Sosyal Medya Haberleri Ve Son Dakika Sosyal Medya Haberleri

Sosyal Medya Haberleri Ve Son Dakika Sosyal Medya Haberleri

Web 2.0’ın kullanıma sunulmasıyla, çift taraflı ve odaklı bilgi paylaşımını sağlayan medya sistemi olarak bilinen sosyal medya, buna ek olarak internet üzerinden iletişim kurulmasını sağlayan bir sistemdir.

İstenilen yer ve zamanda kullanılabilir olması sayesinde de hızla yayılmayı başaran bir sistemdir. Sosyal medya sayesinde kişiler içerik paylaşımı yapabilir ve aradıkları konuyla ilgili içeriklere kolay bir şekilde ulaşabilir.

Sosyal medya kullanımının pek çok avantajı olduğu gibi aşırı kullanımında da bağımlılık gibi pek çok zararı olduğu bilinir. Buna ek olarak sosyal medya kullanımıyla beraber yeni iş kolları da ortaya çıkar.

Sosyal medya uzmanlığı, sosyal medya okuryazarlığı gibi meslekler en sık aranan personeller arasında bulunur.

Sosyal Medya Haberleri

Yüzbinlerce takipçisi bulunuyordu! Sosyal medya fenomeni Om Fahad öldürüldü

TikTok’ta yüzbinlerce takipçisi bulunan ünlü Iraklı fenomen Om Fahad, Bağdat’ta kimliği belirsiz kişilerce vurularak öldürüldü. Fahad, geçtiğimiz yıl genel ahlaka uygun olmayan videolar paylaştığı için 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

Magazin 27-04-2024 16:44

Hepsi grubunun esmer güzeli Cemre Kemer ikinci kez anne oldu! Oğluna bakın hangi ismi verdi

Bir döneme damga vuran "Hepsi" grubunun esmer güzeli Cemre Kemer, grup dağıldıktan sonra sosyal medya fenomenliğiyle yoluna devam etti. 2020'de Emre Medina ile evlenen ve Karla adında bir kızı bulunan Cemre Kemer ikinci kez anne oldu. Ünlü isim oğluna bakın hangi ismi verdi.

Magazin 27-04-2024 15:10

Cezaevinde 37 kiloya düşen Nihal Candan tahliye edilmişti! Nevşin Mengü’den Candan'ın tahliyesine Çetin Doğan Tepkisi: “Ayıptır, Günahtır”

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında soruşturma başlatılan ve tutuklanarak cezaevine gönderilen Candan kardeşlerden Nihal Candan hakkında tahliye kararı verildi. Gazeteci Nevşin Mengü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 28 Şubat davasından tutuklu bulunan emekli Orgeneral Çetin Doğan’ın tedavi sonrası tekrar cezaevine gönderilmesini hatırlatarak tahliye kararına tepki gösterdi.

Magazin 27-04-2024 14:56

Misafirlerinin evin içindeki tuvaleti kullanmasına izin vermedi! Bahçede çukur kazmalarını istedi... Tuvalet kuralları şaşkına çevirdi

TikTok'ta ' ivybloom.tv' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Ivy Bloom isimli bir kadın misafirlerinin evinde bulunan tuvaleti kullanmasını istemediği için evinin arka bahçesini adeta bir açık hava tuvaletine çevirdi. TikTok'tan yaptığı paylaşımında Bloom, tuvaletinin kurallarını ve kullanım şeklini anlatınca milyonlarca izlenmeye ulaştı. Bloom'un evine gelenlerin tuvalet ihtiyacını gidermesi için bahçede çukur açması gerekiyor.

Trend 27-04-2024 14:52

Sık sık imaj değiştiren Türkücü Ceylan yeni halini paylaştı!

Geçirdiği estetik ameliyatlar ve imaj değişiklikleri ile sık sık gündem olan şarkıcı Ceylan, bu kez yaptığı son paylaşımla gündeme geldi. Yeni halini paylaşan şarkıcıya sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 27-04-2024 14:18

Survivor'ın eski yarışmacısı Aycan Yanaç sevgilisini başka bir kadınla yakaladı! Ortalığı birbirine kattı

2020 yılında Survivor yarışmasına katılan Aycan Yanaç, sevgilisi Muhammed Zeyit Günay tarafından ihanete uğradı. Bir gece kulübünde sevgilisini başka bir kadınla gören Aycan Yanaç'ın sinirlenerek sevgilisine tokat attığı iddia edildi. Yanaç, konuyla ilgili ilk kez konuştu.

Magazin 27-04-2024 13:54

Uzun zamandır ortalarda yoktu! Sertab Erener'in son halini görenler çok şaşırdı

Bir süredir ekranlardan uzak olan Sertab Erener, 'Mecbursun' klibiyle geri döndü. Erener'in klibindeki son hali herkesi şaşırttı. Ünlü şarkıcının estetikle değişen yüzüne sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 27-04-2024 12:29

Deniz Çakır Hülya Avşar'a konuk oldu! Gündüz kuşağını sert eleştirdi: 'Öpüşmenin olmadığı ekranlarda...'

Açıklamaları ve paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Deniz Çakır Youtube'da yayınlanan bir programa katıldı. Çakır, son dönemlerde yayınlanan diziler hakkında konuştu.

Magazin 27-04-2024 12:01

Aralarından su sızmıyordu... Yunus Emre Nefise'yi kucaklayıp kaldırdı! Aleyna sert çıktı! Survivor'da bomba anlar

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmaya bu defa Yunus Emre ve Aleyna arasındaki gerginlik damga vurdu. Aralarından su sızmayan ikilinin tartışması sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 27-04-2024 11:31

İstanbul'da yaşayan bir Fransız devlet hastanesi macerasını anlattı! Öve öve bitiremedi... Muhteşemdi

İstanbul'da yaşayan birs Fransız sosyal medyadan yaptığı paylaşımında hasta olduğu için Taksim'deki devlet hastanesine gittiğini söyledi. Hastanedeki hizmetten çok memnun kaldığını dile getiren genç adam öve öve bitiremedi. O anlar sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 27-04-2024 11:14

Sosyal medya fenomeni Gracie Bon 6 milyon takipçisini kutladı! Herkes tombul kızları seviyor

Panamanalı sosyal medya fenomeni Gracie Bon, kalça ölçüsü nedeniyle sık sık sosyal medyanın konuştuğu isimlerden biri. Bon son paylaşımında 6 milyona ulaşan takipçi sayısını kutladı. Bikini üstü ve etekle kamera karşısına geçen fenomen isim sıfır beden ölçülerine adeta meydan okudu.

Trend 27-04-2024 10:45

OnlyFans modeli Merve Taşkın 'Cinsellik korkum var' diyerek açık açık anlattı! 'Ayakkabımı yalamak, sakızımı çiğnemek istiyorlar'

Geçtiğimiz aylarda müstehcenlik suçuyla yargılanan sonrasında beraat kararı çıkan sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, Gökhan Çınar’ın Katarsis programına konuk oldu. Cinsel yaşamına dair soruları açık açık yanıtlayan Merve Taşkın anlattıkları ile sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 27-04-2024 10:44

Yıldız Tilbe'den şaşırtan poz! Dişsiz halini paylaştı

Şarkıları ve danslarıyla adından söz ettiren Yıldız Tilbe, diş tedavisi görmeye başladı. Ön dişleri çekilen şarkıcı, o halini takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Sosyal medyada gündem olmayı başardı.

Magazin 27-04-2024 10:19

Millie Bobby Brown tatilden paylaştı! Olay yaratan pozlara bir bakan bir daha baktı

Stranger Things isimli diziyle şöhrete kavuşan Millie Bobby Brown, sosyal medyada paylaştığı pozlarla gündeme geliyor. Ünlü oyuncu bu kez tatil pozlarıyla gündeme geldi. Oyuncunun tatil pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 27-04-2024 09:57

Üç yıl boyunca komada kaldı! Uyandığında hayatı tamamen değişmişti... Nişanlım başka bir kadınla beraberdi

Bir kadın, üç aylık komadan uyandığında hayatının bıraktığı gibi olmadığını ve nişanlısının artık öldüğünü düşünerek yeni bir hayata başladığını öğrendi. Yaşadığı büyük şoku TikTok'tan anlatan kadın, "Sadece bir mesajla durumu anlattı. Başka bir kadınla berabermiş üstelik bir oğlu olmuş" dedi.

Trend 27-04-2024 09:13

Sosyal medya talihsizliği! Küçük kız yanlışlıkla annesinin duş yaptığı anları sosyal medyadan canlı bir şekilde yayınladı

TikTok'ta 'bri.anna89' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Brianna isimli bir kadın küçük kızının duş yaptığı sürede onu rahat bırakması için telefonla oynamasına izin verdiğini söyledi. Küçük kızının okul öncesi bir oyun oynadığı sırada kendisinden yardım istemesi üzerine Brianna küçük kızın sosyal medyada canlı yayın başlattığını ve kendisinin tamamen çıplak bir şekilde o canlı yayında olduğunu fark edince dehşete düştü.

Trend 27-04-2024 08:42

Havuz başındaki kadınların gizlice fotoğraflarını çekti! Tacizi fark eden kadının hesap sormaya gittiği anlar çok konuşuldu

TikTok'ta "maiphammy" kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın havuzda fotoğraflarını çekerken gördükleri bir adamla yüzleştikleri anın videosunu paylaştı. Adamın gizlice fotoğraflarını çektiğini fark eden kadının yanına giderek ondan görüntülerini silmesini istedi. O anlar sosyal medyada viral olmayı başardı.

Trend 27-04-2024 08:15

Mide bulandıran görüntüler! 'İlişkimizi kimse sorgulamasın' diyerek paylaştı... Sevgilisinin tırnaklarını büyük bir özenle yedi

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kullanıcılar arasında kısa sürede popüler olmayı başardı. Görüntülerde bir adamın sevgilisinin el tırnaklarını yediği anlar yer aldı. Sevgilisinin tırnaklarını dişleriyle kısaltan adamın görüntüsüne sosyal medyadan yorum yağdı.

Trend 27-04-2024 07:48

Evde dans eden kadını çekip paylaştı, sosyal medya ayağa kalktı! Para verip Türk vatandaşlığı aldığını söyleyen şahıs yakalandı

İstanbul'da yabancı uyruklu bir kişi, evinde dans eden kadını çekip sosyal medyadan paylaşmıştı. Vatandaşlar, "Sen de geri döneceksin" diyerek tepki gösterirken, şahıs ise para verip Türk vatandaşlığı aldığını söylemişti. Sosyal medyayı ayağa kaldıran olay sonrasında harekete geçen polis, şahsı yakaladı.

Haber 26-04-2024 23:25

Lise mezuniyetindeki 'drag queen' performansı tepkilere neden oldu! Veliler resmen ayaklanıp duruma isyan etti

Amerika Birleşik Devletleri'nin New Mexico bölgesindeki bir lise mezuniyetinde kaydedilen görüntüler tepkilere neden oldu. Son sınıfların balosundaki 'drag queen' performansı velilere adeta isyan ettirdi. Veliler ebeveynlerin gösteri konusunda uyarılmadığını söyleyerek çocukları için dans performansını uygunsuz bulunduğunu dile getirdi.

Trend 26-04-2024 15:22

Melis Sezen'in makyajsız hali sosyal medyada gündem oldu!

Son olarak Gülcemal dizisinde Murat Ünalmış ile başrolü paylaşan Melis Sezen sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Sezen'in bu kez makyajsız hali sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 26-04-2024 15:19

Sosyal medya bu cinsiyet partisini şaşkınlıkla takip etti! Pembe ve mavi kostümlü adamlar bahçede güreş yaptı... Tezahüratlar havada uçuştu

Sosyal medyadan paylaşılan bir cinsiyet açıklama partisine ait görüntüler gündem yaratmayı başardı. Görüntülerde bahçeye kurulan ringte mavi ve pembe kostümlü iki adamın güreş yaptığı anlar yer aldı. O anlarda izleyicilerin 'kız, erkek' diyerek tempo tuttuğu görüldü.

Trend 26-04-2024 13:30

37 kiloya düşmüştü! Aylardır cezaevinde olan Nihal Candan için flaş tahliye kararı

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla 5.5 ay önce tutuklanarak cezaevine gönderilen sosyal medya fenomeni Candan kardeşlerden Nihal Candan, cezaevinde 'anoreksiya'ya yakalanarak 37 kiloya kadar düştü. Durumunun kötüye gitmesi üzerine dün hastaneye kaldırılan Nihal Candan için tahliye kararı verildi.

Magazin 26-04-2024 12:44

'Ona bir adımdan daha yakındaydım' diyerek Dilan Polat'ı anlattı! 'Saçlarına aklar düşmüş...' 5 saat süren duruşmanın detayları ortaya çıktı

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan dava kapsamında Dilan ve Engin Polat çifti hakim karşısına çıktı. 5 saat süren duruşmanın detaylarını Gazeteci Emrullah Erdinç anlattı. 'Ona bir adımdan daha yakındaydım' diyen Erdinç Dilan Polat'ın saçlarına aklar düştüğünü söyledi.

Magazin 26-04-2024 12:31

'Dilan Polat'lı 23 Nisan gösterisi sosyal medyada gündem oldu! MEB harekete geçti

Karaman'da Sarıveliler ilçesindeki bir ilkokulda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları etkinlikleri kapsamında düzenlenen gösteri sosyal medyada gündem oldu. 'Kara para' suçlamasıyla tutuklu ‘Dilan Polat’lı gösteriye ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı müfettiş gönderip, idari soruşturma başlattı. İşte detaylar...

Haber 26-04-2024 12:30

Ashley Graham üstten çektiği pozunu paylaştı! Dekoltesi dikkat çekti

Geçtiğimiz yıl 'Dünyanın en seksi kadını' olarak seçilen Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı pozlarıyla gündeme geliyor. Ünlü model bu kez Instagram hesabından dekolteli siyah mini bluzuyla üstten çektiği pozlarını paylaştı. Paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

Magazin 26-04-2024 12:15

Survivor'da Aleyna'nın Sercan'la dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu! İzleyicilerden tepki yağdı

Survivor All Star'ın her bölümü oldukça büyük bir heyecanla izleniyor. Yarışmanın son bölümlerine Sercan ve Aleyna'nın dans ettiği anlar damga vurdu. Önceki bölümlerde Yunus Emre'yi Aleyna konusunda uyaran Sercan'ın bir anda safını değiştirip Aleyna'yla dans etmesi sosyal medyada tepki topladı.

Magazin 26-04-2024 11:30

Sosyal medya fenomeni Toni Camille itirafıyla sosyal medyada çok konuşuldu! Komşum beni bikinimle filme aldı; şimdi erkekler yan evde yaşamak için yalvarıyor

Galler'de yaşayan sosyal medya fenomeni Toni Camille bir komşusunun her anını filme aldığı bir Instagram hesabının popüler olmasından sonra erkeklerin yanında bulunan evde yaşamak için can attığını söyledi. Camille'nin itirafı sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 26-04-2024 10:52

100 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı... Fatih Ürek 5 katlı malikanesinin kapısını açtı! O detay dikkat çekti

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Fatih Ürek bu kez lüks eviyle gündeme geldi. 5 katlı malikanesinin kapılarını açan Ürek'in bahçesinde bulunan kocaman havuz dikkat çekti.

Magazin 26-04-2024 10:45

Hazal Filiz Küçükköse iddialı pozuyla sosyal medyayı salladı! Yazdığı not dikkat çekti

Oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, sosyal medya hesabını oldukça aktif olarak kullanan bir isimler arasında yer alıyor. Son olarak Instagram hesabından gönderi paylaşan oyuncu Küçükköse, iddialı pozuna düştüğü notla gündem oldu.

Magazin 26-04-2024 10:01

Keskin seramik üzerine düştü, Nefise yaralandı! Survivor'da korku dolu anlar

Her gün Tv8 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmanın son bölümüne Nefise'nin yaralanması damga vurdu. Oyun sonunda doktor alana geldi ve Nefise'nin sırtındaki kesiklere müdahale etti.

Magazin 26-04-2024 09:43

Hayat Bilgisi'nin Didem'i Yeliz Doğramacılar'ın son pozları sosyal medyayı salladı!

Halen daha büyük bir ilgiyle izlenen Hayat Bilgisi dizisinde Didem'e hayat veren Yeliz Doğramacılar'ın son hali ortaya çıktı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan oyuncunun son pozları sosyal medyayı salladı.

Magazin 26-04-2024 09:22

Spor salonunda taciz anları! Antrenman yaparken kendisini gizlice cep telefonuyla kaydeden adamı TikTok'tan ifşa etti

TikTok kullanıcısı 'marziiii10' ilerlemesini takip etmek amacıyla spor salonunda yaptığı antrenmanı cep telefonuyla kaydediyordu. Egzersiz yaptığı sırada bir adamın onu gizlice çektiği anları cep telefonundaki videoda gören kadın onu TikTok'tan paylaşarak, "O kadar tiksindim ki, midem kelimenin tam anlamıyla alt üst oldu" ifadelerini kullandı.

Trend 26-04-2024 09:11

Eski hali olay olmuştu! Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'ndan estetik açıklaması gecikmedi! 'Ben bunu biraz düşündüm...'

Şimdilerde Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği 'Doğa' karakteriyle adından söz ettirmeyi başaran Sıla Türkoğlu'nun eski fotoğrafları sosyal medyada gündem olmuş ve estetik yaptırdığı iddia edilmişti. Güzel oyuncudan estetik açıklaması gecikmedi...

Magazin 26-04-2024 08:45

Candan kardeşlerin annesi Umut Candan gözyaşları içinde kızlarını anlattı! 'Çok bitkin, çok kötü, konuşamıyor!' Nihal Candan'ın kocasına böyle seslendi

Sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, geçtiğimiz yıl fenomenler soruşturmasına dahil edilmiş ve gözaltına alındıktan sonra tutuklanmıştı. Silivri Cezaevi'nde tutulan kardeşlerden Nihal Candan'ın protesto için yemek yemediği ve 'anoreksiya nevroza' isimli hastalığa yakalandığı ortaya çıktı. Candan kardeşlerin annesi Umut Candan kızlarının cezaevinde yaşadıklarını anlattı. Umut Candan gözyaşlarını tutamadı.

Magazin 26-04-2024 08:15

Sosyal medyada kıyafetlerini tek tek denedi! Hiçbiri olmayınca gözyaşlarına hakim olamadı... Sosyal medyadan yorum yağdı: Diyet yap geçer

Sosyal medyada kombin videosu çekmek için kamera karşısına geçen bir kadın kıyafetlerinin üzerine olmaması üzerine gözyaşlarını tutamadı. Vücudundaki fazlalık göstererek kıyafetlerini denemeye devam eden ve aynada gördükleri karşısında mutsuz olan genç kadının paylaşımı sosyal medyada viral olurken yorum yağmuruna da tutuldu.

Trend 26-04-2024 08:14

TikTok fenomeni Hülya Bingül, İstanbul'da bir grup erkek tarafından taciz edildiğini iddia ederek ortalığı birbirine kattı! Yüzüne tükürdü: Dokunabilir miyim?

Sosyal medyada 'hülyamizgin' kullanıcı adıyla paylaşımlar yapan Hülya Bingül isimli fenomen İstanbul'da bir grup erkek tarafından taciz edildiğini söyleyerek ortalığı birbirine kattı. Çevrede bulunan bir kişinin cep telefonuyla kaydettiği anlarda fenomen ismin kalçasına dokunmak istediğini iddia ettiği bir adamın yüzüne tükürerek ona saldırdığı görüntüler yer aldı.

Trend 26-04-2024 07:52

Duruşma çıkışı karıştı! 'Dilan Polat'ın yakınlarından Banu Parlak'ın yüzüne saldırı' iddiası

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanması davasında Polat çiftçi hakim karşısına çıktı. Mahkeme savunmaların ardından sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. İddialara göre duruşma sonrası Dilan Polat'ın yakınları Banu Parlak'a saldırıda bulundu.

Magazin 25-04-2024 15:36

Dilan Polat duruşma salonunda Engin Polat'ı görünce elini tuttu! Kızını görüp dokunmak isteyince hakim uyardı... Gözyaşları sel oldu

Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle hakim karşısına çıktı. Duruşmaya tutuklu sanıklar Sezgin, Engin ve Dilan Polat, bulunduğu cezaevinden getirildi. Dilan Polat salona girer girmez Engin Polat’la göz göze geldiği an gözyaşlarına boğuldu...

Magazin 25-04-2024 15:33

Evlerindeki bebek telsizinin hacklendiğini söyledi! TikTok'ta viral oldu... Geceleri sürekli olarak birileri konuşuyordu

Sosyal medya platformunda aynı adı taşıyan Kurin Adele evlerinde bulunan bebk telsizinin hacklendiğini anlattığı bir TikTok paylaşımı yapınca bir anda viral oldu. WiFi bağlantılı bebek monitörünün hacklendiğini anlatarak uyarıda bulunan kadın, "Geceleri sürekli olarak birileri konuşuyordu. Oğlum her seferinde ağlıyor ve telsizi takmak istemiyordu" dedi.

Trend 25-04-2024 15:31

Sosyal medyada tepki çeken görüntüler! Dilan Polat müsamerisi çok konuşuldu... Dilan Polat taklidine Engin Polat'ın annesi tepkisiz kalmadı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bir okulda çekildiği iddia edilen görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu. 23 Nisan gösterileri kapsamında bir kız öğrenci Dilan Polat taklidi yaparken polis kıyafeti giyen iki öğrencinin onu tutukladığı koreografi sosyal medyada tepkilere neden oldu. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir kısmı, "Bu gerçekten şaka olmalı" yorumunu ekledi.

Trend 25-04-2024 14:30

Lucas Torreira Devrim Özkan'ı unutamadı! Galatasaray'ın yıldızı bu hamlesiyle gündem oldu

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira, eski sevgilisi Devrim Özkan'ı unutamadı. İlişkileri geçtiğimiz Ocak ayında kesin olarak sona eren, Torreira'dan Devrim Özkan'a karşı yeni bir hamle geldi. Ünlü futbolcunun bu hamlesi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 25-04-2024 10:38

Candan kardeşler aylardır cezaevinde! Nihal Candan 37 kiloya düştü... Psikolojisi bozuk, 'Cennete gitmek istiyorum' diyor

14 Kasım 2023'te gözaltına alınan ve 16 Kasım'da da tutuklanan Candan kardeşler cezaevinde zor günler geçiriyor. Psikolojisi bozuk olan Nihal Candan yemek yemediği için 37 kiloya düştü. "Cennete gitmek istiyorum" diyen Candan'ın avukatı ise harekete geçti.

Magazin 25-04-2024 10:32

Kadınlara sosyal medyadan 'tuvalet eğitimi' verdi! Taktikleri viral oldu: Sevgilinizin evinde tuvalete gitmenin ipuçları

TikTok'ta 'ssiiena' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Siena Filippi isimli bir kadın kadınların sevgililerin evinde tuvalete girme konusunda zorlandığını fark ederek kendince geliştirdiği yöntemleri paylaştığı bir gönderi yayınladı. Sevgilisinin evinde tuvaletini yapmak için 3 yöntem geliştirdiğini söyleyen kadının paylaşımı kısa sürede milyonlarca izlenmeye ulaştı.

Trend 25-04-2024 10:19

Doğum yaparken karısının yanında olmak isteyen baba bayıldı! O anları sosyal medyadan paylaştı... Resmen rol çalmak bu

Yeni doğum yapan bir anne , kocasının bebeğinin doğumu sırasında bayıldığı komik anı TikTok'tan paylaşınca viral olmayı başardı. Paylaşımında karısının doğuma hazırlandığı anlarda heyecandan bayılan babayla ilgilenen hemşireler yer aldı. O anlar TikTok'ta 13.2 milyon izlenmeye ulaştı.

Trend 25-04-2024 09:51

Filozof Atakan'ın son hali ortaya çıktı! 15 yaşındaki Atakan Kayalar yine gündem oldu

Felsefe üzerine okuduğu kitaplara ilişkin yorumlarıyla ilgi çeken Atakan Kayalar 10 yaşında gündeme gelmiş ve 'Filozof Atakan' olarak anılmıştı. Uzun süredir gündeme gelmeyen Filozof Atakan'ın yıllar sonra son görüntüsü ortaya çıktı.

Magazin 25-04-2024 09:47

Spor salonunda kıyafeti uygunsuz bulunan kadın kovuldu! Gözyaşlarına hakim olamadı... Bu resmen zorbalık

TikTok'ta 'shelby.bellz' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın yerel bir spor salonunda kıyafeti nedeniyle kovulduğunu söyledikten bir anda viral olmayı başardı. 'Bu resmen zorbalık' diyerek yaşadığı durumu gözyaşları içinde anlatan Shelby isimli kadın TikTok kullanıcılarından destek aldı.

Trend 25-04-2024 09:32

Kocasını otel odasında başka bir kadınla yakaladı! İhanet görüntülerini sosyal medyadan paylaşınca viral oldu... Az bile yapmışsın

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde bir kadın kocasının ihanetiyle yüzleşti. Kocasının kendisini aldattığından şüphelenerek otel odasına giden kadın onu başka bir kadınla yatakta uyurken yakaladı. Sinirlerine hakim olamayan kadın kocasının yakasına yapışıp hesap sorarken o anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 25-04-2024 08:46

Türk turist İran'da zor anlar yaşadı! 'Ahlak kuralları tahmin ettiğimden daha sıkı' dedi... Polis çorap giymesi konusunda uyardı

İran seyahati sırasında yaşadıklarını sosyal medyadan paylaşan bir Türk kadın ahlah kurallarının tahmin ettiğinden daha sıkı olduğunu dile getirdi. Takside başörtüsünü açtığı ve sandalet giydiği için uyarıldığını dile getiren kadının paylaşımı sosyal medyada viral oldu.

Trend 25-04-2024 08:11