Sanki Haberleri

Alkollü sürücünün neşesi polisleri de şaşırttı! Ceza yiyince kahkaha atıp 'oh' çekti

Aksaray'da alkollü olarak polise yakalanan genç sürücü neşesiyle polisi bile şaşırttı. Alkollü sürücü, ceza yemesine rağmen kahkahayla ceza makbuzlarını imzaladı. Çok imza atınca da polis memurlarına “Komiserim sanki para çekecekmişim gibi” deyip espri yapan sürücü tüm işlemlerin ardından derin bir nefesle “Oh” çekti.

Haber 2024-07-17 07:25:03

Son dakika | Enflasyon rakamlarına isyan etti! Özgür Özel'den ilk açıklama: Sanki petrol bulundu da yarın düşecek

Son dakika haberi: CHP lideri Özgür Özel'den haziran enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından ilk yorum geldi. "Sanki petrol, maden, altın bulundu da yarından itibaren düşecek" diyen Özgür Özel ayrıca erken seçim çıkışıyla da dikkat çekti.

Haber 2024-07-03 11:28:08

Serdar Ortaç'ı isyan ettiren karar! Sanki namus suçu işledim

Serdar Ortaç açtığı yayınlar ve açıklamalarla gündemden düşmüyor. TikTok'ta açtığı canlı yayınlarda alkol ve sigara kullanan ve birçok kez küfürlü ifadeler kullanan şarkıcının hesabı kapatıldı. Magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Ortaç, bu karara Instagram hesabından isyan etti.

Magazin 2024-06-22 14:18:38

İstanbul'un göbeğinde aldatma kavgası: Kadın, sevgilisinin üstündeki kıyafetleri paramparça etti

İstanbul Karaköy bir aldatma kavgasına şahit oldu. Bir kadın sevgilisinin kendini aldattığını öğrenince sokak ortasında sevgilisini darp edip kıyafetlerini parçaladı. Olayı izleyen vatandaşlardan birinin, 'Sanki başka kadın yok' diye tepki vermesi ise dikkat çekti.

Haber 2024-06-20 10:51:04

Survivor'da ikinci eleme adayı belli! O yarışmacı acılar içerisinde birden yere yığıldı ve gözyaşlarına boğuldu

Survivor bu yıl yine büyük bir ilgi ve merakla izleniyor. Bu haftanın ikinci eleme adayı belli olurken yarışmada dikkat çeken bir olay yaşandı. Zorlu parkuru geçip oyunu bitiren Seda birden yere yığıldı ve gözyaşlarına boğuldu. Ayağının kopacak gibi ağrıdığını söyleyen Seda "Sanki sinir ucu tutuyor" dedi.

Kulis 19-05-24 08:20

Altaylı'dan çarpıcı 'Abdulkadir Selvi' yorumu: Sağlı sollu çakıyorlar tokatları, yakında 'selvi boy' devrilebilir

Gazeteci Fatih Altaylı, Hürriyet Yazarı Abdulkadir Selvi'yle ilgili dikkat çeken ifadelere yer verdi. Selvi'ye 'mayın eşeği' muamelesi yapıldığını belirten Altaylı, yazdıklarıyla hem MHP'nin hem de bazı AK Partililerin tepkisini çeken Selvi için, "İçerideki ve dışarıdaki tepkileri sanki onun üzerinden ölçüyorlar. O yüzden Selvi'ye sağlı sollu çakıyorlar tokatları" dedi. Altaylı ayrıca, "Olan Selvi'ye oluyor. 'Selvi boylum al yazmalımın' yakında selvi boyu devrilebilir." ifadelerini kullandı.

Haber 03-05-24 10:40

Türkiye'nin farklı illerinde ortaya çıktılar! Herkes bu cisimleri merak ediyor: Şimdi de İstanbul'da görüldü

Türkiye'nin farklı illerinde görülen cisimler sosyal medyanın gündeminde... Hatay'da tanımlanamayan cisimleri görüntüleyen bir vatandaş, “Havaya baktığım zaman 3 cisim gördüm. Sanki takım elbise giymişlerdi ve havada asılı duruyorlardı" dedi. Birçok ilde görülen cisimler son olarak İstanbul'da da görüntülendi.

Haber 01-05-24 22:31

'Fiyatı sudan biraz pahalı! Yurt dışına gidemiyorlarsa buraya gelsinler' 12 TL'ye büyük keyif 'Sanki Venedik'teyiz'

Adana’da Portakal Çiçeği Karnavalı nedeniyle kente gelen yerli ve yabancı turistler Seyhan Nehri’nin keyfini gondol ile sürüyor. Kişi başı 12 TL'ye binilen gondollarda gezenler büyük keyif yaşadıklarını belirtirken "Gondol çok güzel. Sanki Venedik’teyiz gibi bir hava var" ifadelerini kullandı. Vatandaşlar "Fiyatı da 12 lira. Sudan biraz daha pahalı. Yurt dışına gidip Venedik’te binemiyorsa insanlar buraya gelsinler" dedi.

Kadin 17-04-24 10:19

İsrail'e ihracat kısıtlamasına Özgür Demirtaş'tan yorum! 2 soru sordu: 'Geçti Bor’un Pazarı, Sür Eşeği Niğde’ye...'

Türkiye İsrail için 54 kalemde ihracat kısıtlaması getirdi. Kararın ardından Prof. Dr. Özgür Demirtaş, "Geçti Bor’un Pazarı, Sür Eşeği Niğde’ye… İki sorum var: 1) Hani Ticaret Yoktu? 2) 30 Bin Can gittikten sonra mı?" ifadelerini kullandı. Türk-Filistin Dostluk Derneği Başkanı Muhammed Cevher ise, “Filistin, gümrükte İsrail çatısı altında sınıflandırılıyor. Filistin'in Türkiye'den yaptığı ithalatın gümrük verileri sanki İsrail'e satılmış gibi görünüyor” dedi.

Finans 09-04-24 11:07

Muhtar olamadı, fenomen oldu! Şiir yazıp isyan etti, sosyal medya yıkıldı: 'Sanki rakiplerim uzay bilimci...'

Kırşehir’de yaşayan Aydın Battal, köyü Aşağıhomurlu’ya muhtar adayı oldu. 300 seçmenin ve 3 adayın olduğu köyde 29 oy alarak seçimi kaybeden Battal, kendi öz akrabalarından bile oy alamamasına isyan etti. Köye mahcup olduğunu belirten Battal, çektiği videoyla akraba ve arkadaşlarına sitem dolu açıklamalarda bulunarak yazdığı şiirini okudu. Battal’ın sitem dolu şiirini okuduğu videosu, sosyal medyayı salladı. Muhtar olamayan Battal, fenomen olma yolunda ilerliyor. İşte o görüntüler...

Haber 05-04-24 12:59

Şiddetli baş ağrıları ve dejavu yaşayan kadın soluğu hastanede aldı! Hayatının şokunu yaşadı

39 yaşındaki Kirsty Connell, korkunç baş ağrıları ve sık sık dejavu (sanki daha önce bir durum yaşamışsınız gibi hissetme olgusu) vakaları yaşadıktan sonra doktoruna başvurdu.

Kadin 29-03-24 11:47

Yabancı el sendromu (Alien Hand Sendromu) nedir, nasıl anlaşılır? Yabancı el sendromu belirtileri ve tedavisi

Yabancı El Sendromu, nörolojik bir bozukluk olarak tanımlanan, oldukça nadir görülen bir durumdur. Bu sendromda, bir kişinin kendi uzuvu sanki bir başkasına aitmiş gibi algılanır ve kontrol dışı davranışlar sergileyebilir. Yabancı El Sendromu genellikle beyin yapısında meydana gelen bir hasar sonucunda ortaya çıkar. Bu sendromun tedavisi oldukça zordur ve genellikle semptomları hafifletmek veya yönetmek için çeşitli terapi yöntemleri kullanılır.

Haber 26-03-24 11:23

Yazarlık dünyasına ilk adımını 'Küçük Kırmızı Kuş' ile attı... Serra Alona Saltık: Yazarak sanki iç dünyama ayna tutuyorum

17 yaşındaki Serra Alona Saltık, "Küçük Kırmızı Kuş" romanıyla yazarlık dünyasına ilk adımını attı. Yalnız bir kadının hikayesini attığı romanıyla ilgili konuşan Saltık “Yazarak sanki iç dünyama ayna tutuyormuş gibi hissediyorum. Umarım ilerde daha geniş kitlelere ulaşabilirim” dedi.

Magazin 10-03-24 13:23

Seçim yaklaştıkça ifadeler de sertleşiyor! AK Partili Elitaş'tan çok konuşulacak çıkış: Sanki görücüye çıkmış...

31 Mart seçimlerine adım adım yaklaşılırken siyasi partiler arasında gerginlik her gen dakika daha da artıyor. Yeniden Refah Partisi, AK Parti ile müzakerelerden sonuç alamamış her yerde kendi adaylarını çıkarmıştı. Bazı eski AK Partililerin YRP listelerinde olması ise dikkat çekti. AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş konuyla ilgili isim vermeden sert açıklamalarda bulundu.

Haber 09-03-24 11:08

Vahşice katledilip çırılçıplak gömülmüştü! Yürek yakan feryat: 'İşkence edip kurşuna dizmişler'

Adana'da İpek Akgül (18), darbedilip tabanca ile vurulduktan sonra cesedi portakal bahçesine gömüldü. Akgül'ün öldürülmesine ilişkin soruşturmada, cinayeti itiraf eden Yaşar B. (20) ile 2 şüpheli tutuklandı. İpek'in annesi Sihan Akgül, "Kızımın sevgilisi yoktu. Şüpheliler, kızıma işkence edip, hunharca dövdükten sonra sanki kurşuna dizmişler. Çırılçıplak bedeni, portakal bahçesine gömülüydü. Dünyalar güzeli bir kızdı. Kızıma komplo kurup, katlettiler" dedi. İşte detaylar...

Haber 04-03-24 11:59

Fatih Portakal elindeki 200 liralık poşetle Devlet Bahçeli’nin o sözlerine isyan etti: ‘Harika bir öneri! Sanki yapabilecek’

Fatih Portakal, Devlet Bahçeli’nin sözlerine canlı yayında isyan etti. Elindeki 200 liralık poşeti gösteren Portakal, Bahçeli’nin ‘Fiyat anarşistleri de FETÖ’cüdür, dükkanları kapanmalıdır’ çıkışını hatırlatarak ‘Çok pragmatik bir öneri, harika bir öneri sanki yapabilecek’ dedi.

Finans 22-02-24 09:04

4 yaşındaki oğlunu kalbinden bıçaklayıp boğazını keserek katletmişti! Cani anne ceza almadı

Beylikdüzü’nde oğlu Mohammad Tahan’ı (4) kalbinden bıçaklayıp boğazını keserek öldüren Sarah Olabi'nin yargılandığı davada karar açıklandı. Mahkeme Olabi’nin akıl hastası olması nedeniyle ceza verilmesine yer olmadığına karar verdi. Sanık anne duruşmadaki son savunmasında, “Olanları kötü bir rüya olarak düşünüyorum. Çocuğumu kaybettim hala inanmıyorum. Başka biri yaptı gibi, ben yapmadım sanki. Ben çocuğumu seviyorum tahliye istiyorum” dedi. İşte detaylar...

Haber 16-02-24 10:30

Eşini bıçakla rehin alan kişiyi, emniyet amiri böyle ikna etti: 'Ben sana kurban olurum'

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.E., yakalanacağını anlayınca elindeki bıçakla eşi Y.E.'yi rehin aldı. Olay yerine gelen emniyet amiri, "Elindeki bıçağı bırak. Allah'ını seversen. Ben senin için geldim. Sana kurban olurum" sözleriyle şahsı ikna etti. Emniyete götürülen S.E. kendisini görüntüleyen gazetecilere "sanki terörist yakaladılar" diyerek tepki gösterdi.

Haber 15-02-24 15:59

Ev değil sanki uyuşturucu imalathanesi

Bilecik’te iklimlendirme sistemi kullanarak evde uyuşturucu madde imalatı yapan şahıs gözaltına alındı.

Yurthaber 01-02-24 12:39

Beşiktaş’ta dükkan mı, Miami’de okyanus manzaralı ev mi? 1,5 milyon dolarlık dükkan sosyal medyayı ikiye böldü! “Sanki dünya Ihlamur Sokak’tan ev almak için yarış halinde!”

İstanbul’un en pahalı semtlerinden biri olan Beşiktaş’ta bir iş yeri iddiaya göre 1,5 milyon dolar fiyat ile satılığa konuldu. Ihlamur Caddesi'nde yer alan satılık bir dükkanın ücretini duyan şaşkına döndü. 63 metrekarelik yer için dükkan sahibi 1,5 milyon dolar ücret biçti. Güncel kurla 45 milyon TL’den fazla eden dükkan ‘taşı tuğlası altın mı?’ dedirtti.

Finans 13-01-24 10:15

'Sanki büyülüyor insanları' Milyonlarca takipçisi var ama kimse yüzünü görmedi! O fenomen için şok iddia: Yatlar, katlar, lüks yaşam... Her şey bir mesajla başladı

Sosyal medya fenomenleriyle ilgili dolandırıcılık iddialarına bir yenisi daha eklendi. Bu kez sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan ancak kimsenin yüzünü görmediği bir fenomenin kripto para tuzağıyla dolandırıcılık yaptığı iddia edildi. Fenomenin yatlar, katlar ve lüks yaşam vaatlerine aldandıklarını belirtip mağdur olduklarını söyleyen vatandaşlar "Sanki büyülüyor insanları" dedi ve 20 bin dolar kaptırdıklarını anlattı. Diğer dolandırılanlarla rakamın 40 milyonu bulduğunu belirttiler.

Haber 10-01-24 14:18

İstanbul hava durumu! Sağanak yağış ve fırtına alarmı... Kara bulutlar kenti kapladı, sosyal medyada gündem oldu: Dışarı çıkmaya korkuyorum! Sanki canlar kırılacak!

İstanbul hava durumuyla ilgili Meteoroloji'den gelen uyarıların ardından kara bulutlar megakenti sardı. Yer yer sağanak yağış ve fırtınanın etkisini gösterdiği İstanbul'da vatandaşların sosyal medyada yaptığı paylaşımlar gündem oldu. Yapılan paylaşımlar arasında "Dışarı çıkmaya korkuyorum!" "Sanki canlar kırılacak!" yorumları dikkat çekti.

Haber 07-01-24 13:29

Babası tutuklanınca gözyaşlarına boğuldu! 'O kadar suç işleyene bir şey yapmıyorsunuz'

Sakarya'da, boşandığı Tuğba S.'yi (28) tabancayla rehin alan Zekeriya Kaya (41), tutuklandı. Kaya, kelepçeli halde polis aracına bindirildiği sırada ilk evliliğinden dünyaya gelen kızı Emine Nur Kaya (18), gözyaşlarına boğuldu. Genç kız, "Yapmayın, niye yapıyorsunuz? Kaçacak mı sanki? Sanki vurdu da. O kadar suç işleyene bir şey yapmıyorsunuz" diyerek ağladı. İşte detaylar...

Haber 12-12-23 17:59

Sunucu Esra Erol imaj değiştirdi! Özel davetteki tarzı şaşırttı: Kadın sanki bir anda yaşlanmış

Esra Erol'da programıyla milyonları ekran başına kilitleyen Esra Erol son olarak Harper's Bazaar ödül törenine katıldı. Geceye uzun siyah bir elbise ile katılan Esra Erol küçük bir imaj değişikliğine de gitti. Sunucunun tarzı ise görenleri şaşırttı.

Magazin 10-12-23 13:42

Pişkinliğiyle pes dedirtti! Araçlara zarar verdi, gazeteci tekmeledi: Sanki adam öldürdük

Kayseri'de yaşayan 25 yaşındaki F.D. yaptıkları ve söyledikleriyle bu kadar da olmaz dedirtti. Önce Kocasinan'da 7 aracın lastiğini patlatan şüpheli ardından bir gazeteciye tekme atıp küfürler savurdu. Yaptıklarıyla yetinmeyen F.D. bir de, ""Sanki adam öldürdük. Ne çekiyorsun?" dedi.

Haber 06-12-23 21:54

Öğrencinin sınıf annesiyle 'sanki dünyanın ağası' diyerek tartıştığı anlar gündem olmuştu! MEB yazı gönderdi: O uygulama yasaklandı… Sosyal medyada yorum yağdı ‘Helal olsun sana, devrim böyle yapılır’

Türkiye genelindeki okullarda 'sınıf annesi' uygulaması yasaklandı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Valiliklere gönderilen uyarı yazısında, bu kişilerin zaman zaman para topladığı ve derslere müdahil olduğu yönündeki şikayetlere dikkat çekildi. Yaşanan bu gelişmenin ardından, daha önce bir sınıf annesiyle tartışan küçük bir çocuğun sosyal medyada yayılan görüntüleri yeniden gündem oldu. O videodaki çocuk için çok sayıda yorum yapılırken "Helal olsun sana, devrim böyle yapılır" denildi.

Egitim 06-12-23 09:14

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu'na bir bakan bir daha baktı! Sanki yataktan kaldırıp getirmişler

Star TV'de yayınlanan "Yalı Çapkını" dizisinde "Seyran" karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu Altın Kelebek gecesinde boy gösterdi. Partneri ve eski aşkı Mert Ramazan Demir gecede yer almazken güzel oyuncunun tarzına da yorum yağdı.

Magazin 04-12-23 09:22

Telefon hızlandırma yöntemi - Telefonum yavaş çalışıyor ne yapmalıyım?

Günümüzde mobil cihazlar hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelmiş durumda. Ancak zamanla uygulama yüklemeleri, dosya birikimi ve diğer faktörler nedeniyle telefonlarımızın performansında bir düşüş yaşanabilir. Hızlı ve akıcı bir kullanım deneyimi sağlamak adına zaman zaman telefonumuzu hızlandırmak ve optimize etmek gerekebilir. Birkaç küçük ayar ve temizlik işlemiyle telefonunuzu sanki yeni almış gibi hissedebilirsiniz.

Haber 28-11-23 00:56

Hollanda Teknik Direktörü Ronald Koeman'dan Arda Kardeşler'e olay sözler! Sanki Cebelitarık için üzülüyor gibiydi!

EURO 2024 Elemeleri B Grubu son maçında Cebelitarık ile Hollanda karşı karşıya gelmişti. Algarve Stadyumu'nda oynanan müsabaka, Hollanda'nın 6-0'lık üstünlüğüyle sonuçlanmıştı. Karşılaşmayı Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Arda Kardeşler yönetmişti. Hollanda Teknik Direktörü Ronald Koeman, mücadelenin ardından Kardeşler'in yönetimini eleştirdi. İşte detaylar...

Spor 22-11-23 19:36

Yusuf Sarı'dan ısınan oyuncularımıza küfürlü tepki! ''Sanki sahada çay içiyorum, kahve içiyorum''

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu sekizinci ve son maçında deplasmanda Galler ile 1-1 berabere kalarak grup lideri olarak EURO 2024'e katılan A Milli Futbol Takımı'nın mücadelesinde ilginç bir an yaşandı.

Spor 22-11-23 10:36

İzmir'de istediği şarkı çalınmadı, düğünü pompalı tüfekle bastı! Ölü ve yaralılar var: 'Kuşa ateş eder gibi ateş etti'

İzmir'de bir kişi, istediği şarkı çalınmayınca düğünü pompalı tüfekle bastı. Rastgele etrafa ateş açan saldırgan, 1 kişiyi öldürdü, 7 kişiyi yaraladı. Olay yerine gelen ekipler saldırganı gözaltına aldı. Aytekin Elkalkmış'ın amcası belediye işçisi Çetin Elkalkmış, "Tabancanın mermisi bitince pompalı tüfekle sanki kuşa ateş eder gibi kim gelse ateş etmeye devam etmiş" dedi.

Haber 17-11-23 13:51

Son dakika | CHP lideri Özel'in 'darbe' çıkışına Bakan Tunç'tan sert tepki geldi: Sorumsuzca, yakışıksız ifadeler

Son dakika haberi: Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AYM ile Yargıtay arasında yaşanan gerginliğe ve CHP lideri Özgür Özel'in çıkışına ilişkin yorum yaptı. Özel'in konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çıkışına değinen Bakan Tunç, "Cumhurbaşkanımızın sanki bir darbe yaptığı şeklindeki yorumuna kesinlikle katılmıyorum" dedi.

Haber 13-11-23 10:27

Adana Demirspor - Fenerbahçe maçının ardından yıldız isimlere eleştiri! ''Beceriksiz!'', ''Sanki halı sahada oynuyor!''

Adana Demirspor ile Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında kozlarını paylaştı. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan müsabaka, 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı. Bu skorun ardından Fenerbahçe, milli araya liderlik koltuğunda oturarak girdi. Spor yazarları, iki takım arasındaki mücadele hakkında köşelerinde çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Yazarlar, Fenerbahçeli yıldız isimleri eleştirdi. İşte detaylar...

Spor 13-11-23 08:27

'Türkiye'de hedef beni seçmişler' CZN Burak'ın başı o videolarla dertte! 'Çok mağdurum' Takipçilerini uyardı: Lütfen inanmayın

Dönem dönem gündem olan sosyal medya fenomeni CZN Burak'ın başı, en son dolandırıcıların yapay zeka ile yasa dışı bahis sitelerine koyduğu videolarla derde girdi. Yapay zekayla montajlanan videolarının sanki bahis sitelerine yönlendiriyormuş gibi bir hale getirildiğini ve insanların kandırıldığını söyleyen CZN Burak, bunun bir an önce çözülmesini istedi, insanları uyardı. Dolandırıcılar yüzünden çok mağdur olduğunu belirten fenomen, "Bu süreç 6-7 aydır devam ediyor. Hedef beni seçmişler" dedi.

Haber 28-10-23 10:33

'İdrarımı içtim' Uçurumdan düşüp 5 gün boyunca mahsur kaldı... Yaşadıklarını anlattı 'Sanki birisi beni oradan aldı aşağıya attı'

Sarıyer'de uçurumdan düşerek 5 gün boyunca düştüğü yerde mahsur kalan 65 yaşındaki Remzi Geyik, kendisini fark eden iki kişi tarafından kurtarıldı. Hastanede tedavisi devam eden Geyik aç susuz geçen 5 günü anlattı. Remzi Geyik, "İdrarımı içtim, 4-5 metre uzaktaki suya ulaşamadım" dedi.

Haber 06-10-23 16:46

Bergüzar Korel set yoğunluğuna sitem edince tepki çekmişti! İşimi çok seviyorum

Bir süreliğine setlerden uzak kalan ve Amazon Prime'da yayınlanacak olan Düğüm dizisinin çekimlerine devam eden Bergüzar Korel, set yoğunluğuna dair sitemkar paylaşımları yüzünden tepki çekmişti. "Sanki asgari ücrette çalışıyor" yorumlarına maruz kalan oyuncudan açıklama gecikmedi.

Magazin 06-10-23 15:44

'Çok acayip ince bir sesti' Çukurdan bir el uzatıldığını gördüler... Fransız gezgin günlerdir oradaymış! Böyle kurtarıldı

Tekirdağ Çorlu'da domuz avına çıkan avcılar, maden sahasında yaklaşık 3 gündür mahsur kalan 61 yaşındaki Fransız gezgin kadını fark etti. Gezgin, itfaiye tarafından bitkin vaziyette sağ kurtarıldı. Olayı anlatan avcı, "Sanki bir kedi sesi duydum ama çok acayip ince bir sesti" ifadelerini kullanırken "Başında baret olan bir kişinin bitkin halde yerde yattığını gördük, hemen ekiplere haber verdik" şeklinde konuştu.

Haber 25-09-23 12:29

Erbakan'ın Yeniden Refah Partisi'nden çok konuşulacak 'AK Parti' ve 'Erdoğan' sözleri! Sanki bize lütuf vermişler gibi...

2023 seçimlerinin kilit partilerinden olan, Fatih Erbakan liderliğindeki Yeniden Refah Partisi'nden (YRP) AK Partili siyasetçiler ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçilmesi hakkında çarpıcı açıklamalar geldi. Seçime girerken ittifak yapmalarının nedenini açıklayan Genel Başkanvekili Doğan Aydal, "Kimse kalkıp da AK Parti lütfuyla girdik gibi bir algı yapmasın" dedi. Aydal, İYİ Parti lideri Akşener'in yerel seçimlere yönelik çağrısına verdiği yanıtıyla da dikkat çekti.

Haber 29-08-23 09:07

Gülcemal'in Deva'sı Melis Sezen'in annesini görenler şoke oldu! Herkes aynı şeyi söyledi: ''Ablası sanki''

Sadakatsiz dizisi ile büyük bir çıkış yakalayan Melis Sezen son olarak başrolünü Murat Ünalmış'la paylaştığı Gülcemal dizisinde Deva karakterine hayat vermişti. Sosyal medya paylaşımları ve iddialı tarzıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu şimdi de annesiyle olan benzerliğiyle dikkat çekti. Sezen'in annesini görenler çok şaşırdı.

Magazin 28-07-23 15:57

İlçe nüfusu 4 katına çıktı! Kurban Bayramı'nın 3. gününde tüm yurtta plajlar doldu taştı 'Sanki İstanbul'un geri kalanı buraya toplanmış'

Kurban Bayramı'nın 3. gününü denize girerek değerlendirmek isteyenler plajlara akın etti. Küçükçekmece'deki Menekşe Plajı'ndaki yoğunluk havadan görüntülenirken plajdaki kalabalıktan şikayet eden bir vatandaş “Sanki İstanbul'un geri kalanı buraya toplanmış" dedi. Aydın, Kuşadası ve Antalya Konyaaltı'da da turistler, plajları doldurup, denizin ve güneşin tadını çıkardı. Kemer ise nüfusunun 4 katı tatilciyi ağırlıyor.

Haber 30-06-23 15:04

Alemin Kıralı'nın Ahsen'i Yağmur Ün evlendi, anne oldu! Son haline beğeni yağdı

Alemin Kıralı'nda Ahsen'i canlandıran Yağmur Ün gözlerden uzak yaşasa da sosyal medya paylaşımlarıyla öne çıkıyor. Kısa süre önce Doktor Doğaç Ergezen ile evlenen güzel oyuncu anne oldu. Yağmur Ün'ün son halini görenler "Sanki hiç doğurmamış gibi fit" yorumlarında bulundu.

Magazin 27-06-23 09:02

Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel'in göğüs dekoltesi dikkat çekti! Sanki küçük gelmiş

Eda Ece'nin düğününe katılan Hande Erçel-Gamze Erçel kardeşler iddialı kıyafetleriyle dikkat çekti. Düğünde Hande Erçel kadar Gamze Erçel'in de pozları olay oldu. Gamze Erçel iddialı kıyafetiyle pozlarını paylaşınca kıyafetin göğüs kısmına yorum yağdı.

Magazin 23-06-23 11:58

Seçim pozları gündem olmuştu! Hatice kahveye ödediği paraya isyan etti

Seçim zamanı yaptığı pozlarla dikkat çeken ve oy kullanırken giydiği kıyafetlerle olay olan şarkıcı Hatice simit sarayında 3 kahveye ödediği paraya sitem etti. Hatice'nin paylaşımını görenler "Sanki biraz abartıyorsun" yorumunda bulundu.

Magazin 04-06-23 07:38

Bursa'da lunaparklara kauçuk malzeme üreten fabrikada yangın!

Bursa'da lunaparklara kauçuk malzeme üreten fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Şu an yangın kontrol altında, kısmi bir yanma var sadece arka tarafta. Tabii polyester malzemesi olduğu için yoğun bir şekilde arka tarafa duman verdiği için sanki tüm üst taraf yanıyormuş gibi bir algı var. O kısmi yangını söndürmeye çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 02-06-23 00:30

Başkent sağanak yağışa teslim oldu! Keçiören Belediye Başkanı tepki gösterdi: Ankara'ya deniz geldi!

Ankara'da etkili olan sağanak nedeniyle Keçiören ilçesinde yollar göle döndü, ev ve iş yerlerini su bastı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne tepki göstererek, "Izgara ve mazgalları periyodik şekilde 3-4 ayda ve her yağmur yağdıktan sonra temizlemezseniz Ankara'da yine insanlarımız ölecek, canlar gidecek. Böyle bir manzara yok. Sanki deniz, sanki nehir, sanki ırmak..." dedi.

Haber 29-05-23 18:14

SON DAKİKA: Sinan Oğan'dan çok konuşulacak 'Kılıçdaroğlu' sözleri! Hepsine hazırdı! Bakanlık, cumhurbaşkanı yardımcılığı...

Son dakika haberi: Son günlerde siyaset sahnesinde en çok konuşulan isimlerden olan Sinan Oğan, 2. tur kararıyla ilgili açıklama yaparak "Her şeyi masaya yatırıp Cumhur İttifakı'nı destekleme kararı aldık. Sanki Ermenistan'ı destekleme kararı almışız gibi acayip bir linç kültürü... Muharrem İnce'ye aynısı yapıldı" dedi. Oğan ayrıca "Benim taleplerim olsaydı sayın Kılıçdaroğlu hepsini karşılamaya hazırdı. Cumhurbaşkanı yardımcılığı, birkaç tane bakanlık, şu, bu..." diye konuştu.

Haber 26-05-23 12:38

Güvenlik kamerasına böyle yakalandı! Rahat tavırlarıyla dikkat çekti: Yaptığı ise...

Aksaray’da bir apartmanın bodrum katından motosiklet çalan hırsızlık şüphelisi, güvenlik kameralarına yakalandı. Hırsızlık şüphelisinin sanki kendi motosikletini götürüyormuşçasına takındığı rahat tavrı dikkat çekti.

Haber 04-05-23 16:59

Kendall Jenner MET Gala parti tarzıyla olay oldu! Sanki elbise eksik kalmış

Model Kendall Jenner ve Bad Bunny, MET Gala sonrası düzenlenen partiye giderken görüntülendi. Kendall Jenner gala için ilginç bir seçim yaptı ve tanga giyip partiye geldi. Sütyen de tercih etmeyen model partinin en müstehcen görünüme sahip isimlerindendi.

Magazin 02-05-23 11:34

Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na 'TikTok' göndermesi: Sanki ömrü mutfakta geçmiş mübarek...

AK Parti milletvekili adayı olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi. 14 Mayıs'taki seçimlerden Cumhur İttifakı'nın yine zaferle çıkacağını belirten Soylu "Ondan sonra Kemal Bey otursun mutfağa yalandan, sanki ömrü mutfakta geçmiş mübarek, TikTok çeksin TikTok" diye konuştu.

Haber 18-04-23 11:54