Uzman Altin Yorumu Haberleri

Araç alacakların gözü bu haberde! Otomotivde 'ÖTV indirimi' heyecanı! Yüzde 80'den 30'a... Uzman isim yorumladı: Fiyatlar düşecek mi?

Resmi Gazete’de bugün yayınlanan kararla şarj edilebilir hibrit araçlara ÖTV indirimi geldi. Araç alacaklar ÖTV indirimi kararının otomobil piyasasına yansımalarını merak ediyor. Şarj edilebilir hibrit araçlar için ÖTV oranı yüzde 80’den yüzde 30’a inse de indirimin kapsadığı model sayısının az olması dikkat çekiyor. Uzman isim gelişmeleri Mynet için yorumladı...

Finans 2024-07-26 15:00:38

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya'nın evlilik yorumu gündem oldu! 'İnsan doğasına aykırı'

Ekranların fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Kıvılcım karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Evrim Alasya şimdilerde katıldığı programlardaki açıklamalarıyla dikkat çekiyor. Gain'de yayınlanan ‘Senem Aydın’la Hadi Anlat programına konuk olan ünlü isim evlilik yorumuyla gündem oldu.

Magazin 2024-07-26 10:36:00

AK Partili Metin Külünk’ten çok konuşulacak ‘Erdoğan’ yorumu: Sosyolojisi eriyor, haramla helal birbirine karışmış vaziyette!

AK Partili Metin Külünk son dönemlerde yaptığı dikkat çeken çıkışlarına bir yenisini daha ekledi. Külünk, "Türkiye'de Erdoğan sosyolojisi eriyor" diyerek, "AK Parti sosyolojisini 2023’te sokak eritti. Cevabını verdi ama Erdoğan’a sahip çıktı. 2024’ten sonra beyefendinin 'mesajı aldık' diyerek gereğini yapmasını bekledi. Şu anda iktidarda haramla helal birbirine karışmış vaziyette" şeklinde konuştu.

Haber 2024-07-26 10:23:14

Yıldız Tilbe'nin ekonomi yorumu yeniden gündem oldu! İşçi, memur ve emekli maaşı önerisi şoke etti

Sahne şovları, dillere pelesenk olan şarkıları ve kendine has tarzı ile sık sık sosyal medyada gündem olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe bu defa ekonomi yorumuyla gündem oldu. Ünlü ismin işçi, memur ve emekli maaşı önerisi herkesi şaşırttı.

Magazin 2024-07-26 08:27:14

Yaş ve prim gün sayısı değişecek, emeklilik reformu masada! Uzman isim risklere dikkat çekti: Yoksa alacağımız maaşlar harçlık olarak kalacak

Milyonlarca emekli zamlı maaşlarının hesaplarına geçmesini beklerken emeklilik sistemi reformunun detaylarına dair de detaylar şekillenmeye başladı. Yaş ve prim gün sayılarında değişiklik beklenirken uzman isim emeklilik sistemine dair çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Ekonomi gazetecisi Yıldırım, emeklilik yaşı kadınlarda 60, erkeklerde 65 olarak sabitlenmesine ilişkin olarak "Olması gereken adım atılıyor" dedi.

Finans 25-07-24 14:01

Uzman isimden kritik deprem açıklaması! 4 şehri işaret etti

Dün akşam saatlerinde Tokat'ın 4 büyüklüğündeki deprem, uzmanları alarma geçirdi. Çevre illerden de hissedilen deprem hakkında yorum yapan Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, 4 şehri işaret ederek açıklamada bulundu.

Haber 25-07-24 12:53

Milyonlarca sürücüyü ilgilendiren yeni uygulama başladı! Fırsatlarda 15 Ağustos detayı! İndirim yüzde 50'ye dayandı

Sürücüler trafik ve kasko sigortası kapsamında araçları için düzenlenen sigorta eksperi raporlarını e-Devlet üzerinden görüntüleyebilecek. Uzman isim uygulamanın avantajlarını değerlendirirken kaskoda yüzde 50'ye varan indirimlere de dikkat çekti. İndirimlerde 15 Ağustos'tan sonra terse dönebilir.

Finans 25-07-24 09:11

Basit bir diş ağrısı az daha ölümüne neden oluyordu! Yüzde 70 ölüm sebebiymiş! Yüzü şişmeye başlayınca fark etti

Bitlis'in Tatvan ilçesinde diş ağrısı şikayeti yaşayan Gamze Kılıçer, ilk olarak ilçedeki sağlık kuruluşuna başvurdu. Daha sonra bir tıp merkezine sevk edilen Kılıçer'e diş iltihabına bağlı göğüs boşluğunda enfeksiyon oluştuğu tanısı konuldu. Hemen ameliyata alınan Gamze Kılıçer, 3 saat süren operasyonun ardından sağlığına kavuştu. Konu hakkında 'diş apsesi deyip geçmemek lazım' diyen uzman isim bu durumun literatürdeki kitaplarda ölüme yüzde 70 neden olduğundan bahsedildiğini söyledi.

Kadin 24-07-24 15:48

Gram altın için ilginç yorum: ‘İki hafta daha çekirdek çıtlatmaya devam edeceğiz’ dedi: Ağustos-Kasım arasına dikkat!

Kapalıçarşı’da altın fiyatları bir ileri bir geri hareketine devam ediyor. Ons altın tarafı da hem Fed’in faiz adımı hem de ABD seçimlerini radarına almış durumda. Uzman isim ABD’de iyice artan seçim gerginliğinden başkan adayı Donald Trump’ın seçilmesi durumunda altın fiyatlarının ne olacağını açıkladı. Gram altın içinse Piyasa Uzmanı İslam Memiş Ağustos ayını işaret ederek, “İki hafta daha çekirdek çıtlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Finans 24-07-24 15:14

Mourinho ilk maçını kazandı Dzeko şov yaptı ama hedefte büyük umutlarla transfer edilen Livakovic var! Ağır sözler: Uğraşmaya değmez

Şampiyonlar Ligi gruplarına katılma mücadelesi veren temsilcimiz Fenerbahçe, dün akşam İsviçre temsilcisi Lugano'yu deplasmanda 4-3 mağlup ederek tur kapısını araladı. Boşnak golcü Dzeko'nun yıldızlaştığı maç sonrasında Serdar Ali Çelikler'in Livakovic yorumu gündem oldu. İşte Mourinho'nun ilk sınavının detayları...

Spor 24-07-24 14:05

4 oyuncu birden ayrılmıştı! Kızılcık Şerbeti'ne bomba transfer

Ekranların fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti sezon finali bölümüyle büyük ses getirmişti. Sezon finaliyle birlikte adeta yaprak dökümü yaşanan diziden Yiğit Kirazcı, Serkan Tınmaz, Müjde Uzman ve Selin Türkmen ayrılmıştı. Yeni sezonu heyecanla beklenen Kızılcık Şerbeti'ne bomba bir transfer gerçekleştirildi.

Magazin 23-07-24 16:42

Bakan Şimşek'ten Bahçeli yorumu! Verdiği destek çok kıymetli

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türkiye ekonomisine dair değerlendirmelerini yorumladı. Şimşek, Bahçeli'nin desteğinin çok kıymetli olduğunu söyledi.

Finans 23-07-24 13:08

Nilsu Berfin Aktaş tatil yaptığı yerleri tek tek saydı! Bodrum için 'gereksiz pahalı' dedi! En çok parayı bakın neye ödemiş

Son olarak başrollerinde Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu ve Murat Aygen'in yer aldığı Korkma Ben Yanındayım dizisinde rol alan Nilsu Berfin Aktaş son dönemde hem özel hayatı hem de projeleriyle adından söz ettirmeyi başarıyor. Ünlü rapçi Blok3 ile ayrılığı çok konuşulan Aktaş şimdi de 'Bodrum' yorumu ile gündem oldu.

Magazin 23-07-24 11:26

Deniz keyfiniz zehir olmasın! Uzman isim 'Ölüm ya da kalıcı felce yol açabilir' diyerek uyardı

Temmuz ayının sonuna doğru yaklaşırken aşırı hava sıcaklıkları vatandaşları bunaltmaya devam ediyor. Kimi serinlemek için buzlu içecekler tercih ederken kimi ise kendini serin sulara atıyor. Sahil ve plajlar doluluğunu korurken denizde yüzerken dikkat edilmesi gereken bir konu hakkında uyarı yapıldı. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi Beyin ve Sinir Cerrahisi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Abdurrahman Aycan, suya yanlış atlamanın ölümle sonuçlanabileceğini ifade etti.

Haber 23-07-24 10:19

Ersan Şen'e 'Bodrum' örneğiyle yanıt verdi! Fatih Altaylı: Yunanistan iyi ki var da bizim vatandaş tatil yapıyor

Yunan adalarında yemek yiyenleri hedef alan Ersan Şen ses getirdi. Sosyal medyayı ayağa kaldıran Şen'e Fatih Altaylı'dan "Bir ölçüde haklı, bir ölçüde değil" yorumu geldi. Yunan adalarında yemek yenmesinin Yunan ekonomisine katkı sağladığı tespitine katılan Altaylı, "Ersan Şen'in şunu da düşünmesi lazım; Yunanistan iyi ki var ki insanlar da tatil yapabiliyorlar. Bizim vatandaşlar Yunanistan'a gidemiyor olsa buradaki fiyatlar belki daha da artacak" diyerek Bodrum örneği verdi.

Haber 22-07-24 09:04

İlber Ortaylı'dan çarpıcı 'üçüncü dünya savaşı' sözleri: Uzun bir süre hayat olmayacak

Prof. Dr. İlber Ortaylı'dan ilginç bir 'üçüncü dünya savaşı' yorumu geldi. İnsanlığın tabiatı tahrip etme yok etme olasılığını yüksek bulan Ortaylı, hayatın yok oluşuyla ilgili öngörüsünü açıkladı.

Haber 21-07-24 15:07

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum'dan 'habercilik' yorumu: Olgusal gerçeğe uygun olması aranmaz

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, habercilikle ilgili dikkat çeken bir paylaşıma imza attı. Uçum paylaşımında "Gazetecilikte kamu yararı olmak, biçim ve içerik uyumu bulunmak kaydıyla görünür gerçeğe uygun haber yapmak yeterlidir. Haberin olgusal gerçeğe uygun olması aranmaz" ifadelerini kullandı.

Haber 21-07-24 14:38

Nevşin Mengü'yü kızdıran 'sahil' yorumu! Kapalısı da var mayolusu da, sorun ne?

İstanbul'da yüksek sıcaklık ve nem oranından bunalan vatandaşlar soluğu plajlarda alıyor. Sosyal medyada Caddebostan sahilinde denize girenlerin oluşturduğu kalabalığın görüntüsü dikkat çekti. Gazeteci Nevşin Mengü "Ganj nehri değil, Caddebostan sahili" yorumuna kayıtsız kalamayıp tepki gösterdi.

Haber 21-07-24 11:57

Rekordan ‘U’ dönüşü: Hep gram altın konuşuluyordu: Çeyrek altın için 6 bin TL tahmini geldi

Hafta içinde hem ons altın hem de gram altın fiyatı rekor seviyelere yükselmesine rağmen kapanışı düşüş ile yaptılar. Yatırımcılar tam ‘altın yükseliyor’ derken gelen bu hamle sonrası altın ve Para Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı’dan yeni bir tahmin geldi. Yatırımcıların vazgeçilmezi olan altının gram fiyatı için 3500 TL öngörüsünde bulunan uzman, çeyrek altın fiyatı tahmininde de bulundu. 6000 TL’ye yükselebilir!

Finans 21-07-24 09:42

Moody's'in kararı sonrası ünlü stratejistten Türkiye yorumu: 'Artık pazarın gözdesi'

Financial Times’da yayınlanan analizde, uzmanlar, hedge fonlar ve işlemcileri uyardı. FT’nin analizinde, yüksek faiz oranlarının cazibesine kapılan yatırımcıların, TL ve ekonomiyi "şoklara" karşı duyarlı hale getirebileceğine yönelik uyarılarda bulunulurken, Merkez Bankası'nın elindeki güce dikkat çekildi. Ünlü stratejist Timothy Ash de FT analizini paylaşırken, "Şimşek'in ekonomi yönetimindeki Türkiye, artık pazarın gözdesi" yorumunu yaptı.

Finans 20-07-24 19:00

Şehit evladına görkemli sünnet töreni! Mehter takımı öncülüğünde atlılar da konvoya eşlik etti

Gümüşhane’nin Köse ilçesinde şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tok’un 7 yaşındaki oğlu Miraç Aras Tok için sünnet şöleni yapıldı. Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler “4 yıl önce Giresun’da sel felaketinde Burak Tok kardeşimizi şehit olarak toprağa verdik. 4 yıl sonra oğlu bize, millete emaneti olan Miraç’ın sünnetini yaptık. Büyük bir coşkulu kalabalık oldu. Mehter ve atlı birliklerimiz vardı. Köse ahde vefasını bugün gösterdi. Hepsine teşekkür ediyorum” DEDİ.

Haber 20-07-24 14:53

Bakan Bolat'tan Moody's yorumu: Doğru yolda ilerlediğimizi tescil etmekte

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notunu "B3"ten "B1"e yükseltirken, kredi notu görünümünü "pozitif" olarak korudu. Moody's'in Türkiye kararının ardından Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan da ilk değerlendirme geldi. Bakan Bolat, "Hükümetimizin uyguladığı maliye, para ve ticaret politikaları ile alınan tedbirler, her alanda olumlu sonuçlar vermeye devam ediyor." düşüncesini dile getirdi.

Finans 20-07-24 10:39

Konut piyasasında şaşırtan tablo: 1 Temmuz'dan sonra tam tersi bekleniyordu! Yüzde 50 düştü!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında tahliye ve kira artışı davaları devam ederken yüzde 25 kira artış sınırı da iki yılın ardında 1 Temmuz'da kaldırılmıştı. Emlak piyasası 1 Temmuz sonrası kiralık evlerin sayısında artış beklerken tablo terse döndü. Kiralık daireler yüzde 50 azaldı. Uzman isim, "Mayıs, haziran ve temmuz aylarında fiyatlar yükselişe geçti" değerlendirmesini yaptı.

Finans 20-07-24 10:09

Ezber bozan araştırma: Geç yatanlar daha mı zeki? Sağlıklı sanıyoruz ama gerçek başka çıktı

Çoğu uzman erken yatıp erken kalkmanın daha sağlıklı olduğunu anlatıyor, ancak İngiltere'de yapılan bir araştırma bunun aksini söylüyor. O araştırmaya göre göre gece kuşlarının kafası daha iyi çalışıyormuş.

Haber 20-07-24 07:41

SON DAKİKA: Emekli zammında kök aylık krizi! SGK Uzmanı tek tek anlattı: Herkesin tek emekli aylığı alma riski var

Son dakika haberi... Türkiye İstatistik Kurumu'nun haziran ayı enflasyon verilerini açıklamasının ardından milyonlarca emeklinin de zamlı maaş tablosu belli oldu. Kök maaş hesaplaması nedeniyle bazı emeklileri 'sıfır zam' tehlikesi beklerken en düşük emekli maaşı da 12 bin 500 TL'ye yükseldi. Uzman isim kök maaş krizine dikkat çekerken ileride yaşanacak problemlere de işaret etti. İşte emeklileri korkutan senaryo....

Finans 20-07-24 07:28

Marmara Denizi'nde 4.1 büyüklüğünde deprem! Beklenen depremi tetikler mi? Naci Görür'den açıklama

Marmara Denizi'nde meydana gelen deprem paniğe yol açtı. 4.1 büyüklüğündeki deprem sonrası uzman isimlerden peş peşe açıklamalar geldi. Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, "Korkulacak bir şey yok" açıklamasını yaparken Prof. Dr. Naci Görür, "Çok endişe etmiyoruz" dedi.

Manşet 19-07-24 23:18

Göz altı torbaları, o hastalığın belirtisi olabilir! Uzman isimden önemli uyarı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Suat Hayri Uğurbaş, göz altındaki şişkinliğin bazı sistemik hastalıkların belirtisi olarak ortaya çıkabileceğini belirterek, "Bunların içerisinde kardiyovasküler sistem ve böbrek hastalıkları olabilir." dedi.

Kadin 19-07-24 15:59

'Küresel yazılım sorunu' kaosu! Dünya alarma geçti, uzman isim nedenini böyle açıkladı

Dünya genelinde siber güvenlik firması Crowdstrike ve Microsoft kaynaklı bir sorun nedeniyle 'yazılım krizi' yaşanıyor. Söz konusu sorun dünyanın dört bir yanında çok sayıda banka, havayolu, telekomünikasyon ve medya şirketinin hizmetlerinde kesintiye neden oldu. Siber güvenlik uzmanı Baran Erdoğan, CrowdStrike'ın doğru şekilde test etmediği bir güncellemeyi yapıp dünya çapında soruna sebep olduğunu belirtti.

Haber 19-07-24 14:20

SON DAKİKA: Altın fiyatları yüzünü rekora döndü! İslam Memiş yatırımcıları uyardı: 2024 yılında altın çağ yaşanacak!

Son dakika haberi: Eski ABD Başkanı Donald Trump'a düzenlenen suikast girişimi ve ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının ardından yükselişe geçen altında rekorlar görünüyor. Altın yatırımcıları yükseliş serisinin devam edip etmeyeceğini merak ederken uzman isimden gram altın yatırımcılarına uyarı geldi. 18 Temmuz gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 18-07-24 09:40

TESK Başkanı'ndan enflasyon yorumu! Vatandaşın ekonominin düzeleceğine inanması lazım

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken enflasyonla ilgili değerlendirmelerini paylaştı. Palandöken, "Yapılacak tek şey; enflasyonla mücadelede, vatandaşın bir kere güvenmesi lazım. Vatandaşın ekonominin düzeleceğine inanması lazım" düşüncesini dile getirdi.

Finans 17-07-24 15:43

Deutsche Bank'tan Türkiye yorumu! İkinci aşama başlıyor, eşsiz bir örnek olacak diyerek duyurdu: Enflasyon, dolar kuru ve faizde rakam verildi!

Deutsche Bank Ortadoğu ve Doğu Avrupa Araştırma Müdürü Hans-Christian Wietoska, Türkiye'de enflasyonun yıl sonunda yüzde 40 seviyesine gerilemesini beklediklerini belirterek, "Güçlü bir dezenflasyon süreci bekliyoruz. Bundan sonra ikinci aşamada enflasyonu yüzde 20'ye düşürmek asıl soru işareti olacak." dedi. Wietoska dolar kuru, faiz indirimi beklentilerini de paylaştı.

Finans 17-07-24 12:08

Rekor üstüne rekor gelmişti! Borsada Temmuz beklentisi! Moody's detayı!

Borsa İstanbul tarihi zirvelerini yenilerken yatırımcıların odağında yükselişin devam edip etmeyeceği yönünde. Temmuzda borsada yeni yükselişler devam ederken cuma günü Moody's'in Türkiye kararını açıklaması bekleniyor. Uzman isim tek tek anlattı.

Finans 17-07-24 11:30

DSÖ 'Yaz Covid'i alarmı vermişti! Uzman isim Türkiye'deki tabloyu açıkladı... 'Mutlaka yeni pandemiler gelecek'

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Covid-19'un yeni varyantları 'FLiRT' ve 'LB.1'in dünyada baskın hale geldiğini duyurmuştu. ABD'de LB.1 varyantı yüzünden acile başvurularda artış yaşanırken Türkiye'deki tablo da merak konusu oldu. Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan Türkiye'deki iki yeni Covid-19 varyant grubu olan 'FLiRT' ve 'LB.1' tablosu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Haber 16-07-24 12:38

Deniz Akkaya Hayırdır ne selası okunuyor? deyince gündem oldu! 15 Temmuz yorumu

Eski manken Deniz Akkaya son günlerde 16 yaşındaki kızı ile yaşadıklarıyla gündeme geliyordu. Akkaya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Deniz Akkaya 15 Temmuz için okunan selaları duyunca verdiği tepkiyle gündeme geldi.

Magazin 16-07-24 09:38

Bakan Şimşek ve Merkez Bankası Başkanı ile aynı toplantıdaydı! Dünyaca ünlü ekonomist Timothy Ash'ten Türkiye yorumu! Enflasyon için oran verdi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'ın da katıldığı JP Morgan toplantısında bulunan dünyaca ünlü ekonomist Timothy Ash, Türkiye ekonomisine dair dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Ash, yıl sonu enflasyonu için oran verdi, sıkı para politikası ve yabancı yatırımcı konularına da değindi.

Finans 14-07-24 10:02

Wanda Nara ile boşanacağı söylenen Icardi gündemde! Simge En yakışıklı futbolculardan deyince sosyal medya yıkıldı

Wanda Nara'nın Mauro Icardi’yle ayrıldıklarını açıklamasının ardından Galatasaray'ın golcüsü gündem oldu. Özel hayatıyla gündemde olan Icardi'ye sık sık Simge yakıştırması yapılıyordu. Tam bu günlerde Simge de Icardi yorumu yapınca sosyal medya yıkıldı.

Magazin 14-07-24 07:48

Uzman isimden İzmir'e korkutan deprem uyarısı: 'Deniz kentin içerisine girecek!' O ilçeleri tek tek sıraladı!

Jeoloji Mühendisler Odası İzmir Şubesi Başkanı Koray Çetin Önalan, İzmir'de yaşanacak olası bir depremde denizin kentin içerisine gireceğini belirtti. Mevcut yapı stokunun eski olduğunun altını çizen ve "bunlar uzun vadede çözülmesi gereken şeylerdi ancak ne yazık ki yapılmadı" diyen Önalan ayrıca İzmir'de yaşanacak bir depremde zemin sıvılaşması yaşanacak ilçeleri de teker teker sıraladı.

Haber 13-07-24 10:20

El Nino etkisini yitiriyor, La Nina başlıyor! Uzman isim açıkladı: 'Rekor sıcaklık lafını çok fazla kullanamayacağız'

Türkiye'de aşırı sıcaklar kendini hissettirmeye devam ediyor. El Nino etkisinin sona ererek La Nina etkisinin başlayacağını ifade eden Prof. Dr. Levent Kurnaz, "Bundan sonra yine sıcak zamanlar görecek olsak da 'rekor sıcaklık' lafını çok fazla kullanamayacağız" dedi.

Haber 11-07-24 17:09

SON DAKİKA: Altın fiyatları kırılmanın eşiğinde! Fed Başkanı konuştu, sıra kritik ABD verisinde! Saatlerinizi ayarlayın, yön her an değişebilir! Uzman isim rakamı duyurdu

Son dakika haberi... Altın fiyatları için kritik hafta geride kalmaya hazırlanıyor. ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının ardından yukarı yönlü hareket eden altın bugün kritik ABD enflasyonunun açıklanmasını bekliyor. Altın yatırımcıları dikkat! Kritik veri sonrası altın yön ne olur, uzman isim seviyeyi açıkladı. 11 Temmuz Perşembe gram altın ne kadar oldu, çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 11-07-24 09:30

4 oyuncu birden ayrılmıştı! Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu diziye veda mı ediyor? İddialara nokta koydu

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti sezon finali ile çok konuşulmuştu. Dizide yaşanan ayrılıklar ise herkesi şaşırtmıştı. Kızılcık Şerbeti'nde Selin Türkmen, Serkan Tınmaz, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı'nın hayat verdiği karakterlerin vedasının ardından Sıla Türkoğlu'nun da diziden ayrılacağı iddia edildi. Ünlü oyuncu iddialara son noktayı koydu.

Magazin 10-07-24 10:02

Enflasyon, dolar, faiz, büyüme... Dünyaca bankadan Türkiye raporu! Tahminler değişti

Dünyaca ünlü bankadan Türkiye ekonomisine ilişkin değerlendirme geldi. HSBC, Türkiye için dolar, büyüme, enflasyon ve faiz tahminlerini açıkladı. Bankadan, "Şimdilik 4. çeyrekte başlayacak faiz indirimlerinin biraz erken olabileceğini düşünüyoruz" yorumu geldi.

Finans 09-07-24 13:06

Eşcinsel değilim demişti! Survivor Nefise'den kafa karıştıran adada ilişki yorumu

Survivor finalistlerinden olan Nefise Karatay, Berna ile yakıştırmalar olunca eşcinsel olmadığını açıklamıştı. Cinsel yönelim açıklamasıyla dikkat çeken Survivor Nefise şimdi de adada ilişkilere dair yorumuyla kafa karıştırdı.

Magazin 08-07-24 15:37

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman'ın Pembe analizi! Ülkenin resmini anlıyoruz deyip hemen düzeltti

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman Saba Tümer'e konuk oldu ve samimi açıklamalarıyla dikkat çekti. Diziye veda eden Uzman'ın dizideki Pembe karakteri üzerinden yaptığı analiz de dikkat çekti.

Magazin 08-07-24 10:25

Sır gibi saklıyorlardı, ortaya çıkan rakamlar herkesi şaşkına çevirdi: TÜİK’e göre kira 6 bin TL, doktor muayene ücreti 34 TL bile değil

TÜİK'in açıklamayı bıraktığı madde fiyatları için hesaplama yapıldı. Gündem olacak rakamları ise Ekonomim Yazarı Alaattin Aktaş bugünkü köşe yazısına taşıdı. Aktaş’ın aktardığı bilgiye göre TÜİK, uzman doktor muayenesini 33 lira 69 kuruş, yurt ücretini 457 lira, ev kirasını ise 5 bin 845 lira olarak görüyor.

Finans 08-07-24 09:20

Mevduat faizi baş döndürdü: Oranlar değişti, bankada parası olanları ilgilendiriyor! 1 milyon TL'nin getirisi...

Bankada parası olanlar dikkat! Mevduat faizlerinde rüzgar terse döndü. Son 1.5 aydır gerileyen faiz oranları yeniden yükselişe geçti. 1 milyon TL’nin net getirisi ne kadar oldu, mevduat faizlerinde yükseliş devam eder mi? Uzman isim gelişmeleri yorumladı.

Finans 07-07-24 09:37

Sessizliğini bozdu! Ekrem İmamoğlu'ndan ilk 'bozkurt' yorumu geldi

2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turunda oynanan Türkiye Avusturya karşılaşmasında Milli Futbolcu Merih Demiral'a 'bozkurt' işareti yaptığı için ceza verilmesine tepkiler çığ gibi büyüyor. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından 'Hakkımız yendi, sahada hakkımızı alacağız' diyerek sosyal medya üzerinden sessizliğini bozdu.

Haber 06-07-24 16:51

Uzman isim tavsiye etti: Keskin gözler için siyah çikolata tüketin

Kararında tüketilen çikolatanın göz sağlığı açısından faydalı olabileceğini belirten Göz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Sevil Karaman, "Son zamanlarda yapılan çalışmada katılımcılara siyah çikolata ve sütlü çikolata verilmiş ve sonrasında görme testleri uygulanmıştır. Siyah çikolata tüketenlerin görme keskinliğinde ve kontrast hassasiyetinde kısa süreli iyileşmeler gözlemlenmiştir. Benzer şekilde, katarakt oluşumuna yol açan protein agregasyonunu da engelleyebilirler" dedi.

Kadin 06-07-24 12:18

Biberiye suyunun saça faydaları: Biberiye suyunun saça faydaları nelerdir?

En doğal şifa deposu olan ve insanın da bir parçası olduğu kabul edilen doğada ihtiyaç duyulabilecek her şeyin yer aldığına inanılır. Çeşit çeşit sebzelerin, meyvelerin, otların ve bitkilerin şifası onları bilinçli ve bir uzman doktor kontrolünde doğru şekilde kullanmaktan gelir.

Haber 06-07-24 01:53

Utanmıyor musunuz? Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'dan Merih Demiral yorumu: Kendi ülkelerine karşı aşağılık bir tavır içine giriyorlar!

Türkiye'nin Avusturya'yı 2-1 mağlup edip çeyrek finale yükseldiği maçın ardından Merih Demiral'ın Bozkurt selamı yaptığı gol sevinci çok konuşuldu. UEFA, bu gol sevinci hakkında soruşturma başlatmıştı, bugün karar açıklandı ve Merih Demiral'a 2 maç ceza verildi. Skandal karar sonrası tepkiler yükselmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum da cezayı yorumlarken 'Bu ne ilk ne de sonuncusu' dedi.

Haber 05-07-24 15:21