Cizilmis Bardaklari Eski Haline Getirme Haberleri

Yetenek Sizsiniz ile ünlenmişti! Aref Ghafouri son haliyle şaşırttı

Yetenek Sizsiniz yarışmasında ünlenen sihirbaz Aref Ghafouri son haliyle görenleri şaşırttı. Bir hayli değişen eski yarışmacının son haline sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 2024-04-24 06:47:30

Arzu Sabancı Hakan Sabancı'nın eski halini paylaştı! Görenler Turabi sandı

Bir süredir oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşayan Hakan Sabancı sevgilisi gibi estetik haberleriyle gündem oldu. Annesi Arzu Sabancı tarafından gençlik halleri paylaşılan Hakan Sabancı, sosyal medyanın diline düştü. Sabancı'nın o halleri Turabi'nin eski haline benzetildi.

Magazin 2024-04-07 15:07:27

Dünyanın en güzel kadını ilan edildi! Model Bella Hadid'in eski haline bakın...

Estetik cerrah Dr. Julian De Silva, altın oranı kullanarak yaptığı matematiksel hesaplamalar sonucunda Bella Hadid'i dünyanın en güzel kadını olarak ilan etti. Bella Hadid'in bu haberden sonra estetiksiz hali ise olay oldu.

Magazin 2024-03-19 13:59:59

Sokak ortasında acımasızca katledildi, vahşetin detayları ortaya çıktı! Takip edip eve giriş ve çıkış saatlerini öğrendi...

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde Gülhan Esen (25), işe giderken başından vurularak öldürüldü. Henüz 7 aylık evli olan Gülhan Esen'in cinayet şüphelisi, eski erkek arkadaşı M.T. çıktı. Şüphelinin, yaklaşık 1 hafta önce işe başlayan Esen'i takip ederek eve giriş ve çıkış saatlerini öğrendiği, olay günü ise evinin önünde Esen'in çıkmasını beklediği, sonra da olayı gerçekleştirdiği belirtildi. M.T.'nin, Esen'in 7 ay önce yaptığı evliliği kabullenemediği, genç kadını takıntı haline getirdiği öğrenildi.

Haber 2024-03-17 17:59:36

Bahar dizisinin Rengin'i Ecem Özkaya’nın eski hali sosyal medyada gündem oldu! Görenleri şaşırttı

Ünlü oyuncu Ecem Özkaya'nın eski halleri sosyal medyada gündem oldu. Bahar dizisinde rol alarak son dönemde gündeme gelen oyuncunun eski haline sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 14-03-24 07:55

Atatürk için skandal ifadeler kullanmıştı! İmamoğlu, Şevki Yılmaz ve ailesine fena yüklendi! Bilmediğiniz şeyler söyleyeceğim diyerek açıkladı: Oğlu, damadı, abisi...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Atatürk'le ilgili ifadeleri nedeniyle tepkilerin odağı haline gelen Eski Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz'a çok sert sözlerle yüklendi. Yılmaz' ailesinin bulunduğu makamları tek tek açıklayan İmamoğlu, "Atatürk’e küfreden o adamın oğlu, hâlâ partilerinin milletvekili. Yetmedi. Damadı Sakarya Çevre İl Müdürü. Yetmedi. Abisini bir şirketin başına kayyum atadınız. Diğer oğlunu da Kocaeli İşkur İl Müdürü yaptınız. Aileye bak. Abisinin damadı da eski vekil" dedi.

Haber 26-02-24 16:24

Göğüs dikleştirme ameliyatı kabusu oldu! Son hali doktorları bile şaşırttı: Güzel vücut uğruna bıçak altına yattı, hayatı karardı

Göğüslerini büyütüp dikleştirmek için bıçak altına yatan kadın bin pişman oldu! Ankara'da yaşayan Gözde Kibar, estetik ameliyatından sonra artık eski haline dönmek istiyor. Son durumu GATA'daki doktorları dahi şaşırtan Kibar soluğu mahkemede aldı, operasyonu gerçekleştiren ünlü doktor hakkındaki söyledikleri şaşkına çevirdi.

Haber 14-02-24 08:38

Var Mısın Yok Musun'la ünlenen Mevlüt'ün son haline yorum yağdı! Saçlar beyazlamış

Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu yaptığı Var Mısın Yok Musun programıyla tanınan Mevlüt Acaroğlu son halini paylaştı. Yarışmadan 10 TL kazanan Mevlüt'e yıllar acımadı. Artık emlak işi yapan eski yarışmacıya yorum yağdı.

Magazin 08-02-24 15:07

Taraftarın 'Göğüslerini aç' demesiyle akıllara kazındı! Diletta Leotta ünlü kaleciyle özel anlarını paylaştı

İtalyan spor spikeri Diletta Leotta, Can Yaman ile ilişkisiyle birlikte Türkiye'de de tanınır bir isim haline geldi. Sosyal medyada dünyanın en seksi spikeri olarak ifade edilen İtalyan yıldız uzun zamandır Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius ile birliktelik yaşıyor. Bir bebekleri olan ünlü çift özel anlarını paylaştı.

Magazin 31-01-24 15:40

Pavyon dansı çok konuşulmuştu... Hazar Ergüçlü'nün eski sevgilisi Onur Ünlü'den Dilber yorumu geldi!

Yılmaz Erdoğan’ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüren “İnci Taneleri” dizisinin 25 Ocak'ta ilk bölümü yayımlandı. Hapishaneden yeni çıkan "Azem" adlı bir öğretmenin hikayesinin anlatıldığı dizinin her sahnesi büyük beğeni topladı. Özellikle Dilber'in pavyon dansı bir akım haline geldi. 'Dilber' dansı çok konuşulurken bir yorum da Hazar Ergüçlü'nün eski sevgilisi Onur Ünlü'den geldi.

Magazin 30-01-24 08:34

Eski Love Island yıldızı Arabella Chi, All Star'da fırtına gibi esti! Öpüştüğü anları paylaşınca sosyal medyada gündem oldu

İngiltere'nin en çok izlenen realite şovlarından biri olan Love Island (Aşk Adası) 11. sezonunda 'All Star' formatında ekran hayatına geri döndü. Fenomen haline gelen Love Island yarışmacılarının yer aldığı 'All Star' sezonunda cesur anlar peşi sıra yaşandı. Yarışmanın iddialı isimlerinden biri olan Arabella Chi, Chris ile yakınlaştığı anları sosyal medyadan paylaşınca gündem oldu.

Trend 27-01-24 11:57

Kütahya’da enerji tasarrufu sağlayacak proje

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Eskişehir Karayolu üzerindeki eski kamyon garajının bulunduğu alana Kütahya Belediyesi tarafından yapılan 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Yurthaber 24-01-24 11:13

Şeyma Subaşı imaj değiştirdi! Yeni haline beğeni yağdı

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı son dönemde özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan Subaşı bu defa yaptığı imaj değişikliğiyle adından söz ettirdi. Şeyma Subaşı'nın son hali çok beğenildi.

Magazin 19-01-24 13:05

Herkes onu doğal güzel sanıyordu! Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'nın eski hali sosyal medyayı salladı

Son dönemde başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Özgü Kaya şimdi de eski haliyle gündem oldu. Herkesin doğal güzel sandığı ünlü oyuncunun yıllar önceki halini görenler şoke oldu. Özgü Kaya'nın estetiksiz haline 'Bu nasıl değişim' gibi yorumlar yapıldı.

Magazin 13-01-24 15:05

Genişlemiş lastik tokaları saniyeler içinde eski haline döndüren yöntem! Yenisini almaya gerek kalmıyor

Günlük hayatımızda sıklıkla kullandığımız lastik tokalar zaman içinde genişleyebiliyor. Saçlarımızı sıkı bir şekilde toplamamıza yardımcı olan lastik tokalar kullanıldıkça deforme olarak ilk halinden daha geniş bir hale geliyor. Genişlemiş lastiklerle saç toplamak bir hayli zor oluyor. Lastik tokaları evde tek malzeme ile ilk günkü haline döndürmek mümkün. Eğer siz de aynı durumu yaşıyorsanız bu pratik lastik daraltma yöntemini hemen denemelisiniz.

Kadin 13-01-24 10:35

Sararmış telefon kılıfını 5 dakikada eski haline çeviriyor! Yenisini almaya gerek kalmayacak

Telefon kılıfları, cihazlarımızı çizilmelerden ve darbelerden korumak için kullanılan önemli aksesuarlardır. Zamanla sararan telefon kılıfları için temizleme yöntemleri araştırılıyor. Bu karışım ile sararan telefon kılıfınızı sadece 5 dakikada eski haline döndürebilir ve yeni bir kılıf almaktan kurtulabilirsiniz.

Kadin 12-01-24 11:05

Tam 7 yıldır Türkiye'de değildi... Gökhan Özen'in yüzündeki değişim gündem oldu! Son haline yorum yağdı

2000’li yıllara damgasını vuran 42 yaşındaki şarkıcı Gökhan Özen uzun süredir gözlerden uzak Los Angeles'ta bir yaşam sürüyordu. Eski eşi Selen Sevigen ile olaylı bir boşanma süreci geçiren Özen, bir kaç ay önce ülkeye geri döndü. 7 yıllık hasretin ardından sevenleriyle buluşan ünlü şarkıcının yüzündeki değişim herkesi şaşırttı. Gökhan Özen'in son hali gündem oldu.

Magazin 10-01-24 15:54

Buzdolabı kapağınız kapanmıyor mu? Çözümü çok basit! Tek malzeme ile eski haline dönüyor

Buzdolabı her evin en temel ihtyaçlarından biri. Buzdolaplarının yiyecekleri daha uzun süre bozulmadan saklayabilmesi için bakımlarının aksatılmadan yapılması gerekiyor. Eğer buzdolabınızın kapağı tam olarak kapanmıyorsa kapak lastiğiniz gevşemiş olabilir. İşte tek malzeme ile buzdolabı kapağı kapanma sorununa etkin çözüm...

Kadin 08-01-24 11:27

Yeni yıl Mickey ve Minnie Mouse için de yeni bir sayfa açtı: Süre bugün sona erdi! Artık ücretsiz ve izinsiz kullanılabilecek

Disney'in tüm dünyada 7'den 70'e herkesçe tanınan ilk Mickey ve Minnie Mouse karakterleri için 1 Ocak 2024 itibarıyla yeni bir dönem başladı. Telif süresi biten karakterler artık kamu malı haline geldi. İsteyen herkes eski karakterleri belirli koşullar çerçevesinde ücretsiz ve izin almaksızın kullanabilecek.

Trend 01-01-24 12:18

Eski Survivor yarışmacısı Öykü Çelik imaj tazeledi! Son haline beğeni yağdı

2021 yılında katıldığı Survivor yarışmasıyla şöhretine şöhret katan ünlü oyuncu Öykü Çelik son dönemde özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. İddialı tarzıyla dikkat çeken ünlü isim imaj tazeledi. Çelik son haliyle takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 26-12-23 13:56

TikTok fenomeni Aybüke Çangal'ın estetiksiz hali şoke etti! Görenler tanıyamadı

TikTok uygulamasında yayınladığı kısa videolar ile fenomen haline gelen Aybüke Çangal son olarak Kısmetse Olur programıyla adından söz ettirmişti. Programda Tolga Kandemir'le büyük bir aşk yaşayan ve ayrılan Aybüke Çangal estetiksiz haliyle gündem oldu. Ünlü fenomenin eski halini görenler tanımakta güçlük çekti.

Magazin 07-12-23 13:50

Kızılcık Şerbeti'nin güzeli Sıla Türkoğlu'nun kilolu halini görenler şoke oldu! O haline yorum yağdı

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği Doğa karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da ilgi odağı olan ünlü isim şimdi de kilolu haliyle gündem oldu. Türkoğlu'nun eski halini görenler tanımakta zorlandı.

Magazin 05-12-23 17:32

Böcek ısırığına ne iyi gelir? Böcek ısırığı kaşıntısı nasıl geçer?

Böcekler, dünya üzerindeki en eski canlı türlerinden biridir ve milyonlarca yıl boyunca evrimleşerek çeşitlilik kazanmışlardır. Hem doğal ekosistemlerin sürdürülebilirliği hem de besin zincirinin önemli bir parçası olarak böceklerin rolü büyük bir öneme sahiptir. Ancak, bazen insanlarla etkileşime geçtiklerinde, özellikle de böcek ısırıklarıyla, bu küçük canlılar gündelik yaşantımızın bir parçası haline gelir.

Haber 30-11-23 00:42

Tokat'ta heyecanlandıran keşif: Temel kazısında bulundu! En az 500 yıllık

Tokat'ta yıkılıp yerine yapılacak olan yeni okulun temel kazısında, tarihi hamam kalıntıları bulundu. Kalıntıların, Sultan II. Beyazıt dönemine ait olduğu düşünülen ve Hazinedar Başı Firuz Ağa tarafından 1485 yılında inşa edildiği tahmin edilen Tahtakale Hamamı’na ait olabileceği üzerinde duruluyor. Tokat Valisi Numan Hatipooğlu, "Burada eski bir hamam kalıntısı var. Bu hamam kalıntısını tamamen ortaya çıkaracağız. Açık hava müzesi haline getireceğiz’’ dedi. İşte detaylar...

Haber 21-11-23 10:50

İlk formayı o vermişti! Vitor Pereira Arda Güler'in tüm bilinmeyenlerini açıkladı

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira, İspanyol basınına verdiği röportajda eski öğrencisi Arda Güler için övgü dolu açıklamalarda bulundu. Pereira Arda Güler'le ilgili, "Bir döneme damga vuracak. Real Madrid onu dünya çapında önemli bir oyuncu haline getirecek." dedi.

Spor 08-11-23 16:49

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Gazze'ye kara harekatı korkunç sonuçlar doğuracaktır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısının ardından açıklamalar yaptı. Gazze'nin bütün insanlığın sınav verdiği bir yer haline geldiğini belirten Çelik, "Kara harekatı korkunç sonuçlar doğuracaktır. Günlerdir insanların üzerine bomba yağdırılıyor. İsrail Gazze'yi insansız toprak parçası haline getirme peşinde" dedi. Çelik, Türkiye'nin garantörlük konusunda üstüne düşen vazifeyi fiziken de yapacağını kaydetti.

Haber 24-10-23 19:05

Dilan Polat'ın eski ortağı Nez Demir'in estetiksiz hali gündem oldu! Görenler tanıyamadı

Dilan Polat'ın eski ortağı olan Nez Demir mal varlıklarına el konulmasının ardından merak edilen isimlerden biri haline geldi. Ünlü fenomenin hayatını araştıranlar eski halini görünce çok şaşırdı. Nez Demir'in estetiksiz hali sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 23-10-23 13:52

39 yaşındaki Kıvanç Tatlıtuğ'un yıllar önceki hali gündem oldu! Her hali rüya gibi

Beren Saat ile beraber rol aldığı Son Çağrı'yla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan ve Aile dizisinde Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ'un eski hali gündem oldu. Ünlü ismin yıllar önceki haline yorum yağdı.

Magazin 17-10-23 12:47

Tokat'ta Sulusaray Belediye Başkanı AK Parti'den istifa etti! İhraç istemiyle sevk edilmişti

Tokat'ta Sulusaray Belediye Başkanı Necmettin Coruk, AK Parti'den istifa ettiğini bildirdi. Sulusaray Belediye Meclisi'nin ağustos ayı toplantısında, "Şehit Ömer Halisdemir Caddesi" isminin değiştirilmesi kararı görüşülerek oy çokluğuyla kabul edilmiş, bunun üzerine Tokat Valiliği 7 Ekim'de kararı iptal ederek eski haline getirildiğini bildirmişti.

Haber 13-10-23 19:19

Cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz'ün kaslı haline yorum yağdı! Erkek doğanlardan...

Cinsiyet geçiş sürecinde olan İşte Benim Stilim programının eski yarışmacısı Neslihan Doğrusöz adını Doruk olarak değiştirmişti. Ünlü yarışmacı kaslı haliyle gündeme geldi ve "Erkek doğanlardan daha erkeksi" yorumları aldı.

Magazin 05-09-23 10:38

Kaya Çilingiroğlu’nun eski eşi Feraye Tanyolaç yıllara meydan okuyor! Oğluyla pozuna beğeni yağdı

Son günlerde yeni aşkıyla gündeme gelen Kaya Çilingiroğlu’nun, Hülya Avşar’a Feraye Tanyolaç ile ihanet etmesi yıllarca konuşulan bir magazin konusu haline gelmişti. Gözlerden uzak bir hayat yaşayan Tanyolaç son halini paylaştı.

Magazin 27-08-23 14:01

Dünya Wagner liderinin uçak kazasını konuşuyor! Putin'in eski röportajındaki ifadeler dikkat çekti

Akşam saatlerinde gelen uçak kazası dünyanın bir numaralı gündemi haline geldi. 2 ay önce Rusya Devlet Başkanı Putin'e karşı isyan başlatan Wagner lideri Evgeny Prigojin'in de yolcu listesinde olduğu özel jet Moskova yakınlarında esrarengiz bir şekilde düştü. Bu haberin ardından Putin'in eski bir röportajında kullandığı sözler sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

Haber 23-08-23 20:59

Eylül 2021'den bu yana bir ilk! İkinci el araba almak isteyenleri umutlandıran gelişme 'Bu tarihten sonra...' İşte 2. el araç piyasasında son durum

İkinci el araba fiyatları düştü mü? 2. el araç fiyatları ne olacak? Araç satın almak isteyen herkes bu soruların yanıtını arıyor. 2021 yılının Eylül ayından beri ilk defa ikinci el araç fiyatları düşüşe geçti. Ortalama yüzde 3'lük düşüşün görüldüğü ikinci el araç piyasasında uzmanlar, araba fiyatlarındaki düşüşün kalıcı olmadığını belirtti. Buna göre; 'sezonsallık etkisiyle' görülen bu düşüşün eylül itibarıyla yeniden eski haline dönmesi beklentiler arasında.

Finans 11-08-23 10:18

Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın yıldızı Zeynep Koçak'ın son haline yorum yağdı! Görenler tanıyamadı

Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın eski oyuncularından biri olan Zeynep Koçak, bir dönem Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla gündemdeydi. Son dönemde verdiği kilolar ve yaptırdığı estetiklerle bambaşka biri olan Koçak'ın yeni imajı sosyal medyayı salladı. Ünlü ismi görenler tanımakta zorlandı.

Magazin 09-08-23 16:17

İfşam çıkmış demişti! Kısmetse Olur Sedat Polat'ın o klibi sosyal medyayı salladı! Görenler inanamadı

Bir dönemin efsane programı Kısmetse Olur 5 yıl aradan sonra Öykü Serter'in sunumuyla YouTube platformunda izleyicisinin karşısına çıkmaya başladı. Her bölümüyle olay olan Kısmetse Olur'daki tavırları, asi tarzı ve yaşadığı aşklarla fenomen haline gelen Sedat Polat geçtiğimiz aylarda "İfşam çıkmış" açıklamasında bulunmuştu. Kısmetse Olur Sedat'ın eski hali sosyal medyayı salladı. Görenler değişimine inanamadı.

Magazin 08-08-23 16:30

Ünlü komedyen Yasemin Sakallıoğlu'nun nostalji paylaşımı olay oldu! Eski haline yorum yağdı

Sosyal medyadaki komik videolarıyla gündemden düşmeyen komedyen Yasemin Sakallıoğlu bu defa nostalji paylaşımıyla olay oldu. 19 yaşındaki halini paylaşan ünlü ismin eski haline yorum yağdı. Sakallıoğlu'nun eski halini görenler 'Fazla değişmemişsin' dedi.

Magazin 28-07-23 15:55

Merve Boluğur tekne gezisinden pozlarını paylaştı! Fotoğrafları yoruma kapattı! Lütfen eski haline dön

Merve Boluğur sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oldu. İstanbul Boğazı'nda çıktığı tekne turundan pozlarını paylaşan ünlü oyuncu, gelen tepkiler üzerine fotoğraflarını yorum yapmaya kapattı.

Magazin 15-07-23 18:32

MasterChef'te büyük ödülü kim kazandı? MasterChef All Star'da bil bakalım'ı hangi yarışmacı kazandı? Eğlenceli anlar!

MasterChef All Star'da bu akşam farklı bir heyecan yaşanıyor. Survivor'da gelenek haline gelen bil bakalım oyununu oynayan yarışmacılara eski sezonlardan sorular soruldu. Yarışmayı kimin kazandığı merak ediliyor. Peki, MasterChef'te dokunulmazlığı kim kazandı, hangi takım? MasterChef All Star'da bil bakalım'ı hangi takım kazandı? Eğlenceli anlar!

Magazin 14-07-23 21:38

Estetiklerini tek tek anlatmıştı! Melisa Döngel makyajsız karelerini paylaştı! Doğal hali olay oldu

Ünlü rapçi Sefo ile ilişkisini kısa bir süre önce noktalamasının ardından Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın ile adı aşk dedikodularına karışan güzel oyuncu Melisa Döngel son paylaşımıyla olay oldu. Makyajsız karelerini peş peşe paylaşan ünlü ismin doğal haline beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 12-07-23 16:48

Seda Akgül'ün mayolu paylaşımı olay oldu! Son haline yorum yağdı

Kısmetse Olur'un eski sunucusu Seda Akgül bir süredir ekranlarda yer almıyordu. Gözlerden uzak bir hayat yaşayan Akgül mayolu pzolarını peş peşe paylaştı. Ünlü sunucunun zayıflığı dikkatlerden kaçmadı. Seda Akgül'ün son paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 12-06-23 16:25

İtalya'nın eski başbakanı Silvio Berlusconi öldü! Skandallarıyla tanınıyordu...Cinsel ilişki iddiasından bunga bunga dansına işte o olaylar

İtalya'nın eski başbakanı Silvio Berlusconi hayatını kaybetti. Berlusconi'nin ölümü sonrası yaptığı gaflar yeniden gündeme geldi. Bunga bunga dansından seks işçilerini futbolculara getirme sözüne kadar işte hafızalara kazınan o gaflar...

Magazin 12-06-23 14:40

Boşa para harcamayın! Sertleşmiş havlularınız bu yöntemle yumuşacık olacak

Havlular yıkandıktan sonra genelde sert bir hal alır. Ne kadar uğraşılsa da bir türlü eski haline döndürülemeyen bu havlular için aslında çözüm tek bir üründe yatıyor. Kullanılmaktan ve üst üste yanlış yıkandığından ötürü zımpara gibi sertleşen havluları hemen çöpe atmayın! Havlularınızı yumuşacık yapmak için bu küçük numarayı deneyin...

Kadin 04-06-23 13:19

Fazla kilolarıyla tanıdığımız Ata Demirer'in eski halinden eser yok! Son haline yorum yağdı

Verdi kilolarla sosyal medyada sık sık gündem olan Ata Demirer'in eski halinden eser yok. Şöhret olduğu ilk günden bu yana fazla kiloları ile tanıdığımız Ata Demirer son haliyle dikkat çekti. Günden günden zayıflayan ünlü komedyen 5 ayda 22 kilo verdiğini söylemişti.

Magazin 01-06-23 08:47

Kısmetse Olur Cansel Çördük, mini şortunun düğmelerini açıp poz verdi' Eski haline dönüyorsun

Kısmetse Olur'un ilk sezonunda yer alan Cansel Çördük, programın bitiminden sonra Amerika'ya taşınmıştı. Şarkıcılık yapan Kısmetse Olur Cansel erotik pozları ve değişimiyle gündemdeydi. Cansel Çördük son pozunu paylaşınca "Eski haline dönüyorsun" yorumları aldı.

Magazin 22-05-23 14:42

Adriana Lima kilolarından kurtuldu! Kıyafeti sosyal medyanın diline düştü

Eylül 2022'de Andre Lemmers ile oğlu Cyan'ın kucağına alan Adriana Lima son dönemde kilolarıyla gündem olmuştu. Spor ve diyetle eski haline dönmeye çalışan model Cannes'taki kıyafetiyle sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 21-05-23 13:24

Bir gören bir daha baktı! Ne olduğunu anlayamadılar... OnlyFans fenomeni Yaela Vonk sokak ortasında bir anda eteğini kaldırdı

Eski bir balerin olan ve şimdilerde yetişkinlere özel olarak hazırlanan OnlyFans uygulaması üzerinden seksi fotoğraf ile videolarını satarak fenomen haline gelen fenomen Yaela Vok yine limitleri zorladı. Fenomen isim İspanya’nın Valensiya şehrinde sokak ortasında eteğini kaldırarak iç çamaşırını sürücülere gösterdiği bir paylaşım yaptı.

Trend 11-05-23 09:52

Pamukkale’de pamuk eller üretecek

Pamukkale Belediyesi, Pınarkent Mahallesi’nde bulunan eski belediye binasını “Pamuk Eller Üretiyor” merkezi haline dönüştürüyor.

Yurthaber 04-05-23 12:20

Son haliyle şaşırtmıştı! 10 ayda 34 kilo veren Tanyeli formunu nasıl koruduğunu açıkladı

Bir dönem sahnelerin vazgeçilmez isimlerinden biri olan Tanyeli aldığı kilolarla gündem olmuştu. Avustralya'dan ayrılıp Türkiye'ye geri dönen ünlü isim mide küçültme ameliyatı olarak 10 ayda eski haline geri dönmüştü. 34 kilo veren Tanyeli formunu nasıl koruduğuna dair açıklama yaptı.

Magazin 27-04-23 15:39

Gülşen Bubikoğlu nostalji yaptı! Eski haline beğeni yağdı

Yeşilçam'ın en güzel kadınlarından olan Gülşen Bubikoğlu sosyal medyada nostalji yaptı. Geçmiş yıllardan bir halini paylaşan güzel oyuncuya beğeni yağdı. Gülşen Bubikoğlu son haliyle de gündeme geldi ve "Yıllara meydan okuyor" yorumları yağdı.

Magazin 21-04-23 13:52