Granola Tarifi Haberleri

Airfryer meyveli, kuru yemişli granola tarifi: Airfryer'da meyveli, kuru yemişli granola nasıl yapılır?

Sağlıklı kahvaltı öğünleri tüketmek isteyenler özellikle son zamanlarda kuru yemişli granola tercih ediyorlar. Ancak mutfaklarda geçen süreyi kısaltan Airfryer ile lezzetli ve sağlıklı granolaları evinizde hazırlayabilirsiniz. Kuru yemişli, kuru meyveli ve yulaflı granolaları birkaç dakika içinde Airfryer ile pişirebilirsiniz.

Yemek 30-01-2023 23:53

Granola nasıl tüketilir, granola pişirilir mi? Hazır granola diyette yenir mi?

Sağlıklı beslenen ve gün içinde tükettiği kalori miktarına dikkat eden kişilerin tercihlerinin başında granola gelir. Tahıllar, bal ve kuru meyveler içeren granola kahvaltı olarak tüketilen bir besindir. Özellikle bol miktarda kalsiyum ve fosfor içeren granola nasıl tüketilmelidir?

Haber 25-10-2022 12:19

Granola tarifi: Kupada yapılıyor, 3 dakikada şölene dönüşüyor!

Bazen yoğun bir günün ardından yapmak isteyeceğiniz tek şey yatağa yerleşmek ve artık hareket etmemek. Yine de mideniz, çoğu zaman sizi hala uyanık tutar. Bu gibi durumlarda, bir bardakta (veya kasede) sadece birkaç dakika içinde yapılabilen, yapılması kolay sağlıklı yemekler gerçekten işe yarıyor. Bunlardan biri de granola. Bu sağlıklı atıştırmalık sadece birkaç dakikanızı alıyor.

Yemek 31-12-2020 14:40

Sağlıklı kahvaltıların olmazsa olmazı: Granola tarifi

Yulaf, fındık ve bal gibi diğer malzemeleri birleştirerek yapabileceğiniz sağlıklı granolaları evde kolayca yapabilirsiniz. Hem sağlıklı hem pratik granolalar sayesindekatkı maddeli kahvaltılık veya abur cuburları hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

Yemek 06-10-2020 14:02

Diğer Haber Etiketleri

Ev Yapımı Granola Tarifi

Hem sağlıklı hem de çok lezzetli... Evde kolayca hazırlayabileceğiniz ve kahvaltılarda ve günün dilediğiniz saatinde rahatlıkla tüketebileceğiniz Granola tarifimizi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 06-09-2018 11:02