Masterchef Tanya Haberleri

Masterchef Tanya kimdir, nereli ve kaç yaşında? Bu hafta MasterChef'ten elenen yarışmacı Tanya Kilitkayalı oldu

Masterchef Tanya vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bu haftanın eleme adayları Alican, Cemre, Dilara, Batuhan, Tanya, Tahsin ve Ayaz olmuştu. Tanya Kilitkayalı, Somer Şef'in tabağını en başarısız yapan isim oldu. Genç yarışmacı elenerek hayallerine veda etti. Peki, Masterchef Tanya kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Magazin 13-11-2023 08:07

MasterChef All Star'da yaprak dökümü! Elenen isim açıklandı! Sosyal medyada gündem oldu

MasterChef All Star'da eleme gecesi heyecanı yaşandı. Tahsin, Dilara, Ayaz, Cemre, Alican, Tanya ve Batuhan'ın eleme potasında olduğu yarışmada heyecan yine doruktaydı. Şeflerin elenen yarışmacıyı açıklamasıyla birlikte o isim sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 13-11-2023 00:26

MasterChef'te Cemre dengeleri altüst etti! O favori yarışmacı hüngür hüngür ağladı: Keşke gözyaşlarımı aldırabilsem

MasterChef All Star'da hem rakiplerine hem de zamana karşı yarışan yarışmacılarda gerginlik had safhada. "Potadan çıkabileceğine en çok inandığım insanı gönderiyorum" diyerek Metin'i potaya gönderen Cemre bu sefer de eleme adayı olarak favori yarışmacılardan Tanya'yı gösterdi. Cemre'nin kararı şaşkınlık yaratırken programa Tanya'nın gözyaşları damga vurdu. Favori yarışmacı "Keşke gözyaşlarımı aldırabilsem" diyerek şeflerin önünde ağladı.

Magazin 26-10-2023 07:29

MasterChef Tanya kimdir, kaç yaşında? MasterChef All Star 7. yarışmacısı Tanya Kilitkayalı nereli? Hayatı ve biyografisi!

Tanya Kilitkayalı MasterChef Türkiye yemek yarışması programının 2023 All Star sezonunda yer almaya hak kazandı. MasterChef 2020 sezonuyla hafızalara kazınan Tanya Kilitkayalı bu kez All Star şampiyonu olabilmek için mücadele edecek. Yarışmacılardan MasterChef Tanya'nın hayatı, yaşı ve memleketi gibi detaylar merak edildi. Peki, MasterChef Tanya Kilitkayalı evli mi? MasterChef Tanya'nın Instagram hesabı ne?

Magazin 22-06-2023 08:39

Masterchef Tanya

Masterchef Tanya Hakkındaki Haberler Mynet'te. Masterchef Tanya Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

MasterChef Tanya kimdir, kaç yaşında, nereli? Bakın MasterChef Tanya'nın sevgilisi kim çıktı

MasterChef Tanya'nın kim olduğu pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Kıbrıslı olan yarışmacı bu akşam MasterChef'e konuk oluyor. MasterChef Tanya yarıştığı dönemde oldukça sevilen bir yarışmacıydı. Peki MasterChef Tanya kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yarışmacının merak edilen hayatı...

Magazin 15-12-2022 22:13