Bergen Filminin Galasi Haberleri

Hande Erçel ve Barış Arduç başrolde! Film yayınlanmadı ama görüntüler ifşa oldu! Denizdeki o anlar gündemde

Başrollerini Barış Arduç ve Hande Erçel'in paylaştığı Rüzgara Bırak filminin çekimleri Alaçatı’da tamamlandı. Heyecanla beklenen filmden bazı görüntüler sosyal medyada ifşa oldu. Erçel ve Arduç'un denizdeki görüntüleri kısa sürede gündem oldu.

Magazin 2024-07-20 14:55:06

Alien: Romulus filminin son fragmanı yayınlandı! Vizyon tarihine geri sayım başladı... Hayranlarının heyecanı arttı

Başrolünde Cailee Spaeny'in yer aldığı "Alien: Romulus" filminin son fragmanı yayınlandı. Filmin vizyon tarihi 16 Ağustos olarak açıklanırken fragman hayranlarını heyecanlandırmayı başardı.

Trend 2024-07-19 14:51:56

Tarihin en büyük animasyon serisine yeni halka! Minyonlar 3 filminin vizyon tarihi belli oldu

Universal "Minions 3 (Milyonlar 3)" filmini resmen duyurdu ve vizyon tarihini açıkladı. Çılgın Hırsız serisinde Gru’nun sarı yardımcıları olarak beyazperdede boy gösteren Minyonlar'ın yeni filmi hayranlarını heyecanlandırdı.

Trend 2024-07-13 15:50:09

Hasret sona erdi! The Platform 2'nin fragmanı paylaşıldı... Tanıtımı bile konuşulmasına yetti

20 Mart 2020'de Netflix'te yayınlanan The Platform filminin devam filmi için geri sayım başladı. Netflix'in resmi X (Twitter) hesabından The Platform 2 filminin fragmanı paylaşıldı. Filmin yayın tarihi ise 4 Ekim olarak açıklandı.

Trend 2024-07-13 15:25:41

Murat Ülker istedi, Zuber reklamı yayından kaldırıldı! Eleştiriler sonrası bakanlıktan açıklama geldi

Ticaret Bakanlığı, Ülker’in 'haksız rekabet' şikâyeti üzerine Züber’in "Gerçek Atıştırmalık" sloganlı reklam filminin yayınının durdurulmasına karar verdi. Eleştiriler sonrası Ticaret Bakanlığı'ndan söz konusu reklamın kaldırılmasına dair yazılı açıklama geldi. Açıklamada, "Reklam Kurulu, tüketiciler, ilgili kurum ve kuruluşlar veya rakip firmalar tarafından yapılan tüm başvuruları herhangi bir ayrım gözetilmeksizin incelemektedir" denildi.

Finans 12-07-24 10:21

Bu da 'Çikolata' savaşı! Ülker şikayet etti, Ticaret Bakanlığı Züber'in reklamlarını durdurdu

Ticaret Bakanlığı, Ülker’in 'haksız rekabet' şikâyeti üzerine Züber’in "Gerçek Atıştırmalık" sloganlı reklam filminin yayınının durdurulmasına karar verdi.

Finans 09-07-24 15:18

Masaj salonunda kadına dehşeti yaşattı! Seni Bergen gibi yapacağım

Çanakkele'de, masaj salonunda çalışan Buket Arıyel dehşeti yaşadı. 41 yaşındaki Ramazan Akarsu, Arıyel'in yüzüne kezzap atarak yaraladı. Akarsu'nun mahkemedeki sözleri pes dedirtti. Hakim karşısında, "Asit dolu şişeyi alarak Buket’in yüzüne doğru boşalttım" dedi. Tarafları ayırırken yaralanan Tuğçe Yavuz ise "Ramazan Akarsu ile Buket Arıyel'in olaydan önce telefon konuşmalarına şahit oldum. Akarsu’nun telefonda Buket Arıyel'e 'seni Bergen gibi yapacağım' dediğini duydum" ifadelerini kullandı.

Haber 04-07-24 17:51

Burcu Kıratlı'ya bomba partner! Arka Sokaklar'ın yıldızı ile başrolü paylaşacak

Elde Var Hayat, Diriliş Ertuğrul, Aşk ve Mavi, Yıldızlar Bana Uzak gibi birçok projede yer alan Burcu Kıratlı uzun zaman sonra ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Juli Yapım'ın "Aşk Sokakta" filminin kadın başrolü olan Kıratlı'nın partneri sonunda belli oldu. Arka Sokaklar'ın yıldızı ile başrolü paylaşacak...

Kulis 04-07-24 16:35

Sihirbazlar Çetesi 3 filminin vizyon tarihi kesinleşti! Hayranları büyük merakta: Detayları gizli tutuluyor

Başrolünde Jesse Eisenberg'ün yer aldığı Sihirbazlar Çetesi (Now You See Me) serisinin üçüncü filminin vizyon tarihi 14 Kasım 2025 olarak açıklandı. Sihirbazlar Çetesi 3'ün konusu gizli tutulurken hayranların merakını alevlendirdi.

Trend 04-07-24 15:48

Gülsim Ali ve Görkem Sevindik başrolde! Setten gelen pozlar heyecanlandırdı

Gönül Dağı ile yıldızı parlayan oyuncusu Gülsim Ali Kurtlar Vadisi'nin sevilen oyuncusu Görkem Sevindik ile başrolü paylaşacak. 'Geçmişin Kokusu' filminin setinden kareler iki oyuncunun fanlarını heyecanlandırdı.

Kulis 02-07-24 14:53

Kurtlar Vadisi Muro’nun devam filminde bütçe krizi! Mustafa Üstündağ ile anlaşamadılar

Kurtlar Vadisi Muro’nun devam filmi başlamadan bitti. Mustafa Üstündağ’ın başrolünü oynadığı “Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine” filminin devamı bütçe krizi yüzünden rafa kalktı.

Kulis 01-07-24 14:46

Stephen King uyarlaması The Monkey filminin vizyon tarihi kesinleşti! Merakla bekleniyordu

Stephen King'in 1980 tarihli öyküsü "The Monkey" beyaz perdede seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Osgood Perkins'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin vizyon tarihi ise 21 Şubat 2025 olarak açıklandı.

Trend 27-06-24 15:25

Başrolünü Brad Pitt'in üstlendiği Formula 1 filminin vizyon tarihi belli oldu! Geri sayım başladı

Ünlü oyuncu Brad Pitt başrolünü üstelendiği "Formula 1" filmiyle seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Joseph Kosinski'nin oturduğu ve başrolünü Brad Pitt başrolünü üstelendiği "Formula 1" filmi 27 Haziran 2025 tarihinde vizyona girecek.

Trend 25-06-24 15:38

Hande Erçel ve Barış Arduç'un başrolünde olduğu 'Rüzgara Bırak' filminden ilk kare geldi!

Başrollerinde Hande Erçel ve Barış Arduç'un olduğu "Rüzgara Bırak" filminin çekimleri başladı. İkilinin sette ilk fotoğrafı da "Biz sete çıktık, ilk ve en tatlı kareyi sizlerle paylaşmak istedik!” notuyla yayınlandı.

Magazin 24-06-24 13:14

Yılmaz Güney filminin başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu oldu! Cem Karaca performansı çok konuşulmuştu

Yılmaz Güney’in eşi Fatoş Güney’ın “Camları Kırın Kuşlar Kurtulsun” kitabından yola çıkılarak çekilecek olan Yılmaz Güney filmi için başrol belli oldu. Cem Karaca performansı çok konuşulan İsmail Hacıoğlu başrolde...

Kulis 24-06-24 09:41

Burcu Kıratlı “Aşk Sokakta” filmi ile ekranlara dönüyor! Didim'de çekilecek filmin konusu ise...

Yönetmen ve yapımcı Hasan Doğan, “Kuşaklılar” filminin ardından yeni film projesi “Aşk Sokakta”yı çekecek. Filmin oyuncu kadrosuna özel hayatı ve paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Burcu Kıratlı dahil oldu.

Magazin 22-06-24 12:30

Kerem Bürsin'e bomba partner! Güzel oyuncuyla başrolü paylaşacak

Kerem Bürsin'in başrolünde yer alacağı Kunay Film imzalı Rusya'da gişe rekorları kıran 'Son of a Rich' filminin uyarlamasını olan filmin kadım başrol oyuncusu sonunda belli oldu. Kerem Bürsin'in partneri bakın kim olacak...

Magazin 15-06-24 09:35

İndirimde ortalığı birbirine katan kadın günler sonra ortaya çıktı! Sosyal medyada gündem oldu

Bir kozmetik mağazasının yaptığı yüzde 75 indirim izdihama neden olmuştu. Mağaza çalışanıyla kavga görüntüleri gündem olan genç kadın, günler sonra ortaya çıktı. Siccin 7 filminin galasına davet edilen kadın sosyal medyada gündem oldu.

Kulis 13-06-24 23:21

Gladyatör 2 setinden ilk kareler geldi! Sosyal medyada çok konuşuldu

Başrolünde Russell Crowe'un yer aldığı Ridley Scott imzalı Oscar ödüllü Gladyatör filminin devamı niteliğindeki Gladyatör 2 filminin çekimleri İngiltere'nin Sussex bölgesinde devam ediyor. Serinin merakla beklenen ikinci halkasının setinden kareler geldi. Gladyatör 2 filmin başrol oyuncusu Paul Mescal'in yer aldığı fotoğraflar hayranlarını heyecanlandırdı.

Trend 13-06-24 16:00

Önce uyardı sonra izin verdiler! Jurassic World 4 Tayland, Malta ve İngiltere'de çekilecek... 'Doğal çevreye zarar vermeyin

Universal Pictures'ın “ Jurassic World 4" filminin müjdesinin verilmesinden sonra çekim yerleri de belli oldu. Filmin çekimleri doğal çevreye zarar vermemesi konusunda uyarıldıktan sonra Tayland'taki mekanların yanında Malta ve İngiltere'de yapılacak. Filmin 2 Temmuz 2025 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

Trend 13-06-24 15:43

Karanlıktan Kaçış filminin galasına tülden elbisesiyle katıldı! Seçimiyle gecenin yıldızı oldu

'Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi' dizisinde 'Victoria' karakterine hayat veren Tuvana Türkay, başrolünde yer aldığı Karanlıktan Kaçış filminin galasında beyaz elbisesiyle boy gösterdi.

Kulis 31-05-24 14:56

Parti tarzı olay oldu! Dilan Çiçek Deniz file eteğiyle Cannes'a damga vurdu

Son dönemde estetikleri ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz şimdi de Cannes'ta ortaya çıktı. Uma Thurman ve Jacob Elordi’nin başrollerinde yer aldığı “Oh, Canada” filminin partisine katılan ünlü isim tarzıyla dikkat çekti.

Magazin 18-05-24 13:17

Başrollerini Melisa Şenolsun ve Engin Altan Düzyatan'ın paylaştığı 'Dünya Varmış' filminin çekimleri başladı

Başrollerini Melisa Şenolsun ve Engin Altan Düzyatan'ın paylaştığı 'Dünya Varmış' filminin çekimleri Bodrum'da başladı. Sete çıkan "Dünya Varmış" filmi şimdiden hayranlarını heyecanlandırmayı başardı.

Trend 14-05-24 15:31

Çılgın Hırsız 4 (Despicable Me 4) filminden yeni fragman geldi! Vizyon için geri sayım başladı

Popüler animasyon film serisi Çılgın Hırsız'ın dördüncü filmi için tüm hazırlıklar tamamlandı. Vizyon tarihi 3 Temmuz 2024 olarak açıklanan Çılgın Hırsız 4 (Despicable Me 4) filminin yeni fragmanı paylaşıldı.

Trend 08-05-24 15:20

İngiliz şarkıcı Amy Winehouse’un hayatını konu alan Back To Black filminin afişi yayınlandı! Geri sayım başladı

2011 yılında vefat eden İngiliz şarkıcı Amy Winehouse’un hayatını konu alan "Back To Black" filmi için geri sayım başladı. Filmin ilk afişi paylaşılırken vizyon tarihi ise 3 Mayıs 2024 olarak açıklandı.

Trend 30-04-24 11:49

Başrolünde Jennifer Lopez'in yer aldığı 'Atlas' filminin fragmanı yayınlandı! Aksiyon sahneleri fragmandan bile tam not aldı

Başrolünü Jennifer Lopez’in üstlendiği "Atlas" filminden yeni bir fragman yayınladı. Film 24 Mayıs’ta izleyicilerle buluşacak. Ancak şimdidedn fragmandaki aksiyon sahneleri izleyicilerin gönlünü kazanmayı başardı. Fragmanın ardından sosyal medyadan yapılan yorumlarda aksiyon sahnelerine övgü yağdı.

Trend 27-04-24 15:53

Melisa Aslı Pamuk ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolleri paylaştığı “Sen Büyümeye Bak” filminin fragmanı yayınlandı

Melisa Aslı Pamuk ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolleri paylaştığı “Sen Büyümeye Bak” filminin fragmanı paylaşıldı. Netflix, "Sen Yaşamaya Bak"ın devam filmi niteliğindeki "Sen Büyümeye Bak" filminin vizyon tarihini ise 23 Mayıs 2024 olarak açıkladı.

Trend 25-04-24 15:59

Adı Aras Bulut İynemli ile anılıyordu... Cadı'nın yıldızı Buse Meral tarzıyla galaya damga vurdu

Son dönemde adı Aras Bulut İynemli ile anılan güzel oyuncu Buse Meral, Erman Bostan’ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği Furkan Andıç ile başrolünü paylaştığı 'Cadı' filminin galasına tarzıyla damga vurdu. Transparan mini bir elbise giyen Meral, güzelliğiyle takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 25-04-24 14:48

Barış Arduç karısı Gupse Özay'a dair muhabirin yaptığı göndermeye verdiği yanıtla olay oldu! Bu ne biçim laf

"Deliha" filminin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Gupse Özay ile Barış Arduç, 2020'de dünyaevine girmişti. Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşayan ünlü çiftten Arduç bir muhabirin eşine dair yaptığı göndermeye öyle güzel yanıt verdi ki sosyal medyada da övgü dolu sözler gecikmedi.

Magazin 25-04-24 07:19

Kerem Bürsin ünlü yönetmen Onur Ünlü’nün yeni filminde oynayacak!

Antalya'da 'Mavi Mağara' filminin çekimlerinde olan Kerem Bürsin'in Onur Ünlü'nün yeni filminde yer alacağı öğrenildi. Bürsin’in haziran sonunda sete çıkması planlanan Onur Ünlü’nün yöneteceği "Son Of A Rich" filminde oynayacağı iddia edildi.

Magazin 21-04-24 10:54

Başrollerini Furkan Andıç ve Buse Meral'in üstlendiği Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın romanından uyarlanan Cadı filminin vizyon tarihi belli oldu

Başrollerinde Furkan Andıç ve Buse Meral’in yer aldığı, Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın romanından esinlenerek, Erman Bostan’ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği Cadı filmi 26 Nisan’da sinemaseverlerle buluşacak.

Trend 18-04-24 15:47

Zendaya viral olan 'robot' görünümüyle ilgili itirafta bulundu! Başım döndü

Zendaya, Dune serisinin ikinci filminin Londra prömiyerine "robotu" andıran bir kıyafetle gelmişti. Güzel oyuncu o kıyafete dair günler sonra itirafta bulundu. Zendaya, etkinlik yaklaştıkça bu görünümün 'kötü bir fikir' olduğundan korkmaya başladığını paylaştı.

Magazin 11-04-24 08:33

Challengers rolü ile gündemdeydi! Zendaya kombiniyle yine şaşırttı! İlginç ayakkabıları dikkat çekti

Euphoria'nın yıldızı Zendaya, bir aşk üçgeninin konu edinildiği Challengers filmiyle adından söz ettiriyor. Challengers filminin fragmanı yayınlanır yayınlanmaz Zendaya, sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Ünlü yıldız şimdi de filmin basın toplantısındaki tarzı ile dikkat çekti. İlginç ayakkabıları herkesi şaşırttı.

Magazin 09-04-24 09:09

Organ nakilleriyle ölümden dönmüştü! Hakan Taşıyan sağlık durumunu anlattı! Son haliyle gündem oldu

90'lı yıllarda seslendirdiği arabesk şarkılarla tanınan Hakan Taşıyan, Mart 2021'de karaciğer ve böbrek nakli olmuş, hastanede yedi ay süren tedavinin ardından taburcu edilmişti. Uzun zamandır gözlerden uzak sakin bir yaşam süren Hakan Taşıyan “Hep Yek Aşiret” filminin galasına katıldı. Taşıyan, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 06-04-24 11:34

Matrix serisi geri dönüyor! The Matrix 5 sürprizlerle geliyor... Yönetmen koltuğundaki isim değişiklik yaşandı

Sinema dünyasının efsane yapımlarından biri olarak kabul edilen Matrix serisi geçtiğimiz yıllarda dördüncü yapımı "The Matrix Resurrections" ile geri dönmüştü. Seyircisiyle hasret gideren serinin beşinci filminin geleceği açıklandı. Beşinci film için hazırlıklar devam ederken önemli değişikliklerin yapılması da gözlerinden kaçmadı.

Trend 04-04-24 15:48

Joker Folie à Deux (İkili Delilik) filminin ilk posteri yayınlandı! Hayranları büyük bir heyecanla bekliyordu

Todd Philips'in 2019 yapımı Joker filminin devamı niteliğindeki Joker Folie à Deux (İkili Delilik) filmi için geri sayım başladı. Filmin ilk posteriyle birlikte Türkiye'deki vizyon tarihi 4 Ekim 2024 olarak açıklandı. Dünyada sinemalarında ise 9 Nisan 2024 yerini alacak.

Trend 03-04-24 15:39

Euphoria yıldızı Hunter Schafer'in başrolünde yer aldığı 'Cuckoo' filminin afişi yayınlandı! Afişi bile hayranlarını heyecanlandırmayı başardı

Euphoria dizisinin yıldızı Hunter Schafer korku türündeki 'Cuckoo' filmiyle seyircisi karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Tilman Singer'ın yönettiği filmin afişi paylaşıldı.

Trend 29-03-24 15:34

Bergen'in katili Halil Serbest tazminat davasını kaybetti!

Şarkıcı Bergen'i 30 yaşındayken 6 kurşunla öldüren Halis Serbest, Bergen filminin yapım şirketine "kişilik haklarına saldırı" iddiasıyla tazminat davası açmıştı. Serbest, yaklaşık 2 yıl önce 300 bin liralık açtığı tazminat davasını kaybetti. Serbest'in avukatı, kararı istinafa taşıyacaklarını söyledi.

Magazin 23-03-24 12:36

İtirafı gündem oldu! Mustafa Üstündağ sanayideki tamircinin kıyafetini takım elbise karşılığında aldı: Dükkan dükkan erkek seyrediyordum

Oyuncu Mustafa Üstündağ “Orhan Usta” rolüne hayat verdiği Emanet filminin kostümlerini sanayi mahallesinden aldığını açıkladı. Üstündağ, "Sultandağı’nda sanayiye gittim. Filmde oradan aldığım kıyafetlerle oynadım" dedi.

Magazin 20-03-24 10:23

Kristen Stewart gala tarzından sonra sokak tarzıyla olay oldu! Bir bakan bir daha baktı

2008 yılında Robert Pattinson ile başrolü paylaştığı 'Twilight' filmiyle tüm dünyada tanınan bir isim haline gelen Kristen Stewart geçtiğimiz günlerde kendi filminin galasına katılmış ve tarzıyla dikkat çekmişti. Ünlü oyuncu bu defa sokak tarzıyla olay oldu. Kristen Stewart'ın tarzına "Yatak odası stili" yorumları geldi.

Magazin 14-03-24 10:05

Başka bahara kaldı! Süper Mario'nun yeni animasyon filmi 2026'da vizyona girecek

Popüler video oyun karakteri Süper Mario'nun yeni animasyon filminin 2026 yılında vizyona gireceği bildirildi. Japon konsol ve oyun üreticisi Nintendo Direktörü Miyamoto Şigeru, "Mario'nun dünyasını daha da genişletmeyi düşünüyoruz" dedi.

Trend 12-03-24 15:46

Başrollerini Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu'nun paylaştığı Efaltun filminin kamera arkası görüntüleri paylaşıldı

Başrollerini Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu'nun paylaştığı "Eflatun" filminin vizyona girmesi için geri sayım başladı. Görme engelli bir kadın ve onun sesine aşık olan bir erkeğin hikayesinin anlatıldığı filmin 22 Mart'ta seyircisiyle buluşması beklenirken kamera arkası görüntüleri paylaşıldı.

Trend 12-03-24 15:35

Hayalini kızlarıyla hayata geçirdi, hikâyeyi öğrenenlerin aklına Dangal geldi! Hindistan yapımı ünlü film, Türkiye'de gerçek oldu

Oğlu olmadığı için kızlarını güreşçi yapan babanın hikâyesinin anlatıldığı Hindistan yapımı "Dangal" filmi, Türkiye'de de boks antrenörü Osman Bozkurt ve şampiyon kızları ile gerçeğe dönüştü. Doğacak erkek çocuğunu boksör yapma hayali kuran baba Osman Bozkurt, öğrenenlerin aklına "Dangal" filminin geldiği hikâyede fikrini kızlarıyla uygulamaya geçirdi. Bozkurt, filmin bazı yerlerini ağlayarak izlediklerini söylerken, Bozkurt'un kızı Latife Bozkurt, "Dangal filmi bana pes etmemeyi öğretti" dedi.

Haber 10-03-24 17:26

Ahmet Kaya filminin yönetmeni Kudret Sabancı isyan etti: Tekelci hatta baskıcı...

16 Kasım 2000'de vefat eden Ahmet Kaya'nın hayatını konu alan “Son Şarkı - Ahmet’in Türküsü” filmini yöneten Kudret Sabancı sanatçının ailesinin gösterdiği tepkiye isyan etti. Kaya, “Tarihsel ve somut olaylar üzerinde hiç kimsenin telif hakkı söz konusu değildir” ifadelerini kullandı.

Magazin 06-03-24 09:29

Gurbetçi Şaban filminin Bahar'ı Müge Akyamaç yıllara meydan okuyor! Son hali görenleri şaşırttı

Kemal Sunal'ın unutulmaz filmleri arasında yer alan Gurbetçi Şaban tekrarlarıyla yine izleyiciye keyifli anlar yaşatıyor. Kemal Sunal'la kamera karşısına geçen Müge Akyamaç'ın yıllar sonraki hali şaşırttı.

Magazin 05-03-24 17:09

İsmail Hacıoğlu yatırım amaçlı yurt dışından ev satın aldı! Fiyatı dudak uçuklattı

Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu son dönemde özel hayatıyla sık sık gündem oluyor. Oyuncu son olarak yurt dışında yatırım amaçlı aldığı ev ile gündeme geldi. UNESCO Dünya Kültür Mirası alanı olan tarihi Kotor kenti Kumbor Limanı’ndaki evlerin fiyatının yaklaşık 500 bin euro (17 milyon TL) olduğu öğrenildi.

Magazin 02-03-24 16:44

Bergen filmindeki 'adet' kelimesinin sansürlenmesini unutmadı! Farah Zeynep Abdullah yine sert çıktı

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve dobralığı ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Farah Zeynep Abdullah son olarak 'Bihter' filmi ile izleyicisinin karşısına çıkmış ve performansı ile tam not almıştı. Daha önce de 'Bergen' filminde rol alan ünlü isim bu filmin yeniden TV'de yayınlanacak olması ile ilgili bir paylaşım yaptı ve 'adet' kelimesine uygulanan sansürü unutmadı.

Magazin 02-03-24 07:56

Eski eşiyle aşk tazeledi! İsmail Hacıoğlu ile Duygu Kaya Kumarki'nin sarmaş dolaş halleri sosyal medyayı salladı

Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu son dönemde özel hayatıyla gündemde. Eski eşi Duygu Kaya Kumarki ile yeniden bir araya gelen İsmail Hacıoğlu eski eşiyle resmen aşk tazeledi. Kumarki'nin doğum gününü kutlayan ünlü çiftin sarmaş dolaş halleri sosyal medyayı salladı.

Magazin 23-02-24 11:12

Başrollerini Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu'nun üstlendiği 'Eflatun' filminin vizyon tarihi kesinleşti... Afişi beğeni topladı

Başrollerini Kerem Bürsin ve İrem Helvacıoğlu'nun paylaştığı "Eflatun" filmi için geri sayım başladı. Görme engelli bir kadın ve onun sesine aşık olduğu bir erkeğin hikayesini anlatan Eflatun filminin 22 Mart 2024 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

Trend 22-02-24 15:41