Beyaz Pantolon Haberleri

Turkuaz renkli Salda'da kirlilik alarmı! Beyaz adacıklar gitgide kararıyor... Dünya mirası için büyük tehlike!

Türkiye Tabiatını Koruma Derneği (TTKD) Bilim Danışmanı Dr. Erol Kesici, Salda Gölü'nde beyaz adacıklar ve kumulları oluşturan hidromanyezit oluşumların gölde en çok oluştuğu kesimlerde su çekilmeleri yaşandığını açıkladı. Dr. Kesici, “Hidromanyezit oluşumlarının düzensiz ve gerçekleşemez olması ve bunun sonucunda beyaz adacıkların oluşamaması, kararması belirlenmiştir" dedi.

Haber 2024-07-26 11:43:55

A101'e Crocs ve Birkenstock terlikler geliyor! İşte 25 Temmuz 2024 A101 Aldın Aldın Kataloğu

Kamp tatili planlayanlar, beyaz eşyalarını yenilemek isteyenler, uygun fiyatlı gıda ve hijyen ürünleri arayışında olanlar, kısacası ihtiyaç listesindeki eksikleri gidermek için bütçe dostu alışverişin yollarını arayanlar buraya! A101'in 25 Temmuz 2024 Perşembe tarihli 101 Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. A101 kampanyalarını heyecanla bekleyen alışveriş tutkunlarını sevindiren A101 alışveriş broşürünü merak ediyorsanız, detaylar içeriğimizde...

Haber 2024-07-24 16:47:50

Düğünü uzun süre konuşulmuştu! Ebru Gündeş boşanıyor mu? Pınar Eliçe'den bomba iddia

Ebru Gündeş kendisinden 12 yaş küçük Murat Osman Özdemir ile evlenmesiyle uzun süre magazin manşetlerinde kaldı. Dubai'de evlenen çiftin birlikteliğinin ardından yasak aşk iddiaları gündeme geldi. İddiaların ardı arkası kesilmezken bir iddia da Beyaz Magazin yorumcusu Pınar Eliçe'den geldi. Eliçe, Gündeş'in boşanma davası açacağını söyledi.

Magazin 2024-07-24 15:51:43

Türkiye'yi kahreden kazadaki zik zak bilmecesi çözüldü! Adana'da bir aile yok olmuştu: Bunlardan biri yapılsa hayatta ölmezlerdi

Türkiye, Adana'da baraj gölüne uçarak yok olan 4 kişili ailenin yaptığı kazayı konuşuyor. Kahreden kazanın görüntülerinde aracın bir anda zik zak yapmaya başlaması dikkat çekmişti. Trafik uzmanları zik zakın nedenini açıkladı. Ayrıca "Bunlardan bir tanesi yapılsaydı belki bu beyaz araç bu kazayı yaşamayacaktı" denerek kazanın gerçekleşmesine yol açan etkenler sıralandı. Bariyer sistemi, sollama ihlalleri gibi vurgulanan detaylar dikkat çekti.

Haber 2024-07-23 13:49:30

Diğer Haber Etiketleri

Salda Gölü a101 a101 aktuel urunler a101 aktüel a101 aktüel katalog a101 aktüel ürünler katalogu a101 alışveriş a101 bim aktüel ürünler kataloğu a101 bu hafta a101 bugün a101 elektrikli bisiklet a101 hafta sonu a101 hafta sonu indirimi a101 haftanın yıldızları a101 kampanya doğru Ebru Gündeş Pınar Eliçe Adana baraj gölü Seyhan trafik kazası dolma tarifi 5 yaş Ev hanımı ilik Düzce hobi Armağan Çağlayan Nur Viral Joe Biden sosyal medya dondurma tarifi dondurma çikolata Adidas adidas ayakkabı adidas ayakkabı erkek adidas ayakkabı kadın adidas beyaz ayakkabı adidas beyaz spor ayakkabı Oyuncu Pelin Akil Donald Trump suikast erçel ünlüler kot pantolon kot pantolon erkek erkek kot pantolon tişört erkek erkek tişört modelleri tommy hilfiger tişört avva tişört tiktok sakız damla sakızı ABD Amerika Birleşik Devletleri metro Ankara Kızılay kaza a milli futbol takımı a milli takım türkiye’den Berlin Almanya Türkiye rishi sunak OnlyFans Acun Ilıcalı Esra Ezmeci Şeyma Subaşı ele Nesrin Cavadzade Stephen King maymun Pelin Hürman mon mor temizlik çamaşır deterjanı düğün gelinlik Rusya saldırı kilise evlilik Avrupa maç, oynanacak yayınlanacak Gürcistan TRT 1 dortmund türk taraftar euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası da, tff Bursaspor Teknik Direktör son dakika istedi biden Beyaz Saray fenerbahçe Aziz Yıldırım Ali Koç seçim kamu İşçi Hayatta Her Şey Var deneme ücret moda Modacı stil hakan akkaya Bülent Ersoy magazin Arto Söylemezsem Olmaz Bircan Bali Arzu Yanardağ Tuvana Türkay Hande Yener Pendik çöp rekabet kurulu soruşturma

Bulgurlu biber dolması tarifi: Bulgurlu biber dolması nasıl yapılır?

Özellikle yaz mevsiminin eşsiz lezzetlerinden biri olan zeytinyağlı biber dolması hem yapımı kolay hem de doyurucu lezzetlerden biridir. Sadece beyaz pirinç ile değil bulgur ile de yapılabilir. İşte bulgurlu biber dolması tarifi!

Yemek 22-07-24 23:54

Hobilerini mesleğe dönüştürdüler! 'Siparişlere yetişemez hale geldik' Pandemiyi fırsata çevirdiler, talep yağıyor

Düzce'de Halk Eğitim Merkezi'nde öğrendikleri filografi sanatını Kovid-19 salgını döneminde evlerinde hobi amaçlı sürdüren ev hanımı Emine Sarıkaya ve Dilek Beyaz, devlet desteğiyle Kadın Emeği Merkezi'nde açtıkları atölyede talepleri yetiştirmeye çalışıyor. Siparişlere yetişemez hale geldiklerini söyleyen kadınlar, "3 yıl içerisinde Türkiye'deki illerin yüzde 60'lık kısmına ürünlerimizi yolladık" dedi.

Kadin 22-07-24 11:44

Nur Viral 'en unutamadığım itiraf' diyerek anlattı! 'Kocamın ikiziyle yattım...' Armağan Çağlayan kendini tutamadı

Hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Nur Viral, Armağan Çağlayan'ın YouTube programına konuk oldu. Hayatta Her Şey Var programıyla ilgili konuşan Viral 'en unutamadığım itiraf' diyerek anlattıklarıyla ağızları açık bıraktı. Armağan Çağlayan da duydukları karşısında kendini tutamadı.

Magazin 20-07-24 15:29

Dünya yine Joe Biden'ı konuşuyor! Bu sefer de karısını karıştırdı... Başka bir kadını öpmek üzereyken eşi son anda müdahale etti

ABD Başkanı Joe Biden'ın ortaya çıkan yeni bir görüntüsü sosyal medyada çok konuşuldu. Videoda Biden'in eşi Jill Biden zannettiği bir kadını öpmek üzereyken First Lady'nin araya girerek onu uyardığı anlar yer aldı. Sosyal medya kullanıcıları tarafından yorum yağmuruna tutulan görüntülere dair henüz Beyaz Saray'dan bir açıklama yapılmadı.

Trend 19-07-24 11:02

Evde beyaz çikolatalı dondurma tarifi: Evde beyaz çikolatalı dondurma nasıl yapılır?

Hem çikolata hem dondurma sevenler bu tarifi çok sevecek! Evde beyaz çikolatalı dondurma tarifinin yapımı kolay bir o kadar da lezzetli. Bu tarifi hazırlayarak sıcak yaz günlerinde ferahlamakla kalmayacak damakları enfes bir lezzetle de buluşturmuş olacaksınız.

Yemek 18-07-24 05:02

Fiyatı 1462 TL'ye düştü! Adidas'ın GameCourt 2 modeli Prime Day'e özel indirimde

Spor ayakkabı kategorisinde çok satanlar listesinde zirvede yer alan Adidas'ın GameCourt 2 modeli, Prime Day kapsamında indirimli fiyatıyla sizleri bekliyor. 750 TL'lik indirimiyle öne çıkan ayakkabı yaz aylarında hem rahatlık hem de tarz arayanların ilk tercihi. Siz de beyaz bir spor ayakkabı arayışındaysanız bu fırsatı kaçırmamalısınız. İşte detaylar!

Haber 16-07-24 10:27

Pelin Akil paylaşmaya doyamadı! Her renkten bikiniyle poz verdi! Eşin kıskanmıyor mu?

Bir süredir boşanma haberleriyle gündemde olan Anıl Altan-Pelin Akil çifti, Yunanistan'da tatil yapıyor. Güzel oyuncu tatilden karelerini paylaşmaya doymadı. Akil'in beyaz bikinili pozlarına yorum yağdı.

Magazin 16-07-24 06:58

SON DAKİKA | Donald Trump'a suikast girişimi! Mitingde konuşma yaptığı sırada açılan ateşle yaralandı! Beyaz Saray'dan ilk açıklama

Son dakika haberi: ABD'de başkan adayı Donald Trump'a, Pensilvanya eyaletindeki mitingi sırasında suikast girişiminde bulunuldu. Açılan ateşle ardından yere düşen Trump'ın korumaları etrafını sardı. Kulağından yaralanan Trump'ın sağ yanağından kanlar aktığı görüldü. Trump'ın yerel bir tıbbi tesiste kontrol altında olduğu açıklandı. Saldırganın ve olay yerinde bulunan bir kişinin öldüğü bildirildi. Diğer yandan ise Beyaz Saray'dan da ilk açıklama geldi.

Haber 14-07-24 01:29

Sezon modası beyaz tişört ve jean hangi ünlülerin tercihi? Kim nasıl kombinlemiş, sizin için inceledik

Beyaz tişört ve jean, her gardırobun kurtarıcı ikilisi! İster rahat bir hafta sonu gezmesi, ister hızlıca dışarı çıkmak zorunda olduğunuz bir an olsun, bu ikili her zaman kurtarıcınız. Yerli ünlülerden birçok isim de beyaz tişört ve jean ile çabasız bir görünüm yakalıyor. Peki, ünlü isimler bu klasiği nasıl yorumluyor? Gelin, hangi ünlü bu parçaları nasıl kombinlemiş, hangi parçaları tercih etmiş ve siz de çabasız bir şekilde nasıl şık görünebilirsiniz? İşte detaylar.

Magazin 11-07-24 15:38

TikTok bu paylaşımı konuşuyor! 32 milyon izlendi... Kimse nedenini anlayamadı: Sürekli karşıma neden çıkıyor?

TikTok'un en yeni trendi 'it girl (o kız)' sosyal medyayı kasıp kavurmaya devam ediyor. Beyaz üst ve kot şortla dans videosu çeken Faith Marie isimli kullanıcı kısa sürede 32 milyon izlenmeye ulaştı. TikTok kullanıcılarının büyük bir bölümü milyonlarca izlenmeye ulaşan gönderiye "Olay ne? Neden bu kadar izlendi?" yorumunu yaptı.

Trend 11-07-24 13:50

Sakız çiğnemenin faydaları nelerdir? Sakız çiğnemek neye iyi gelir?

Bazı ağaçların, en çok da aynı isimli olan sakız ağacının kabuk kısımlarından sızan, ağızda çiğnendiği zaman yumuşayan, çoğu zaman hoş bir kokusu olan ve beyaz renkte olan reçinesi sakız olarak da adlandırılır. Şekerli ya da şekersiz formları da marketlerde satılan sakız aslında bilinen ve bilinmeyen birçok farklı konuda faydalıdır.

Haber 11-07-24 04:19

ABD basını ortaya çıkardı! Parkinson uzmanı bir doktor Beyaz Saray'ı 8 ayda 8 kez ziyaret etti

ABD’de, Başkan Joe Biden’ın yaşından kaynaklı sağlık durumu nedeniyle başkanlık yarışından çekilmesi tartışmaları sürerken, Parkinson hastalığı uzmanı bir doktorun Beyaz Saray’ı 8 ayda 8 kez ziyaret ettiği ortaya çıktı. 81 yaşındaki Biden, rakibi Trump ile çıktığı canlı yayında yaşı konusunda duyulan kaygıları giderecek performans sergileyememiş, program sonrası yoğun eleştirilere maruz kalmıştı.

Haber 08-07-24 21:35

Bu işte bir terslik var! Metro istasyonunun girişine otomobil uçtu!

Ankara Kızılay'da beyaz bir otomobil kontrolden çıkarak metro istasyonunun girişine uçtu. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri çok geçmeden intikal etti.

Haber 07-07-24 17:50

Berlin'e akın! Hollanda maçı için Türkiye'den 25 uçak seferi... Her yer kırmızı-beyaz

A Milli Takımımızın bugün Hollanda ile yapacağı tarihi mücadele öncesi Türkler adeta Berlin'e akın ediyor. Berlin Olimpiyat Stadyumunda oynanacak mücadele için maç saatine kadar Berlin Brandenburg Havalimanı'na rekor sayıda sefer düzenleneceği öğrenildi.

Spor 06-07-24 12:01

OnlyFans modelinin arkasında sırasını bekledi: İngiliz Başbakan Sunak'ın o görüntüleri tüm dünyada gündem oldu!

İngiltere'de yayınlanan This Morning isimli programa, vücudundaki dövmelerle ünlenen OnlyFans içerik üreticisi Becky Holt davet edildi. Holt yayına sadece beyaz bir bikiniyle katılırken, programda İngiltere Başbakanı Rishi Sunak'ın da yer alması ve Holt'un konuşması esnasında arkada sırasını beklerken kaydedilen görüntüleri tüm dünya çapında gündem oldu.

Haber 04-07-24 09:52

ABD medyasından çarpıcı iddia! 'Biden adaylıktan çekilebilir'

Donald Trump ile canlı yayında bir araya gelen ABD Başkanı Joe Biden'ın sergilediği zayıf performans tartışılmaya devam ediliyor. Gazeteci Hüseyin Günay, ABD medyasının bir gündem olacak iddiasını paylaştı. Bu iddiaya göre Biden yarıştan çekilebilir. İddialarla ilgili Beyaz Saray'dan açıklama geldi.

Manşet 03-07-24 18:35

Acun Ilıcalı sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın doğum gününü kutladı! Fotoğrafı görenler o detaya takıldı

Hem özel hayatı hem de yaptığı programlarla adından söz ettiren Acun Ilıcalı, sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın doğum gününü kutladı. Paylaşımda Ilıcalı'nın sözlerinden ziyade beyaz gömleği olay oldu.

Magazin 03-07-24 06:56

Kocasına çıplak fotoğraf attı, aldığı yanıtla neye uğradığını şaşırdı! Hemen Esra Ezmeci'ye mesaj atıp sordu

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan 'Yeni Baştan' programı ile izleyicinin karşısına çıkan Esra Ezmeci sosyal medya üzerinden de kendisine gelen soruları yanıtlamaya devam ediyor. İlişkiler üzerinden tavsiyeler veren Ezmeci'ye gelen bir soru ağızları açık bıraktı...

Magazin 03-07-24 06:48

Şeyma Subaşı beyaz elbisesini giyip kamerayı yakınlaştırdı! Sosyal medyayı salladı

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, katıldığı bir davette giydiği iç gösteren beyaz elbisesiyle dikkatleri üzerine çekti. Subaşı'nın detayları göstermek için kamerayı yaklaştırmasına yorumlar gecikmedi.

Magazin 01-07-24 10:38

Hem saati hem de beyaz bikinisi olay... Nesrin Cavadzade'ye bir bakan bir da daha baktı

Son günlerde sezonun yorgunluğunu tatilde atan Nesrin Cavadzade Göcek’te konakladığı otelin iskelesinde görüntülendi. Güzel oyuncunun iddialı beyaz bikinisine bir bakan bir daha baktı.

Magazin 30-06-24 07:01

Stephen King uyarlaması The Monkey filminin vizyon tarihi kesinleşti! Merakla bekleniyordu

Stephen King'in 1980 tarihli öyküsü "The Monkey" beyaz perdede seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Osgood Perkins'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin vizyon tarihi ise 21 Şubat 2025 olarak açıklandı.

Trend 27-06-24 15:25

Canlı yayındaki itiraf ağızları açık bıraktı... 'Karım her gece başım ağrıyor diyor' deyince Nur Viral kendini tutamadı

Hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Nur Viral'in programında işlenen konular ve programdaki itiraflar sık sık sosyal medyada gündem oluyor. Aile Terapisti Fatih Reşit Civelekoğlu'nun konuk olduğu programa gelen bir itiraf ağızları açık bıraktı. Nur Viral ise duydukları karşısında kendini tutamadı.

Magazin 27-06-24 14:45

'Donat' Pelin Esra Ezmeci'de ortaya çıktı! Akıllara durgunluk veren açıklamalar: Ben karımı istiyorum diyerek arıyorlar...

Beyaz TV'nin YouTube kanalında yayınlanan 'Her Açıdan' programında 'Cin çıkarma seansı' yaparak sosyal medyada gündem olan ve kendisini 'Metafizik Uzmanı' olarak tanıtan Pelin Hürman şimdi de Esra Ezmeci'nin programında ortaya çıktı. Açıklamaları ise yine gündem oldu.

Magazin 26-06-24 10:33

Evde hazırlanan leke çıkarıcı karışımı! Beyazlar üzerinde sihir gibi etki ediyor

Günlük yaşamın koşturmacası içinde beyaz kıyafetlerde ve kumaşlarda lekelerin oluşması kaçınılmaz. Leke çıkarı ürünler hem pahalı olabilir hem de kimyasal içeriğiyle giysilere zarar verebilir. Evde kolayca hazırlayabileceğiniz doğal leke çıkarıcı karışımı, beyazlar üzerinde sihirli bir etki yaratıyor. Yapımı oldukça kolay olan bu karışım ile inatçı lekelerden kurtulabilirsiniz.

Kadin 25-06-24 09:27

Doğuştan zihinsel engelli Tuğçe için damatsız düğün

Balıkesir'de zihinsel engelli 33 yaşındaki Tuğçe Dilmaç, merhum babasının en büyük arzusunu yerine getirip beyaz gelinlik giyerek, aile üyelerinin kendisi için hazırladığı temsili düğünde eğlendi.

Yurthaber 24-06-24 12:50

Rusya'da peş peşe saldırılar: Önce polislere sonra ise kilise ve sinagoga saldırdılar! Ölü ve yaralılar var

Rusya'nın Dağıstan bölgesinde peş peşe silahlı saldırılar gerçekleşti. Önce bir polis noktasını hedef alan şahıslar ardından sinagog ve kiliseye saldırdı. Olaylarda 7'si polis 9 kişi hayatını kaybederken 25 kişinin ise yaralandığı öğrenildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde bir sinagogun da ateşe verildiği görüldü. Saldırganların saldırı sonrası beyaz bir arabayla kaçtığı öğrenilirken, Rus yetkililerin olay sonrası kriz masası oluşturduğu ifade edildi.

Haber 23-06-24 20:08

Maliyetler uçuşa geçti: Evlenecek çiftlere kötü haber! Düğün, beyaz eşya, mobilya derken 1 milyon TL'yi buluyor!

Evlenecek çiftleri üzecek haber... Düğün sezonunun açıldı ama yüksek enflasyon nedeniyle maliyetler uçuşa geçti. Geçen yıla oranla düğün yapmanın maliyeti neredeyse iki katına çıktı. Düğün salonundan gelinliğe, beyaz eşyadan mobilyaya düğün masrafları 1 milyon TL'yi buldu.

Finans 23-06-24 12:12

Almanya'daki Türkler milli maça hazır! Dortmund sokakları kırmızı-beyaz renge büründü, büyük coşku yaşanıyor…

Tüm Türkiye nefesini tuttu EURO 2024’teki bu akşam oynanacak ilk sınavımızı bekliyor. Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye bugün Gürcistan ile karşılaşacak. BVB Dortmund Stadı'ndaki maç öncesi Türk taraftarların coşkuyla karşılaşma saatini beklediği görüldü. Dortmund sokaklarından gelen görüntüler dikkat çekti. İşte o anlar…

Spor 18-06-24 15:44

Bursaspor yeni hocasını açıkladı! Yeşil-Beyazlılar Pablo Batalla ile el sıkıştı

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Bursaspor'dan yapılan açıklamada teknik direktörlük görevine efsane oyuncusu Pablo Martin Batalla'yı getirildiğini açıkladı. İşte detaylar...

Spor 17-06-24 19:52

Salda Gölü'nde tepki çeken görüntü! Kanserojen içerikli, göl tehlike altında'

Salda Gölü'ne yapılan asfalt yol tepki çekti. Türkiye Tabiatını Koruma Derneği (TTKD) bilim danışmanı Dr. Erol Kesici,, asfaltın kanserojen içerikli olduğunu, yağışlarla birlikte göldeki kumullara beyaz rengi veren canlılığı öldüreceğini söyledi. "Diğer kaplama türlerine daha uzun ömürlü çimento betonundan yol kaplamaları yapılmalıydı" diyen Kesici, "Salda Gölü'nün değeri parayla ölçülemeyecek kadar büyüktür" açıklamasını yaptı.

Haber 17-06-24 16:51

Genç kadının itirafı ağızları açık bıraktı! Nur Viral ne diyeceğini bilemedi! 'Kocamın her gün başı ağrıyor'

Hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Nur Viral'in programında işlenen konular ve programdaki itiraflar sık sık sosyal medyanın gündemine oturuyor. Programa bu defa genç bir kadının kocası ile ilgili itirafı damga vurdu. Nur Viral bu anlarda ne diyeceğini bilemedi.

Magazin 15-06-24 13:18

'Senden şarkıcı olmaz sözleri çıldırttı!' Çekilen klibi beğenmedi yönetmenle canlı yayında yüzleşti! Esra Ezmeci bile ne diyeceğini şaşırdı

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programı konukları ve işlediği konularla sık sık gündeme geliyor. Programa bu defa şarkıcı olma hayalleri kuran çöp toplayıcısı Ebru Hanım damga vurdu. Ebru Hanım yönetmenden şikayetçi oldu ve parasını geri alabilmek için Ezmeci'den yardım istedi. Programdaki o anlar kısa sürede gündem oldu.

Magazin 12-06-24 11:41

Biden herkesi şaşırttı! Etkinlikte dondu kaldı

ABD Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray’da “Juneteenth Ulusal Bağımsızlık Günü” kutlamaları çerçevesinde herkes dans ettiği sırada bir dakikadan uzun bir süre hareketsiz şekilde durdu.

Haber 12-06-24 00:01

Fenerbahçe seçiminde yüzlerce oy iptal edildi! Aziz Yıldırım ve Ali Koç itiraz etti ama kabul edilmedi...

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda sarı ve beyaz renkteki Başkanlık ve Yönetim Kurulu pusulalarının beyaz renkli zarfa konulması gerekirken, Sicil Kurulu seçimi için olan sarı zarfa da atılması sonucu birçok oyun iptal olma olasılığı söz konusu gündeme geldi. Yapılan itirazlar kabul edilmedi ve bu oylar iptal edildi.

Spor 09-06-24 18:16

Beyaz yaka ve mavi yaka nedir, kime denir? Beyaz yaka mavi yaka farkı

Çalışan kişiler, çalıştıkları sektörlere, devlete ait bir kamu kurumunda, özel girişim bir firmada ya da almış oldukları görevlere göre farklı şekilde sınıflandırılabilirler. Çok sık kullanılan mavi yaka ve beyaz yaka ifadeleri de bu sınıflandırmanın bir sonucu olarak ortaya çıkmıştır.

Haber 08-06-24 00:19

'Karım evi temizlerken saf alkol kullanıyor' dedi! Pendik Müftüsü Musa Bilgiç ne diyeceğini bilemedi... Nur Viral'de bomba anlar

Hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Nur Viral'in programında işlenen konular ve programdaki itiraflar sık sık sosyal medyanın gündemine oturuyor. Programa bu defa bir izleyicinin itirafı damga vurdu. Pendik Müftüsü Musa Bilgiç o soru karşısında ne diyeceğini bilemedi...

Magazin 07-06-24 15:20

Evleneceklere kötü haber: Bu da oldu, artık denemesi bile ücretli!

Dünya evine girmenin maliyeti bu yıl katlandıkça katlandı. Takıydı, beyaz eşyaydı, mobilyaydı, düğün salonuydu derken bu da oldu. Masraflara bir kalem daha eklendi. Gelin adaylarına kötü haber. Ankara'da gelinlik denemek artık ücretli... Ankara Terziler ve Konfeksiyoncular Odası gelin adaylarının yanında merak nedeniyle de gelinliklerin denendiğini ve gelinliklerde deforme oluşturulduğu iddia edildi.

Finans 07-06-24 14:26

Ünlü modacı Hakan Akkaya davet tarzıyla dillere düştü! 'Sünnetimden kalma bir etek'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen İşte Benim Stilim yarışmasında jüri üyeliği yapan modacı Hakan Akkaya şimdilerde açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Akkaya son olarak katıldığı bir davette tarzıyla dikkat çekti. Ünlü ismin pantolon üzeri etek kombini adete dillere düştü.

Magazin 07-06-24 08:22

Bülent Ersoy Arto'nun yüzüne karşı ağzına geleni söyledi! Sinirlerine hakim olamadı: 'Seni hiç sevmiyorum, yalancısınız'

Beyaz Tv'nin sevilen magazin programı Söylemezsem Olmaz yine gündeme bomba gibi düştü. Programın yorumcularından Arto, Bülent Ersoy'un menajeri Haluk Şentürk hakkında konuşunca Diva dayanamayıp yayına bağlandı. Ersoy, Arto'ya, "Ben ortalığı ayağı kaldırırım. Dikkat edin. Siz yalancısınız, yalancı" diyerek bağırdı. O anlar kısa sürede gündem oldu...

Magazin 06-06-24 15:39

O gitti yerine Bircan Bali geldi... Söylemezsem Olmaz'dan ayrılan Yağmur Çevik açtı ağzını yumdu gözünü

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında kaos hiç bitmiyor. Sunucu koltuğunda Yağmur Çevik, Hande Sarıoğlu ve Arto'nun oturduğu programda beklenmedik bir değişiklik yaşandı. Yağmur Çevik programdan ayrıldı yerine ise programın sivri dilli yorumcusu Bircan Bali geri geldi. Bu ayrılığın ardından Çevik açtı ağzını yumdu gözünü...

Magazin 05-06-24 12:30

Uzun zamandır ortalarda yoktu! Arzu Yanardağ'ın yeni adresi belli oldu

Son olarak 'Hayatımız Roman' filmi ile izleyicisinin karşısına çıkan Arzu Yanardağ uzun zamandır ortalarda görünmüyordu. Beyaz perde ve dizi filmlerin ünlü ismi Arzu Yanardağ'ın yeni adresi belli oldu.

Magazin 01-06-24 15:36

Karanlıktan Kaçış filminin galasına tülden elbisesiyle katıldı! Seçimiyle gecenin yıldızı oldu

'Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi' dizisinde 'Victoria' karakterine hayat veren Tuvana Türkay, başrolünde yer aldığı Karanlıktan Kaçış filminin galasında beyaz elbisesiyle boy gösterdi.

Kulis 31-05-24 14:56

Selen Görgüzel, Sıla derken şimdi de düşük bel modasına Hande Yener uydu! Sosyal medyanın diline düştü

Son dönemlerde şarkıcılar sahne tarzı olarak düşük bel pantolon tercih ediyor. Selen Görgüzel, Sıla derken bu kez de Hande Yener düşük bel pantolon modasına uydu. Yener'in sahne tarzı sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 31-05-24 10:18

Penik'te yaşanan vahşetin detayları ortaya çıktı! Beyaz kovanın boşaltıldığı çöp konteynerinde cesedin başı bulundu

Pendik'te geçtiğimiz günlerde çöp konteynerinde parçalara ayrılmış olarak cesedi bulunan 79 yaşındaki Nihat Salih ile ilgili soruşturmada gözaltına alınan şüpheli Bilal D. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelinin emniyetteki ifadesinde suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Beyaz kovanın boşaltıldığı çöp konteynerinde ise cesedin başının bulunduğu ortaya çıktı. Beyaz kova kriminal incelemeye gönderilirken, şüpheli Bilal D.'nin evinde de kan izleri arandı.

Haber 29-05-24 18:48

'Kocam tam sekiz kadınla...' diyerek itiraf etti! Nur Viral kendini tutamadı... Ağzına geleni saydı

Hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Nur Viral'in programında işlenen konular ve programdaki itiraflar sık sık sosyal medyanın gündemine düşüyor. Aile Terapisti ve Danışmanı Serhat Yabancı'nın konuk olduğu programa gelen bir itiraf ağızları açık bıraktı. Nur Viral duydukları karşısında kendini tutamadı...

Magazin 29-05-24 13:51