Zorluk Es Anlamlisi Haberleri

Sinan Oğan beklemediği soruyu duyunca duraksadı! Vatandaşın 'Erdoğan' tepkisi konuşmaya damga vurdu

2023 seçimlerinin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan, bugünkü bir açılış sırasında beklemediği bir soruyla karşı karşıya kaldı. Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adaylarını sayarken kendi adını es geçtiğini anımsatan Oğan'a vatandaş "O zaman niye gittin de yamandın ona?" diye sordu. Sinan'ın o andaki tepkisiyle birlikte bu anlar sosyal medyada ses getirdi.

Manşet 2024-06-03 14:23:17

Prof. Dr. Tevfik Özlü: Bu alışkanlığı bırakırsanız ömrünüz 15-20 yıl uzuyor!

Herkesin sigarayı bırakırken bir takım zorluklar yaşamasının doğal olduğunu belirten Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Tevfik Özlü, "Sigarayı bıraktığınızda 15-20 gün biraz zorluk çekeceksiniz, ama 15-20 yıl yaşamınıza eklenecek. Çünkü sigara, günde 20 adetten fazla sigara içenlerin yaşamından bu kadar yıl çalmaktadır" dedi.

Haber 2024-05-31 15:11:42

Kendisini 28 kocası 47 yaşında! Aralarında 19 yıllık yaş farkı tepkilere neden oldu: Bunu babama söylemek tuhaftı

28 yaşındaki Emily Stomatuk, 47 ​​yaşındaki Michael Justin'e aşık olduktan sonra çift bir daha hiç ayrılmadı. Aşklarını evlilikle taçlandırdıklarını dile getiren Stomatuk, aralarındaki yaş farkı nedeniyle ilk başlarda ilişkisini ailesine anlatma konusunda zorluk yaşadığını ifade etti. O günlere dair itiraflarda bulunan Stomatuk, "Bunu babama söylemek zordu" dedi.

Trend 2024-05-23 10:36:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emiri es-Sabah ile görüştü! İki ülke arasında 6 anlaşma imzalandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye ziyarette bulunan Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde heyetler arası görüşme gerçekleştirdi. Erdoğan ve es-Sabah'ın huzurunda iki ülke arasında 6 anlaşma imzalandı.

Haber 2024-05-07 18:32:01

Ses kısıklığına ne iyi gelir? Ses kısıklığı neden olur, nasıl geçer?

Ses kısıklığı, birçok insanın hayatında zaman zaman karşılaştığı yaygın bir sorundur. Genellikle ses tellerinin iltihaplanması veya hasar görmesi sonucu ortaya çıkar. Bu durum, sesin normal ton ve kalitesini kaybetmesine neden olur ve konuşurken veya şarkı söylerken zorluk yaşanmasına yol açabilir. Peki, ses kısıklığı neden olur, nasıl geçer?

Haber 30-04-24 15:10

AVM'de hırsızlık yapan kadınlar, yakalanınca ortalığı birbirine kattı! O anlar kamerada

Bakırköy'de bulunan iki alışveriş merkezinden kıyafet ve para çaldığı iddia edilen 3 kişi, fark edilince güvenlik görevlilerince yakalandı. Güvenlik görevlilerine zorluk çıkaran hırsızlık şüphelilerini polis gözaltına aldı. 18 yaşından küçük olduğu belirtilen şüphelilerin yakalandığı anlar, vatandaşların çektiği cep telefonu görüntülerine yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber 30-04-24 13:59

Kazaya giden ambulansın trafikteki zor anları gündem oldu! Emniyet şeridini işgal eden 49 araca ceza kesildi

Bolu'da zincirleme bir kazaya giden ambulans, emniyet şeridini kullananlar nedeniyle zorluk yaşadı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede gündem oldu. Anadolu Otoyolu'nda yaşanan olayda polis ekipleri de, emniyet şeridini kullanan 49 araca toplam 315 bin 511 lira idari para cezası kesti.

Haber 08-04-24 14:21

Nilperi Şahinkaya’nın sandık başında zor anları! Zarfı atamayınca...

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri çerçevesinde İstanbul’da saat 08.00 itibarıyla oy kullanımı başladı. Beşiktaş Tevfik Fikret İlkokulu’nda oy kullanan Nilperi Şahinkaya’nın oyunun içinde bulunduğu zarfı sandığa atarken zorluk yaşadı.

Magazin 31-03-24 12:40

Tom Hanks'in filmi gerçeğe dönüştü: İstanbul Havalimanı evi oldu! Günlerdir sandalyelerde uyuyor, yemek ve duş...

Tom Hanks'in ünlü filmi Terminal, İstanbul Havalimanı'nda gerçek oldu! Bir aydır, bir akademisyen havalimanında yaşıyor. İranlı Shiva Kaviani, oturum süresi dolduğundan vize alamadığı için Kanada'ya gidemiyor. Siyasi yasaklı olduğu için de ülkesine dönemeyen Kaviani, günlerdir zorluk içinde havalimanında yaşıyor. Sandalyelerde uyumaya çalışan yaşlı kadın, beslenme ve duş konusunda ise zorluk yaşadığını belirtti.

Haber 13-03-24 10:39

Silahlı eylemleri ile 3 kez şehri birbirine katan şahıs tutuklandı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde dün bir binanın çatısına çıkıp rastgele ateş ederek ekiplere zorluk çıkaran ve yaklaşık 4 saat süren ikna çabaları neticesinde gözaltına alınan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yurthaber 06-03-24 14:57

Fatih Altaylı RTÜK Başkanı'na tepki gösterirken Selen Görgüzel'in sperm açıklamasını da es geçmedi! Sert tepki

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in sözlerine sert çıkan Fatih Altaylı konuşmasında Selen Görgüzel'in sperm açıklamasını da es geçmedi. Selen Görgüzel ise sosyal medyadan Altaylı'ya sert çıktı. İşte yaşanan olayın detayları ve açıklamalar...

Magazin 03-03-24 13:27

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Galatasaray maçını es geçerek konuştu!

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında İstanbulspor'u deplasmanda 2-0 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos haklı bir galibiyet aldıklarını ve mücadelenin adil bir sonuçla tamamlandığını belirtti.

Spor 25-02-24 21:59

Hormonları dengeleyip fazla östrojeni vücuttan atıyor! Bel bölgesinde yağlanma, kilo vermede zorluk ve kronik yorgunluğa son veriyor

Sağlıklı beslenme, vücudumuzun ihtiyaç duyduğu besinleri almasını ve dengeli bir şekilde çalışmasını sağlarken bazı yiyecekler özellikle belirli sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için birebir faydalar sağlayabilir. Çiğ havuç salatası hormon dengesini sağlayıp fazla östrojenin vücuttan atılmasına destek olabilir. Bu sayede saç dökülmesi, baş ağrısı, depresyon, kısırlık, düşük libido ve kilo problemlerine birebir fayda sağlar.

Kadin 23-02-24 15:59

Son zamanların en popüler cihazı! Bir tüy gibi hafiflemenizi sağlayacak boyun masaj aletleri

Kaslarınız sıkışmış hissediyorsa ya da omuzlarınız ve boynunuzdaki ağrılar size günlük aktivitelerinizde zorluk çıkarıyorsa endişelenmeyin çünkü çözümü bu içerikte! Kaslarınızı yumuşatmanın ve rahatlamanın en etkili yollarından biri olan boyun masaj aletlerinden oluşan bir seçki hazırladık. Kaslarınızdaki gerginliği azaltacak, ağrınızı hafifletecek ve size anında rahatlama sağlayacak masaj aletlerine gelin, birlikte göz atalım.

Haber 18-02-24 18:06

Asgari ücret, emekli, memur zammı… Mehmet Şimşek açık açık söylemişti: Dikkat, milyonları ilgilendiriyor! Maaş hesaplamasında sistem değişiyor

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek geçtiğimzi dönemde memur ve emekli maaşı ile asgari ücret zammının gerçekleşen değil, hedef enflasyona göre yapılacağını duyurmuştu. Ocak 2024’te bu uygulama es geçilse de Temmuz zammı için dikkat çeken iddia Ekonomist Şenol Babuşcu’dan geldi. Babuşcu, “Seçimden sonra yapılacak yasal düzenlemelerle memur, emekli, işçi maaş artışları ve asgari üçret gelecek dönemin hedef enflasyonuna göre belirlenecek” dedi.

Finans 17-02-24 15:06

İBB'den evlenecek çiftlere hibe desteği: 15 bin TL'ye yükseltildi, şartlar neler?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu evlenecek yeni evlenecek, ekonomik zorluk yaşayan çiftlere verilen hibe desteği miktarının güncellendiğini duyurdu.

Finans 16-02-24 14:55

Jandarma sokak hayvanlarını yalnız bırakmıyor

Balıkesir’de jandarma, zor kış şartlarında kırsalda besin ihtiyacını gidermekte zorluk yaşayan sokak hayvanlarına sahip çıkmaya devam ediyor.

Yurthaber 16-02-24 09:22

Kuveyt Emiri parlamentoyu feshetti!

Kuveyt Emiri Şeyh Meşal el-Ahmad el-Cabir es-Sabah, yayınladığı kararname ile parlamentoyu anayasayı ihlal etmekle suçlayarak feshetti.

Haber 15-02-24 23:24

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya böyle duyurdu! 'Bizim için yok hükmündedir'

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yılın ardından Mısır'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Gazze'de ateşkes ve yardımlar önceliğimiz" dedi. Öte yandan Erdoğan, "Gazze halkının topraklarından sürgün ettirilmesi yönündeki girişimler bizler için yok hükmündedir" ifadelerini kullandı.

Haber 14-02-24 17:43

12 yıl sonra bir ilk! Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır'da...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl aradan sonra, resmi ziyarette bulunmak üzere özel uçakla Mısır'ın başkenti Kahire'ye geldi. Erdoğan’ı havalimanında Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi törenle karşıladı.

Haber 14-02-24 14:59

Irak'a hava saldırısı! Haşdi Şabi komutanı öldürüldü

Irak'ın başkenti Bağdat'ta Şii milis gücü Haşdi Şabi'nin komutanlarından Abu Bakır es-Saadi'nin hava saldırısında öldürüldüğü belirtildi. Olay yerinde toplanan bölge halkından bir grup, "Amerika'ya hayır" sloganları attı. Irak hükümetinden konuya ilişkin henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

Haber 07-02-24 23:43

Survivor Yunus Emre ve Poyraz gerildi! Acun Ilıcalı kızınca Bırakmaya kadar karar vermiştim dedi

Survivor Yunus Emre ve Poyraz'ın yarışma sırasında yaşadığı kavga konseye taşındı. Acun Ilıcalı "Şunu anlamakta zorluk çekiyorum Yunus Emre sana söylüyorum söylediğin tehditler var Survivor'ın çok dışında" dedi. Yunus Emre ise bakın ne yanıt verdi.

Magazin 05-02-24 12:30

Afazi hastalığı nedir, belirtileri nelerdir? Afazi geçici midir?

Afazi dil becerilerini etkileyen bir nörolojik bozukluktur. Afazi genellikle beyin hasarı sonucu ortaya çıkar. Bu durum; konuşma, anlama, okuma ve yazma becerilerinde zorluk yaşanmasına neden olabilir. Genel olarak felç, travma, tümör veya beyin enfeksiyonu gibi nedenlerle ortaya çıkan afazi, bireyin günlük iletişim yeteneklerini de derinden etkiler.

Haber 29-01-24 15:51

Irak'taki saldırılar sonrası gündeme gelmişti! ABD resmen duyurdu! 'İleriki günlerde başlayacak'

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, ABD askerlerinin Irak'taki geleceğine yönelik görüşmelerin ileriki günlerde başlayacağını duyurdu. ABD’nin, Irak'ta bulunan üslerine yapılan saldırılara karşılık olarak, İran destekli gruplara yönelik gerçekleştirdiği hava saldırılarının ardından Irak Başbakanı Muhammed Şiya es-Sudani ABD’nin ülkeden askerlerini çekmesini istemiş, ancak Pentagon bu konuda kendilerine resmi bir talep ulaşmadığını belirtmişti.

Haber 25-01-24 19:40

Kıyafetleri uygunsuz bulununca havalimanında zorluk yaşadılar... Neredeyse uçaktan atılıyorduk

Sosyal medyada 'kittykudi888' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Karlee isimli bir kadın, arkadaşıyla birlikte kıyafetlerinin uygunsuz bulunması üzerine havalimanında zor anlar yaşadıklarını anlatınca viral oldu. Karlee ve arkadaşı turuncu göbeğini açıkta bırak bluz ve etek takımı nedeniyle neredeyse uçaktan atılacaklarını söyleyerek duruma tepki gösterdi.

Trend 24-01-24 15:37

Partneriniz o burcu taşıyorsa yandınız! İlişkilerde en zor 3 erkek burcu

Astroloji, birçok kişi için kişilik özelliklerini anlama ve ilişkilerdeki dinamikleri keşfetme konusunda ilgi çekici bir araçtır. İlişkilerde zorluk yaşamak, bazen partnerimizin burcunun etkisinden dolayı olabilir. İşte astrolojiye göre ilişkilerde zorlayıcı olabileceği düşünülen 3 erkek burcu ve özellikleri...

Kadin 13-01-24 12:33

Alarm ertelemeye son! Hızla uyanmak için yapılması gerekenler

Sabahları alarm çaldığında "sadece 5 dakika daha uyuyayım" düşüncesiyle alarmı ertelemek uyanmanıza daha da zorluk katıyor. Alarmı ertelemek yerine daha kolay uyanmak güne daha enerjik ve verimli bir şekilde başlamanıza yardımcı olabilir. Sabahları sıcacık yatağınızdan kalkıp uyanmak zor geliyorsa yapmanız gerekenleri haberimizde derledik.

Kadin 12-01-24 12:28

Kendine has tarzıyla Ankara pavyonlarının sembolü haline gelmişti! Sarı Tutku'nun son halini görenler tanıyamadı

Ankara gece hayatının en renkli mekanlarından olan pavyonların namı Türkiye'nin her yerine ününü ulaştırmayı başardı. Pavyon kültürü denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan Sarı Tutku, sessizliğe bürünmüştü. Adı kulaktan kulağa dolaşarak şehir efsanesi haline gelen Sarı Tutku, uzun zaman sonra bir YouTube videosunda göründü. Son halini görenler ise onu tanımakta zorluk çekti.

Trend 11-01-24 13:24

Mehmet Erbil'in kızına aşkından Survivor'a odaklanamadı! Yiğit Poyraz adaya veda mı edecek?

Mehmet Erbil'in kızı Yasemin Erbil'in sevgilisi Yiğit Poyraz Survivor ekibine katılmıştı. Erbil Survivor'a giden sevgilisi Yiğit Poyraz'ın doğum gününü kutlamıştı. Poyraz, performansında düşüş yaşadığını ve adaya uyum sağlama konusunda zorluk çektiğini ifade etti. Bunun nedenin ise bir suredir birlikte olduğu Mehmet Erbil’in kızı Yasmin Erbil’e duyduğu özlem olduğunu belirtti.

Magazin 10-01-24 15:12

‘Barbie-Es’ fuhuş operasyonunda yakalanan 18 şüpheli adliyeye sevk edildi

Eskişehir merkezli olarak 5 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen ‘Barbie-Es’ isimli fuhuş operasyonunda yakalanan 8’i kadın 18 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Yurthaber 08-01-24 12:12

Sosyal medya fenomeni Veronika Rajek ceketinin fermuarını zar zor kapattı! O anlar Instagram'ı sallamayı başardı

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımları sayesinde adından sıklıkla söz ettirmeyi başaran Veronika Rajek, 6 milyonu aşkın takipçisiyle ceketinin fermuarı kapatma konusunda zorluk yaşadığı anları paylaştı. Fenomen ismin paylaşımı kısa sürede hayranlarının ilgisini çekti.

Trend 08-01-24 10:05

Bağırsak çatlaması nedir, neden olur? Bağırsak çatlaması belirtileri ve tedavisi

Bağırsak çatlaması sadece fiziksel rahatsızlıklara neden olmak ile kalmaz aynı zamanda bireyin ruhsal sağlığını da etkileyebilir. Bu durum utangaçlık, endişe ve depresyon gibi duygusal zorluklara neden olabilir. Birey bu durumu başkaları ile paylaşmakta çekince yaşayabilir ve sağlık sorunları ile ilgili konuşmakta zorluk çekebilir. Fiziksel zorluklar arasında en belirgin olanı ağrıdır ve bu ağrı kişinin sindirim ve dışkılama alışkanlıklarını bozabilir.

Haber 07-01-24 20:28

Bakan Tekin 'zorluk çıkartıyorlar' diyerek CHP’li 2 belediyenin ismini verdi

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Sivas’ta yaptığı açıklamada eğitim öğretim sürecinde bazı belediyelerin kendilerine zorluk çıkarttığını söyleyip Eskişehir ve İzmir’i buna örnek gösterdi.

Haber 05-01-24 13:41

İlginç anlar kamerada! Elinde içki şişesiyle polise böyle yalvardı: 'Ben terörist miyim?'

Bursa’da uygulama yapan polis ekipleri, trafik canavarlarına geçit vermedi. Direksiyon başına alkollü geçen bir sürücü denetime takılınca, dakikalarca polis ekiplerini ikna etmeye çalıştı. Ayakta durmakta zorluk çeken sürücü, “Ehliyetimi almayın ben terörist miyim” diyerek kendini savunmaya çalıştı. O anlar kameraya anbean yansırken, sürücünün elinde hala içki şişesi olması ise dikkatlerden kaçmadı. İşte detaylar...

Haber 04-01-24 09:59

İlk kez uygulanacak! Ülke genelinde tüm ortaokul ve liselerde başlıyor... Katılamayan öğrenciler dikkat

Türkiye genelinde ortaokul ve liselerde ilk kez uygulanacak 'ortak yazılı sınavlar' başlıyor! Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, ortaokul 6. sınıf Türkçe ve matematik dersleri için yarın, 9. sınıf Türk dili ve edebiyatı ile matematik dersleri için 27 Aralık'ta ortak yazılı sınav yapılacak. Ortak yazılı sınavların zorluk ve kapsam açısından okullarda yapılan diğer yazılı sınavlar gibi olacağı belirtildi. Ortak sınavlara katılamayan öğrenciler için de mazeret sınavları yapılacağı kaydedildi.

Egitim 25-12-23 16:04

Sorun sende değil bende! klişesine sığınıyorlar! Aşktan ve bağlanmaktan kaçan burçlar açıklandı

Aşk birçok kişi için önemlidir. Astrologlar bazı burçların aşkta zorluk yaşadıklarını ifade etti. Bağlanmaktan kaçan burçlar açıklandı. İşte konuya ilişkin detaylar...

Kadin 25-12-23 13:04

Hande Yener şöhret olmadan önce yaşadığı zor günleri anlattı! Durakta her ayağım ıslandığında ağlıyordum

Sevilen sanatçı Hande Yener bir YouTube programında samimi açıklamalarda bulundu. Şöhret olmadan önceki yaşamından bahseden Yener zor günler yaşadığını durakta otobüs beklerken her ayağı ıslandığında ağladığını söyledi. Öte yandan piyasaya ilk girdiği zamanlarda zorluk yaşadığını söyleyen Yener, Sezen Aksu sayesinde ilk albümünü yapabildiğini söyledi.

Magazin 20-12-23 21:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sisi ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede İsrail’in Filistin topraklarındaki saldırıları ve Gazze’ye insani yardım ulaştırma gayretleri ele alındı.

Haber 20-12-23 20:17

Bir kez daha cumhurbaşkanı seçildi! Mısır'da Sisi'nin 'yeni' dönemi başlıyor: Oyların yüzde 90'ını aldı

Mısır'daki Ulusal Seçim Kurumu, mevcut Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'nin yeniden cumhurbaşkanı seçildiğini duyurdu.

Haber 18-12-23 16:07

Son Dakika | Kuveyt Emiri es-Sabah hayatını kaybetti

Son dakika: Kuveyt Devlet Televizyonu'nun bildirdiğine göre, Kuveyt Emiri es-Sabah 86 yaşında hayatını kaybetti. Emir es-Sabah'ın vefatı üzerine Kuveyt Bakanlar Kurulu, Veliaht Prens Şeyh Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın ülkenin yeni emiri olduğunu açıkladı.

Haber 16-12-23 13:05

Off-Road pisti değil ilçenin sokak yolu

Sakarya’nın Karasu ilçesinde yaşayan ve engelli kızı olan baba, yolların bozuk olması sebebiyle tekerlekli sandalye kullanmakta zorluk çektiklerini aktararak ilçe belediye başkanına, “Kahvaltı düzenleyip orada poz vermekle engellilerin sorunları çözülmüyor” diyerek sitem etti.

Yurthaber 11-12-23 11:40

Ev sahiplerinden kiracılara yeni zorluk! İki tarifeli kira modeli… 12 aylık peşin ödemeyene yüzde 20 daha zamlı

Yüksek kiralar ve faiş artış talepleriyle başı dertli olan kiracılara yeni bir zorluk daha açıldı. Son dönemde bazı ev sahipleri kiranın yıllık ve aylık ödenmesi için iki farklı tarifeye geçti. Tarifeli kira modelinde 12 ay peşin ödeme ile aylık ödeme arasındaki fiyat farkı da yüzde 20'lere ulaştı. Ev sahipleri bu yolla hem kirasını garanti altına almak istiyor hem de toplu parayı farklı yatırımlara değerlendiriyor.

Finans 11-12-23 10:46

Altın Kelebek Ödülleri gecesine sunucu Cem Davran'ın Atatürk sözleri damga vurdu! 'Es geçenler var ama ben...'

Bu yıl 49'uncusu düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri gecesi oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşiyor. Cem Davran ve Çağla Şıkel'in sunduğu geceye Cem Davran'ın Atatürk ile ilgili sözleri damga vurdu.

Magazin 03-12-23 23:20

Anadolu Ajansı kameramanı İsrail saldırısında hayatını kaybetti

AA'nın Gazze'de görev yapan kameramanı Muntasır es-Savvaf, İsrail hava saldırısında hayatını kaybetti.

Haber 01-12-23 17:32

Fenerbahçe-Karagümrük maçının yankıları sürüyor! Sarı-Lacivertli yönetici Ahmet Ketenci'den açıklama: Bizim de penaltımız es geçildi!

Fenerbahçeli yönetici Ahmet Ketenci imzasıyla Fenerbahçe'nin resmi kanallarından bir açıklama yayınlandı. Yapılan açıklamada Galatasaray'a göndermede bulunulurken, Karagümrük maçında yaşananlara dair "Takımımızın da yüzde yüz penaltısının es geçildiği tartışılmaz bir gerçektir" denildi. İşte detaylar...

Spor 28-11-23 16:48

Mısır ve İspanya'dan Filistin açıklaması! 'Hazırız' mesajı verildi

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, Filistin devletinin kurulması gerektiğini ve kurulacak bu devletin silahsızlandırılmış ve NATO ya da Birleşmiş Milletlere (BM) ait güçlerin garantörlüğünde olmasına hazır olduklarını ifade etti. Ayrıca İspanya Başbakanı Sanchez de kısa zamanda Filistin devletini tanıyacaklarının işaretini verdi.

Haber 24-11-23 18:53

Real Madrid, Arda Güler hakkında son kararını verdi! Takım isimlerini bile açıkladılar! Kiralama seçeneği masada mı?

Sezon başında kıran kırana pazarlıklar sonucu Real Madrid'e transfer olan Arda Güler yaşadığı sakatlık sorunları nedeniyle henüz forma şansı bulamadı. İspanya'daki ilk günlerinde zorluk çektiği öne sürülen Arda Güler için Real Madrid cephesinden karar çıktı.

Spor 24-11-23 13:32

Arda Güler'in sözleri Fenerbahçe taraftarının tepkisini çekti!

Sezon başında kıran kırana pazarlıklar sonucu Real Madrid'e transfer olan Arda Güler yaşadığı sakatlık sorunları nedeniyle henüz forma şansı bulamadı. İspanya'daki ilk günlerinde zorluk çektiği öne sürülen Arda Güler'den flaş bir itiraf geldi.

Spor 23-11-23 13:44

Uçak yolculuğunu birbirine kattı! Sinir krizi geçiren kadın yolcu koltukların üzerine tırmandı... Kimse onu durduramadı

Yakın zamanda Reddit'te yüklenen bir video kısa sürede sosyal medya gündem yarattı. Frontier Airlines uçağındaki bir kadın yolcu sinir krizi geçirerek ortalığı birbirine kattı. Diğer yolcular ve uçak personeli genç kadını sakinleştirme konusunda zorluk yaşadı.

Trend 21-11-23 15:02