Eski Danistay Uyesi Fatih Cihangir Haberleri

Kadıköy'de seçimi kazanamamıştı! Memleketine dönen Fatih Mehmet Maçoğlu arıcılık yapmaya başladı

Eski Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, TKP tarafından 31 Mart'ta aday gösterildiği İstanbul Kadıköy'deki seçim yarışını kazanamamıştı. 'Komünist başkan' lakabıyla da bilinen Maçoğlu, seçimlerin ardından döndüğü memleketin Tunceli'de arı yetiştiriciliğine başladı. Maçoğlu o anlarda kaydedilen bir videoyu da sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber 2024-04-26 20:24:23

Bu sözler çok konuşulur! Fatih Altaylı'dan Süleyman Soylu'ya: Haddini bilsin! Tepemin tasını attırmasın

Son günlerde eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında Fatih Altaylı'nın programında iddialar dillendirilmişti. Süleyman Soylu da dün katıldığı Youtube yayınında Fatih Altaylı, Murat Ağırel ve Timur Soykan'ın adını vererek 'Bu arkadaşlar neye hizmet ettiğinin farkında değil' demişti. Fatih Altaylı'nın Süleyman Soylu için söylediği sözler de çok konuşulacağa benziyor.

Haber 2024-04-25 09:01:55

Adalet Bakanlığında o cemaatten tehdit! Eski AK Parti Milletvekili fotoğrafını paylaşıp ifşa etti: Bana parmak salladı

Adalet Bakanlığında skandal bir tehdit iddiası gündeme geldi. Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Fatih Süleyman Denizolgun, bir bakan yardımcısının koruma ekibinden birinin "Cemaat, yazılarından çok rahatsız" diyerek ve parmak sallayarak tehdit ettiğini öne sürdü. Denizolgun söz konusu kişinin fotoğrafını da paylaştı.

Haber 2024-04-19 13:40:57

Beşiktaş'ın eski başkanı Serdar Bilgili'den Fatih Terim itirafı geldi! ''Beşiktaş'a imza atacaktı''

Beşiktaş'ta bir dönem başkanlık yapan Serdar Bilgili, görev aldığı döneme ait ilginç itiraflarda bulundu. Galatasaray'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim hakkında söyledikleri ise sosyal medyaya damgasını vurdu.

Spor 2024-04-16 11:06:09

Diğer Haber Etiketleri

Fatih Mehmet Maçoğlu Süleyman Soylu Fatih Altaylı süleymancılar beşiktaş Fatih Terim fatih portakal Tuzla anne doğukan güngör ele Sıla Türkoğlu Şeyma Döğücü Sancaktepe Belediyesi iftar çadır Ömer Fatih Sayan Seçim 2024 Tunceli Belediye başkanı seçim sonuçları ak parti CHP tkp Kemal Kılıçdaroğlu Burcu Köksal beste sevgilisi sosyal medya yaşında Fırat Tanış atan sezon Ziraat Türkiye Kupası galatasaray Nihat Kahveci vinicius tete maçı maçın samatt Panathinaikos PAOK osmanlı İlber Ortaylı Merkez Bankası Recep Tayyip Erdoğan Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Meral Akşener İYİ Parti ibrahim özkan galatasaraylı Teknik Direktör kata kulübün son dakika Trabzonspor transfer alkol cami 10 da, erden Mustafa Varank hedefi ankaragücü morutan paylaşım Alex de Souza mesaj haber son uz Yunanistan burak elma Burak Elmas Ayhan Akman fenerbahçe ışıl iyet süper li Süper Lig Hüseyin Göçek Erman Toroğlu karagümrük Cüneyt Özdemir dolandırıcılık Arda Turan kenan taş tecavüz bıçaklı saldırı Eskişehir beşiktaş maçını trabzonspor, Abdullah Avcı trezeguet Igor Tudor Sinop dehşet eşi eski erhan Fiorentina a milli futbol takımı a milli takım Emre Belözoğlu kuntz kaza Vali Karabük erkeksi Serdar Ortaç ünlü şarkıcı Chloe Loughnan karakteri Model Tolga Karel Günay Musayeva Melih Gökçek At bıraktı Necati Ateş ak dakika haberleri n dakika haberleri Selim Soydan Stefan Kuntz Mehmet Büyükekşi Hakan Çalhanoğlu son dakika haberleri haberler Oyuncu camdaki kız Suat Kılıç borsa

Tuzla Belediyesi'nin silinen görüntülerine Portakal'dan dikkat çeken çıkış: Ne olabilir ki içinde, müstehcen bir şeyler mi var?

Yerel seçimler bitti ancak devir teslim yapılan belediyelerdeki tartışmalar hala devam ediyor. Son olarak Tuzla'nın yeni Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, belediyedeki görüntülerin silindiğini açıklamıştı. AK Parti'den CHP'ye geçen belediye için Fatih Portakal'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Eski başkan Sadi Yazıcı'ya seslenen Portakal, "Kamera görüntüleri neden silinsin. Müstehcen bir şeyler mi var içinde?" ifadelerini kullandı.

Haber 11-04-24 08:39

Öpüşme kriziyle gündemdeydi! Doğukan Güngör Sıla Türkoğlu'nu övünce...

Kızılcık Şerbeti'ndeki Fatih rolüyle gündemde olan Doğukan Güngör, eski sevgilisiyle ve rol arkadaşı Sıla Türkoğlu'yla yaşadığı iddia edilen öpüşme krizine göndermede bulunmasıyla dikkat çekmişti. Güngör Cannes'a eski aşkını övünce yeniden gündem oldu.

Magazin 10-04-24 09:33

Fatih Portakal canlı yayında çileden çıktı! İftar çadırı açılmayınca Şeyma Döğücü'ye ateş püskürdü

Sancaktepe Belediyesi'ni kaybeden eski başkan Şeyma Döğücü, seçimden önce 2 bin TL'lik 'Emekli Kart' ve ev kadınlarına altın vaatleriyle gündeme gelmişti. Belediye tarafından vatandaşlara yemek dağıtılan iftar çadırının seçimden sonraki gün açılmaması tartışmaları beraberinde getirdi. Gazeteci Fatih Portakal canlı yayında Döğücü'ye ateş püskürdü!

Haber 03-04-24 10:59

Ömer Fatih Sayan'dan yerel seçim açıklaması! 'TikTok, YouTube, Meta ve X yetkilileriyle görüşmelerimizi gerçekleştirdik'

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı ve BTK eski Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan 31 Mart seçimleriyle ilgili olarak sosyal medyadan yaptığı açıklamada sosyal medya şirketlerinin temsilcileriyle görüştüklerini açıkladı. Sayan "Bu süreçte sosyal medya şirketleri de seçim mevzuatı ve YSK kararlarına uyumlarının ivedi ve en etkin bir şekilde sağlanabilmesi için 7/24 çalıştıklarını bildirdi" dedi.

Haber 30-03-24 00:44

Canlı Tunceli seçim sonuçları! Tunceli'deki seçim sonuçlarında AK Parti'nin adayı Erkan Eroğlu mu CHP'nin adayı Ali Mustafa Çelik mi önde?

31 Mart 2024 seçimlerinde Tunceli'de oy kullanacak seçmenler seçimin galibini merak ediyor. TKP'li eski başkan Fatih Mehmet Maçoğlu'nun İstanbul Kadıköy'den aday olmasının ardından Tunceli'deki seçim sonuçlarındad dengeler değişecek mi? AK Parti'nin adayı Erkan Eroğlu mu CHP'nin adayı Ali Mustafa Çelik mi önde?

Haber 29-03-24 15:21

Kılıçdaroğlu 'Çukurluk' demişti, Fatih Portakal'dan çok sert yanıt geldi: Operasyon çekme! Entrikacı siyasetçi

Gazeteci Fatih Portakal ile Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki polemik giderek tırmandı. Portakal'ın 'Burcu Köksal'la ilgili iddialarına yanıt veren Kılıçdaroğlu "Ağız dolusu iftira atmak bırak gazeteciliği, insanlık değildir. Kepazeliktir! Çukurluktur!" demişti. Portakal'dan da Kılıçdaroğlu'na çok sert yanıt geldi. Portakal "Kaale bile almıyorum sizi. O sözleri de aynen iade ediyorum. Entrikacı siyasetçi diyorum size" ifadelerini kullandı.

Haber 09-03-24 08:10

Portakal'dan gündem olacak çıkış! 'Talimatı Kılıçdaroğlu verdi' dedi, görüntü paylaşıp vurguladı: Bak bu kadar net konuşuyorum

Seçimlere artık sayılı günler kala CHP'de gündem bir anda Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal oldu. DEM Partililerle ilgili sözleri tartışma yaratan Köksal'la ilgili hem Ekrem İmamoğlu hem CHP'den ayrı ayrı açıklamalar geldi. Gazeteci Fatih Portakal'da gündemine Köksal'ı aldı. Eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yakınlığını vurgulayan Köksal'la ilgili bir görüntü paylaşan Portakal, 'Kanıtlayamam ama talimatı Kılıçdaroğlu'ndan aldığını düşünüyorum' dedi. İşte gündem olan çıkışın detayları...

Haber 08-03-24 07:08

'Cihangir bunu konuşuyor' diyerek açıkladı! Fırat Tanış öpüşme sahnelerinden sonra İklim Tamkan'a para veriyormuş

Piyanist ve besteci İklim Tamkan eski sevgilisi Fırat Tanış'ı ‘psikolojik şiddet’, ‘tehdit’ ve ‘ısrarlı takip’ ile suçlamıştı. Söylemezsem Olmaz yayınında ortaya atılan iddia ağızları açık bıraktı. İddiaya göre ilişki sırasında Fırat Tanış öpüşme sahnelerinden aldığı parayı sevgilisine veriyormuş. İşte sebebi...

Magazin 04-03-24 13:46

Nihat Kahveci'den Galatasaraylı yıldızlara olay yaratan eleştiri! ''İkisinin de Brezilya pasaportunu iptal ederdim''

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası’na 5. turdan başlayan Galatasaray, çeyrek finalde Fatih Karagümrük’e mağlup oldu ve kupaya veda etti. Sarı-kırmızılıların elenmesinin ardından medyada da tepkiler yağmur gibi geldi. Eski futbolcu Nihat Kahveci, Galatasaray'ın yıldızını sert sözlerle eleştirdi.

Spor 01-03-24 07:35

Fatih Terim, Yunanistan'da tarih yazdı! Eski Fenerbahçeli son anda penaltıyı kaçırınca finalin kapıları aralandı...

Seri penaltı atışları sonucunda PAOK'u 6-5 mağlup eden Panathinaikos, Yunanistan Kupası'nda finale yükseldi. Yunanistan basınında Panathinaikos'a kimse şans vermezken, Fatih Terim'in elde ettiği bu başarı ayakta alkışlandı.

Spor 21-02-24 23:22

Osmanlı Hanedanı sultanı evlendi! Şahidi İlber Ortaylı oldu

Osmanlı Hanedanının “sultan” unvanını taşıyan hayattaki 14 kadın üyesinden biri olan Berna Sultan Osmanoğlu, İstanbul’da düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi. Osmanoğlu'nun şahitliğini Prof. Dr. İlber Ortaylı, eski Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz ve TV programcısı, yazar ve hattat Mehmet Fatih Çıtlak yaptı.

Haber 18-02-24 11:54

Hafize Gaye Erkan'ın 'geçinemiyoruz' açıklaması soruldu: Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'dan tek cümlelik cevap! 'Burada enflasyon konuşuyoruz'

Fatih Karahan da tıpkı eski başkan Hafize Gaye Erkan gibi ABD’den gelmiş ve başkan yardımcılığı görevini sürdürüyordu. Yılın ilk enflasyon raporunun açıklanmasının ardından soru cevap kısmında Karahan’a Gaye Erkan’ın geçinemediğini ifade ettiği röportajı anımsatılarak, kendisinin geçinip geçinemediği sorusu yöneltildi. Karahan o soruya dikkat çeken bir yanıt verdi.

Finans 08-02-24 11:35

Son dakika | Erdoğan isim vermedi, AK Parti'den istifa eden eski danışmanı akıllara geldi! Adaylığını Erbakan duyurmuştu

Son dakika haberi: Şanlıurfa, 31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi ile AK Parti arasındaki rekabetle gündemde. AK Parti'den istifa eden Kasım Gülpınar'ın Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan duyurmuştu. Bugün Şanlıurfa'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan isim vermeden ses getirecek bir mesaj verdi.

Haber 07-02-24 14:49

AK Parti'deyken belediye başkanıydı, AK Parti'ye rakip oldu! Yeniden Refah Partisi, Şanlıurfa adaylarını açıkladı

Eski Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, eski partisi AK Parti'ye rakip oldu. Çiftçi, Yeniden Refah Partisi'nin yeni yeni belediye başkan adayları arasında yerini aldı. Gözler YRP lideri Fatih Erbakan'ın pazartesi günü yapacağı seçim açıklamasında...

Haber 02-02-24 12:12

Akşener için olay yaratacak 'Togo Kuleleri' iddiası! AK Partili iki isimle görüştü, 180 derece döndü diyerek açıkladı: Duyunca şoke oldum!

İYİ Parti'deki istifa dalgasında partiden ayrılan isimlerin başında gelen İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan'dan Genel Başkan Meral Akşener'le ilgili çok konuşulacak yeni açıklamalar geldi. Akşener'in Togo Kuleleri'nde eski AK Partili iki isimle yaptığı görüşme sonrası tamamen farklı bir tutum sergilediğini iddia eden Özkan, "Benim kafam buradaki görüşmeye takılmış durumda. Fatih Altaylı'nın programında yaptığı açıklamalara tamamen şoke oldum." diye konuştu.

Haber 25-01-24 10:08

Fatih Terim'e Yunanistan'da ilk darbeyi eski Galatasaraylı vurdu!

Teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı Panathinaikos, Yunanistan Kupası çeyrek final ilk maçında Atromitos'a 2-1 mağlup oldu. Fatih Terim, ilk yenilgisini eski bir Galatasaraylı'nın takımından almış oldu.

Spor 25-01-24 07:59

Fatih Terim'den bir transfer daha! Panathinaikos eski Trabzonsporlu Vitor Hugo'yu resmen açıkladı

Yunan ekibi Panathinaikos'un başına geçen Fatih Terim transferlerine devam ederken Bakasetas'ın ardından eski bir Trabzonsporlu olan Vitor Hugo'yu resmen açıkladı.

Spor 23-01-24 16:44

AK Partililerin söz düellosunda Altaylı tarafını seçti! 'Cami' ve 'alkol' örneği dikkatleri çekti: O adı içine sindirememiş

AK Parti'nin 31 Mart'ta yarışacak adaylarının çoğunluğu netleşti. Muğla adayı ise eski CHP'li Aydın Ayaydın oldu. Seçim çalışmalarını yürüten Ayaydın'ın 'yaşam tarzına müdahale etmem' sözleri eski AK Partili vekil Mehmet Metiner'in tepkisini çekti. Bu tartışmaya daha sonra gazeteci Fatih Altaylı da müdahil oldu.

Finans 19-01-24 09:30

Fatih Terim'in gidişi Yunanistan'ı ikiye böldü! Beşiktaş ve Fenerbahçeli taraftarlar desteklerini açık açık belirtiyor...

Antalya'da devam eden 3. WinterLeague Convention organizasyonu, Olympiakos Sportif Direktörü eski ünlü Fransız futbolcu Christian Karembeu'yu da ağırladı. Fatih Terim'in imzasının ardından Yunanistan'da taraftar sayısının arttığını vurgulayan Karembeu'nun sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 12-01-24 13:06

'Salaksın' polemiğinde son perde! Fatih Altaylı açtı ağzını yumdu gözünü... Mustafa Varank'a 'İlhan Varank' üzerinden yüklendi: 'Abin sayesinde Bakanlık koltuğunu kaptın'

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri de Fatih Altaylı! Fatih Altaylı'nın Gazze ve şehitlere destek yürüyüşünden dönen vatandaşa yumruk atan Ege Akersoy'u işaret ederek 'Eline sağlık' diye tweet atması adeta ortalığı karıştırdı. Eski bakan Mustafa Varank, Fatih Altaylı ile Levent Kırca'nın 'Salaksın' polemiğini paylaşmıştı.

Haber 03-01-24 11:33

Panathinaikos teknik direktörü Fatih Terim, Galatasaray'dan eski öğrencisini transfer ediyor! Sarı-kırmızılılar bile umudu kesip satmıştı...

Kısa süre önce Yunanistan'ın Panathinaikos takımıyla anlaşan Fatih Terim transfer çalışmalarına hız verdi. Türkiye'den birkaç oyuncu transfer edeceği öğrenilen deneyimli çalıştırıcının ilk hedefinde Trabzonspor'dan ayrılmak üzere olan Bakasetas vardı. Bakasetas'ın yanına Galatasaray'da görev aldığı dönemde transfer ettiği Morutan'ı almak isteyen Fatih Terim, Ankaragücü yönetimine mesaj gönderdi.

Spor 02-01-24 11:12

Alex'ten Fatih Terim'e mesaj! 'Başarılar hoca'

Panathinaikos'ta göreve başlayan Fatih Terim'e bir tebrik mesajı da Fenerbahçe'nin eski yıldızı Alex de Souza'dan geldi.

Spor 27-12-23 23:49

Fatih Terim'i Yunanistan'da eski bir Fenerbahçeli karşılayacak! Herkes bunu konuşuyor

Uzun süredir futboldan uzak olan Fatih Terim'in yeni adresi belli oldu. Yunanistan devi Panathinaikos'un basketbol takımına Ergin Ataman'ı getirmesinin ardından futbol şubesine de Fatih Terim getirildi. Terim'i yeni takımında eski bir Fenerbahçeli karşılayacak. İşte detaylar...

Spor 26-12-23 16:47

Galatasaray'ın eski başkanı Burak Elmas katıldığı yayında her şeyi bir bir açıkladı o sözleri şaşkınlık yarattı Yiyin birbirinizi!

Burak Elmas katıldığı bir programda Galatasaray'da başkanlık yaptığı döneme dair konuşurken, hak etmediği davranışlara maruz kaldığını söyledi. Elmas açıklamasında Fatih Terim'in gönderilme sürecine dair de açıklamalarda bulunurken, 'Yiyin birbirinizi' sözleri gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 19-12-23 12:06

Hesap hareketlerinin incelenmesi talep edilmişti! Terim'in avukatından açıklama geldi: Şikayet detayı dikkat çekti

Eski banka müdürü Seçil Erzan'ın aralarında ünlü futbolcularının da bulunduğu 19 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada savcılık, şikayetçi olarak ifadesi alınan Fatih Terim'in banka hesap hareketlerin talep etmişti. Yaşanan gelişmenin ardından Terim'in avukatı Zafer Ertek, "Müvekkilimizin yaptığı şikayet üzerine başlatılan ve dolayısıyla müşteki olduğu dosya kapsamında gerçekleştirilen bir işlemdir." açıklamasını yaptı.

Haber 15-12-23 20:10

Ayhan Akman fondan kar etti mi? Yaşadığı süreci tek tek anlattı: Tek salak kendim zannediyordum

Çok sayıda futbolcunun mağdur olarak isminin geçtiği fon vurgununda bir sıcak gelişme daha yaşandı. Para yatıran ancak kar elde etmeden ana parasını kurtardığını belirten eski futbolcu Ayhan Akman, Fatih Altaylı'ya yaşadığı süreci, "Geri zekalıyım diyorum ama o kadar da değil" diyerek anlattı. Akman ayrıca, "Tek salak kendim zannediyordum. Bilsem onları uyandırmaz mıyım?" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Haber 29-11-23 17:15

Erman Toroğlu'ndan Fenerbahçe - Karagümrük maçı sonrasında gündem olan sözler: 'Fenerbahçe'nin santrforu Hüseyin Göçek!', 'İğrenç bir olay!'

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük'ü ağırladı. Sarı - lacivertliler, 1-0 geriye düştüğü maçtan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve liderliğini korudu. Karşılaşmanın 54. dakikasında yaşanan penaltı pozisyonu ise spor kamuoyunun gündemine oturdu. Yorumcu ve eski hakem Erman Toroğlu'ndan olay yaratacak değerlendirmeler geldi. İşte detaylar...

Spor 26-11-23 21:46

Cüneyt Özdemir, spor dünyasını sarsan dolandırıcılıkla ilgili detayları açıkladı: Asıl mağdur Fatih Terim!

Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu 18 kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan ile birlikte 6 sanığın yargılanması, kamuoyunun gündemindeki yerini koruyor. Galatasaray ve A Milli Takım'ın eski teknik direktörü Fatih Terim'in de adının anıldığı dosya ile ilgili gazeteci Cüneyt Özdemir'den dikkat çeken açıklamalar geldi. Özdemir, "Asıl mağdur Fatih Terim" ifadelerini kullandı ve detayları açıkladı.

Spor 26-11-23 18:22

Eski sevgilisine kabusu yaşattı, kendini bakın nasıl savundu: 'Tecavüz ettiğimi söyleyerek...'

Eskişehir’de Fatih D., ayrıldığı eski sevgilisi Gamze C.'yi sokak ortasında 15 yerinden bıçaklayarak yaraladı. Hakkında 25 yıla kadar hapis cezası istenen Fatih D., ilk kez hakim karşısına çıktı. "Ayrılmamam için kendisine tecavüz ettiğimi söyleyerek hakkımda suç duyurusunda bulunmakla beni tehdit ediyordu" diyen Fatih D., “Kadın olmasının getirdiği avantajı kullanarak ben ona saldırmışım gibi gösterip mağduriyet oluşturuyor” sözleriyle kendisini savundu. İşte detaylar...

Haber 31-10-23 10:59

Trabzonspor'da Trezeguet belirsizliği! Fenerbahçe'ye karşı oynama ihtimali düşük...

Süper Lig'in 10'uncu haftasında İstanbul'da oynanan Fatih Karagümrük - Trabzonspor karşılaşması golsüz tamamlandı. Bordo-mavililer, bu sezon ilk beraberliğini 17 maçın ardından aldı. Sahada eski 'Fırtına'yı görmek isteyen yerel basın, deplasmanda puan toplamakta zorlanan takımı 'uyku modu' başlığıyla eleştirdi.

Spor 30-10-23 19:53

Fatih Terim'den Arda Turan'a, Muslera'dan Emre Belözoğlu'na... Ünlüler milyonlarca dolar kaptırdı, iddialarla ilgili son karar açıklandı!

Özel bir bankanın eski şube müdürü Seçil Erzan, aralarında futbol camiasının önde gelen isimlerinden Fatih Terim, Muslera, Arda Turan gibi isimlerin de yer aldığı birçok kişiyi yüksek kâr vaadiyle milyonlarca dolar dolandırmıştı. Savcılık soruşturmayı noktaladı, 44 milyon dolarlık vurgunda aylar sonra önemli bir gelişme yaşandı.

Haber 22-10-23 08:47

Galatasaray'ın eski antrenörü geldi bile! Beşiktaş'ın yeni hocası büyük oranda belli oldu... Fatih Terim detayı!

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in ayrılığının ardından takım yapılacak seçime kadar Burak Yılmaz'a emanet edilirken, yeni hoca için çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 15-10-23 19:04

Sinop'ta eski eş dehşet saçtı! Önce vurdu sonra intihar etti

Sinop'ta eski eş dehşeti yaşandı. Sinem G., kadın arkadaşı Ö.T. ile birlikte pazardan dönerken eski kocası Fatih Kalafat'ın silahlı saldırısına uğradı. Çevrede paniğe neden olan olayda kurşunun isabet ettiği Ö.T. ayağından yaralanırken, Fatih Kalafat intihar etti.

Haber 09-10-23 20:35

Yöneticilerle ilk görüşme gerçekleşti! Fatih Terim eski takımına geri dönüyor

Galatasaray ile yollarını ayırdığı tarihten bu yana herhangi bir takımı çalıştırmayan ve sahalardan uzak olan tecrübeli çalıştırıcı Fatih Terim için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 25-09-23 11:21

A Milli Takım'da Fatih Terim sesleri! Geri dönüyor... Tek koşul: Arda Turan ve Emre Belözoğlu

A Milli Takım'da üst üste alınan kötü sonuçların ardından Alman teknik adam Stefan Kuntz ciddi eleştirilere maruz kalırken, yeni hoca için birçok isim zikredilmeye başlanmış durumda. TFF eski yöneticilerinden Selim Soydan da verdiği bir röportajda bu konuya dair konuşurken, oldukça sert açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

Spor 16-09-23 10:27

Eski sevgilisini 15 yerinden bıçakladı, ifadesi kan dondurdu: 'Üzerine çullandım...'

Eskişehir'de Fatih Durmaz (42), spor eğitmeni eski sevgilisi Gamze C.'yi (34) sokakta 15 yerinden bıçakladı. Boşandığı 2 eşine de şiddet uyguladığı için 15 farklı davasının sürdüğü ortaya çıkan Durmaz ifadesinde, "Gamze'nin peşinden gidip yanına yaklaştım. Sonra üzerine çullandım. Ellerimle vurdum. Yanımda bıçak ya da kesici alet yoktu" dedi. Gamze C. ise ifadesinde, saldırıda Durmaz'ın elindeki bıçağın kırıldığını belirterek, "Bıçak kırılmasaydı beni öldürecekti" dedi. İşte detaylar...

Haber 15-09-23 10:59

Öğretmen çift hayatını kaybetmişti! Eski Karabük Valisi Fuat Gürel hakkındaki iddia gündem oldu: 1 yıldır bulunamayan kayıtlar yeni bulundu çünkü...

Bundan 14 ay önce Karabük'te feci bir kaza yaşanmış, kavşakta başka bir aracın çarptığı otomobilin içindeki öğretmen çift Behiye ve Salih Portakal oracıkta can vermişti. Eski Karabük Valisi Fuat Gürel'in oğlu Ali Emre Gürel'in karıştığı kazayla ilgili gazeteci Fatih Portakal'ın ortaya attığı iddia gündem oldu. Son valiler kararnamesiyle Gürel'in görev yeri değişmişti. Altaylı, MOBESE kayıtlarının da bunun üzerine ortaya çıktığını öne sürdü. Ali Emre Gürel'in avukatından açıklama geldi.

Haber 29-08-23 12:26

İki tane göğsü var diye... sözleri çok konuşulmuştu! Fatih Altaylı'dan Serdar Ortaç'a olay sözler: Sen önce kendine bir sor!

TikTok'ta açtığı canlı yayınlarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Serdar Ortaç yine gündem oldu. Evine haciz gönderen eski karısı Chloe Loughnan'ı hedef alan ünlü şarkıcıya bir tepki de ünlü gazeteci Fatih Altaylı'dan geldi.

Magazin 16-08-23 08:14

Tolga Karel'in eski eşi model Günay Musayeva evleniyor! Aradığı aşkı bakın kimde bulmuş

Azeri asıllı model Günay Musayeva, 'Yaprak Dökümü' dizisinde hayat verdiği 'Oğuz' karakteriyle şöhreti yakalayan Tolga Karel ile 2011-2015 yılları arasında evli kalmış ve bu birliktelikten Cihangir adında bir oğlu dünyaya gelmişti. Ünlü model eski eşiyle ilgili yaptığı açıklamalarla dikkat çekmişti. 36 yaşındaki Azeri asıllı model Musayeva, şimdi de evlilik açıklamasıyla gündem oldu.

Magazin 27-07-23 15:39

Melih Gökçek'in Prof. Dr. İlber Ortaylı hakkında yaptığı cahil paylaşımı gündem oldu! Fatih Altaylı'dan dikkat çeken çıkış: Sevindirici olan ise...

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Prof. Dr. İlber Ortaylı'ya "cahil" demesi gündem oldu. Tarih başta olmak üzere birçok alandaki uzmanlıklarıyla Türkiye'nin yanı sıra dünya çapında da tanınan Ortaylı'dan Gökçek'e yanıt gelmedi. Ancak Ortaylı'nın yakın dostu olduğu bilinen gazeteci Fatih Altaylı, Gökçek'in Ortaylı'ya "cahil" demesiyle ilgili "Bu, bugünkü halimizin nedenidir" ifadelerini kullandı.

Haber 26-07-23 13:08

Necati Ateş'ten Fatih Terim ile ilgili sürpriz iddia! Gelen teklifleri açıkladı

Galatasaray'ın eski oyuncularından Necati Ateş, Fatih Terim'in yeniden takım çalıştırabileceğini ve hocalığı bırakmadığını iddia etti.

Spor 26-07-23 07:31

Son dakika: Selim Soydan'dan A Milli Takım için olay itiraflar! 'Hakan Çalhanoğlu, Kuntz gitsin diye iki kez konuştu!', 'Göreve Fatih Terim gelecekti!'

Son dakika haberleri: Türkiye Futbol Federasyonu'nun eski yönetim kurulu üyesi Selim Soydan, A Milli Takım için yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu. Takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu'nun teknik direktör Stefan Kuntz'u istemediğini dile getiren Soydan, TFF'nin Alman çalıştırıcı yerine ise Fatih Terim'i düşündüğünü ifade etti. Soydan'ın açıklamaları kısa süre içinde sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte detaylar...

Spor 26-06-23 10:52

Camdaki Kız'ın Laz Kızı'nın estetiksiz hali ağızları açık bıraktı! Yok böyle değişim

Oyuncuları arasında Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız’a dahil olan Laz Kızı karakteri merak konusu oldu. Güzelliği ile dikkat çeken Laz Kızı’nın eski halini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 16-06-23 08:38

Eski Bakan Suat Kılıç, AK Parti'den istifa etti! İşte yeni partisi

AK Parti'de uzun yıllar milletvekilliği de yapan eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, sosyal medyadan "3 Kasım 2002’den 7 Haziran 2015’e kadar önemli görev ve sorumluluklar üstlendiğim AK PARTi’deki üyeliğimi 3 Haziran 2023’te sonlandırdım" açıklamasını yaptı. "İlkelerim ve istikametime uygun bir zeminde çalışmaya devam edeceğim" diyen Kılıç, YRP'ye katıldı. Açıklama YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan geldi.

Haber 10-06-23 10:39

Eskişehir'de korkunç olay! Görüntüler ortaya çıktı, eski sevgilisini yerde defalarca bıçakladı

Eskişehir'de Fatih Durmaz, spor eğitmeni eski sevgilisi G.C.'ye bıçakla saldırmış, hastaneye kaldırılan kadın tedavi altına alınmıştı. Olaya ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, Durmaz'ın genç kadının arkasından koştuğu, yere düşen kadını defalarca bıçakladığı görüldü.

Haber 07-06-23 11:48