The Handmaids Tale Dizisi Haberleri

Üç Cisim Problemi'nden The Witcher'a diziye uyarlanan en iyi kitaplar

Dizi ve kitapların gücüne tanık olmaya hazır mısınız? Etkileyici hikayeleriyle bizi hem güldüren hem de ağlatan bu yapımlar, edebiyatın büyüsünü ekrana taşıyor. Üç cisim probleminden The Witcher serisine uzanan bir yolculuk sizi bekliyor! Kitapların sayfalarından fırlayan karakterler, televizyon ekranlarında hayat buluyor ve izleyicileri derinden etkiliyor. Siz de bu benzersiz deneyimi yaşamak için içeriğimize bir göz atabilirsiniz. İşte dizisi olan kitaplar seçkisini içeren listemiz!

Haber 2024-05-11 14:14:56

The Simpsons (Simpsonlar) yine formda! İşte 2023 yılında gerçekleştiği iddia edilen birbirinden çılgın tahminleri... Sosyal medyayı hareketlendirdiler

Otuz yılı aşkın süredir devam eden The Simpsons (Simpsonlar), 2023 yılında da kehabetleri sayesinde sosyal medyayı bir hayli meşgul etmeyi başarmıştı. Yıllardır devam eden gizemli kehanetlerin çizgi dizisi Simpsonlar, bu yıl bir dizi tüyler ürpertici tahminle yeniden hayranlarını şaşkına çevirmeyi başardı. İşte sosyal medyayı kasıp kavuran 2023 Simpsonlar tahminleri...

Trend 2023-12-21 14:36:56

Ece Sükan derin göğüs dekoltesiyle büyüledi! Transparan tarzı olay oldu

Son olarak başrollerini Çağatay Ulusoy, Salih Bademci ve Şifanur Gül'ün paylaştığı Netflix'in sevilen dizisi Terzi'de 'Suzi' karakterine hayat veren ünlü isim Ece Sükan önceki akşam düzenlenen GQ Türkiye 2023 'Men of The Year' gecesinde tarzıyla dikkat çekti. Kırmızı transparan bir elbise diyen Sükan derin göğüs dekoltesiyle adeta büyüledi.

Magazin 2023-12-20 17:19:44

Ünlü diziyi bırakıp cepheye katılmıştı! Fauda hayranları büyük şok yaşadı: Dizinin yapımcılarından Matan Meir Hamas'ın bubi tuzağıyla öldü

İsrail yapımı Fauda dizisi, Gazze'de yaşananları tıpkı The Simpsons gibi yıllar öncesinden öngördüğü yorumlarıyla gündemde. Dizi ekibinden Matan Meir (38) Gazze'ye saldıran askerler arasına katılmıştı. Dizinin hayranlarında şok etkisi yaratan bir gelişme yaşandı, resmi açıklama gecikmedi.

Trend 2023-11-13 15:00:33

Simpsonlar değil bu kez Fauda bildi! Dünya gündemini değiştiren saldırıdan 8 sene önce çekilen o sahne ve çok şaşırtan İran, Netanyahu detayı! 'Çok kan akacak'

MYNET DETAY HABER | Dünya gündemine damgasını vuran birçok olayı yıllar önce bilmesiyle dillerden düşmeyen The Simpsons'ın namını bu kez İsrail yapımı Fauda dizisi devraldı. 7 Ekim'de patlak veren Hamas-İsrail çatışmalarının detaylarını işleyen dizideki o sahne viral oldu. Dikkat çekici olan ise dizinin yayınlanma tarihinin 2015 olması...

Haber 09-11-23 11:23

'The Crown' efsanesi sona eriyor! Final sezonunun yeni afişi paylaşıldı... Sosyal medyada gündem yarattı

İngiliz Kraliyet ailesini anlatan The Crown dizisi final sezonuyla ekranlara gelmek için hazırlanıyor. İlk bölümüyle 16 Kasım'da ikinci kısmıyla 14 Aralık'ta hayranlarıyla buluşacak olan dizinin final sezonundan yeni bir afiş paylaşıldı. Final sezonu afişi herkesi heyecanlandırdı.

Trend 27-10-23 15:42

Pornografik sahneler eleştirilmişti! HBO, The Idol için kararını verdi

The Weeknd ve Lily-Rose Depp'in başrolleri paylaştığı "The Idol" dizisi, hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından yerden yere vurulmuştu. HBO, tartışmalı diziyi sadece beş bölümlük kısaltılmış bir sezonun ardından iptal etti.

Magazin 29-08-23 07:53

'Atatürk' dizisi nerede yayınlanacak? Karar tepki çekmişti... Şirketten açıklama geldi

Disney Plus platformu daha önce yayınlayacağını duyurduğu, Aras Bulut İynemli'nin başrolünü oynadığı Atatürk dizisini iptal etmişti. Söz konusu iptal kararı Türkiye'de gündem olmuş ve birçok kişi tarafından tepki çekmişti. 29 Ekim'de yayınlanması planlanan dizinin film olarak televizyon ve sinemalarda gösterileceği duyuruldu. Söz konusu açıklama, The Walt Disney Company'den geldi. İşte haberin detayları...

Haber 02-08-23 18:31

Sosyal medya bu Simpsons kehanetini konuşuyor! Yeni savaşın adresini verdi: Kosova-Sırbistan... Sonbaharı işaret etti

Amerika Birleşik Devletleri’nin en uzun soluklu dizisi The Simpsons (Simpsonlar) kahenetleriyle dünya genelinde gündem olmaya devam ediyor. Geleceği öngörme konusundaki başarısıyla fenomene dönüşen dizinin son kehaneti sosyal medyayı salladı. ABD'li gazeteci Natalie Morris, Simpsonlar’ın bir sahnesinin 2023 sonbaharında Kosova-Sırbistan savaşının yaşanacağını öngördüğünü iddia etti.

Trend 18-07-23 08:07

Simpsonlar Threads'i de mi bildi? Sosyal medya çalkalanıyor: O paylaşım ortalığı karıştırdı!

1989 yılında yayın hayatın başlayan The Simpsons (Simpsonlar) dünyanın en uzun soluklu dizisi olmanın yanında dünya genelindeki olayları tahmin etmesiyle de bir fenomen olarak karşımıza çıktı. Simpsonlar’ın kehanetleri sosyal medyada gündem olurken, son olarak "Simpsonlar Threads'i de mi bildi?" sorusu gündeme geldi. Bir sosyal medya kullanıcısının paylaştığı görsel ile birlikte sosyal medya "The Simpsons Threads" iddiasıyla adeta çalkalanıyor.

Trend 08-07-23 10:17

Sosyal medya bu kehanetleri konuşuyor! Simpsonlar (The Simpsons) yine gündemde... “Henüz gerçekleşmemiş kehanetleri” denildi

Dünyanın en uzun soluklu dizisi olarak yayın hayatına devam eden Simpsonlar (The Simpsons) geleceği öngörme konusunda global bir üne sahip. Fenomen dizinin pek çok olayı bölümlerinde önceden anlattığını savunan hayranları Titanik keşif denizaltısına dair kehanetten sonra sosyal medyadan dizinin henüz gerçekleşmemiş kehanetlerini listeledi.

Trend 05-07-23 15:34

Kaybolan denizaltından sonra gündemdeydi! Simpsonlar yazarı Mike Reiss, “Titan kehanetine” böyle yanıt verdi

Amerika’nın en uzun soluklu dizisi Simpsonlar (The Simpsons) yayın hayatı boyunca büyük olayları yıllar öncesinde tahmin etmesiyle ünlendi. Geleceği gördüğü iddia edilen The Simpsonlar’ın son olarak ise Titanik’e turistik gezi düzenleyen Titan denizaltısının kaybolmasını 2016 yılındaki bir bölümde bildikleri iddia edildi. Bölümün yaratıcısı Mike Reiss ise iddialara yanıt verdi.

Trend 24-06-23 13:59

Sosyal medya bunu konuşuyor! The Simpsons (Simpsonlar) Titanik’i ziyaret eden denizaltının kaybolacağını bildi mi?

1989 yılında yayın hayatın başlayan The Simpsons (Simpsonlar) dünyanın en uzun soluklu dizisi olmanın yanında dünya genelindeki olayları tahmin etmesiyle de fenomene dönüştü. Simpsonlar’ın kehanetleri sosyal medyada dolaşırken son olarak dizinin Titanik’i ziyaret etmek için turistik gezi düzenleyen ve haber alınamayan denizaltının battığını bildiği ileri sürüldü.

Trend 22-06-23 11:47

The Idol gündemden düşmüyor! 'Tarihin en kötü seks sahnesi...' 7 milyon izleyici kaybetti

Müzisyen The Weeknd ve Johnny Depp'in kızı Lily-Rose Depp'in başrollerini paylaştığı HBO dizisi 'The Idol' gündemden düşmüyor. 2. bölümüyle büyük tepki çeken dizideki müstehcen sahneler 'Tarihin en kötü seks sahnesi...' olarak damgalandı. Dizi daha ikinci bölümde ciddi bir izleyici kaybetti.

Magazin 15-06-23 15:43

The Idol dizisi 2. bölüm bu sefer mastürbasyon sahnesiyle tepki çekti

HBO imzalı "The Idol" dizisi yayınlanmadan olay olmuştu. 2 bölümü yayınlanan dizideki müstehcen sahnelere tepki yağıyor. The Weeknd ve Lily-Rose Depp'in oynadığı dizide mastürbasyon sahnesi son olarak büyük tepki çekti.

Magazin 13-06-23 06:58

The Marvelous Mrs. Maisel'in güzel oyuncusu transparan giydi! Sütyen yerine...

The Marvelous Mrs. Maisel dizisi ile ünlenen oyuncu Rachel Brosnahan, Met Gala'nın iddialı isimleri arasında yerini aldı. Rachel Brosnahan cüretkar görüntüsüyle adından söz ettirdi. Sütyensiz seçimiyle adından söz ettiren oyuncu hayranlarından tam puan aldı.

Magazin 02-05-23 12:12

Kore yapımı drama The Glory'nin yıldızı Song Hye Kyo’nu bir de Instagram’da görün! İddialı pozlar

Kore yapımı The Glory dizisi son dönemin beğenilen yapımları arasında yer alıyor. The Glory’nin güzeller güzeli yıldızı Song Hye Kyo sosyal medya hesabından iddialı pozlarını paylaştı. Ünlü isim güzelliğiyle adeta takipçilerini büyüledi.

Magazin 12-04-23 12:45

Çeşitli efsaneler konuşuluyor, The Last Of Us dizisiyle ünlendi! Nadir rastlanıyor, İstanbul'da görüldü: Birçok hastalığa iyi geliyor

The Last Of Us dizisi ile izleyici kitlesi arasında merak konusu olan zombi mantarı, dünya genelinde çeşitli efsanelerin konuşulmasına neden oldu. Uzun araştırmalar sonucu İstanbul Samandıra Ormanı'nda zombi mantarına rastlayan uzman isimler, tıbbi yönü bulunan mantarın bilinmeyenlerini anlattı. Mikolog Selime Semra Erol, mantarın mesane tümörünü durdurduğunu, günlük enerji seviyesini yükseltici ve metabolizmayı hızlandırıcı gibi birçok şeye iyi geldiğini açıkladı.

Haber 27-03-23 11:31

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer ne iş yapıyor?

Kıvanç Tatlıtuğ, Aile dizisi nedeniyle oldukça yoğun araştırılıyor. Aslan Soykan karakteriyle ekranlara geri dönen ünlü oyuncunun kariyeri, dizileri, filmleri merak ediliyor. Ünlü oyuncu ve eski manken, 2002 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştu. Tatlıtuğ, 2016 yılından beri Başak Dizer ile evli. Peki Kıvanç Tatlıtuğ kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Magazin 07-03-23 17:53

The Last of Us dizisi gerçek olabilir! Zombi enfeksiyonuna yakalanmamız imkansız değil

Aynı isimli oyundan uyarlanan The Last of Us, geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Dizi, özellikle oyunseverlerin büyük ilgisini gördü. Dizide hayatta tek başına kalan kaçakçı Joel ve 14 yaşında bir kız olan Ellie'nin hikayesi konu ediniliyor. The Last of Us'ın dünyasında kurbanları zombiye dönüştüren küresel bir salgın da işleniyor. İngiliz basını "dizinin zombi enfeksiyonu gerçek" derken, uzmanlara göre ise benzer bir parazitin insanlara bulaşmak için evrim geçirmesi ihtimal dışı değil.

Haber 23-01-23 13:18

Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in yeni dizisi Benim Adım Farah ne zaman başlayacak? Benim Adım Farah konusu ne?

Yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olan Benim Adım Farah dizisi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in başrolünü paylaştığı dizi The Cleaning Lady dizinin uyarlaması olarak ekranlara gelecek. İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 29-12-22 11:46

Milyonlar bu diziyi konuşuyor! Wednesday 2. sezon ne zaman yayınlanacak? Wednesday 2. sezon olacak mı?

Netflix'in The Addams Family spin-off'u olan Wednesday dizisi izleyicisinden tam not aldı. İlk sezonu bir çırpıda bitiren izleyiciler Wednesday 2. sezon olacak mı? Wednesday 2. sezon ne zaman yayınlanacak? gibi soruların yanıtlarını yoğun bir şekilde araştırıyorlar. Milyonların konuştuğu bu dizi ilk haftasında 341,23 milyon saat izlendi ve TV listelerinde zirveye yerleşmeyi başardı...

Magazin 09-12-22 12:10

Efsane zombi dizisi The Walking Dead'in 12 yıllık ekran macerası sona erdi! The Walking Dead 177. bölümüyle final yaptı

Tüm dünyada 12 yıl boyunca büyük bir ilgiyle izlenen fenomen dizi The Walking Dead, final yaparak ekranlara veda etti. Robert Kirkman'ın çizgi roman serisinden esinlenen Frank Darabont ve Angela Kang ikilisi tarafından televizyona uyarlanan The Walking Dead dizisi, şimdiye kadar 177 bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı.

Magazin 21-11-22 20:32

Netflix'in fenomen dizisi The Crown bugün dönüyor! Prömiyerden çok özel anlar...

İngiltere'nin başkenti Londra'daki Kraliyet Tiyatrosu'nda Netflix'in en popüler yapımlarından olan "The Crown" dizisinin 5. sezonun prömiyeri yapıldı. The Crown prömiyerine tüm oyuncular katıldı.

Magazin 09-11-22 11:00

Güç Yüzükleri (The Rings of Power) 2. sezon ne zaman? Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri 2. sezon tarihi belli oldu mu?

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisi 17 Ekim tarihinde sezon finali yaptı. Bu gelişmenin ardından dizinin sıkı takipçileri Güç Yüzükleri 2. sezona dair araştırmalarına başladı. İlk sezonunda 8 bölüm yayınlanan Güç Yüzükleri dizisi dünya genelinde büyük bir ilgi gördü. Peki, Güç Yüzükleri (The Rings of Power) 2. sezon ne zaman? Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri 2. sezon tarihi belli oldu mu? İşte yeni sezona dair merak edilenler...

Magazin 01-11-22 23:26

The Office dizisi 'El Mektep' adıyla Suudi Arabistan'a uyarlandı! Afişi sosyal medyada yayınlandı

Ricky Gervais ile Stephan Merchant’ın yaratıcısı olduğu kült komedi dizisi The Office'in Arapça uyarlaması geliyor. MBC Stüdyoları, BBC ile yapılan anlaşma sonrası diziyi Suudi Arabistan için 'El Mektep' adıyla çekiyor. BAFTA ve Altın Küre ödüllü İngiliz komedi dizisi The Office'in uyarlaması olan yapımdan bir poster de yayınlandı. Dizinin yayınlanan afişi ise sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 19-10-22 22:31

Tüm dünyada merakla bekleniyordu! HBO dizisi The Last of Us'tan ilk fragman yayınlandı!

HBO'nun merakla beklenen dizisi 'The Last of Us'tan ilk fragman yayınlandı. Popüler video oyunu The Last of Us'ın uyarlaması olan dizinin 10 bölümlük ilk sezonu, 2023'te izleyicilerle buluşacak.

Magazin 27-09-22 22:32

Kraliçe II. Elizabeth'in ölümünün ardından The Crown'ın izlenmeleri fırladı

Kraliçe II. Elizabeth'in ölümünün ardından Netflix dizisi The Crown'a olan ilgide de büyük artış yaşandı. Kraliçe'nin hükümdarlık dönemini işleyen kurgusal yapım, 5. sezonunun yayımlanmasına birkaç ay kala Netflix listelerinde üst sıralara yükselmekle kalmadı, tüm platformlar genelinde en çok izlenen diziler arasında girdi.

Magazin 13-09-22 12:35

The Crown hayranlarına kötü haber! Kraliçe II. Elizabeth'in ölümünün ardından ara verilecek

Kraliçe II. Elizabeth'in hükümdarlığını konu alan Netflix dizisi The Crown'ın 6. sezonunun yapımı, Kraliçe'nin ölümünün ardından durduruldu.

Magazin 09-09-22 15:55

İngiliz Kraliyet ailesini anlatan The Crown dizisi yeni sezona hazır! Prens William ve Kate Middleton’u canlandıracak isimler belli oldu

İngiliz Kraliyet ailesini anlatan The Crown dizisi 6. sezonuyla sevenleriyle buluşmak için gün sayıyor. Dünya genelinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizi yeni sezonunda Prens William ve Kate Middleton’un hayatına odaklanacak. Kraliyet ailesinin popüler isimleri Prens William ve Kate Middleton’u canlandıracak oyuncular belli oldu.

Trend 05-09-22 17:44

Natalie Portman'a büyük şok! Film setine silahlı baskın

Luc Besson'un "Léon" adlı filminde canlandırdığı rolle dünya çapında üne kavuşan Natalie Portman'ın çekimleri süren "Lady in the Lake" adlı dizisi askıya alındı. Çekimler, bir grup kişinin tehditleri sebebiyle durduruldu.

Magazin 02-09-22 14:58

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ GÜÇ YÜZÜKLERİ 1. BÖLÜM İZLE! Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri ne zaman, saat kaçta? Nereden izlenir?

Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri dizisi J. R. R. Tolkien'in The Hobbit ve The Lord of the Rings eserlerindeki olaylardan binlerce yıl öncesini işliyor. Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark ve Ismael Cruz Córdova gibi oyuncuların rol aldığı dizi 2 Eylül 2022 Cuma günü ekrana geldi. Birçok kişi internette "Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri 1. bölüm izle" konu başlığını araştırıyor. Peki, Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri ne zaman, saat kaçta? Nereden izlenir?

Magazin 02-09-22 13:39

House Of The Dragon dizisi ikinci sezon onayını aldı

Game of Thrones'un devam dizisi olarak geçen hafta ilk bölümü yayınlanan ve izlenme rekoru kıran House Of The Dragon'un ikinci sezonu resmen onaylandı. Onay haberi, beklenenden çok daha erken geldi.

Magazin 27-08-22 14:11

House of the Dragon yayınlandı mı, nerede yayınlandı? Game of Thrones dizisi House of the Dragon konusu nedir, oyuncuları kimler?

House of the Dragon dizisinin 1. bölüm fragmanı bir süre önce gösterime girmişti. Fenomen dizi Game of Thrones'un 300 yıl öncesini anlatan HBO'nun yeni dizisine ilişkin ayrıntılar merak konusu oldu. Peki ilk sezonu 10 bölümden oluşacak olan House of the Dragon konusu nedir? Game of Thrones dizisi House of the Dragon oyuncuları kimler?

Magazin 21-08-22 22:16

House of the Dragon konusu nedir? Game of Thrones dizisi House of the Dragon oyuncuları kimler, ne zaman yayınlanacak?

House of the Dragon dizisinin fragmanı yayınlandı. Fenomen dizi Game of Thrones'un 300 yıl öncesini anlatacak olan HBO'nun yeni dizisine ilişkin detaylar vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Dizinin ilk bölümünün 10 bölümden oluşacağı aktarıldı. Peki House of the Dragon konusu nedir? Game of Thrones dizisi House of the Dragon oyuncuları kimler, ne zaman yayınlanacak?

Magazin 19-08-22 11:36

House of the Dragon’un yıldızı Matt Smith'ten seks sahnesi itirafı

Game of Thrones’un yeni dizisi House of the Dragon'un oyuncularından Matt Smith, seks sahneleriyle ilgili yaptığı itirafla gündeme geldi. Doctor Who ile ününe ün katan başarılı oyuncu Matt Smith çekimler sırasında kendisini "Başka bir seks sahnesine daha ihtiyacımız var mı?" diye sorarken bulduğunu açıkladı. Matt Smith açıklaması gündem olurken House of the Dragon yayın tarihi de merak edildi.

Magazin 08-08-22 10:34

The Sandman konusu nedir? Netflix'in en pahalı dizisi Sandman The Sandman oyuncuları kimlerdir, uyarlama mı?

The Sandman dizisi bugün Netflix'te yayınlandı. Vatandaşlar tarafından merak konusu olan dizi oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Netflix'in en pahalı yapımlarından biri olan dizde Tom Sturridge oynuyor. Peki The Sandman konusu nedir? Netflix'in en pahalı dizisi Sandman The Sandman oyuncuları kimlerdir, uyarlama mı? Detaylar haberimizde...

Magazin 05-08-22 17:01

Game of Thrones'un devam dizisi House of Dragon'dan ilk fragman geldi

Game of Thrones'un devam dizisi House of the Dragon'dan ilk fragman yayınlandı. HBO yapımı dizi, Game of Thrones'un 200 yıl öncesini konu alacak.

Magazin 22-07-22 00:03

Korkunç kaza! The Chosen One dizisinin iki başarılı oyuncusu hayatlarını kaybetti

Meksika'da yaşanan trafik kazasında Netflix dizisi "The Chosen One"ın iki oyuncusu Raymundo Garduno Cruz ve Juan Francisco Gonzalez Aguilar hayatını kaybederken, aralarında oyuncuların ve ekip üyelerinin de olduğu 6 kişi yaralandı.

Magazin 18-06-22 11:24

Andrew Garfield, sevenlerini üzen haberi duyurdu! Bir süre oyunculuğa ara verdiğini açıkladı

FX dizisi "Under the Banner of Heaven" ile ekranlara gelecek olan Andrew Garfield, yoğun geçen 2021 yılının ardından bir süre dinlemek istediğini söyleyerek oyunculuğa ara verdiğini açıkladı.

Trend 30-04-22 17:21

Paramount Plus'tan 'The Turkish Detective' dizisi geliyor: Haluk Bilginer ve Yasemin Kay Allen başrollerde

Başrollerinde Haluk Bilginer, Yasemin Kay Allen ve Ethan Kai'nin yer alacağı "The Turkish Detective" dizisinin hazırlıklarına başlandı. İddialı dizi Paramount Plus isimli dijital yayın platformunda 2023'te izleyici ile buluşacak. Günümüz İstanbul'unda geçecek dizinin çekimleri bu ay başlıyor.

Magazin 15-04-22 01:14

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi Yakamoz S-245'in yayın tarihi belli oldu

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Özge Özpirinçci, Meriç Aral ve Ertan Saban'ın yer aldığı 'Yakamoz S-245'in yayın tarihi açıklandı. Netflix'in sevilen dizisi Into The Night evreninin uzantısı olan Yakamoz S-245 dizisinin yönetmenliğini ise Tolga Karaçelik yapıyor.

Magazin 24-03-22 22:11

Antonio Banderas kimdir, nereli ve kaç yaşında? Kerem Bürsin ile resmini paylaşan Antonio Banderas'ın filmleri nelerdir?

Antonio Banderas, sosyal medya hesabında ünlü oyuncu Kerem Bürsin ile olan fotoğrafını paylaştı. Oyuncunun, Sen Çal Kapımı (Love is In the Air) dizisi ile yakaladığı başarıya vurgu yapan dünyaca ünlü aktör merak konusu oldu. Peki Antonio Banderas kimdir, nereli ve kaç yaşında? Kerem Bursin ile resmini paylaşan Antonio Banderas'ın filmleri nelerdir? İşte detaylar...

Magazin 21-03-22 12:06

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'nin oynadığı Halkın Hizmetkarı dizisi Netflix'e geri döndü

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'nin yıllar önce başrolünde oynadığı Halkın Hizmetkarı dizisi Netflix'te yeniden gösterime girdi. Zelenskiy devlet başkanı seçilmeden önce Servant of the People (Halkın Hizmetkarı) isimli dizide tesadüf eseri cumhurbaşkanı olan bir tarih öğretmeni rolünü canlandırıyordu.

Magazin 16-03-22 23:06

Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. sezon var mı? Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. sezon çekilecek mi?

Başrollerinde Hazal Kaya, Selahattin Paşalı gibi popüler oyuncuların yer aldığı bir Netflix dizisi Pera Palas'ta Gece Yarısı ilk sezonuyla seyircilerden tam not aldı. Hikayesi ve karakterleriyle izleyenleri hayran bırakan dizi Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın 2. sezonunun çekilip çekilmeyeceği merak konusu oldu. Pera Palas'ta Gece Yarısı, Charles King'in ''Midnight at the Pera Palas'' isimli kitabından uyarlandı. İşte merak edilenler...

Trend 07-03-22 15:47

Cansu Tosun, Alman dizisi Murder By The Lake’in yeni sezonunda katılacak

Kendisi gibi oyuncu olan Erkan Kolçak Köstendil ile mutlu bir evliliği olan Cansu Tosun, uzun süredir ara verdiği ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Sevilen isim Türk televizyonları yerine Alman yapımı ‘Murder By The Lake (Die Toten vom Bodensee)’ dizisini tercih etti. Sevilen Alman dizisinin yeni sezonuna Cansu Tosun’un konuk oyuncu olarak katılacağı açıklandı.

Trend 26-02-22 17:21

Yüzüklerin Efendisi dizisi tartışma yarattı! Siyahi elf olur mu?

Amazon'da ekrana getirilecek olan Yüzüklerin Efendisi (The Lord of the Rings) dizisinden ilk fotoğraflar paylaşıldı. Paylaşılan fotoğraflar sosyal medyanın gündemine oturdu. Merakla beklenen dizide siyahi elf olması ise tartışma konusu oldu. Siyah elf karakterinin kitaba uygun olmadığını söyleyen hayranlar, diziye sert eleştirilerde bulundu.

Magazin 12-02-22 15:14

Simpsonlar'ın bir kehaneti daha sosyal medyada gündem oldu! Metaverse detayını görenler şaşkınlığını gizleyemedi

Simpsonlar (The Simpsons) dizisi Donald Trump'ın başkanlığından, yeni tip koronavirüs (Covid-19) pandemisine kadar pek çok konudaki esrarengiz kehanetlerle gündem yaratmayı başardı. Şimdi ise sosyal medyada Simpsonlar'daki metaverse kehaneti ses getirdi. Metaverse, Facebook'un kurucusu ve Meta CEO'su Mark Zuckerberg sayesinde özellikle son dönemde dikkat çekmeyi başarmıştı. İşte Simpsonlar'daki metaverse tahmini...

Haber 06-02-22 14:17

Kehanetleri bir bir gerçekleşiyor! İşte Simpsonlar’ın 2022 yılında gerçekleşmesi öngörülen tahminleri...

Yakın gelecekteki olayları tahmin etmesiyle gündeme damgasını vuran Simpsonlar dizisi, yaşanan birçok önemli olaya daha öncesinde bölümlerinde yer vermesiyle ünlenmişti. Amerika Birleşik Devleti’nde yayınlanan ve tüm dünya popüler olan çizgi dizinin hayranları kehanetleri bulma konusunda adeta birbiriyle yarışıyor. Peki, The Simpsons çizgi dizisinin 2022 yılı kehanetleri neler? İşte 2022 yılında gerçekleşmesi öngörülen tahminler...

Trend 14-01-22 15:03