Derbi Kadrosu Haberleri

Galatasaray, Fenerbahçe'nin derbi paylaşımına böyle yanıt verdi! Taraftardan beğeni yağmuru

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz hafta oynanan derbide aldığı galibiyet sonrası yaptığı paylaşıma, Sarı-Kırmızılılar'dan şampiyonluk sonrası böyle yanıt geldi. İşte detaylar...

Spor 2024-05-26 21:49:06

SON DAKİKA: Tahkim Kurulu'ndan derbi için gece yarısı kararı! Mert Hakan Yandaş'ın cezasında değişiklik...

Son dakika... Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada, Mert Hakan Yandaş'a verilen 5 maçlık cezanın 4 maça düşürüldüğü, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'a verilen cezalarda değişiklik olmadığı duyuruldu. İşte detaylar...

Spor 2024-05-25 22:42:46

A Milli Takımımızın, EURO 2024 öncesi geniş kadrosu açıklandı!

Almanya’nın ev sahipliğinde 14 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) finallerine katılacak A Mili Takım’ın geniş kadrosu açıklandı. Teknik Direktör Vincenzo Montella tarafından belirlenen listede 35 futbolcu bulunuyor.

Spor 2024-05-24 20:26:37

Son dakika | Olaylı derbi sonrası Fenerbahçeli isimler için karar verildi! İfadeleri de alındı

Olaylı Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle ilgili gelişmeler devam ediyor. Fenerbahçeli 3 şüpheli sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Aralarında İsmail Kartal'ın oğlunun da bulunduğu 3 isim için daha sonra yeni bir karar verildi.

Spor 2024-05-24 14:07:30

Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası Fatih Terim'den Okan Buruk'a sürpriz telefon!

Galatasaray'ın 1 puan alması halinde şampiyonluğunu ilan edeceği maçta Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olması camiada büyük üzüntü yaratırken, Sarı-Kırmızılılar'ın efsanelerinden Fatih Terim derbi karşılaşması sonrası Okan Buruk'a telefon açtığı öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 23-05-24 20:31

Derbi sonrası herkes onu konuşmuştu! Astrolog Meral Güven'den yeni şampiyonluk tahmini: Kartlarım bastıra bastıra söylüyor!

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası herkesin konuştuğu astrolog Meral Güven'den yeni şampiyonluk tahmini geldi. Derbideki 1-0'lık skor sonrası 14 ay önce yaptığı tahminle yeniden gündem olan Güven, "Kartlarım ısrarla üstüne bastıra bastıra söylüyor" diyerek hangi takımın şampiyon olacağını söyledi. Güven'in 'mucize şampiyonluk' çıkışı sonrası şimdi tüm gözler pazar akşamına çevrildi.

Spor 22-05-24 15:49

Olaylı derbi sonrası 2 Fenerbahçeli futbolcu ifadeye çağrıldı

Olaylı Galatasaray-Fenerbahçe müsabakasının ardından Stadyum Müdürü A.Ç.’ye yönelik darp girişiminde bulunan 5 şahıs hakkında adli işlem başlatılmıştı. Soruşturma çerçevesinde ifadeye çağrılan isimler arasında Fenerbahçeli futbolcular; Mert Hakan Yandaş ile Osayi Samuel’in de bulunduğu öğrenildi. Öte yandan bir diğer ismin de İsmail Kartal'ın oğlu olduğu öğrenildi.

Spor 21-05-24 14:34

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Çağlar Söyüncü nişanlandı!

Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Çağlar Söyüncü geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe- Galatasaray arasında oynanan maçta attığı golle Fenerbahçe'ye derbi zaferi kazandırmıştı. Söyüncü, moda tasarımcısı sevgilisi Serra Pakdemir ile nişanlanarak çifte kutlama yaptı.

Magazin 21-05-24 10:34

Fenerbahçe, Torreira ile dalga geçti! Kırmızı kart pozisyonu paylaşıldı, binlerce beğeni aldı...

Fenerbahçe'nin Galatasaray ile oynadığı derbi maçında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Djiku'nun pozisyonu eski hakemler tarafından hatalı bulunmuştu. Sarı-lacivertli kulüp yaptığı paylaşımda Torreira'nın kendisini yere attığını vurgulayarak esprili bir dille eleştiride bulundu.

Spor 20-05-24 12:33

Mert Hakan Yandaş'tan Kerem Aktürkoğlu'nu hedef alan olay paylaşım! ''5'e 1'de dayak yedi''

Fenerbahçe forması giyen Mert Hakan Yandaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme oturdu. Kerem Aktürkoğlu'nun sözlerini alıntılayan tecrübeli oyuncudan ilginç bir ifade kullanıldı. Derbi öncesi yaşanan kavgada Kerem Aktürkoğlu'nun 'dayak yediğini' ima eden Mert Hakan'ın paylaşımı kısa süre içinde binlerce beğeni aldı.

Spor 20-05-24 09:19

Galatasaray'dan derbi sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç için suç duyurusu!

Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Eray Yazgan, Fenerbahçe derbisinin ardından maç sonu yaşananlar ile ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Spor 20-05-24 07:37

Fenerbahçe sahada bayrak açtı, İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal Galatasaraylı isme saldırdı! Derbi sonrası biri yumrukladı, biri saçını çekti

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası gerilim tavan yaptı, yumruklar havada uçuştu. 1-0'lık galibiyeti kutlamak isteyen Fenerbahçeliler sahanın ortasında bayrak açarken, söz konusu kutlamaya müdahale etmek isteyen Galatasaray Stat Müdürü Ali Çelikkıran yumruklu saldırıya uğradı. Görüntülerde Çelikkıran'a yumruk atanlardan birinin İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal olduğu görülürken; Hulusi Belgü de Çelikkıran'ın saçını çekti.

Spor 20-05-24 06:42

İsmail Kartal, Süper Lig’de son 9 derbiyi kaybetmedi

Galatasaray maçıyla birlikte Fenerbahçe’nin başında 11. derbisine çıkan Teknik Direktör İsmail Kartal, son 9 derbi mücadelesini kaybetmedi.

Spor 19-05-24 21:57

Galatasaraylı Ryan Babel'den taraftarları kızdıran paylaşım! ''Hakem maçı mahvetti''

Fenerbahçe’nin Ganalı oyuncusu Alexander Djiku, Galatasaray ile oynanan derbi maçının 21. dakikasında kırmızı kart gördü. Galatasaray'ın eski futbolcusu Ryan Babel'den bu pozisyonla ilgili yorum geldi.

Spor 19-05-24 19:53

Fenerbahçeli kadın taraftar, formasını giyip Galatasaray tesislerinin önüne gitti!

Derbi öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplanan Galatasaraylı taraftarlar, o sırada tesislerin önünden geçen Fenerbahçe formalı bir kadına tepki gösterdi.

Spor 19-05-24 16:23

Galatasaraylı taraftarlardan korkutan hareketler! Siyah pelerin giyip ilginç bir şekilde ritüel yaptılar...

Galatasaraylı taraftarlar derbi öncesi pelerin giyip ritüel yaptı. Icardi'nin posteri önünde bir takım hareketler yapıp ellerindeki bardaktaki sarı renkli suları boşaltan taraftarlar sosyal medyada gündem oldu.

Spor 19-05-24 16:02

Galatasaray'ı yıkmanın çözümünü buldu! İsmail Kartal'dan oyuncularına birebir markaj

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında 19 Mayıs Pazar günü deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. İsmail Kartal'ın bu maça özel hazırlandığı görülürken, derbi için taktik hazırladığı öğrenildi.

Spor 16-05-24 10:13

AK Parti kulisleri bu iddiaları konuşuyor! Erdoğan değişim için düğmeye bastı! Kabine, genel başkan yardımcıları ve…

Yerel seçimlerde alınan sonucun AK Parti’deki yankıları sürüyor. AK Parti’de beklenen değişimle ilgili kulislerde yeni iddialar ortaya atıldı. AK Parti kongre sürecine yeni kadrosu ile girmek için düğmeye bastı. Parti kulislerinde konuşulanlara göre; Bakanlar Kurulu’ndaki bazı isimler ile genel başkan yardımcılarından bazılarının değişmesi bekleniyor. Erdoğan’ın başdanışmanları da azaltılacak. İşte detaylar…

Haber 16-05-24 08:17

Galatasaray taraftarlarından Fenerbahçe maçı için yoğun talep! Biletler karaborsaya düştü fiyatı görenler inanamıyor

Galatasaray'ın belki de şampiyonluğunu ilan edeceği maç olan Fenerbahçe maçını canlı izlemek isteyen taraftarlar biletlere hücum ederken derbi maçının biletleri karaborsaya düştü. İşte detaylar...

Spor 15-05-24 09:04

2024 Voleybol Milletler Ligi kadrosu açıklandı

FIVB Milletler Ligi'nde mücadele edecek olan Filenin Sultanları'nda kadro açıklandı. Antalya'da oynanacak olan ilk hafta maçları 14-19 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

Spor 14-05-24 14:40

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin tarihi değişti!

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi 19 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da oynanacak. Daha önce diğer maçlarla aynı saatte oynanması planlanan derbi maçının tarihi bir gün ileri alınarak pazar gününe taşındı.

Spor 13-05-24 09:37

Saat 19.00'dan sonra hayat duracak! Süper Lig'de kader günü: Tüm maçlar aynı anda başlayacak! Şampiyonluk...

Süper Lig'de bugün saat 19.00'da heyecan zirveye çıkacak. 36. hafta maçlarının tamamı, bugün aynı saatte oynanacak. Ligin zirvesini ve düşme hattını yakından ilgilendiren kritik akşamda heyecanın en çok yaşanacağı yer ise İstanbul olacak. Fenerbahçe'nin yenilmesi halinde, Galatasaray bir puan alsa bile şampiyonluğunu ilan edecek. Fenerbahçe'nin kazanması ve Galatasaray'ın kaybetmesi halindeyse önümüzdeki hafta oynanacak derbi çok daha büyük önem kazanacak.

Spor 12-05-24 10:01

Kızılcık Şerbeti'ndeki 'Atatürk' sahnesi sosyal medyayı salladı! O anlara yorum yağdı

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç'ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Oyuncu kadrosu ve konusuyla çok beğenilen dizinin son bölümüne 'Atatürk' sahnesi damga vurdu. Evrim Alasya'nın canlandırdığı Kıvılcım karakterinin o anlarına yorum yağdı.

Magazin 11-05-24 07:32

Arka Sokaklar'a bomba transfer! Şevket Çoruh ve Oya Akar'dan sonra Ferit Aktuğ kadroda

18 yıldır ekrana gelen polisiye dizi Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu genişliyor. İzleyicilerin beğenisini kazanan diziye Şevket Çoruh ve Oya Akar'dan sonra bomba bir isim daha dahil oldu.

Magazin 09-05-24 17:44

Fenerbahçe'de Galatasaray maçı öncesi İrfan Can Kahveci şoku!

Konyaspor maçında sakatlanarak oyuna devam edemeyen İrfan Can Kahveci'nin sol alt adalesinde 2. derece yırtık tespit edildiği açıklandı. Yıldız oyuncunun Galatasaray ile oynanacak derbi mücadelesinde forma giyemeyeceği öğrenildi.

Spor 07-05-24 17:40

Galatasaray derbisi için olay iddia! Allah korusun diyerek, Fenerbahçelileri uyardı: Ağır fark yerseniz... Camiaya ağır bir leke sürmeyin!

Konyaspor deplasmanında berabere kalarak şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe'de moraller bozulurken, iki hafta sonra oynanacak Galatasaray derbisi için dikkat çeken bir açıklama geldi. Fenerbahçeli futbolcuları derbi için şimdiden uyaran spor yorumcusu Sinan Engin, "Benden, size tavsiye... Galatasaray maçına çok iyi konsantre olun. Allah korusun, şampiyonluğu kaybettiğiniz gibi bir de ağır fark yerseniz... Camiaya ağır bir leke sürmeyin!" dedi.

Spor 07-05-24 08:27

Tavla oynarken soyundular... Kızılcık Şerbeti'ndeki o sahne sosyal medyayı salladı

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç'ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Oyuncu kadrosu ve konusuyla çok beğenilen dizinin son bölümüne Kıvılcım ve Ömer'in tavla oynarken soyunması damga vurdu. Dizideki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 04-05-24 07:31

Kızılcık Şerbeti final mi yapıyor? Doğukan Güngör'den açıklama gecikmedi

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç'ın yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Oyuncu kadrosu ve konusuyla çok beğenilen dizinin final yapacağı iddia edildi. Dizinin Fatih'i Doğukan Güngör final iddialarına yanıt verdi.

Magazin 01-05-24 07:28

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi sonrası spor yazarları ne dedi? İki takım hakkında dikkat çeken değerlendirmeler: 35 puanlık farkı doğrulayan derbi

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında ezeli rakipler Fenerbahçe ve Beşiktaş karşılaştı. Sarı-lacivertliler sahadan 2-1'lik skorla galip ayrılarak puanını 89'a yükseltirken Galatasaray ile arasındaki puan farkını tekrar 4'e indirdi. Kadıköy'de oynanan dev derbide Fenerbahçe'nin gollerini 30. dakikada Michy Batshuayi, 69. dakikada İrfan Can Kahveci atarken, Beşiktaş'ın tek golünü 82. dakikada Cenk Tosun kaydetti. Derbi sonrası Fenerbahçe spor yazarlarından tam not aldı.

Spor 28-04-24 09:42

Derbi tarihinde bir daha kolay kolay yaşanmaz... Fenerbahçe tribünlerinden sürpriz hareket!

Beşiktaş’ın genç oyuncusu Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oyundan çıkarken tribünler tarafından alkışlandı.

Spor 27-04-24 21:26

Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi öncesi 3 oyuncu kadroya alınmadı! İsmail Kartal cezayı kesti...

Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş derbi maçında karşı karşıya geliyor. Sarı-lacivertlilerde İsmail Kartal'ın tercihi doğrultusunda 3 futbolcu maç kadrosuna alınmadı.

Spor 27-04-24 16:14

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken 'Takan Takana' filmi sete çıktı! Hayranlarının meraklı bekleyişi başladı

Başrollerinde Zafer Algöz, Seda Bakan, Özge Özberk, Bora Akkaş, Ecem Erkek, Sarp Akkaya ve Çiçek Dilligil’in yer aldığı Takan Takana filmi sete çıktı. Çekimlerine başlayan filmin güçlü oyuncu kadrosu dikkatleri çekerken şimdiden hayranları heyecanlı bir bekleyişe başladı.

Trend 26-04-24 15:45

Amazon Prime’ın Fallout dizisine ilgi yoğun! İlk günden gündem oldu

Amazon Prime Video'da izleyici ile buluşan Fallout dizisi ilk günden büyük ilgi gördü. Eleştirmenlerin beğenisini kazanan diziye gelen ilk yorumlar oldukça olumlu. İşte Fallout konusu ve oyuncu kadrosu...

Magazin 11-04-24 14:39

Fenerbahçe'nin Olympiakos maçı kamp kadrosu belli oldu

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında yarın deplasmanda Yunanistan temsilcisi Olympiakos maçında bu isimler sahada yok! ile karşılaşacak Fenerbahçe'de kamp kadrosu açıklandı. Sarı-lacivertlilerde Alexander Djiku, Mert Hakan Yandaş ve Joshua King sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadı.

Spor 10-04-24 14:30

Dev derbi tatil edilirse ne olacak? Fenerbahçe 6 kişi kalırsa işte bunlar yaşanacak...

Bu akşam oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde sarı-lacivertliler sahaya U19 takımıyla çıkacak. Fenerbahçe'nin maça 9 futbolcuyla çıkıp müsabakayı tatil ettireceği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Peki dev derbi tatil edilirse ne olacak? Fenerbahçe 6 kişi kalırsa işte bunlar yaşanacak...

Spor 07-04-24 11:29

Olaylı derbi hakkında 'ceza indirimi' sözleri dikkat çekti! Avukat Dr. Rezan Epözdemir: Ceza almamaları mümkün değil

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşananlarla ilgili Avukat Dr. Rezan Epözdemir'den açıklama geldi. Epözdemir, 'meşru müdafaa' savunması hakkında paylaşımda bulunan Epözdemir "Fenerbahçeli futbolcuların gerçekleştirdikleri ihlallere ilişkin olarak meşru müdafaa savunması yaparak ceza almaması hukuken ve fiilen mümkün değildir, ancak koşulları varsa 12. Madde uyarınca haksız tahrik nedeniyle cezaları indirilebilinir" dedi.

Spor 26-03-24 09:30

Kadın futbolunda şampiyonluk yolunda derbi heyecanı

Türkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde Fenerbahçe Petrol Ofisi ile Galatasaray Petrol Ofisi arasında oynanacak derbi heyecanı, Pazar günü saat 14.00’te Derağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde yaşanacak.

Yurthaber 22-03-24 10:38

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında her şeyi başlatan 'maskeli taraftarın' ifadesi ortaya çıktı! Maç öncesi tanımadığım kişiler...

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan olaylı derbi karşılaşmasının ardından yaşananlar maçın önüne geçerken, bitiş düdüğüyle sahaya atlayan ve yaşanan olayların fitilini ateşleyen maskeli taraftarın ifadesi ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 21-03-24 21:35

Olaylı derbi sonrası İmamoğlu'ndan ilk yorum! Ses getirecek çağrı yaptı: 'Tüm kurumlarda olmazsa olmaz olmalı'

Sporda şiddet konusu pazar günü yeşil sahada yaşanan çirkin olaylar sonrası bir kez daha Türkiye'nin gündeminde. Fenerbahçe - Trabzonspor maçındaki olayların ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ses getirecek bir çağrıda bulundu.

Spor 20-03-24 14:45

Dev derbi öncesi Enis Destan'dan gündem olan paylaşım! Küfürlü beste paylaşıp...

Trabzonspor-Fenerbahçe maçına sayılı saatler kala, Trabzonspor'un forveti Enis Destan'dan flaş bir paylaşım geldi. Fenerbahçeli taraftarların tepki gösterdiği paylaşımda Enis Destan, sarı lacivertli ekibin aleyhine yapılan küfürlü bir tezahüratın giriş bölümünü paylaştı.

Spor 17-03-24 15:43

Fenerbahçe'de Trabzonspor maçı öncesi 5 eksik var!

Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin kamp kadrosu belli oldu.

Spor 16-03-24 16:57

A Milli Takım kadrosu açıklandı! Semih Kılıçsoy, Can Uzun, Ahmetcan Kaplan ve Muhammed Şengezer ilk kez kadroda...

A Milli Futbol Takımımızın, 22 Mart’ta Macaristan ve 26 Mart’ta Avusturya ile yapacağı özel maçların aday kadrosu açıklandı. Teknik direktörümüz Montella'nın kararıyla 4 isim ilk kez Türkiye Milli Takımına çağrıldı. İşte kadromuz...

Spor 15-03-24 14:34

Hafta sonu futbol gündemi yine çok yoğundu! Kadir Sağlam, Fatih Terim'in derbi zaferi, Arda Güler'in siftahı, Mert Hakan Yandaş...

Türkiye ve dünyada yaşanan spor gelişmeleri! Bu hafta sonu neler yaşandı? İşte hafta sonunun özeti...

Haber 11-03-24 12:38

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe için sürpriz iddia!

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin kadrosu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ferdi Kadıoğlu ve Jayden Oosterwolde hakkında sürpriz bir iddia ortaya atan Dilmen, iki oyuncunun 50 milyon euro edeceğini söyledi.

Spor 08-03-24 16:30

Beşiktaş'tan Halil Umut Meler ve Koray Gençerler açıklaması: 'Artık bu iki ismi maçlarımızda görmek istemiyoruz'

Beşiktaş, derbi hakemleri hakemi Halil Umut Meler ile VAR hakemi Koray Gençerler hakkında bir açıklama yayımladı. Yapılan açıklamada “Beşiktaş camiası olarak, Halil Umut Meler’i ve Koray Gençerler’i artık maçlarımızda görmek istemiyoruz" denildi.

Spor 04-03-24 20:51

Sosyal medya beğenileri gündem olmuştu! Arda Güler tartışmalara son noktayı koydu

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, Beşiktaş-Galatasaray maçı sonrasında Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz'ın derbi ile ilgili paylaşımlarını beğenmişti. Sosyal medyada Arda Güler'in Galatasaray'a transfer olacağı iddiaları konuşulurken, yıldız futbolcu yaptığı açıklamayla tartışmalara son noktayı koydu.

Spor 04-03-24 19:45

Ahmet Çakar, Galatasaray'ın şampiyonluk yüzdesini paylaştı, Fenerbahçe'ye neredeyse şans bile tanımadı...

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasındaki derbi maçta Galatasaray'a 1-0 yenilen Beşiktaş, yenilenen Tüpraş Stadı'nda rakibine ilk kez mağlup oldu. Alınan mağlubiyetin ardından spor yazarları bu kritik karşılaşmayı değerlendirdi.

Spor 04-03-24 08:23

Fenerbahçe'den derbi sonrası flaş paylaşım! ''Kendi işimizi kendimiz göreceğiz''

Fenerbahçe Yöneticisi Sertaç Komsuoğlu, Beşiktaş-Galatasaray derbisi sonrası ilginç bir paylaşımda bulundu.

Spor 04-03-24 08:07

Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş'a eleştiri! ''Bu kadar da olmaz...''

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasındaki derbide Beşiktaş'ı 1-0 yenen Galatasaray, bu kulvardaki yenilmezlik serisini 16 maça çıkardı. Tecrübeli yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş ile Galatasaray'ın oynadığı derbi mücadelesini değerlendirdi.

Spor 03-03-24 20:07