Alparslan Ahmet Dursun Haberleri

Dursun Özbek, Galatasaray'ın transfer yapacağı mevkileri açık açık söyledi! ''Sağ bek, orta saha ve...''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Özbek, "Sağ bek, orta saha ve Mertens'i yedekleyecek bir oyuncu bakıyoruz. Fırsat transferi olabilecek oyunculara bakıyoruz. Çok dinamik bir şey bu. Her şey kağıt üzerinde kalmaya bilir. Ben çok başarılı bir 2024-25 sezonu geçireceğimizi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Spor 2024-06-11 20:01:59

Tarihi yalıda film gibi soygun! Güvenlik görevlisi 130 milyon liralık vurgun yaptı

Sarıyer’deki Memduh Paşa Yalısı’nda filmleri aratmayan bir soygun yaşandı. Yalıdaki şirkette çalışan özel güvenlik görevlisi Ahmet Y., plan yapıp 4 suç ortağıyla birlikte şirketi soydu. Zanlılar, kilidini kırdıkları 4 kasadan yaklaşık 130 milyon liralık döviz çalıp çuvallarla kamyonete yükleyip kaçtı. Film gibi soygun sonrası polisler, hırsızların peşine düştü. İşte ilginç soygunun detayları...

Haber 2024-06-10 10:00:10

Son anda moderatör olan Ahmet Selim Kul'un sözleri gündem oldu: Sadece 2 gün sonra

Dün akşamki tarihi Ali Koç-Aziz Yıldırım canlı yayınında iki Fenerbahçe başkan adayı kadar konuşulan bir isim daha var ki o da programın moderatörü Ahmet Selim Kul. Aziz Yıldırım'ın terslediği, Ali Koç'un "Sen burada mıydın" dediği, kapanış konuşmasını dahi bitiremeyen Kul'dan ses getirecek bir açıklama geldi. Kul'un iki gün önce söylediği o sözler gündem oldu.

Spor 2024-06-09 16:03:47

Dursun Özbek'ten Aziz Yıldırım ve Ali Koç'a sert cevap! ''Haddini bilsin''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, önemli açıklamalarda bulundu. Dursun Özbek, Fenerabahçe'den Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un sözlerine sert bir şekilde yanıt verdi. Dursun Özbek, "İki tane başarısız başkan konuştu. İkiside en çok Galatasaray şampiyonluğu yaşadılar. Bu tavırlarla zaten başarılı olamazlar, mümkün değil. Galatasaray'ın başarılarını yaşamaya devam edecekler. Galatasaray'ın başarı silsilesi, ayarlarını bozdu." dedi.

Spor 2024-06-09 13:40:02

Diğer Haber Etiketleri

Bakan Bayraktar duyurdu: BOTAŞ ve Gazprom ortaklığında bir işletme şirketi geliyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) ve Gazprom ortaklığında bir işletme şirketi kurmayı planladıklarını söyledi. Bayraktar, "Doğalgaz merkeziyle alakalı tabii ki en önemli konulardan birisi altyapının, fiziki altyapının buna hazır olmasıdır. Türkiye de özellikle son yıllarda yaptığı yatırımlarla bu konuda çok önemli çalışmalar kaydetti." bilgisini paylaştı.

Finans 09-06-24 08:49

Aziz Yıldırım-Ali Koç karşı karşıya geldi, moderatör Ahmet Selim Kul sosyal medyanın diline düştü! Sen burada mıydın?

Fenerbahçe başkanlık seçimi öncesi Aziz Yıldırım ile Ali Koç karşı karşıya geldi. Bir ara Aziz Yıldırım, programın moderatörü Ahmet Selim Kul’u susturdu. Kul'un programdaki halleri sosyal medyanın diline düştü. Ahmet Selim Kul'dan açıklama da gecikmedi.

Magazin 09-06-24 07:38

Aziz Yıldırım sunucuyu tersledi: Sen dur araya girme, Ali konuşsun!

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde yarın gerçekleştirilecek başkanlık seçimi öncesi adaylar Aziz Yıldırım ve Ali Koç, canlı yayında buluştu. Tüm Türkiye'yi ekran başına kilitleyen tarihi yayında gergin anlar yaşandı. Aziz Yıldırım sunucu Ahmet Selim Kul'a sert çıktı. İşte detaylar...

Spor 08-06-24 23:54

Aziz Yıldırım ve Ali Koç'tan Dursun Özbek'e olay yaratan ifadeler! ''Ona her lafı söylemek kolay''

Fenerbahçe Başkan adayı Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, ortak yayında konuştu. Ali Koç, "Sizin yönetiminizdeyken 6 sene geçirdik. Güzel günlerimiz de geçti, çok badire de atlattık." dedi. Bu sözlerden sonra Dursun Özbek'e karşı kurulan cümleler sosyal medyada gündem oldu.

Spor 08-06-24 23:37

İmamoğlu kazandı, tartışalar bitmedi! Özel duyurdu: AK Parti'de o belediye başkanları için soruşturma açıldı

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Meclis Toplantısı’nda yapılan oylamada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 515 oy ile birlik başkanı seçilmişti. Rakip olarak çıkan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ise 250 oy almıştı. Bu seçimin ardından oy oranlarına bakıldığında bazı AK Partililerin, CHP'li Ekrem İmamoğlu'na oy verdiği ortaya çıkmıştı. Özel AK Partili o başkanlar için soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Haber 08-06-24 16:17

Dursun Özbek'ten Erden Timur'a cevap! ''Transferleri ben yaptım, tutunacak dal ararsan mutlaka bulursun''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk için imza töreni düzenlendi. Sarı-kırmızılıların başkanı Dursun Özbek, kendisine sorulan Erden Timur sorusuna flaş bir cevap verdi.

Spor 07-06-24 11:48

Galatasaray, Okan Buruk'a imza töreni düzenlendi! Tecrübeli çalıştırıcı 2 yıllık sözleşme imzaladı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk için imza töreni düzenledi. Sarı-kırmızılıların başarılı çalıştırıcısı şampiyonluğun ardından sözleşmesini uzattı. Basın toplantısında konuşan başkan Dursun Özbek, "Okan Buruk yine rakam konuşmadı, boş sözleşmeye imza attı. Biz kendisini mağdur etmeyiz, yönetim gerekeni yapacak." dedi.

Spor 07-06-24 11:04

Çağla Şıkel'den dikkat çeken itiraf! Yumurtalıklarını dondurdu! Varken koyayım dursun

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla adından sıkça söz ettiren Çağla Şıkel katıldığı kamplar ve kişisel gelişim etkinlikleriyle de dikkat çekiyor. Şıkel bu kez katıldığı programda özel hayatı ile ilgili samimi itiraflarda bulundu. Yumurtalıkları hakkında radikal bir karar alan Şıkel'in açıklamaları sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 07-06-24 09:41

'Babaannem ve halam birini öldürüp kıyma makinesinde çektiler' Müge Anlı'da dehşete düşüren iddia: 'Ne pis kokmuştu' diye anlatırdı

Müge Anlı'nın programında tüm stüdyoyu buz kestiren bir iddia ortaya atıldı. Güllü'nün yeğeni Ahmet stüdyoya geldi ve babaannesi ile halasının bir adamı öldürüp kıyma makinesinde çektiklerini anlattı. Müge Anlı, Ahmet'in "Babaannem sürekli o adam ne pis kokmuştu diye anlatırdı" dediğini söyledi. Yeğen Ahmet kan donduran detayları anlatırken "Lavaboda akıtmışlar" dedi. Kıyma makinesinin evde olma nedenini de salça yapmasıyla açıkladı. Murat ise o makinenin kendisi adına borçla alındığını söyledi.

Haber 06-06-24 12:23

CHP Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer'den hakkındaki 'akrabalarını işe aldı' iddialarına yanıt! Çalışıyor ve çalışacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, hakkındaki 'akrabalarını işe aldı' iddialarına yanıt verdi. Özer'in iddialara yanıt verdiği anlar sosyal medyada gündem oldu.

Manşet 06-06-24 12:09

Ahmet Mahmut Ünlü'den 20 evi olanla 1 evi olan kişi aynı vergiyi mi ödemeli? sorusuna ilginç yanıt

Ahmet Mahmut Ünlü canlı yayında açıklamalar yaptı. Ahmet Mahmut Ünlü, "20 evi olan kişiyle, 1 evi olan kişi aynı vergiyi mi ödemeli?" sorusuna "Mal sahiplerinden mallarına göre vergi alınmalı. Herkesin insanca yaşama hakkı yok mu?" yanıtını verdi.

Manşet 04-06-24 22:18

Erzincan İliç'teki maden faciası: Bir işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan İliç’te yaşanan heyelan sonrası toprak altında kalan 1 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı. Erzincan'ın İliç ilçesinde 13 Şubat'ta meydana gelen maden faciasında toprak altında kalan bir işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı.

Haber 04-06-24 14:59

Yıl sonuna kadar zam yok! Ankara'daki toplantıda o da konuşuldu

AK Parti'nin Kızılcahamam Kampı'na ekonomi yönetiminin kararları damga vurdu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ın yıl sonuna kadar doğal gaz fiyatlarına zam gelmeyeceğini söylediği öğrenildi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in ise partililere tasarruf tedbirlerine uyulması gerektiği konusunda uyarıda bulunduğu ifade edildi.

Finans 04-06-24 13:18

Dursun Özbek imzayı resmen açıkladı! 'Takımda kalacak'

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları sürerken, Ankara'da konuşan Dursun Özbek önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 01-06-24 21:30

Yer: İzmir! Oğlunu katletti: Cinayetin nedeni şoke etti...

İzmir'de bir baba, eve köpek getirdiği gerekçesiyle tartıştığı oğlu 21 yaşındaki Ahmet Doğanoğlu'nu bıçaklayarak katletti. Baba Murat Doğanoğlu olay sonrası kaçarken, polis ekipleri Doğanoğlu'nu evinin yakınındaki bir kahvehanenin tuvaletinde yakaladı. Yakalanan Doğanoğlu tutuklandı.

Haber 01-06-24 17:58

Dursun Özbek'ten gündem olacak Jose Mourinho açıklaması! 'Demek ki...'

Fenerbahçe'nin görüşmelere başladığı Jose Mourinho ile ilgili Galatasaray Başkanı Dursun Özbek gündem olacak bir açıklama geldi. Özbek, "Jose Mourinho, çok önemlisi birisi. Demek ki geçtiğimiz sezonda Galatasaray'ın yarattığı etki, bayağı endişelendirmiş diğer takımları" dedi.

Spor 01-06-24 16:11

İstanbul'a akın akın giriş başladı! 28 bin adet, hepsi yolda: 'Bu kadar hassas bir konu' diyerek anlattılar

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala İstanbul'a kurbanlık hayvan girişleri başladı. Konuya ilişkin bilgilendirmede bulunan İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca, "23 adet araçta 823 küçükbaş, 325 de büyükbaş hayvan, kaçak hayvan sevki esnasında yakalandılar. Onlara da 2 milyon 600 bin lira civarında idari para cezası uygulandı" dedi. Ayrıca vatandaşların, almak istedikleri hayvanı sorgulayabileceği 'Tarım Cebimde' uygulaması faaliyete alındı.

Finans 01-06-24 08:23

Usta oyuncu Ahmet Uğurlu'ya son görev! Mustafa Uğurlu tabutun başından bir an olsun ayrılmadı

Türk sinemasının ve tiyatrosunun usta ismi Ahmet Uğurlu hayatını kaybetti. Ahmet Uğurlu son yolculuğuna uğurlandı. Tamer Karadağlı cenaze töreninde Uğurlu ailesini yalnız bırakmadı. Mustafa Uğurlu ise cenazede ayakta durmakta zorlandı.

Magazin 31-05-24 15:31

'Ama arkadaşlar iyidir' repliği ile hafızalara kazınmıştı! Usta sanatçı Ahmet Uğurlu hayatını kaybetti!

Tabutta Rövaşata filmindeki 'Ama arkadaşlar iyidir' repliğiyle hafızalara kazınan Ahmet Uğurlu, uzun seneler sonra Behzat Ç dizisinde rol almıştı. Usta sanatçıdan üzen haber geldi. Ahmet Uğurlu hayata gözlerini kapadı...

Magazin 30-05-24 14:56

'Yeni bir boğaz açıyor' Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan 7.5'lik depremleri işaret ederek paylaştı! İl ve ilçeleri sıraladı

6 Şubat deprem felaketinin ardından tüm Türkiye'de gözler deprem beklenen diğer bölgelere çevrildi. Özellikle vatandaşlar uzmanların beklenen olası Marmara ve İstanbul depremiyle alakalı açıklamalarını dikkatle takip ediyor. Yaptığı açıklamalarla sık sık gündem olan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan da sosyal medya hesabından çarpıcı bir paylaşım yaptı.

Manşet 30-05-24 11:28

'Seyir halinde giderken gelip arkadan vurdu' Milletvekilinin içinde bulunduğu otomobille kamyonet çarpıştı! 56 yaşındaki kadın hayatını kaybetti 'Bizi arayan soran olmadı'

Ankara'da AK Parti Milletvekili Ahmet Kılıç'ın içinde bulunduğu otomobille çarpışan kamyonette hayatını kaybeden İlknur Doğan'ın cenazesi Sincan'da toprağa verildi. Kazada yaralanan, tedavisinin ardından taburcu olan yeğeni Mehmet Eren "Biz şeridimizde 90 kilometre hızla giderken kaza oldu" dedi. Doğan'ın ağabeyi Müjdat Sucu ise "Cenazemizi defnettik, şu ana kadar bizi arayan soran olmadı. Seyir halinde giderken gelip arkadan vurduğunu yeğenlerimden ve kazayı görenlerden öğrendik" dedi.

Haber 29-05-24 17:57

Galatasaray’da yeni yönetim mazbatalarını aldı

Galatasaray Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda yeniden başkan seçilen Dursun Özbek ve tüm kurulları, düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

Spor 29-05-24 12:03

Cübbeli Ahmet Hoca'dan emekli maaşlarıyla ilgili çıkış: 40 bin TL'den aşağı geçinemez

Katıldığı bir programda konuşan Cübbeli Ahmet Hoca emeklilerin maaşlarıyla ilgili dikkat çeken bir yorum yaptı. Ahmet Hoca, "40 bin TL'den aşağı emekliler geçinemez. İsterim ki vicdan odur ki onlar da bir et süt bir şeyler yiyebilsinler." ifadelerini kullandı.

Manşet 28-05-24 23:45

Galatasaray'da Dursun Özbek'in ilk hamlesi Okan Buruk! İmzalar atılıyor... 2 yıllık sözleşme

Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde yapılan seçimli genel kurulda tekrar başkan seçilen Dursun Özbek'in ilk hamlesi belli oldu. Özbek, başarılı teknik adam Okan Buruk'un yeni sözleşmesini önüne koymaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor 28-05-24 08:51

Pert olduğunu söyleyen Cübbeli Ahmet'in 'büyü' iddiası gündem oldu: Yavrularımızı geceleri kaldırıp sihir yaptırıyorlar

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü çok tartışılacak bir 'büyü' iddiası ortaya attı. Kendisinin "pert" olduğunu, çevresindekilerin de hastalandığını söyleyen Ünlü, İsmailağa Cemaati için "Gecenin kaçında 9-10 tane kız talebeyi kaldırıp sihirler yaptırıyorlar. Yavrularımızı büyü işlerine kullanıyorlar" diye konuştu.

Manşet 28-05-24 08:51

Kilosu 150-300 lira arasında değişiyor! Kurbanlık sayısı yeterli mi? Açıklama geldi, ‘Makas etkili olacak…’

Ulusal Kırmızı Et Konseyi (UKON) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hacıince, geçen yıllardaki kesim sayıları ölçü alındığında bu yıl kurbanlık arzında herhangi sıkıntı yaşanmayacağını belirtti. Kurban fiyatlarının kilo başına 150 ila 300 TL arasında değiştiğini söyleyen Hacıince, ‘Talep oluşumunda vatandaşlarımızın alım gücü ve vekalet kurban fiyatı ile pazardaki kurban fiyatları arasındaki makas etkili olacaktır” dedi.

Finans 27-05-24 11:54

Ahmet Çakar'dan Galatasaray'ın şampiyonluğu sonrası olay yaratan iddia!

2023/2024 sezonu şampiyonu Galatasaray'ın olmasının ardından küme düşen takımlar da netlik kazandı. Lige veda eden 4 takımdan 3'ünün İstanbul ekibi olması dikkat çekerken, eski hakem Ahmet Çakar'dan ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Spor 27-05-24 08:26

Dursun Özbek gözünü yeni şampiyonluğa dikti!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Süper Lig’de kazanılan 24. şampiyonluğun ardından, “Bütün taraftarlarıma bu şampiyonluğun hayırlı olmasını, önümüzdeki yıl için de 25. şampiyonluk ve 5. yıldız için hazırlıklı olmalarını istiyorum. Şampiyonluğu doya doya kutlasınlar, İstanbul’u sarı-kırmızıya boyasınlar” dedi.

Spor 27-05-24 07:34

Tuğba Ekinci 'Serenay Sarıkaya Ahmet Kural'ın kız arkadaşıydı' deyip anlattı! Olay iddia

Mert Demir ile yaşadığı ilişkiyle son günlerde gündemde olan Serenay Sarıkaya hakkında Tuğba Ekinci'den hiç duyulmamış bir iddia geldi. Ekinci, Serenay Sarıkaya Ahmet Kural'ın kız arkadaşıydı' deyip bakın neler anlattı.

Kulis 27-05-24 07:28

Ahmet Hakan köpek taklidi yapan Hatice'yi eleştirdi! Şarkıcı ti'ye aldı

Ahmet Hakan, köpek taklidi yapan şarkıcı Hatice’yi eleştirdi. Hatice sosyal medyada Ahmet Hakan'ın yazısını görünce kendini tutamadı ve bakın ne yanıt verdi.

Kulis 26-05-24 08:55

SON DAKİKA: Galatasaray 39. Başkanını seçti! Sarı-Kırmızılılar'da Dursun Özbek, Süheyl Batum'u büyük bir farkla mağlup ederek yeniden başkan seçildi

Son dakika... Sarı-Kırmızılılar'ın yeni başkanı Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda gerçekleştirilen Olağan Seçim Genel Kurul Toplantısı'nda belli oldu. Mevcut başkan Dursun Özbek ile aday Süheyl Batum’un yarıştığı seçimde Özbek, oyların büyük çoğunluğunu alarak yeniden başkan seçildi. İşte detaylar...

Spor 25-05-24 18:30

SON DAKİKA: Galatasaray'da kritik gün! Yeni başkan belli oluyor: Sandıkların yarısı açıldı, büyük fark var!

Galatasaray Kulübünün olağan seçimli genel kurulu başladı. 10 bin 290 kişinin oy hakkı bulunurken oylama 15.00'te sona erdi. Başkanlık için Dursun Özbek ve anayasa profesörü ve siyasetçi Süheyl Batum yarışıyor. Oy kullanma işlemlerinin ardından sandıklar açılmaya başlandı. İşte sonuçlar...

Spor 25-05-24 10:53

Dursun Özbek'ten Galatasaray taraftarına müjde! ''Yıldızlara hazırlıklı olun''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, seçim öncesi açıklamalarda bulunarak sarı-kırmızılı taraftarlara önümüzdeki yıl için yıldız oyuncu sözü verdi. Konyaspor mücadelesi için de konuşan Özbek, "Konya maçına güzel hazırlandık. Dün bütün etkinliklerimizi iptal ettik, zamanımızı Florya'da geçiriyoruz. Dün de Florya'da futbolcularla, aileleriyle çok güzel bir piknik yaptık. Herkesin morali son derece yerinde. Dolayısıyla Konya maçına hazırız." ifadelerini kullandı.

Spor 25-05-24 00:00

Bakan Bayraktar açıkladı! Temmuz ayında bir müjde vermeyi düşünüyoruz

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, canlı yayında açıklamalar yaptı. Bayraktar "Bugün itibari ile doğal gaz üretimimiz yeni rekora ulaştı. Günlük 5 milyon metreküp üretiyoruz. 2 milyon haneye yetecek kadar doğal gazı bugün itibariyle üretiyoruz." ifadelerini kullandı. Bakan Bayraktar ayrıca "Keşifler var, yeni sondajlar yapıyoruz. İnşallah Göktepe 1 ve Göktepe 2'den de Temmuz ayında bir müjde vermeyi düşünüyoruz" dedi.

Haber 24-05-24 20:51

Galatasaray'dan Fenerbahçe maçında yaşananlarla ilgili başvuru! 4 futbolcunun ceza alması isteniyor...

Galatasaray, Fenerbahçe derbisi sonrası bazı sarı-lacivertli oyuncuların küfürlü tezahüratlarından dolayı Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuruda bulundu. Fenerbahçeli Serdar Dursun, Joshua King, Bright-Osayi Samuel ve Ferdi Kadıoğlu’nun ismini veren Galatasaray kulübü detayları da paylaştı.

Spor 24-05-24 20:22

'Avluda çamaşır asarken bile beni izlerdi' Eşine sarkıntılık yaptığı iddiasıyla yeğenini öldürdü! Mahkemede böyle anlattı 'Yenge senin için her şeyi göze aldım! Dayımdan boşan'

Adana'da, eşine sarkıntılık yaptığını iddia ettiği yeğeni Batuhan Bulut'u tabancayla öldürdüğü gerekçesiyle müebbet hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Ahmet Aslan "Batuhan elimizde büyüdü, evladımız gibiydi. Öldürmeye niyetim yoktu, olsaydı daha önce yapardım" diye kendini savundu. Aslan'ın boşandığı eşi C.S., Batuhan'ın kendisine sarkıntılık yaptığını iddia etti. C.S. Batuhan'ın "Senin için her şeyi göze aldım. Seni asla bırakmayacağım, dayımdan boşan" dediğini ve taciz ettiğini söyledi.

Haber 24-05-24 17:14

8 çocuk, 20 torun sahibi çift, 60 yıl sonra resmi nikah kıydırdı

Niğde'nin Altunhisar ilçesinde 8 çocuk ve 20 torun sahibi Elmas Sağlam (75) ile Ahmet Erol (86) çifti, 60 yıl sonra resmi nikah kıydırdı.

Kadin 24-05-24 15:57

'320 milyon TL' detayı! Ünal Aysal'dan Mynet'e özel açıklamalar: Galatasaray başkanlık makamının yüzü siyasetin avuçlarına sığmaz

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbinin yankıları devam ederken sarı kırmızılılarda seçim heyecanı da sürüyor. Mevcut başkan Dursun Özbek'in karşısında Süheyl Batum ve ekibi var. Eski başkanlardan Ünal Aysal da eğer seçim kazanılırsa futbol yapılanmasının patronu olacak. Ünal Aysal, Mynet'in sorularını yanıtladı.

Spor 24-05-24 09:45

Beşiktaş başkanı Hasan Arat, kupa finali öncesi tribünü terk etti!

Hasan Arat, protokolde kendine ayrılan yere Beşiktaş'a şike imasında bulunan Trabzon Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in olması nedeniyle protokolde oturmayı reddetti.

Spor 23-05-24 20:58

Fenerbahçe başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek'e olay yaratan gönderme! ''Dursun Özbek'in bu ilk yalanı değil''

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında Galatasaray yönetimine göndermelerde bulundu. Dursun Özbek'in yaptığı basın toplantısında yalan söylediğini ifade eden Ali Koç'un sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 23-05-24 17:36

Oğluyla gelininin evine kahvaltıya gittiğinde korkunç manzarayla karşılaştı! 1 km ileride bir ceset daha...

Osmaniye’nin Sumbas ilçesinde kan donduran bir olay meydana geldi. Hacı Ahmet Cengiz, tartıştığı ablası Şadiye Özerli ve eniştesi Yusuf Özerli’yi av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti. Özerli çiftinin cansız bedenlerini, sabah oğlunun evine kahvaltıya gelen baba Ahmet Özerli'nin bulduğu öğrenilirken ihbar üzerine inceleme yapan ekipler, Cengiz'i de yaklaşık 1 km ileride ölü olarak buldu.

Haber 22-05-24 14:27

Dursun Özbek, Ali Koç ile Erden Timur arasında yaşanan gerilimi paylaştı! ''Ayağa kalktı ve Erden Timur'a 'seni mahvedeceğim' dedi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, dün oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili basın toplantısı düzenledi. Ali Koç'a sert ifadeler kullanan Özbek'in anlattığı olay sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor 20-05-24 18:38

Fenerbahçe'den zamanlaması dikkat çeken paylaşım!

Dursun Özbek'in basın toplantısı düzenlediği sırada Fenerbahçe'den dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Spor 20-05-24 17:42

Dursun Özbek'ten olay yaratan iddia! ''Ali Koç 4'ü silahlı olmak üzere 70 adamla birlikte geldi! Bunun adı terörizmdir''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Ali Koç'un dün gece stadyuma yöneticileriyle birlikte girmesiyle ilgili açıklama yaptı. Dursun Özbek, "Beraber stadyumdan ayrıldık. 2 saat sonra yolda haber aldım, geri döndüm. Ali Koç, 70-80 tane adamıyla, ki içlerinde 4'ü silahlı. Bu ayıptır. Eşkıyalıktır. Şehir eşkıyası diye tabir ettiğimiz şey bu. Öteye götürüyorum, bu terörizmdir." dedi.

Spor 20-05-24 15:50

'Batıya yerleşmeli' Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan o ile dikkat çekti! '7 büyüklüğüne dek deprem...'

6 Şubat deprem felaketinin ardından yaptığı açıklamalarla gündem yaratan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Balıkesir'e dikkat çekti. Bölgedeki kırıkların 30 yılda bir 7 büyüklüğüne kadar deprem üretebileceğine vurgu yapan Ercan, Balıkesir'in ovaya değil, batıya yerleşmesi gerektiğini savundu.

Manşet 20-05-24 14:40