Marmara Hava Durumu Haberleri

Burdur'da birçok hastada aynı şikayet görüldü! Hastaneye kaldırıldılar, 18'inin durumu kritik: Sağlık Bakanlığı soruşturma başlattı

Burdur'da diyalize giren hastalar tedavilerinin ardından evlerine dönünce fenalaştı. Bulantı ve kusma şikayetiyle çok sayıda hasta, hastanelere kaldırıldı. Durumu ağırlaşan 18 hasta ise çevredeki hastanelere sevk edildi. Olay üzerine Sağlık Bakanlığı soruşturma başlattı.

Haber 2024-05-25 21:07:53

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Kadıoğlu, HÜRJET ile ilk uçuşunu yaptı

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu, Türkiye'nin ilk insanlı jet motorlu uçağı HÜRJET ile ilk uçuşunu gerçekleştirdi.

Haber 2024-05-25 19:59:01

NATO üyesi Polonya'dan sınır güvenliği hamlesi! Tarihteki en büyük operasyon diyerek duyurdular! İHA ordusu kuruluyor

NATO üyesi Polonya, Rusya'ya karşı sınır güvenliğini güçlendirmek üzere harekete geçti. Polonya Savunma Bakanı Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, ülkenin doğu sınırında güvenliği güçlendirecek tarihteki en büyük operasyona başlayacaklarını belirterek, insansız hava aracı (İHA) ordusu kuracaklarını söyledi.

Haber 2024-05-25 19:19:50

Yatağının altından gelen seslere bakınca gözlerine inanamadı! 4 ay boyunca evinde bir yabancıyla yaşamış... İç çamaşırlarımı bile giymiş

TikTok'ta 'Hodgepodgeplace' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın yatağının altında gelen seslerle birlikte korkunç bir keşifte bulunduğunu anlattı. 4 aydır yatağının altında bir yabancının yaşadığını fark eden kadın durumu anında polise haber verdi. Polisin olayı araştırmasıyla birlikte evde gizlice yaşayan adam aile üyelerinin evde olmadığı zamanlarda onların eşyalarını kullandığını söyledi.

Trend 2024-05-25 14:55:10

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın helikopteri acil iniş yaptı!

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan'ın helikopteri kötü hava koşulları nedeniyle Vanadzor stadyumuna acil iniş yaptığı öğrenildi. Paşinyan haberi Facebook sayfasında duyururken, yolculuğuna arabayla devam ettiğini paylaştı.

Haber 25-05-24 10:46

3 - 4 gün daha... Kuvvetli yağış uyarısı! Prof. Dr. Orhan Şen o tarihi işaret etti 'Yaz değerleri' Meteoroloji'den son dakika 25 - 29 Mayıs hava durumu

Bugün hava nasıl? Hafta sonu hava nasıl olacak? Yağış var mı? Hafta sonu için plan yapmayı düşünen vatandaşlar bu soruların yanıtını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü de son dakika hava durumu tahminini paylaştı. Meteoroloji'nin bazı bölgeler için kuvvetli yağış uyarısı sürüyor. Öte yandan 5 günlük tahmine göre gök gürültülü sağanak yağışların ülkede 3-4 gün daha devam edeceği görüldü. İşte 25 Mayıs Cumartesi son hava durumu tahmini ve illere göre son durum...

Haber 25-05-24 09:41

Merkez Bankası duyurdu! Finansal hizmetlere güven arttı

Finansal Hizmetler Güven Endeksi (FHGE), mayısta geçen aya göre 2,9 puan artışla 160,3 seviyesine çıktı. Verileri Merkez Bankası açıkladı. Endeksi oluşturan anket sorularına ait yayılma endeksleri incelendiğinde, FHGE'yi, son 3 aydaki iş durumu ile gelecek 3 aydaki hizmetlere olan talep beklentisi artış, son 3 aydaki hizmetlere olan talep azalış yönünde etkiledi.

Finans 24-05-24 11:47

Çok kuvvetli geliyor... 17 il için sarı ve turuncu kod 'Prof. Dr. Orhan Şen '3 - 4 gün' diyerek açıkladı! Meteoroloji'den son dakika 24 - 28 Mayıs hava durumu

Bugün hava nasıl? Yağmur var mı? Hafta sonu hava nasıl olacak? Çok sayıda vatandaş, dışarıda plan yapmadan önce hava durumu ile ilgili gelişmeleri takip ediyor. Meteoroloji, son dakika hava durumu tahminini paylaştı. Buna göre kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. 17 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı verildi. Prof. Dr. Orhan Şen ise yurdun büyük bölümünde yağmur olduğunu söyledi. İşte son hava durumu tahmini ve illere göre son durum...

Haber 24-05-24 10:31

THY KAP'a açıklama yaptı: 6,9 milyar lira net kâr

Türk Hava Yolları (THY) Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yılın ilk çeyreğindeki net kârını ilişkin açıklama yaptı. THY, geçen yılın aynı döneminde 4 milyar 418 milyon lira konsolide net kar elde etmişti.

Finans 23-05-24 08:18

Önce Meteoroloji sonra AFAD… Uyarılar peş peşe geldi: Kuvvetli yağış geliyor…

Hava durumu ile ilgili gelen son dakika uyarısına göre bugün yurdun büyük bir bölümünde kuvvetli yağışlar bekleniyor. Meteoroloji’nin uyarılarının ardından ani sel baskınları ile ilgili bir açıklama da AFAD’dan geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada ise "Kısa süreli yoğun yağışlar ani sellere, uzun süreli yağışlar ise akarsuların taşmasına neden olabilir" denildi. Meteoroloji ise 15 il için sarı kodlu uyarı verdi. İşte hava durumuna ilişkin haberin detayları…

Haber 23-05-24 07:54

Naci Görür 'kesin olacak' dedi, Marmara'yı uyardı: 7,5'e varan deprem olacak!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, olası Marmara Depremi'ne ilişkin yine dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Marmara'da kesinlikle depremin olacağını belirten Görür, "Sadece 1912 Şarköy depreminde kırılan kısımda bir şey olmayacak. Diğer kısım kırılırsa 7,5'e varan deprem olacak. O kesin ama biz zamanını bilmiyoruz. Onun için biz bağırıyoruz; İstanbul'u depreme hazırlayın" dedi.

Haber 23-05-24 06:44

Hakan Hatipoğlu yaptığı paylaşımla sevenlerini korkutmuştu! Eşinden açıklama geldi

Survivor'da adından sıkça söz ettiren Hakan Hatipoğlu geçtiğimiz ay düellonun final turunda elenmişti. Yarışmacı sevenlerini endişelendiren bir açıklama yapmış ve operasyon geçireceğini duyurmuştu. Hatipoğlu'nun sağlık durumu hakkında eşi Gizem Hatipoğlu açıklama yaptı.

Magazin 22-05-24 16:06

Sözleri sosyal medyayı ikiye böldü! Ne yapması gerektiğini sordu: Kocam eski nişanlısının yüzüğüyle evlenme teklif etti

TikTok'ta 'Mrs.belleblake' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Bella Blake isimli bir kadın kocasının eski nişanlısı için özel olarak tasarlattığı alyansla kendisine evlenme teklifi ettiğini öğrenince yaşadığı hayal kırıklığını sosyal medyadan anlattı. Sosyal medya kullanıcılarına "Kocam eski nişanlısının yüzüğüyle evlenme teklif etti" diyen Blake benzer durumu yaşasalardı nasıl hareket edeceklerini sordu.

Trend 22-05-24 13:40

Tüm Türkiye Sıla'yı konuşuyor! '12.8 milyon liralık bursla Harvard Üniversitesi'ni kazandı'

Sosyal medya 12. sınıf öğrencisi Sıla Nur Yorulmaz'ın başarısını konuşuyor. Sıla, Harvard Üniversitesi'nden yıllık 88 bin dolar tam burs kazandı. Sıla, kuantum kaos üzerine araştırma yaparak, insansız hava aracı tasarlayarak bilimsel çalışmalara katkı sağladı. Sıla ile ilgili paylaşım yapan Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş "12.8 milyon liralık tam bursla Harvard Üniversitesi Fizik Bölümü’nü kazanan Sıla, Harvard Üniversitesi’ni akademik bursla kazanan Türkiye'deki 6 öğrenciden biri" dedi.

Haber 22-05-24 11:57

Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen'in 3 yaşındaki oğlunu bakıcısı sokak ortasında dövdü! Komşuları ihbar etti...

Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen'in 3 yaşındaki oğlu bakıcısı tarafından darp edildi. Parkta yaşanan korkunç olayı gören komşuları ünlü sunucuyu arayarak durumu haber verdi. Olayı duyan Özgen ve eşi, yabancı uyruklu bakıcıdan şikâyetçi oldu.

Magazin 22-05-24 10:16

3 yılın ardından ilk! THY yeniden Afganistan seferlerine başladı

Türk Hava Yolları (THY), yaklaşık 3 yılın ardından Afganistan'a ilk seferini gerçekleştirdi. THY'nin İstanbul-Kabil uçuşlarında salı, çarşamba, cuma ve pazar günleri olmak üzere karşılıklı olarak haftada 4 sefer yapılacak.

Finans 21-05-24 14:14

Adnan Oktar, İsrail ile anlaşma yapmış! Ali Sadun Engin'in 'fidye' itirafı, mahkemeye damga vurdu

Adnan Oktar davasında sonradan yakalanan örgüt üyeleri ve yöneticilerin yargılanmasına başlandı. Çağlayan'daki duruşmaya cinsel istismar suçlusu Ali Sadun Engin'in ifadeleri damga vurdu. Mahkemede söz alan Engin, 'Mavi Marmara' olaylarının yaşandığı dönemde, Adnan Oktar'ın İsrail ile fidye anlaşması yaptığını açıkladı. Engin, "Bize bu ücretleri çok teklif ettiler ama kabul etmedik. Biz İslam'ı yaymaya çalışan insanlarız" diye konuştu.

Manşet 21-05-24 13:27

Akaryakıt istasyonunda facianın eşiğinden dönüldü! O anlar saniye saniye kamerada

Bursa’da bir akaryakıt istasyonuna gelen kamyonet, yakıt aldığı esnada alev aldı. Durumu gören çalışan hemen aldığı yangın tüpüyle facianın önüne geçerken, o anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Haber 21-05-24 11:19

Akıncı İHA Reisi'nin düşen helikopterini nasıl buldu? TÜRKSAT uydusu üzerinden komuta edildi, arazide 100 metreye kadar inerek uçtu! Saatler süren Akıncı İHA operasyonunun detayları ortaya çıktı!

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopterini tespit eden Akıncı İHA'nın 7,5 saat süren görevinin detayları ortaya çıktı. Akıncı İHA, TÜRKSAT uydusu üzerinden komuta edildi, kötü hava şartları nedeniyle zorlu arazide 100 metreye kadar inerek uçmak zorunda kaldı. İran'a canlı görüntü aktarımı TSK Komuta Merkezi'nden yapıldı. Azerbaycan'daki Akıncı Teknik Destek Personeli ise acil bir durumda müdahale edecek şekilde hazır bekletildi. Akıncı İHA'nın dakika dakika keşif görevi...

Haber 20-05-24 22:53

Pek de nasıl yazılır? Pek de ayrı mı yazılı bitişik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Bağlaç olan -de, -da ve bulunma durumu eki görevini üstlenen -de, -da birbiriyle karıştırılan ögelerdendir. TDK Yazım Kılavuzu kapsamındaki güncel veriler ise iki ayrı görevde kullanılan bu ögelerin nasıl yazıldığının öğrenilmesini mümkün kılar. Dolayısıyla pek de ifadesinin doğru kullanımı açıklanırken ilgili sözcük öbeğinin ikinci ögesinin ne tür bir kelime olduğu mutlaka öne çıkarılmalıdır. Ardından bu konuya dair sunulan bilgiler pek de ifadesini içeren cümle örnekleriyle pekiştirilebilir.

Egitim 20-05-24 18:16

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölüm haberi sonrası Yeşim Salkım kendini tutamadı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin içinde bulunduğu helikopter olumsuz hava koşulları sebebiyle kaza yaptı. İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı Emir Abdullahiyan'ın hayatını kaybettiği haberleri sonrası Yeşim Salkım da kendini tutamadı.

Kulis 20-05-24 11:02

Bu durumlar kilo vermeyi engelliyor! Diyete başlamadan önce yanıtlamanız gereken 3 soru

Bazı durumların kilo vermenin önünde engel oluşturduğunun altını çizen Diyetisyen Selin Nur Uçar, “Kişinin genetik yatkınlığı, hormonal düzensizlikleri, antidepresan ve kortizol türü ilaç kullanımı, çok düşük kalorili beslenme durumu, kadınlarda menopoz dönemi kilo vermeyi zorlaştırıcı olabilir. Özellikle hipotiroidi, Cushing Sendromu, polikistik over sendromu, insülin direnci, anemi gibi hastalıklar kilo vermeyi engelleyebilen hastalıklardandır” dedi.

Kadin 20-05-24 09:51

Slovakya Başbakanı Robert Fico'nun durumu ciddi ama iyiye gidiyor

Slovakya Başbakanı Robert Fico’nun yeni bir ameliyat daha olduğu ve sağlık durumunun olumluya dönmeye yaklaştığı kaydedildi.

Yurthaber 20-05-24 07:51

Bursa'da acı olay! Hava almak için çıktığı evinin balkonundan düşüp öldü

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, apartmanın 4'üncü katındaki evinin balkonuna hava almak için çıkan Selçuk Kaya dengesini kaybedip beton zemine düştü. 38 yaşındaki Kaya olay yerinde yaşamını yitirdi. 

Haber 20-05-24 01:15

Yurdun dört bir yanında 19 Mayıs coşkusu! 1919 metrelik bayrak açıldı, balonlar havalandı, konserler verildi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı yurdun dört bir yanında coşkuyla kutlanıyor. Samsun’da 1919 metrelik bayrakla "Fener Alayı ve Gençlik Haftası Yürüyüşü" düzenlendi. Kapadokya'da sıcak hava balonları Türk bayraklarıyla havalandı. İşte birçok ilden gelen renkli görüntüler.

Haber 19-05-24 08:45

Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen fizik tedaviye başladı! Sağlık durumu hakkında ilk kez konuştu

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği 'Abdullah Ünal' karakteri ile adından söz ettiren Settar Tanrıöğen 26 Ocak'ta bilinç bulanıklığı şikayetiyle hastaneye gitmiş ve yapılan tetkikler sonrası beyin kanaması geçirdiği ortaya çıkmıştı. 1.5 aylık süreçte tam 3 kez ameliyat olan ünlü isim sağlık durumu hakkında ilk kez konuştu...

Kulis 18-05-24 12:08

Suikast girişimine uğrayan Başbakan Fico hastaneden çıkamadı! Bir daha bıçakaltına yattı

Slovakya Başbakanı Robert Fico geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıya uğramıştı. Sağlık durumu yakından takip edilen başbakan Fico için Roosevelt Hastanesi Müdürü Lapunikova'dan "Bilinci açık, durumu istikrarlı ama hala yoğun bakımda tutuluyor. Durumu son derece ciddi" açıklaması geldi.

Haber 17-05-24 16:53

9 aylık bebeğin ölümle burun buruna geldiği korkunç anlar! Ağaç devrilerek karyolasının üzerine düştü.... Saniye saniye bebek monitörüne yansıdı

Avustralya'nın Sidney şehrinin Avalon Beach bölgesinde şiddetli fırtına nedeniyle bir ağaç devrilerek evin çatısına çarptı. Çatıdan içeri giren ağaç 9 aylık bebeğin karyolasına çarptı. Küçük Ned olayı ufak sıyrıklarla atlatırken ailesi durumu mucize olarak değerlendirdi.

Trend 17-05-24 15:33

Tatile gitmek için iş yeri izin vermeyince öyle bir yol buldu ki... İkiz kız kardeşi yerine geçti! Şeytanın aklına gelmez

TikTok'ta 'Ari Chance' kullanıcı adıyla paylaşım yapan genç bir kadın tatile çıkabilmek için iş yerinden izin istediğini ve şartların uymaması üzerine kendisine izin verilmediğini söyledi. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımında izin alamaması üzerine kendisinin yerine iş yerine ikiz kardeşinin gittiğini ifade eden Chance patronunun durumu fark etmesi üzerine kendisine gönderdiği maili paylaştı.

Trend 17-05-24 10:53

Günlerdir yoğun bakımdaydı... Yeşilçam yıldızı Ahu Tuğba taburcu oldu! Yemek yiyemiyor, mamayla besleniyor

Yeşilçam'ın efsanevi oyuncusu Ahu Tuğba yaklaşık 3 hafta önce Amerika'nın Los Angeles şehrinde trafik kazası geçirmişti. Kaburgaları kırıldığı öğrenilen Ahu Tuğba'nın sağlık durumu hakkında yeni bir açıklama geldi. Katolik Hastanesi'nden taburcu olan ünlü isim fizik tedavi görmeye başlayacak.

Magazin 16-05-24 17:36

İstanbul'daki çarpıcı araştırma ortaya koydu! Bu ilçeler sıcaklığı daha çok hissediyor

İstanbul'da sıcak havayla ilgili yapılan bir çalışma, dikkat çeken verileri ortaya koydu. Buna göre; plansız yapılaşma ve ormansızlaşma sıcaklıkların daha çok hissedilmesine yol açıyor. Çalışmaya göre; yaz aylarında sıcak hava en çok kentin güneyinde bulunan Kartal ve Maltepe'de yüksek ölçüldü. Araştırmada, ormanlık alanla çevrili Çatalca'nın, sıcaklıktan en az etkilenen ilçe olduğu tespit edildi.

Haber 16-05-24 15:51

Futbolcunun eşi Kütahya'da yayalara çarptı! Kaza sonucu 2 kişi yaralandı

Kütahya'da futbolcunun eşi üst geçidin altında yayalara çarptı. Kaza sonucu iki kişi yaralandı. Kazayı gören diğer sürücüler yaralıların yardımına koşarken, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazaya karışan otomobilin sürücüsü futbolcunun eşi çıktı. İşte detaylar...

Haber 16-05-24 01:08

Emlak vergisi 1. ve 2. taksiti ne zaman?

Emlak vergisi taşınmaz mülklere, konutlara sahip olan vatandaşların muaf tutulmadıkları sürece ödemek ile yükümlü oldukları vergi türlerinden biridir. Bu vergiyi ödememe durumu çeşitli cezai yaptırımlara tabidir. Ödemeler 1 yıl içinde ve 2 ayrı takside bölünerek de yapılabilmektedir. Peki emlak vergisi 1. ve 2. taksiti ne zaman?

Haber 15-05-24 22:31

Meteoroloji yeni raporu yayınladı! Birçok il için sağanak yağış uyarısı geldi: İstanbul, İzmir ve Ankara...

Yaz ayının yaklaşmasıyla birlikte 'hava ne zaman ısınacak?' sorusu merak ediliyor. Mevsim normalleri altında seyreden sıcaklık değerleri artışa geçiyor. Türkiye’de birçok bölge için yer yer gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapılırken, mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklığında ise 2-4 derece artış beklendiği açıklandı.

Manşet 15-05-24 20:30

Terör örgütüne yeni darbe! 12 terörist etkisiz hale getirildi

Irak'ın kuzeyinde 12 terörist hava harekatıyla etkisiz hale getirildi.

Haber 15-05-24 11:28

Yasaklı madde etkisindeki anne 4 aylık bebeğini üçüncü kattaki evinin camından aşağıya sarkıttı... Polis anında müdahale etti

İskoçya'nın Lanarkshire bölgesinde bir apartmanın üçüncü katındaki dairesinden 42 yaşındaki Natalie Hutchison isimli bir kadın 4 aylık bebeğini aşağıya sarkıttı. Uyuşturucu madde etkisinde olduğu belirtilen anne 9 metre yükseklikteki evinin penceresinden bebeğini dakikalarca baş aşağıya salladı. Durumu gören vatandaşlar anında durumu polise haber verdi.

Trend 15-05-24 11:22

EYT'den emekli oldu, emeklilik hayali kısa sürdü! 9 ay emekli maaşı aldı, sonrasında ise...

Antalya’da yaşayan aşçı Taner Baysal (46), EYT düzenlemesiyle emekli oldu. Ancak emeklilik hayali kısa süren Baysal'ın 9 ay sonra emekliliği iptal edildi. Emekli maaşı yatmayınca durumu fark eden Baysal'a 27 yıl öncesinden borcu olduğu söylendi. Baysal ödeme yapıp tekrar başvurarak yeniden emekli oldu. Ancak bu kez de 9 ay boyunca ödenen toplam 101 bin liranın da Baysal’dan tahsil edileceği bildirildi. İşte detaylar...

Haber 14-05-24 10:30

Türk Hava Yolları uçağında gergin anlar! Saatlerce beklediler...

İstanbul’dan Elazığ’a gitmesi planlanan Türk Hava Yolları'nın alt şirketi AJet uçağı, saatlerce içinde yolcuyla havalimanında bekledi. Havasızlıktan zor anlar yaşayan yolcular, duruma tepki gösterdi. Uçağın neden zamanında kalkmadığına dair açıklama yapılmadı.

Haber 14-05-24 09:59

Ölen turistin külleri Marmaris’i karıştırdı! Vatandaş tepki gösterdi, ilçe sağlık müdürlüğü harekete geçti…

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşanan olay ilçeyi karıştırdı. Bir grup İngiliz turist ölen yakınlarının küllerini kendi içlerinde düzenledikleri bir törenle denize döktü. Durumu görenler ise bu duruma tepki gösterdi. Ölmüş bir insanın küllerinin kıyıya bu kadar yakın bir şekilde denize atılmasının doğru olmadığı ifade edildi.

Haber 14-05-24 09:05

Juventus'ta forma giyen milli yıldızdan EURO 2024 öncesi kötü haber!

İtalyan devi Juventus'ta top koşturan milli futbolcu Kenan Yıldız omuzundan sakatlandığı öğrenilirken, milli futbolcunun durumu salı günü yeniden değerlendirilecek. İşte detaylar...

Spor 13-05-24 22:15

Hikayesine kimse inanamıyor! 10 yaşında açlık ve susuzluk hissi bir anda kayboldu: 16 yıldır ne yemek yedi ne de su içti!

Drew Binsky ismindeki bir YouTuber, Etiyopya'daki bir kadının evini ziyaret etti. Muluwork Ambaw isimli kadın 16 yıldan fazla bir süredir ne yemek yiyor ne de su içiyor. Yaşadığı durumu "Tanrı'nın işi" olarak niteleyen Muluwork, bir daha yemek yemeyeceğini düşünüyor ve tuvalete çıkma ihtiyacı ihtiyacı da hissetmiyor. Doktorlar ise genç kadının sağlık durumunun 'mükemmel' olduğunu ifade ediyor.

Manşet 13-05-24 13:05

Emre Mor için çarpıcı açıklama! ''Yardım edemiyoruz''

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Galatasaray mağlubiyetinin ardından Emre Mor'un durumu hakkında konuştu. Tolunay Kafkas, "İyi bir Emre Mor elbette önemli silah. Sıkıntıları var, biz de yardım edemiyoruz. Kendisinin aşması lazım." diyerek kafalarda soru işareti bıraktı.

Spor 13-05-24 08:02

SON DAKİKA: Aslan şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı! Galatasaray öldü öldü dirildi, galibiyet golü 90'da geldi... İşte güncel puan durumu

Son dakika... Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray deplasmanda Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Sarı-Kırmızılılar 1-0 geriye düşerken rakibi karşısında bulduğu gollerle karşılaşmadan 3-2 galibiyetle ayrılmayı başardı ve 3 puanın sahibi oldu. İşte detaylar...

Spor 12-05-24 21:00

SON DAKİKA: Milli okçu Mete Gazoz, Açık Hava Avrupa Okçuluk Şampiyonası Klasik Yay Erkekler dalında altın madalya kazandı!

Son dakika... Mete Gazoz, Açık Hava Avrupa Okçuluk Şampiyonası Klasik Yay Erkekler dalında altın madalya kazandı. Gazoz bu başarısıyla, aynı anda olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu ünvanlarını elinde bulunduran ilk isim olarak tarihe geçmeyi başardı. İşte detaylar...

Spor 12-05-24 17:03

Galatasaray'ın iki yıldızı Trabzonspor'a gidiyor! Önümüzdeki yıl için anlaşma sağlandı...

Galatasaray önümüzdeki sezonun kadro yapılanmasına şimdiden başladı. Takımda forma giyemeyen oyuncuları belirleyen sarı-kırmızılılar, bu isimlerin menajerlerine durumu iletti ve yolların ayrılacağını söyledi. Trabzonspor da bunu fırsat bilip iki oyuncuyla görüşmelere başladı.

Spor 12-05-24 16:55

12 Mayıs pazar hava durumu tahmini! Meteoroloji'den 19 il için sarı kodlu uyarı: Kuvvetli olacak!

12 Mayıs pazar (bugün) hava durumuyla ilgili son tahminler geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 19 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Kuvvetli sağanak yağış nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli olmaları istendi. İşte 12 Mayıs il il hava durumu tahminleri...

Haber 12-05-24 07:18

Şaşırtan anıt! Adıyaman’da köylüler tesadüfen bulmuştu! Askeri helikopterlerle taşındı…

Adıyaman'da 26 Eylül 2023'te kabartma heykel gören köylüler, durumu yetkililere bildirmişti. Ekipler tarafından ise bölgenin kült (kutsal alan) alan olduğu belirlenmişti. Alanda tokalaşma sahnesinin olduğu kabartma ile yazıtların yer aldığı steller bulunmuştu. Eserler askeri helikopterle halatlar yardımıyla taşınmıştı. 2 bin 100 yıllık olduğu değerlendirilen tokalaşma anıtı ve yazıt, Perre Antik Kenti'nde sergilenecek.

Haber 11-05-24 14:17

Fenerbahçe'de 'başkanlık yarışı' trafiği: Ali Koç ve Sadettin Saran görüşmesi başladı: Aziz Yıldırım hamlesi...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile adı başkan adayları arasında anılan Sadettin Saran'ın bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Görüşmenin detayları içinse çarpıcı bir iddiada bulundu. Öte yandan daha önce bu durumu yalanlasa da Aziz Yıldırım da seçim hazırlığı yaptığı dile getirildi.

Spor 11-05-24 13:28

Karısını adım adım takip edip başka bir adamla yakaladı! O anları saniye saniye kameraya kaydetti... Sosyal medyada gündem oldu

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde bir adam karısının kendisini aldattığı anları saniye saniye kameraya kaydederek ifşa etti. Kocasını aldatırken yakalanan kadın ise durumu ilk başta reddederken bir yandan da battaniyeyle yüzünü kapatmaya çalışıyordu. O anlar sosyal medyada viral oldu.

Trend 11-05-24 12:59