Maç, Haberleri

Uruguay Milli Takımı duyurdu! Muslera emekli oldu

Uruguay Milli Takımı, Fernando Muslera'nın milli takımdan emekli olduğunu açıkladı. Yapılan paylaşımda "Uruguay Futbol Federasyonu sana çok teşekkür ediyor" ifadelerine yer verildi.

Spor 25-04-2024 18:59

Dursun Özbek'ten flaş açıklama! ''Rezil olduk''

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, olaylı Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Spor 07-04-2024 22:54

Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçında her şeyi başlatan maskeli taraftar hakkındaki gerçek ortaya çıktı!

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta futboldan çok maç sonu yaşanan olaylar konuşulmuştu. Türk futbolu için utanç gecesine dönüşen maç, tüm dünyada büyük yankı uyandırmıştı. Skandal olayda 7 kişi adliyeye sevk edilirken, maçta olayların fitilini ateşleyen maskeli o taraftar hakkında şaşkına çeviren gerçek soruşturma sonrasında ortaya çıktı.

Spor 20-03-2024 10:48

Ali Koç’tan son dakika başkanlık açıklaması: Haziran ayında yeni bir başkanımız olacak

Kalamış'taki Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki Yüksek Divan Kurulu toplantısında konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan adaylık açıklaması geldi. Koç yaptığı son dakika açıklamasında "Allah'ın izniyle inşallah haziran ayında yeni bir başkan ve yönetim kurulu olacak. Bu kararımın Fenerbahçe'nin hayrına olduğuna inanın" dedi.

Spor 03-02-2024 14:42

Diğer Haber Etiketleri

bayern beşiktaş Hakem İsmail Kartal Abdullah Avcı Süper Lig Dursun Özbek Puan Durumu Turgut Doman Ahmet Nur Çebi Ali Koç UEFA Avrupa Konferans Ligi son dakika haberler a milli futbol takımı a milli takım Altay Bayındır Exxen PFDK Devler Ligi Hatayspor Sivasspor Trabzonspor Adana Demirspor Bursaspor İstanbulspor Samsunspor Diyarbekirspor İngiltere Manchester United silahlı saldırı sarı kart Felipe Melo Fluminense At Protesto UEFA af Brüksel Belçika Hırvatistan İsrail İsveç Kosova Türkiye aday dakika haberleri corinthians davinson sanchez bahçe maçı canlı maç canlı maç anlatımı fenerbahçe exxen üyelik galler türkiye maçı fred galatasaray hazırlık maçı ind ankaragücü atan eleme dzeko isla yaşında milli takım muslera ligi ludogorets s lig saldırı şampiyonlar ligi süper lig maçları ne zaman taraftar son dakika haberleri tff transfer dönemi başakşehi yapılan açıklama son dü samsunspor kaza galatasaray ankaragücü maçı saat kaçta ekipleri da, süper lig hakemler portekizli süper li n dakika haberleri hakemi hırvatistan milli yayınlanacak atatürk olimpiyat verildi bıraktı biler devam edecek alexand marius galatasaray ankaragücü maçı hangi kanalda hedefi hakemlik galatasarayda galatasaray maç sonu fenerbahçe sahası fenerbahçe galatasara maçın iyet 10 ak de sezon erden beşiktaş maç sonu spor maçı kaç kaç bitti buruk galler türkiye maçı ne zaman galatasaray ve fenerbahçe galatasaray başkan oynanacak maçı sivasspor maç ligde atatürk stadı

Maç,

Maç, Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Maç, Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

İngiltere'de görülmemiş protesto! Tüm stat sahaya indi, maç ertelendi

İngiltere 1. Lig'de oynanan Reading-Port Vale maçında inanması güç bir olay yaşandı. Maçın 17. dakikasında Readingli taraftarların kulüp sahiplerini protesto etmek için sahaya girmesi sonrası ertelendi. İşte detaylar...

Spor 14-01-2024 15:51

Galatasaray'da Dursun Özbek'ten Ali Koç'a peş peşe salvolar! ''Galatasaray’da bu açıklamayı yapan başkan bir saniye görevde duramaz

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur ve ikinci başkan Metin Öztürk, yaşanan hakem hataları nedeniyle basın toplantısı düzenledi. Fenerbahçe başkanı Ali Koç'u hedef alan Dursun Özbek, ''Seni şampiyon yapmayacak kim? Galatasaray’da bu açıklamayı yapan başkan bir saniye görevde duramaz" ifadelerini kullandı.

Spor 12-01-2024 15:09

Fenerbahçe Galatasaray maçı iptal mi? Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zamana ertelendi? Takımlar geri mi dönüyor? Tepki büyük!

Galatasaray Fenerbahçe maçı ile ilgili detaylar yakından takip ediliyor. Süper Kupa finali kapsamında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al -Awwal Stadium'da oynanacak olan maç, Suudi Arabistan'ın Türk bayrağı ve Atatürk ile ilgili çıkardığı sorunlar nedeniyle ertelendi. Galatasaray Fenerbahçe maçını hakem Abdulkadir Bitigen yönetecekti. Peki, Fenerbahçe Galatasaray maçı iptal mi? Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zamana ertelendi? Takımlar geri mi dönüyor? Tepki büyük!

Spor 29-12-2023 21:49

CANLI | Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından yaşanan son gelişmeler!

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Mücadele 0-0 beraberlikle sonuçlanırken, karşılaşmada heyecan katsayısı zaman zaman yükseldi. Nefes kesen bu maç, Süleyman Tetik'in sunumu, Muhammed Türkmen ve Osman Zeki'in yorumlarıyla Mackolik YouTube kanalında değerlendiriliyor.

Spor 24-12-2023 21:31

PFDK sevkleri açıkladı! Fred, Galatasaray maçında oynayabilecek mi? İstanbulspor'un 3 puanı silindi...

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kayserispor maçında kırmızı kart gören Fenerbahçeli oyuncu Fred’e 3 maç, Mert Hakan Yandaş’a ise 2 maç ceza verdi. Kurul ayrıca, Trabzonspor maçında sahadan çekilen İstanbulspor’a ise 3-0 hükmen ve 3 puan silme cezasına çarptırdı.

Spor 23-12-2023 23:24

Bursaspor - Diyarbekirspor maçında olay çıktı! Uçak tekmelerin bile olduğu mücadelede 5 kırmızı kart aynı anda çıktı

TFF 2. Lig Beyaz Grup 18. haftasında Bursaspor, Diyarbekirspor’u konuk etti. Mücadelenin sonunda iki takımın futbolcuları birbirine girdi. Çıkan olaylar sonrası maçın hakemi Burak Taşkınsoy tam 5 oyuncuya kırmızı kar göstererek mücadeleyi bitirdi.

Spor 20-12-2023 16:52

KOPENHAG GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE! Kopenhag Galatasaray maçı kaç kaç, ŞİFRESİZ mi? İlk 11'ler

Kopenhag Galatasaray maçı canlı olarak takip edilebilecek. Teknik direktör Okan Buruk'un çalıştırdığı sarı kırmızılı temsilcimiz Şampiyonlar Ligi'nde tur peşinde. Maç, 42.305 seyirci kapasiteli Parken Stadyumu'nda oynanacak. Kopenhag Galatasaray maçı canlı izleme ekranı internette araştırılıyor. Peki, Kopenhag Galatasaray maçı kaç kaç, hangi kanalda, şifresiz mi?

Spor 13-12-2023 00:07

MAÇLAR ERTELENDİ Mİ? Halil Umut Meler'e yapılan saldırı sonrası maçlar iptal mi, Süper Lig maçları ne zaman oynanacak? Hakemlerden ortak açıklama!

Ankaragücü Süper Lig'in 15. haftasında Çaykur Rizespor'u ağırladı. Eryaman Stadyumu'nda oynanan maç, 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Son düdüğün ardından sahaya giren Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulundu. Bu olay sonrası TFF'den açıklama geldi. Peki, tüm maçlar ertelendi mi, iptal mi? Süper Lig maçları ne zaman oynanacak, hangi tarihlerde? İşte detaylar...

Spor 12-12-2023 10:14

CANLI | Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin ardından yaşanan son gelişmeler!

Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Sahadan 3-1 galip ayrılan sarı-lacivertliler maçın başından sonuna kadar istikrarlı bir futbol ortaya koydu. Nefes kesen bu maç, Süleyman Tetik'in sunumu, Alper Öcal ve Muhammed Türkmen'in yorumlarıyla Mackolik YouTube kanalında değerlendiriliyor.

Spor 09-12-2023 21:26

Davinson Sanchez: Kopenhag maçına her zaman olduğu gibi kazanmak için çıkacağız

Galatasaray’ın Kolombiyalı futbolcusu Davinson Sanchez, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu son maçında deplasmanda oynayacakları Kopenhag karşılaşması için, "Oraya her zaman olduğu gibi, ilk maçta da olduğu gibi, kazanmak için çıkacağız. Her şey bizim elimizde. Old Trafford’a gittiğimiz zaman da aynısı yaptık. Allianz Arena’ya gittiğimizde de aynısı yaptık" dedi.

Spor 06-12-2023 15:28

FENERBAHÇE SİVASSPOR MAÇI SONUCU! Fenerbahçe Sivasspor maçı kaç kaç bitti?

Fenerbahçe Sivasspor maçı canlı olarak ekranlara geldi. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın öğrencileri, Süper Lig'in 14. haftasında rakibini Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda ağırlayacağı karşılaşmadan üstünlükle ayrılmayı hedefliyordu. Fenerbahçe Sivasspor maçı sonucuna dair araştırmalar yoğunluk kazandı. Peki, Fenerbahçe Sivasspor maçı kaç kaç bitti?

Spor 04-12-2023 22:01

SAMSUNSPOR BEŞİKTAŞ MAÇ SONUCU! Samsunspor Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda? Kartal affetmedi!

Samsunspor Beşiktaş maçı canlı olarak ekrana geldi. Süper Lig'in 13. haftasında Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan karşılaşma için her iki takımın taraftarı da arama motorlarında Samsunspor Beşiktaş maç sonucu ekranını araştırıyor. Birçok kişi, "Samsunspor Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?" sorusuna yanıt arıyor. Karşılaşmada ilk düdük çaldı. İşte karşılaşmada son durum...

Spor 26-11-2023 18:09

GALLER TÜRKİYE MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ? UEFA EURO 2024 elemeleri Galler Türkiye maçı sonucu

Galler Türkiye maçı canlı olarak ekrana geldi. UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu sekizinci ve son karşılaşması 33 bin 280 seyirci kapasiteli Cardiff City Stadı'nda oynandı. EURO 2024 Elemeleri D Grubu’nda Ermenistan'ı konuk eden rakip takım, maçtan 1-1 berabere ayrılmıştı. Peki, Galler Türkiye maçı sonucu ne oldu?

Spor 22-11-2023 00:42

GALLER TÜRKİYE MAÇI SONUCU! EURO 2024 Elemeleri Galler Türkiye maçı kaç kaç bitti?

Galler Türkiye maçı canlı olarak yayınlandı. UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu sekizinci ve son maçının sonucu merak edildi. Karşılaşmada Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Matej Jug düdük çaldı. Galler Türkiye maçı sonucu arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, Galler Türkiye maçı kaç kaç bitti?

Spor 22-11-2023 00:40

Türkiye EURO 2024'e lider gitmek istiyor! İşte A Milli Takımımız'ın grubunda canlı puan durumu

A Milli Takımımız D Grubu son maçında Galler ile deplasmanda karşı karşıya gelirken, grubun bir diğer maçında Hırvatistan sahasında Ermenistan ile karşılaşıyor. Grubun canlı puan durumunu haberimizden takip edebilirsiniz.

Spor 21-11-2023 22:38

Galler Türkiye maçının hakemi Matej Jug kimdir, nereli ve kaç yaşında? Matej Jug, Galler Türkiye maçında düdük çalacak

Galler Türkiye maçının hakemi Matej Jug vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. EFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu sekizinci ve son karşılaşması 33 bin 280 seyirci kapasiteli Cardiff City Stadı'nda oynanacak. Türkiye, Galler deplasmanında kaybetmemesi halinde grup lideri olarak Almanya'nın ev sahipliği yapacağı turnuvaya katılacak. Peki, Galler Türkiye maçının hakemi Matej Jug kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Matej Jug hakkında merak edilenler...

Spor 21-11-2023 21:26

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Dzeko, Türkiye Ligi ile İtalya Ligi'ni kıyasladı

Fenerbahçe’nin kaptanı Edin Dzeko, “Önümüzde savaşacağımız ve daha iyi olmamız gereken daha çok maç var. Milli ara bittikten sonra yeni bir aya gireceğiz ve belki de şu ana kadar oynadığımız aylar içerisindeki en önemli ay olacak çünkü önemli maçlarımız olacak Süper Kupa da dahil olmak üzere. Umarım bu milli arada burada kalan oyuncular en iyi şekilde dinlenmiştir ve umarım milli takımlarına giden oyuncular çok fazla yorulmadan dönerler çünkü herkese ihtiyacımız var" dedi.

Spor 19-11-2023 12:54

Galler Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? EURO 2024 Elemeleri Galler Türkiye maçı hangi kanalda? Milli maç canlı yayın bilgisi

Galler Türkiye maçı için heyecan dorukta. A Milli Futbol Takımı'mız 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu son maçından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Karşılaşma 33 bin 280 seyirci kapasiteli Cardiff City Stadı'nda oynanacak. Peki, Galler Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Galler Türkiye maçı hangi kanalda? İşte milli maçın canlı yayın bilgisi...

Spor 17-11-2023 13:33

Galler Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Euro 2024 Elemeleri D Grubu Galler Türkiye maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

EURO 2024 elemeleri D grubu'nda mücadele eden Türkiye, Galler'e konuk olacak. Maç 33 bin 280 seyirci kapasiteli Cardiff City Stadı'nda oynanacak. İlk maçta rakibini 2-0 yenen Ay Yıldızlılar bu maçı da alıp lider olarak gruptan çıkmak istiyor. A Milli Futbol Takımı'mız 7. maçlar sonunda 16 puanla zirvede yer alıyor ve gruptan çıkmayı garantiledi. İşte, Galler Türkiye maçının canlı yayın bilgileri...

Spor 16-11-2023 10:31

Almanya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Almanya Türkiye milli maçı canlı yayın bilgisi

Almanya Türkiye hazırlık maçı için geri sayım başladı. EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri’ne katılmayı garantilen A Milli Takımı'mız Galler maçı öncesi Almanya ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşmaya ilişkin detaylar vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Almanya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Almanya Türkiye milli maçı şifreli mi yayınlanacak? İşte, A Milli takım aday kadrosu

Spor 16-11-2023 10:30

Almanya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Almanya Türkiye hazırlık maçı şifreli mi? Milli maç canlı yayın bilgisi

Almanya Türkiye maçı hazırlık maçı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın ardından A Milli Takım Galler'e konuk olacak, Alman ekip ise Viyana'da Avusturya ile özel maça çıkacak. Almanya Türkiye maçının tarihi, saati ve canlı yayınlanacağı kanal merak konusu oldu. Peki, Almanya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 15-11-2023 10:44

Kosova'yı İsrail karşısında Milot Rashica galibiyete götürdü! Olaylı maçta İsrail'in marşı yuhalandı, iki kişi gözaltına alındı

Kosova ile İsrail, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri I Grubu erteleme maçında kozlarını paylaştı. İsrail'in milli marşının yuhalandığı, iki kişinin gözaltına alındığı karşılaşmada kazanan taraf Milot Rashica'nın golüyle Kosova oldu. İşte detaylar...

Spor 13-11-2023 08:49

Bayern Münih Galatasaray maçının hakemi Antonio Emanuel Carvalho Nobre kimdir, nereli ve kaç yaşında? Antonio Emanuel Carvalho'nun biyografisi!

Bayern Münih Galatasaray maçını hakem Antonio Emanuel Carvalho Nobre yönetecek. Okan Buruk'un öğrencileri 3-1 yenilgiyle sonuçlanan karşılaşmanın rövanşından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Karşılaşmanın hakemi ise internette araştırılıyor. Peki, Bayern Münih Galatasaray maçının hakemi Antonio Emanuel Carvalho Nobre kimdir? İşte Antonio Emanuel Carvalho hakkında bilgiler...

Spor 08-11-2023 23:09

Bayern Münih Galatasaray maçı nasıl izlenir? EXXEN üyeliği nasıl yapılır? 2023 EXXEN üyelik paketleri

Bayern Münih Galatasaray maçı için sarı kırmızılı taraftarla EXXEN üyeliği hakkında arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Temsilcimiz kendi evinde oynadığı ilk maçtan 3-1 yenilgiyle dönmüştü. Şimdi birçok kişi "Bayern Münih Galatasaray maçı nasıl izlenir?" sorusunun yanıt arıyor. Peki, EXXEN üyeliği nasıl yapılır? İşte Bayern Münih Galatasaray maçı dahil olmak üzere EXXEN üyeliğine dair tüm ayrıntılar...

Spor 08-11-2023 23:07

Son dakika: Okan Buruk'tan sürpriz tercih! Bayern Münih - Galatasaray maçında ilk 11'ler belli oldu...

Son dakika haberleri: Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında Bayern Münih'e konuk olacak. Allianz Arena'da oynanacak olan maç öncesinde sarı - kırmızılı taraftarlar, teknik direktör Okan Buruk'un nasıl bir kadroyla takımını sahaya süreceğini merak ediyordu. Maç saati yaklaşırken, her iki ekibin de ilk 11'leri belli oldu. İşte detaylar...

Spor 08-11-2023 21:44

FENERBAHÇE TRABZONSPOR DERBİSİ CANLI İZLE! Fenerbahçe Trabzonspor derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler!

Fenerbahçe Trabzonspor derbisi için heyecan dorukta. Süper Lig’in 11. haftasında oynayacak karşılaşma için nefesler tutuldu. Süper Lig'de zirvenin ilk sırasında sarı-lacivertliler, ikinci sırasında ise Galatasaray yer alıyor. İsmail Kartal'ın öğrencileri Karadeniz ekibini ağırlayacakları maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Peki, Fenerbahçe Trabzonspor derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte, muhtemel 11'ler...

Spor 03-11-2023 13:36

Fenerbahçe Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Trabzonspor maçı hangi kanalda? Muhtemel 11'ler!

Fenerbahçe ile Trabzonspor Süper Lig'in 11. haftasında Şükrü Saracaoğlu Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Süper Lig'de zirvenin ilk sırasında sarı-lacivertliler, ikinci sırasında ise Galatasaray yer alıyor. İsmail Kartal'ın öğrencileri Karadeniz ekibini ağırlayacakları maçtan üstünlükle ayrılmayı hedefliyor. Peki, Fenerbahçe Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Trabzonspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte, muhtemel 11'ler...

Spor 01-11-2023 14:53

Fenerbahçe'nin Ludogorets zaferi sonrası yazarlardan İsmail Kartal'a uyarı! O futbolculardan arınmalı!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 3. maçında Bulgaristan temsilcisi Ludogorets'i konuk etti. Sarı - lacivertliler, Kadıköy'de oynanan müsabakadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. Kanarya; tüm resmi maçlardaki galibiyet serisini 18'e çıkarırken, spor yazarları karşılaşma sonrasında dikkat çeken yorumlarda bulundu. Serdar Ali Çelikler'in "İsmen var cismen yok isimlerden 'arınma gecesi' olarak değerlendirilirse nefis bir ders gecesi olarak anarız bu geceyi." ifadeleri ise ön plana çıktı.

Spor 27-10-2023 09:47

Son dakika: Galatasaray'da Mauro Icardi sürprizi! İşte ilk 11'ler...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan tüm hızıyla devam ediyor. A Grubu'ndaki ilk iki maçında 4 puan toplayan Galatasaray, üçüncü müsabakasında Almanya'nın Bayern Münih takımını konuk ediyor. Grubunda rakibinin ardından ikinci sırada bulunan sarı - kırmızılılar, Bayern'i mağlup ederek bir ilke imza atmayı hedefliyor. İşte dev karşılaşma öncesi muhtemel 11'ler ve yaşanan son gelişmeler...

Spor 24-10-2023 18:38

Fenerbahçe Hatayspor'u 4-2 mağlup etti! Sarı-Lacivertliler 9'da 9 yaparak bir ilki başardı ve Süper Lig tarihine geçti

Süper Lig'de heyecan 9. hafta mücadeleleri ile sürüyor. 9. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe sahasında Hatayspor'u konuk ederken mücadele Sarı-Lacivertliler'in 4-2'lik üstünlüğü ile sona erdi. Fenerbahçe bu galibiyetle serisini 17'ye çıkarırken ligde 9'da 9 yaparak kırılması zor bir rekora da imza attı. İşte detaylar...

Spor 22-10-2023 21:00

Felipe Melo çılgına döndü, önüne kimse çıkamadı! Hakemin üstüne koştu ve...

Brezilya Serie A'nın 27. haftasında Fluminense ile Corinthians karşı karşıya geldi. Büyük bir heyecana ve mücadeleye sahne olan maç, 3-3'lük beraberlikle sonuçlandı. Fluminense'de ikinci yarının başına oyundan alınan Felipe Melo, 71. dakikada maça damgasını vurdu. Yedek kulübesinde yoğun itirazlarda bulunan Brezilyalı futbolcu, gördüğü kırmızı kart sonrası hakemin üstüne koştu. İşte detaylar...

Spor 20-10-2023 12:01

Son dakika: Brüksel'deki silahlı saldırı sonrası yüksek seviye terör alarmı verildi! Belçika - İsveç maçı devre arasında ertelendi...

Son dakika haberleri: Belçika'nın başkenti Brüksel'de düzenlenen silahlı saldırı meydana geldi. Saldırganı arama çalışmaları devam ederken olay futbola da sıçradı. Belçika ile İsveç'in karşılaşacağı maç için ülkede bulunan İsveçli iki kişi hayatını kaybetmişti. Bu durumu devre arasında öğrenen İsveçli futbolcular, ikinci yarıya çıkmak istemedi. Ayrıca Brüksel'de yüksek seviye terör alarmı verildi. İşte detaylar...

Spor 16-10-2023 23:15

Galler Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Galler Türkiye maçı hangi kanalda yayınlanacak? EURO 2024 elemeleri A Milli Takım maç programı

Galler Türkiye maçının ne zaman, saat kaçta yayınlanacağı merak konusu oldu. A Milli Takımı'mız UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu yedinci maçında Letonya'yı konuk etti. Ay-yıldızlılar maçtan 4-0 üstünlükle ayrıldı. Peki, Galler Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Galler Türkiye maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Spor 16-10-2023 15:13

Zlatko Dalic: Bizim için en zor maç olabilir

Hırvatistan Milli Takım Teknik Direktörü Zlatko Dalic, "Bizim için en zor maç olabilir. Kilit bir maç, ona göre hazırlanıyoruz" dedi.

Spor 11-10-2023 22:10

A Milli Futbol Takımı, liderlik için Hırvatistan karşısında

A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu altıncı maçında yarın deplasmanda averajla önünde lider durumda bulunan Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek.

Spor 11-10-2023 08:44

ADANA DEMİRSPOR TRABZONSPOR MAÇ SONUCU! Süper Lig Adana Demirspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İlk 11'ler

Adana Demirspor Trabzonspor maç sonucu araştırılıyor. Yeni Adana Stadı'nda oynanan Süper Lig'in 8. hafta karşılaşmasında Hakem Kadir Sağlam düdük çaldı. Adana Demirspor Trabzonspor maç sonucu ekranı internette araştırılıyor. Peki, Adana Demirspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, ilk 11'ler...

Spor 06-10-2023 22:15

Beşiktaş Lugano maçının hakemi David Fuxman kimdir, nereli ve kaç yaşında? David Fuxman, Beşiktaş Lugano maçını yönetecek

Beşiktaş Lugano maçının hakemi David Fuxman günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Beşiktaş Lugano maçı **bugün** (5 Ekim 2023 Perşembe) saat 19.45'te başlayacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ikinci haftasında İsviçre temsilcisini konuk edecek olan Teknik direktör Şenol Güneş'in öğrencileri sahadan üstünlükle ayrılmak istiyor. Peki, David Fuxman kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Beşiktaş Lugano maçının hakemi David Fuxman hakkında merak edilenler...

Spor 05-10-2023 19:39

Spartak Trnava Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Konferans Ligi Spartak Trnava Fenerbahçe maçı canlı yayın bilgisi

Spartak Trnava Fenerbahçe maçı canlı olarak ekrana gelecek. UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 2. maçında Slovakya ekibi ile kozlarını paylaşacak olan sarı lacivertliler maçtan üsütnlükle ayrılmayı hedefliyor. Spartak Trnava Fenerbahçe maçı canlı yayın bilgisi internette araştırılıyor. Peki, Spartak Trnava Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Spartak Trnava Fenerbahçe maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 05-10-2023 19:39

Spartak Trnava Fenerbahçe maçının hakemi Sascha Stegemann kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sascha Stegemann hangi takımları yönetti?

Sascha Stegemann, Spartak Trnava Fenerbahçe maçında düdük çalacak. Bu sezon Avrupa kupaları ve Süper Lig’de çıktığı 14 karşılaşmanın tamamından galip ayrılan sarı lacivertliler bu maçı da alıp seriyi sürdürmek istiyor. Hakem Sascha Stegemann sporseverler tarafından arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Sascha Stegemann kimdir, nereli ve kaç yaşında? Spartak Trnava Fenerbahçe maçının hakemi Sascha Stegemann hangi takımları yönetti?

Spor 05-10-2023 19:36

A Milli Takım, Almanya ile özel maçta karşılaşacak

A Milli Futbol Takımı, 18 Kasım Cumartesi günü Almanya ile Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda özel maçta karşılaşacak.

Spor 05-10-2023 12:50

FENERBAHÇE ÇAYKUR RİZESPOR MAÇ SONUCU! Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçı skoru kaç kaç?

Fenerbahçe Çaykur Rizespor maçı sona erdi. Süper Lig'in 7. hafta karşılaşmasında sarı lacivertliler, Karadeniz ekibini Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda ağırladı. Fenerbahçe Çaykur Rizespor maç sonucu ekranı internette araştırılıyor. Peki, Fenerbahçe Çaykur Rizespor maç sonucu ne oldu? İşte maç ile ilgili detaylar...

Spor 01-10-2023 18:07

GALATASARAY ANKARAGÜCÜ MAÇ SONUCU! Galatasaray Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray Ankaragücü maç sonucu ekranı sorgulanıyor. Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında MKE Ankaragücü'nü konuk etti. Galatasaray Ankaragücü karşılaşmasında Volkan Bayarslan düdük çaldı. İki takımın da galibiyet hedeflediği maçta gülen taraf Galatasaray oldu. Peki, Galatasaray Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Spor 30-09-2023 21:30

Galatasaray Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Ankaragücü maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Muhtemel 11'ler

Galatasaray ile Ankaragücü kozlarını paylaşacak. Teknik Direktör Okan Buruk'un yönetimindeki Sarı Kırmızılılar Süper Lig 7. Haftasında oynanacak karşılaşmadan üstünlükle ayrılmayı hedefliyor. Maç, Rams Park Stadium'da oynanacak. Peki, Galatasaray Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Ankaragücü maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte, muhtemel 11'ler...

Spor 29-09-2023 14:03

Ahmet Nur Çebi'den play-off için açıklama! ''Destek veririz, top oynamaktan kaçmak gereksiz''

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, play-off sistemine onay verebileceklerini söyledi. Çebi, "Play-off kulüplerin ortak alacağı bir karar. Eğer böyle bir sonuç olursa biz onay veririz. Bizce bir sakıncası yok." ifadelerini kullandı.

Spor 28-09-2023 12:37