Survivor Bu Aksam Yok Mu Haberleri

Survivor All Star'da şaşırtan veda! Adadan elenen isim belli oldu

Survivor All Star 2024'e bir yarışmacı daha veda etti. Heyecanın hız kesmeden devam ettiği yarışmada bu haftanın eleme adayları arasında Yunus Emre, Sercan, Batuhan ve Furkan yer alıyordu. Survivor All Star şampiyonluğuna veda eden isim açıklandı. İşte detaylı bilgiler...

Magazin 2024-05-09 01:06:38

Survivor Yiğit Poyraz ile Yasmin Erbil evleniyor mu? Mehmet Ali Erbil'den olay sözler

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil bir süredir, adını Survivor yarışması ile duyduğumuz Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Sosyal medya paylaşımları ile adından sıkça söz ettiren Yasmin Erbil ile Yiğit Poyraz'ın evlenip evlenmeyeceği merak ediliyordu. Konuya dair açıklama Mehmet Ali Erbil'den geldi.

Magazin 2024-05-07 14:39:23

Eşiyle arasında ekran sorunu mu oldu? 'Kenan İmirzalioğlu setleri yasakladı' iddialarına Sinem Kobal'dan olay yanıt

Kendisi gibi oyuncu Kenan İmirzaloğlu ile evlendikten sonra ekranlardan uzak bir hayat sürdüren oyuncu Sinem Kobal, son dönemde sosyal medya üzerindeki paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim bu defa eşiyle arasında ekran sorunu olup olmadığına dair açıklamalarda bulundu. Kobal, 'Kenan İmirzalioğlu setleri yasakladı' iddialarına noktayı koydu.

Magazin 2024-05-07 07:46:22

Survivor fanı Demet Akalın yine kendini tutamadı! Damla Can'la ilgili beğendiği tweet ortalığı karıştırdı

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'ın her bölümünü soluksuz izleyen Demet Akalın yarışmacılar hakkındaki yorumlarıyla sık sık gündem oluyor. Geçtiğimiz günlerde Dominik'e bile giden Akalın bu defa kendisini yine tutamadı. Ünlü ismin Damla Can'la ilgili beğendiği tweet ortalığı karıştırdı.

Magazin 2024-05-07 07:24:45

Diğer Haber Etiketleri

ele gecesi survivor survivor all star ali erbil Mehmet Ali Erbil Yasmin Erbil Kenan İmirzalıoğlu Oyuncu Sinem Kobal Acun Ilıcalı ünlü şarkıcı Demet Akalın Damla Can bıraktı ligde maçın Sinan Engin sivasspor maç süper li Süper Lig galatasaray uçak Meksika cumhurbaşkanlığı Futbolcu iyet kulübün tff Hamit Altıntop milli takım söyledi a101 a101 aktuel urunler a101 aktüel a101 aktüel katalog a101 aktüel ürünler katalogu a101 alışveriş a101 bim aktüel ürünler kataloğu a101 bu hafta a101 elektrikli bisiklet a101 hafta sonu a101 hafta sonu indirimi a101 haftanın yıldızları a101 kampanya columbia columbia polar naci görür deprem Manisa Mustafa Destici ABB Ankara Büyükşehir Belediyesi amblem evlilik İlayda Şeker televizyon yayın akışı bugün yayın akışı tüm kanallar show Kanal D atv star TRT 1 FOX TV8 otobüs şehirlerarası seyahat sosyal medya Yunus Emre Özden Aleyna Kalaycıoğlu sevgilisi DNA a101 bugün anket seçim anketi CHP ak parti area Recep Tayyip Erdoğan Devlet Bahçeli Şok şok aktüel şok aktüel ürünler şok aktüel ürünler kataloğu şok broşür şok haftanın fırsatları şok katalog şok market aktüel ense Göz mon siyah Limonian Kore Güzelliği Müge Anlı Üvey anne Diyarbakır yol deniz ahşap survivor eleme eo Güneş hücreler ilik posa tett vf c vitamini c vitamini serumu Hazine ve Maliye Bakanlığı Dünya Bankası lgbt Hande Sarıoğlu Özgür Özel selektör radar Ramazan Bayramı Düzce anne a101 bisiklet a101 kamp sandalyesi alexand AZ erden s lig UEFA fenerbahçe İstanbul kar gününde istedi Yiğit Poyraz medya turabi isim çarşaf nevresim alara kilo Kilo vermek sağlıklı yaşam muhtarlık muhtarlık seçimleri seçimler Bim bim aktuel bim aktüel katalog bim aktüel kataloğu bim aktüel ürünler bim aktüel ürünler katalogu bim aktüel ürünleri bim bu hafta bim de bu hafta el süpürgesi

Lig bitmeden gelecek yılın da şampiyonunu ilan etti! Sinan Engin Galatasaray'ı yere göğe sığdıramadı: Anlatmaya gerek yok!

Sinan Engin'den Süper Lig'de son 3 haftaya lider giren Galatasaray için çok konuşulacak bir iddia geldi. Sivasspor maçındaki oyundan övgüyle söz eden Engin, daha bu sezon bitmeden gelecek yılın şampiyonunu da ilan etti. Engin, "Bu Galatasaray takımı önümüzdeki sezon da şampiyon olur, sonra da olur. Bu takviyeleri yaparsa falan bu Galatasaray devamlı şampiyon olur" diye konuştu.

Spor 06-05-24 11:25

Emin Pazarcı'nın paylaştığı fotoğraf olay oldu! Höst diye yanıt vermişti, AK Partili isim de topa girdi: Kısıtlanmalı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un Meksika ve Küba'ya yönelik resmi ziyaretlerini TBMM heyetiyle birlikte takip eden gazeteci Emin Pazarcı'nın paylaşımları gündem oldu. Cumhurbaşkanlığı uçağıyla birlikte fotoğrafını paylaşan Pazarcı'ya "Tasarruf tedbirleri size yok değil mi?" yorumları geldi. Yapılan eleştirilere gülerek yanıt veren Pazarcı'nın "Höst, Devlet işidir bu. Helaldir helal" ifadeleri ise dikkat çekti. Öte yandan AK Partili Birinci de topa girdi: "Mümkün mertebe kısıtlanmalı"

Haber 06-05-24 09:02

'Mütevazı olmayacağım' dedi ve ekledi... Hamit Altıntop'tan dikkat çeken sözler 'Benim Türk futboluna, Türk futbolunun bana ihtiyacı olduğu kadar ihtiyacım yok'

TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop'un yaptığı açıklamalar gündem oldu. Altıntop dikkat çeken konuşmasında "Bu konuda mütevazı olmayacağım. Benim Türk futboluna, Türk futbolunun bana ihtiyacı olduğu kadar ihtiyacım yok arkadaşlar" ifadelerini kullandı.

Spor 04-05-24 12:23

Survivor Yaman Keleş'e utandıran cinsellik sorusu! Ne diyeceğini bilemedi

Survivor yarışmacılarının adadaki özel hayatları da sık sık merak ediliyor. Cinsel hayat konusu da merak edilen Survivor'da elenen Yaman'a utandıran bir soru geldi. Yarışmacı soru karşısında ne diyeceğini bilemedi. Acun Ilıcalı da geçtiğimiz gün bu konuda açıklama yapmıştı.

Magazin 02-05-24 10:19

A101'e Stanley termos çeşitleri, kamp ekipmanları geliyor! 2 Mayıs 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

En büyük perakende market zincirleri arasında yer alan A101'in bu haftaki 2 Mayıs 2024 Perşembe tarihli yeni sayısında yok yok! Kamp ekipmanlarından beyaz eşyaya, çekme karavandan elektrikli mopede her ihtiyaca uygun ürünlerle alışveriş severlerin yüzünü güldüren a101 online özel broşürünü merak ediyorsanız, a101 aktüel ürünleri görmek için içeriğimizi okumaya devam edebilirsiniz!

Haber 01-05-24 17:23

Fiyatı 1952 TL'ye düştü! Dayanıklılığıyla size uzun yıllar eşlik edecek Columbia polar indirimde

Columbia ürünlerinin kalitesini duymayan yok sanıyoruz. Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya sahip herkes bu markadan övgülerle söz ediyor; Columbia ürünlerinin olumlu kullanıcı değerlendirmeleri binleri aşıyor. Fonksiyonel ve işlevsel ürünleriyle spor severlerin gönlünde taht kuran markanın en beğenilen ürünleri arasında da polarlar yer alıyor. Columbia Fast Trek II Erkek Tam Fermuarlı Polar Üst de onlardan biri ve kısa süreliğine indirime girdi. Sizin için inceledik, işte detaylar!

Haber 01-05-24 09:45

Prof. Dr. Naci Görür bu kez o ili işaret etti: ‘Bunları konuşmanın hiç anlamı yok!’

Deprem uyarıları en çok merak edilen Prof. Dr. Naci Görür bu kez Manisa’daki deprem tehlikesi üzerine konuştu. Manisa’nın aktif fay hatları üzerinde kurulduğunu belirten Görür, söz konusu canlı fayların 7 ve üzeri büyüklükte deprem üretme potansiyeline sahip olduğunu söyledi. Görür ayrıca, "Burada deprem olacak mı? Ne zaman olacak? Nasıl olacak? Bunları konuşmanın hiç anlamı yok. Bu bölge er geç depremle sınanacaktır" dedi.

Haber 01-05-24 07:26

Mustafa Destici, ABB'nin amblem değişikliği ile ilgili konuştu! 'Ankara’da yaşayan hiç kimse Hititlerin torunu değil'

BBP lideri Mustafa Destici, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) yönetiminin, kentin ambleminin yarışma ile Ankaralılara sorulmasına dair teklifi, siyasi partilerin gruplarına sunmasına ilişkin açıklamada bulundu. Destici, “Burası artık bir Türk İslam devleti ve Ankara da bu Türk İslam devletinin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin başkenti. Bizim Hititlerle falan da bir alakamız yok. Ankara’da yaşayan hiç kimse Hititlerin torunu değil” dedi.

Haber 30-04-24 17:59

Survivor eski yarışmacısı İlayda Şeker Estetiksiz halini paylaşır mısın? mesajını gördü! İşte yanıtı

Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen ve evlilikleriyle bu aşkı taçlandıran İlayda Şeker bir takipçisinin "Estetiksiz halini paylaşır mısın?" sorusuna yanıt verdi.

Magazin 30-04-24 13:29

TV yayın akışı 30 Nisan 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

30 Nisan 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 30 Nisan Salı Bahar, Ben Bu Cihana Sığmazam, Kara Bela, Mehmed: Fetihler Sultanı, Hava Muhalefeti ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 30 Nisan Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 30-04-24 07:27

İnsan canı bu kadar ucuz mu? Şehirlerarası yolcu otobüsünde skandal hareket: Seyir halindeyken yaptılar

İstanbul'dan Gaziantep'e giden bir yolcu otobüsünde çekilen görüntüler 'bu kadar da olmaz' dedirtti. Seyir halinde ilerleyen otobüsteki sürücü bir başka sürücüyle hareket halindeyken yer değiştirdi. Görüntüler akıllara durgunluk verirken sosyal medyada büyük tepki çekti.

Haber 27-04-24 13:31

Aralarından su sızmıyordu... Yunus Emre Nefise'yi kucaklayıp kaldırdı! Aleyna sert çıktı! Survivor'da bomba anlar

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmaya bu defa Yunus Emre ve Aleyna arasındaki gerginlik damga vurdu. Aralarından su sızmayan ikilinin tartışması sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 27-04-24 11:31

Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz'la spor salonundan pozlarını paylaştı! Sosyal medyada yorum yağdı

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, bir süredir Survivor Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Geçtiğimiz haftalarda Survivor'dan elenen Yiğit Poyraz soluğu sevgilisinin yanında almış ve beraber pozlarını paylaşmışlardı. Erbil, bu kez Instagram hesabından sevgilisi Yiğit Poyraz'la spor yaptığı anları paylaştı. Ünlü isim sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 26-04-24 17:24

17 yıllık kocasının aslında kuzeni olduğunu öğrendi! DNA testinin sonucuna inanamadılar... Bu konuda yapabileceğimiz hiçbir şey yok

Evli ve üç çocuklu bir çift, soyağaçları hakkında daha fazla bilgi edinmek için DNA testi yaptırdıktan sonra kuzen olduklarını keşfetti. Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan Celina Quinones TikTok'ta yaptığı paylaşımında durumu anlattı ve 4.4 milyondan fazla beğeniye ulaştı.

Trend 26-04-24 11:49
DNA

A101'e iPhone, Crocs, tiny house, elektrikli moped geliyor! İşte 25 Nisan 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

Türkiye'nin en büyük perakende zincirlerinden A101'in 25 Nisan 2024 Perşembe tarihli yeni sayısı yayınlandı. Alışveriş severlerin ve ihtiyaç listesindeki ürünlere uygun fiyatlarla sahip olmak isteyenlerin her hafta merakla beklediği a101 aktüel ürünler listesinde bu hafta da yok yok! Siz de a101 online özel broşürünü merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde...

Haber 25-04-24 09:37

CHP birinci parti mi? Seçim sonrası yapılan bu anket dikkat çekti! İşte partilerin oy oranları…

2024 yerel seçim sonuçlarından CHP’nin birinci parti olarak çıkması ile birlikte Türkiye’de yeni bir dönemin başlayacağı tartışmaları da beraberinde geldi. Seçim sonrası sıralama değişti? CHP hala birinci sıradaki yerini koruyor mu? Partilerin oy oranları ne? Sorularına da seçim sonrası yapılan anketlerle yanıt aranıyor. İşte seçim sonrası CHP, AK Parti, MHP, DEM Parti, Yeniden Refah Partisi’nin oy oranlarındaki son durum…

Haber 25-04-24 08:33

Yunus Emre eşi Beria'dan mesaj var! Yorumlar gecikmedi: Aleyna'ya gözdağı yok mu?

Survivor yarışmacısı Yunus Emre kadar eşi Beria Özden de gündeme geliyor. Daha önce iletişim ödülünde "Aleyna'dan uzak dur" yazan eş bu sefer mesajında bol bol "Seni seviyorum" dedi. O anlara dair ise yorumlar gecikmedi.

Magazin 25-04-24 08:09

Erdoğan'ın önündeki iki şarkı! Bahçeli 'Söyleten sensin' dedi, kulisler hareketlendi... Uçaktaki o fotoğrafa dikkat çekti: Mesaj çok net!

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur'un "Söyleten sensin" şarkısıyla parkta yaptığı yürüyüş "AK Parti'ye gönderme" olarak yorumlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan son yaptığı Irak ziyareti dönüşü uçaktaki fotoğraf karesine dikkat çeken gazeteci Barış Yarkadaş "Bahçeli'nin de bu şarkıyla mesaj vermesi kadar doğal bir şey yok. Mesaj net" dedi. Yarkadaş, Erdoğan'ın ise yanıt verebileceğini belirtirken "'Bu şarkı burada bitmez' de diyebilir, 'Ayrılığın vakti geldi' de diyebilir" ifadelerini kullandı.

Haber 25-04-24 07:35

'Babanın haberi yok yavaş sür' dedi! Araba hareket eder etmez bağırmaya başladı... Bu kadın kaza yaptırır

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde annesiyle birlikte araba süren genç kadının yaşadığı ilginç anlar yer aldı. 'Anne ile araba sürmek' notunun eklediği gönderide ön koltukta oturan annenin araba hareket eder etmez bağırmaya başlaması ve sürekli müdahale etmesi sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir kısmı görüntülerin kurgu olduğunu iddia ederken diğer bir kısmı ise annenin tepkilerini eleştirdi.

Trend 24-04-24 10:10

ŞOK'a kahve makinesi çeşitleri geliyor! 24 Nisan 2024 tarihli ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden ŞOK'ta bu hafta yok yok! ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu'nu merak ediyorsanız, avantajlı fiyatlarla öne çıkan ürünleri görmek için içeriğimizi okumaya devam edebilirsiniz. 24 - 30 Nisan 2024 ŞOK Aktüel listelerinde hangi indirimler var, işte detaylar!

Haber 23-04-24 17:55

Cilt bakımı için zamanınız yok mu? O zaman bu ürünler tam da size göre!

Cilt bakımı için vakti kısıtlı olanlar için harika bir seçki hazırladık. Cilt bakım rutininizi kısa ama etkili tutmanızı sağlayacak ürünleri görmek isterseniz gelin, içeriğimize göz atalım!

Kadin 23-04-24 15:53

Yunus Emre yine duramadı! Aleyna'yı elinden tutup bir anda çekti ve...

Survivor All Star 2024'ün en çok konuşulan ikilisi tartışmasız Yunus Emre ve Aleyna. İki yarışmacının ailelerinden gelen 'uzak dur' uyarıları pek de anlam ifade etmemiş gibi. Bu sefer Yunus Emre Aleyna'ya yaptığı sulu şaka ile gündem oldu.

Magazin 23-04-24 07:18

Türkiye'yi şaşkına çeviren olay! 29 yaşındaki kadın 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtı

Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert programında son zamanların en dikkat çeken olayı yaşandı. 29 yaşındaki kadın 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtığını canlı yayında itiraf etti. Mağdur koca Umut Yiğit canlı yayında duyduklarına inanamayarak, "Çok acı bir olay. Düşünme kapasitemi yitirdim. Bu kadın bu şahıstan hamile kalsa benim karım benim torunumu mu doğuracak?" sözleriyle isyan etti.

Haber 22-04-24 12:19

Görenlerin aklı almıyor 'Elektrik direkleri yolun ortasında' Ne otobüs ne de servis girebiliyor 'Acayip bir yapı ortaya çıktı'

Diyarbakır'da 1 ay önce yapımına başlanan caddedeki çalışmada elektrik direkleri, yolun ortasında kaldı. Otomobillerin manevralarla ilerlediği, minibüs ve otobüslerin ise giremediği yolun tamamlanmasını isteyen Muhtar Ramazan Akçiçek “Bu caddenin girişi var, çıkışı yok. En sona giden arabalar geri dönmek zorunda kalıyorlar. Bu kadar masraf boşuna yapıldı. Burada yaşayan kişiler ve çocuklar her gün 1 kilometre yol yürüyüp otobüse binmek durumunda kalıyorlar. Ne otobüs ne de servis geliyor” dedi.

Haber 19-04-24 14:38

Denizden toplayıp bu hale getiriyor! Hobi olarak başladı 'Talep artınca satışa başladık' O ürünü ise ücretsiz yapıyor

Ordu’da yaşayan Ali Kocatepe, denizden topladığı atık ağaçlar ile ahşap ürünler üretiyor. Bu işe ilk olarak hobi amaçlı başladığını söyleyen Kocatepe, talep artınca satışa başladığını söyledi. Kendisini için hem hobi hem de ek gelir kaynağı olduğunu belirten Kocatepe, "Maddi açıdan çok getirisi yok ama ilerleyen zamanlarda belki olabilir" dedi. Kocatepe, "Hayvan sever dostlarımız için ücretsiz tasmalar yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber 18-04-24 16:26

Survivor'dan elenen Yaman'ın Damla Can'a sözleri kafa karıştırdı! 'Sıradaki isim o mu?

Survivor All Star 2024'te heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışmaya son olarak Yaman'ın elenmesi damga vurdu. Yaman elendikten sonra arkadaşlarıyla vedalaşırken Damla Can'a söyledikleriyle kafa karıştırdı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 18-04-24 11:24

Survivor All Star'da duygusal veda! Gözyaşları sel oldu: Vallahi çok alışmıştım

Survivor All Star 2024'e bir yarışmacı daha veda etti. Heyecanın hız kesmeden devam ettiği yarışmada bu haftanın eleme adayları arasında Kırmızı Takım'dan Özgür ve Yunus Emre; Mavi Takım'dan ise Yaman ve Batuhan olmuştu. Nefes kesen mücadele sonucunda Survivor All Star şampiyonluğuna veda eden isim belli oldu. Duygusal anların yaşandığı gecede gözyaşları sel oldu.

Magazin 18-04-24 01:06

Cildinize iyi gelecek en iyi C vitamini serumu önerileri ve kullanıcı yorumları

Antioksidan özellikleriyle bilinen C vitamininin öne çıkan özellikleri arasında; yaşlanma belirtilerini azaltması, lekeleri ve matlığı yok etmesi ve cildinizi gençleştirmesi yer alıyor. Ancak birçok seçenek arasından cildinize doğru olan serumu seçmek düşündüğünüz kadar da kolay olmayabilir. Bu nedenle en etkili olan C vitamini serumlarını ve kullanıcıların deneyimlerini derledik. Cilt bakım rutininize C vitamini eklemeyi düşünüyorsanız, öncesinde içeriğimize bir göz atmanızı öneririz.

Kadin 17-04-24 13:08

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan kredi açıklaması: İstanbul Sözleşmesi ve LGBT ile ilişkisi yok

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ülke İşbirliği Çerçevesi (CPF) dokümanına ilişkin sosyal medyadaki iddiaların asılsız olduğunu duyurdu. Bakanlıktan, "Bu kredilerin İstanbul Sözleşmesi ve LGBT ile ilişkisi yoktur." açıklaması yapıldı.

Finans 16-04-24 16:25

Acun Ilıcalı, Yunus Emre'yi neden diskalifiye etmiyor? Hande Sarıoğlu'ndan bomba sözler! 'Açık açık ortada...'

Survivor All Star'da bu sezon heyecan hiç bitmiyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmaya bu defa Aleyna'nın eleme konseyinde Yunus Emre'nin ismini yazması damga vurdu. Söylemezsem Olmaz sunucularından Hande Sarıoğlu konuya dair şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Magazin 16-04-24 16:13

Son dakika | 'Emekli maaşı' hesabı konuşmasına damga vurdu! Özgür Özel: Zam yapalım dediğimde 'yok' dedikleri paranın 2 katı bu

Son dakika haberi: Yerel seçim başarısının ardından ilk grup toplantısındaki konuşmasına CHP lideri Özgür Özel, "Bugün tarihi bir toplantıyı gerçekleştiriyoruz" sözleriyle başladı. Merkez Bankası'nın 2023 zararını açıkladığı raporu anımsatan Özel, "Bu para 'En düşük emekli maaşını 17 bin lira yapalım' dediğimde 'Yapamayız, para yok' dedikleri paranın tam 2 katıdır" deyip emekli maaşları için dikkat çeken bir çıkışa imza attı.

Finans 16-04-24 14:10

TV yayın akışı 16 Nisan 2024 Salı! Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

16 Nisan 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 16 Nisan Salı Bahar, Alita: Savaş Meleği, Ben Bu Cihana Sığmazam, Hedefim Sensin, Mehmed: Fetihler Sultanı, Yabani ve Survivor All Star 2024 programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 16 Nisan Salı 2024 TV yayın akışı...

Trend 16-04-24 07:23

Bayramın en tartışmalı konusu olmuştu! Selektörle radar uyarısı yapmak suç mu? Son noktayı uzman isim koydu

9 günlük Ramazan Bayramı tatili sırasında Düzce'de denetim yapan trafik polislerinin radarlarından kaçmak için bazı sürücüler diğer sürücülere selektör yaparak uyarıda bulunmuşlardı. Bu şekilde uyarıda bulunan 66 sürücüye para cezası kesilmiş ve bu durum sosyal medyada çok konuşulmuştu. Selektörle radar uyarısı yapmak suç mu sorusunun cevabını uzman isim yanıtladı. İşte tüm detaylar!

Haber 15-04-24 17:20

'Uzak dur' uyarılarını umursamıyorlar! Yunus Emre ödülünü Aleyna ile paylaşınca...

Survivor All Star'da 2024 yılında en çok konuşulan ikili Aleyna ve Yunus Emre. Sosyal medyada aralarındaki samimiyet sık sık gündeme gelirken ikilinin yakınlarından her iletişim ödülünde "Uzak dur" mesajları geliyor. Ancak ikili bu uyarıları umursamıyor. Bu sefer de ödül oyununda yaşananlar dikkat çekti.

Magazin 12-04-24 07:29

A101'e Columbia kol saati, Viomi robot süpürge, Xiaomi kulaklık geliyor! İşte 11 Nisan A101 Aldın Aldın Kataloğu

Alışveriş severlerin heyecanla beklediği 11 Nisan Perşembe tarihli A101 Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. a101 online özel broşürde bu hafta da yok yok! Siz de ihtiyaç duyduğunuz ürünlere uygun fiyatlarla ulaşmak isterseniz a101 aktüel ürünler listesini inceleyebilirsiniz, detaylar içeriğimizde...

Haber 10-04-24 17:51

Fenerbahçe'nin Olympiakos maçı kamp kadrosu belli oldu

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında yarın deplasmanda Yunanistan temsilcisi Olympiakos maçında bu isimler sahada yok! ile karşılaşacak Fenerbahçe'de kamp kadrosu açıklandı. Sarı-lacivertlilerde Alexander Djiku, Mert Hakan Yandaş ve Joshua King sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadı.

Spor 10-04-24 14:30

İstanbul'da bu manzara artık sürpriz olacak! Uzmanlar aynı fikirde 'Bundan sonra Nisan başı yazlık kıyafetleri giyeceğiz! Kar yağarsa...'

İstanbul'da bu yıl yeterli kar yağışı gözlenmedi. Peki, gelecek yıllarda ne olacak? Prof. Dr. Orhan Şen "50 yıl önceki kar yağışları yok artık. Nedeni; metropol, betonlaşmış bir şehirde ısı adası etkisi. Bu etkiden dolayı İstanbul'da kar yağışı çok nadir olur" dedi. Prof. Dr. Levent Kurnaz da "Gittikçe kar yağışı azalıyor. Her yağan kar yağışı biraz daha sürpriz olacak. İstanbul'un normali artık bu ya da buna benzer bir hava. Daha önce de hiç kar yağmadığı oldu. Yalnız bu gittikçe artacak" dedi.

Haber 10-04-24 11:50

Survivor'dan Yiğit Poyraz'ın elenmesi şaşırtmıştı... Bir süredir haber alınamayan yarışmacı sessizliğini bozdu!

Survivor All Star'da bu yıl kavga ve kaos bitmiyor. Yarışmadan elenen Poyraz bir süredir sessizliğini koruyordu. Hakkında pek çok iddianın ortaya atıldığı Poyraz sonunda sessizliğini bozdu.

Magazin 09-04-24 09:16

Damla Can'ın isyanına Turabi sessiz kalmadı! Acun Abi fena şımartmış

Survivor All Star'da Merve'ye karşı mücadele veren Damla Can kaybedince sinirlendi. Kırmızı takım açık ara yarışı önde kapatırken, bu duruma isyan eden mavi takım yarışmacısı Damla Can, yapıma koydukları oyun için rest çekti. O anlar sosyal medyada gündem olurken konuyla ilgili bir yorum da Turabi'den geldi.

Magazin 08-04-24 11:28

Ütü derdini ortadan kaldırıyor! Çarşaflardaki kırışıklıklar yok oluyor... İşte ücretsiz o yöntem

Herkes kırışıklıklardan kurtulmuş, dümdüz nevresimlerde uyumayı sever. Ancak bu, öncesinde zorlu bir ütü sürecini de ihtiyaç haline getirir. Ütü yapmayı sevmeyen pek çok kişi için çarşafları ütülemek büyük bir dert olur. Fakat çok basit ve ücretsiz bir yöntemle çarşaflardaki kırışıklıkları önlemek de mümkün. İşte o yöntem...

Kadin 08-04-24 10:13

'67 yaşındayım ama onlarca yıl daha genç görünüyorum' İşte karnımı dümdüz yapan tek hareket

Sektörde 40 yıldır çalışan profesyonel fitness koçu Denise Austin , sırrını sosyal medya platformu TikTok'ta paylaşıyor. 67 yaşında olan ama neredeyse 20 yaş daha genç görünen fitness koçu düz karnı için tek hareket uyguladığını belirtti. Bu basit ev egzersizi sadece birkaç dakika içinde yapılabilir ve istenmeyen göbek yağlarının yok edilmesine yardımcı olur.

Kadin 08-04-24 09:45

Muhtar azası nedir, muhtar azası nasıl olunur? Muhtar azası maaş alıyor mu?

Bilindiği üzere yerel seçimlerde muhtarlık seçimleri de gerçekleştirilir. Her köy ve mahallede görev yapan bir muhtar ve muhtar azaları mevcuttur. Muhtar azaları konusundaki bilgiler kısıtlıdır. Ancak bu kişiler çeşitli konularda muhtarlık görevlerine yardım eden kişilerdir. Peki, muhtar azası nedir, muhtar azası nasıl olunur? Muhtar azası maaş alıyor mu?

Haber 07-04-24 17:39

BİM'e katlanabilir elektrikli bisiklet geliyor! 5 Nisan 2024 tarihli BİM Aktüel Kataloğu indirimli ürünleri

BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'nun bu haftaki sayısı yayınlandı. Alışveriş severlerin heyecanla beklediği 5 Nisan 2024 tarihli katalogta katlanabilir elektrikli bisikletten kömürlü barbeküye, ev yaşam ve yapı market ürünlerinden airfryera yok yok! Uygum fiyatlarıyla öne çıkan ürünlerin yer aldığı BİM cuma aktüel kataloğunu merak ediyorsanız, detaylar yazımızda!

Haber 05-04-24 10:17

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit'e kavuşuyor! Düello sonrası ilk paylaşım

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta eleme potasında yer alan Özgür, Poyraz, Sercan ve Hakan düelloda nefes kesen bir mücadele yaşadı. Düello sonrasında ise elenen isim belli oldu. Sevgilisi Survivor'da mücadele eden Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den de paylaşım gecikmedi.

Magazin 05-04-24 07:40

Survivor All Star'da beklenmedik veda! Düelloda elenen yarışmacı... Gözyaşları sel oldu

Survivor All Star'da heyecan hiç bitmeden devam ediyor. Eleme heyecanının yaşandığı yarışmada eleme düellosu gerçekleşti. Bu hafta eleme potasında yer alan Hakan, Sercan, Poyraz ve Özgür adada kalmak için kıyasıya mücadele etti. Düelloda elenen yarışmacı ise herkesi şoke etti.

Magazin 05-04-24 07:28