Consejo De Estado Haberleri

37 kiloya düşünce tahliye edilmişti... Yine yerinde duramadı! Nihal Candan hakkında bomba iddia

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan tahliye edilmişti. Yaklaşık 6 ay cezaevinde kalan Nihal Candan'ın tahliyesi tartışmalara yol açmıştı. Sağlık sorunları yüzünden tahliye edildikten sonra kuaföre giden Candan'ın bu sefer de dudak dolgusu yaptırdığı ve kuaför kuaför gezdiği iddia edildi.

Magazin 2024-05-07 17:34:13

Gündem olan vaat! O partinin kazandığı belediyelerde yeni marketler açılacak: 'Vatandaşlar ücret ödemeden alışveriş yapacak'

31 Mart seçimlerinde gösterdiği başarıyla adından söz ettiren Yeniden Refah Partisi'nden gündem olacak bir açıklama geldi. Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç YRP'nin kazandığı belediyelerde 'refah market'lerin açılacağını ve burada vatandaşların ücret ödemeden 'refah kart'la alışveriş yapabileceğini belirtti. Kılıç kartın limitinin de ailede nüfusuna göre belirleneceğini söyledi.

Finans 2024-05-07 17:04:19

Ömer Dizisinin Yönetmeni Cem Karcı'nın açıklamaları şaşırttı! Camilere Girmemiz Yasaklandı!

'Ömer' dizisi, yayınlanan son bölümüyle final yaptı. Dizinin final yapmasıyla ilgili birçok kişi paylaşım yaparken paylaşım yapanlardan biri de dizinin yönetmeni Cem Karcı oldu. Karcı "3. bölümden itibaren İstanbul'daki herhangi bir camiye girmemiz yasaklandı" dedi.

Magazin 2024-05-07 16:20:13

Nihat Doğan ve Arzu Doğan'dan şaşırtan boşanma kararı: Ev tapusu verdi... İşte boşanma sebebi

Nihat Doğan 2 yıl önce İranlı hayranı Arzu Doğan (Arezoo Gharlar) ile sessiz sedasız dünyaevine girdi. 1 buçuk yaşında bir çocuğu bulunan çift boşanma kararı aldı. İddiaya göre çift evini de ayırdı.

Magazin 2024-05-07 15:44:29

Merve Boluğur yatırımını oraya yapacak! Arsa arayışına başladı

Uzun zamandır ekranlardan uzak olan Merve Boluğur son olarak Serdar Ortaç ile fotoğrafını paylaşmış ve yeni bir şarkı için görüşme aşamasındayız demişti. Son dönemde açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Boluğur şimdi de yatırımlarıyla gündem oldu. Boluğur gayrimenkul yatırımı için arsa arayışında olduğunu açıkladı.

Magazin 07-05-24 15:43

Türkiye'nin konuştuğu 'sapık sucu' hakim karşısında! Mahkeme salonunu bu sloganlarla inlettiler: Basına ve seyirciye kapattılar

Son yıllara damgasını vuran ve kamuoyunda 7'den 70'e herkesin tepkisini çeken 'Bağcılar sapığı' hakim karşısına çıktı. Duruşma basına ve izleyicilere kapalı yapıldı. Duruşmaya alınmayan avukatlar mahkemenin bu kararına tepki gösterdi. Bakırköy adliyesi, "Çocuklar vatandır vatanına sahip çık", "Çocuklar susmaz, sen de susma" sloganlarıyla inledi.

Haber 07-05-24 15:41

Kayalardan çıkan su yöreye hayat verirken ziyaretçilerinde ilgi odağı

Giresun’un Çanakçı ilçesine bağlı Deregözü köyünde kayalar arasından çıkan su, yöre halkına hayat verirken, kilometrelerce uzaktan gelen ziyaretçilerini de ağırlıyor.

Yurthaber 07-05-24 14:49

Memur maaşı ve emekli zammında tablo tamamen değişti! Enflasyon farkı ortaya çıktı, en düşük maaş hesabı belirdi

Emekli zammı ve memur maaşı zammı için 4 aylık enflasyon rakamları belli oldu. 4 aylık memur enflasyon farkı yüzde 3,23 oldu. SSK Bağ-Kur emekli maaşı zammı için Nisan ayı ile yüzde 18,72’lik artış garantilendi. 6 aylık enflasyon tahminleri de şekillendi. Temmuz ayında kök maaş zammı, en düşük emekli maaşı, memur maaşları değişecek. Peki kim ne kadar maaş alacak. İşte merak edilen zam tablosu…

Finans 07-05-24 14:48

Eşini öldürmekle suçlanan sanık: 26 senelik hayat arkadaşımdı, ben öldürmedim

19 Haziran 2022 yılında Esentepe Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi’nde düğünde karşılaşan iki aile arasında, "Ben senin düğününde çeyrek altın taktım. Sen bana neden altın takmadın?" meselesi sebebiyle kavga çıkmış, 42 yaşındaki Gülten Ş. silahla vurularak yaşamını yitirmiş, Tarık Ö. ve Tayfun D. de yaralanmıştı.

Yurthaber 07-05-24 14:30

Leziz ve pratik: Tavuklu krep sarma tarifi! Misafir sofralarının baş tacı tavuklu krep sarma nasıl yapılır?

Tavuklu krep sarma tarifi merak ediliyor. Klasik tariflerden sıkılanların denemek istediği tavuklu krep sarma (bohça) tarifi misafir sofralarına da oldukça çok yakışıyor. Deneyenlerin bayılarak tükettiği bu yemek risksiz tarifler arasında yer alıyor. Tavuk sote ve kreplerin beşamel sosla birleşip fırına atılmasıyla hazırlanan bu tarif hem lezzetli hem de pratik. Peki, fırında tavuklu krep sarma tarifi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 07-05-24 14:10

Türkiye'nin ikinci astronotu Atasever için heyecanlı geri sayım! Uzay yolculuğu öncesi önemli görev: Tarihi belli oldu

Alper Gezeravcı'nın ardından Türkiye'nin ikinci astronotu Tuva Cihangir Atasever için de heyecanlı geri sayım başladı. Uzay yolculuğuna hazırlanan Atasever öncelikle yörünge altı araştırma uçuşu gerçekleştirecek. 7 deney gerçekleştirmesi planlanan Atasever'in uçuşu gerçekleştireceği tarih belli oldu.

Haber 07-05-24 13:57

Şişli'de ortalık karıştı! Çatıya çıkıp apartmanı ateşe verdi... Gözaltılar var

İstanbul Şişli'deki bir apartmana tahliye için gelen ekipler, tepkiyle karşılaştı. Ekiplere kapıyı açmayan adam binanın çatısına çıkarak dış cephe kısmını ateşe verdi. Çilingir yardımıyla binaya giren ekipler, ateş yakan şüphelinin de aralarında bulunduğu 2'si kadın 3 kişi gözaltına aldı.

Haber 07-05-24 13:43

Tepki çeken görüntülere açıklama geldi

İstanbul'daki bir süpermarket şubesinde meydana gelen görüntüler gündem oldu. Satışa hazırlanan tavukların taşınma şekli saniye saniye görüntülendi. Tepki çeken görüntüler üzerine BİM'den de bir açıklama geldi.

Haber 07-05-24 12:23

Osman Kavala sorusu Adalet Bakanı Tunç'a da yöneltildi! Yanıtı dikkat çekti

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden Osman Kavala hakkında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a da soru yöneltildi. Yanıtı dikkat çeken Bakan Tunç ayrıca İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun yargılanmasına ilişkin de yorum yaptı.

Haber 07-05-24 12:11

Galatasaray ve Beşiktaş'ın sponsorluğunu yapmıştı! Ünlü kargo şirketi iflas mı etti?

Bir dönem Galatasaray ve Beşiktaş spor kulüplerinin de sponsorluğunu yapan ve ocak ayında konkordato ilan eden ünlü kargo şirketinden kötü haber geldi. Şirketin iflas ettiği iddia edildi.

Finans 07-05-24 12:07

'Gezi Parkı' ve 'Osman Kavala' tartışmalarına AK Partili Türkeş de katıldı! Empati yahu! dedi, sözleri dikkat çekti

Gazeteci Abdulkadir Selvi'nin çıkışıyla başlayan Gezi Parkı davası hükümlüleri ile Osman Kavala tartışmalarına AK Partili Tuğrul Türkeş de katıldı. Türkeş'in “Bir ülkeye para vereceksen hukuk var mı diye bakarsın. Sen basit bir davayı yedi sene sürüncemede bırakmış bir ülkenin hukukuna güvenip yatırım yapmayı düşünür müsün? Empati yahu!” ifadeleri kullandı.

Haber 07-05-24 11:19

Uzmanı uyardı: Ani yaşanan bu belirti direkt ölüme neden olabiliyor!

Diyarbakır’da Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Mesut Aydın, kalpte ortaya çıkan önemli bir belirtinin altını çizerek bunun her yaş gurubunda ortaya çıkabileceğini söyledi. Aydın, “Ritim bozukluğu, çarpıntı, nefes darlığı, göğüs ağrısı şeklinde olabileceği gibi bayılma şeklinde de olabilir. Ve hatta bazen çok nadiren kişinin direkt ölümüne neden olarak da ortaya çıkabilmektedir” ifadelerine yer verdi.

Haber 07-05-24 11:12

AK Parti'de bu anket çok konuşulacak! Oylar 1 yılda böyle erimiş: Seçmen Cumhur İttifakı da demedi

AK Parti'nin son seçimde yaşadığı oy kaybı hemen herkesin ilgisini çekti. Kurulduğundan bu yana yerel seçimlerdeki en düşük oyunu alan AK Parti'nin oylarının nasıl dağıldığı merak uyandırıyordu. Yeni paylaşılan bir anket sonucu AK Parti oylarının 2023'ten 2024'e nasıl dağıldığını gözler önüne serdi. AK Parti'ye olmadığı gibi Cumhur İttifakı ortağı MHP'ye de oy vermeyen seçmenin tercihleri çarpıcı bir sıralama ortaya çıkardı. O listede yer almayan parti de dikkat çekti.

Haber 07-05-24 11:07

İmamoğlu, Erdoğan ile mi görüşecek? 'Yumuşama' rüzgarları esiyor... Canlı yayında dikkat çeken 'randevu' iddiası

31 Mart'taki seçimlerin ardından siyasette 'yumuşama' gündemi hakim olurken, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel bir araya gelmişti. Gözler şimdi de Özel'in MHP lideri Devlet Bahçeli ile bugün yapacağı görüşmeye çevrilirken; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

Haber 07-05-24 10:48

Benzin ve motorin indiriminde rakam belli oldu! Bu gece değişiyor (7 Mayıs Salı güncel akaryakıt fiyatları)

Akaryakıt fiyatları için son dakika gelişmesi yaşandı. Araç sahipleri dikkat! Hem benzin fiyatı hem de motorin fiyatları bu gece yarısından itibaren değişiyor. Peki 7 Mayıs 2024 Salı güncel akaryakıt fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte İstanbul, Ankara ve İzmir benzin litre fiyatı ve mazot fiyatı…

Finans 07-05-24 09:46

Şanlıurfa'da terör örgütü PKK/KCK üyesi olduğu iddiasıyla aranan şüpheli şok uygulamada yakalandı

Şanlıurfa'da yapılan denetimlerde, terör örgütü PKK/KCK'ya üye olduğu iddiasıyla aranan bir kişinin de aralarında bulunduğu 14 zanlı yakalandı.

Yurthaber 07-05-24 09:46

EPDK 6 şirkete lisans verdi

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), elektrik ve petrol piyasalarında 6 şirkete lisans verdi. Lisans kararı Resmi Gazete'de de duyuruldu.

Finans 07-05-24 09:21

Parkta açılan bir çukurda 3 yaşındaki çocuk ve annesi başından vurulmuş halde bulundu! Son görüntüleri ortaya çıktı... Oğluna 'elveda' de

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletindeki bir parkta 3 yaşındaki çocuk ve annesi başındna vurulmuş halde bulundu. 32 yaşındaki Savannah Kriger velayet duruşması için mahkemeye çıkmadan bir gün önce 3 yaşındaki oğlu Kaiden'i başından vurarak öldürdü. Aynı silahla intihar etti. Kriger ve oğlunun son görüntüleri ortaya çıktı.

Trend 07-05-24 08:55

Galatasaray derbisi için olay iddia! Allah korusun diyerek, Fenerbahçelileri uyardı: Ağır fark yerseniz... Camiaya ağır bir leke sürmeyin!

Konyaspor deplasmanında berabere kalarak şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe'de moraller bozulurken, iki hafta sonra oynanacak Galatasaray derbisi için dikkat çeken bir açıklama geldi. Fenerbahçeli futbolcuları derbi için şimdiden uyaran spor yorumcusu Sinan Engin, "Benden, size tavsiye... Galatasaray maçına çok iyi konsantre olun. Allah korusun, şampiyonluğu kaybettiğiniz gibi bir de ağır fark yerseniz... Camiaya ağır bir leke sürmeyin!" dedi.

Spor 07-05-24 08:27

Merkez Bankası yüzde 25 kira zam sınırını takibe aldı! 1 Temmuz'da değişiyor: 'Son seviyelere yaklaştık'

Kirada yüzde 25 zam sınırlaması 1 Temmuz 2024 tarihine kadar uzatılmıştı. Peki yüzde 25 zam sınırı kaldırılacak mı? Kira fiyatları gerileyecek mi? Merkez Bankası’nın PPK özet metninde kritik bir ipucu geldi. Banka, “Kira artışını yüzde 25 ile sınırlayan regülasyonun yakın gelecekte yürürlükten kalkacak olmasının kira enflasyonuna etkisi de yakından takip edilecektir” dedi. Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı kira sınırlaması için merak edilen sorulara yanıt verdi.

Finans 07-05-24 08:10

MEB duyuracak! Bakan Tekin’den son dakika ‘mülakat’ açıklaması geldi! Öğretmen ataması bugün belli oluyor...

Kamuya öğretmen ataması ile ilgili beklenen gün gelse de tartışmalar devam ediyor. Atama sayısı ve branş dağılımı bugün belli olacak ama MEB, mülakat konusunda geri adım atmıyor. Öğretmen adayları ise AK Parti’nin daha önce vermiş olduğu ‘mülakatı kaldıracağız’ sözlerini hatırlatıyor. Bakan Tekin de mülakat hakkındaki görüşlerini bugün bir kez daha açıklayarak mülakatın olacağını vurguladı. Verdiği ‘profesör’ örneği ise dikkat çekti...

Egitim 07-05-24 07:46

Sivrisinekler bundan nefret ediyor: Kokusunu aldığı an kaçacaklar! Sineklerden sonsuza kadar kurtaran yöntem

Sıcak yaz günlerinin yaklaşmasıyla birlikte sinek şikayetleri de artmaya başladı. Ortamdaki sinekleri kovmak için öldürücü kimyasalları kullanmak yerine doğal yöntemleri seçebilirsiniz. Teras, balkon ve bahçe gibi yerlere daha sık gelen sineklerden kurtulmak istiyorsanız çözümü çok basit. Evde kolaylıkla yapabileceğiniz doğal sinek kovucu yöntemle bu sorunu çözüme kavuşturabilir ve sinek ısırıklarını engelleyebilirsiniz. Sivrisineklerin nefret ettiği bu koku sayesinde işiniz çok kolay.

Kadin 07-05-24 07:43

Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘refah’ mesajı: ‘Geriye dönüş olmayacak’

Ocak 2024’te 17.002 liraya yükseltilen net asgari ücret için tek zam yapılacağı belirtilmişti. Ancak asgari ücrete ara zam bekleyenler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan dikkat çeken bir mesaj geldi. Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Erdoğan o beklentilere de son noktayı koydu. Kalıcı refah artışına işaret etti ve yapısal reformların hız kazanacağını açıkladı. Ayrıca kamuda tasarrufun detayları da netleşti.

Finans 07-05-24 07:32

MET Gala 2024'ü salladı! Emily Ratajkowski yine kırmızı halıya damga vurdu

Moda dünyasının en önemli gecesi olarak görülen Met Gala'ya ünlü isimler akın etti. Metropolitan Sanat Müzesi'nde boy gösteren isimlerden biri de model Emily Ratajkowski idi. Emrata, transparanıyla yine adından söz ettirdi.

Magazin 07-05-24 07:26

İYİ Parti'den istifa etmişti... Bahadır Erdem CHP'ye katılıyor: Özgür Özel ile genel merkezde görüştü

CHP’de dün MYK toplantısı devam ederken İYİ Parti’den istifa eden Bahadır Erdem de CHP genel merkezine geldi. Seçim sürecinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu desteklediğini açıklayan Erdem’in CHP’ye katılması bekleniyor.

Haber 07-05-24 06:43

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde tartışma yaratan atama! Yeğenini şirkete yönetici yaptı, İsmail Saymaz yeni gelişmeyi duyurdu

Bursa Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in yeğenini belediyenin iştiraki olan bir şirkete yönetim kurulu başkanı olarak ataması gündem oldu. Atama haberi Başkan Bozbey'in yeğeni Furkan Bozbey'in yaptığı sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı. Daha sonra Furkan Bozbey sosyal medya hesabında yaptığı birtakım değişikliklerle de dikkat çekti. Öte yandan gazeteci İsmail Saymaz yaptığı açıklamada Bozbey'in kararından vazgeçtiğini açıkladı.

Haber 06-05-24 23:49

Sürpriz görüşme! Özgür Özel, Devlet Bahçeli ile bir araya gelecek

Siyasette sıcak dakikalar yaşanıyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yarın TBMM'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret edecek. Sürpriz görüşmenin saat 12'de olması beklenirken iki lider, Anayasa, iç siyaset ve dış politikadaki son durumla ilgili görüş alışverişinde bulunacaklar.

Haber 06-05-24 18:51

SON DAKİKA | Irak'ın kuzeyine hava harekatı! 16 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: MSB, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk, Metina ve Gara bölgelerinde tespit edilen, aralarında sözde yöneticilerin de olduğu 16 PKK'lı teröristin hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Haber 06-05-24 16:59

CHP'den ses getirecek yeni asgari ücret önerisi! '3 ayda bir zam' istedi, 'eğer yapılamıyorsa' diyerek alternatifini açıkladı

Asgari ücret son yıllarda Türkiye'nin en çok konuşulan konusu oldu. Son olarak Ocak ayında 17 bin 2 liraya çıkarıldı ancak enflasyondaki artışla beraber 'Temmuz'da asgari ücrete zam olacak mı?' sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Hükümet kanadından yapılmayacağına dair açıklamalar gelse de CHP'den asgari ücretle ilgili yeni bir öneri geldi. İşte detaylar...

Finans 06-05-24 16:52

Özgür Özel, Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüştü! Dikkat çeken iddianame tepkisi: 'İçi boş tamamen'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, öldürülen eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüştü. Görüşmenin ardından parti genel merkezinden ayrılırken açıklama yapan Ayşe Ateş, eşinin öldürülmesiyle ilgili savcılık tarafından hazırlanan iddianameye tepki gösterdi. Ateş, "Benim ifadem iddianamede yok. Başka ifade veren arkadaşların ifadeleri de eklenmemiş. İçi boş tamamen. Böyle bir iddianame olmaz" dedi.

Haber 06-05-24 16:35

Klasik ve spor kombinlerinizin tamamlayıcısı olacak! Camper Runner K21 Ayakkabı'nın fiyatı en dipte

Hem klasik hem de spor kombinlerinizin altına yakışacak, şık tasarımı ve konforlu yapısıyla öne çıkan Camper Erkek Runner K21 Ayakkabı'da bugüne özel harika bir indirim fırsatı sizi bekliyor. Kullanıcılarından tam not alan Camper kalitesini şıklıkla buluşturan bu ayakkabıya 935 TL indirimle sahip olmak isterseniz acele edin, işte detaylar!

Haber 06-05-24 14:39

Erdoğan 'yumuşama' dedi, Özgür Özel rest çekti! Görüşmede talimat verildiği iddiasına yanıt verdi

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen tarihi görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan da CHP lideri Özgür Özel de görüşmenin olumlu geçtiği gibi iyimser mesajlar dışında detaylı bir açıklama yapmadı. Erdoğan'ın görüşmede "Talimat verdim" dediği iddiası Özel'e de soruldu. Özel öte yandan Erdoğan'ın görüşme sonrası yaptığı 'yumuşama' vurgusunu akıllara getirerek rest çekti.

Haber 06-05-24 14:14

Emekli zammında yeni tablo! Mehmet Şimşek ve Vedat Işıkhan sınırı belirledi: En düşük emekli maaşında 2 formül

Son dakika: Bağ-Kur SSK emekli zammı Temmuz ayında bir kez daha artacak. Ocak ayında yüzde 49,25 zam alan emekliler için 4 aylık enflasyon da şimdiden netleşti. Memur emeklisinin de 4 aylık enflasyon farkı ortaya çıktı. Şimdi gözler emekli kök maaş ve en düşük emekli maaşı düzenlemelerine çevrildi. İşte en düşük emekli maaşı tahmini ve SGK emekli maaşı hesaplama tablosu…

Finans 06-05-24 13:14

Önce tabancayla vurdular, sonra sopayla dövdüler! Dehşet anları kamerada

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde iki aile arasında silahlı kavga çıktı. Biri yoldan geçen, esnaf 3 kişinin yaralandığı silahlı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde S.D.’nin silahla vurulduğu, yere düştükten sonra diğer grup tarafından tekme ve sopayla dövüldüğü görüldü. İşte o görüntüler...

Haber 06-05-24 12:16

Adana'daki çiftliği suç merkezine çevirmişler! Kalaşnikoflar, pompalı tüfekler ortalığa saçıldı; polis yüzüstü yere yatırıp yakaladı

Adana'da cezaevinden firar eden Sinan Ö., kuzeninin çalıştığı, Mehmet G.'nin çiftlik evine sığındı. Çok sayıda polis ekibi çiftliğe baskın yaptı, ortaya akılalmaz manzaralar çıktı. Giysi dolabının içinden adeta bir cephanelik çıktı. Polis ekiplerinin şüphelileri yere yüzüstü yatırıp gözaltına aldığı an dikkat çekti. Aralarında Kalaşnikof gibi tüfeklerin de bulunduğu çok sayıda silah baskınla gözler önüne serildi.

Haber 06-05-24 11:21

Muş'ta okulun elektrik ihtiyacının yarısı güneş enerjisinden karşılanıyor

Muş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 10 yıl önce çatıya kurulan güneş panelleriyle hem okulun elektrik ihtiyacının yarısı karşılanıyor hem de öğrencilere Güneş Enerji Santrali (GES) konusunda uygulamalı eğitim veriliyor.

Yurthaber 06-05-24 11:18

Partisi kongre çağrısı yaptı, Davutoğlu çıkışıyla şaşırttı: 2028'de cumhurbaşkanı adayıyım

2023'ün seçimlerinde ittifak halinde olan 6 partiden 2'sinin genel başkanı değişti. Biri ise bırakacağını açıkladı. Gözler diğer partilere çevrilirken Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'ndan şaşırtan bir çıkış geldi. Partisinden kongre sesleri yükselen Davutoğlu eleştirileri görmezden gelerek 2028'de aday olacağını belirtti.

Haber 06-05-24 10:37

Yüzündeki değişim çok konuşulmuştu! Konuyla ilgili Mahmut Tuncer ilk kez konuştu: Ivana geleceği görmüş!

Son dönemlerde estetik yapan ünlü isim sayısı arttı. Ünlüler arasındaki estetik ameliyat kervanına ünlü türkücü Mahmut Tuncer de katılmıştı. Sosyal medyanın diline düşen Tuncer, ilk kez konu ile ilgili konuştu.

Magazin 06-05-24 10:24

TRT Lefkoşa temsilcisi Sefa Karahasan tutuklandı! Eski tartışması yeniden gündem oldu: Milliyetçilik adı altında memleketi çirkefe batıranlarsınız

TRT Lefkoşa temsilcisi Sefa Karahasan'ın sahte diploma suçlamasıyla tutuklanması büyük yankı uyandırdı. Karahasan'ın tutuklanmasının ardından Denktaş ailesiyle 2021'de yaşadığı bir gerginlik yeniden gündem oldu. Karahasan için kullanılan, "Kime çalıştığını söyle de anlayalım." ifadeleri dikkat çekti. İşte detaylar...

Haber 06-05-24 09:58

Hiç beklemiyorlardı, her yer beyaza büründü 'Herkes Antalya'da denizde! Biz de burada...' Mayıs ayında kar esareti

Van’ın Başkale ilçesinde mayıs ayında etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle her yer beyaza büründü. Vatandaşlar bu kar yağışını mayıs ayında beklemediklerini belirtirken Antalya'da insanların denize girdiğini, Başkale'de ise kar esareti yaşandığını söyledi. İlçede hava sıcaklığı da hissedilir derecede düştü. Vatandaşlar sobayı tekrar kurduklarını aktardı.

Haber 06-05-24 09:51

Hatayspor kalecisi Erce Kardeşler'den hem itiraf hem sitem! '5 aydır kaşar ekmek yiyoruz' dedi, ilk kez anlattı... Volkan Demirel için övgü dolu sözler

Atakaş Hatayspor'un kalecisi Erce Kardeşler'in Gaziantep maçı sonrası canlı yayında yaptığı açıklama, 6 Şubat depremlerinin yıkımını bir kez daha hatırlattı. Zor günlerin devam ettiğini belirten Kardeşler, "Bir kulübün bu kadar sahipsiz kaldığını ilk defa görüyorum. Bir futbol takımı, basketbol idmanı yaparak maçlara hazırlanıyor. Böyle bir şey olabilir mi? 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz." dedi. Kardeşler'in Volkan Demirel'le ilgili sözleri de dikkat çekti.

Spor 06-05-24 09:45

Gram altın fiyatı için İslam Memiş ‘kırmızı çizgi’ diyerek açıkladı: Altın fiyatları yükselişe geçti: ‘Anlaşma bozulursa…’

Altın fiyatları yeni haftanın ilk gününde de yatırımcılar tarafından merak ediliyordu. Ons altın fiyatına paralel olarak yurt içinde gram altın ve çeyrek altın fiyatları yükselişe geçti. Altındaki yükselişin nedenleri ise belli oldu. Piyasa Uzmanı İslam Memiş, altın gram fiyatı için hem tahminde bulundu, hem de ‘kırmızı çizgi’ diyerek yatırımcılara dikkat çeken bir uyarı yaptı. İşte 6 Mayıs 2024 Pazartesi Kapalıçarşı güncel altın fiyatları grafiği ve gram, çeyrek, Cumhuriyet altını fiyatları...

Finans 06-05-24 09:08

Emin Pazarcı'nın paylaştığı fotoğraf olay oldu! Höst diye yanıt vermişti, AK Partili isim de topa girdi: Kısıtlanmalı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un Meksika ve Küba'ya yönelik resmi ziyaretlerini TBMM heyetiyle birlikte takip eden gazeteci Emin Pazarcı'nın paylaşımları gündem oldu. Cumhurbaşkanlığı uçağıyla birlikte fotoğrafını paylaşan Pazarcı'ya "Tasarruf tedbirleri size yok değil mi?" yorumları geldi. Yapılan eleştirilere gülerek yanıt veren Pazarcı'nın "Höst, Devlet işidir bu. Helaldir helal" ifadeleri ise dikkat çekti. Öte yandan AK Partili Birinci de topa girdi: "Mümkün mertebe kısıtlanmalı"

Haber 06-05-24 09:02

Hıdırellez, yurdun dört bir yanında kutlandı! Melis Sezen'den güllü poz

5-6 Mayıs'ta yurdun dört bir yanında çeşitli ritüellerle kutlanan Hıdrellez Şenlikleri bu yıl da coşkuyla kutlandı. Oyuncu Melis Sezen de kutlamalara gitti ve güllü pozuyla dikkat çekti.

Magazin 06-05-24 08:58