Khk Ile Goreve Iade Edilen Haberleri

Kemik parçaları ve eşyalar bulunmuştu! Türkiye'nin konuştuğu Korhan Berzeg olayıyla ilgili yeni gelişme!

Balıkesir'de tatil için geldiği yazlık evinden ayrıldıktan sonra haber alınamayan ve evinin 4 kilometre uzağındaki dere kenarında kimlik, ehliyet, banka, kredi kartları ve kıyafet parçaları ile kendisine ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulunan 84 yaşındaki ekonomist Korhan Berzeg’i arama çalışmalarıyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Korhan Berzeg’e ait olduğu iddia edilen kemiklerin bulunmasının ardından yürütülen çalışmalar ara verildi.

Haber 2024-04-25 19:50:32

Mevduat faizlerinde şubede ayrı bankada ayrı oran! 'Merkez Bankası'na göre kendilerini ayarladılar' diyerek uyardı

Mevduat faizleri artmaya devam ederken yeni bir detay ortaya çıktı. Bu kapsamda şubeye gidip pazarlık yapılan faiz oranı ile internet bankacılığı üzerinden duyurulan faiz oranları arasında farklar oluşmaya başladı. Peki şu anda mevduat faiz oranları ne kadar oldu? 1 milyon liranın aylık getirisi ne? Ekonomist Muhammet Bayram merak edilen detayları anlattı.

Finans 2024-04-25 09:08:52

Eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm sebebini ailesi açıkladı

Spor camiasını derinden sarsan ölüm haberi ile ilgili merak edilen o detay ortaya çıktı. Eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz'ın ölümüne ilişkin ailesinden yapılan açıklamayla birlikte ölüm sebebi de belli oldu.

Spor 2024-04-25 07:28:33

Erdoğan o diyalogu ilk kez anlattı: “Telefonumun açılışını Irak Başbakanı gördü ve sordu: ‘Kim bu?’”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 23 Nisan kutlamaları sebebiyle makamında kabul ettiği çocuklarla arasında geçen diyalog herkesi duygulandırdı. Erdoğan kendisine hediye edilen annesi ile birlikte olduğu resim hakkında konuşurken de dikkat çeken bir detayı ilk kez anlattı. Erdoğan telefonunda yer alan görüntüyü gören Kuzey Irak Başbakan’ı ile arasında geçen diyalogu açıkladı.

Haber 2024-04-24 07:49:15

Diğer Haber Etiketleri

Türkiye mevduat faizi Bakan da, spor verildi yapılan açıklama Mehmet Ali Yılmaz cenaze Recep Tayyip Erdoğan annesi tenzile erdoğan 23 nisan haberler Fahiş fiyat fenerbahçe hakemi maçın süper li Süper Lig son dakika Ahmet Çakar Sivasspor VAR Hakem memur zammı Balıkesir hastane gizli kamera aym karar kamu işçisi Zam Şırnak Uzman Çavuş taciz erik erik fiyatları Instagram para kazanma fatih portakal ak parti 10 atan beşiktaş ışıl iyet portekizli yıllık Fernando Santos hasan arat aşlama tarif tarifi ayran aşı çorbası tarifi Öğretmen Bursa Gemlik gaye emekli Memur ele sevgilisi Yılmaz Erdoğan Cansu Taşkın bahçe maçı süper kupa galatasaray msb Hava harekatı Aziz Eren Balaban kulübün maçı oynanacak matrix sosyal medya Dilan Polat engin polat Banu Parlak sapık tecavüz Birleşik Krallık Seçim 2024 Maltepe Gaziantep Fatma Şahin seçim sonuçları Avcılar Ataşehir Gaziosmanpaşa Yerel seçim CHP İstanbul istanbul seçim sonuçları Kağıthane mevlüt öztekin Belediye başkanı Sarıyer Ekrem İmamoğlu Murat Kurum riza akpolat MHP Pendik ahmet cin sonar anket elidor unilever seçim anketi Hakan Bayrakçı iphone 7 iphone 7 fiyat iphone 7 özellikleri aura aura ne demek tdk tdk sözlük İETT otobüs kavga ak Abdulkadir Bitigen Özgür Yankaya Uğur Dündar af sezon Antalyaspor bıraktı MHK tiktok Tokat iftar hediye orucu bozan durumlar diyanet Ramazan aşı orucu bozar mı diyanet aşi orucu bozar mı iğne orucu bozar mı kulak yıkatmak Oruç

Fahiş fiyat için yeni düzenleme: Erdoğan önerdi, Bakanlık harekete geçti: ‘Tavsiye edilen fiyat’ uygulaması geliyor

Milyonlarca liralık para cezaları kesildi, hatta son olarak kapatma cezası uygulanacağı bile konuşuldu. Gıdada fatiş fiyat artışı yapanları hiç biri durduramadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan fahiş fiyatta yeni bir adım daha atılacağının sinyalini verdi. ‘Tavsiye edilen fiyat’ uygulaması ile artık ürünün fiyatını üretici belirleyecek. Böylece günlük fiyat değişimleri rafa kalkacak. Ticaret Bakanlığı ise yasal düzenleme için çalışmalara başladı.

Finans 24-04-24 07:42

VAR kayıtlarının açıklanmasının ardından Ahmet Çakar'dan olay yaratan paylaşım! Tam bir tezgah

Fenerbahçe'nin Sivas deplasmanında kaybettiği 2 puanın yankıları sürerken VAR kayıtlarının açıklanması sonrası karşılaşmanın hakemi Cihan Aydın'ın VAR ile arasında geçen merak edilen diyalog ortaya çıkmıştı. Bu gelişmenin ardından eski hakem Ahmet Çakar'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Spor 23-04-24 22:22

Memur zammı hesabı belirdi! Son enflasyon tahmini ile oran değişti: İşte meslek meslek merak edilen yeni memur maaşı tablosu…

Memur maaşı zammı ve memur emekli zammı Temmuz ayında yeniden belirlenecek. Milyonlar heyecanlı bekleyişini sürdürürken Merkez Bankası’ndan zamda hesabı değiştirecek bir açıklama geldi. 6 aylık enflasyon tahmini ile memur enflasyon farkı ortaya çıktı. Toplu sözleşme zammı ile birlikte memur ve memur emekli maaşı zammının yüzde 20’ye yükselmesi öngörüldü. En düşük memur maaşı için tahmini rakam da belli oldu. İşte meslek meslek yeni memur zammı hesaplama tablosu.

Finans 22-04-24 11:16

Hastanede iğrenç olay! Kadınlar tuvaletinden gizli kamera çıktı, zanlının kimliği şoke etti

Balıkesir'de devlet hastanesinin kadınlar tuvaletinden 'böcek' olarak tabir edilen gizli kamera düzeneği çıktı. Yapılan inceleme sonrası gizli kamerayı tuvalete koyup kayıt yapan kişi bedensel engelli Tarık Özkan (40) çıktı. Emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf eden ve 3-4 yıldır benzer görüntüler çektiğini söyleyen Tarık Özkan'ın, daha önce de toplu taşıma araçları ile kamuya açık alanlarda kadınların görüntülerini çektiği ve suç kaydının olduğu ortaya çıktı.

Haber 21-04-24 13:47

Zam pazarlığında yeni dönem! Yüzbinlerce kamu işçisini ilgilendiren önemli karar AYM'den geldi! O hakkın önü açılmış oldu

Anayasa Mahkemesi'nden yüzbinlerce kamu işçisini ilgilendiren önemli bir karar geldi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararda iptal edilen düzenlemenin sendika hakkını sınırladığının altı çizildi. Çalışma ekonomisi profesörü Aziz Çelik de AYM kararıyla sendikaların grev hakkının iade edilmiş olduğu yorumunu yaptı.

Finans 18-04-24 11:33

Şırnak'ta taciz iddiası! Çevredekiler darp etmişti: Uzman çavuş ile ilgili yeni karar

Şırnak'ta bir kadına tacizde bulunduğu iddia edilen uzman çavuş çevredekiler tarafından darp edilmişti. Olay sonrası gözaltına alınan ve görevden uzaklaştırılan uzman çavuş ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Şırnak Barosu yaptığı açıklamada uzman çavuşun tutuklandığını açıkladı.

Haber 17-04-24 20:19

Fiyatı 150 dolardan 50 liraya düştü! Çok fazla talep var... Biraz daha düşmesi bekleniyor

Türkiye’nin kayısı ve erik üretiminde ilk sıralarda yer alan Mersin’in Mut ilçesinde, seradan sonra açık alanda da erik hasadı başladı. Sezonda 100 bin ton rekolte beklenen ilçede açık alanda hasat edilen eriklerin boyuna göre 50 ile 350 TL arasında alıcı bulduğu belirtilirken, ilerleyen günlerde fiyatın biraz daha düşmesinin beklendiği kaydedildi. Erik, turfanda örtü altında 150 dolardan ihracat için alıcı buluyordu.

Finans 17-04-24 17:29

Instagram'dan para kazanmak: Instagram'dan nasıl para kazanılır?

Dünya çapında milyarlarca kullanıcısı bulunan ve her geçen gün kullanıcı sayısında artış olan Instagram, en çok tercih edilen ve kullanılan uygulamalar arasında yer alır. Instagram sadece eğlence amacı ile değil, birçok kişi tarafından bir gelir kaynağı olarak da kullanılabilen bir uygulamadır. Peki, Instagram'dan nasıl para kazanılır?

Haber 16-04-24 23:44

Seçimler sonrası AK Parti nasıl bir yol izleyecek? İşte masadaki formül! Fatih Portakal: 'Geçmişte olan şeyler tekrar ısıtılmaya çalışılıyor'

Yerel seçimlerde AK Parti aldığı oy ile ikinci parti konumuna geriledi. Seçimler sonrasında nasıl bir adım atacağı merak edilen AK Parti ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Cumhurbaşkanlığı seçilme oranı olan 50+1'in değiştirilmesi kulislerde konuşuluyor. Yeni anayasa çalışmalarıyla konunun ele alınması beklenirken gazeteci Fatih Portakal "Geçmişte olan şeyler tekrar ısıtılmaya çalışılıyor" dedi.

Haber 16-04-24 21:58

Beşiktaş'ta Santos gitti, kriz bitmedi! 4.5 milyon euro maaşı olan Portekizli çalıştırıcının tazminatı bilerek düşük gösterilmiş...

Beşiktaş'ın yollarını ayırdığı Fernando Santos ile ilgili olay yaratan bir iddia ortaya atıldı. Ülkesindeki vergi borcu nedeniyle tazminatının düşük gösterildiği ifade edilen Santos'un maliyeti belli oldu.

Spor 15-04-24 08:26

İçinizi ferahlatacak ayran aşı çorbası tarifi! Pratik ayran aşı çorbası nasıl yapılır?

Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte ferah lezzetler ön plana çıkmaya başladı. Bu lezzetlerden biri olan ayran aşı çorbası da merak edilen tarifler arasında yer aldı. Haşlanmış nohut ile yapılan bu çorba pişirilmeden tüketilebiliyor. Yapımı da bir o kadar kolay olan ayran aşı çorbasının tarifini haberimizde derledik. Peki, ayran aşı çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 13-04-24 14:56

Gaye öğretmen, evinde ölü bulundu

Bursa'nın Gemlik ilçesinde Gaye Kayan (54) (fotoğraftaki) ailesi ile birlikte yaşadığı evinde ölü olarak bulundu. Ölüm nedeninin kalp krizine bağlı olduğu tahmin edilen Kayan'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Haber 11-04-24 15:08

Enflasyon tahminleri güncellendi, memur ve emeklilerin maaş hesabı bir kez daha değişti! İşte merak edilen zam oranları

Milyonlarca emekli Temmuz ayında yapılacak zam oranlarına gözlerini çevirmiş durumda. En son olarak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in Mayıs ayı enflasyon tahmini sonrası milyonlar bir kez daha maaş hesabı yapmaya başladı. Mayıs ayındaki enflasyonun yüzde 73 çıkması, 6 aylık enflasyonun ise yüzde 24 olması bekleniyor. İşte memur ve SSK ile Bağ-Kur emeklisine yapılacak zam oranları...

Finans 10-04-24 21:17

Yılmaz Erdoğan ile aşk yaşadığını sonunda itiraf etti! Cansu Taşkın: Biz kötü bir şey yapmadık

İnci Taneleri dizisiyle ekranlara dönen Yılmaz Erdoğan aşk hayatıyla gündemdeydi. Cansu Taşkın ile 2 yıldır birlikte olduğu iddia edilen Erdoğan sessizliğini koruyordu. İtiraf bir dönem adından sık sık söz ettiren Cansu Taşkın'dan geldi. Erdoğan'dan 25 yaş küçük olan model aşk itirafında bulundu.

Magazin 08-04-24 14:28

Süper Kupa finali sonrası spor yazarlarından olay yorumlar! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yaptığı çağrı gündem oldu: Bu ülkenin bir reisi var...

Şanlıurfa'daki Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa finali tarihe geçti. Fenerbahçe'nin U19 takımıyla sahaya çıktığı maçta Galatasaray ilk atağında golü bulurken, sarı-lacivertliler oyunun durmasıyla sahadan çekildi. Tatil edilen maç sonrası gözler verilecek karara çevrilirken, spor yazarlarının yorumları dikkat çekti. Ahmet Çakar'ın "Bu ülkenin bir reisi var, Recep Tayyip Erdoğan. Cumhurbaşkanımızın yapması gereken bir tek şey var..." diyerek yaptığı çağrı ise gündem oldu.

Spor 08-04-24 10:08

SON DAKİKA | MSB duyurdu! Metina ve Gara'ya hava harekatı: 6 terörist öldürüldü

MSB, Irak’ın kuzeyindeki Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen 6 PKK’lı teröristin düzenlenen hava harekâtı ile etkisiz hâle getirildiğini duyurdu.

Haber 07-04-24 10:59

Semih Şentürk Galatasaray'a karşı! İşte Fenerbahçe'nin çok merak edilen Süper Kupa 11'i

Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçının ertelenmesi talebi TFF tarafından reddedilirken Sarı Lacivertliler bu karşılaşmaya U19 takımıyla çıkacağını açıklamıştı. Fenerbahçe'nin nasıl bir 11 ile sahada olacağı merak edilirken, Semih Şentürk'ün çalıştırdığı U19 takımının ilk 11'i büyük oranda belli. İşte detaylar...

Spor 05-04-24 08:29

Ünlü isimleri dolandırmıştı! Seçil Erzan ile ilgili yeni karar

Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan ile ilgili yeni bir karar verildi. Dosya üzerinden yapılan incelemede sanıklar Seçil Erzan ile Ali Yörük’ün ayrı ayrı tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.

Haber 04-04-24 18:08

Matrix serisi geri dönüyor! The Matrix 5 sürprizlerle geliyor... Yönetmen koltuğundaki isim değişiklik yaşandı

Sinema dünyasının efsane yapımlarından biri olarak kabul edilen Matrix serisi geçtiğimiz yıllarda dördüncü yapımı "The Matrix Resurrections" ile geri dönmüştü. Seyircisiyle hasret gideren serinin beşinci filminin geleceği açıklandı. Beşinci film için hazırlıklar devam ederken önemli değişikliklerin yapılması da gözlerinden kaçmadı.

Trend 04-04-24 15:48

Dilan Polat ve Engin Polat davasında karar çıktı! 'Kaçma şüphesi' vurgusu dikkat çekti

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddia edilen Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat'ın da aralarında olduğu 8 sanık hakkında karar çıktı. Mahkemenin kararında 'kaçma şüphesi' vurgusu dikkat çekti.

Magazin 04-04-24 14:27

Kocasıyla birlikte 13 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz eden müdür yardımcısı yakalandı! Ömür boyu öğretmenlikten men edildi

46 yaşındaki Julie Morris isimli bir müdür yardımcısı, kocası David Morris ile birlikte 13 yaşındaki ismi açıklanmayan bir kız çocuğuna tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı. Mahkemede detayların ortaya çıkmasından sonra partneriyle birlikte öğrencisine tecavüz ettiği tespit edilen Julie Morris hapis cezasına çarptırılırken öğretmenlik görevinden de ömür boyu men edildi. Olay ülke gündemine yerleşti.

Trend 03-04-24 11:51

CANLI | MALTEPE canlı seçim sonuçları! Maltepe ilçesin yerel seçimi Kadem Ekşi mi Esin Köymen mi kazandı?

İstanbul'un gözde ilçelerinden Maltepe'de seçim heyecanı yaşanıyor. 31 Mart'ta sonucu en çok merak edilen ilçelerin başında da İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Maltepe ilçesi de geliyor. Maltepe'de kıyasıya geçen yarışta seçimin kazanını AK Parti'nin adayı Kadem Ekşi mi CHP'nin adayı Esin Köymen mi oldu? İşte Maltepe yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm bilgiler, detaylar ve merak edilenler...

Finans 31-03-24 18:52

CANLI GAZİANTEP seçim sonuçları! Gaziantep yerel seçim sonuçlarında kim önde? AK Parti’nin adayı Fatma Şahin mi, CHP adayı Muzaffer Ertürk mü kazandı?

Herkes nefesini tuttu yeni belediye başkanları için artık saatler sayılıyor. Sandığa giden vatandaşlar seçim sonuçları için sabırsızlanırken en çok merak edilen illerden biri bu seçimde yine Gaziantep oldu. Fatma Şahin ile AK Parti yönetiminde olan kentte 2024 yerel seçim sonuçlarında herhangi bir değişiklik olacak mı? CHP’nin adayı Muzaffer Ertürk ne kadar oy alacak? İşte Gaziantep seçim sonuçları...

Finans 31-03-24 18:22

Canlı Avcılar seçim sonuçları! Sonuçların açıklanmasına dakikalar kala heyecan dorukta: Avcılar'da seçimi kim kazandı?

Avcılar seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Avcılar'da AK Parti Abdullah Küçükoğlu'nu, CHP'nin adayı olan Utku Caner Çaykara karşısında aday olarak göstermişti. 2019 yılında AK Parti ile CHP'nin baş başa yarıştığı Avcılar'da sonuçlar belli oldu. Avcılar seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:25

Canlı Ataşehir seçim sonuçları! Sonuçların açıklanmasına dakikalar kala heyecan dorukta: Ataşehir'de seçimi kim kazandı?

Ataşehir seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Ataşehir'de AK Parti Mustafa Naim Yağcı'yı CHP'nin adayı olan Onursal Adıgüzel karşısında aday olarak göstermişti. 2019 yılında AK Parti ile CHP'nin baş başa yarıştığı Ataşehir'de sonuçlar belli oldu. İYİ Parti ise Ataşehir'de Ali Coşkun'u belediye başkan adayı olarak gösterdi. Ataşehir seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:16

Gaziosmanpaşa canlı seçim sonuçları! Gaziosmanpaşa'da yerel seçimi Hasan Tahsin Usta mı Hakan Bahçetepe mi kazanıyor? Sandıktan 'Devam mı yoksa değişim mi?' çıkacak

31 Mart yerel seçim sonuçlarında tüm gözler İstanbul'a çevrilmiş durumda. İstanbul'un seçim sonuçları en yakından takip edilen ilçelerinden biri de Gaziosmanpaşa. 2019 yerel seçimlerinde yüzde 52'lik oyla seçilen mevcut Hasan Tahsin Usta'nın yeniden aday gösterildiği ilçede, CHP de Hakan Bahçetepe'yi aday gösterdi. Peki Gaziosmanpaşa'da AK Parti mi CHP'mi kazanacak? Gaziosmanpaşa seçim sonuçları ile ilgili tüm merak edilenler ve canlı seçim sonuçları anında burada...

Haber 30-03-24 23:19

Kağıthane canlı yerel seçim sonuçları! İstanbul Kağıthane ilçesinde yerel seçimi Mevlüt Öztekin mi Tonguç Çoban mı kazanıyor?

Milyonlarca seçmen 31 Mart yerel seçimleri için yeniden sandık başına giderken, İstanbul seçim sonuçları en çok merak edilen konuların başında geliyor. İstanbul'un ilçelerindeki seçim sonuçları bu merakı daha da artırıyor. Kağıthane seçim sonuçları da yoğun bir şekilde takip ediliyor. Kağıthane'de AK Partili Mevlüt Öztekin mi, CHP'nin adayı Tonguç Çoban mı daha önde? İpi hangi aday göğüsleyecek? İşte Kağıthane seçim sonuçları ile ilgili tüm gelişmeler ve canlı sonuçlar...

Haber 30-03-24 23:13

Canlı Maltepe seçim sonuçları! Maltepe ilçesi yerel seçimi Kadem Ekşi mi Esin Köymen mi kazanacak?

İstanbul'un gözde ilçelerinden Maltepe'de seçim heyecanı yaşanıyor. 31 Mart'ta sonucu en çok merak edilen ilçelerin başında da İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Maltepe ilçesi de geliyor. Maltepe'de seçimin kazanını AK Parti'nin adayı Kadem Ekşi mi CHP'nin adayı Esin Köymen mi olacak? İşte Maltepe yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm bilgiler, detaylar ve merak edilenler...

Haber 30-03-24 23:13

CANLI Sarıyer seçim sonuçları! Sarıyer’de yerel seçimi Şükrü Genç mi Mustafa Oktay Aksu mu Hüseyin Coşkun mu kazanıyor?

İstanbul'da seçim sonucu en fazla merak edilen ilçelerinden biri de Sarıyer. Sarıyer'de yerel seçimde Şükrü Genç, Mustafa Oktay Aksu, Hüseyin Coşkun arasındaki yarışta nefesler tutuldu. Seçim sonuçlarının son ana kadar kıyasıya bir yarış içerisinde geçmesi beklenen Sarıyer seçim sonuçlarında AK Parti adayı Hüseyin Coşkun mu önde CHP’nin adayı Mustafa Oktay Aksu mu önde? Bağımsız aday Şükrü Genç ne kadar oy aldı? İşte Sarıyer seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar…

Haber 30-03-24 23:05

İstanbul seçim sonuçları canlı... Geri sayım başladı, İstanbul seçim sonuçları ne olacak? Murat Kurum mu İmamoğlu mu önde?

İstanbul seçim sonuçları CANLI! Mayıs ayından sonra bir kez daha sandık başına gidiyoruz. Pazar günkü yerel seçim için artık saatler kaldı. En çok merak edilen şehirlerin başında şüphesiz İstanbul geliyor! İstanbul'da yarışın Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında geçmesi bekleniyor. Canlı İstanbul seçim sonuçlarını Mynet'ten anlık olarak takip edebileceksiniz.

Haber 30-03-24 22:42

Canlı Beşiktaş seçim sonuçları! Beşiktaş'ta seçimi Rıza Akpolat mı Serkan Toper mi kazanıyor?

2024 yerel seçimleri heyecanı İstanbul’un ilçelerinde büyük bir yarışa sahne oldu. İstanbul'da CHP’nin kalesi olarak bilinen Beşiktaş’ta da seçim sonuçları büyük bir heyecanla bekleniyor. Merak edilen Beşiktaş seçim sonuçlarında CHP’nin adayı Rıza Akpolat mı önde Cumhur İttifakı’nın desteklediği MHP’nin adayı Serkan Toper mi? İşte Beşiktaş seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar…

Haber 30-03-24 22:26

Canlı Pendik seçim sonuçları! Pendik'te heyecan dorukta! Yerel seçimi Ahmet Cin mi Süleyman Tarık Balyalı mı kazanacak?

31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul'da en fazla merak edilen ilçelerden biri de Pendik. Pendik'te yerel seçimin son ana kadar nefes nefese gitmesi bekleniyor. Peki Pendik'te belediye başkanlığı koltuğu el değiştirecek mi? AK Parti'nin adayı mevcut başkan Ahmet Cin mi yoksa CHP'nin adayı Süleyman Tarık Balyalı mı kazanacak? İşte Pendik yerel seçim sonuçları ile ilgili merak edilenler ve tüm detaylar...

Haber 30-03-24 22:22

Hakan Bayrakçı SONAR’ın İstanbul anketi sonrası gelen tepkileri paylaştı: “Manipülasyon, satılmış, yalancı…”

İstanbul ile ilgili yapılan anketler arasında sonucu en çok merak edilen SONAR’ın anketi önceki gün yayınlandı. Ankette Ekrem İmamoğlu’nun önde olmasının ardından hem AK Parti cephesinden hem de CHP cephesinden dikkat çeken yorumlar geldi. Hakan Bayrakçı da bu yorumların ardından yeni bir açıklama daha yaptı.

Haber 30-03-24 14:27

Elidor 50 yıldır Türkiye’nin saçlarını güzelleştiriyor

Türkiye’de 50 yıldır kaliteli ve yenilikçi formüller eşliğinde fark yaratan köklü marka Elidor, hepimizin hayatına dokunan özellikleriyle saç bakımının gözdesi konumunda. Dünyada da en çok tercih edilen saç bakım markalarından olan Elidor, “Kendi Yolumuzda” sloganı ile ürünlerini geliştirmeye devam ediyor. Unilever şirketine ait olan Elidor, bakımlı ve sağlıklı saçlara kavuşturan ve ihtiyaca yönelik formüle edilen ürünlerini her geçen gün daha fazla insanla buluşturuyor.

Finans 29-03-24 20:49

Ünlü anketçi Hakan Bayrakçı 'O alınmış bu alınmış ben işime bakarım' dedi İstanbul'daki son seçim anketini duyurdu

Pazar günü 81 ilde sandıklar kurulacak fakat seçim akşamı en çok merak edilen, takip edilen yer İstanbul olacak. İstanbul'da Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında kıyasıya bir yarış var, dengeler sürekli değişiyor. Kamuoyu Hakan Bayrakçı'nın anketinin sonuçlarını merak ederken deneyimli isim Enver Aysever'in canlı yayınına katıldı ve İstanbul'daki seçim anketindeki son durumu anlattı.

Finans 27-03-24 14:21

iPhone 7 ne zaman çıktı? iPhone 7 ilk çıktığında ne kadardı, özellikleri nelerdi?

Eski telefonlar ile ilgili detaylar ve çıkış tarihleri zaman zaman merak edilir. Apple'ın iPhone 7 model akıllı telefonu da merak edilen cihazlardan biridir. Peki, iPhone 7 ne zaman çıktı? iPhone 7 ilk çıktığında ne kadardı?

Haber 26-03-24 23:54

Aura nedir, aura ne demek? Aura kelimesinin TDK sözlük anlamı

Son zamanlarda sıklıkla duyulan ve ne olduğu merak edilen sözcüklerden biri de aura’dır. Türkçe, binlerce sözcüğün bulunduğu ve kullanıldığı en zengin diller arasında yer alır. Bu zenginliğin korunması ve gelişmesi amacıyla da Türk Dil Kurumu tarafından birçok yetkili görevlendirilmiştir. Sözcüklerle ilgili yapılan araştırmalar sonucunda, sözcüklerin anlamları ile ilgili bilgiler paylaşılmıştır. Peki, aura ne demek? Aura kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 26-03-24 23:48

İETT otobüsünde kavga! Şoför ile yolcu birbirine girdi: 'Seni kimseye bırakmam, boksörüm lan ben'

Bayrampaşa'da duraklarda kapıları erken kapattığı iddia edilen İETT otobüsü şoförüyle bir yolcu arasında tartışma çıktı. Otobüs şoförü, "Bırakırım bu mesleği. Burada beklerim seni. Seni kimseye bırakmam. Boksörüm lan ben" diyerek yolcunun üzerine yürüdü. O anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Haber 26-03-24 13:50

Sızdırılan görüntüler olay oldu, Fenerbahçe cephesinden sert tepki geldi! Uğur Dündar'dan Bitigen ve Yankaya'ya çağrı: Hakemliği bırakın!

Merkez Hakem Kurulu'ndaki bir toplantıya ait olduğu iddia edilen görüntüler gündem yarattı. TFF hakem danışmanı Hugh Dallas ile 27. haftadaki Galatasaray maçının hakemi Abdulkadir Bitigen ile VAR hakemi Özgür Yankaya arasında geçen diyalog dikkat çekti. Spor kamuoyunda geniş yankı uyandıran görüntüler sonrası Fenerbahçe cephesinden sert bir açıklama geldi. YDK Başkanı Uğur Dündar, iki isme 'Hakemliği bırakın' çağrısı yaptı.

Spor 26-03-24 10:48

Süper Lig'de 'Dallas' sezonu! Hakem toplantısının görüntüleri sızdırıldı... Hugh Dallas, Abdülkadir Bitigen ve Özgür Yankaya arasındaki diyalog olay oldu, tepkiler peş peşe geldi

Her hafta ayrı bir tartışmanın yaşandığı Süper Lig'de milli maç arası da yine boş geçmedi. Merkez Hakem Kurulu'ndaki bir toplantıya ait olduğu iddia edilen görüntüler sızdırıldı. 27. haftada oynanan Galatasaray - Antalyaspor maçına, sarı-kırmızılılar lehine verilen penaltı kararı ve VAR incelemesi damga vurmuştu. Söz konusu görüntülerde maçı yöneten hakem Abdülkadir Bitigen ile MHK eğitimcisi Hugh Dallas arasında, söz konusu pozisyona ait konuşmalar yer aldı. Tepkiler de peş peşe geldi.

Spor 26-03-24 08:34

Sosyal medyada paylaşılan 'hakem toplantısı' videosu gündem oldu! Galatasaray-Antalyaspor maçı, Hugh Dallas ve Abdülkadir Bitigen...

Süper Lig'in 27. haftasında oynanan Galatasaray - Antalyaspor maçına, sarı-kırmızılılar lehine verilen penaltı kararı ve VAR incelemesi damga vurmuştu. Merkez Hakem Kurulu'ndaki bir toplantıda, Galatasaray-Antalyaspor maçını yöneten hakem Abdülkadir Bitigen ile MHK eğitimcisi Hugh Dallas arasındaki konuşmaların yer aldığı iddia edilen bir video ise sosyal medyanın gündemine oturdu. Videoda Bitigen'in "Basit bir temas olduğunu düşünüyorum. Penaltı olduğunu düşünmüyorum" sözleri dikkat çekti.

Spor 26-03-24 00:45

Skandal olay! TikTok'ta kız çocuklarına istismarda bulunduğu iddia edilen yayıncı gözaltına alındı, kimliği şaşkına çevirdi

Sosyal medya platformu TikTok'ta canlı yayın yapan, bir kişinin yaşları 8 ile 13 arasında değişen kız çocuklarıyla gece saatlerinde sohbetler yaptığı ortaya çıktı. Binlerce çocuk takipçisi bulunan şahsın, +18 videolar da paylaştığı iddia edildi. Skandalın ortaya çıkmasının ardından Tokat'ta yaşayan emekli Uzman Çavuş M.A. gözaltına alındı.

Haber 24-03-24 19:43

Iftara giderken ne hediye alınır? İftara giderken ne götürülür?

Ramazan ayının icra edilmeye başlamasıyla birlikte manevi coşku tüm Müslümanları sarmalamaktadır. İftar saatinde ve misafirken edilen duaların kabul edileceğinin söylendiği bu mübarek ay ile ilgili Peygamberimiz “Kim bir Müslüman kardeşine iftar vakti yemek yedirirse, onun sevabı kadar da kendisine sevap yazılır. Yemek yedirdiği kimselerin sevabından da hiçbir şey eksilmez." buyurmuştur. Peki, iftar davetine giderken ne alınır?

Haber 21-03-24 23:42

Oruçluyken istemeden, yanlışlıkla, unutarak yemek içmek orucu bozar mı? Unutarak yiyen kişiye oruçlu olduğunun hatırlatılması gerekir mi?

11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Müslümanlar oruç ibadetini gerçekleştirir. Her Ramazan oruçla ilgili bazı soruların cevabı merak edilmektedir. Oruçla ilgili sıklıkla merak edilen orucu bozan ve bozmayan durumlardır. Peki oruçluyken yanlışlıkla yemek içmek orucu bozar mı?

Haber 21-03-24 23:30

Aşı ve iğne orucu bozar mı? Oruçluyken aşı olmak veya iğne yaptırmak orucu bozar mı?

Ramazan ayı ile beraber pek çok kişi, orucun bozulmasına neden olabilecek durumlara yönelik en doğru bilgilere ulaşmak istemektedir. Merak edilen sorulardan biri de aşı ve iğne olma konusudur. Bu durum oruç tutacak insanları yakından ilgilendirmektedir. Oruçluyken iğne yaptırmak zorunda olanlar, bu işlemin orucu bozup bozmadığını bilmek istemektedir. Peki, aşı olmak orucu bozar mı?

Haber 21-03-24 23:27