Hakan Bulgurlu Haberleri

Bakan Fidan ile Blinken arasında kritik görüşme

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Anthony Blinken ile telefon görüşmesi yaptı.

Haber 2024-05-31 22:46:53

1905 GSYİAD 24. Şampiyonluk Kutlaması, Galatasaray Adası'nda düzenlendi

Galatasaray'ın 24. Şampiyonluk Kutlaması, Galatasaray Ada’sında gerçekleşti. Şampiyonluk kutlamasında konuşan 1905 GSYİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kemal Sarıöz, "Değerli başkanımızın göreve geldiği günden itibaren dile getirdiği birlik ve beraberlik mesajı camiamızın başarısı ve yeni hedeflere ulaşması için çok mühimdir" ifadelerini kullandı.

Spor 2024-05-31 18:24:01

Devleti yüksek meblağlarda zarara uğratıyorlardı! 5 ilde düğmeye basıldı: 45 kişi yakalandı

5 ilde Kuyu-2 operasyonları düzenlendi. Operasyonlarda; elebaşılığını Hakan Gürel, Erkan Yaprak ile Muhammet Tokyay ve İbrahim Öztürk'ün yaptığı 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi, 45 şüpheli yakalandı.

Haber 2024-05-31 08:16:10

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile Çekya'da bir araya geldi.

Haber 2024-05-30 18:28:17

Adliyede başsavcı ile avukat arasında tuvalet kavgası: Bakanlık devreye girdi, kazanan belli oldu! 'Herkesi bekleriz'

Antalya'nın Kaş Adliyesi, tuvalet krizi ile gündem oldu. Avukat Hakan Tüzen, başsavcı Gökhan Feyzoğlu tarafından tuvaletten zorla çıkarıldı, tuvaletin kilidi değiştirilerek avukatların kullanımı yasaklandı. Tuvalet krizi, bakanlık nezdindeki görüşmeler sonrası çözüme kavuştu. Tuvaletin yeniden avukatların kullanımına açılmasıyla devam eden sürecin son aşamasında, tuvalet artık kilitlenmiyor. Tüzen, "Adliye tuvaletimizin kilidi söküldü. Artık tüm vatandaşlara da açık. Herkesi bekleriz" dedi.

Haber 30-05-24 10:30

Banyoda oğlunun boğazını jiletle kesen anne intihar etti! Acılı baba korkunç manzarayla karşılaştı

Bursa'da yaşayan 53 yaşındaki Ümran Özmen, fiziksel engelli oğlu 31 yaşındaki Yusuf Hakan Özmen'in boğazını jiletle keserek öldürdü. Anne Özmen, aynı jiletle kendi boğazını keserek intihar etti. Eve geldiğinde korkunç manzarayla karşılaşan baba, hayatının şokunu yaşadı.

Haber 30-05-24 06:19

Boğarak öldürdü, cesedini parçalayıp derin dondurucuya koydu! Kan donduran vahşetin cezası belli oldu

Yazar Mustafa Kasadar’ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar’ı iple boğup öldürürek, cesedini parçaladıktan sonra buzdolabında saklayan ve ailesinden fidye isteyen Hakan Öztürk hakkındaki davada karar açıklandı. Sanık Hakan Öztürk, 'Tasarlayarak öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme sanığı, 'Gece vakti yağmaya teşebbüs' suçundan da 10 yıl 10 ay 15 gün hapis cezasına çarptırdı ve tutukluluk halinin devamına karar verdi. İşte detaylar...

Haber 29-05-24 13:55

Kaan Ayhan direkt olarak Mert Hakan Yandaş'a göndermede bulundu! Taraftardan beğeni yağmuru geldi

Galatasaray'ın başarılı isimlerinden Kaan Ayhan yaptığı paylaşımda Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş'a göndermede bulundu. Ayhan'ın paylaşımı kısa sürede sarı-kırmızılı taraftarlarca beğeni yağmuruna tutuldu. İşte detaylar...

Spor 29-05-24 07:44

Milli yıldızlar Çağlar Söyüncü'nün düğünü sonrası Fatih Terim'i ziyaret etti!

Fenerbahçeli Çağlar Söyüncü'nün düğünü için bir araya gelen milli futbolcular Hakan Çalhanoğlu, Ozan Tufan ve Caner Erkin düğünün ardından Bodrum'da Fatih Terim'i ziyaret etti. İşte detaylar...

Spor 28-05-24 15:04

Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de!

Adalet Bakanlığı bünyesinde bulunan bazı birimlere ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Adalet Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığına Cihan Yıldız, Ceza İşleri Genel Müdürlüğüne Mehmet Yılmaz ve Hukuk İşleri Genel Müdürlüğüne Hakan Öztatar atandı.

Haber 28-05-24 00:42

Mert Hakan Yandaş telefonundan Galatasaray maçını izledi, Sarı-Kırmızılılar öne geçtiğindeki hali gündem oldu!

Süper Lig'in son haftası müthiş bir mücadeleye sahne olurken, cezası nedeniyle takımının maçını tribünden takip eden Mert Hakan Yandaş bir yandan da cep telefonundan Galatasaray maçını takip etti. Yandaş'ın Sarı-Kırmızılılar öne geçtiğindeki hali ise sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 27-05-24 08:44

Galatasaray'ın 24. şampiyonluğu sonrası Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş'tan ilk paylaşım! Şeref kimileri için...

Konyaspor'u mağlup ederek Süper Lig'deki 24. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray'ın bu şampiyonluğunun yankıları sürerken, Sarı-Kırmızılı taraftarların en tepkili olduğu isimlerin başında gelen Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş'tan bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Spor 27-05-24 07:29

Fenerbahçe'den İstanbulspor maçı paylaşımı: Ateşi yaktı! Galatasaray ve Mert Hakan Yandaş detayı...

Süper Lig'de bu akşam şampiyonluk için son 90 dakikaya çıkmaya hazırlanan Fenerbahçe'den 'İstanbulspor' paylaşımı geldi. Resmi hesaptan paylaşılan videoda son oynanan Galatasaray derbisinin görüntüleri yer alırken; Mert Hakan Yandaş detayı da dikkat çekti.

Spor 26-05-24 10:55

Ahmet Hakan köpek taklidi yapan Hatice'yi eleştirdi! Şarkıcı ti'ye aldı

Ahmet Hakan, köpek taklidi yapan şarkıcı Hatice’yi eleştirdi. Hatice sosyal medyada Ahmet Hakan'ın yazısını görünce kendini tutamadı ve bakın ne yanıt verdi.

Kulis 26-05-24 08:55

SON DAKİKA: Tahkim Kurulu'ndan derbi için gece yarısı kararı! Mert Hakan Yandaş'ın cezasında değişiklik...

Son dakika... Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada, Mert Hakan Yandaş'a verilen 5 maçlık cezanın 4 maça düşürüldüğü, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'a verilen cezalarda değişiklik olmadığı duyuruldu. İşte detaylar...

Spor 25-05-24 22:42

Takımlarını Konya'ya uğurlamak için gitmişlerdi! Florya'da Mert Hakan Yandaş için olay pankart

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan mücadelede Sarı-Kırmızılı oyuncular ve taraftarlarla tartışma yaşamış ve büyük tepki çekmişti. Son hafta mücadelesinde Konyaspor ile karşılaşacak Galatasaray'da takımlarını uğurlamak üzere Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giden taraftarlardan Yandaş için olay yaratacak bir pankart açıldı.

Spor 25-05-24 16:58

Sevgilisini paylaşmıyordu... Hande Erçel ve Hakan Sabancı'nın Cannes pozları olay oldu! Son hamlesi şaşırttı

Son olarak Burak Deniz ile başrolünü paylaştığı 'Bambaşka Biri' dizisiyle ekranlarda yer alan Hande Erçel, sevgilisi Hakan Sabancı ile Cannes'a gitti. Ünlü çiftin aşk dolu pozları kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Hakan Sabancı'nın peş peşe yaptığı paylaşımlar herkesi şaşırttı.

Magazin 24-05-24 15:46

Hakan Hatipoğlu yaptığı paylaşımla sevenlerini korkutmuştu! Eşinden açıklama geldi

Survivor'da adından sıkça söz ettiren Hakan Hatipoğlu geçtiğimiz ay düellonun final turunda elenmişti. Yarışmacı sevenlerini endişelendiren bir açıklama yapmış ve operasyon geçireceğini duyurmuştu. Hatipoğlu'nun sağlık durumu hakkında eşi Gizem Hatipoğlu açıklama yaptı.

Magazin 22-05-24 16:06

Olaylı derbi sonrası 2 Fenerbahçeli futbolcu ifadeye çağrıldı

Olaylı Galatasaray-Fenerbahçe müsabakasının ardından Stadyum Müdürü A.Ç.’ye yönelik darp girişiminde bulunan 5 şahıs hakkında adli işlem başlatılmıştı. Soruşturma çerçevesinde ifadeye çağrılan isimler arasında Fenerbahçeli futbolcular; Mert Hakan Yandaş ile Osayi Samuel’in de bulunduğu öğrenildi. Öte yandan bir diğer ismin de İsmail Kartal'ın oğlu olduğu öğrenildi.

Spor 21-05-24 14:34

Reisi'nin cenaze törenine Yılmaz ve Fidan katılacak

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Tahran'daki cenaze törenine Türkiye'den Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan katılacak.

Haber 21-05-24 13:19

Netflix duyurdu! Oyuncularla birlikte açıkladılar... 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisinin 2. sezonu geliyor

Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger, Boran Kuzum ve Hakan Kurtaş'ın yer aldığı Netflix dizisi 'Kimler Geldi Kimler Geçti' ikinci sezon onayını aldı. Netflix Türkiye'nin X (Twitter) hesabından yapılan resmi açıklamada oyuncuların parmaklarıyla 2 işareti yaptığı bir videoyla 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisinin 2. sezonun müjdesi verildi.

Trend 21-05-24 13:16

Survivor'ın eski yarışmacısı Hakan Hatipoğlu'ndan hayranlarını endişelendiren haber! Şifayı ancak sen verirsin Allah'ım

Survivor'da adından söz ettiren Hakan Hatipoğlu geçtiğimiz ay düellonun final turunda elenmişti. Yarışmacı sevenlerini endişelendiren bir açıklama yaptı. Operasyon geçireceğini duyuran Hatipoğlu, sosyal medya hesabından da "Ameliyat sonrası inşallah beraberiz" notunu düştü.

Magazin 21-05-24 10:01

Derbinin yankıları dinmek bilmiyor! Maç önü kavga etmişlerdi... '5'e 1 dayak yerken' demişti, Kerem Aktürkoğlu'ndan Mert Hakan Yandaş'a olay yanıt...

Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, karşılaşma öncesi ve sonrası tartışma yaşadığı Mert Hakan Yandaş'ın '5'e 1 dayak yerken' sözlerine yaptığı paylaşımla yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor 21-05-24 08:23

Kıymalı bulgurlu börek tarifi: Kıymalı bulgurlu börek nasıl yapılır?

Dünyanın en zengin mutfaklarından biri olan Türk mutfağında bir yemek, çeşitli yörelerde farklı yöntemlerle ya da farklı malzemeler kullanılarak yapılabilir. Mutfağın zenginliğinin bir nedeni de bu kabul edilir. İşte bu zenginliğin bir parçası olan ve Sinop’tan Elazığ’a birçok bölgede sevilen ve tüketilen kıymalı bulgurlu börek tarifi!

Yemek 21-05-24 04:11

Mert Hakan Yandaş'tan Kerem Aktürkoğlu'nu hedef alan olay paylaşım! ''5'e 1'de dayak yedi''

Fenerbahçe forması giyen Mert Hakan Yandaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme oturdu. Kerem Aktürkoğlu'nun sözlerini alıntılayan tecrübeli oyuncudan ilginç bir ifade kullanıldı. Derbi öncesi yaşanan kavgada Kerem Aktürkoğlu'nun 'dayak yediğini' ima eden Mert Hakan'ın paylaşımı kısa süre içinde binlerce beğeni aldı.

Spor 20-05-24 09:19

SON DAKİKA: Mert Hakan Yandaş'tan maç sonu olay yaratacak açıklamalar! Terör örgütü üyesi Hakan Şükür...

Son dakika... Fenerbahçe'nin 1-0'lık kritik Galatasaray galibiyetinin ardından Sarı-Kırmızılı taraftarların gerek maç önü gerekse maç sonu en çok tepki gösterdiği isim olan Mert Hakan Yandaş karşılaşma sonrası çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 19-05-24 21:44

Galatasaray'dan kavga sonrası açıklama!

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi iki takım zemin kontrolü için sahaya çıktığı esnada sarı-kırmızılı futbolcu Kerem Aktürkoğlu ile sarı-lacivertli oyuncu Mert Hakan Yandaş arasında yaşanan gerginlik diğer futbolcuların da araya girmesiyle büyüdü. Yaşanan bu olay sonrası sarı-kırmızılı cepheden açıklama geldi.

Spor 19-05-24 18:29

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi kavga çıktı! Mert Hakan Yandaş ve Kerem Aktürkoğlu arasında gerilim yaşandı, polis sahaya girdi...

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi saha içinde iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşandı. Fenerbahçeli futbolcular zemin kontrolü için maç öncesi sahaya çıkıp yarı alanda beklerken, diğer yarı alanda bulunan Mert Hakan Yandaş ile Galatasaraylı oyuncu Kerem Aktürkoğlu arasında sözlü atışma oldu. Galatasaraylı futbolcu Abdülkerim Bardakcı'nın da tartışmaya dahil olmasıyla gerginlik büyüdü.

Spor 19-05-24 17:48

Son zamanlarda gündemden düşmeyen Birce Akalay'ın hıdırellez elbisesine alternatifler burada

Gündemden düşmeyen Birce Akalay, her adımıyla ve her giydiğiyle dikkat çekmeye devam ediyor. Son zamanlarda Hakan Kurtaş ile evlenme haberleriyle magazin gündemini meşgul eden Akalay'ın tarzı, takipçileri tarafından büyük beğeni topluyor. Özellikle de Hıdırellez kutlamalarında giydiği elbiseyle adeta göz kamaştıran Akalay, zarif ve şık duruşuyla bir kez daha ilgi odağı oldu. Biz de sizin için güzel oyuncunun çok beğenilen o elbisesine alternatif olabilecek modelleri seçtik. İşte detaylar!

Magazin 17-05-24 12:59

Hande Erçel'in Cannes tarzı dillere düştü! Ünlü oyuncu kendini tutamadı

Son dönemde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemde olan Hande Erçel sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Erçel, bu yıl 77.'si düzenlenen Cannes Film Festivali'ne onur konuğu olarak katıldı. Festivalde kırmızı bir elbise ile boy gösteren Erçel'in tarzı sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 17-05-24 08:03

Bir ilde gündem oldu! Başsavcı avukatı zorla dışarı attırdı: 'Ben başsavcıyım bu tuvaleti kullanmana izin vermiyorum'

Kaş Adliyesinde yaşanan tuvalet krizi büyüdü. Avukat Hakan Tüzen ile Başsavcı Gökhan Feyzoğlu arasında yaşanan atışma HSK'ya kadar gitti. Tüzen kendisine, "Ben Başsavcıyım ve bu tuvaleti kullanmana izin vermiyorum" dediğini savunurken Başsavcı Feyzoğlu görüntüleri HSK'ya gönderdi. İşte tuvalet krizinde yaşananlar...

Haber 16-05-24 11:34

Dışişleri Bakanı Fidan: ABD kayıtsız şartsız İsrail'i destekliyor biz de Filistin'i destekliyoruz

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NTV'de açıklamalarda bulunuyor. Bakan Fidan, "Önemli olan, hedefimiz, bölgemizde barışın ve güvenliğin sağlanması." ifadelerini kullandı. Gazze meselesi ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Fidan, "ABD kayıtsız şartsız İsrail'i destekliyor. Biz de Filistin'i destekliyoruz. Bu bir ayrım noktası." dedi.

Haber 15-05-24 21:29

Kameralar karşısında o sözleri duyan Bakan Fidan itiraz etti! Sözü alır almaz yanıt verdi, toplantıya damga vurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas'ı uluslararası kamuoyu nezdinde savunarak gündem yaratmaya devam ederken bugün de Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın toplantısında dikkat çeken anlar yaşandı. Fidan, mevkidaşının Hamas hakkındaki nitelendirmesini duyunca gecikmeden itiraz etti.

Haber 14-05-24 13:31

Hande Erçel önce haber verip sonra sinirleniyormuş... Gündem olan Bircan Bali iddiası

Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemde olan Hande Erçel tatil dönüşlerinde kameralara yansıyınca sinirleniyordu. Gergin tavırlarıyla gündeme gelen Erçel hakkında Bircan Bali'den bomba bir iddia geldi. Meğerse muhabirlere haber veren Hande Erçel kanadıymış... İşte o bomba iddia!

Kulis 14-05-24 07:54

İsrail'e kötü haber! Türkiye'nin ardından bir ülke daha kararını dünyaya duyurdu

İsrail'in 7 Ekim'den beri Gazze'ye yönelik saldırıları devam ediyor. Dünya, İsrail'in saldırıları sonrasında ayağa kalkarken Güney Afrika, İsrail aleyhinde Uluslararası Adalet Divanı'nda 'Soykırım' davası açmıştı. Geçtiğimiz günlerde Dışişleri Bakan Hakan Fidan davaya müdahil olacaklarını açıklamıştı. Bir müdahillik açıklaması da Mısır'dan geldi.

Haber 12-05-24 18:32

Hande Erçel'in çantasının fiyatı dudak uçuklattı! Duyanlar çok şaşırdı

Oyunculuğu yüzünden zaman zaman ağır eleştirilen hedefi olan Hande Erçel, son dönemde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemde. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettiren ünlü isim iddialı tarzıyla da dikkat çekiyor. Erçel bu defa çantasının fiyatıyla gündem oldu. Erçel'in çanta için ödediği para dudak uçuklattı.

Kulis 11-05-24 10:00

Kars’ta eğitim sendikaları iş bırakıyor

Eğitim Sen Kars Şubesi Yürütme Kurulu Adına Hakan Topçu, 10 Mayıs 2024 tarihinde İstanbul’un Eyüp ilçesinde bulunan özel bir okulda görev yapan Milli Eğitim Bakanlığı’ndan emekli öğretmen İbrahim Oktugan’ın bir öğrencisi tarafından gerçekleştirilen silahlı saldırı sonrasında hayatını kaybetmesi dolayısıyla 1 günlük iş bırakma eylemi yapacaklarını belirtti.

Yurthaber 09-05-24 12:30

İmar Barışı için kanun teklifi Meclis’te! Depremlerin ardından ortaya çıktı: ‘Uydu verilerinin tam doğruluğu sağlanamamıştı’

İmar Barışı Kanun teklifini Meclis’e geldi. Konuya ilişkin bilgi veren Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, ''Teklif özellikle yapının depreme dayanıklılığını belirli şartları karşılayan yapıların kapsamına alınması hedefliyor. Bu şartlar arasında zemin etüt raporları, fay hattı araştırmaları, depreme dayanıklılık raporları ve ilave kat yapılmışsa teknik rapor alınması gibi koşullar bulunuyor'' dedi. Önceki imar barışı sürecinde bazı uydu verilerinin doğru sonuç vermediğini dile getirdi.

Finans 07-05-24 13:51

Halka arzda savunma sanayi rüzgârı! Altınay Savunma 8-10 Mayıs'ta talep toplayacak

Halka arz bekleyen yatırımcılar için savunma sanayi şirketinden haber geldi. Altınay Savunma halka arz oluyor. Şirket ALTNY bist koduyla Borsa İstanbul'a gelecek. Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan şirket Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Altınay, "Halka arzın en büyük özelliği milletimizden almış olduğumuz güçle var ettiğimiz ve uluslararası düzeyde teknoloji oyuncusu olabilme potansiyeli olan bir teknoloji şirketini tekrar milletiyle beraber buluşturup kuvvetlendirmek" dedi.

Finans 07-05-24 10:26

Merkez Bankası yüzde 25 kira zam sınırını takibe aldı! 1 Temmuz'da değişiyor: 'Son seviyelere yaklaştık'

Kirada yüzde 25 zam sınırlaması 1 Temmuz 2024 tarihine kadar uzatılmıştı. Peki yüzde 25 zam sınırı kaldırılacak mı? Kira fiyatları gerileyecek mi? Merkez Bankası’nın PPK özet metninde kritik bir ipucu geldi. Banka, “Kira artışını yüzde 25 ile sınırlayan regülasyonun yakın gelecekte yürürlükten kalkacak olmasının kira enflasyonuna etkisi de yakından takip edilecektir” dedi. Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı kira sınırlaması için merak edilen sorulara yanıt verdi.

Finans 07-05-24 08:10

Tülden elbisesiyle pozları yine olay oldu! Hande Erçel'e yorum yağdı

Oyunculuğu yüzünden ağır eleştirilerin hedefi olan Hande Erçel, son dönemde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemde. Sosyal medya paylaşımlarıyla da sıkça adından söz ettiren Erçel bu defa tülden elbisesiyle verdiği pozlarla sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin cesur karelerine yorum yağdı.

Magazin 04-05-24 07:55

Hamas'tan Türkiye açıklaması: Karar Filistin için son derece önemli

Türkiye, Güney Afrika'nın İsrail'e karşı açtığı soykırım davasına müdahil olma kararı almıştı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın duyurduğu gelişmeyle ilgili Hamas'tan açıklama geldi. Açıklamada "Türkiye’nin soykırım davasına müdahil olma kararı Filistin halkı için son derece önemli" dendi.

Haber 03-05-24 12:50

Hakan Hatipoğlu'ndan şaşırtan Yunus Emre paylaşımı! Çok yanlış

Takım arkadaşları tarafından yazılarak eleme adayları arasına giren Yunus Emre gündemden düşmüyor. Son olarak yarışmada sık sık kavga ettiği Hakan Hatipoğlu'ndan şaşırtan açıklama geldi.

Magazin 02-05-24 09:42

Mert Hakan Yandaş yalanlamıştı, Erman Toroğlu'ndan açıklama geldi!

Geçtiğimiz haftalarda Fenerbahçe'nin iki tecrübeli ismi Serdar Aziz ve Mert Hakan’ın arasında kavga yaşandığı iddia edilirken konuyla alakalı olarak Mert Hakan Yandaş'tan yalanlama gelmişti. Erman Toroğlu bu olay için dikkat çeken bir açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Spor 01-05-24 10:28

Bakan Fidan, Katar Başbakanı Al Sani ile bir araya geldi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Riyad’da Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile bir araya geldi.

Haber 29-04-24 20:45

Hakan Çalhanoğlu, Inter formasıyla İtalya'da şov yapıyor!

İtalya Futbol Ligi'nde (Serie A) oynanan maçta Inter, milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun attığı gollerle Torino'yu 2-0 mağlup etti.

Spor 28-04-24 16:23

'Serdar Aziz Galatasaray'ın golüne güzel dediği için kadroya alınmadı' iddiasına Mert Hakan'dan cevap geldi

Süper Lig'in kritik mücadelesinde sahasında Beşiktaş'ı konuk eden Fenerbahçe'de tecrübeli oyuncu Serdar Aziz kadroya alınmazken, bu kadro dışının sebebi için flaş bir iddia ortaya atılmıştı. Tecrübeli oyuncu Mert Hakan Yandaş bu iddiaya cevap verdi.

Spor 27-04-24 22:08

Masada silah bırakma var! Türkiye'nin tezi Hamas'ın ön şartı oldu

Hamas'ın üst düzey yöneticilerinden Halid Hayya, silah bırakma şartlarını açıkladı. Hayya, daha önce Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın gündeme getirdiği, maddeleri tek tek sıraladı.

Haber 25-04-24 11:49

İYİ Parti'den olağanüstü kurultay için 'izleyici' kararı! O isimler dışında kimse davet edilmeyecek

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak partilerinin 5. olağanüstü kurultayına izleyici alınmayacağını bildirdi. Olgun delegeler, il, ilçe ve belediye başkanları ile önceki dönem milletvekilleri dışında katılımcı davet edilmeyeceğini açıkladı.

Haber 24-04-24 20:50