Hdp Gibi Bir Siyasi Parti Yok Haberleri

'1+1 evden farkı yok' Kira artışları yüzünden orada yaşamaya başladılar! Satışları hızla artmıştı

Son yıllarda ilginin giderek arttığı ve satışların yükseldiği karavanlar; bazılarının tam zamanlı evi olmaya başladı. Deprem, pandemi ve yüksek kira gibi nedenlerle alternatif yaşam şekilleri araştıran vatandaşların bir kısmı karavanlara yöneldi. İzmir Kamp ve Karavan Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Mustafa Yokuş, tatil için karavanı tercih edenlerin yanı sıra karavan sahiplerinin yüzde 20'sinin yılın 12 ayı karavanda yaşadığını söyledi. Karavan için '1+1 evde yaşamaktan farkı yok' diyen var.

Finans 2024-04-26 10:10:19

Erdoğan, Erbakan'ı davet etmemişti! Meclis'teki çay buluşmasına YRP'den fotoğraflı gönderme: Tarih tekerrürden ibarettir! Yeniden başlıyoruz

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; TBMM'de düzenlenen 23 Nisan Resepsiyonu'nda, siyasi parti liderleriyle yaptığı çay sohbetine, Yeniden Refah Partisi (YRP) lideri Fatih Erbakan'ı davet etmedi Söz konusu çay daveti bir anda gündem olurken YRP'den çok konuşulacak fotoğraf göndermesi geldi. "Tarih tekerrürden ibarettir.. Çay koy keçeli... Yeniden başlıyoruz" yapılan paylaşım dikkat çekti.

Haber 2024-04-24 11:32:00

'Pişmanım' diyene vergi cezası yok! Bakan Şimşek duyurdu: '400 binden fazla kişi tespit ettik...'

Gelir İdaresi Başkanlığı, 362 bin mükellefin beyanname vermediğini tespit etti. Kira, ücret ve değer artış kazancı gibi gelirlerini beyan etmeyenler için cezadan önce son bir şans daha kapıyı çaldı. Vergi daireleri işlemlere başlamadan beyanname verirseniz cezasız verginizi ödeyebilirsiniz. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise, "Beyanname vermeyen mükelleflerimizi ceza ödememeleri için pişmanlık hükmünden yararlanmaya davet ediyoruz" diyerek vergi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Finans 2024-04-18 13:53:49

'Yüzümde dolgu bile yok' demişti! Ivana Sert gençlik sırrını açıkladı! 'Buz gibi odada...'

Daima fit olan ve her zaman sağlıklı beslenmeye özen gösteren Ivana Sert, katıldığı bir programda gençlik sırlarını ve hayatı ile ilgili bilinmeyenleri anlattı. Ünlü modacı, genç kalmak için uyguladığı yöntemle herkesi şaşırttı.

Magazin 2024-04-18 08:41:11

İYİ Parti kulisleri bu iddiayla kaynıyor! Akşener'in çevresinden telefonlar açılıyor: Cihan abi formülü rafa kalkıyor

Üzerinde kara bulutlar dolaşan İYİ Parti'nin miladına günler kaldı. Meral Akşener'in koltuğunu bırakmasından endişe duyan bir grup İYİ Partili iddiaya göre partinin parçalanmasından korkuyor! Üstelik Akşener'in yerine kim seçilirse seçilsin bunun önüne geçemeyeceği düşüncesi hakim. Akşener'in "mola" vermesini de içeren "Cihan abi" formülü çok konuşulmuştu. Bu formül rafa kalkacak gibi gözükürken Akşener'e yakın isimlerden giden telefon iddiası kulisleri hareketlendirdi.

Haber 17-04-24 09:34

Polisten kaçan şüpheliyi üzerine atlayıp yakaladı, hiçbir şey olmamış gibi çayını içmeye devam etti... 'Çay sevdalısı' esnaf sosyal medyada viral oldu! Çay benim için çok önemli

Bursa’da yaşanan ilginç olayda, polis ekiplerini görünce kaçan şüpheliyi, çay içen esnaf İshak Kukaroğlu yakaladı. Kukaroğlu, şüpheliyi ekiplere teslim ettikten sonra dönüp çayını içmeye devam etti. O anlar kameraya yansıdı. Çay sevdalısı esnaf, "Çay benim için çok önemli. Aslında çok büyütülecek bir olay yok. Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Herkesin yapması gerekeni yaptım” ifadelerini kullandı. Esnafın rahat hareketleri ise sosyal medyada viral oldu.

Haber 14-04-24 13:21

YSK'dan İyi Parti'nin talebine ret! Akşener'den sert açıklama

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), İyi Parti'nin Ordu'da seçimlerin iptali ve yeniden yapılması talebini reddetti. Karar sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yaptığı açıklamada "YSK, Orduluların iradesini yok sayarak kendi tarihine bir leke daha sürmüştür" dedi.

Haber 12-04-24 16:59

İmamoğlu Her şey onun elinde dedi, Erdoğan'a seslendi: Siyasi geleceği için endişelenmeli!

31 Mart'ta yapılan seçimlerde en yakın rakibine yüzde 10 gibi bir fark atarak seçilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, İngiliz medyasına konuştu. Geride bıraktığımız seçimin asla sadece İstanbul seçimi olmadığının altını çizen İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi. İmamoğlu, "Erdoğan seçmenin mesajını almaması ve aynı şeyleri yapmaya devam etmesi halinde siyasi ömrü kısalacak. Her şey onun elinde" dedi.

Haber 08-04-24 07:37

'Beni Reis gönderdi...' AK Parti'de Erdoğan'ın kibir çıkışı sonrası herkes onları arıyor! İlk ismi canlı yayında açıkladı

Yerel seçim sonuçları AK Parti için sürprizle sonuçlandı. CHP, Türkiye genelinde birinci parti oldu. Şanlıurfa, Yozgat, Sivas, Kütahya, Afyonkarahisar, Bursa gibi şehirler kaybedildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam çok net bir açıklama yaparak 'Parti içindeki kibir abideleriyle hesaplaşma gereğini yapma' mesajı verdi. Bu isimler kim?

Finans 03-04-24 13:18

Canlı yayında tek tek anlattı! Yeniden Refah ile o parti birleşebilir... Seçim sonuçları sonrası ilk kez sesli söyledi: Siyasi hayatı bitti

Türkiye, Pazar günü seçimi geride bıraktı fakat seçim sonuçları uzun süre konuşulacak cinsten oldu. AK Parti, kurulduğu günden beri ilk kez CHP'nin gerisine düşerek Türkiye genelinde ikinci parti oldu. Prof. Dr. Ersan Şen, seçim sonuçlarını analiz ederken Fatih Erbakan'ın yükselişine dikkat çekerken bir liderin de siyasi hayatının bittiğini ifade etti. İşte çok konuşulacak o sözler...

Haber 03-04-24 11:23

Seçim sonrası ilk AK Parti MYK toplantısı! Ömer Çelik'ten erken seçim tartışmalarına yanıt

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, seçim sonuçlarının değerlendirildiği AK Parti MYK toplantısı sonrasında erken seçim açıklamalarına yanıt verdi. Çelik, "Türkiye'nin önünde 4 yıldan önce bir seçim gündemi yok" dedi.

Haber 02-04-24 17:17

CANLI Aydın seçim sonuçları! Aydın'daki seçimi kim kazandı? AK Parti adayı Mustafa Savaş mı, CHP adayı Özlem Çerçioğlu mu?

Siyasi partilerin adaylarını belirlemesi sonrası yaşanan uzun bir propaganda sürecinin sonunda seçmenler 31 Mart günü oylarını kullanmak üzere sandık başına gitti. Tüm Türkiye, sandıktan çıkacak seçim sonuçlarına kilitlenmiş durumdayken, yerel seçim sonuçları vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Özellikle seçim yarışının yaşandığı İstanbul, Ankara, Aydın, İzmir, Bursa gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları merak konusu. Peki, Aydın'daki seçimi kim kazandı?

Finans 31-03-24 20:15

Seçim sonrası için 'zam yağmuru, vergi artışı, kemer sıkma uygulaması' iddialarına Cevdet Yılmaz'dan yanıt 'Döviz ihtiyacımızın azaldığı bir dönem'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Döviz ihtiyacımızın azaldığı, döviz finansmanına erişim imkanının arttığı bir dönemdeyiz. Dolayısıyla döviz üzerinden oluşturan spekülasyonların siyasi bir zemini olmadığı gibi teknik bir zemini, rakamsal bir zemini de yok." dedi.

Finans 30-03-24 16:23

Canlı Nevşehir seçim sonuçları! Nevşehir'deki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Mehmet Savran mı, CHP adayı Mehmet Bilgin mi, İYİ Parti adayı Rasim Arı kazanacak?

Yerel seçim geldi çattı, Türkiye'nin gözü kulağı seçim sonuçlarında! İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları ile birlikte bazı illerin de seçim sonuçları büyük bir merakla bekleniyor. Bu illerden biri de Nevşehir! Nevşehir'de mevcut belediye başkanı ve AK Parti adayı Mehmet Savran mı, CHP adayı Mehmet Bilgin mi, 2019-2021 yılları arasında Nevşehir belediye başkanlığı yapan İYİ Parti adayı Rasim Arı kazanacak?

Haber 29-03-24 18:20

Canlı Burdur seçim sonuçları! Burdur'daki seçim sonuçlarında Cumhur İttifakı adayı Mehmet Şimşek mi CHP adayı Ali Orkun Ercengiz mi kazanacak?

Gündemde yerel seçim var! İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları ile birlikte bazı illerin de seçim sonuçları büyük bir merakla bekleniyor. Bu illerden arasında Burdur da bulunuyor. Burdur'daki vatandaşlar Burdur seçim sonuçlarını merak ediyor. Burdur'da seçimi Cumhur İttifakı AK Parti adayı Mehmet Şimşek mi yoksa mevcut belediye başkanı ve CHP Burdur Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz mi kazanacak?

Haber 29-03-24 12:47

Son dakika | Hem CHP'yi hem DEM Parti'yi Diyarbakır'dan hedef aldı! Erdoğan: Benim Kürt kardeşlerimin iradesini işporta pazarına çıkardılar

Yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına hız veren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda vatandaşlara seslendi. "Kürt kardeşlerim böyle bir aşağılanmayı, hakareti, yok sayılmayı asla hak etmiyor" diyen Erdoğan DEM Parti'ye kapıyı kapatırken hem CHP'yi sert sözlerle hedef aldı. Erdoğan ayrıca "85 milyonun huzuru için bir şey yapılacaksa şimdi hemen yapılmalı" mesajıyla dikkat çekti.

Haber 27-03-24 14:36

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe: CHP Genel Başkanı'na İstanbul'a giriş yasağı koymuşlar

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe katıldığı bir canlı yayında dikkat çeken ifadeler kullandı. Kabaktepe "CHP Genel Başkanı'na İstanbul'a giriş yasağı koymuşlar. Sayın Özgür Özel’in seçim döneminde İstanbul’a geldiğini, miting yaptığını görmedik. İl binasının dışında İstanbul’da bir tane bile resmi yok." şeklinde konuştu.

Haber 27-03-24 00:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Yozgat mitinginde konuştu! Ortada bir matruşka ittifakı var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat'ta düzenlenen AK Parti mitinginde halka seslendi. 50 bin kişinin katıldığı mitingde Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel'e yüklendi. Erdoğan ayrıca muhalefet partileri arasındaki ittifak konusunda da "Seçmenin iradesini işporta malı gibi birilerine peşkeş çekiyorlar. Karşımızda matruşka ittifakı var." ifadelerini kullandı.

Haber 26-03-24 16:36

Emeklilerin hayallerini yıkacak açıklama! Seyyanen zam iddialarına AK Parti son noktayı koydu: Zam söz konusu değil, böyle bir çalışma yok

2024 yılı itibarıyla emekli maaşlarına yüzde 49,5 oranında zam yapılmış bu oran beklentilerin altında kalmıştı. Emekli maaşlarıyla ilgili seyyanen zam iddiaları ise son günlerde kamuoyunda kendine geniş bir yer bulmuştu. Milyonlarca emekliyi heyecanlandıran haberlerin ardından bu kez hayal kırıklığı yaratacak açıklama geldi. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler 'seyyanen zam' iddialarıyla ilgili net konuştu. İşte detaylar...

Finans 25-03-24 11:52

Dünyanın en zengin insanı Mark Zuckerberg 300 milyon dolarlık yat aldı! Lüks yatın içinde yok yok

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan ve bünyesinde WhatsApp, Facebook, Instagram ve Messenger gibi sosyal medya platformlarını barındıran Meta'nın sahibi Mark Zuckerberg, 40'ıncı yaşına girmesine az zaman kala kendisine 300 milyon dolarlık süper lüks bir yat hediye etti. Lüks yatın içinde yok yok...

Magazin 23-03-24 11:11

Emekliye seyyanen zamda ‘Cumartesi’ sürprizi: AK Parti Genel sekreteri ‘çalışmalar başladı, konu masada’ dedi: Erdoğan’dan son dakika ek zam açıklaması gelebilir!

Son dakika haberleri… Emekli zammı için bir yandan Temmuz 2024 hesapları yapılırken bir yandan da seçim öncesi seyyanen zam talepleri gelmeye devam ediyor. Emekliye seyyanen zam için bugün ortaya atılan iddia milyonlarda heyecan yaratırken son dakika açıklaması Ankara’dan geldi. AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin emekliye müjde gibi haberi duyurdu. Seyyanen zam Erdoğan’ın masasında, çalışmalar başladı!

Finans 20-03-24 14:59

Ömer Çelik'ten Özgür Özel'e 'darbe' tepkisi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "CHP Genel Başkanı Özel'in gençlerimizi 'darbe' gibi uğursuz ve lanetli bir eylemle yan yana zikretmesi, aynı cümlede anması ve gençleri desteklemeyi, darbe ile özdeşleştirmesi tam bir akıl tutulmasıdır." değerlendirmesinde bulundu.

Haber 19-03-24 13:43

AK Parti elindeki son İstanbul anketini paylaştı! Bu zamana kadarki en düşük fark: Seçmenimizin bir kısmı kararını vermiş

Seçime artık sayılı günler kaldı. Siyasi yasakların önümüzdeki günlerde başlamasıyla anket paylaşımı sona erecek. Son anketlerde ise aradaki farklar oldukça dikkat çekti. Herkesin merak ettiği İstanbul'da ise nefes kesen yarış devam ediyor. Kurum mu önde, yoksa İmamoğlu mu? İşte AK Parti'nin duyurduğu son anket...

Haber 18-03-24 10:36

Ekrem İmamoğlu'ndan Murat Kurum'un 'hastane' eleştirisine yanıt: 'Bir hafta sonu kaçar gibi gitmişler'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti adayı Murat Kurum'un Kağıthane Devlet Hastanesi'nin taşınmasıyla ilgili sözlerine yanıt verdi. "Bir yalan üzerinden Ekrem İmamoğlu'nu, mensubu bulunduğu partiyi yani Cumhuriyet Halk Partisi'ni karalamak için yalan konuşuyorlar. Bir yazı yazmışlar. Demişler ‘Buradan çıkacağız.’ Yahu çıkarken haber bile vermemişler. Apar topar bir hafta sonu kaçar gibi öbür hastaneye kaça kaça gitmişler. Ben gazetede öğrendim" dedi.

Haber 15-03-24 22:06

ABB adayı Turgut Altınok mal varlığını açıkladı: 'Ana sütü gibi ak ve helaldir'

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, mal varlığını açıkladı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Altınok, "Ne yazık ki mal varlığım üzerinden bir süredir suni gündemler yaratılarak, Ankaralı hemşerilerimi incittiklerini hissettiğim için mal varlığımı açıklama vakti gelmiştir. Ekte sunduğum tüm mal varlığım ana sütü gibi ak ve helaldir" dedi. Altınok'un, mal varlığı listesinde 60 ayrı gayrimenkul yer aldı.

Haber 15-03-24 20:18

Menemen'de önemli bir yatırım daha! 100. Yıl Köprülü Kavşağı açıldı

Menemen Belediyesi tarafından yaptırılan 100. Yıl Köprülü Kavşağı törenle hizmete açıldı. AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Hamza Dağ, açılışta yaptığı konuşmada, Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan'ın 3 yıl gibi bir sürede AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneklerini verdiğini ifade etti.

Haber 14-03-24 10:01

Doğayla iç içe lüks evi merak edildi! Gizem Karaca Köy hayatım yok diyerek isyan etti

'Güzel Köylü', 'İçimdeki Fırtına', 'Baraj', 'Safir' gibi projelerle tanınan Gizem Karaca bir süre önce İstanbul'u terk etmişti. Lüks eviyle sık sık gündeme gelen Gizem Karaca "Köyde yaşıyor" yorumlarına sitem etti.

Magazin 12-03-24 07:46

Türkiye'de eşi benzeri yok! Bir adımla il değiştirip, 2 dakika farkla iftar açıyorlardı, müftülük harekete geçti

Türkiye’de eşi ve benzeri bulunmayan, Karadeniz fıkrası gibi olan mahallede bir adımla il değiştiren kapı komşuları 2 dakika farkla iftar açıyordu. Bir adımla kent değiştiren ve karşılıklı oturdukları evlerde ramazan ayında bugüne kadar 2 dakika arayla oruçlarını açan mahalle sakinleri bu yıl yeni bir karar aldı.

Haber 11-03-24 23:24

Akşener: Etik, ahlak vesaire konuşarak korkaklık bastırılamaz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnafları ziyaret etti. Akşener, "Sayın Mansur Yavaş, CHP'li değil. Nitekim belediyeyi yönetirken de CHP'lilerle yönetmedi. Şimdi bu çerçeve içinde bakıldığında bir risk almalıydı. Ben alırdım. Ben bugün partim için siyasi hayatımı koydum. Şimdi böyle bir çerçeve içerisinde ne olacak ben adayım demiş olsaydı. Diyor ki 'Ben aday olsaydım kazanırdım.' Evet kazanacaktı. Şimdi döndürüp bütün suçu Meral Akşener'in üstüne atmak korkaklığı gizlemektir' dedi.

Haber 07-03-24 20:35

DEM Parti sözleri ortalığı karıştırdı! CHP'den Burcu Köksal açıklaması

CHP'nin Afyonkarahisar adayı Burcu Köksal'ın DEM Parti'ye yönelik sözleri ortalığı karıştırdı. CHP'den konuyla ilgili yazılı açıklama geldi. Açıklamada, "Belediyelerimizin kapıları dün olduğu gibi bugün de herkese sonuna kadar açık olacak, tek bir yurttaşımız dahi kimlikleri nedeniyle haklarından ve kamu hizmetlerinden yoksun bırakılmayacaktır" denildi.

Haber 07-03-24 16:30

Naci Görür DEM Parti'nin İstanbul adayları bir araya geldi

Naci Görür siyasi parti temsilcileri ile görüşmelerini sürdürüyor. DEM Parti'nin İstanbul Eşbaşkan adayları Meral Danış Beştaş ve Murat Çepni, deprem bilimci Naci Görür ile bir araya geldi. Çepni, görüşmeyi sosyal medya hesabından duyurdu.

Haber 07-03-24 14:02

Fatih Portakal’dan canlı yayında oy kullanma provası! İlginç anlar yaşandı: ‘Çarşaf gibi 3 tane oy pusulası var’

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere 23 gün kaldı. AK Parti, CHP, İYİ Parti, MHP, Yeniden Refah Partisi, Zafer Partisi başta olmak üzere bu seçimde 36 parti yarışacak. Bağımsız adaylar da eklendiğinde her bir pusula yaklaşık 1 metreyi geçiyor. Fatih Portakal da bu duruma dikkat çekmek için canlı yayında oy kullanma provası yaptı ortaya ilginç anlar çıktı. Portakal, ‘Çarşaf gibi 3 tane oy pusulası var gerçekten zor bir iş’ diyerek dikkat çeken uyarılarda da bulundu.

Haber 07-03-24 09:01

Özgür Özel 'sürçülisan' demişti! Barış Yarkadaş canlı yayında açıkladı: 'Burcu Köksal tam tersini söyledi'

CHP'li Afyonkarahisar Belediye başkan adayı Burcu Köksal'ın "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" sözleri gündem oldu. CHP lideri Özgür Özel, Köksal'ın sözlerini sürçülisan olarak nitelendirirken, gazeteci Barış Yarkadaş'tan canlı yayında çok konuşulacak bir açıklama geldi. Köksel ile konuştuğunu söyleyen Yarkadaş, "Bana 'Dil sürçmesi yok.Belediye başkanı seçildiğimde belediyeyi DEM Parti ile yönetmeyeceğim' dedi" şeklinde konuştu.

Haber 06-03-24 23:37

Bir aileyi hayattan koparan kaza: En mutlu günlerinin dönüşünde can verdiler! Otobüs iddiası tepki çekti: Adli cinayet gibi

Gece yarısı sularında TEM Otoyolu'nda meydana gelip bir ailenin yok olmasına yol açan kazanın detayları ortaya çıktı. Ailenin kızlarının nikah töreninden döndüğü belirlendi. Kazanın otobüsün aileyi TEM Otoyolu'nun kenarında bırakması sonucu gerçekleştiği iddiası tepki çekti. Kazaya neden olan sürücü adliyeye sevk edildi.

Haber 05-03-24 14:20

TBMM'de 'el hareketi' tartışması! Bekir Bozdağ 'görüntü, kayıt yok' dedi, AK Parti ile DEM Parti arasında tansiyon düşmedi

TBMM Genel Kurulu'na 'el hareketi' tartışması damga vurdu. AK Parti Erzurum Milletvekili Fatma Öncü, DEM Partinin grup önerisi üzerinde kürsüden söz aldığı esnada, DEM Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca Doğan'ın, kendisine yönelik, bir kadına yakışmayan harekette bulunduğunu iddia etti. Öncü, Doğan hakkında işlem yapılmasını istedi. TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ da "Bir görüntü, kayıt söz konusu değil. Bu nedenle herhangi bir işlem yapma imkanımız bulunmamaktadır." dedi.

Haber 29-02-24 08:21

AK Parti son seçimde yüzde 60'la kazanmıştı! O il için çok konuşulacak iddia: Yeniden Refah Partisi alabilir

Seçimlere bir ay gibi kısa bir süre kalırken, Fatih Erbakan liderliğindeki Yeniden Refah Partisi'nin alacağı oy kritik konumda bulunuyor. Kulislerde YRP'nin alacağı oy oranı ve kazanabileceği yerlerle ilgili iddialar konuşulurken, gazeteci İsmail Saymaz'ın açıklamaları gündem oldu. Saymaz, AK Parti'nin 2019 seçimlerinde yüzde 60 oy aldığı Şanlurfa'yı 31 Mart'ta YRP'nin alabileceğini söyledi. Saymaz, "Bu gibi yerlerde sürpriz hamleler bekleyebiliriz" diye konuştu.

Haber 27-02-24 07:06

AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum mal varlığını canlı yayında açıkladı

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum katıldığı canlı yayında mal varlığını açıkladı. Kurum "Biz düzenli olarak hem bakanlık sürecinde hem de milletvekilliği sürecinde bildirmek zorundasınız. Mal varlığımızı açıklamada herhangi bir sorunumuz yok" ifadelerini kullandı.

Haber 26-02-24 22:26

Kademeli emeklilik ve staj için çalışma var mı? Bakan Işıkhan'dan açıklama

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti MYK toplantısı sonrasında kademeli emeklilik ve stajla ilgili açıklama yaptı. Bakan Işıkhan "Gündemimizde staj mağdurları ve kademeli emeklilikle ilgili bir çalışmamız yok" ifadelerini kullandı.

Finans 26-02-24 21:02

Akşener'in sözleri gündem oldu! İsmail Saymaz canlı yayında kendini tutamadı: Delirdiniz mi?

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in İzmir'de yaptığı konuşma siyasi arenada geniş yankı uyandırdı. CHP'ye yaptığı 'Demleniyorlar' göndermesi bir anda gündem oldu. Bu sözleri eleştiren gazeteci İsmail Saymaz, canlı yayında yaptığı konuşma sırasında kendini tutamayarak "Delirdiniz mi?" dedi. İşte ayrıntılar...

Haber 23-02-24 06:51

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ | 'Bu kez çok iyiler' diyerek açıkladı! İmamoğlu mu Kurum mu önde? Hakan Bayrakçı tek tek duyurdu: İYİ Parti, DEM, YRP'nin oy oranları...

İstanbul seçim anketi sonuçları paylaşıldı. Seçimlere neredeyse bir ay gibi bir süre kalırken "İstanbul'da kim önde? Ekrem İmamoğlu mu, Murat Kurum mu?" sorularına yanıt aranıyor. SONAR Araştırma Şirketi kurucusu Hakan Bayrakçı, katıldığı canlı yayında son seçim anketinin sonuçlarını paylaşırken, "DEM ve CHP'nin bu seçimdeki stratejisi çok iyi planlanmış" ifadeleri dikkat çekti. Peki İYİ Parti, DEM, YRP'nin oy oranları neler? İşte İstanbul seçim anketinde son durum...

Haber 22-02-24 06:31

AK Parti'de Şenlendirici sürprizi! Açıklama geldi Herhangi bir siyasi partiye üyeliğim yok ama...

İzmir’in Bergama ilçesinde yaşayan ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici AK Parti tarafından birinci sıra meclis üyesi adayı olarak gösterildi. Konuyla ilgili Hüsnü Şenlendirici'den açıklama geldi. Şenlendirici, "Sadık Doğruer’in ricası üzerine, bir siyasi partiden değil, Belediye Başkanı kontenjanından direkt aday olarak gösterildim" dedi.

Magazin 21-02-24 09:32

DEM Parti İstanbul adaylığı başvurusunda geç mi kaldı? İl Seçim Kurulu kararı açıkladı

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) 31 Mart Yerel Seçim takvimine göre, siyasi partilerin aday listelerini bugün saat 17.00’ye kadar teslim etmesi gerekiyordu. DEM Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı başvurusunda geç kaldığı iddia edildi. DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan "Herhangi bir sorun yok. İddianın nasıl çıktığını biz de bilmiyoruz" açıklamasını yaptı. İl Seçim Kurulu ise DEM Parti'nin seçimlere gireceğini açıkladı.

Haber 20-02-24 18:37

Son dakika | Emekliye bayram ikramiyesi artıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni rakamı duyurdu

Son dakika haberi: Yerel seçimlere yönelik söylemlerinde sık sık 'merkezi yönetim - yerel yönetim' vurgusu yapan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim olmadığımız bir büyükşehir belediyesi doğal gazı nasıl getirecek? Biz varsak doğal gaz var, biz yoksak doğal gaz yok" sözleriyle dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli bayram ikramiyesinin de 3 bin TL olacağını açıkladı.

Haber 16-02-24 14:50

İlk kitabı yok satmıştı! Şeyma Subaşı'dan bir kitap daha geliyor! 'Boşanma yaradı'

Son dönemde özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı şimdi de takipçisine verdiği bir yanıtla gündem oldu. Kitap yazmaya başladığını söyleyen Subaşı'na 'Boşanma yaradı' gibi yorumlar yapıldı.

Magazin 15-02-24 16:03

Türkiye'de başka örneği yok, dünyada da olmayabilir! Bu ilçeyi 150 yıldır aynı aile yönetiyor, adaylardan sadece birinin soyadı farklı

Her seçim gibi 31 Mart seçimleri de tarihi bir önem taşıyor. Yerel seçimlere adım adım giderken ilginç detaylarda ortaya çıkıyor. Bunların içinde en dikkat çekeni Trabzon'un Of ilçesinden geldi. Fıkralarıyla bilinen ilçeyi 150 yıldır aynı aile yönetiyor. Geleneğin 31 Mart seçimlerinde devam etme ihtimali de var. Çünkü adaylar içinden sadece birinin soyadı farklı. İşte ilginç olayın detayları...

Haber 15-02-24 10:01

Kourtney Kardashian nerede hamile kaldığını paylaştı! Yok gibi bikini altıyla verdiği pozlara tepki yağdı! 'Bu kadar özele gerek var mıydı?'

Kardashian ailesinin en büyük çocuğu Kourtney Kardashian, bir süredir aşk yaşadığı müzisyen Travis Barker ile 2022 yılında dünyaevine girmişti. Tüp bebekten seks orucuna kadar pek çok yöntem deneyerek hamile kalmaya çalışan yıldız nerede hamile kaldığını açıkladı. Kourtney Kardashian son paylaşımıyla tepki çekti.

Magazin 14-02-24 15:12

DEM Parti'den AYM'ye 'Can Atalay' başvurusu! 'Siyasi bir darbe'

DEM Parti, Gezi Parkı davası hükümlüsü Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesinin iptali için Anayasa Mahkemesine (AYM) başvurdu. DEM Parti'den yapılan açıklamada Atalay'ın milletvekilliğinin "siyasi bir darbe" ile düşürüldüğü iddia edildi.

Haber 05-02-24 17:15
aym

AK Parti, HDP, CHP ve yeniden AK Parti... Aşiret lideri İskender Ertuş, 22 yılda 5 kez parti değiştirdi! Rozetlerini Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve Demirtaş takmıştı

Van'ın Ertuş aşiretinin lideri İskender Ertuş'un 22 yıldaki parti değişimleri gündem oldu. 2002’de AK Parti’ye, 2015’te HDP’ye 2016’da yeniden AK Parti’ye, 2022’de CHP’ye, 2024’te bir kez daha AK Parti’ye geçti. Ertuş'un bugüne kadarki parti rozetlerini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın takmış olması da dikkat çekti.

Haber 04-02-24 09:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar! Biz depremzede kardeşleri oy tercihine göre ayıranlardan değiliz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Hatay İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, yine muhalefeti hedef aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Biz deprem turistleri gibi oy sandığı ufuk tepelerince hatırlayanlardan değiliz. Biz depremzede kardeşleri oy tercihine göre ayıranlardan değiliz. Biz sırf sandıktan istediği sonuç çıkmayınca yaptığı 3 kuruş yardımı insanın başına kakan vicdansızlardan değiliz, biz depremzede kardeşlerimizin dertleriyle dertlenen bir yönetimiz' dedi.

Haber 03-02-24 19:34