Kemal Kaya Haberleri

'Sevgilisi kızı Zehra'dan küçük!' Kaya Çilingiroğlu’nun yeni aşkı tanıdık çıktı

Hülya Avşar'ı aldattığını ağzından kaçırmasıyla hafızalarda yer edinen Kaya Çilingiroğlu iddialara göre Mehmet Ali Erbil ile kısa süreli aşk yaşayan 22 yaşındaki oyuncuyla birlikte. İddialara göre; Nevide Çiçek Zehra Çilingiroğlu'dan küçük.

Magazin 2024-06-11 13:31:46

Hasan Can Kaya'da anlatılan hikaye ağızları açık bıraktı! Çıplak fotoğrafını atan kadına o da fotoğraf gönderdi sonrası bomba...

Hasan Can Kaya Konuşanlar sezon finalini bomba gibi konuklarla kapattı. Programa gelen genç bir isim başına gelen olayı anlattı. Uygulamadan tanıştığı kıza çıplak fotoğraf atan Miran'ın başına gelmeyen kalmadı.

Magazin 2024-06-10 13:30:58

İstanbul'u terk edip İzmir'e taşınmıştı! Gizem Karaca'nın Mykonos pozları sosyal medyayı salladı: Fiziği çok güzel

Gizem Karaca Safir dizisinde hayat verdiği Güneş karakteriyle adından söz ettirmişti. Kemal Ekmekçi ile evlendikten sonra İzmir'e yerleşen oyuncu bu kez tatil pozları ile gündeme geldi. Mykonos'a tatile giden ünlü ismin paylaşımına hayranlarından beğeni geldi.

Magazin 2024-06-10 09:42:25

Nagihan Maddi olarak ihtiyacı var demişti! Mustafa Kemal lüks otomobilini paylaşınca gündem oldu

Survivor All Star'da ani çıkışlarıyla dikkat çeken Mustafa Kemal bir kavga sonrası yarışmayı terk edince Nagihan "Mustafa Kemal'in maddi olarak ihtiyacı var" demişti. Ancak eski yarışmacı otomobilini paylaşınca yorumlar gecikmedi.

Magazin 2024-06-10 07:20:48

Konuşanlar ekibinden Hakan ve Efe'nin ismini saydı... Konuğun sözleri herkesi şaşırtırken Hasan Can Kaya ne diyeceğini bilemedi! Çıplaklar plajına...

Hasan Can Kaya'nın sunuculuğunu yaptığı Konuşanlar programının her sahnesi sosyal medyada gündem oluyor. Son olarak programa katılan bir konuğun açıklamaları herkesi şaşırttı. Konuşanlar ekibinden Hakan ve Efe'nin ismini sayan konuk onlarla çıplaklar plajına gitmek istediğini söyledi. Konuğun sözleri karşısında Kaya, ne diyeceğini bilemedi.

Magazin 08-06-24 15:19

15 yıl sonra takipleştiler… Hazal Kaya, Beren Saat sorusuna böyle yanıt verdi! Tavırları dikkat çekti

Yayınlandığı dönemde fırtınalar estiren ve tekrar bölümleriyle hâlâ çok konuşulan Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Nihal karakteri ile hafızalara kazınan Hazal Kaya dizideki rol arkadaşı Beren Saat ile 15 yıl sonra sosyal medyada takipleşti. Kaya bunun sebebi sorulduğunda ise verdiği yanıtla gündem oldu.

Magazin 08-06-24 11:29

Akşener’in Beştepe ziyaretine bir yorum da Kılıçdaroğlu’ndan geldi: 'Erdoğan’ın talebi üzerine görüştüyse güce teslim olmuştur'

Meral Akşener ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasındaki görüşmeye ilişkin bir açıklama da Kemal Kılıçdaroğlu’ndan geldi. Kılıçdaroğlu, görüşmeye ilişkin gündem yaratacak ifadeler kullanırken “Eğer, Erdoğan’ın talebi üzerine Sayın Akşener bu görüşmeyi yaptıysa, bu Erdoğan’ın gücüne teslim olmak demektir” ifadelerini kullandı. İşte Kılıçdaroğlu’nun yaptığı açıklamanın detayları…

Haber 08-06-24 08:29

Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel, Adana'da nikah şahidi oldu

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer'in oğlunun düğününe katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu nikah şahidi oldu.

Haber 07-06-24 22:23

Kiraladığı evden salondan gelen seslere uyandı! Tanımadığı iki adamı karşısında gördü... Senin burada ne işin var?

TikTok'tan 'kaya.summer' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın 700 binden fazla izlenmeye ulaşan gönderisinde tatil için kiraladığı evin başka bir kişiye daha kiralandığı oldukça ilginç bir şekilde öğrendiğini anlattı. Sabahın erken saatlerinde salondan gelen seslerle uyandığını dile getiren Kaya, "Oturma odasında daha önce hiç görmediğim iki yabancı adam vardı. Bize 'Senin burada ne işin var?' diye bağırdılar" dedi.

Trend 07-06-24 13:19

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan stadyum açıklaması: Üzerinde 'Mustafa Kemal Atatürk' yazacak

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, hafta sonu yapılacak olan olağan genel kurul öncesi İstanbul'da kongre üyeleriyle bir araya geldi. Başkan adayı Aziz Yıldırım'ı eleştiren Koç, "Son söylemleri kabul edilebilir değil" dedi. Fenerbahçe tarihinin rüya takımını kuracaklarını ifade eden Ali Koç, stadyumla ilgili projesini açıklayarak "Seçimi kazandığımız taktirde önümüzdeki sezon stadımızın üzeri görseldeki gibi olacak. Üzerinde 'Mustafa Kemal Atatürk' yazacak" dedi.

Spor 06-06-24 21:32

Eski FBI ajanı sevgilisi Erdal Kaya'dan sessiz sedasız ayrılmıştı! Yasemin Kay Allen ayrılık sebebi sorulunca...

Demet Evgar'ın başrolünde yer aldığı Bahar dizisine 'Dora' karakteri ile dahil olan Yasemin Allen son dönemde özel hayatıyla gündemde. Eski bir FBI çalışanı olan Erdal Kaya ile aşk yaşayan ünlü ismin aşkı kısa sürdü. Sevgilisinden sessiz sedasız ayrılan ünlü oyuncu ayrılık sebebi sorulunca çok gerildi.

Magazin 06-06-24 09:15

Ünlü modacı Kemal Doğulu hakim karşısına çıktı! Suçlamaları kabul etti... 'Tefeciler kafama silah dayadı'

Modacı Kemal Doğulu sosyal medya paylaşımlarıyla eski menajeri Tolga Ö.'ye hakaret ve tehdit iddiasıyla hakim karşısına çıktı. Suçlamaları kabul eden ve sözleri nedeniyle pişman olduğunu dile getiren Doğulu, "Onun yüzünden dükkanımı basan tefeciler kafama silah dayadı. Bir anlık sinirle söz konusu cümleleri yazdım" dedi.

Magazin 05-06-24 14:16

Aziz Yıldırım'ın listesinden ayrıldığını duyurdu! Seçimde Ali Koç'u destekleyeceğim

Fenerbahçe'de yapılacak seçimde Aziz Yıldırım'ın listesinde olan iş insanı Kemal Fatih Aslan, listeye bilgisi dışında yazıldığını söylerken, seçimde Ali Koç'u destekleyeceğini duyurdu. İşte detaylar...

Spor 04-06-24 17:33

Ödül gecesi tarzı dillere düştü... Özgü Kaya bu haliyle hiç beğenilmedi! 'Aerobik dersine gelmiş gibi'

Son olarak başrollerinde Reha Özcan, Berken Güven, Almida Ada ve Veda Yurtsever gibi isimlerin yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisinde hayat verdiği 'Türkan' karakteri ile adından söz ettiren Özgü Kaya bu defa ödül töreni tarzı ile gündem oldu. Kaya'nın ELLE Style Awards 2024 gecesindeki tarzı hiç beğenilmedi. Ünlü isim sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 04-06-24 09:55

Samsun'da düğün çıkışı dehşet saçmıştı! 4 kişi yaralayan sanığa ceza yağdı

Samsun'un Bafra ilçesinde düğün çıkışı husumetli olduğu kişiye ateş ederek 4 kişinin yaralanmasına neden olan Bülent Kaya, 3 kişiyi öldürmeye teşebbüsten 33 yıl, bir kişiyi de yaralamaktan 8 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 03-06-24 21:32

Dilan Polat ve Engin Polat'ın pembe oda talebi oldu mu? Avukatları soruyu duyunca... Sarılmalarına izin verilmedi

Bir süredir kara para aklama suçlamasıyla tutuklu bulunan Dilan Polat ve Engin Polat hakkındaki iddialar bitmiyor. Avukat Hüseyin Kaya katıldığı yayında müvekkillerinin pembe oda talebinin olup olmadığı sorusunu duyunca bakın ne dedi.

Kulis 03-06-24 09:01

Ay'ın o tarafında ne var? Çin'in ilgi çeken Çang'ı 6 görevi ve akıllara gelen birbirinden şaşırtıcı Ay'ın karanlık yüzü teorileri

Çin'in Ay'ın karanlık yüzünden (Ay'ın uzak yüzü) kaya ve toprak örnekleri toplamak amacıyla 3 Mayıs'ta uzaya gönderdiği "Çang'ı 6" keşif aracı, Ay'ın Güney Kutbu-Aitken Çanağı içindeki Apollo Çanağı'na başarıyla iniş yaptı. Bu önemli görev Ay'ın karanlık yüzünü keşfetme ve örnek toplama amacı taşıyor. Ancak, bu görev sadece bilim meraklılarıyla sınırlı kalmayıp, komplo teorisyenlerinin ilgisini de çekiyor. İlgi çeken görev, Ay'ın karanlık yüzüyle ilgili teorileri de akıllara getirmiş durumda.

Haber 02-06-24 12:17

5 yıl önce emekli oldu ama kopamadı! Sabah erkenden kalkıyor, tıraşını olup herkesten 2 saat önce geliyor: Çok sevdiğim için ayrılamıyorum bu bir aşk

Elazığ’da 70 yaşındaki matematik öğretmeni Mithat Yıldırım, 5 yıl önce emekli oldu. Adeta mesleğine aşık olan Mithat öğretmen, öğrencilerinden ve okulda kopamadı. Her gün sabah erkenden kalkarak tıraşını olan ve takım elbisesini giyen Yıldırım, herkesten 2 saat önce gelerek en son görev aldığı Mustafa Kemal Ortaokulu'nu açıyor. Yıldırım, öğrencilerini kapıda karşılıyor, okulun önünde öğretmenlerini gören öğrencilerin çoğu ise ona sarılmadan içeri girmiyor.

Haber 02-06-24 11:03

'Afrodit' Banu Alkan'ın aldatılma itirafı gündem oldu: Gelinliğim yapılırken...

Yeşilçam'ın Afrodit lakaplı efsane ismi Banu Alkan, iki yıldır aşk yaşadığı Kemal Yıldız'la sessiz sedasız evlendiğini açıklamıştı. Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Alkan, katıldığı bir programda özel hayatı ile yaptığı açıklamalarla çok konuşuldu. Alkan," Gelinliğim yapılırken aldatıldım" dedi.

Magazin 01-06-24 15:50

Aşk kısa sürdü... Yasemin Kay Allen ve eski FBI ajanı sevgilisi Erdal Kaya sessiz sedasız ayrıldı

Demet Evgar'ın başrolünde yer aldığı Bahar dizisine 'Dora' karakteri ile katılan Yasemin Allen son dönemde özel hayatıyla gündemdeydi. Eski bir FBI çalışanı olan Erdal Kaya ile aşk yaşayan ünlü ismin mutluluğu kısa sürdü. Allen'ın sürpriz birlikteliği sona erdi.

Magazin 01-06-24 09:27

1905 GSYİAD 24. Şampiyonluk Kutlaması, Galatasaray Adası'nda düzenlendi

Galatasaray'ın 24. Şampiyonluk Kutlaması, Galatasaray Ada’sında gerçekleşti. Şampiyonluk kutlamasında konuşan 1905 GSYİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kemal Sarıöz, "Değerli başkanımızın göreve geldiği günden itibaren dile getirdiği birlik ve beraberlik mesajı camiamızın başarısı ve yeni hedeflere ulaşması için çok mühimdir" ifadelerini kullandı.

Spor 31-05-24 18:24

Konuşanlar'da konuk arabaya sürttüğünü itiraf etti! Hasan Can Kaya neye uğradığını şaşırdı: Benim araba mı?

Hasan Can Kaya'nın sunuculuğunu yaptığı Konuşanlar programına katılan bir konuk otoparkta bir arabaya sürttüğünü söyledi. Markasını soran komedyen arabanın kendisine ait olduğunu anlayınca neye uğradığını şaşırdı. Kaya, geçtiğimiz günlerde kırmızı lüks arabası ile görüntülenmişti.

Kulis 31-05-24 12:10

İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya istifa etti

2023 Genel Seçimlerinde Antalya'dan milletvekili seçilen Aykut Kaya sosyal medyadan yaptığı paylaşımla İYİ Parti'den istifa ettiğini açıkladı. Kaya, mesajında bu kararı zor bir şekilde aldığını da belirtti.

Haber 31-05-24 11:14

SON DAKİKA | Siirt'te iki grup arasında silahlı çatışma! Vali olayların ortasında kaldı, korumalar müdahale etti

Son dakika haberi: Siirt’te kent meydanında iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Siirt Valisi Kemal Kızılkaya çatışmanın ortasında kaldı. Valinin korumaları silahla çatışmaya müdahale etti. 2 kişinin yaralandığı olayla ilgili Vali Kemal Kızılkaya da bir açıklama yaptı.

Haber 30-05-24 17:44

Sokak ortasında bir kadın cinayeti daha! Ölüme böyle götürmüş...

İstanbul Beyoğlu'nda işe giden Başak Tekin, Özgür Kemal Akdemir tarafından yerde sürüklenerek sokak ortasında kafasından vurulup öldürüldü. Olay anı saniye saniye kayıt altına alınırken Akdemir sonrasında kendi kafasına da sıktı.

Haber 30-05-24 13:52

Seyhan Erdağ 'Assolistler gibisiniz' dedi! Ünlü komedyen Doğu Demirkol, Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya polemiğine dahil oldu!

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve stand up gösterileri ile adından söz ettirmeyi başaran ünlü komedyen Doğu Demirkol, Seyhan Erdağ'ın YouTube programına konuk oldu. Demirkol'a komedyenler arasındaki polemikler soruldu ve Cem Yılmaz ile Hasan Can Kaya polemiğine o da dahil oldu.

Kulis 30-05-24 12:37

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'hançer' yanıtı: 'O hançeri sen çok uzun yıllar tuttun'

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'hançer' yanıtı geldi. Kılıçdaroğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada "O hançeri sen çok uzun yıllar tuttun. Getirdin 15 Temmuz’da milletin sırtına sapladın" dedi.

Manşet 29-05-24 19:05

Üç Kız Kardeş'in yıldızı Özgü Kaya imaj tazeledi! Yeni hali çok beğenildi

Son olarak başrollerinde İclal Aydın ve Reha Özcan'ın yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisinde rol alan ünlü oyuncu Özgü Kaya başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle adından söz ettiriyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çeken Özgü Kaya şimdi de imaj değişikliğiyle gündem oldu. Kaya'nın yeni haline beğeni yağdı.

Magazin 29-05-24 08:26

Kemal Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş'ı ziyaret etti! Sözleri gündem oldu: 'Demirtaş dışarıda olsaydı...'

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Edirne'de eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada "Demirtaş dışarıda olsaydı sivil siyasetin önü çok daha rahat açılırdı ve ben eminim terör olayları da biterdi. O nedenle Sayın Demirtaş'ın içeride tutulmasını asla doğru bulmuyorum" dedi.

Haber 28-05-24 17:30

Kurultayın ardından ilk kez canlı yayına çıktı! Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'Meral Akşener' açıklaması! Bir gün uygun ortam olursa ilk sorum bu olacak

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Kurultayı'ndan aylar sonra ilk kez canlı yayında açıklamalar yaptı. Kurultaydaki 'Hançer' çıkışıyla ilgili konuşan Kılıçdaroğlu "Beraber yola çıktığınız arkadaşlar, birlikte mücadele ettiğiniz, kavga verdiğiniz ve 'İlla sen Cumhurbaşkanı adayı ol' diyen arkadaşlar dönüp tam tersini yaparlarsa ne dersiniz?" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu "Sayın Akşener'in hangi gerekçe ile masadan kalktığını, döndüğünü bilmiyorum. Bir gün uygun ortam olursa ilk sorum bu olacak" dedi.

Manşet 27-05-24 22:06

Yıllar önce Mehmet Ali Erbil'e konuk olmuştu! Hasan Can Kaya Tikli Ayhan'ı görünce dayanamadı! Arabayı duvara çarptım

Ah Kalbim programına yıllar önce katılan ve Mehmet Ali Erbil'in çok uğraşmasıyla hafızalara kazınan Tikli Ayhan yıllar sonra ortaya çıktı. Tikli Ayhan Hasan Can Kaya'ya konuk oldu o anlar gündem oldu.

Kulis 27-05-24 08:28

Feraye Tanyolaç ve Kaya Çilingiroğlu'nun oğlu büyüdü, liseden mezun oldu! Aile pozu

Kaya Çilingiroğlu'nun Feraye Tanyolaç ile evliliğinden Hüseyin Kaya adından bir oğlu olmuştu. Hüseyin Kaya büyüdü ve liseden mezun oldu. Feraye Tanyolaç ve Kaya Çilingiroğlu çocukları için bir araya geldi ve aile pozu dikkat çekti.

Kulis 26-05-24 07:51

Yer: Diyarbakır! Saldırıya uğrayan avukat silahla bacağından vurdu, İl Emniyet Müdürü olaya müdahale etti

Diyarbakır'da bir avukat, dini nikahla yaşadığı kadının kardeşi tarafından sokak ortasında saldırıya uğradı. Bunun üzerine avukat, saldırganı bacağından vurdu. Bu sırada olay yerinden geçen İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ve beraberindeki polis memurları olaya müdahale etti.

Haber 24-05-24 16:51

SON DAKİKA | MİT'ten Irak'ta nokta operasyon! PKK/KCK'lı teröristler etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Irak'ın kuzeyindeki Hakurk'ta Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) harekat bölgesine saldırı hazırlığındaki PKK/KCK'lı teröristler Nujiyan İsyan kod adlı Hadice Kaya ve Suriye vatandaşı Diljin Azadi kod adlı Heva Kivelçek'i etkisiz hale getirdi.

Haber 24-05-24 14:59

Hasan Can Kaya'nın sorusunu duyunca dayanamadı! Sevgilim özellikle regl dönemlerinde...

Hasan Can Kaya Konuşanlar fragmanını yayınladı. Fragmanda yer alan bir çift herkesi kırdı geçirdi. Genç çiftten Berk "Sevgilinin çılgın attığı senin içten içe yıkıldığın şey nedir?" sorusuna verdiği yanıtla herkesin önüne geçti.

Kulis 23-05-24 10:18

Tokatçı’nın Emine’si Nazan Saatçi son halini paylaştı! Pozları sosyal medyayı salladı: 18 yaşında gibi

Usta oyuncu Kemal Sunal'ın başrolünde oynadığı, 1983 yapımı Tokatçı filminde hayat verdiği Emine karakteriyle hafızalara kazınan Nazan Saatçi uzun süredir yaşamını ABD'de sürdürüyor. Adeta yıllara meydan okuyan oyuncu son halini paylaştı. Oyuncunun paylaşımına kısa süre içerisinde beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 22-05-24 16:47

Hasan Can Kaya ile Konuşanlar programına katılan konuk İbrahim Tatlıses ile olan anısını anlattı! Stüdyo gülme krizine girdi

Hasan Can Kaya'nın sunuculuğunu yaptığı Konuşanlar programı her sahnesiyle sosyal medyada gündem olmayı başarıyor. Programın son bölümü de çok konuşuldu. Programa katılan Özcan adındaki konuk İbrahim Tatlıses ile olan anısını anlattı. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Kulis 22-05-24 09:49

SON DAKİKA: Yunan ekibi Panathinaikos'ta skandal karar! Samet Akaydın'ı Atatürk paylaşımı nedeniyle kadro dışı bıraktılar... Yıldız isim Türkiye'ye dönüyor

Fenerbahçe'den Yunanistan ekiplerinden Panathinaikos'a kiralık olarak gönderilen Samet Akaydın, 19 Mayıs'ta yaptığı Mustafa Kemal Atatürk paylaşımı sonrası kadro dışı bırakıldı. İşte detaylar...

Spor 20-05-24 14:50

Bursa'da acı olay! Hava almak için çıktığı evinin balkonundan düşüp öldü

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, apartmanın 4'üncü katındaki evinin balkonuna hava almak için çıkan Selçuk Kaya dengesini kaybedip beton zemine düştü. 38 yaşındaki Kaya olay yerinde yaşamını yitirdi. 

Haber 20-05-24 01:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Erdoğan mesajında, "Siz gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanlarını bir kez daha saygıyla anıyorum." ifadelerini kullandı.

Haber 19-05-24 09:15

İstanbul'un çeşitli semtlerine Atatürk portreleri bırakılarak insanların tepkileri ölçüldü! Kameralara yansıyan görüntüler viral oldu

Sosyal medyadan paylaşılan bir sosyal deneye ait görüntüler kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti. Görüntülerde İstanbul'un çeşitli semtlerine Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün portreleri bırakıldı. Gizli çekimlerde insanların yere düşen portreyi gördüklerinde verdikleri tepkiler yer aldı. Vatandaşların Atatürk portresine olan hassasiyetleri alkış topladı.

Trend 18-05-24 14:59

19 Mayıs şiirleri: En güzel, kısa, duygusal 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı şiirleri

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının gelmesiyle birlikte heyecanı da hissedilmeye başlanır.19 Mayıs 1919'da Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun'a çıkmasıyla Kurtuluş Savaşı'nın ateşi yakılmıştır. Bu önemli gün, yani 19 Mayıs Türk gençliğine armağan edilmiştir. İşte en güzel, kısa, duygusal 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı şiirleri...

Haber 17-05-24 15:48

19 Mayıs ne bayramı? 19 Mayıs 1919'da ne oldu? 19 Mayıs'ın anlam ve önemi

19 Mayıs'ın gelmesiyle birlikte ülkemizde bu özel günün heyecanı hissedilmeye başlanır.19 Mayıs 1919'da Mustafa Kemal Atatürk'ün Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıkmasıyla temelleri atılan kurtuluş mücadelesinin sonucunda 19 Mayıs Türk gençliğine hediye edilmiştir. Peki ulusal bayramlarımızdan biri olan 19 Mayıs'ın anlam ve önemi nedir, 19 Mayıs gününde ne oldu?

Haber 17-05-24 15:46

19 Mayıs mesajları: En güzel, anlamlı, resimli 19 Mayıs mesajları

19 Mayıs'ın özel bir gün olmasının sebebi; bağımsızlık ve özgürlük savaşının başlangıç günü olmasıdır. Mustafa Kemal Atatürk'ün 1919'da Samsun'a çıkmasıyla Kurtuluş Savaşı'nı başlatması, işgal edilen ülkemizin yeniden umutlanması ve bağımsızlık savaşının başlamasının sembolüdür. Bu gün, Türk milletinin birlik ve beraberliği sayesinde ulusal direnişe başlaması ve geleceğe umutla inşa edişini temsil eder. İşte, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajları...

Haber 17-05-24 15:44

19 Mayıs resmî tatil mi? 2024 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı hangi güne denk geliyor?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı her yıl pek çok kurumda çeşitli etkinlikler planlanarak kutlanır. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışı ve Kurtuluş Savaşı'nın başlangıcından dolayı 19 Mayıs özel bir gün olarak kabul edilir. Bu özel günün yaklaşması nedeniyle 19 Mayıs resmî tatil mi diye merak edilir. Peki, 19 Mayıs günü resmî tatil mi?

Haber 17-05-24 15:39

Emekli polis, borç- alacak tartışmasında müteahhit ile arkadaşına kurşun yağdırdı! 1 ölü, 1 yaralı

Ankara'da emekli bir polis, borç- alacak nedeniyle tartıştığı müteahhit Kerem Kaya ile Erkan Y.'ye sokak ortasında ateş açtı. Başından vurulan Kaya olay yerinde hayatını kaybederken Erkan Y. ise yaralandı. Olayın ardından şüpheli, polise giderek teslim oldu.

Haber 15-05-24 23:23

Hasan Can Kaya Cem Yılmaz'a 'veteran komedyen' demişti! Noktayı koydu: Büyüklerime...

Hasan Can Kaya'nın Cem Yılmaz'a 'veteran komedyen' demesi sosyal medyayı sallamıştı. İki komedyen arasındaki atışma bir süre gündemde kaldı. Hasan Can Kaya Cem Yılmaz sorularına "Şakalaştık bitti" yanıtını verdi.

Magazin 14-05-24 07:18

Ünlü SGK uzmanından acı haber! Özgür Kaya hayatını kaybetti

Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Kaya hayatını kaybetti. Kaya'nın akciğer yetmezliği nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü belirtiliyordu.

Finans 13-05-24 15:42
sgk

Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasındaki polemik gündem olmuştu! Usta oyuncu Zihni Göktay'dan bomba yorum: Metrekareye beş...

Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasında yaşanan polemik günlerdir gündemde... Konuyla ilgili bir açıklama da usta oyuncu Zihni Göktay'dan geldi. Göktay, "Bu zamanda metrekareye 5 komedyen düşüyor" dedi.

Magazin 10-05-24 14:49