Kotu Kokular Haberleri

ÖZEL | AK Partili isim 'Oradan kötü kokular geliyor' diyerek isyan etti! 'Vatandaş pazar tezgahının altından domates topluyor öbür tarafta Maybachlar, Audi A8'ler...'

AK Parti'de seçim sonuçlarının ardından bazı görev değişikliklerinin yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. İzmir milletvekili Şebnem Bursalı'nın ıstakoz paylaşımı ise günlerdir gündemde! Çankırı'da seçimi kaybettikten sonra Maldivler'e tatile giden AK Partili Hüseyin Filiz de eleştirilerin odağında. AK Parti eski MKYK üyesi Mücahit Birinci'den çok sert bir çıkış geldi. Birinci, 'Vatandaş pazar tezgahının altından domates toplarken bunlar paylaşılamaz' dedi.

Finans 2024-04-15 16:41:30

Kokunuzla zamana meydan okuyun! İşte parfüm dünyasının klasikleşmiş kokuları

Bazı parfümler var ki, geçen yıllara rağmen popülerliğini hiç yitirmiyor; zaman geçtikte daha da aranan, klasikleşen kokular haline geliyor. Bu içeriğimizde parfümlerin etkileyici dünyasına adım attık ve milyonlarca hayranı olan klasikleşmiş parfümlerden bazılarını sizin için bir araya getirdik. Bu zamansız klasikleri keşfetmeye hazır mısınız?

Haber 2024-01-30 16:49:27

Geçmeyen gider kokusuna son! Hem kötü kokular gidiyor hem de lavabonuz şıp diye açılıyor

Evlerimizde yaşadığımız en yaygın sorunlardan biri, giderlerden yayılan kötü kokular ve tıkanıklıklardır. Bu sorunları çözmek için pahalı kimyasal ürünler kullanmaya gerek yok. Evde kolayca hazırlayabileceğiniz bir karışım ile hem kötü kokuları uzaklaştırmak hem de lavabonuzu sorunsuzca açmak mümkün. İşte geçmeyen gider kokusuna saniyeler içinde son veren yöntem...

Kadin 2024-01-26 15:36:59

Emekli öğretmenin evindeki manzara şaşkına çevirdi! Yerden tavana kadar...

Avcılar'da kendisinden haber alınamayan emekli matematik öğretmeni Hasan Ergin'in evinden gelen ağır kokular üzerine ekipler, savcılık izni ile kapıyı kırdı. Daireye girdiklerinde, yerden tavana kadar atık giysi ve eşyalarla karşılaşan ekipler, 'çöp ev' haline gelen dairede kimseyi bulamadı. İşte görenleri şaşkına çeviren o görüntüler...

Haber 2024-01-22 11:50:16

Diğer Haber Etiketleri

Şebnem Bursalı Audi ak parti maybach ıstakoz Mücahit Birinci parfüm parfüm erkek parfüm markaları en iyi erkek parfümleri erkek parfüm önerileri erkek parfüm kadın parfüm lavabo lavabo açmak için lavabo tıkanıklığı açma gider açma gider çöp ev Avcılar Öğretmen emekli Çınarcık çınarcık belediyesi Yalova zehirlenme Gaziosmanpaşa Bursa ceset Büyükçekmece cinayet mon lavanta yağı çamaşır deterjanı koku yumuşatıcı fenerbahçe Ali Koç son dakika transfer çöp Adana Mersin Karabük İzmir kalp krizi ayak ayaklar karbonat temizlik ayakkabı ayakkabı koku giderici ayakkabı kokusu nasıl giderilir uzman kuru şampuan tiktok dere Arnavutköy Konya meram belediyesi lavabo acma lavabo açıcı tesisat beyaz sirke yöntem buzdolabı kokusu nasıl giderilir kadınlar kulübü limon buzdolabı Ekrem İmamoğlu fetö calvin klein calvin klein euphoria calvin klein parfüm dior homme intense dior hypnotic poison dior jordan dior parfüm dior sauvage christian dior sauvage dior dior Gucci gucci guilty Chanel chanel no 5 chanel parfüm coco chanel chanel chance hugo boss parfüm Hugo Boss armani armani code armani si emporio armani giorgio armani burberry parfüm burberry classic hero çarkıfelek meyve Göz güzellik farmasi erkek parfüm bargello parfüm avon parfüm zara parfüm kadın bargello parfüm kodları davidoff davidoff cool water jean paul gaultier versace versace parfüm jo malone bvlgari bvlgari parfum çocuğun sosyal medya Hakan Hatipoğlu lüks Samsun banyo yağ tuvalet Tuvalet kağıdı Edirne diş diş fırçalama diş ipi diş iltihabı Kars yeşil gazete kabartma tozu kömür kahve telve plastik plastik kap Personality Quiz lancome la vie est belle thierry mugler yves saint laurent asayiş güvenlik istanbul medipol üniversitesi proje Teknofest yapay zeka yarışma ayamama deresi çevre Küçükçekmece Esenyurt yulaf süt Çay vanilya sirke elma sirkesi yumurtalı ekmek yumurtalı ekmek nasıl yapılır yumurtalı ekmek tarifi yumurta ekmek kahvaltı

Yalova'da kötü kokular yayılan evden 2 ton çöp çıkarıldı

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde kötü kokular yayılması nedeniyle komşuların şikayetçi olduğu apartman dairesi, 2 ton çöp çıkarılmasının ardından temizlendi.

Yurthaber 05-01-24 11:10

Önce kötü kokular duydular, sonra bir bir hastanelik oldular! İstanbul'da aynı binada 4 kişi zehirlendi

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde bir binada 4 kişi birden zehirlendi. Kusma ve mide bulantısı şikayetleri olan 4 kişi hastaneye kaldırıldı. Olayın böcek ilaçlama nedeniyle kaynaklandığı değerlendiriliyor.

Haber 19-11-23 17:01

Yer: İstanbul! Rahatlığı 'pes' dedirtti: Önce siparişi teslim etti sonra da tuvaletini yaptı

İstanbul'da bir kurye sipariş getirdikten sonra apartmana tuvaletini yaptı. Olay, kötü kokular gelmesi üzerine apartman sakinlerinin güvenlik kamerası görüntülerini incelemesiyle ortaya çıktı.

Haber 11-11-23 15:45

Site sakinleri kokudan rahatsız olunca gerçek ortaya çıktı: Kahreden olay!

Bursa’da mahallelinin kötü kokular sebebiyle şikayette bulunduğu eve giren polis ekipleri, evde ceset buldu. 58 yaşındaki Seyit Aldemir’in hayatını birkaç gün önce kaybettiği ve kokunun çürümüş cesetten çıktığı belirlendi. Aldemir’in cenazesi, Bursa Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.

Haber 05-11-23 10:06

Yazlık sitede dehşet! Klima açık ve evden kokular geliyordu... Kokuyu takip edip bazayı açtığında korkunç manzarayla karşılaştı

Büyükçekmece’de 3 haftadır kendisinden haber alınmayan Fikret Aydın isimli adamın cesedi evindeki yatak bazasında silahla vurulmuş şekilde çıktı. Cesedi, Aydın’ın yakını eve bakmaya gelince kokular üzerine bulduğu öğrenilirken polis ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

Haber 02-11-23 11:14

Yumuşatıcı kullanmadan çamaşırlarınızı mis gibi kokutma yöntemleri!

Çamaşırlarınızın mis gibi kokmasını sağlamak için yumuşatıcı kullanmak yaygın bir uygulama olsa da, bazı kişiler kimyasal içeriklerden kaçınmayı tercih eder. Çamaşırlarınızı yumuşatıcı kullanmadan da doğal yollarla taze ve hoş bir kokuyla doldurabilirsiniz. Temiz içeriklerle evde çamaşırlarınızı nasıl ferah ve hoş kokulu yapabileceğinizi merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Doğal kokular ile çamaşırları güzel kokutma yöntemleri haberimizde.

Kadin 27-10-23 10:56

Kokularıyla sonbahara en çok yakışan erkek parfümlerini sizin için listeledik

Tarçın, vanilya, amber, baharat gibi notalara sahip yoğun tatlı kokular, sonbahar ve kış aylarında sıklıkla tercih ediliyor. Siz de doğru mevsimde doğru kokuyu seçmek isteyenlerdenseniz olmanız gereken yerdesiniz! Sonbaharda kendinize ve sevdiklerinize seçebileceğiniz birbirinden farklı kokuları sizler için derledik. Kendinizi öz güvenli, stil sahibi, otoriter ve baştan çıkarıcı hissedebileceğiniz parfümlerin yer aldığı seçkimize göz atmaya ne dersiniz?

Haber 17-10-23 16:44

Ali Koç canlı yayında esti gürledi! G.Saray'a olay gönderme Sistemden kokular geliyor...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç katıldığı bir canlı yayında takımın son durumuna ve transfere dair açıklamalarda bulunurken, dikkat çeken ve çok konuşulacak ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Spor 04-10-23 21:50

Yer: Bursa! Kötü kokular yayılan evden çıkanlar şoke etti! Kamyonlar dolusu...

Bursa'da apartman sakinlerinin kötü koku şikayeti üzerine ekipler bir eve girdi. Ekipler eve girdiklerinde gördükleri karşısında şaşkına döndü. Evden üç kamyon dolusu çöp çıkarılırken, Temizlik İşleri ekipleri evin temizlenmesine başladı.

Haber 28-09-23 09:41

Kötü kokular üzerine fark edildi! Adana'da dere kenarında kadın cesedi bulundu, bacak ve boyun kısımlarında...

Adana'da dere kenarında bir kadına ait ceset bulundu. Kötü kokular üzerine hayvan otlatanların bulduğu kadın cesedinin 4-5 günlük olduğu tahmin ediliyor. Cesedin bacak ve boyun kısımlarında yaralar tespit edilirken kadının ölüm nedeni ve kimliği yapılacak otopsinin ardından kesinlik kazanacak.

Haber 02-09-23 23:04

Şaşkına çeviren olay... Görüntüler Mersin'den: Evden tonlarca çöp çıkarıldı!

Mersin'de çevreye yayılan kötü kokular üzerine gidilen bir evden 10 ton çöp çıkarıldı. Atıkların çıkarılmasının ardından ev ve çevresinde temizlik yapıldı.

Haber 28-07-23 20:55

Mersin’de bir evden 10 ton çöp çıkarıldı

Mersin’de çevreye yayılan kötü kokular üzerine gidilen bir evden 10 ton çöp çıkarıldı.

Yurthaber 28-07-23 14:51

Acı gerçek kötü kokular gelince ortaya çıktı! Karabük'te sır olay...

Karabük'te yaşanan olayda, yalnız yaşayan Döndü Erdoğan’ın (85) evinden kötü koku gelince komşuları ihbarda bulundu. Polis ve sağlık ekiplerinin olay yerine gelip çilingir yardımıyla açılan kapıdan eve girmesiyle ise acı gerçek ortaya çıktı.

Haber 12-07-23 09:23

İzmir'de korkunç olay! Oğlu kalp krizinden, anne açlıktan öldü

İzmir’in Konak ilçesinde apartmana yayılan kötü kokular nedeniyle çilingirle girilen evde, Suzan Gürzeren (88) ile oğlu Yalçın Suat Gürzeren (52) ölü bulundu. Yapılan inceleme sonrası, Yalçın Suat Gürzeren'in kalp krizinden öldüğü, yatalak ve bakıma muhtaç annesi Suzan Gürzeren'in de açlıktan hayatını kaybettiği ortaya çıktı. İşte olayın detayları...

Haber 09-07-23 16:38

Temizlik uzmanı ayakkabıdaki kötü kokuyu anında geçiren yöntemi paylaştı

Bütün gün boyunca ayağımızda olana ayakkabılar kötü kokular oluşturabiliyor. Ayakkabıdaki kötü koku ayaklara sinerek ayak kokusuna ve dolap kokusuna sebep olabiliyor. TikTok'ta bir temizlik uzmanı kötü ayakkabı kokusunu geçirecek 3 etkili yolu paylaştı.

Kadin 15-06-23 11:20

Korkutan görüntü: Derenin rengi maviye döndü! 'Hepsi ölüyor, endişeliyiz'

Arnavutköy'den Alibeyköy Barajı'na ulaşan derenin rengi maviye döndü. Çevreye kötü kokular da yayan dere, çevre sakinlerini tedirgin etti. Derenin renk değişimi ve kötü kokusunun, dokuma fabrikalarının atık sularından kaynaklandığı öne sürüldü. Çevrede yaşayanlar deredeki canlıların hepsinin öldüğünü dile getirdi. İşte detaylar...

Haber 01-06-23 12:10

Konya'da bir evden 5 kamyon çöp çıktı

Konya'da kötü kokular gelen apartman dairesinden belediye ekiplerince 5 kamyon çöp çıkarıldı.

Yurthaber 30-03-23 14:53

Tıkalı lavaboları anında açan en etkili yöntem! Kötü lavabo kokusundan kurtulmak için...

Lavabodan gelen kötü kokular tüm evde rahatsız edici kokulara sebep olabiliyor. Bu kötü lavabo kokularını gidermek için farklı farklı ürünler bulunuyor. Ancak her evde bulunan temel malzemeler hem tıkanmış lavabo hem de kötü koku sorununu anında çözüyor. Bu yöntem tıkanmış lavaboyu açmak için tesisatçıların önerdiği çözümler arasında yer alıyor.

Kadin 28-03-23 18:18

Buzdolabındaki kötü kokuyu ve küfü anında geçiriyor! Doğal yöntemle buzdolabı kokusundan kurtulabilirsiniz

Buzdolabında oluşan kötü kokular yemeklerin kokusunu ve lezzetini olumsuz etkiliyor. Buzdolabındaki ekşi kokuyu almak için çeşitli ürünler kullanılıyor. Ancak bu ürünler istenilen sonucu vermeyebiliyor. Evde yapılan doğal karışımla buzdolabı kokusunu gidermek oldukça kolay olabiliyor.

Kadin 28-03-23 14:03

O hakimin kardeşiyle ilgili 'FETÖ' iddiası dikkat çekmişti! İmamoğlu'ndan ilk açıklama: Acı bir tablo, işin içinden çok pis kokular geliyor

Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle hapis cezası ve siyasi yasak kararı verilmesi uzun süre konuşulmuştu. İmamoğlu'na cezayı veren hakimin kardeşinin FETÖ bağlantılı olduğu iddiaları gündem oldu. Konuyla ilgili ilk açıklamasında İmamoğlu, "İşin içinden çok pis kokular geliyor" dedi.

Haber 27-03-23 15:47

Kendini unutturmak istemeyenler için en iyi Calvin Klein parfüm çeşitleri ve yorumları

Calvin Klein, moda dünyasında adından sıkça söz ettiren ve kaliteli ürünleriyle fark yaratan bir marka olarak öne çıkıyor. Farklı tarzlara hitap eden özgün ve kalıcı kokular sunan Calvin Klein parfümleri, benzersiz tarzları ile en çok tercih edilen parfüm markaları arasında yer alıyor. Bu yazıda en çok satılan ve müşterilerden tam not alan Calvin Klein parfümlerini derledik.

Haber 27-03-23 04:29

Kullanıcılardan tam not alan en iyi Dior parfüm çeşitleri ve yorumları

Dior , yıllardır dünya genelinde en beğenilen, kaliteli ve lüks ürünleriyle tanınan bir Fransız markası olarak bilinir. Dior'un yarattığı parfüm koleksiyonu da farklı kokularıyla kullanıcılarını büyülüyor. Dior, yaratıcılık, kalite ve lüksün birleşimiyle oluşturulmuş ikonik kokular sunmayı hedefler. Erkekler için ferah, odunsu ve maskülen kokular sunan marka, kadınlar için çiçeksi ve tatlı kokularla hitap ediyor.

Haber 27-03-23 03:16

Klasik ve modern kokuları buluşturan en iyi Gucci parfüm çeşitleri ve yorumları

Hayat bir yolculuk ve bu yolculukta insanlarla tanışır, anılar biriktiririz. Tüm bu anıların bir parfümle ilişkisi olabilir mi diye düşündünüz mü hiç? Kokular duyularımızı harekete geçirir ve anılarımızı hatırlatır. Bu nedenle sıradan anılarınızı bile özel kılacak, kaliteli bir parfüme sahip olmak önemli. Kendinize özgü kokunuzun olması, etrafınızdaki insanlar üzerinde unutulmaz bir izlenim bırakır. Bu yazımızda özgünlüğünüze ışıltı katacak Gucci parfüm çeşitlerini inceledik.

Haber 24-03-23 05:24

Eşsiz ve unutulmaz kokular için en iyi Chanel parfüm çeşitleri ve yorumları

Bir Chanel parfümü satın aldığınızda yalnızca bir koku satın almaz aynı zamanda bir imaj ve bir yaşam tarzı satın alırsınız. Chanel parfümleri, zamansız tarzı ve zarif kokularıyla dünya genelinde milyonlarca insanın favorisi. Eğer siz de unutulmaz bir etki yaratmak istiyorsanız, Chanel'in en iyi parfümlerini sizin için inceledik. Hayatınıza Chanel'in baştan çıkarıcı dünyasıyla dokunun ve kendinizi lüksün ve zarafetin içinde hissedin.

Haber 23-03-23 01:58

O bir klasik! İşte en iyi Hugo Boss parfüm çeşitleri ve yorumları

Hugo Boss, moda dünyasında adından sıkça söz ettiren ve kaliteli ürünleriyle fark yaratan bir marka olarak öne çıkıyor. Farklı tarzlara hitap eden özgün ve kalıcı kokular sunan Hugo Boss parfümleri, kendi benzersiz tarzları ile en çok tercih edilen parfüm markaları arasında yer alıyor. Hugo boss parfümleri fiyatı ve kalitesi ile premium segment markalardan biri olarak görülüyor. En çok tercih edilen Hugo Boss parfümlerini ve Hugo Boss parfüm yorumlarını sizler için inceledik.

Haber 20-03-23 09:24

Farkım kokum diyorsanız işte sizin için en iyi Armani parfüm çeşitleri ve yorumları

Armani, kaliteli ve lüks ürünleriyle tanınan bir İtalyan moda markası. Armani'nin yarattığı parfüm koleksiyonu da zarif kokularıyla kullanıcılarını büyülüyor. Erkekler için ferah ve maskülen kokular sunan marka, kadınlara ise daha çiçeksi ve tatlı kokularla hitap ediyor. Armani erkek parfümleri ve Armani kadın parfümleri kalıcılığı ve yoğunluğu ile öne çıkarken her beğeniye ve ortama uygun şekilde tasarlanıyor. Sizin için Armani'nin en iyi parfümlerini seçtik. İşte detaylar!

Haber 20-03-23 09:03

İmzamı kokumla atarım diyenler için en iyi Burberry parfüm çeşitleri ve yorumları

Moda dünyasının ünlü markası Burberry, parfüm söz konusu olduğunda oldukça iddialı bir yerde bulunuyor. Burberry parfümler, kalıcı ve unutulmaz kokularıyla dünya çapında milyonlarca hayrana sahip. Markanın parfümlerini diğer parfümlerden ayıran şey, farklı notaları özel bir şekilde bir araya getirmesi ve ortaya herkesin beğendiği muhteşem kokular çıkarması. Sizin için en iyi Burberry kadın parfüm ve Burberry erkek parfüm çeşitlerini inceledik. İşte detaylar!

Haber 20-03-23 08:50

Yalova'da yaşayan Umman ve Kenya uyruklu karı koca evlerinde ölü bulundu

Yalova'da yabancı uyruklu bir çiftin yaşadığı evden kötü kokular gelmesi üzerine komşuları polise haber verdi. Çilingirle eve giren ekipler, Umman ve Kenya uyruklu karı kocanın cansız bedenleriyle karşılaştı. Çiftin ölüm nedeni ise yapılacak otopsinin ardından belli olacak.

Haber 08-03-23 01:36

Boşuna binlerce lira ödemeyin! Dünyaca ünlü parfümlerin en iyi ve uygun fiyatlı muadilleri

Kadınlar girdikleri ortamlarda yalnızca kıyafetleriyle ve güzellikleriyle değil, kokularıyla da iz bırakmayı severler. Bu sebeple kendine yakıştığını düşündüğü parfümlerle etrafa güzel kokular saçarlar. Siz de parfümünüzle herkesi kendinize hayran bırakmak istiyorsanız uygun fiyatlara dünyaca ünlü markaların muadillerini bulabilirsiniz. Nasıl mı? İşte cevabı!

Kadin 07-03-23 16:17

Yaz boyunca en büyük yardımcınız olacak en güzel ve doğal kokulu erkek parfüm önerileri

Havalar ısındığı zaman daha fresh kokular tercih edilir. Baharatlı ve yoğun kokular sıcak havayla rahatsız hissettirebilir. Böyle zamanlarda kullanabileceğiniz parfümünüz yoksa üzülmeyin. Birbirinden etkileyici, yaz mevsimiyle uyumlu parfüm seçeneklerine göz atarak kendi kokunuzu bulabilirsiniz. Hangi parfümü alacağınıza henüz karar vermediyseniz veya imza kokunuzu hâlâ bulamadıysanız yazımız tam size göre!

Haber 03-03-23 17:08

Hakan Hatipoğlu büyük yıkıma uğrayan Antakya sokaklarını paylaştı! Aklımdan gitmeyen görüntüler ve burnumdan gitmeyen kokular var

Survivor yarışmasıyla tanınan Hakan Hatipoğlu büyük yıkıma uğrayan Antakya sokaklarını sosyal medyada paylaştı. Eski ve yeni hallerini gösterdiği sokaklarla dikkat çeken Hatipoğlu "Aklımdan gitmeyen görüntüler ve burnumdan gitmeyen kokular var" dedi.

Magazin 14-02-23 07:56

Ne var bu parfümlerin içinde? diyeceğiniz 5000 TL üstü pahalı, üst segment parfümler

Üst segment niş parfümler, koku meraklılarının en çok merak ettiği ürünler arasında yer alıyor. Bu lüks kokular özenle ve ufak sırlar içerecek şekilde edilerek hazırlanıyor. Bu da onları benzersiz parfümler hâline getiriyor. Niş kokular genelde bulunması zor içeriklerle elde ediliyor. Bu nedenle dikkat çekici olmaları son derece kaçınılmaz. İşte "Ne var bu parfümde?" diyeceğiniz 5 bin TL üstü fiyatıyla dudak uçuklatan o kokular!

Haber 20-01-23 15:10

Kötü koku alarma geçirdi! Samsun'da boş araziye bırakılan ahşap kutudan vahşet çıktı

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde boş araziden gelen kokular üzerine vatandaşlar polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ekipler ahşap dolap içine konulmuş erkek cesediyle karşılaştılar. Dolabı araziye bıraktığı belirlenen O.K. gözaltına alındı.

Haber 23-12-22 16:56

Banyonuzu misler gibi kokutacak yöntem! Daha önce hiç duymamıştınız

Evin içerisinde bulunan bazı alanların temizliğine ve kokusuna oldukça önem vermek gerekiyor. Banyolar hem giderlerden hem de tuvaletlerden gelen kokular nedeniyle pis kokabiliyor. Banyodaki istenmeyen kokuları geçirmek için çeşitli yöntemler aranıyor. Evde yapabileceğiniz basit hileyle banyonuzu misler gibi kokutabilirsiniz.

Kadin 12-12-22 17:21

Cesedi 20 gün sonra çürümüş halde bulundu

Edirne’de kötü kokular gelen eve giren polis ekipleri, 20 gün önce hayatını kaybettiği öngörülen yaşlı vatandaşın çürümüş cesediyle karşılaştı.

Haber 03-11-22 14:37

Ağız kokusunu önemsiz görmeyin! Tedavi edilmezse dişlerinizi teker teker kaybedersiniz

Ağız kokusu rahatsız edici kokular arasında bulunuyor. Özellikle toplu alanlarda büyük problemler yaratan ağız kokusu genellikle önemsiz görülüyor. Ancak ağız kokusunun yarattığı sorunlar sadece sosyal çevreyi değil sağlığı da olumsuz etkiliyor. Geçmeyen ağız kokularının altında yatan nedenler dişlerinizi kaybetmenize neden olabilir.

Haber 16-10-22 07:54

Kars Baraj Gölü yeşil renge büründü! Vatandaşlar tedirgin... Etrafa pis kokular yayıldı

Atıklarla kirlenen Kars Çayı’nın beslediği Kars Baraj Gölü yeşile büründü. Ortaya çıkan görüntü vatandaşları tedirgin ederken, gölden etrafa pis kokular da yayılmaya başladı. Bölge sakinleri, yetkililerden suyun renginin neden yeşile döndüğünü araştırmasını istiyor.

Haber 15-10-22 23:49

Plastik kaplarının kokusunu geçirecek en basit yöntem! Kötü kokulara elveda

Plastik kaplar hayatımızı oldukça kolaylaştırıyor. Kalan yemekleri kaldırırken ve gıdaları saklarken sık sık kullandığımız bu kaplarda rahatsız edici kokular oluşabiliyor. Plastik kap kokusunu gidermek için çeşitli yöntemler aranıyor. Aşağıda yer alan yöntemler ile bu kokuları kolayca geçirebilirsiniz.

Kadin 14-10-22 15:12

Hangi kokular kişiliğinizi yansıtıyor?

Koku hafızası nedir bilir misiniz? Koku denildiği zaman herkesin aklında belirli kokularda belirli anlar, insanlar gelir. Bu da eşsiz bir durumdur! Kim istemez ki sevgilisi, arkadaşı ya da başka birisi bir koku duyduğunda onu anımsamasın?

Trend 28-09-22 17:52

Kadınların çok beğendiği baş döndüren 10 erkek parfümü

Erkeklerin imzası gibi üzerinde taşıdığı kokular, özellikle kadınlar üzerinde dikkat çekici bir etki yaratıyor. Siz de hafızalara kazınmasını istediğiniz baş döndüren bir kokuya ihtiyaç duyuyorsanız doğru yerdesiniz. Gelin, kadınların en beğendiği erkek parfümlerini birlikte keşfedelim. İşte o büyüleyici kokular!

Haber 15-09-22 15:17

Kokusuyla büyüleyen dünyanın gelmiş geçmiş en iyi kadın parfümleri

Parfüm deyince herkesin aklına gelen, belli başlı markalar ve o markaların adeta imzası olan kokular bulunuyor. Chanel No 5, Dior J’adore derken liste uzayıp gidiyor. Bugün sizin için kokusuyla hafızalara kazınmış, en beğenilen kadın parfümlerini derledik. Bir fıs sıktığınız anda etrafınızdaki herkesi büyüleyecek, en çekici parfümlerin dünyasına hoş geldiniz. İşte detaylar!

Kadin 14-09-22 09:00

Kokuları ayırt edebilen yapay zeka, polis köpeklerinin işini yapabilecek

Üniversite öğrencilerinin hazırladığı, TEKNOFEST KARADENİZ'e katılan projeler arasında yer alan ve yapay zekanın kokuları algılaması üzerine hazırlanan "Sağlıkta Yapay Zeka" Projesi, sağlıkta olduğu kadar güvenlik alanında da kullanılabilecek - Projede yer alan öğrencilerden Senanur Demirci: - "Kadavra köpekleri kadavra, bomba imha köpekleri bomba, bazı köpekler de uyuşturucu bulmak için yetiştiriliyor. Bu köpekleri kullanmak yerine kokular bir çipe yüklenerek insansız araçlara tanımlanabilecek"

Yurthaber 31-08-22 11:03

Ayamama Deresi'ne akan kirli su çevreyi tehdit ediyor

Küçükçekmece'de dereden çevreye kötü kokular yayılmasından rahatsızlık duyan vatandaşlar, yetkililerden çözüm talep ediyor

Yurthaber 30-08-22 17:03

Kötü koku gelen evden ceset çıktı! Ekipler harekete geçti

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bir evden gelen kötü kokular üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Dairenin kapısını kırarak içeri giren ekipler bir kişinin cansız bedeniyle karşılaştı. Kimliği henüz belirlenemeyen cesedin 3-4 günlük olduğu tahmin ediliyor.

Haber 24-08-22 21:44

Buzdolabından gelen kötü kokulara son: Mutlaka deneyin! Buzdolabı kokusu nasıl giderilir?

Buzdolabı hayatımızı oldukça kolaylaştıran mutfak aletlerinden. Yiyeceklerimizi uzun süre bozulmadan saklayan buzdolabında zaman zaman kötü kokular oluşabiliyor. Bu kokular yemeklerin içerisine sinerek yemek yerken istenmeyen durumlara yol açabiliyor. Buzdolabında oluşan kötü kokuları geçirmek için aşağıdaki yöntemi deneyebilirsiniz.

Kadin 23-08-22 08:36