Yildiz Asyali Ve Arda Kural Haberleri

Seçil Erzan'ı taşıyan cezaevi aracı kaza geçirdi! Erzan başka bir araca alındı

Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın yargılandığı dava bugün devam ediyor. Mahkemenin 1 saat geç başlayacağı bildirildi. Sebebi ise Erzan'ı taşıyan aracın kaza geçirmesi. İşte detaylar...

Haber 2024-05-24 12:14:06

Pep Guardiola'dan Arda Güler için beklenmedik bir itiraf geldi! Durdurulamaz dedi ve...

Real Madrid'de son haftalarda gösterdiği performansla daha da dikkatleri çeken Arda Güler için Manchester City'nin dünyaca ünlü menajeri Pep Guardiola'dan beklenmedik bir itiraf geldi. İşte detaylar...

Spor 2024-05-23 19:42:36

Arda Turan'ın eski hocası vefat etti! ''Seni çok özleyeceğim...''

Galatasaray’ın eski futbolcularından ve Futbol A Takımı’nda scout uzmanı olarak görev yapan ’Küçük Metin’ lakaplı Metin Çekiçler, son yolculuğuna uğurlandı. Arda Turan'ı keşfeden isim olarak da bilinen Metin Çekiçler son yolculuğuna uğurlanırken Arda Turan'dan duygusal bir paylaşım geldi.

Spor 2024-05-22 17:57:05

Arda Güler, Cristiano Ronaldo'nun başına bela oldu! 19 yaşında adını tarihten sildi...

Real Madrid formasını sırtına geçiren ve son haftalarda gösterdiği performansla büyük alkış toplayan Arda Güler, adını şimdiden tarihe yazdırdı. Real Madrid formasıyla 6 gole ulaşan milli oyuncu Ronaldo'yu geride bırakmayı başardı.

Spor 2024-05-22 16:29:26

Arda Güler 2 gol attı, Ancelotti öve öve bitiremedi! İngiliz spikerden Messi benzetmesi geldi

Real Madrid'de son haftalarda forma şansı bulan ve bu fırsatı oldukça iyi değerlendiren Arda Güler son oynanan mücadelede de 2 gol atarken, maçı anlatan İngiliz spikerden milli yıldız için Messi benzetmesi geldi. İşte detaylar...

Spor 20-05-24 10:17

SON DAKİKA: Arda Güler durdurulamıyor, yine attı! 14 dakika yetti, takımını 1-0 öne geçirdi

Real Madrid'de son haftalarda harikalar yaratan Arda Güler Villarreal karşısında oynanan mücadeleye ilk 11'de başlarken 14 ve 45. dakikada muhteşem goller kaydetti. İşte detaylar...

Spor 19-05-24 20:25

İngiliz devi Arda Güler'in aklını çelmeye çalışıyor! Teklifi öğrenen Real Madrid apar topar harekete geçti ve reddetti

Real Madrid'de özellikle son haftalarda gösterdiği müthiş performansla alkış toplayan Arda Güler rakiplerin de beğenisini kazanırken Premier Lig'in köklü kulübü Arsenal milli yıldız için dev bir teklifte bulundu. İşte detaylar...

Spor 17-05-24 12:25

Sağlık sorunları yaşadı, oyunculuğa ara verdi... Arda Kural son görüntüsüyle dikkat çekti

Lise Defteri, Emret Komutanım, Eyvah Kızım Büyüdü dizileri ile hafızalara kazınan Arda Kural bir dönem sağlık sorunları yaşamış, oyunculuğa ara vermiş ve daha sonra da ekranlara dönmek için harekete geçmişti. Kural son halini paylaşarak dikkat çekti.

Kulis 15-05-24 15:50

Real Madrid'in yıldızı Arda Güler yine attı, dünya onu konuştu! 'Açıklaması yok'

Real Madrid formasıyla son maçlarda forma şansı bulan ve attığı gollerle gündem olan Arda Güler, Alaves karşısında oyuna sonradan girerken yine fileleri havalandırmayı başardı. Genç yıldız bu golü sonrasın yine gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 15-05-24 12:51

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid tarih yazarak finale çıktı! Bayern Münih öne geçmesine rağmen maçı kazanamadı...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile Bayern Münih karşı karşıya geldi. Finale çıkma mücadelesi veren iki ekibin karşılaşması adeta nefes kesti. 68. dakikada 1-0 geriye düşen Real Madrid yine üstüne düşeni yaptı ve karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak finale çıktı. Real Madrid'de milli futbolcu Arda Güler karşılaşmayı yedek kulübesinde tamamladı.

Spor 09-05-24 00:01

Seçil Erzan davasında yeni iddianame! Mağdur sayısı 28’e yükseldi

Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 27 mağdurun dolandırıldığı iddiasına ilişkin davaya, bir yeni iddianame daha eklendi. Böylelikle davada mağdur sayısı 28’e yükselirken, Seçil Erzan için istenen hapis cezası ise 90 yıldan 295 yıla çıkmış oldu. Erzan 24 Mayıs’ta tekrar hakim karşısına çıkacak.

Haber 07-05-24 18:09

Seçil Erzan'a kötü haber! Mağdur sayısı da, istenilen ceza süresi de arttı

Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın yargılandığı davada yeni bir gelişme daha yaşandı. 21 olan mağdur sayısı 26'ya, Erzan için istenilen hapis cezası da 275 yıla yükseldi.

Haber 03-05-24 19:30

Düğününe bile gitmemişti... Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in küslük nedeni ortaya çıktı

Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Murat Cemcir ve Ahmet Kural ikilisinin arası açılmıştı. Hatta Murat Cemcir, Ahmet Kural'ın düğününe bile gitmemişti. Uzun zamandır küs oldukları bilinen yakın dostların küslük nedeni sonunda ortaya çıktı.

Magazin 02-05-24 12:31

Uzmanından duruş bozukluğunu önlemek için 8 kural! Daha büyük hastalıklara yol açıyor

Günümüzde iyi bir duruşa sahip olmanın kolay olmadığını ifade eden Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü Doç. Dr. Ömer Bozduman, “Duruş bozukluğu geliştiği zaman sırt ağrısı, omurga rahatsızlıkları, kamburluk, eklem sorunları gibi durumlar ortaya çıkar. Bu şikayetlerin göz ardı edilmemesi, duruş bozukluğunun kifoz, skolyoz gibi daha büyük hastalıklara yol açmadan tedavi edilmesi büyük önem taşımaktadır” dedi.

Kadin 30-04-24 08:58

Arda Güler'den şoke eden itiraf! ''Türk futbolunda yaşananları duyunca takımda benimle dalga geçiyorlar!

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanya'da yaşadıklarına dair ilk kez açıklamalarda bulundu. Son durumu hakkında konuşan Arda Güler birçok konuya değindi. Transfer hikayesinden ve ülke futbolundan da bahseden milli oyuncunun itirafları sosyal medyada gündem oldu.

Spor 30-04-24 08:02

Seçil Erzan’la aynı davada sanık olan Eligül’den Erzan’a 3 bin dolarlık tazminat davası

Yüksek kar getirili "Fatih Terim" fonu vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan ile aynı davada sanık olan Hüseyin Eligül, Erzan’a 3 bin dolarlık tazminat davası açtı.

Yurthaber 29-04-24 14:29

APP plaka nedir? APP plaka yasak mı? APP plaka cezası

Türkiye’de kanunlarla belirlenmiş bazı yasaklar ve kurallar vardır. Bunlardan bir bölümü trafik kurallarıdır ve bu kurallar hem can hem mal güvenliği sağlayabilmek açısından dikkatle uygulanırlar. Kurallara uyulmaması durumunda kural ihlali yapan araç sürücülerine ve şoförlere ise caydırıcı cezalar, ihlalin durumuna göre çeşitli yaptırımlar uygulanır. Peki, APP plaka nedir, APP plaka yasak mı? APP plaka cezası ne kadar?

Haber 22-04-24 22:51

Tayvan'da 6,1 ve 6 büyüklüğünde 2 deprem meydana geldi

Tayvan'ın Hualien kentinde art arda 6,1 ve 6 büyüklüğünde 2 deprem oldu. Depremlerde ilk belirlemelere göre can veya mal kaybı bildirilmedi.

Haber 22-04-24 22:48

Arda Güler, Real Madrid takımına halay çekmeyi öğretti!

İspanya'da Real Madrid forması giyen Arda Güler, takım arkadaşlarını evinde misafir etti. Federico Valverde ve Brahim Diaz'ı ağırlayan Arda Güler, evinde mangal partisi verdi ve halay çekti.

Spor 22-04-24 20:21

Arda Turan, Kerem ve Barış'la ilgili detayı ilk kez anlattı: 'İkisini de karşıma alıp konuştum'

Eyüpspor'la Süper Lig'e çıkma başarısını gösteren dünyaca ünlü eski futbolcu ve antrenör Arda Turan, şampiyonluk sonrası ilk röportajını yaptı. Galatasaray'ın patronu Okan Buruk, Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz hakkında önemli açıklamalarda bulunan Turan, Arda Güler hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Arda Turan'ın Sportcell Youtube kanalına verdiği röportajdan öne çıkan başlıklar haberimizde!

Spor 21-04-24 14:46

Tüm Türkiye günlerdir Uğur Dündar ve Metin Akpınar'ı konuşuyor! Babalık davasının detayları ortaya çıktı! 'DNA testinde 5 kural ihlali...'

Tüm Türkiye günlerdir Metin Akpınar ve Uğur Dündar'ı konuşuyor. Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu 'Ablam Dilara'da benimle aynı kaderi paylaşıyor' demiş bu açıklamanın ardından ünlü gazeteci Uğur Dündar'a babalık davası açıldığı ortaya çıkmıştı. Dündar hakkındaki iddiaları kesin bir dille yalanlarken Dilara'nın DNA test sonucuna itiraz ettiği öğrenilmişti. DNA testindeki kural ihlalleri ortaya çıktı.

Magazin 20-04-24 09:18

Galatasaray ve Fenerbahçe'ye müjde var! Hem Arda Güler hem de Sacha Boey...

Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselen Bayern Münih ve Real Madrid'den hem Fenerbahçe'ye hem de Galatasaray'a müjdeli haber geldi.

Spor 19-04-24 20:22

Murat Cemcir, küs olduğu Ahmet Kural hakkında konuştu! Planlamadığımız bir şeyi...

Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Murat Cemcir ve Ahmet Kural ikilisinin arası açılmıştı. Youtube'da yayınlanan bir programa katılan Murat Cemcir küs olduğu Ahmet Kural hakkında konuştu.

Magazin 19-04-24 15:18

Piyasada sahte altın alarmı! Kuyumcular peş peşe uyardı: Gerçeğinden ayırt edilemiyor; sahtecilik en çok çeyrek ve gramda

Rengi, ağırlığı, ışıltısı aynı ama dikkat! Altının son aylarda art arda rekor kırması sahtekarların iştahını kabartınca uyarılar peş peşe geldi. Piyasada halihazırda çok sayıda sahte altın var. Üstelik vatandaşın sahtesiyle gerçeğini ayırt etmesi mümkün olmayabiliyor. Peki sahte altın nasıl anlaşılır, gerçek altından nasıl ayırt edilir?

Finans 17-04-24 08:54

Eyüpspor'dan tarihi transfer hamlesi! Arda Turan tüm çevresini kullanıp bitirmeye çalışacak

Ligin başından bu yana zirvede yer alan Eyüpspor, Trendyol 1.Lig'in bitimine 5 hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantilemiş ve adeta tarih yazmıştı. Yeni sezon transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Eyüpspor, Arda Turan'ın çevresini kullanarak büyük hamleler yapacak.

Spor 10-04-24 14:42

SON DAKİKA: Arda Turan tarih yazdı! Eyüpspor, Altay'ı 4-1 mağlup ederek Süper Lig'e yükselen ilk takım oldu

Son dakika... Arda Turan'ın çalıştırdığı Eyüpspor Trendyol 1. Lig'de bitime 5 hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantiledi. Sahasında ağırladığı İzmir ekibi Altay'ı 4-1 mağlup eden Eyüpspor'un bu galibiyeti sonrası Altay'ın da küme düşmesi kesinleşti. Yaşanan bu tarihi galibiyet sonrası Arda Turan ve ekibi maç sonunda büyük sevinç yaşarken, Turan gözyaşlarına hakim olamadı. İşte detaylar...

Spor 07-04-24 17:48

Oyuncu Ahmet Kural baba oldu! Oğluna bakın hangi ismi verdi

41 yaşındaki oyuncu Ahmet Kural ile 34 yaşındaki avukat Çağla Gizem Şahin’in bebekleri dünyaya geldi. Baba olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Kural, eşi ve oğlu Kemal’in sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Magazin 06-04-24 13:29

Yağmur Sarnıç Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'i 'kaset şantajıyla' suçlamıştı! Şimdi de Arda Turan ve Necati Ateş'i hedef aldı! 'Çarşaf çarşaf bildiklerim...'

Emre Aşık ile sancılı bir boşanma süreci geçiren Yağmur Sarnıç son olarak Yunus Emre ve eşi Beria hakkındaki iddialarıyla gündeme geldi. 'Kaset şantajı' iddiasıyla sosyal medyayı sallayan Yağmur Sarnıç bu defa Arda Turan ve Necati Ateş'i hedef aldı. Sarnıç'ın iddiaları ağızları açık bıraktı.

Magazin 05-04-24 15:30

Ünlü isimleri dolandırmıştı! Seçil Erzan ile ilgili yeni karar

Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan ile ilgili yeni bir karar verildi. Dosya üzerinden yapılan incelemede sanıklar Seçil Erzan ile Ali Yörük’ün ayrı ayrı tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.

Haber 04-04-24 18:08

Jülide Kural Kadir İnanır'ın taburcu olmadığını söyledi! Övgü dolu sözler: 'O yatağın içinde...'

Türk sinemasının efsane isimlerinden biri olan Kadir İnanır, 24 Mart'ta Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve ameliyata alınmıştı. İnme geçiren Kadir İnanır'ın taburcu olduğu söylenmişti ancak Jülide Kural'dan açıklama gecikmedi.

Magazin 04-04-24 13:34

Arda Güler'in paylaşımı olay oldu! Son halini görenler inanamıyor: 'Ne yediriyorsunuz buna'

Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler sezon içerisinde fazla forma şansı bulamadı. Güler'in forma şansı bulamaması hem Türk hem de İspanyol basınınında Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti'ye tepkilerin oluşmasına yol açmıştı. Arda'nın forma şansı bulmak için çabaları da devam ediyor. Başarılı oyuncu çareyi fiziğini geliştirmede buldu ve sosyal medyadan yaptığı paylaşım gündem oldu. İşte Arda Güler'in son fotoğraflar!

Spor 03-04-24 14:45

Günlerdir yoğun bakımdaydı... Kadir İnanır'ın son durumunu Jülide Kural açıkladı

Türk sinemasının efsane isimlerinden biri olan Kadir İnanır, Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve ameliyata alınmıştı. İnanır'ın eşi Jülide Kural, oyuncunun sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Magazin 29-03-24 10:24

Arda Güler için Real Madrid antrenör kadrosunun verdiği rapor, herkesi şoke etti! Genç yıldız için: 'Disiplinsiz ve suçlu!' ifadelerini kullandılar

Real Madrid'e transferiyle ses getiren genç yıldız Arda Güler, İspanyol devinde istediği süreyi bir türlü bulamazken Real Madrid antrenör kadrosunun genç yıldız için verdiği rapor herkesi şaşkına çevirmiş durumda. İşte detaylar...

Spor 26-03-24 21:01

Kadir İnanır yoğun bakımdaydı! İlaçlar kesildi, uyandırma işlemi ertelendi

Kadir İnanır inme geçirerek hastaneye kaldırılmıştı. Başhekim Prof. Dr. Necdet Sağlam, İnanır'ın entübe edildiğini ve durumunun stabil olduğunu belirtmişti. Jülide Kural ise usta oyuncunun uyandırılacağını söylemişti. İşte Kadir İnanır'ın son durumu...

Magazin 26-03-24 13:58

Entübe edilmişti! Kadir İnanır'ın sağlık durumuna dair yeni detaylar... Jülide Kural'dan açıklama

Usta oyuncu Kadir İnanır 24 Mart sabah saatlerinde apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Usta oyuncunun inme geçirdiği ve ameliyata alındığı bildirilmişti. Entübe edilen Kadir İnanır'dan güzel haber geldi. Jülide Kural ve başhekim de açıklama yaptı.

Magazin 25-03-24 14:18

Eylem Tok ve oğlu yurt dışına kaçmıştı! Peş peşe çarpıcı iddialar: 'Kazadan birkaç ay önce...'

Eylem Tok'un oğlu T.C.'nin yaptığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci'yi hayattan kopardığı olayda yeni gelişmeler yaşandı. Acılı baba Özer Aci, kazadan birkaç ay önce T.C.'nin art arda hız kamerasına takıldığını ve ceza yediğini söyledi. Ayrıca, T.C.'nin okul arkadaşının annesi de attığı mesajda T.C.'nin okula da lüks araçla geldiğini ifade etti.

Haber 24-03-24 22:13

Galatasaray'da Arda Güler açıklaması geldi! ''Bildiğim tek şey şu ki...''

Galatasaray'ın yardımcı antrenörü Ismael Garcia, Arda Güler hakkında açıklamalarda bulundu. Milli oyuncunun adaptasyonu ve fiziksel durumu hakkında konuşan Garcia, Arda Güler'in kalitesinden bahsetti.

Spor 23-03-24 18:39

Arda Turan'a bir yıllık hapis ve 633 bin euroluk para cezası!

Arda Turan'a, 2015 ve 2016 yıllarında İspanya'da vergi kaçırma suçuyla dava açıldı. Turan, bir yıl hapis ve 633.000 euro para cezası aldı. Suçunu kabul eden Arda Turan, hapis cezasının iki yıldan az olması sebebiyle sadece para cezası ödeyecek.

Spor 19-03-24 19:49

İspanya'da manşetleri süsleyen Arda Güler için olay yaratan iddia! ''Krize hazır olalım''

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (LaLiga) 29. haftasında Real Madrid, deplasmanda Osasuna'yı 4-2 mağlup etmiş ve Arda Güler’in orta sahadan şutu direkten dönmüştü. İspanya'da manşetleri süsleyen Arda Güler ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Spor 17-03-24 15:54

Arda Güler İspanya'yı sallamaya devam ediyor! Olağanüstü şuta övgü yağmuru: Bir sanat eseri, bir mucize ve bir dahi... Ancelotti'ye çağrı yapıldı!

Dün akşam Real Madrid ile Osasuna arasında oynanan müsabakanın 85. dakikasında oyuna dahil olan Arda Güler'in orta sahadan çektiği şut İspanyol basınına bomba gibi düştü. Direkten dönen top sonrası AS, Arda Güler'in 'seçilmiş biri' olduğunu yazarken, Marca ise Carlo Ancelotti'ye çağrı yaptı.

Spor 17-03-24 11:52

Real Madrid'de Arda Güler'in orta sahadan çektiği şut direğe takıldı! İspanya'da o anlar gündeme oturdu...

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (LaLiga) 29. haftasında Real Madrid, deplasmanda Osasuna'yı 4-2 mağlup etti. Arda Güler’in orta sahadan şutu direkten döndü ve sosyal medya adeta yıkıldı.

Spor 16-03-24 20:43

Arda Turan'ın Eyüpspor'u inanılması güç bir olaya imza attı! 90'ıncı dakikada 2-1 geride olmalarına rağmen maçı çevirdiler...

Trendyol 1. Lig’in 27. haftasında Bandırmaspor, sahasında karşılaştığı Eyüpspor’a 3-2 mağlup oldu. Mücadelenin 90. dakikasına 2-1 mağlup giren Eyüpspor inanılmaz bir karakter örneği göstererek 90+2 ve 90+6'da attığı gollerle maçı 3-2 kazandı.

Spor 16-03-24 16:55

Celta Vigo'ya karşı attığı şık gol sonrası her şey değişti! Real Madrid'in yıldızı Arda Güler'den transfer kararı

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan ancak burada hocası Carlo Ancelotti'den bir türlü istediği süreyi bulamayan Arda Güler, ligde son oynanan Celta Vigo karşısında 90'da oyuna girerken 90+4'ncü dakikada golü bulmayı başarmıştı. Genç yıldızın attığı bu gol sonrası takımda kalmayı ve en iyilerle rekabet etmek istediği kaydedildi. İşte detaylar...

Spor 12-03-24 07:51

Hafta sonu futbol gündemi yine çok yoğundu! Kadir Sağlam, Fatih Terim'in derbi zaferi, Arda Güler'in siftahı, Mert Hakan Yandaş...

Türkiye ve dünyada yaşanan spor gelişmeleri! Bu hafta sonu neler yaşandı? İşte hafta sonunun özeti...

Haber 11-03-24 12:38

Real Madrid teknik direktörü Ancelotti, Arda Güler'i öve öve bitiremedi!

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Celta Vigo'ya karşı alınan 4-0'lık galibiyette takımın son golünü atan Arda Güler'in büyük bir yetenek olduğunu ve Real Madrid'de çok büyük bir geleceğin onu beklediğini söyledi.

Spor 11-03-24 08:41

Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk golünü attı! Rakip kaleciyi çalımlayarak muazzam bir şekilde bitirdi...

Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk golünü Celta Vigo karşısında attı. Maçın 90. dakikasında oyuna giren Arda Güler, uzatmalar oynanırken muazzam bir gol atarak skoru 4-0'a getirdi. Ancelotti'nin mücadelenin son anlarında şans verdiği milli oyuncu bu şansı muazzam bir şekilde kullanarak Real Madrid taraftarlarını sevince boğdu. Arda Güler, Real Madrid formasıyla La Liga tarihinde gol atan ilk 2005 ve sonrası doğumlu oyuncu oldu.

Spor 10-03-24 22:30

Arda Güler'in resitali! Davide Ancelotti idmanı durdurup tebrik etti: İlk 11 sözü...

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan ve tüm dünyanın ilgisini üzerine çeken Arda Güler bu sezon forma şansı bulmakta güçlük çekiyor. Sezon başından bu yana idmanlarda sergilediği performanslarla göz dolduran milli yıldızın takımındaki son antrenmanında sergilediği performans ise Carlo Ancelotti'nin oğlu ve yardımcı antrenör Davide Ancelotti'yi bir farklı etkiledi. Ayrıca milli yıldızın yarınki Celta Vigo maçı için ilk 11 sözü aldığı iddia edildi.

Spor 09-03-24 11:28

Seçil Erzan davasında Arda Turan da konuştu! ‘Ben biraz safım’ diyerek anlattı, kaybettiği para ise dudak uçuklattı: Paramı istiyorum…

Seçil Erzan davasında aylardır beklenen duruşma bugün gerçekleşiyor. Muslera ve Emre Belözoğlu’nun ardından Arda Turan da ifade verdi. Mahkemede yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Arda Turan “Ben biraz safım saf olmasam verir miyim bu kadar parayı? Efendim ben parayı almak istiyorum ben paramı alayım isterse ceza almasın” dedi. Turan ayrıca kaybettiği paranın da 7.5 milyon dolar olduğunu açıkladı. İşte detaylar…

Spor 08-03-24 13:55

Arda Güler galibiyete sessiz kalamadı! Fenerbahçeli oyunculara destek yorumu

Real Madrid forması giyen Arda Güler, Union Saint-Gilloise galibiyeti sonrası eski takım arkadaşlarına destek mesajı paylaştı. Güler, Fenerbahçeli Michy Batshuayi ve İsmai Yüksek'in paylaşımlarına yorum yaptı.

Spor 08-03-24 09:55