Soslu Pratik Borek Haberleri

En pratik tatlı: Sultan sarması tarifi! Nefis sultan sarması nasıl yapılır?

Sultan sarması tarifi merak ediliyor. En pratik tatlılardan biri olan sultan sarması tarifini hızlıca hazırlayabilir ve servis edebilirsiniz. Görüntüsüyle adeta iştah açan sultan sarması tatlısı nefis tadıyla da oldukça beğeniliyor. Peki, sultan sarması nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte tarifi...

Yemek 2024-05-21 10:44:09

Doğada yemek hazırlarken işinizi kolaylaştıracak ekipmanlar

Şehir hayatının stresinden uzaklaşıp kamp ateşi başında lezzetli yemekler hazırlamak, yıldızların altında uyumak mükemmel bir fırsat. Ancak keyifli bir kamp için doğru ekipmanlara sahip olmak çok önemli. Stanley, Nurgaz ve Box&Box gibi önde gelen markaların en gözde ürünlerini bir araya getirdiğimiz bu listede kamp deneyiminizi kolaylaştıracak ve unutulmaz kılacak 15 pratik çözüm bulacaksınız. İşte detaylar!

Haber 2024-05-16 17:07:10

Banka kartından nakit avans çekilebilir mi?

Nakit avans, bankalar tarafından müşterilere farklı limitlerle sunulan bir hizmettir. Bu hizmetten yararlanmak isteyen kişilerin mobil bankacılık uygulaması gibi pratik başvuru kanallarını kullanmaları mümkündür. Günlük yaşamda aniden gelişen nakit ihtiyacını karşılama konusunda etkili olan bu seçenekten nasıl yararlanıldığı ise merak konusudur. Bu doğrultuda pek çok kişinin yanıt aradığı “Nakit avans banka kartından mı kredi kartından mı çekilir?” gibi bir sorunun ele alınması gerekir.

Finans 2024-05-11 20:01:30

Leziz ve pratik: Tavuklu krep sarma tarifi! Misafir sofralarının baş tacı tavuklu krep sarma nasıl yapılır?

Tavuklu krep sarma tarifi merak ediliyor. Klasik tariflerden sıkılanların denemek istediği tavuklu krep sarma (bohça) tarifi misafir sofralarına da oldukça çok yakışıyor. Deneyenlerin bayılarak tükettiği bu yemek risksiz tarifler arasında yer alıyor. Tavuk sote ve kreplerin beşamel sosla birleşip fırına atılmasıyla hazırlanan bu tarif hem lezzetli hem de pratik. Peki, fırında tavuklu krep sarma tarifi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 2024-05-07 14:10:16

Diğer Haber Etiketleri

istan cevizi tarifi sultan sarması sultan sarması tarifi pratik tatlı tarifleri pratik tatlılar Stanley kamp ekipmanları kamp malzemeleri katlanır piknik masası kredi kartından nakit avans çekmek tavuk krep alara ayak Göz far paleti revolution far paleti ciltteki kızarıklık güzellik ilik posa vf BB krem cc krem pure beauty anneler günü kahve makinesi tost makinesi çay makinesi kettle mikser ekmek yapma makinesi tarif dondurma çıtır tavuk ton balıklı salata tarifi saç kavurma en kolay kek evde kek kek tarif kek tarifi keki tarifi kolay kek kolay kek nasıl yapılır kek yapımı kek malzemeleri kek nasıl yapılır kek nasıl kabarır düz kek nasıl yapılır kakolu kurabiye tarifleri pişi et sote tarif et sote et sote tarifi mantısı püf noktaları mantı tarifi mantı türk yemekler sulu köfte tavuk sote eo Psikolog zihin İyi Yaşam podcast önerileri farklı tarifler kahve sohbetleri ağlayan pasta ağlayan pasta tarifi püf noktası sufle sufle tarifi sufle tarifi tencerede pizza tarifi stanley termos askılık ilaç kutusu organizer kedi su pınarı el süpürgesi uçak tiktok NFC nfc nasıl açılır nfc nedir cooki cookie cookie tarif ceviz brownie tarifi aşlama ayran aşı çorbası tarifi bisküvili doğrama haşlanmış yeşil mercimek pasta tarifleri Ramazan Ramazan menüsü baklava tarifi hazır yufkadan baklava fırın sütlaç tarifi makarna ezogelin çorbası bütün sebzeler çırpma kadayıf kaymaklı ekmek tas kebabı boxer erkek puma çanta skechers kadın spor ayakkabı crocs terlik şapka xiaomi sinyal güçlendirici bilgisayar hoparlör usb dönüştürücü hyperx cloud 2 duracell pil maybelline kapatıcı rexona deodorant led ampul duş başlığı laptop stand iftar Sahur çamaşır suyu isim makyaj malzemeleri 11 ayın sultanı afad afet Iğdır can kebabı nota bir tarifi mozaik mozaik pasta mozaik pasta tarifi kolay mozaik pasta kolay mozaik pasta tarifi dereotlu poğaça dereotlu poğaça tarifi poğaça yapılışı poğaça bastı etli tatlılar şerbetli tatlı yemek tarifi kalburabastı kalburabastı tarifi börek tava nohut

Hem bahar hem yaz aylarına yakışacak göz farı paletleri

Yaza girerken, makyajın enerjisini ve canlılığını göz farlarıyla yakalayın! Her makyaja farklı bir dokunuş katacak bu farlar, stilinizi tazeleyerek öne çıkmanıza yardımcı olacak. Baharın taze esintisinden yazın sıcak günlerine, her anınıza renk katacak göz farı paletlerinden oluşan bir liste hazırladık. Göz alıcı renklerin ve zengin formüllerin buluştuğu bu paletler, hem günlük kullanım için pratik çözümler sunuyor hem de özel etkinliklerde fark yaratmanıza olanak tanıyor. İşte detaylar!

Kadin 05-05-24 15:35

Fondöten kullanmadan da mükemmel cilde kavuşmanızı sağlayacak 10 ürün

Son zamanlarda cilt bakımında oldukça popüler olan renkli nemlendiriciler, BB ve CC kremler günlük bakım ve makyaj rutininin vazgeçilmezi oldular. Cildi nemlendirirken aynı zamanda hafif bir renk katmanıyla mükemmel bir görünüm sunan renkli nemlendiriciler, BB ve CC kremler gün içinde yoğun bir kapatıcılık aramayanlar için ideal. Siz de pratik ve etkili bir renkli nemlendirici arıyorsanız gelin, cilt bakım rutininizi kolaylaştıracak renkli kremlerden oluşan seçkimize bir göz atalım!

Kadin 04-05-24 02:38

Mutfakta harikalar yaratan annenizi sevindirecek akıllı mutfak gereçleri

Annelerimiz bizim için her daim kıymetli. Onları mutlu etmek ve onlara olan sevgimizi göstermek de oldukça önemli. Anneler Günü bunun için harika bir fırsat. Bu özel gün için annenize hediye arayışındaysanız doğru yerdesiniz. Annenizin hayatına renk katacak, pratik ve kullanışlı mutfak gereçleriyle dolu bir seçki hazırladık. Ekmek yapma makinesinden miksere pek çok ürünü bulabileceğiniz içeriğimize göz atmadan geçmeyin.

Haber 01-05-24 18:32

Kızarmış dondurma tarifi: Kızarmış dondurma nasıl yapılır?

Dondurmayı, çok farklı bir yöntemle ve birkaç aşamadan geçirerek yapılan pratik bir tarifle yemek davetlerinizin gözde tatlısı hâline getirebilirsiniz. Bunun için aşağıda tüm malzemelerini verdiğimiz kızarmış dondurma tarifimize mutlaka göz atmalısınız.

Yemek 30-04-24 21:19

Pratik çıtır tavuk tarifi! Dışı çıtır içi yumuşacık tavuk nasıl yapılır?

Çıtır tavuk tarifi merak ediliyor. Restoranlarda yediğiniz kadar lezzetli bir çıtır tavuk tarifini denemek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Bu tarifle yapılan tavukların dışı çıtır çıtır içi ise lokum gibi yumuşacık oluyor. Lezzetinden parmak ısırtan çıtır tavuk tarifini yapmak oldukça kolay ve pratik. Peki, evde kolay çıtır tavuk nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 30-04-24 13:55

Ton balıklı salata tarifi: Ton balıklı salata nasıl yapılır?

Hafif bir öğün hazırlamak istiyorsanız ve az vakitte hızlıca yapılabilecek bir lezzet arıyorsanız aşağıda verdiğimiz ton balıklı salata tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Bu tarif hem çok lezzetli hem de yapım aşamaları son derece pratik.

Yemek 30-04-24 11:53

Sac kavurma tarifi: Sac kavurma nasıl yapılır?

Hem öğünlerinizde hem de yemek davetlerinizde sunabileceğiniz, pratik yapımı ve eşsiz lezzeti ile ilgi gören sac kavurma tarifimiz için aşağıdaki malzemeleri ve verdiğimiz tarif aşamalarını kullanabilirsiniz.

Yemek 30-04-24 11:24

Sünger gibi yumuşacık anne keki tarifi! 5 dakikada bir tepsi dolusu kek nasıl yapılır?

Anne keki tarifi hem sünger gibi yumuşacık dokusu hem de nefis tadıyla birçok kişinin favori lezzeti. Bir evde kek pişirildiyse mutlaka tüm evi mis gibi bir kek kokusu kaplar. İşte bu yumuşacık anne keki tarifi de iştah kabartan kek kokusunu adeta tüm eve yayıyor. En hızı ve pratik hazırlanan tatlılardan biri olan kek tarifini nerdeyse 5 dakikada hazırlayıp bir tepsi dolusu kek elde edebilirsiniz. Peki, nefis anne keki nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 29-04-24 09:15

Kakaolu kurabiye tarifi: Kakaolu kurabiye nasıl yapılır?

Aniden gelen tatlı krizlerini giderecek kadar lezzetli, çat kapı misafirlere ikram edebileceğiniz kadar pratik, çayın ya da kahvenin yanına yakışacak kadar güzel görünen kakaolu kurabiye tarifi için aşağıdaki malzemeleri ve tarif aşamalarını kullanabilirsiniz. Afiyet olsun.

Yemek 27-04-24 15:46

Pişi tarifi: Pişi nasıl yapılır?

Bir Türk geleneği olduğu bilinen pişi, yüzlerce yıldır yapılan bir tariftir. Günümüze ve bugünün mutfaklarına da ulaşan pişi, hem kahvaltılarda hem de çay saatlerinde vazgeçilmez bir lezzet olarak tercih edilmektedir. İşte pratik ve lezzetli pişi tarifi...

Yemek 26-04-24 17:36

Et sote tarifi: Et sote nasıl yapılır?

Birkaç malzemeyle çok kısa süreler içerisinde lezzetli sofralar hazırlamak istiyorsanız et sote tarifimiz tam da sizin aradığınız türden bir tarif. Çok pratik bir biçimde yapılan bu tarifle öğünlerinizi ve davet sofralarınızı renklendirebilirsiniz.

Yemek 26-04-24 16:27

Kayseri Mantısı tarifi: Kayseri Mantısı nasıl yapılır?

Türk mutfağına ait eşsiz lezzetlerden biri olan ve tüm dünyanın tanıdığı Kayseri Mantısı, bir kaşığa kırk tane sığması konusunda anlatılan efsane ile bilinir. Ancak lezzeti ve pratik yapımı ile daha çok konuşulan ve sevilen bir yemektir. İşte püf noktaları ile Kayseri Mantısı tarifi...

Yemek 26-04-24 14:48

Mantı tarifi: Mantı nasıl yapılır?

Türk mutfağının efsane lezzetlerinden biri olarak kabul edilen mantı, aslında son derece pratik yapım aşamalarına sahiptir. İsterseniz siz de mantı tarifimizi deneyerek sofranızda bu eşsiz lezzeti sunabilirsiniz.

Yemek 26-04-24 14:40

Sulu köfte tarifi: Sulu köfte nasıl yapılır?

Hem yapımı çok pratik olan hem de lezzetli ve doyurucu bir tarif arıyorsanız sulu köfte tarifimizi mutlaka denemelisiniz. En bilinen ve en çok tercih edilen Türk yemeklerinden biri olarak kabul edilen bu tarifi çok seveceksiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 26-04-24 13:55

Tavuk sote tarifi: Tavuk sote nasıl yapılır?

Hem pratik hem de doyurucu bir tarif arıyorsanız tavuk sote tarifimiz tam da size göre. Tavuk göğsü ve birkaç kolay ulaşılan malzeme kullanarak yapabileceğiniz bu tarifi çok seveceksiniz. İşte sadece birkaç dakika içinde hazırlayıp servis edebileceğiniz tavuk sote tarifimiz...

Yemek 26-04-24 13:10

Kişisel gelişimine tavan yaptıracak 10 podcast

Hayatımızın her anında gelişmeye ve öğrenmeye açık olmalıyız. Bunun en keyifli ve pratik yoluysa podcastler olabilir! Kişisel gelişiminize tavan yaptıracak bu 10 podcast ile, istediğiniz her konuda bilgi edinebilir, kendinizi geliştirebilir ve ilham alabilirsiniz.

Kadin 26-04-24 01:39

Ağlayan pasta tarifi: Ağlayan pasta nasıl yapılır?

Ev partilerinizde, çay davetlerinizde ve kahve sohbetlerinize eşlik edecek farklı tarifler ve lezzetler arıyorsanız ağlayan pasta tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Hem yapımı çok pratik olan hem de son derece lezzetli olan bu tatlıyı çok seveceksiniz.

Yemek 25-04-24 23:54

Sufle tarifi: Sufle nasıl yapılır?

Dünya mutfağından olan ve Fransa’dan tüm dünyaya yayılarak Türk mutfaklarına da girmeyi başaran sufle, yapımı zor bir tatlı olarak bilinse de aslında son derece pratik bir tatlıdır. Bu tatlı birkaç püf noktasına dikkat ederek hızlıca yapılıp servis edilebilir. Tencerede yapılan bu kolay sufle tarifine mutlaka göz atmalısınız.

Yemek 25-04-24 23:37

Evde pratik pizza tarifi: Evde pratik pizza nasıl yapılır?

Her öğünde tüketebileceğiniz ve servis edebileceğiniz evde pratik pizza tarifini mutlaka denemelisiniz. Malzemeleri istediğiniz gibi değiştirebilir ya da miktarını artırabilirsiniz. Hem pratik hem de kısa süre içinde hazırlayabileceğiniz bu tarif sayesinde hem damaklarınız hem de sofralarınız şenlenecek. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 25-04-24 23:30

Sosyal medyada viral olan, son zamanların kapış kapış satılan hayat kolaylaştırıcı ürünler

Yaşamı kolaylaştıran ürünler günlük hayatımızı daha verimli hale getirirken zamanımızı da tasarruflu bir şekilde kullanmamıza olanak tanıyor. Pratik ve fonksiyonel özellikleriyle bize yardımcı olurken aynı zamanda da günlük rutinlerimizi daha rahat hale getiriyor. Sizin için Amazon'un çok satan ürünlerin yer aldığı bir liste hazırladık. İşte hem çok satan hem de yaşamınızı kolaylaştıracak pratik ürünlerden oluşan listemiz...

Haber 25-04-24 19:41

TikTok bu uçak tüyosunu konuşuyor! Sosyal medya kullanıcıları 'dahilik' olarak yorumladı... Bunu her zaman yapıyorum

TikTok'ta viral hale gelen en son yaşam hilesi sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekerken pek çok kullanıcı tarafından 'dahilik' olarak yorumlandı. Uçaklarda akıllı telefondan film izlemek için sadece bir peçetenin kullanıldığı pratik seyahat ipucu sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend 25-04-24 10:35

NFC nedir? iPhone ve diğer cihazlarda NFC özelliği nasıl açılır?

Akıllı telefonların insan yaşamında önemli bir edinmesi ile birlikte internet kullanımı da yaygınlaşmaya başlamıştır. Bilhassa günümüzde akıllı telefonlar sayesinde iletişim biçimleri de değişmiştir. Telefonların içerisindeki uygulamalar insan yaşamını kolaylaştırma konusunda son derece önem bir rol oynar. Herkes tarafından bilinmese de cihazlarda bulunan NFC özelliği, insan yaşamını kolaylaştıran pratik bir özelliktir. Bu özelliği bilmeyen pek çok kişi, NFC nedir sorusuna yanıt arar.

Haber 23-04-24 22:21

Cevizli cookie tarifi! En kolay ve lezzetli cevizli cookie nasıl yapılır?

Cevizli cookie, hem lezzeti hem de pratik yapımıyla favori atıştırmalıklardan biridir. Kurabiye sevenler için harika bir seçenek olan bu tarif, hızlıca hazırlanabilir ve herkesin beğenisini kazanabilir. Peki, pratik cookie (kuki) tarifi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 22-04-24 08:47

Lezzeti damak çatlatıyor: Vişneli beyaz çikolatalı brownie tarifi! En pratik brownie nasıl yapılır?

Brownie büyük küçük herkesin damak zevkine hitap eden tatlılardan. Klasik brownie tariflerinin yanı sıra vişne gibi kırmızı orman meyveleri veya beyaz çikolata gibi lezzetlerle süslenmiş brownie tarifleri daha ön plana çıkıyor. Tam ölçülü brownie tarifi arayanlar için lezzetinden damak çatlatan vişneli beyaz çikolatalı brownie tarifi...

Yemek 19-04-24 10:01

İçinizi ferahlatacak ayran aşı çorbası tarifi! Pratik ayran aşı çorbası nasıl yapılır?

Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte ferah lezzetler ön plana çıkmaya başladı. Bu lezzetlerden biri olan ayran aşı çorbası da merak edilen tarifler arasında yer aldı. Haşlanmış nohut ile yapılan bu çorba pişirilmeden tüketilebiliyor. Yapımı da bir o kadar kolay olan ayran aşı çorbasının tarifini haberimizde derledik. Peki, ayran aşı çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 13-04-24 14:56

Ramazan'ın son günü iftar menüsü: 'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere pratik ve hafif tarifler!

Ramazan ayının son gününde de iftar menüsü fikirleri araştırılmaya devam ediyor. Müslüman vatandaşların oruç ibadetini yerine getirdiği ramazan ayında her gün menü fikri bulma zorluğundan dolayı hazır menüler oldukça kurtarıcı oluyor. Eğer siz de 'İftara ne yapsam?' diye düşünenlerdenseniz pratik ve hafif tariflerle dolu ramazan menüsüne bir şans verebilirsiniz. İşte ramazanın 30. ve son gününe özel menü fikri...

Yemek 09-04-24 08:28

15 dakikada hazır pratik bayram baklavası tarifi! Hazır yufkadan baklava nasıl yapılır?

Bayramın vazgeçilmez tatlılarından biri olan baklava, lezzeti ve gösterişli görüntüsüyle sofraları süslüyor. Bayram coşkusunu arttırmak ve sevdiklerinize lezzetli bir ikram yapmak için bu tarifi deneyebilirsiniz. İşte hazır yufkadan pratik baklava tarifi...

Yemek 08-04-24 15:59

Ramazan'ın 27. günü iftar menüsü: 'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere pratik ve lezzetli tarifler burada!

'Bugün iftara ne yapsam?' sorusuna ramazanın son günlerinde de iftara hazırlık yapan birçok kişi tarafından yanıt arıyor. Ramazan ayının 27. gününde hem pratik hem de lezzetli tariflerden oluşan bu iftar menüsünden faydalanabilirsiniz. 6 Nisan 2024 Cumartesi gününe özel hazırlanan ramazan iftar menüsü yediden yetmişe herkesin damak zevkine uyuyor. Ramazan menüsüne haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yemek 06-04-24 10:07

'Bugün iftara ne pişirsem?' diyenlere muhteşem tarifler! Ramazan'ın 26. gününe özel iftar menüsü

Ramazan ayının son günleri yaşanırken menü fikirleri de hız kesmeden araştırılmaya devam ediyor. Müslüman vatandaşların oruç ibadetini yerine getirdiği ramazan ayında hazır menüler oldukça kurtarıcı oluyor. Eğer siz de 'İftara ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız bu birbirinden lezzetli ve pratik tariflerle dolu ramazan menüsünü deneyebilirsiniz. İşte ramazanın 26. gününe özel hazırlanan menü fikri ve detaylı tarifler...

Yemek 05-04-24 10:48

Ne evinizde ne aracınızda tek bir toz ve tüy kalmayacak! Çok satan Greenote el süpürgesi indirime girdi

Evinizde ve aracınızda temizlik yaparken pratik ve etkili bir çözüm arıyorsanız Greenote GCH01 Akülü 3'ü 1 Arada Araç El Süpürgesi tam size göre! Tek dokunuşta toz ve tüyleri yok eden bu süpürge bugüne özel indirime girdi. Temizlik işlerinizi kolaylaştıracak bu güçlü ve kompakt cihazı hemen satın alarak temizliğin keyfini çıkarmaya ne dersiniz?

Haber 04-04-24 14:41

Almayan pişman oluyor! Modadan elektroniğe, kişisel bakımdan ev yaşama en çok satan popüler ürünler

Yenilikçi teknolojilerden şık tasarımlara, pratik çözümlerden kaliteli malzemelere her ihtiyaca uygun ürünlerin yer aldığı içeriğimizde son zamanların en çok tercih edilen ürünlerini keşfetmeye hazır mısınız? Cevabınız "Evet!" ise haydi çok satanlar listelerini alt üst eden en popüler ürünleri birlikte keşfedelim.

Haber 04-04-24 03:15

'Bugün iftara ne yapsam?' diye düşünenlere pratik ve leziz tarifler! Ramazan'ın 23. günü iftar menüsü

'İftarda ne yapsam, Bugün ne pişirsem?' sorularına hız kesmeden yanıt aranıyor. Hazır iftar menüleri Ramazan günlerinde oldukça kurtarıcı oluyor. Ramazanın 23. gününde iftara yapacak menüye karar vermekte zorlanıyorsanız bu birbirinden lezzetli tariflerden oluşan Ramazan menüsünden faydalanabilirsiniz. 2 Nisan Salı iftar menüsünde kremalı mantar çorbası, karnıyarık, cacık ve kemalpaşa tatlısı tarifleri yer alıyor. Bu menünün yanına dilediğiniz bir salata çeşidi de ekleyebilirsiniz.

Yemek 02-04-24 10:18

Temizlik günlerinin olmazsa olmazı en iyi çamaşır suyu önerileri

Temizlik denince akla gelen ilk ürünlerden biri olan çamaşır suyu, evde mutfak ve banyo gibi alanlarda kullanılıyor. Mikrop ve bakterilerden kurtulmanın en pratik çözümü olduğu için vazgeçilmez temizlik ürünleri arasında yer alıyor. Siz de etkili temizlik için çamaşır suyu almak istiyor ancak en iyi çamaşır suyu hangisi karar vermekte zorlanıyorsanız doğru yerdesiniz. Gelin, yüksek performansıyla maksimum hijyen sağlayan, en iyi çamaşır suyu önerilerini inceleyelim.

Haber 01-04-24 17:57

Makyaj yapmanızı daha da kolay hale getirecek en kaliteli ve uzun ömürlü makyaj süngerleri

Makyaj süngerleri, makyaj yapımını çok daha kolay bir hâle getiren makyaj malzemeleri arasında yer alır. Pratik ve konforlu yapılarıyla fırçaların yerini kolaylıkla alan süngerler, ürünlerin ciltte iz bırakmadan homojen olarak yayılmasını sağlıyor. Eğer makyajınızı zahmetsiz ve keyifli bir şekilde tamamlamak istiyorsanız sizler için hazırladığımız en kaliteli ve uzun ömürlü makyaj süngerleri listemize göz atabilirsiniz!

Kadin 01-04-24 17:51

Ramazanın 20. günü iftar menüsü: 'İftara ne yapsam?' diyenlere özel tarifler!

Ramazan ayının sonu yaklaşırken iftar menüsü fikirleri de hız kesmeden araştırılıyor. Müslüman vatandaşların oruç ibadetini yerine getirdiği ramazan ayında hazır menüler oldukça pratik oluyor. Eğer siz de 'İftara ne yapsam?' diye düşünenlerdenseniz lezzetli ve kolay tariflerle dolu ramazan menüsünü deneyebilirsiniz. İşte ramazanın 20. gününe özel hazırlanan menü fikri...

Yemek 30-03-24 09:11

Ramazanın 16. günü iftar menüsü: 'İftara ne pişirsem?' diyenlere nefis tarifler!

İftar menü fikirleri Ramazan ayında en çok aratılan konular arasında yer alıyor. Her gün farklı menü çıkartmak zorlayıcı olduğu bu ayda hazır yemek menüleri oldukça fayda sağlıyor. 'Bugün iftarda ne pişirsem?' diye düşünenler hazır menülerden ipucu alıyor. Ramazan ayının 16. gününde iftarda ne pişirsem diye düşünenlere pratik menü hazırladık.

Yemek 26-03-24 08:48

Ramazanın 15. günü iftar menüsü: 'İftara ne pişirsem?' diyenlere pratik tarifler!

Ramazan ayının ilk yarısı biterken menü fikirleri de hız kesmeden araştırılmaya devam ediyor. Müslüman vatandaşların oruç ibadetini yerine getirdiği ramazan ayında hazır menüler oldukça kurtarıcı oluyor. Eğer siz de 'İftara ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız bu birbirinden lezzetli ve pratik tariflerle dolu ramazan menüsünü deneyebilirsiniz. İşte ramazanın 15. gününe özel hazırlanan menü fikri ve detaylı tarifler...

Yemek 25-03-24 11:26

Iğdır'da gönüllüler AFAD'ın arama kurtarma eğitimleriyle olası afetlere hazırlanıyor

Iğdır'da, Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığının "100 Bin Arama Kurtarma Personeli Projesi" kapsamında, teorik ve pratik eğitimlerle geleceğin kurtarma ekipleri yetiştiriliyor.

Yurthaber 21-03-24 11:39

'Bugün iftara ne pişirsem?' diye düşünenlere leziz tarifler! Ramazan'ın 9. günü iftar menüsü

İftar menü fikirleri Ramazan ayında en çok aratılan konular arasında yer alıyor. Her gün farklı menü çıkartmak zorlayıcı olduğu bu ayda hazır yemek menüleri oldukça fayda sağlıyor. 'Bugün iftarda ne pişirsem?' diye düşünenler hazır menülerden ipucu alıyor. Ramazan ayının 9. gününde iftarda ne pişirsem diye düşünenlere pratik menü hazırladık.

Yemek 19-03-24 11:02

'Bugün iftarda ne pişirsem?' diyenler için pratik tarifler! Ramazan'ın 5. günü iftar menüsü!

İftar menü fikirleri Ramazan ayında en çok aratılan konular arasında yer alıyor. Her gün farklı menü çıkartmak zorlayıcı olduğu bu ayda hazır yemek menüleri oldukça fayda sağlıyor. 'Bugün iftarda ne pişirsem?' diye düşünenler hazır menülerden ipucu alıyor. Ramazan ayının 5. gününde iftarda ne pişirsem diye düşünenlere pratik menü hazırladık.

Yemek 15-03-24 07:04

Müzikle ilgilenen herkesin işine yarayacak en iyi nota sehpaları

Notaların düzgün bir şekilde okunabilmesi için tasarlanan nota sehpaları, müzikle uğraşan kişilere prova ve performanslar sırasında büyük bir rahatlık sağlıyor. Dolayısıyla da piyasada farklı ölçülerde ve işlevlere sahip çok sayıda nota sehpası modeli var. Bu ürünler arasından en ergonomik ve pratik kullanım sunan nota sehpasını seçmek ise sizin elinizde. Performansınızı en üst seviyeye çıkarmak için nota sehpası edinmeye ne dersiniz? Sizin için en iyi modelleri listeledik.

Haber 14-03-24 17:12

Mozaik pasta tarifi: Mozaik pasta nasıl yapılır?

Hem çay saatlerinizde hem de tatlı krizlerinizde size eşlik edecek bir tarifimiz var. Hem yapımı son derece pratik olan hem de lezzetiyle parmak yedirten mozaik pasta tarifimize mutlaka göz atmalısınız. Bu tarifi bir kez denedikten sonra sürekli elinizin altında tutacaksınız. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 14-03-24 16:14

Dereotlu poğaça tarifi: Dereotlu poğaça nasıl yapılır?

Yapabileceğiniz en hızlı, en pratik, en lezzetli ve malzemeleri en kolay bir şekilde bulunan dereotlu poğaça tarifini mutlaka denemelisiniz. İşte dereotlu poğaça tarifimiz:

Yemek 14-03-24 16:00

Kalburabastı tarifi: Kalburabastı nasıl yapılır?

Türk mutfağının meşhur şerbetli tatlılarından biri de yüzlerce yıldır yapılan ve tüketilen kalburabastı tatlısıdır. Yapımı son derece pratik olan bu tatlı hem öğünlerde hem de bayramlarda ikram edilen lezzetli bir tatlıdır. Saraylardan evlerinizin mutfağınıza ulaşan bu lezzetin tarifini mutlaka denemelisiniz.

Yemek 14-03-24 15:41

Makarna böreği tarifi: Makarna böreği nasıl yapılır?

Türk mutfağında çeşit çeşit börekler, farklı soslarla hazırlanan birçok makarna tarifi vardır. Ancak bu iki pratik ve lezzetli yiyeceği bir araya getiren makarna böreği tarifi hem her öğünde servis edebileceğiniz hem de kısa zaman içinde hazırlayabileceğiniz bir tariftir.

Yemek 14-03-24 00:14