görenler çok şaşırdı.

Magazin 05-04-24 09:39

Balkondan girip cinsel saldırıda bulundu! İfadesi şoke etti: 'Beni periler çağırdı'

Samsun'da iğrenç bir olay yaşandı. Komşusunun balkonuna atlayıp cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla gözaltına alınan R.K tutuklandı. Şüphelinin ifadesi şoke etti. R.K ifadesinde "Evde alkol alıyordum, sigara içmeye balkona çıkınca 5 tane peri beni yanına çağırdı. Balkon demirlerine çıkıp aşağı atlayacağım sırada peri de beni çağırınca onun yanına gittim" dedi.

Haber 02-04-24 20:52

Türkiye'nin konuştuğu 'Sucu Metin Şenay olayı' Gaddar dizisine konu oluyor

NOW ekranlarında yayınlanan Çağatay Ulusoy'un başrolünde olduğu Gaddar dizisi büyük bir merakla izleniyor. “Gaddar” dizisinde bu cuma toplumun vicdanını kanatan büyük bir konu işleniyor. Dizide günlerce gündemden düşmeyen 'Sucu Metin Şenay olayı'ndan esinlenilen acı hikâye ele alınacak.

Magazin 02-04-24 12:39

Kirli Sepeti'nden Bahar dizisine bomba transfer! Diziye Rengin'in eşi olarak dahil oluyor!

İzleyiciler tarafından oldukça merakla izlenen “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisi her hafta en çok izlenen dizi olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu.

Magazin 01-04-24 16:07

Bomba iddia... Finali öne çekildi! Ömer dizisinin final tarihi belli oldu

Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay ve Merve Dizdar’ın başrollerini paylaştığı Ömer dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen dizinin final yapacağına dair iddialar gündeme gelmeye başladı. İddiaya göre; Ömer dizisinin final tarihi belli oldu.

Magazin 30-03-24 07:56

Ömer dizisi setinden paylaşım! Sinem Kobal'ın set pozu heyecanlandırdı

Uzun bir süredir TV ekranlarından uzak olan Sinem Kobal'ın Ömer setinden paylaşım yapması bile hayranlarını heyecanlandırdı. Kızıyla birlikte Ömer dizisi setinden fotoğraf paylaşan güzel oyuncunun işte sete gitme sebebi...

Magazin 27-03-24 07:18

Kızıl Goncalar dizisi final mi yapacak? Dizinin yapımcı Faruk Turgut'tan açıklama geldi

Büyük bir merakla izlenen Kızıl Goncalar dizisinin final yapacağı iddia edilmişti. Konuyla ilgili konuşan dizinin yapımcısı Faruk Turgut iddiaların doğru olmadığını 19.bölümde dizinin sezon finali yapacağını ifade etti.

Magazin 26-03-24 13:11

İnci Taneleri'ndeki o sahne sosyal medyayı salladı! 'Dilber'i oynatamayınca...'

Yılmaz Erdoğan'ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüren İnci Taneleri dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Dizinin son bölümüne Yılmaz Erdoğan'ın hayat verdiği Azem karakterinin 'Yazan Kalem Siyah' şarkısını seslendirdiği anlar damga vurdu. O sahneye yorum yağdı.

Magazin 22-03-24 09:43

Yalı Çapkını'nda bomba ayrılık! Tüm dengeler değişecek

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Her bölümü büyük ses getiren dizide bomba bir ayrılık yaşanacak.

Magazin 22-03-24 08:26

Yüreklere dokunan hikayesiyle Türkiye bu baba ve oğlu çok sevdi!

Bir baba oğul hikayesi... Her çarşamba akşamı ekrana gelen, Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, sürükleyici hikayesinin yanında izleyicileri gözyaşlarına boğan baba oğul sahneleri ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Haber 20-03-24 16:15

Sihirli Annem'in Dudu Peri'si Nevra Serezli'den yıllar sonra itiraf... Biraz acıtıcı geldi diyerek açıkladı

Sihirli Annem dizisi 7'den 77'ye neredeyse herkesin severek izlediği bir diziydi. 2003 yılında başlayan dizinin en çok sevilen karakterlerinden biri de Dudu Peri'ydi. Dizide Dudu Peri'ye hayat veren Nevra Serezli katıldığı YouTube programında yeniden çekilen Sihirli Annem dizisi hakkında konuştu.

Magazin 18-03-24 15:49

Kızılcık Şerbeti'nde ortalık yine karışacak! Doğa'ya bomba partner

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin son bölümüne Selin Türkmen'in hayat verdiği Çimen karakterinin yasak aşkı ile imam nikahı kıyıp tesettüre girmesi damga vurmuştu. İzleyenlerin tepkisi çekmeye başlayan dizi hakkında bomba bir gelişme yaşandı. Doğa'nın partneri belli oldu...

Magazin 15-03-24 08:39

Demet Evgar Bahar dizisinin setinden o sırrı paylaştı! 'Her derde deva olduğu gibi...' Gösterdikten sonra bir ısırık aldı

Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Bahar ile son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen ünlü oyuncu Demet Evgar, hem dizideki sahneleri hem de oyunculuğu ve güzelliğiyle gündemden düşmüyor. İzleyiciler Bahar dizisini merakla takip ederken Evgar, sosyal medya hesabından çekim hazırlıkları sırasında bir paylaşım yaptı. Evgar, bu paylaşımda 'çillerinin sırrını' açıkladı.

Kadin 14-03-24 10:39

Ruhun Duymaz'ın güzeli Burcu Özberk bembeyaz giyinip, duvak taktı! 'Gelin gibi'

Son olarak Şükrü Özyıldız ile başrolünü paylaştığı Ruhun Duymaz dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan Burcu Özberk başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle dikkat çekiyor. Bir dergi çekimi için poz veren Özberk bembeyaz giyinip, duvak taktı. Ünlü isme 'Gelin gibi' şeklinde yorumlar yapıldı.

Magazin 13-03-24 09:05

Dilber bu kez ağlattı! İnci Taneleri'ndeki o sahne sosyal medyada gündem oldu! Destek yağdı

Yılmaz Erdoğan'ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüren İnci Taneleri dizisi yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle izleniyor. Her bölümü büyük ses getiren dizinin son bölümüne Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği şiddete uğrayan Dilber karakterine destek yağdı.

Magazin 08-03-24 08:46

Çukur'un Vartolu Saadettin'iydi... Erkan Kolçak Köstendil sokak fotoğrafçısının isteğini geri çevirmedi! Yorum yağdı

Bir dönemin efsane dizisi Çukur'da hayat verdiği 'Vartolu Saadettin' karakteri ile hafızalara kazınan Erkan Kolçak Köstendil son olarak Ne Gemiler Yaktım dizisinde rol almıştı. Başarılı oyunculuğu ve sempatik tavırları ile adından söz ettiren Köstendil bu defa bir sokak fotoğrafçısının isteğini geri çevirmemesi ile gündem oldu.

Magazin 07-03-24 16:57

4 kadını sıraya dizdi 'Köpek gibi havla' dedi... Taş Kağıt Makas dizisindeki o sahne RTÜK'ü harekete geçirdi

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven ve Hande Ataizi'nin oyuncu kadrosunda yer aldığı Kanal D'nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas dizisindeki bir sahne sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Dizide 4 kadının sıraya dizildiği ve kadınlara 'köpek gibi havla' denilen sahneye tepki yağdı. Yapılan eleştirilerin ardından RTÜK harekete geçti.

Magazin 07-03-24 14:51

Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun bomba projeyle ekranlara dönüyor! İşte yeni rolü

Bir dönem izleyiciyi ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi dizisi Türk televizyonlarının efsane yapımları arasında yer alıyor. Dizide canlandırdığı Memati rolü ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Gürkan Uygun bomba projeyle ekranlara dönüyor. Uygun yeni dizisinde Kürşat rolüne hayat verecek.

Magazin 06-03-24 19:56

Korkma Ben Yanındayım dizi ekibini şoke eden olay! Dizi dünyasında görülmemiş bir durum yaşandı

Now TV'nin yeni dizisi Korkma Ben Yanındayım'ın setinde yaşanan durum dizi ekibini çok şaşırttı. İlk bölümü cumartesi akşamı yayın hayatına başlayacak olan dizi ekibi bu sektörde daha önce görülmemiş bir durumla karşı karşıya kaldı. İşte detaylar...

Magazin 06-03-24 19:06

Cannes'a damga vurmuştu! Merve Dizdar'a bir ödül daha...

Star TV'nin sevilen dizisi Ömer'de rol alan ve Cannes Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanan Merve Dizdar SİYAD tarafından düzenlenen 56. Türkiye Sineması Ödülleri'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünün sahibi oldu.

Magazin 05-03-24 09:00

Kurtlar Vadisi'nin Kılıç'ı Atilla Olgaç'ın son halini görenler tanıyamadı! Büyük değişimi şaşırttı

Bir dönemim efsane dizisi Kurtlar Vadisi’nde Karahanlı’nın sağ kolu olan Kılıç karakterini canlandıran Atilla Olgaç’ın son hali sosyal medyada gündem oldu. Oyuncunun son halini görenler tanıyamadı.

Magazin 04-03-24 12:42

Netflix dizisi One Day'in yıldızı Ambika Mod itirafıyla gündem oldu!

Netflix dizisi One Day'in yıldızı Ambika Mod, görünümü hakkında okulda yaşadığı ciddi zorbalığı anlattı. Ambika, romantik başrol olarak seçilmenin, başlangıçta reddettiği bir rol olduğunu itiraf etti.

Magazin 03-03-24 11:07

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu küvet önünde poz verdi! 'Beklenen post geldi'

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteri ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan Saraçoğlu bu defa küvet önündeki pozlarıyla olay oldu.

Magazin 29-02-24 12:09

Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen'in yerine Ahmet Mümtaz Taylan kadroya dahil oldu! Setten ilk kare

Show Tv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi 'Kızılcık Şerbeti'nde 'Abdullah Ünal' karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen, bir ay önce beyin kanaması geçirmişti. Tedavisi hastanede devam eden oyuncunun yerine Ahmet Mümtaz Taylan dahil oldu. Yeni 'Abdullah' karakteri sosyal medyada gündem olurken setten ilk kare geldi.

Magazin 29-02-24 11:28

Emine Ün ve Emre Kınay'ın kızı Duru büyüdü, kocaman oldu! Güzelliğiyle kendine hayran bıraktı

Bir dönem ekranların aranılan isimleri arasında yer alan Emine Ün, İbrahim Erkal ile oynadığı Canısı filmi ile hafızalara kazınmıştı. Şimdilerde 'Mehmed: Fetihler Sultanı' dizisi ile ekranlara geri dönen Emine Ün yeni projesinin galasına kızıyla katıldı. Emine Ün ve Emre Kınay'ın kızı Duru'yu görenler çok şaşırdı. Duru Kınay güzelliğiyle kendine hayran bıraktı.

Magazin 29-02-24 10:13

Ömer dizisine Avukat Nehir geliyor! Kurtlar Vadisi'nin yıldızı kadroda

Star TV'nin sevilen dizisi Ömer'e yeni bir isim dahil oluyor. Daha önce Kurtlar Vadisi Gladio, Bir İstanbul Masalı ve Hatırla Sevgili gibi dizilerde rol alan ünlü isim Ömer dizisinde Avukat Nehir rolüne hayat verecek. Dizide Gamze ile Ömer'in başvuracağı Avukat Nehir'in dizinin seyrini nasıl değiştireceği ise merak konusu.

Magazin 28-02-24 18:48

Sinem Kobal kardeşinin doğum gününü kutladı, görenler çok şaşırdı! Meğer Selena'da o da oynamış

Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu Sinem Kobal bu defa kardeşi ile pozlarını peş peşe paylaştı. Kardeşi Kerem Kobal'ın doğum gününü kutlayan ünlü ismin bu paylaşımı çok konuşuldu. Kobal'ın kardeşiyle bir dönemin efsane dizisi Selana'da birlikte rol aldıkları ortaya çıktı.

Magazin 27-02-24 11:43

Yalı Çapkını çekimlerinde feci kaza! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Star Tv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yalı Çapkını çekimlerinden sonra feci bir kaza yaşandı. Dizinin set çalışanlarından biri yalıdan çıktığı sırada trafik kazası geçirdi.

Magazin 27-02-24 08:50

Akasya Durağı'nın Dilek'i Pelin Sönmez sakin bir hayat yaşıyor! Sessiz sedasız boşanmıştı, işte son hali...

Bir dönemin efsane dizisi Akasya Durağı'nda hayat verdiği Dilek karakteriyle tanınan Pelin Sönmez gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Sessiz sedasız boşanan Pelin Sönmez'in son hali beğeni topladı.

Magazin 26-02-24 08:21

Avukat Dr. Rezan Epözdemir Yargı dizisini sert eleştirdi! 'Bu nasıl bir aymazlıktır'

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı senaryosunu Sema Ergenekon'un kaleme aldığı Yargı dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Pazar akşamlarına damga vuran diziyi Dr. Rezan Epözdemir sert eleştirdi. Epözdemir, dizide ceza muhakemesine ilişkin bütün kuralların ve ilkelerin fütursuzca ihlal edildiği söylendi.

Magazin 22-02-24 08:55

Yüsra Geyik transparan elbisesiyle davette boy gösterdi! Bir bakan bir daha baktı

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği Zeliş karakteri ile hafızalara kazınan Yüsra Geyik sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşuluyor. Oyuncunun transparan elbisesiyle verdiği pozları gündem oldu.

Magazin 21-02-24 15:32

Kızıl Goncalar'daki o sahne sosyal medyayı salladı! ABD'deki Epstein davası hatırlatılınca...

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen Kızıl Goncalar dizisi her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Dizinin son bölümüne Mert Yazıcıoğlu'nun hayat verdiği Cüneyd ve Özcan Deniz'in canlandırdığı Levent karakterinin arasında geçen diyaloglar damga vurdu. Dizide ABD'deki Epstein davası hatırlatılınca sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 20-02-24 08:03

Wilma Elles ve Kerem Göğüş arasında nafaka krizi! Eski kocasını ifşa etti

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi ile hafızalara kazınan Wilma Elles ve eski eşi Kerem Göğüş arasında nafaka krizi çıktı. Eski eş 1500 euro nafakayı fazla bulup mahkemeye başvurunca Elles paylaşımıyla Kerem Göğüş'ü ifşa etti.

Magazin 19-02-24 12:35

Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç'in yatak sahnesi çok konuşulmuştu! Birbirlerine övgü yağdırdılar

Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç’i bir araya getiren ‘Yarın Yokmuş Gibi’ dizisi 14 Şubat'ta yayın hayatına başladı. Dizinin fragmanındaki cesur sahneler dikkat çekmişti. Halit Ergenç ile partneri Tuba Büyüküstün katıldıkları programda birbirlerine övgüler yağdırdı.

Magazin 17-02-24 18:06

Bergüzar Korel dergi için poz verdi! Cesur tarzına beğeni yağdı

Binbir Gece, Karadayı, Vatanım Sensin gibi başarılı dizilerle hafızalara kazınan Bergüzar Korel bir süredir ekranlardan uzaktaydı. Yeni dizisi Düğüm ile ekranlara geri dönen Korel imaj değiştirmiş ve son haliyle Esra Erol'a benzetilmişti. Bergüzar Korel bu defa dergi çekimi için verdiği pozlarla adından söz ettirdi. Ünlü ismin cesur tarzına beğeni yağdı.

Magazin 17-02-24 11:41

Kürtaj, vergi kaçırma... Kurtlar Vadisi'nin 'Zaza Dayısı' Ali Sürmeli şoke eden paylaşımlar hakkında konuştu! 'Sevgilim tarafından dolandırıldım'

Bir dönemin efsane dizisi Kurtlar Vadisi'nde hayat verdiği Zaza Dayı karakteriyle hafızalara kazınan Ali Sürmeli'nin Instagram hesabından geçtiğimiz hafta şoke eden paylaşımlar yapıldı. Telefonunu kaybettiği belirtilen usta oyuncu kürtaj, vergi kaçırma gibi iddialar hakkında ilk kez konuştu.

Magazin 17-02-24 08:18

Üstünü havluyla kapatıp paylaştı! Afra Saraçoğlu kendinden geçti

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Seyran karakteri ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da sıkça gündeme gelen Saraçoğlu bu defa üstünü havluyla kapatıp paylaştı...

Magazin 16-02-24 09:28

Yıllara meydan okuyor... Ece Sükan yatağa uzanarak poz verdi!

Son olarak Netflix'in sevilen dizisi Terzi'de 'Suzi' karakterine hayat veren ünlü isim Ece Sükan son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Siyah bir mayo giyen oyuncu yatak üzerinde poz verdi.

Magazin 16-02-24 09:15

Bir set aşkı daha gerçek oldu! Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan aşkını ilan etti

Trt1'in sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gönül Dağı'nda set aşkı gerçek oldu. Dizide Taner karakterine hayat veren Berk Atan gönlünü yeni sezonda kadroya dahil ve sonra diziden ayrılan güzel oyuncuya kaptırdı. Atan, aşkını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu.

Magazin 15-02-24 15:13