Yeni Kabine Ne Zaman Aciklanacak Haberleri

İnci Taneleri dizisinin sezon finali tarihi belli oldu!

Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı İnci Taneleri dizisinin ne zaman sezon finali yapacağı belli oldu.

Magazin 2024-05-07 11:32:58
ele

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine Toplantısı sonrası öğretmen atamaları açıklaması: 'Bakanlığımız bilgileri paylaşacaktır'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında önemli mesajlar verdi. Öğretmen adaylarının merakla beklediği atama konusunda da açıklamalar yapan Erdoğan, "Milli Eğitim Bakanlığımız yarın atamaya esas branş dağılımlarını, başvuru takvimini ve süreci paylaşacaktır. Fazla zaman kaybına tahammülümüz yok." ifadelerini kullandı.

Finans 2024-05-06 19:52:26

Kabine toplantısında fırtınalar koptu! Netanyahu'dan bakanların tehditlerine yanıt

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken Refah kentine kara saldırısı gündemdeki yerini koruyor. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, aşırı sağcı bakanların Gazze'deki işgalin yavaş ilerlediği eleştirilerine ve Refah'ın karadan işgali olmaması durumunda hükümetten çekileceklerine yönelik tehditlerine kabine toplantısında yanıt verdiği bildirildi. Kabine üyelerine seslenen Netanyahu'nun "Kimsenin bana ne yapacağımı söylemesine gerek yok" dediği aktarıldı.

Haber 2024-05-05 18:47:52

Ali Erbaş'a kiralanan lüks araçla alevlenen tartışmalara son noktayı koydu! Yatırımlar için olumlu konuştu: 'Çok umut verici sinyaller görüyoruz'

Ekonomik göstergeleri değerlendiren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın "Çok umut verici sinyaller görüyoruz" mesajı dikkat çekti. Yılmaz mayıs ayında yıllık enflasyonun zirve yapacağını ifade ederken önümüzdeki dört ayda "hızlı bir düşüş" yaşanacağını öne sürüp rakam verdi. "İyileşmeyi halk ne zaman hissedecek?" sorusunu yanıtlayan Yılmaz, son günlerde özellikle otomobil kullanımıyla gündeme gelen tasarrufla ilgili çarpıcı bir açıklama da yaptı.

Finans 2024-05-05 15:38:46

Enflasyon 17 ayın zirvesinde, milyonlar ara zam bekliyor! Uzman isim sinyalleri değerlendirdi: Masadaki diğer ihtimal...

Milyonlarca çalışan 'Asgari ücrete ara zam gelecek mi?' sorusunun yanıtını arıyor. TÜİK'in açıkladığı nisan ayı verilerinde enflasyon 17 ayın zirvesini gördü. Enflasyriondaki yükselişin ardından asgari ücrete ara zam beklentileri arttı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı temmuzda ara zamma kapıları kapattı ama ekonomi yönetiminin sinyalleri ne diyor? Yeni bir formül bulunabilir mi?

Finans 05-05-24 11:18

MEB'den öğretmen adaylarını heyecanlandıran açıklama geldi! Kaç atama yapılacak? Kontenjan dağılımı için tarih verildi

Öğretmen ataması bekleyen adaylar gözlerini Kabine toplantısına çevirirken kontenjan dağılımı için yeni bir açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Muhtemelen pazartesi günü hem atanacak öğretmen sayısı hem de branş bazında kontenjan dağılımları açıklanmış olur" dedi.

Egitim 04-05-24 14:52

Son dakika: BENZİN VE MOTORİNE İNDİRİM! Akaryakıtta Pazartesi gece yarısından sonra yeni tarife (4 Mayıs Cumartesi güncel benzin-mazot-LPG fiyatları)

Dün benzin fiyatı 28, motorin fiyatları 26 kuruş artmıştı, LPG’ye ise 1,64 TL indirim yapılmıştı. Bugün ise akaryakıt fiyatları için yeni bir son dakika gelişmesi yaşandı. Benzin ve mazot fiyatı Pazartesi gece yarısından itibaren değişecek. Peki 4 Mayıs 2024 Cumartesi güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara, İzmir benzin ve motorin fiyatı…

Finans 04-05-24 14:04

Sosyal medya kullanıcıları bu yoga görüntülerini konuşuyor! Kimse ne olduğunu anlayamadı... Bir gören bir daha baktı

Sosyal medyadan paylaşılan bir çift yogasına ait görüntüler kullanıcıların ilgisini çekti. 'Yeni nesil yoga' olarak sosyal medyadan paylaşılan görüntüler kullanıcıları adeta ikiye böldü. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı görüntülere tepki gösterirken diğer bir kısmı ise ne olduğunu anlayamadığını söyledi.

Trend 03-05-24 15:52

Altı yıl önce yaptırdığı dövmesini paylaşınca sosyal medyada viral oldu! Şimdi insanlar ne olduğunu bile anlayamıyor

TikTok'ta "Lydia Royce" kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın altı yıl önce yaptırdığı dövmesinin son halini paylaşınca bir anda viral oldu. TikTok'ta ince çizgili dövmelerin zaman içinde şeklinin bozulduğuna yönelik bir paylaşım gördükten sonra kendi dövmesini kontrol ettiğini söyleyen Royce, "Şimdi insanlar ne olduğunu bile anlayamıyor" ifadesini kullandı.

Trend 03-05-24 13:53

EMEKLİ MEMUR ZAMMI SON DAKİKA: 4 aylık enflasyon farkı sonrası yeni tablo! Muhammet Bayram, 'son yüksek zamlar' diyerek anlattı

Son dakika: SSK Bağ-Kur emekli zammı için aylık enflasyon belli oldu! TÜİK, Nisan ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. 4 aylık enflasyon verisinin ortaya çıkması ile de 16 milyon emeklinin Temmuz ayı için zam hesabı değişti. Peki Bağ-Kur SSK en düşük emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak? İşte emekli kök maaş ve en düşük emekli maaşı için düzenlemelerin detayları ve meslek meslek yeni memur zammı hesaplama tablosu.

Finans 03-05-24 10:04

4 aylık enflasyon ne olacak? TÜİK Nisan ayı TÜFE verisini açıklıyor: Emekli ve memur zammında yeni ipucu

Nisan ayına ait enflasyon rakamları açıklanıyor. Geri sayım başladı. Emekli zammı ve memur zammı için kritik ipucu TÜİK'ten gelecek. Ekonomistlere göre, Tüketici Fiyat Endeksi'nin Nisan ayında yüzde 3,22 artması bekleniyor. Peki memur ve emekli maaşı zammı ne olacak? İşte SSK Bağ-Kur (4a-4b) emekli maaşı zammı için yeni rakamlar…

Finans 03-05-24 08:08

Armağan Çağlayan Doğuş'a Şeyma Uygun ile evliliğini ve saksı pozunu sordu! Olay itiraf

“Şimdiki Aklım Olsaydı” serisinin yeni bölümünde Armağan Çağlayan'ın konuğu olan şarkıcı Doğuş açıklamalarıyla dikkat çekti. Bir dönem Şeyma Uygun ile evli olan Doğuş "Pişman mısın?" sorusuna bakın ne yanıt verdi. Doğuş saksı pozuna dair soruya da yanıt verdi.

Magazin 02-05-24 14:13

TikTok'un yeni akımı hızla yayıldı! Bu ikili kıyafet değiştirme akımını yapınca viral olmayı başardı... Ne izledim ben?

TikTok'ta her geçen gün yeni bir akım sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekerek viral oluyor. Son olarak TikTok'un yeni akımı kıyafet değiştirme oldu. Bu akıma dahil olan bir ikilinin kıyafet değiştirdiği anlarda ortaya çıkan sonuç bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından eğlenceli bulunurken bazı sosyal medya kullanıcılarının ise tepkisine neden oldu.

Trend 02-05-24 08:43

Öğretmen atamaları ne zaman? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin canlı yayında tarih verdi

Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Yeni öğretmen ataması ile ilgili gelişmeler merakla takip ediliyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tekin öğretmen atamalarında merakla beklenen tarih için "Kabine toplandıktan sonra Cumhurbaşkanımızın da kararını aldıktan sonra açıklamamızı yapacağız" ifadelerini kullandı.

Egitim 01-05-24 16:38

Ücretsiz doğal gaz dönemi bitti! Faturalar artık 150 lira daha fazla olacak

Ücretsiz doğal gaz ne zaman sona erecek? Nisan 2023’ten bu yana devam eden ücretsiz doğal gaz desteği için sürenin sonuna gelindi. Yaklaşık 20 milyon haneye verilen 25 metreküplük doğal gaz desteğinin sona ermesi ile faturalarda artık 150 TL’lik aylık destek de sona erecek. Öte yandan Mayıs ayında doğal gaz faturaları için fiyat tarifesi kararı da BOTAŞ tarafından açıklandı. İşte detaylar…

Finans 01-05-24 08:30

Prof. Dr. Naci Görür bu kez o ili işaret etti: ‘Bunları konuşmanın hiç anlamı yok!’

Deprem uyarıları en çok merak edilen Prof. Dr. Naci Görür bu kez Manisa’daki deprem tehlikesi üzerine konuştu. Manisa’nın aktif fay hatları üzerinde kurulduğunu belirten Görür, söz konusu canlı fayların 7 ve üzeri büyüklükte deprem üretme potansiyeline sahip olduğunu söyledi. Görür ayrıca, "Burada deprem olacak mı? Ne zaman olacak? Nasıl olacak? Bunları konuşmanın hiç anlamı yok. Bu bölge er geç depremle sınanacaktır" dedi.

Haber 01-05-24 07:26

MYNET ÖZEL | AK Parti kongreye gidiyor, kabine değişiyor! Değişim isteyenleri nasıl bir kongre süreci bekliyor? MYK’dan neler çıktı?

31 Mart seçimlerinin ardından geçen bir aylık süre zarfında seçimden 2. parti olarak çıkan AK Parti kongreye gidiyor. Bugün yapılan MYK, değişimden önceki son MYK olarak tanımlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 22 Mayıs'ta MKYK'yı toplayacak. Kabine değişikliği de öne çekiliyor. AK Parti'deki değişim bekleyen grubun rahatsızlığı ne? İşte detaylar...

Finans 30-04-24 17:35

Ses kısıklığına ne iyi gelir? Ses kısıklığı neden olur, nasıl geçer?

Ses kısıklığı, birçok insanın hayatında zaman zaman karşılaştığı yaygın bir sorundur. Genellikle ses tellerinin iltihaplanması veya hasar görmesi sonucu ortaya çıkar. Bu durum, sesin normal ton ve kalitesini kaybetmesine neden olur ve konuşurken veya şarkı söylerken zorluk yaşanmasına yol açabilir. Peki, ses kısıklığı neden olur, nasıl geçer?

Haber 30-04-24 15:10

4 aylık enflasyon ile emekli zammı ne olacak? Yeni ipucu o anketten geldi! İşte en düşük emekli maaşı tahmini…

Emekli zammı için enflasyon rakamları belirleyici oluyor. Temmuz zammı bekleyen milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisi yüzde 15,05’lik zammı cebine koydu. Emekliye zamda kritik gün ise 3 Mayıs Cuma! 4 Aylık enflasyon ile emekli maaşı tablosu bir kez daha değişecek. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak? İşte SSK Bağ-Kur (4a-4b) emekli maaşı zammı için yeni rakamlar…

Finans 30-04-24 14:42

Mide ekşimesi neden olur, nasıl geçer? Mide ekşimesine ne iyi gelir?

Mide ekşimesi birçok insanın zaman zaman yaşadığı yaygın bir rahatsızlıktır. Genellikle yanma hissi, asitli tat, göğüs ağrısı ve hatta yemek borusu yanması gibi belirtilerle kendini gösterir. Aslında mide ekşimesi, mide asidinin yemek borusuna geri kaçması sonucu ortaya çıkar. Peki, mide ekşimesi neden olur ve nasıl geçer?

Haber 29-04-24 20:41

Rüzgârlı Tepe dizisinin sezon final tarihi belli oldu!

Kanal 7’nin kısa sürede çok sevilen günlük dizilerinden olan Rüzgârlı Tepe’nin ne zaman sezon finali yapacağı belli oldu.

Magazin 29-04-24 17:47

Ebeveynlik yolculuğunuza eşlik edecek bebek gelişimi kitapları

Ebeveynlik, çoğu zaman zorlu bir yolculuk olabilir. Ancak, doğru yönlendirmelerle bu yolculuk daha keyifli ve güvenli hale getirebilirsiniz. Bebeğiniz doğmamış veya yeni doğmuş olsa bile, doğru kaynaklarla ebeveynlik deneyiminizi kolaylaştırabilirsiniz. İşte ebeveynlik yolculuğunda size rehberlik edecek ve bebeğinizi anlamanızı ve güçlü bir bağ oluşturmanızı sağlayacak kitap önerileri!

Haber 29-04-24 00:27

'Annem pavyonda çalışıyordu...' diyerek itiraf etti! Esra Ezmeci çok şaşırdı! 'Kardeşimin babası kocammış'

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programının itiraf köşesinde yine şaşırtan bir olay gündeme geldi. Annesinin yıllar önce pavyonda çalıştığını söyleyen Dersu Hanım 'Kardeşimin babası kocammış' deyince Esra Ezmeci ne diyeceğini bilemedi. Programdaki o anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 27-04-24 15:47

İlkokul, ortaokul ve lise müfredatı değişiyor! İntegral dönemi sona erdi: İşte çok konuşulan 'matematik' detayı

Milli Eğitim Bakanlığı okullardaki müfredatta değişikliğe gidiyor. Taslağı dün açıklanan metin için 1 hafta görüş bildirme süresi bulunuyor. Müfredatta en çok konuşulan konu ise matematikte integralin kaldırılması oldu. Peki yeni müfredatla ne amaçlandı? İntegral'e neden yer verilmedi? İşte merak edilen soruların yanıtları.

Haber 27-04-24 15:08

'Kim, ne taktı' derdine son! Düğünlerde takılan altınlar, paralar için yakın takip: Sayfa sayfa not alma dönemini bitirecek uygulama

Düğünlerin, nikâh törenlerinin vazgeçilmez bir parçası takı merasimidir. Öyle ki bazıları için çok büyük önem taşıyor. "Kim, ne taktı?" diyerek sayfa sayfa not alan bile var. Ancak yeni bir uygulama çıktı. Yazılım mühendisi bir genç, "Takı Takip" uygulamasını geliştirdi. İşte haberin detayları…

Finans 27-04-24 08:53

Mevduat faizlerinde şubede ayrı bankada ayrı oran! 'Merkez Bankası'na göre kendilerini ayarladılar' diyerek uyardı

Mevduat faizleri artmaya devam ederken yeni bir detay ortaya çıktı. Bu kapsamda şubeye gidip pazarlık yapılan faiz oranı ile internet bankacılığı üzerinden duyurulan faiz oranları arasında farklar oluşmaya başladı. Peki şu anda mevduat faiz oranları ne kadar oldu? 1 milyon liranın aylık getirisi ne? Ekonomist Muhammet Bayram merak edilen detayları anlattı.

Finans 25-04-24 09:08

CHP birinci parti mi? Seçim sonrası yapılan bu anket dikkat çekti! İşte partilerin oy oranları…

2024 yerel seçim sonuçlarından CHP’nin birinci parti olarak çıkması ile birlikte Türkiye’de yeni bir dönemin başlayacağı tartışmaları da beraberinde geldi. Seçim sonrası sıralama değişti? CHP hala birinci sıradaki yerini koruyor mu? Partilerin oy oranları ne? Sorularına da seçim sonrası yapılan anketlerle yanıt aranıyor. İşte seçim sonrası CHP, AK Parti, MHP, DEM Parti, Yeniden Refah Partisi’nin oy oranlarındaki son durum…

Haber 25-04-24 08:33

Klinik Psikolog Esra Ezmeci Buket Aydın'a konuk oldu! 'Hesap ödetmeyen kadın...' yorumu sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci Beyaz Tv'de sunduğu 'Esra Ezmeci ile Yeni Baştan' programı ile sık sık sosyal medyanın gündemine oturuyor. Zaman zaman sosyal medya hesabından da takipçilerinin sorularını yanıtlayan Ezmeci bu defa Buket Aydın'ın programına konuk oldu. İlişkiler üzerine tavsiyeler veren Ezmeci, "Hesap ödetmeyen kadın aldatılmaya mahkumdur" sözleriyle sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Magazin 24-04-24 15:34

Motorine indirim var! Dizel araç sahiplerini ilgilendiriyor: Akaryakıt fiyatları bu gece değişecek (24 Nisan Çarşamba benzin-mazot fiyatı)

Motorin ve benzin fiyatı araç sahipleri tarafından zam ve indirim haberleri ile yakından takip ediliyor. 24 Nisan Çarşamba bugün akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? soruru merak edilirken yeni bir gelişme yaşandı. Araç sahipleri dikkat! Litresi 43-44 lira seviyelerinde olan motorin fiyatları için bu gece yarısı indirim yapılacak. İşte güncel benzin mazot fiyatı ile haberin detayları...

Finans 24-04-24 11:06

Milyonlara yeni ödeme! Memur zammı ile 42 bin lirayı aşacak: Kıdem tazminatı, engelli maaşı, 65 yaş aylığı… Hepsi değişiyor

Memur maaşı zammı Temmuz ayı ile bir kez daha artacak. Enflasyon tahminlerine göre yılın ikinci yarısı için memur zammı oranının yüzde 20 olması bekleniyor. Bu rakam sadece memur maaşları değil birçok kalemde de ödemeleri artıracak. Kıdem tazminatı tavanı Temmuz 2024’te 42 bin lirayı aşacak. Peki memur zammıyla 65 yaş aylığı (yaşlılık maaşı), engelli maaşı, SED ödemeleri Temmuz 2024’te ne kadar olacak? İşte detaylar…

Finans 24-04-24 08:47

NFT nedir, nasıl üretilir? NFT ne işe yarar, ne anlama gelir?

Dijital ilerleme süreci, içerisinde yer aldığımız döneme damgasını vururken, insan hayatına yeni terimler eklemeye ve dünyayı dönüştürmeye de devam etmektedir. Bu değişimle birlikte NFT’nin açılımı, tanımı, nasıl üretildiği gibi pek çok soru, merak edilen konulardan yer almaktadır. Peki, NFT nedir ve ne işe yarar? NFT nasıl üretilir?

Haber 23-04-24 22:28

Öğretmen ataması ne zaman olacak? Bakan Tekin'den açıklama geldi: Sona yaklaştık, önümüzdeki hafta...

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama geldi. Tekin, "Öğretmen atamalarında önümüzdeki hafta sayı netleşir." dedi. Bakan Tekin, müfredatla ilgili Talim Terbiye Kurulunun çalışmalarının devam ettiğini de söyledi.

Haber 23-04-24 20:08

Özel-Erdoğan görüşmesi ne zaman olacak? Tarih verdi: Randevu talep edeceğiz

Günlerdir konuşulan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel'in beklenen görüşmelerine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Randevu talep edeceğini belirten Özel, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'la önümüzdeki hafta görüşmeyi planlıyoruz." dedi.

Haber 23-04-24 16:15

Ünlü moda markalarındaki indirimleri keşfedin, yazı yeni kıyafetlerin enerjisiyle karşılayın

Her zaman şık, havalı ve tarz görünmek isteyenleri buraya alalım! Ünlü moda markalarının sezon ürünlerinde %50'ye varan indirimler başladı. New Balance, Crocs, Puma, Under Armour, Camper, Columbia ve daha pek çok markadaki indirimleri görmek ve tarzınıza yeni bir soluk getirmek isterseniz, detaylar yazımızda!

Haber 23-04-24 11:42

Cem Yılmaz 51 oldu! Yeni yaşını arabasıyla poz vererek kutladı: Uzun yaşamımım sırrı...

Paylaşımları, aşkları ve tavırlarıyla her zaman adından söz ettiren Cem Yılmaz 51. yaşını sosyal medyadan da kutladı. Araba koleksiyonu olan Cem Yılmaz otomobiliyle poz vererek yine dikkat çekti.

Magazin 23-04-24 07:37

Babalık izni nedir, ne zaman başlar? Babalık izni kaç gün?

Çalışan kişilerin kanunlarla verilmiş çeşitli hakları bulunur. Bu haklar kişilerin özel durumlarına, çalıştıkları iş alanına, iş tanımlarına, kamu kuruluşunda ya da özel sektörde çalışıyor olmalarına göre değişiklik gösterebilir. Kişilerin primlerinin hangi sigorta türüne göre ödendiği de sahip oldukları hakların uygulanma biçimleri açısından önemlidir.

Haber 22-04-24 20:09

Trabzon'dan olaylı maç için yeni açıklama!

Trabzonspor Genel Sekreteri Kemal Ertürk, Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması sonrası çıkan olaylara ilişkin “Fenerbahçe müsabakasının bitişinden sonra Fenerbahçeli bazı futbolcular ve misafirler tarafından darp edilen taraftarlarımızın yapmış oldukları şikayet başvuruları Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 35 gündür işleme alınmamıştır. Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı, bu süreci ne zaman başlatacak?” dedi.

Spor 22-04-24 19:21

e-Devlet emeklilik sorgulama: e-Devlet'ten emeklilik sorgulaması nasıl yapılır?

Yasal olarak belirlenen emeklilik prim günü ve yaş şartı gibi koşulları karşılayan kişiler, emeklilik tarihi sorgulama işleminin nasıl yapıldığını keşfetmek ister. Nitekim günümüzde e-Devlet platformu sayesinde hangi tarihte emekli olunacağı kolaylıkla öğrenilebilir. Emeklilik tarihinin yaklaştığını düşünen veya kaç sene daha çalışırsa emekli olabileceğini merak eden vatandaşlar e-Devlet bünyesinde yer alan SGK Normal Şartlarda Ne Zaman Emekli Olabilirim? hizmetini kullanmalıdır.

Finans 22-04-24 18:56

Mide bulantısına ne iyi gelir? Mide bulantısı nasıl geçer?

Mide bulantısı genellikle midenin rahatsızlığının bir sonucu olarak ortaya çıkan istenmeyen bir durumdur. Herkesin zaman zaman yaşayabileceği yaygın bir semptom olmasına rağmen ciddi bir hastalığın belirtisi olabilir veya diğer sağlık sorunlarının bir yan etkisi olarak ortaya çıkabilir. Peki, mide bulantısına ne iyi gelir? Mide bulantısı nasıl geçer?

Haber 22-04-24 11:39

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, 'Ablamın babası 'Uğur Dündar' demişti! Müge Anlı'yı bile şaşkına çeviren 'Yeşilçam iddiası'... Konu Erol Simavi'lere kadar geldiyse

Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için günlerdir Müge Anlı canlı yayınına çıkıyor. Müge Anlı Suphiye Orancı'yı buldu ancak tüm Türkiye'nin merak ettiği anne "Benim çocuklarım kimseyi ilgilendirmez" ifadelerini kullandı ve görüntü vermek istemedi. Suphiye Orancı hakkındaki yeni iddialar ise ağızları açık bıraktı. Erol Simavi'nin ismi de geçince Müge Anlı ne diyeceğini bilemedi.

Magazin 19-04-24 12:21

SON DAKİKA | Emekli zammı bekleyenler dikkat! 6 aylık enflasyon için Merkez Bankası'ndan yeni veri: En düşük emekli maaşı ne olacak?

Son dakika haberi... Merkez Bankası bugün yıl sonu enflasyon beklentisini açıkladı. Enflasyon beklentisinin belli olmasının ardından emeklinin temmuzda alacağı zam tablosu netleşti. İşte detaylar...

Finans 19-04-24 12:11

İran-İsrail gerilimi yeniden tırmandı, piyasalarda dengeler değişti! Altından yeni rekor

Orta Doğu'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Gerilim yeniden tırmandı. İsrail'de geçtiğimiz günlerdeki İran saldırısına misilleme geldi. Misilleme sonrası küresel piyasalarda da hareketlenme yaşandı. Altından yeni rekor geldi! (19 Nisan 2024 Cuma, güncel gram altın, çeyrek altın fiyatları, ne kadar oldu?)

Finans 19-04-24 08:14

Erdoğan 'kapımızı açık' demişti, Özel'den randevu çıkışı geldi! Dikkat çeken sözler: Bu bir nezaket ziyareti olmayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan gelen "kapımız açık" çıkışı sonrası, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den yeni bir açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan randevu isteyeceklerini belirten CHP lideri Özel, "Bu görüşme bir nezaket ziyareti değil, Türkiye'nin geleceğiyle ilgili" diye konuştu. Özel, görüşmenin ne zaman olacağına dair soruya da yanıt verdi.

Haber 18-04-24 15:08

Columbia ürünlerinde %50'ye varan indirimler devam ediyor! Columbia her zaman bir numara!

Columbia'nın eski ve yeni sezon ürünlerinde kaçırılmayacak fırsatlar devam ediyor. Kalitesiyle adından sıkça söz ettiren, çok satanlar listesinde zirvede yer alan Columbia ürünlerindeki %50'ye varan indirimleri keşfetmek için acele edin. Detaylar içeriğimizde...

Haber 17-04-24 16:10

SON DAKİKA | Bakan Tekin'den öğretmen ataması açıklaması! Takvim ve sayı ne zaman belli olacak?

Son dakika haberi: Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen ataması ile ilgili açıklamada bulundu. Bakan Tekin, "Öğretmen atamasında takvim ve sayı belli değil. Hazine ve Maliye bakanımızla da değerlendireceğiz. Öğretmen atamasını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak, takvim ve sayı Hazine ve Maliye Bakanı dönünce kesinleşecek" dedi.

Haber 17-04-24 11:59

SON DAKİKA: En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emekli zammı için ipucu: ‘Her türlü popülist adımdan uzak duracağız’

Son dakika: Emekli zammı Temmuz ayında yeniden belirlenecek. Milyonlar şimdiden zam hesabı yaparken tahminler yüzde 24-25 artış olacağı yönünde. Emekliye zamda ise refah payı, kök maaşa seyyanen zam ve taban maaşın artırılması formülleri gündemde. Emekli maaşı tablosu yavaş yavaş şekillenirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan dikkat çeken bir mesaj geldi. Erdoğan Kabine Toplantısı sonrasında, ‘Her türlü popülist adımdan uzak duracağız’ dedi. Peki en düşük emekli maaşı kaç TL olacak?

Finans 17-04-24 08:48

Şahane Hayatım'ın yıldızı Nesrin Cavadzade ünlü iş insanıyla yakalandı! Yeni sevgilisi eski TFF başkanının oğlu çıktı

Şimdilerde başrollerini Hilal Altınbilek ve Onur Tuna'nın paylaştığı Şahane Hayatım dizisinde rol alan Nesrin Cavadzade başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle adından söz ettiriyor. Zaman zaman özel hayatıyla da adından söz ettiren Cavadzade ünlü iş insanıyla görüntülendi. Güzel oyuncunun yeni sevgilisi eski TFF başkanının oğlu çıktı.

Magazin 17-04-24 08:37

Altın fiyatı tahminleri alt üst oldu! En kötü senaryoda bile yükseliyor: Süre 1 ay daha uzadı (17 Nisan Çarşamba gram, çeyrek altın fiyatları)

Ons altın fiyatları rekor seviyelere yakın seyrederken yurt içinde gram altın fiyatı da 2600 liraya doğru ilerliyor. Peki gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını bugün ne kadar, kaç TL? Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Uzmanlar altın fiyatları için kötü senaryoyu açıklayarak yeni tahminde bulundu. Ünlü ekonomist Doç. Dr. Filiz Eryılmaz, geçtiğimiz hafta tüm beklentilerin değiştiğini belirtti.

Finans 17-04-24 07:55

Yapay zekâ ile para kazanma: Yapay zekâ ile nasıl para kazanılır?

Yapay zekâ, aslında kökeni çok uzun zaman önceye dayanan ama son birkaç yıldır gündemde olan bir kavramdır. Makinelerin robotların insanlara benzer özelliklere sahip olmasını, insanların yapabileceklerini yapabilmesini, deneyimlerden öğrenmesini, yeni girdilere ve bilgilere uyum sağlanmasını olabilir hâle getiren sistemler yapay zekâlardır. Bu sistemlerle geçim de sağlanabilir.

Haber 16-04-24 23:57