Maç, Haberleri

Dev maça saatler kaldı! Mourinho'lu Fenerbahçe 21:30'da sahaya çıkıyor!

Fenerbahçe, 2 kez Devler Ligi şampiyonluğu kazanan yeni teknik direktörü Jose Mourinho ile Avrupa arenasına çıkıyor. Sarı Kanarya’nın Şampiyonlar Ligi 2’nci Ön Eleme turunda İsviçre temsilcisi FC Lugano ile bu akşam 21:30’da oynayacağı maç, D-Smart ve D-Smart GO’dan canlı olarak yayınlanacak.

Spor

Dev maç için geri sayım başladı! Fenerbahçe Avrupa arenasında rakip, İsviçre temsilcisi Lugano

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda temsilcimiz Fenerbahçe Lugano ile karşılaşacak. Mücadele, D-Smart ile D-Smart GO’dan yayınlanacak.

Spor

Kızının maç gününde erkek arkadaşıyla buluşmaya gittiğini öğrenen babanın sitemi gülümsetti! Futbol izlemeyen erkekten erkek olmaz

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde maç gününde sevgilisiyle buluşmaya gittiğini söyleyen genç bir kadının babasının tepkisi kullanıcıları gülümsetti. Maç günündeki buluşmaya sitem eden baba, "Futbol izlemeyen erkekten erkek olmaz, hesabı da ödersin" dedi.

Trend

85 milyon tek yürek! Milli takım çeyrek final yolunda Avusturya karşısında: Muhtemel 11'ler belli oldu! Arda ve Kenan...

Milliler, bugün Euro2024'ün son 16 turunda Avusturya ile karşı karşıya gelecek. Almanya'nın Leipzig kentinde oynanacak karşılaşma için 85 milyon kenetlenmiş durumda. Eğer bu akşam kazanırsak çeyrek finalde Hollanda-Romanya eşleşmesinin galibiyle oynayacağız. Türkiye ile Avusturya 18. randevusuna çıkacak. Bu maçlardan 9'unu Avusturya, 7'sini Türkiye kazandı. Maç öncesi milli takımın muhtemel 11'inde bir sürpriz de var! İşte karşılaşmanın tüm detayları!

Spor

Maç,

Maç, Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Maç, Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

İspanya'nın yıldızı Lamine Yamal, saat 23.00'ten sonra oynayabilecek mi? Alman yasaları ne diyor?

İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Luis de la Fuente, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda yarın karşılaşacakları Gürcistan'a karşı dikkatli olmaları gerektiğini söyledi. Kendisine Lamine Yamal ile ilgili sorulan soruya da cevap veren De La Fuente, genç oyuncunun maçta oynayabileceğini söyledi.

Spor

Voleybol Uluslar Ligi'nde dördüncü haftanın öne çıkanları...

Voleybol Uluslar Ligi, efsanevi maçlara ev sahipliği yapmaya devam ederken dördüncü haftada neler yaşandı?

Spor

Türkiye-Gürcistan maçında ilk 11'ler belli oldu! Montella'dan sürpriz tercih...

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 F Grubu ilk maçında Gürcistan ile karşı karşıya geliyor. Ay-yıldızlılarımızın Gürcistan karşısındaki ilk 11'i belli oldu.

Spor

Almanya'daki Türkler milli maça hazır! Dortmund sokakları kırmızı-beyaz renge büründü, büyük coşku yaşanıyor…

Tüm Türkiye nefesini tuttu EURO 2024’teki bu akşam oynanacak ilk sınavımızı bekliyor. Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Türkiye bugün Gürcistan ile karşılaşacak. BVB Dortmund Stadı'ndaki maç öncesi Türk taraftarların coşkuyla karşılaşma saatini beklediği görüldü. Dortmund sokaklarından gelen görüntüler dikkat çekti. İşte o anlar…

Spor

EURO 2024'ün en heyecanlı günü! A Milli Takım makus talihini Gürcistan karşısında kırabilecek mi? Türkiye'nin 'ilk maç' şanssızlığı

Nefesler tutuldu gözler saat 19.00'a çevrildi. A Milli Futbol Takımımız EURO 2024'teki ilk sınavını bu akşam Gürcistan karşısında verecek. Bu zamana kadar 6 kez Avrupa Şampiyonasına katılmayı hak kazanan 'bizim çocuklar' ilk maçların hiçbirinde puan alamadı. Türkiye bu talihsizliği Gürcistan karşısında kazandığı zaferle kırmaya çalışacak. İşte Milli Takımımızın muhtemel 11'i...

Spor

SON DAKİKA: Futbol şöleni başlıyor! EURO 2024 açılış maçında Almanya ile İskoçya karşı karşıya geliyor... İşte ilk 11'ler

Almanya'da 10 şehirde düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası, bugün yapılacak Almanya-İskoçya maçıyla başlıyor. Karşılaşmanın başlamasına kısa bir süre kala iki takımın da ilk 11'leri belli oldu!

Spor

EURO 2024 bugün başlıyor! Almanya-İskoçya maçıyla futbol ziyafeti başlayacak!

Almanya'da 10 şehirde düzenlenecek Avrupa Futbol Şampiyonası, bugün yapılacak Almanya-İskoçya maçıyla başlayacak. Dörderli 6 grupta mücadele edecek 24 milli takım, 14-26 Haziran tarihlerinde grup maçlarına çıkacak. Turnuvada son 16 tur maçları 29 Haziran-2 Temmuz, çeyrek final maçları 5 ve 6 Temmuz, yarı final maçları ise 9-10 Temmuz, final karşılaşması ise 14 Temmuz'da oynanacak.

Spor

Bir voleybol ülkesi olarak mutlaka bilmemiz gereken 10 terim!

Voleybol ülkesi olarak hepimiz Filenin Sultanları kadar voleybola da hakim olmalıyız. İşte mutlaka bilmemiz gereken voleybol terimleri!

Spor

Aziz Yıldırım bu kez ilginç bir iddiada bulundu! Tarih veriyorum Ali Koç'un yönetimi 3 ay sonra birbirine girer

Fenerbahçe'de başkan adayı Aziz Yıldırım, seçime az bir süre kala açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. Ali Koç ile arasında soğuk rüzgarlar eserken yine olay yaratan ifadeler kullanan Aziz Yıldırım'ın sözleri sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor

Voleybol Uluslar Ligi'nde ikinci hafta bitti! İşte öne çıkanlar...

Voleybol Uluslar Ligi tam gaz devam ederken ikinci haftayı geride bıraktı. Geride bıraktığımız ikinci haftada neler yaşandı?

Spor

Fenerbahçe Beko EuroLeague'i dördüncü tamamladı!

THY EuroLeague'de üçüncülük maçında Fenerbahçe Beko ile Olympiakos karşı karşıya geldi. Mücadele Olympiakos, Fenerbahçe Beko'yu 87-84 yendi. Bununla birlikte Fenerbahçe Beko sezonu 4. sırada tamamladı.

Spor

Fenerbahçe'den Galatasaray maçı sonrası yaşananlarla ilgili açıklama! 'Tüm Türkiye'ye göstermiştir'

Fenerbahçe, Galatasaray derbisi sonrası yaşananlarla ilgili bir açıklama yaptı. Sosyal medyadan yapılan paylaşımda "Her şeyin tam da istedikleri şekilde kendilerine sunulduğu, Takımımızın haksız şekilde henüz maçın başında 10 kişi bırakıldığı ve her şeye rağmen Fenerbahçemizin galibiyeti ile sonuçlanan bu maç, her bir dakikası ile 'gerçek hak edeni' tüm Türkiye’ye göstermiştir" denildi.

Spor

Voleybol Uluslar Ligi’nde ilk hafta bitti! İşte öne çıkanlar!

Gurur kaynağımız olan Filenin Sultanları'nı izlerken nefesimizi tuttuğumuz ve zorlu maçların oynandığı Voleybol Uluslar Ligi'nde ilk hafta bitti! Peki hangi takımlar öne çıktı?

Spor

Milletler Ligi'nin son şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımımız ilk maçına Japonya karşısında çıkıyor!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2024 yılında ilk kez sahne alıyor. Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nde ilk hafta maçında Japonya ile karşı karşıya gelecek. Mücadelede saat 20.00'de başlayacak...

Spor

Basketbol hakemi Matej Boltauzer, hırsızlık yaparken suçüstü yakalandı: Bu adam yıllardır çalıyor!

Euroleague'in tanınmış hakemlerinden Matej Boltauzer, Partizan-Monaco maçı sonrası Belgrad Havalimanı'nda 221 Euro değerinde parfüm çalarken güvenlik tarafından suçüstü yakalandı. Eski Baskonia oyuncusu Matt Janning'in "Bu adam yıllardır çalıyor" paylaşımı ise dikkat çekti.

Spor

Uruguay Milli Takımı duyurdu! Muslera emekli oldu

Uruguay Milli Takımı, Fernando Muslera'nın milli takımdan emekli olduğunu açıkladı. Yapılan paylaşımda "Uruguay Futbol Federasyonu sana çok teşekkür ediyor" ifadelerine yer verildi.

Spor

Dursun Özbek'ten flaş açıklama! ''Rezil olduk''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, olaylı Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Spor

Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçında her şeyi başlatan maskeli taraftar hakkındaki gerçek ortaya çıktı!

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta futboldan çok maç sonu yaşanan olaylar konuşulmuştu. Türk futbolu için utanç gecesine dönüşen maç, tüm dünyada büyük yankı uyandırmıştı. Skandal olayda 7 kişi adliyeye sevk edilirken, maçta olayların fitilini ateşleyen maskeli o taraftar hakkında şaşkına çeviren gerçek soruşturma sonrasında ortaya çıktı.

Spor

Ali Koç’tan son dakika başkanlık açıklaması: Haziran ayında yeni bir başkanımız olacak

Kalamış'taki Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki Yüksek Divan Kurulu toplantısında konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan adaylık açıklaması geldi. Koç yaptığı son dakika açıklamasında "Allah'ın izniyle inşallah haziran ayında yeni bir başkan ve yönetim kurulu olacak. Bu kararımın Fenerbahçe'nin hayrına olduğuna inanın" dedi.

Spor

İngiltere'de görülmemiş protesto! Tüm stat sahaya indi, maç ertelendi

İngiltere 1. Lig'de oynanan Reading-Port Vale maçında inanması güç bir olay yaşandı. Maçın 17. dakikasında Readingli taraftarların kulüp sahiplerini protesto etmek için sahaya girmesi sonrası ertelendi. İşte detaylar...

Spor

Galatasaray'da Dursun Özbek'ten Ali Koç'a peş peşe salvolar! ''Galatasaray’da bu açıklamayı yapan başkan bir saniye görevde duramaz

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur ve ikinci başkan Metin Öztürk, yaşanan hakem hataları nedeniyle basın toplantısı düzenledi. Fenerbahçe başkanı Ali Koç'u hedef alan Dursun Özbek, ''Seni şampiyon yapmayacak kim? Galatasaray’da bu açıklamayı yapan başkan bir saniye görevde duramaz" ifadelerini kullandı.

Spor

Fenerbahçe Galatasaray maçı iptal mi? Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zamana ertelendi? Takımlar geri mi dönüyor? Tepki büyük!

Galatasaray Fenerbahçe maçı ile ilgili detaylar yakından takip ediliyor. Süper Kupa finali kapsamında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al -Awwal Stadium'da oynanacak olan maç, Suudi Arabistan'ın Türk bayrağı ve Atatürk ile ilgili çıkardığı sorunlar nedeniyle ertelendi. Galatasaray Fenerbahçe maçını hakem Abdulkadir Bitigen yönetecekti. Peki, Fenerbahçe Galatasaray maçı iptal mi? Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zamana ertelendi? Takımlar geri mi dönüyor? Tepki büyük!

Spor

CANLI | Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından yaşanan son gelişmeler!

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Mücadele 0-0 beraberlikle sonuçlanırken, karşılaşmada heyecan katsayısı zaman zaman yükseldi. Nefes kesen bu maç, Süleyman Tetik'in sunumu, Muhammed Türkmen ve Osman Zeki'in yorumlarıyla Mackolik YouTube kanalında değerlendiriliyor.

Spor

PFDK sevkleri açıkladı! Fred, Galatasaray maçında oynayabilecek mi? İstanbulspor'un 3 puanı silindi...

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kayserispor maçında kırmızı kart gören Fenerbahçeli oyuncu Fred’e 3 maç, Mert Hakan Yandaş’a ise 2 maç ceza verdi. Kurul ayrıca, Trabzonspor maçında sahadan çekilen İstanbulspor’a ise 3-0 hükmen ve 3 puan silme cezasına çarptırdı.

Spor

Bursaspor - Diyarbekirspor maçında olay çıktı! Uçak tekmelerin bile olduğu mücadelede 5 kırmızı kart aynı anda çıktı

TFF 2. Lig Beyaz Grup 18. haftasında Bursaspor, Diyarbekirspor’u konuk etti. Mücadelenin sonunda iki takımın futbolcuları birbirine girdi. Çıkan olaylar sonrası maçın hakemi Burak Taşkınsoy tam 5 oyuncuya kırmızı kar göstererek mücadeleyi bitirdi.

Spor

KOPENHAG GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE! Kopenhag Galatasaray maçı kaç kaç, ŞİFRESİZ mi? İlk 11'ler

Kopenhag Galatasaray maçı canlı olarak takip edilebilecek. Teknik direktör Okan Buruk'un çalıştırdığı sarı kırmızılı temsilcimiz Şampiyonlar Ligi'nde tur peşinde. Maç, 42.305 seyirci kapasiteli Parken Stadyumu'nda oynanacak. Kopenhag Galatasaray maçı canlı izleme ekranı internette araştırılıyor. Peki, Kopenhag Galatasaray maçı kaç kaç, hangi kanalda, şifresiz mi?

Spor

MAÇLAR ERTELENDİ Mİ? Halil Umut Meler'e yapılan saldırı sonrası maçlar iptal mi, Süper Lig maçları ne zaman oynanacak? Hakemlerden ortak açıklama!

Ankaragücü Süper Lig'in 15. haftasında Çaykur Rizespor'u ağırladı. Eryaman Stadyumu'nda oynanan maç, 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Son düdüğün ardından sahaya giren Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulundu. Bu olay sonrası TFF'den açıklama geldi. Peki, tüm maçlar ertelendi mi, iptal mi? Süper Lig maçları ne zaman oynanacak, hangi tarihlerde? İşte detaylar...

Spor

CANLI | Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin ardından yaşanan son gelişmeler!

Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Sahadan 3-1 galip ayrılan sarı-lacivertliler maçın başından sonuna kadar istikrarlı bir futbol ortaya koydu. Nefes kesen bu maç, Süleyman Tetik'in sunumu, Alper Öcal ve Muhammed Türkmen'in yorumlarıyla Mackolik YouTube kanalında değerlendiriliyor.

Spor

Davinson Sanchez: Kopenhag maçına her zaman olduğu gibi kazanmak için çıkacağız

Galatasaray’ın Kolombiyalı futbolcusu Davinson Sanchez, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu son maçında deplasmanda oynayacakları Kopenhag karşılaşması için, "Oraya her zaman olduğu gibi, ilk maçta da olduğu gibi, kazanmak için çıkacağız. Her şey bizim elimizde. Old Trafford’a gittiğimiz zaman da aynısı yaptık. Allianz Arena’ya gittiğimizde de aynısı yaptık" dedi.

Spor

FENERBAHÇE SİVASSPOR MAÇI SONUCU! Fenerbahçe Sivasspor maçı kaç kaç bitti?

Fenerbahçe Sivasspor maçı canlı olarak ekranlara geldi. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın öğrencileri, Süper Lig'in 14. haftasında rakibini Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda ağırlayacağı karşılaşmadan üstünlükle ayrılmayı hedefliyordu. Fenerbahçe Sivasspor maçı sonucuna dair araştırmalar yoğunluk kazandı. Peki, Fenerbahçe Sivasspor maçı kaç kaç bitti?

Spor

SAMSUNSPOR BEŞİKTAŞ MAÇ SONUCU! Samsunspor Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? Kartal affetmedi!

Samsunspor Beşiktaş maçı canlı olarak ekrana geldi. Süper Lig'in 13. haftasında Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan karşılaşma için her iki takımın taraftarı da arama motorlarında Samsunspor Beşiktaş maç sonucu ekranını araştırıyor. Birçok kişi, "Samsunspor Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?" sorusuna yanıt arıyor. Karşılaşmada ilk düdük çaldı. İşte karşılaşmada son durum...

Spor

GALLER TÜRKİYE MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ? UEFA EURO 2024 elemeleri Galler Türkiye maçı sonucu

Galler Türkiye maçı canlı olarak ekrana geldi. UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu sekizinci ve son karşılaşması 33 bin 280 seyirci kapasiteli Cardiff City Stadı'nda oynandı. EURO 2024 Elemeleri D Grubu’nda Ermenistan'ı konuk eden rakip takım, maçtan 1-1 berabere ayrılmıştı. Peki, Galler Türkiye maçı sonucu ne oldu?

Spor

GALLER TÜRKİYE MAÇI SONUCU! EURO 2024 Elemeleri Galler Türkiye maçı kaç kaç bitti?

Galler Türkiye maçı canlı olarak yayınlandı. UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu sekizinci ve son maçının sonucu merak edildi. Karşılaşmada Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Matej Jug düdük çaldı. Galler Türkiye maçı sonucu arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, Galler Türkiye maçı kaç kaç bitti?

Spor

Türkiye EURO 2024'e lider gitmek istiyor! İşte A Milli Takımımız'ın grubunda canlı puan durumu

A Milli Takımımız D Grubu son maçında Galler ile deplasmanda karşı karşıya gelirken, grubun bir diğer maçında Hırvatistan sahasında Ermenistan ile karşılaşıyor. Grubun canlı puan durumunu haberimizden takip edebilirsiniz.

Spor

Galler Türkiye maçının hakemi Matej Jug kimdir, nereli ve kaç yaşında? Matej Jug, Galler Türkiye maçında düdük çalacak

Galler Türkiye maçının hakemi Matej Jug vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. EFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu sekizinci ve son karşılaşması 33 bin 280 seyirci kapasiteli Cardiff City Stadı'nda oynanacak. Türkiye, Galler deplasmanında kaybetmemesi halinde grup lideri olarak Almanya'nın ev sahipliği yapacağı turnuvaya katılacak. Peki, Galler Türkiye maçının hakemi Matej Jug kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Matej Jug hakkında merak edilenler...

Spor

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Dzeko, Türkiye Ligi ile İtalya Ligi'ni kıyasladı

Fenerbahçe’nin kaptanı Edin Dzeko, “Önümüzde savaşacağımız ve daha iyi olmamız gereken daha çok maç var. Milli ara bittikten sonra yeni bir aya gireceğiz ve belki de şu ana kadar oynadığımız aylar içerisindeki en önemli ay olacak çünkü önemli maçlarımız olacak Süper Kupa da dahil olmak üzere. Umarım bu milli arada burada kalan oyuncular en iyi şekilde dinlenmiştir ve umarım milli takımlarına giden oyuncular çok fazla yorulmadan dönerler çünkü herkese ihtiyacımız var" dedi.

Spor

Galler Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? EURO 2024 Elemeleri Galler Türkiye maçı hangi kanalda? Milli maç canlı yayın bilgisi

Galler Türkiye maçı için heyecan dorukta. A Milli Futbol Takımı'mız 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu son maçından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Karşılaşma 33 bin 280 seyirci kapasiteli Cardiff City Stadı'nda oynanacak. Peki, Galler Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Galler Türkiye maçı hangi kanalda? İşte milli maçın canlı yayın bilgisi...

Spor

Galler Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Euro 2024 Elemeleri D Grubu Galler Türkiye maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

EURO 2024 elemeleri D grubu'nda mücadele eden Türkiye, Galler'e konuk olacak. Maç 33 bin 280 seyirci kapasiteli Cardiff City Stadı'nda oynanacak. İlk maçta rakibini 2-0 yenen Ay Yıldızlılar bu maçı da alıp lider olarak gruptan çıkmak istiyor. A Milli Futbol Takımı'mız 7. maçlar sonunda 16 puanla zirvede yer alıyor ve gruptan çıkmayı garantiledi. İşte, Galler Türkiye maçının canlı yayın bilgileri...

Spor

Almanya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Almanya Türkiye milli maçı canlı yayın bilgisi

Almanya Türkiye hazırlık maçı için geri sayım başladı. EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri’ne katılmayı garantilen A Milli Takımı'mız Galler maçı öncesi Almanya ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşmaya ilişkin detaylar vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Almanya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Almanya Türkiye milli maçı şifreli mi yayınlanacak? İşte, A Milli takım aday kadrosu

Spor

Almanya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Almanya Türkiye hazırlık maçı şifreli mi? Milli maç canlı yayın bilgisi

Almanya Türkiye maçı hazırlık maçı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın ardından A Milli Takım Galler'e konuk olacak, Alman ekip ise Viyana'da Avusturya ile özel maça çıkacak. Almanya Türkiye maçının tarihi, saati ve canlı yayınlanacağı kanal merak konusu oldu. Peki, Almanya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor

Kosova'yı İsrail karşısında Milot Rashica galibiyete götürdü! Olaylı maçta İsrail'in marşı yuhalandı, iki kişi gözaltına alındı

Kosova ile İsrail, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri I Grubu erteleme maçında kozlarını paylaştı. İsrail'in milli marşının yuhalandığı, iki kişinin gözaltına alındığı karşılaşmada kazanan taraf Milot Rashica'nın golüyle Kosova oldu. İşte detaylar...

Spor

Bayern Münih Galatasaray maçının hakemi Antonio Emanuel Carvalho Nobre kimdir, nereli ve kaç yaşında? Antonio Emanuel Carvalho'nun biyografisi!

Bayern Münih Galatasaray maçını hakem Antonio Emanuel Carvalho Nobre yönetecek. Okan Buruk'un öğrencileri 3-1 yenilgiyle sonuçlanan karşılaşmanın rövanşından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Karşılaşmanın hakemi ise internette araştırılıyor. Peki, Bayern Münih Galatasaray maçının hakemi Antonio Emanuel Carvalho Nobre kimdir? İşte Antonio Emanuel Carvalho hakkında bilgiler...

Spor

Bayern Münih Galatasaray maçı nasıl izlenir? EXXEN üyeliği nasıl yapılır? 2023 EXXEN üyelik paketleri

Bayern Münih Galatasaray maçı için sarı kırmızılı taraftarla EXXEN üyeliği hakkında arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Temsilcimiz kendi evinde oynadığı ilk maçtan 3-1 yenilgiyle dönmüştü. Şimdi birçok kişi "Bayern Münih Galatasaray maçı nasıl izlenir?" sorusunun yanıt arıyor. Peki, EXXEN üyeliği nasıl yapılır? İşte Bayern Münih Galatasaray maçı dahil olmak üzere EXXEN üyeliğine dair tüm ayrıntılar...

Spor

Son dakika: Okan Buruk'tan sürpriz tercih! Bayern Münih - Galatasaray maçında ilk 11'ler belli oldu...

Son dakika haberleri: Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında Bayern Münih'e konuk olacak. Allianz Arena'da oynanacak olan maç öncesinde sarı - kırmızılı taraftarlar, teknik direktör Okan Buruk'un nasıl bir kadroyla takımını sahaya süreceğini merak ediyordu. Maç saati yaklaşırken, her iki ekibin de ilk 11'leri belli oldu. İşte detaylar...

Spor

FENERBAHÇE TRABZONSPOR DERBİSİ CANLI İZLE! Fenerbahçe Trabzonspor derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler!

Fenerbahçe Trabzonspor derbisi için heyecan dorukta. Süper Lig’in 11. haftasında oynayacak karşılaşma için nefesler tutuldu. Süper Lig'de zirvenin ilk sırasında sarı-lacivertliler, ikinci sırasında ise Galatasaray yer alıyor. İsmail Kartal'ın öğrencileri Karadeniz ekibini ağırlayacakları maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Peki, Fenerbahçe Trabzonspor derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte, muhtemel 11'ler...

Spor