Maya Maskesi Tarifi Haberleri

Maya ile daha sağlıklı bir cilde kavuşabileceğinizi biliyor muydunuz? İşte maya mucizesiyle ışıl ışıl bir cilt için detaylar

Kusursuz bir cilt artık hayal değil! Her evin mutfağında mutlaka bulunan mayayı cilt bakım rutininize ekleyerek hayallerinizdeki cilde kavuşabilirsiniz. Cilt bakım ürünü olarak kullanabileceğiniz maya, lekelerden ve sivilcelerden kurtulmanıza yardımcı olur. Gelin, mayayı bu alanda nasıl kullanabileceğinize dair ipuçlarına birlikte göz atalım.

Kadin 07-12-2021 07:39

Yaş maya maskesi nasıl yapılır, faydaları nelerdir? 10 yaş gençleştiriyor!

Annelerimizin anneannelerimizin kullandığı güzellik reçeteleri günümüzde hala uygulanıyor. Öyle ki bu reçeteler, cilde sağladıkları faydalarla sorunların üstesinden kolaylıkla gelmemizi sağlıyor. Her cilt problemine ve cilt tipine hitap eden maskelerden biri de kuşkusuz yaş maya maskesi.

Kadin 11-01-2021 14:53

5 farklı maya maskesi tarifi! Tüm cilt sorunlarını kökünden hallediyor

Kuru, yağlı veya soluk bir cildiniz varsa ve sivilce, siyah noktalar veya diğer problemlerle uğraşıyorsanız, maya maskesi size en kolay çözümü verecektir. Düzenli olarak maya maskesini kullanmak kırışıklıklarınızı azalacak ve cildin yağ dengesi sağlayacaktır. Gelin, maya maskesi nasıl hazırlanıyor bakalım.

Kadin 16-12-2020 09:48

Maya maskesi nasıl yapılır, faydaları nelerdir?

Son zamanların popüler ürünleri arasında yer alan maya maskesinden, kuru formundan yaş formuna, saça uygulanan tarifinden cilde uygulanan tarifine kadar birçok şekilde faydalanılabilir. Uygun fiyatlı ve uygulaması kolay olan bir bakım ürünüdür.

Kadin 12-06-2018 16:38

Diğer Haber Etiketleri