Yine Haberleri

Naci Görür İstanbul’daki 3 ilçenin ismini verdi: 'Hiç acımadan yıkacaksın'

İstanbul depremi ile ilgili uyarılarına devam eden Prof. Dr. Naci Görür’den yine çok konuşulacak bir çıkış geldi. Betona boğulan İstanbul hakkında deprem tehlikesini yeniden hatırlatan Görür 3 ilçenin ismini verdi ve “Binaları hiç acımadan kepçeyi vurarak yıkacaksın” ifadelerini kullandı. Güngören, Bahçelievler ve Bağcılar ilçelerinin havadan çekilen görüntülerinde nasıl betona boğulduğu ise gözler önüne serildi.

Haber 2024-05-24 14:22:49

Siparişlere yetişemeyince artırdı, yine de yetişemiyor! Yoğun talep var 'Bir alan bir daha alıyor' Tek sıkıntısı işçi bulmak

Malatya’nın Pütürge ilçesinde yaşayan 47 yaşındaki Gülten Çelik, 7 yıl önce devlet desteği ile başladığı çilek üretiminde siparişlere yetişemeyince üretim alanını genişleterek 36 dönüme çıkardı. Girişimci kadın üretim kapasitesini arttırmalarına rağmen siparişlere yetişemediklerini söyledi. Daimi müşterileri olduğunu söyleyen Çelik "Bir alan bir daha alıyor" dedi. Öte yandan Çelik, işçi bulma konusunda sıkıntı yaşadıklarını da dile getirdi.

Kadin 2024-05-24 09:57:58

Özel okul velilerinin yüreğine su serpildi: Paranızın tamamını geri alabilirsiniz! İsyan ettiren ek ücret ve fahiş zamlar için emsal karar

Yemek, kırtasiye, etüt gibi ardı arkası kesilmeyen ek ücretler velileri isyan ettiriyor. Yine eğitim ücretine yasal sınır olan yüzde 65 oranının üzerinde zam yapılması da sık sık şikayet konusu oluyor. Konuyu Tüketici Hakem Heyeti'ne ileten bir velinin şikayeti için verilen karar benzer durumdaki velilerin de yüreğine su serpti.

Egitim 2024-05-24 08:58:02

Serdar Ortaç yine alkolü fazla kaçırdı, canlı yayın açtı! Yardımcısı müdahale etti ama...

Son dönemde açtığı canlı yayınlar ile gündeme gelen ve sık sık alkollü halleri ile görüntülenen Serdar Ortaç dün geceki konserinden sonra bu sefer de alkollü şekilde canlı yayın açtı. Yardımcısının ısrarına rağmen canlı yayını kapatmayan Ortaç'ın o görüntüleri yine herkesi şaşırttı.

Magazin 2024-05-24 07:31:11

Serdar Ortaç sahneye yine sarhoş çıktı, sözleri unuttu, isyan etti: Allah belasını versin...

Son dönemde yaptığı TikTok yayınlarıyla gündeme gelen Serdar Ortaç, sahneye yine sarhoş çıktı. Ayakta durmakta güçlük çeken ve dansçılarından destek alan Ortaç "Bu alkolün Allah belasını versin" dedi.

Kulis 23-05-24 11:21

Naci Görür 'kesin olacak' dedi, Marmara'yı uyardı: 7,5'e varan deprem olacak!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, olası Marmara Depremi'ne ilişkin yine dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Marmara'da kesinlikle depremin olacağını belirten Görür, "Sadece 1912 Şarköy depreminde kırılan kısımda bir şey olmayacak. Diğer kısım kırılırsa 7,5'e varan deprem olacak. O kesin ama biz zamanını bilmiyoruz. Onun için biz bağırıyoruz; İstanbul'u depreme hazırlayın" dedi.

Haber 23-05-24 06:44

Survivor Yunus Emre yine rahat durmadı... Aleyna'dan sonra Yunan güzelle yakınlaştı! O görüntüler çok konuşuldu

Survivor All Star bu sene büyük bir heyecanla devam ediyor. Yarışmada aldığı cezalarla adından sıkça söz ettiğimiz Yunus Emre, Aleyna'nın elenmesinin ardından Yunan güzelle yakınlaştı. Yarışmadaki o görüntüler kısa sürede sosyal medyada viral oldu.

Kulis 22-05-24 11:39

500 liraya yaklaştı, talepte gram azalma yok! Metrelerce kuyruk oluştu: ‘Yapılan zam çok değil…’

Türk kahvesinin fiyatında sadece geçtiğimiz ay yüzde 15’in üzerinde fiyat artışı yaşandı. 100 gram Türk kahvesinin fiyatı 46’TL’yi buldu. Ancak Türk lezzetine olan talepte gerileme görülmedi. Eminönü'ndeki tarihi kuru kahvecinin önünde kuyruklar yine sokaktan taştı. Vatandaşlar ise yapılan zamlar için dikkat çeken bir yorum yaptı.

Finans 22-05-24 10:44

Jennifer Lopez gala tarzıyla yine adından söz ettirdi! Kim der 54?

Ben Affleck ile evliliğinde sorunlar olduğu konuşulan Jennifer Lopez gala için beyazı tercih etti. Lopez'in iddialı seçimi ve fit görünümü yine gündem oldu.

Magazin 22-05-24 09:19

Dünkü ilginç tartışmayı duyan Fatih Altaylı: Devlet Bahçeli'nin neden hiç evlenmediğini şimdi anladım!

TBMM'de dün Devlet Bahçeli ile Özgür Özel arasında ilginç bir atışma yaşandı. Önce Bahçeli, Özel'e 4 soru yöneltip yanıt istedi, saatler sonra ise Özel, Bahçeli'nin sorularına yine 4 soruyla karşılık verdi. Bahçeli'nin bu soruları daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da sorduğunu söyleyen gazeteci Fatih Altaylı'nın "Devlet beyin neden şimdiye kadar evlenmediğini anlamış oldum" diyerek gündeme damga vuracak bir yorum yaptı.

Haber 22-05-24 09:11

Ceyda Düvenci 'regl' eleştirilerine yanıt verdi! Duyanlar Keşke artık sussa dedi

Hem özel hayatıyla hem de açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Ceyda Düvenci regl yorumuyla adından söz ettirmişti. Düvenci bu konuda kendisine gelen sorulara verdiği yanıtla yine sosyal medyanın diline düştü. Sosyal medyada "Keşke az sussa" yorumları yapıldı.

Kulis 21-05-24 07:48

Kızıl Goncalar final bölümü sosyal medyayı salladı! Kahrolduk biz ne izledik

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiren Kızıl Goncalar dizisi her sahnesiyle sosyal medyanın gündemine oturuyor. Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın paylaştığı Kızıl Goncalar son bölümüyle yine sosyal medyayı salladı. 19. bölümüyle sezon finali yapan dizi yorum yağmuruna tutuldu.

Kulis 21-05-24 07:26

Filenin Sultanları’nın VNL kadrosunu inceliyoruz

Filenin Sultanları yine sahalarda ülkemizi gururlandırmak için geliyor! Voleybol Milletler Ligi (VNL) için belirlenen kadro, bizleri heyecanlandırmaya yetti bile!

Spor 20-05-24 16:12

Real Madrid Arda Güler'leri karıştırdı! Kardiyolog Arda Güler sahnede...

Dün oynanan Villareal maçında şov yapıp 2 gol birden kaydeden Arda Güler manşetlerden düşmüyor. Gösterdiği inanılmaz performansla adından söz ettirmeyi yine başaran Arda Güler konusunda komik bir olay yaşandı.

Spor 20-05-24 15:37

SON DAKİKA: Arda Güler durdurulamıyor, yine attı! 14 dakika yetti, takımını 1-0 öne geçirdi

Real Madrid'de son haftalarda harikalar yaratan Arda Güler Villarreal karşısında oynanan mücadeleye ilk 11'de başlarken 14 ve 45. dakikada muhteşem goller kaydetti. İşte detaylar...

Spor 19-05-24 20:25

Survivor'da ikinci eleme adayı belli! O yarışmacı acılar içerisinde birden yere yığıldı ve gözyaşlarına boğuldu

Survivor bu yıl yine büyük bir ilgi ve merakla izleniyor. Bu haftanın ikinci eleme adayı belli olurken yarışmada dikkat çeken bir olay yaşandı. Zorlu parkuru geçip oyunu bitiren Seda birden yere yığıldı ve gözyaşlarına boğuldu. Ayağının kopacak gibi ağrıdığını söyleyen Seda "Sanki sinir ucu tutuyor" dedi.

Kulis 19-05-24 08:20

Prof. Dr. Naci Görür en çok endişe ettikleri bölgeyi açıkladı! 'Korkuyorum ki tarih yine tekerrür edecek'

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı bir programda "Siz tarihten ders almazsanız, gerekeni yapmazsanız tarih tekerrür eder. Marmara'da tedbir alın diyoruz ki 6 Şubat tekerrür etmesin, insanlarımız ölmesin. Korkuyorum ki tarih yine tekerrür edecek" dedi. Görür ayrıca en çok endişe ettikleri bölgeyi açıkladı.

Manşet 18-05-24 20:46

Afganistan'ı yine sel vurdu! 50 kişi hayatını kaybetti

Afganistan'ın Ghor vilayetinde son 24 saatte etkili olan şiddetli yağışın yol açtığı sel nedeniyle 50 kişi hayatını kaybetti.

Haber 18-05-24 12:43

Altınlar valize, dolarlar havaya! AK Parti ve CHP'li siyasetçiler de oradaydı! Aşiret düğününde gelin takılardan hareket edemedi

Yine bir aşiret düğünü, yine kilo kilo altınlar, havada uçuşan dolarlar. AK Parti ve CHP'li siyasetçileri bir araya getiren Şanlıurfa'daki görkemli aşiret düğününde takılar gündem oldu. Misafirlerin kuyruğa girdiği takı yarışında takılar sandıktan boşaltılarak özel güvenlikler eşliğinde valizlerle taşındı.

Finans 18-05-24 12:24

Yine Bodrum yine rekor! Dondurma da lüks oldu! Fiyatı et fiyatlarıyla yarışıyor

Lahmacundu, makarnaydı, ayrandı, derken Bodrum'dan bir rekor haberi de dondurma için geldi. Dondurma fiyatları cep yaktı. Tekli dondurmalarda en ucuzu 10 TL, en pahalısı ise 50 TL. Kutu dondurmalarda bile en uygun fiyatlı olan ürün 150 TL'den başlıyor.

Finans 16-05-24 17:03

Elbisesinde dikiş dahi yok... Didem Soydan derin yırtmacıyla yine olay oldu! Bir bakan bir daha baktı

Her açıklaması, her paylaşımı ve her giydiği olay olan ünlü manken Didem Soydan bu defa son pozlarıyla sosyal medyayı yaktı geçti. Yakın arkadaşlarıyla bir araya gelen Soydan siyah derin yırtmaçlı elbisesi ile geceye damga vurdu. Didem Soydan'ın cesur tarzı adeta bakana bir daha baktırdı…

Magazin 16-05-24 15:18

Kahreden görüntüler! Ölümünden kaçmak için her şeyi yapmış ama…

Antalya'da yaşanan vahşetle ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Eşini çalıştığı markette öldüren sanığın cinayetle ilgili son görüntülerine ulaşıldı. Sümeyye Yavlak kendisini öldürmeye gelen eşini görür görmez kaçarak kendisini depoya kilitlemiş ama yine de katil kocasının elinden kurtulamamış! İşte kahreden olayın yeni görüntüleri…

Haber 16-05-24 13:59

Demi Rose 'Doğal ortamımda' notuyla paylaştı! Saçaklı bikinisiyle verdiği pozlar sosyal medyayı salladı

Sosyal medyada bir seks sembolü olarak var olduğunu her fırsatta dile getiren kıvrımlı model Demi Rose son pozlarıyla yine sosyal medyayı salladı. Ünlü model 'Doğal ortamımda' notu ile peş peşe paylaştığı kareleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Demi Rose saçaklı plaj kıyafetiyle adeta bakana bir daha baktırdı...

Magazin 16-05-24 12:27

'İki şehri bu yüzden kaybettik' çıkışı sonrası gözler Efkan Ala ve Bekir Bozdağ'a çevrildi! Yayındaki sözler yine gündem oldu

Şanlıurfa ve Yozgat! Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu iki şehrin yanlış adaylar yüzünden kaybedildiğini söyleyince il başkanları toplantısında soğuk rüzgarlar esti. Aday belirleme sürecinde etkin olan isimler yeniden hedefe kondu. Akıllara Efkan Ala'nın 'Urfa bizim kalemiz adayımız da çok doğru, asla sürpriz olmaz' sözleri geldi.

Manşet 16-05-24 09:59

37 kiloya düşünce tahliye edildi! 20 kilo alıp estetik yaptıran Nihal Candan isyan etti

Anoreksiya olduğu için 37 kiloya düşen ve tahliye edilen Nihal Candan Nişantaşı'nda yine görüntülendi. Cezaevinden çıktıktan sonra 10 günde 20 kilo alan Candan'ın yüzündeki değişim de gözden kaçmadı. Fenomen hakkındaki eleştirilere isyan etti.

Kulis 16-05-24 07:57

Güneş tutulması psikolojimizi nasıl etkiliyor?

Hayranlık uyandıran kozmolojik olayların psikolojimiz üzerinde güçlü etkileri olabilir. 8 Nisan'da yine bir güneş tutulması gerçekleşecek. Güneş tutulmasının üzerimizdeki olası etkilerini ödüllü bilim yazarı David Robinson, BBC Future için kaleme aldı.

Yurthaber 16-05-24 07:52

Aleyna yine eleme adayı oldu! Yunus Emre'den olay sözler: İntikamımı aldım

Survivor'daki samimi halleriyle sık sık gündeme gelen Aleyna ve Yunus Emre'nin arası açılmıştı. Tam ikili yeniden barışma yolundayken Aleyna eleme adayı oldu. Bu konuda Yunus Emre'nin sözleri ise dikkat çekti.

Kulis 15-05-24 14:07

Real Madrid'in yıldızı Arda Güler yine attı, dünya onu konuştu! 'Açıklaması yok'

Real Madrid formasıyla son maçlarda forma şansı bulan ve attığı gollerle gündem olan Arda Güler, Alaves karşısında oyuna sonradan girerken yine fileleri havalandırmayı başardı. Genç yıldız bu golü sonrasın yine gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 15-05-24 12:51

Düğün tarihi iki kere ertelenmişti… Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğünü yine ertelendi

Leyla ile Mecnun dizisinde hayat verdiği 'İsmail abi' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Serkan Keskin uzun bir süredir Meriç Aral ile birliktelik yaşıyor. Düğün tarihleri daha önce iki kez ertelenen ünlü çiftin düğün tarihi bir kez daha güncellendi…

Magazin 15-05-24 12:25

Türkiye'yi terk etmişti... Ünlü rapçi Ezhel yeni imajıyla sosyal medyayı salladı

Yeni nesil rap müziğin öncü isimlerinden Ezhel, şarkılarıyla olduğu kadar sansasyonel yaşantısıyla da adından söz ettiriyor. Bir süredir Almanya'da yaşayan ünlü rapçi, son paylaşımıyla yine herkesi şaşırttı. Ünlü rapçi imaj tazeledi ve son görüntüsüyle takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 14-05-24 13:01

Deprem uyarısı yapan Moriwaki, Prof. Dr. Naci Görür'ü isyan ettirdi! İsmini vermeden hedef aldı: Japon diye biliyor sanıyorlar

Deprem uyarılarıyla sık sık Türkiye'nin gündemine gelen Yoshinori Moriwaki'ye yine deprem dendiğinde akla gelen ilk isimlerden olan Prof. Dr. Naci Görür tepki gösterdi. Moriwaki'nin dün özellikle 2 ilçeyi uyararak yaptığı uyarı ses getirmişti. Görür, "Japon olduğu için depremi bilir zannediyorlar" dediği Moriwaki'nin depremle ilgili konuşmaması gerektiğini savundu.

Manşet 14-05-24 11:52

Kızıl Goncalar son bölümüyle sosyal medyayı yıktı geçti! Prof. Dr. Özgür Demirtaş da öve öve bitiremedi

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ses getiren Kızıl Goncalar dizisi her sahnesiyle sosyal medyanın gündemine oturuyor. RTÜK tarafından inceleme altına alınan dizi bir kaç bölüm yayınlanmamış ardından büyük bir heyecanla kaldığı yerden devam etmişti. Son bölümüyle yine büyük beğeni toplayan diziye Özgür Demirtaş'tan yorum gecikmedi.

Kulis 14-05-24 09:29

Ayhan Bora Kaplan hakkında bomba ‘muhbir’ iddiası! ‘Emniyet onu kullandı!’

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında her gün yeni bir iddia daha ortaya atılmaya devam ediyor. Kaplan hakkında yürütülen soruşturma kapsamında görevden alınan emniyet müdürlerinin olması gündeme bomba gibi düştü. Kaplan’la ilgili yeni iddia ise yine gündem yaratacak. Ayhan Bora Kaplan’ın bu kez de Emniyet tarafından bir dönem ‘muhbir’ olarak kullanıldığı iddia edildi. İşte son dakika haberinin detayları…

Manşet 14-05-24 08:11

Gülşen ceketini çıkarıp atınca... Yine sosyal medya onu konuştu

Yeni şarkısını çıkarmak için gün sayan Gülşen cesur sahne kombinleriyle sık sık gündeme geliyor. Gülşen, son konserinde gerek ceketiyle gerek çizmeleri gerekse içine tercih ettiği body'si gündem oldu. Şarkıcı sosyal medyanın diline düşmekten kurtulamadı.

Magazin 13-05-24 07:25

Nükhet Duru kafayı 'tayt'a taktı! Evde temizlik yaparken giyin

Daha önce tayt açıklamasıyla gündeme gelen Nükhet Duru yine adından söz ettirdi. Bir tayt çıkışı daha yapan Duru'nun sözleri sosyal medyada da çok konuşuldu.

Magazin 12-05-24 15:24

Met Gala kıyafeti çok konuşulmuştu! Yine yaptı yapacağını...

Dünyanın en gösterişli moda etkinliği olan Met Gala'da kıyafetiyle ve kocasına kıyafetini düzelttirmesiyle olay olan Rita Ora'dan yeni pozlar geldi. Ora'nın vücudunu sergilediği pozlar olay oldu.

Magazin 12-05-24 14:26

Yan Oda ekibi Şevval Sam'ı izlemeye gitti! Tarzı yine olay oldu

Yan Oda ekibi bir araya geldi ve keyifli bir gece geçirdi. Dizinin başrollerinden Şevval Sam sahneye çıktı. Güzel oyuncu ve şarkıcı tarzıyla yine yıllara meydan okudu.

Magazin 12-05-24 12:07

Yine bir gıda skandalı daha! Ekmeklerin içinden çıkanlar şaşkına çevirdi: O ülke ayağa kalktı

Dünya genelinde gıda skandallarının ardı ardı arkası kesilmezken bu seferki olayın adresi Japonya. Ülkeyi ayağa kaldıran olayda ekmek paketlerinin içerisinden çıkanlar şaşkına çevirdi. Skandal sonrası 104 bin paket ekmek tedbiren toplatıldı.

Haber 10-05-24 16:58

Yine ABD yine skandal! 'Polis yanlış ihbar yüzünden askeri öldürdü' iddiası ülkeyi ayağa kaldırdı

ABD'de şiddet ihbarı üzerine olay yerine giden polis, ABD Hava Kuvvetleri'nde görevli bir siyahi askeri 6 el ateş ederek öldürdü. Olayın ardından, öldürülen askerin ailesi askerin evde yalnız olduğunu, polisin yanlış adrese gittiğini savundu.

Manşet 10-05-24 16:47

Sertab Erener 21 yıl sonra Eurovision sahnesinde yine ortalığı yıktı geçti! Türk ve Yunan ekibi de o anlarda birlikte dans etti...

"Everyway That I Can" ile Türkiye'ye 2003 yılında zafer kazandıran Sertab Erener yeniden Eurovision sahnesindeydi. 2024 Eurovision Şarkı Yarışması, Malmö'de devam ederken Sertab Erener yarışmada konuk sanatçı olarak sahne aldı ve 21 yıl sonra "Everyway That I Can" şarkısını yorumladı. Erener, yeniden ortalığı yıktı geçti. Erener'in sahne aldığı o anlarda Türk ve Yunan ekibinin birlikte eğlenmesi de dikkat çekti.

Magazin 10-05-24 11:36

Hasan Can Kaya, Survivor Sema'yı görüntülü aradı! O sözleri çok konuşuldu: Üstünü giyinince...

Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programı her hafta farklı bir konuyla gündeme geliyor. Programının son bölümlerinde yine izleyenleri kahkahalara boğan anlar yaşandı. Kaya, programına katılan bir konuğu Survivor'dan kısa bir süre önce ayrılan Sema Aydemir'e benzetti. Hasan Can Kaya Sema Aydemir'i görüntülü aradı.

Magazin 10-05-24 11:34

Vatandaşların üzerine otomobil sürerek yaralamıştı! Eski hakim ve savcının oğlu yine bir olaya karıştı

Bakırköy'de vatandaşların üzerine otomobilini sürerek yaralanmasına neden olan ve çeşitli diğer suçlardan 9 adet hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı verilen annesi eski hakim, babası ise eski cumhuriyet savcısı Görkem Sertaç Göçmen’in yeni bir olaya karıştığı ortaya çıktı. İstanbul’dan ayrılan Göçmen’in bu kez Sinop’ta bir vatandaşı silahla tehdit ettiği ve bu nedenle 6 ay 22 gün hapisle cezalandırılmasına hükmedildiği öğrenildi. Öte yandan Göçmen’e verilen ceza ertelendi.

Haber 09-05-24 20:41

TBMM’de ilginç anlar! Kürsüdeyken bir anda giymeye başladı

TBMM Genel Kurulu bugün yine dikkat çeken görüntülere sahne oldu. CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, arıcıların sorunlarına dikkat çekmek için Meclis’te arıcı kıyafeti ile konuşma yaptı.

Haber 09-05-24 16:22

Ünlü rapçi Sagopa Kajmer'e yine dini inancı soruldu! 'Bu soru cahilin sorusu' diyerek sert çıktı

Rap müziğinin köklü ve sevilen isimlerinden biri olan Sagopa Kajmer dillere pelesenk olan şarkıları ve kendine has tarzı ile zaman zaman gündeme geliyor. Bir dönem dini inancı ile adından söz ettiren Sagopa Kajmer'e yine dini inancı soruldu. Ünlü rapçi 'Bu soru cahilin sorusu' diyerek sert çıktı...

Magazin 09-05-24 15:49

Ekrem İmamoğlu ‘köfte’ polemiğini unutamıyor! Yaptığı son paylaşım yine olay oldu: ‘Köfte deyip geçmeyin!’

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medya hesabından son yaptığı paylaşım dikkat çekti. İBB iştiraklerinden olan BELTUR'da satılan köftelerle ilgili videoyu paylaşan İBB Başkanı İmamoğlu, "Köfte deyip geçmeyin" ifadelerine yer verdi. İmamoğlu'nun paylaşımı 31 Mart'taki seçim döneminde AK Parti'nin İBB Başkan adayı Murat Kurum'la yaşadığı 'köfte' polemiğini getirdi.

Haber 09-05-24 11:32

Ali Can Ayyıldız ile ayrılan Zeynep Bastık'tan bir garip açıklama! İlişkiler başlar ve...

Ali Can Ayyıldız ile ayrılma kararı alan Zeynep Bastık muhabirlerin sorularına verdiği yanıtlarla dikkat çekti. Bastık ayrılığa dair "İlişkiler başlar ve biter" diyerek yine sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 09-05-24 09:55

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid tarih yazarak finale çıktı! Bayern Münih öne geçmesine rağmen maçı kazanamadı...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile Bayern Münih karşı karşıya geldi. Finale çıkma mücadelesi veren iki ekibin karşılaşması adeta nefes kesti. 68. dakikada 1-0 geriye düşen Real Madrid yine üstüne düşeni yaptı ve karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak finale çıktı. Real Madrid'de milli futbolcu Arda Güler karşılaşmayı yedek kulübesinde tamamladı.

Spor 09-05-24 00:01

Burak Özçivit'in eşi Fahriye Evcen son pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Filiz Akın yine kendini tutamadı

Son dönemde eşi Burak Özçivit ile yaptıkları reklam anlaşmalarıyla gündemden düşmeyen güzel oyuncu Fahriye Evcen sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim bu defa son pozlarıyla dikkat çekti. Evcen'in son karelerine Filiz Akın tepkisiz kalamadı.

Magazin 08-05-24 13:19

Yeğen atamasından sonra Bursa'da çok tartışılacak bir iddia daha! Fatih Portakal canlı yayında ateş püskürdü: Onlar yedi, biz de yiyelim

AK Parti'den CHP'ye geçen Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde yaşanan tartışmalı atamanın yankıları sürüyor. Yeğenini şirkete yönetici olarak atayan Başkan Mustafa Bozbey tepkiler üzerine bu kararından geri dönmüştü. Tepkisini dile getiren gazeteci Fatih Portakal yine Bursa'da yaşanan benzer bir iddiayı dile getirip "Siz Cumhuriyet Hısım Partisi misiniz?" diye sordu, "'Onlar yedi, biz de yiyelim' mantığıyla yaklaşıyorlar" deyip ateş püskürdü.

Haber 08-05-24 08:58