Sosyal Medyada Haberleri

Kalçasını büyütmek isterken kabusu yaşadı! Doktorlar enfeksiyonun kalçamı patlatacağını söyledi

Brezilya Popo Estetiği operasyonuyla kıvrımlarını belirginleştirmek isteyen sosyal medya fenomeni Angel Babicz yaşadığı operasyonun sonunda kabus dolu günlerle karşılaşmak zorunda kaldığını söyledi. Fenomen isim ameliyat sırasında 'onu içeriden yiyip bitiren' bir enfeksiyona yakalandığını anlattı.

Trend 2024-05-09 15:30:17

Seyircinin taşkınlığına dayanamadı sahneyi terk etti! Cem Yılmaz'ın son gönderisinde skandal olay

Son dönemde özel hayatı ve sosyal medya üzerinden yaptığı göndermelerle adından sıkça söz ettiren Cem Yılmaz bu defa son gönderisinde sahneyi terk etmesi ile gündeme geldi. Salonda seyircinin taşkınlığına dayanamayan Cem Yılmaz o kişiler salondan çıkarılıncaya kadar sahneye gelmedi. Gösterideki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-05-09 15:01:24

Tüyler ürperten görüntüler! Çiftin havuz başındaki kavgası bir anda şiddetlendi... Sevgilisini otelin havuzunda boğmaya çalıştı

Olayın tarihi ve yeri doğrulanmadı ancak sosyal medyada paylaşılan görüntülere göre Malezya'daki bir otelin havuz başında korkunç bir olay yaşandı. Bir çift havuz başında kvaga etmeye başlarken o anlar otelde bulunan bri başka müşteri tarafından odasının balkonundan kaydedildi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde adamın kadını otelin havuzunda boğmaya çalıştığı anlar yer aldı.

Trend 2024-05-09 14:57:41

Zehra Güneş: Ebrar ve Vargas takım giydi! Tarzlarıyla sosyal medyayı salladılar

Filenin Sultanları katıldıkları ödül gecesinde dikkat çekti. Başarılı voleybolcular Zehra Güneş, Melissa Vargas ve Ebrar Karakurt'un siyah takım giyerek geceye katılması ise sosyal medyada konuşuldu.

Magazin 2024-05-09 14:56:38

TikTok yasaklanacak mı? TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman'dan açıklama geldi! X'e (Twitter) Ya geleceksiniz ya geleceksiniz çıkışı

"TikTok yasaklanacak mı?" sorusu zaman zaman gündeme gelirken, TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, yaptığı konuşmada dikkat çeken bir açıklama yaptı. Yayman, komisyonun seçim sonrası gerçekleştirdiği ilk toplantısındaki konuşmada "Kimse dokunulmaz değil. Bu işin sonu burada da yasaklamaya gidiyor" dedi. Sosyal medya platformu X'e de (Twitter) tepki gösteren Yayman, "Twitter'a sesleniyorum ya geleceksiniz ya geleceksiniz" ifadelerini kullandı.

Haber 09-05-24 14:41

Kim Kardashian'ın Met Gala'da incecik beli şoke etti! Kaburga iddiaları sonrası o detay sosyal medyayı salladı

Met Gala tercihiyle dikkat çeken Kim Kardashian sosyal medyada "Kaç kaburgası alındı?" yorumlarıyla karşılaştı. İnce beliyle konuşulan Kim'in elleri de sosyal medyanın gündeminde.

Magazin 09-05-24 13:54

Gençlik festivalinde gönüllerince eğlendiler

Atatürk Üniversitesi Gençlik Festivali 2024 programları çerçevesinde Oltu Gençlik Merkezi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi ile Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi öğrencilerine çeşitli etkinlikler düzenledi.

Yurthaber 09-05-24 12:33

SON DAKİKA | Antalya'da faciadan dönüldü! Uçağın ön tekeri patladı, burun üstü iniş yaptı

Son dakika haberi: Corendon Havayolları’nın 9H-TJF tescilli Boeing 737 uçağının Köln - Alanya Gazipaşa inişinde ön tekeri patladı. Tekerin patlaması sonrası uçak ön dikme üzerine indi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, konuya ilişkin açıklamada bulundu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da, sosyal medya hesabından konua ilişkin açıklama yaptı. İşte detaylar...

Haber 09-05-24 12:30

Antalya'da düzenlenen trans bireylerin güzellik yarışması sosyal medyanın gündemine yerleşti! Sosyal medyadan yorum yağdı

Antalya'da trans bireyler için düzenlenen güzellik yarışmasına ait görüntüler sosyal medyadan paylaşılınca bir anda viral oldu. Sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çeken görüntüler gündeme yerleşirken binlerce yorum da topladı. O anlara kullanıcıların hem tepkisi hem de desteği gecikmedi.

Trend 09-05-24 11:59

İşten eve döndünce karısını başka bir adamla yakaladı! Havluya sarılmış halde bulunca sinir krizi geçirdi

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Çekim yeri belli olmayan görüntülerde bir kadının kocasını aldattığı anda eşine yakalandığı anlar yer aldı. O anlara sosyal medya kullanıcılarından adeta yorum yağdı.

Trend 09-05-24 11:42

Ekrem İmamoğlu ‘köfte’ polemiğini unutamıyor! Yaptığı son paylaşım yine olay oldu: ‘Köfte deyip geçmeyin!’

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medya hesabından son yaptığı paylaşım dikkat çekti. İBB iştiraklerinden olan BELTUR'da satılan köftelerle ilgili videoyu paylaşan İBB Başkanı İmamoğlu, "Köfte deyip geçmeyin" ifadelerine yer verdi. İmamoğlu'nun paylaşımı 31 Mart'taki seçim döneminde AK Parti'nin İBB Başkan adayı Murat Kurum'la yaşadığı 'köfte' polemiğini getirdi.

Haber 09-05-24 11:32

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll tribündeki yerini aldı! Tarzına sosyal medyadan yorum yağdı... Ne yaptığını iyi biliyor

2023 yılında Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda tribünde tercih ettiği cesur kıyafetlerinin sonrasında adından söz ettirmeye başlayan eski Hırvatistan güzeli Ivana Knöll bu kez Şampiyonlar Ligi maçı için tribündeki yerini aldı. Forma, tayt ve uzun çizmeleriyle yaptığı kombini beğeni toplayan Knöll övgü dolu yorumlar da aldı.

Trend 09-05-24 11:03

Aşk-ı Memnu'nun Adnan'ı ve Nihal'i bir araya geldi! Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya'nın değişimi gündem oldu

Yayınlandığı dönemde fırtınalar estiren, Halit Ziya Uşaklıgil’in unutulmaz eserinden televizyona uyarlanan "Aşk-ı Memnu" dizisinde baba kızı oynayan Selçuk Yöntem ile Hazal Kaya bir araya geldi. Dizide Adnan ve Nihal karakterine hayat veren ünlü isimlerin yıllar içindeki değişimleri de sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 09-05-24 11:01

Dünyanın en seksi büyükannesi deniliyordu! Yeni kariyer hamlesini açıkladı... Hayranlarını şaşkına çevirmeyi başardı

Gina Stewart, yaşıtlarına meydan okuyan fiziksel görüntüsü sayesinde dünya çapında "Dünyanın en seksi büyükannesi" unvanına sahipti. Sosyal medya paylaşımları sayesinde kısa sürede fenomene dönüşen Stewart, şimdi kariyerinde değişikliğe gittiğini söyleyerek hayranlarını bir kez daha heyecanlandırmayı başardı.

Trend 09-05-24 10:49

SGK açıkladı! 47 ilaç daha geri ödeme listesinde

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK) geri ödeme listesindeki ilaçlara ilişkin yeni bir karar geldi. 47 ilaç daha geri ödeme listesine alındı. İlaçlardan 8'i yenilikçi kanser ilacı...

Finans 09-05-24 10:19

Sert kayaya çarptı! Laf attığı kadının kocası profesyonel boksör çıktı... Eşini taciz eden şahsı hastanelik etti

İspanya'nın Leon kentinde gerçekleşen bir film galasında arbede yaşandı. Sosyal medyadan paylaşılan görüntüler kısa sürede viral olmayı başardı. Görüntülerde profesyonel boksör olan bir kişi ile eşine ve kızını taciz ettiğini iddia ettiği bir adam arasında tartışma yaşandı. Kavga bir anda kaosa dönüştü.

Trend 09-05-24 10:06

Bakan Işıkhan zam yok demişti ama... Asgari ücrete ara zamda son kulis! Canlı yayında rakam duyurdu

Temmuz ayına geri sayım başlarken milyonlarca çalışanın gündeminde asgari ücrete ara zam konusu var. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan 'ara zam' yok dese de zam için kulis bilgileri gündem olmaya devam ediyor. Asgari ücrete ara zamda son kulis ve rakam ne?

Finans 09-05-24 10:01

Ali Can Ayyıldız ile ayrılan Zeynep Bastık'tan bir garip açıklama! İlişkiler başlar ve...

Ali Can Ayyıldız ile ayrılma kararı alan Zeynep Bastık muhabirlerin sorularına verdiği yanıtlarla dikkat çekti. Bastık ayrılığa dair "İlişkiler başlar ve biter" diyerek yine sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 09-05-24 09:55

Gülşen'in yeni klibi sosyal medyayı salladı! Transparan mayosuyla yerlerde süründü

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Gülşen sahne tarzı ve iddialı kombinleriyle sıkça adından söz ettiriyor. Her açıklaması ve her paylaşımı olay olan ünlü şarkıcı bu defa son klibiyle gündem oldu. Transparan bir mayo ile adeta kendinden geçen Gülşen'in o anlarına yorum yağdı.

Magazin 09-05-24 09:42

Şaşkına çeviren TikTok canlı yayını! Bir aile evlerinin salonunun ortasında mangal yaktı... Bir gören bir daha baktı

TikTok'ta yapılan canlı yayınlar her geçen gün daha ilginç hale gelmeye devam ediyor. Son olarak bir aile TikTok canlı yayınında evlerinin ortasında mangal yaktıkları anları paylaşınca viral oldu. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü görüntülere anlam veremezken kısa sürede binlerce beğeni ve yorum topladı.

Trend 09-05-24 08:16

Hıdırellez dilek kağıdı kayalara takılınca onu almak için hamle yaptı! Bir anda dengesini kaybedince kayalara düştü...Kısmeti zorlamayın

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Görüntülerde bir kadın Hıdırellez dilek kağıdını denize atmak istedi. Kağıdı kayalara takılan kadın onu almak isterken bir anda dengesini kaybederek yere düştü. O anlar sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 09-05-24 07:45

Melis Sezen dansıyla sosyal medyada gündem oldu! Eteği düşecek diye...

'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı 'Derin' karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan ünlü oyuncu Melis Sezen son dönemde danslarıyla da dikkat çekiyor. Koç Üniversitesi Dans Kulübü'nün etkinliğinde kendini kaybeden oyuncu sosyal medyanın da diline düştü.

Magazin 09-05-24 07:42

Sivas'ta 3,8 metrelik ekmek yapan fırıncı sosyal medyadaki yorumlardan sonra daha uzun ekmek üretti

Sivas'ın Zara ilçesinde fırın işleten Erdoğan Çiçek, daha önce ürettiği 3 metre 80 santimetrelik ekmeğe sosyal medyadaki "neden 4 metre değil" yorumlarının ardından 4 metrelik bir ekmek daha yaptı.

Yemek 09-05-24 00:34

21 yıl sonra aynı sahnede! Eurovision'a davet edilen Sertab Erener'in prova görüntüleri ortaya çıktı

2003 yılında katıldığı Eurovision ile ülkemize birincilik getiren Sertab Erener 21 yıl sonra aynı sahnede görüntülendi. Everyway That I Can şarkısıyla birinciliği kazanan Erener'e Eurovision 2024'den davet gelmişti. Erener'in 9 Mayıs tarihinde gerçekleşecek sahnesi merak konusuyken prova görüntüleri sosyal medyaya sızdı.

Magazin 08-05-24 22:16

Galatasaray'ın eski oyuncusu Jo Alves, takım otobüsünde tutuklandı!

Ülkemizde bir dönem Galatasaray forması giyen Jo Alves'in tutuklandığı haberi gündeme bomba gibi düştü. 2009/2010 sezonunun devre arasında Galatasaray'a transfer olan Brezilyalı oyuncunun bu haberi kısa süre içinde sosyal medyada yayıldı.

Spor 08-05-24 18:33

Tamer Karadağlı'nın küçük kızı Zeyno Karadağlı büyüdü... Yıl dönümü konserinde sahneye çıktı! Son hali görenleri şaşırttı

Usta oyuncu Tamer Karadağlı’nın güzel kızı Zeyno Karadağlı büyüdü son hali görenleri şaşkına çevirdi. Piyano sanatçısı olma yolunda olan Zeyno Karadağlı viyola sanatçısı Feza Tüzer Gökmen’le karesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 08-05-24 17:05

Yasmin Erbil'in son pozları sosyal medyayı salladı! Sevgilisi kayıtsız kalamadı

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, bir süredir Survivor Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Erbil, Instagram hesabından yeni pozunu paylaştı. Sevgilisi Yiğit Poyraz kayıtsız kalamayıp yorum yaptı.

Magazin 08-05-24 16:38

Netflix duyurdu: Wednesday dizisinin 2. sezon çekimleri başladı! Tanıtımı bile sosyal medyada gündem olmaya yetti

Netflix'in popüler dizilerinden biri olan Wednesday'in ikinci sezon çekimlerinin İrlanda'da başladığı duyuruldu. Jenna Ortega'nın Wednesday Addams olarak yeniden izleyiciyle buluşacağı yeni sezona dair ilk teaserin paylaşılması sosyal medyada dizinin yeniden gündem olmasını sağladı.

Trend 08-05-24 15:36

Fatih Altaylı baldızının doğum gününü öpücüklerle kutladı! O paylaşım sosyal medyada çok konuşuldu

Yaptığı açıklamalar ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Gazeteci Fatih Altaylı bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi. Altaylı, baldızı Ceyda Erenoğlu'nun doğum gününü öpücüklerle kutladığı paylaşımı gündem oldu.

Magazin 08-05-24 15:17

Erol Evgin'den Ekrem İmamoğlu'yla bir araya geldi! Görüşmeye ilişkin paylaşım yaptı: Seçimlerdeki...

Sanatçı Erol Evgin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü. Evgin, görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Magazin 08-05-24 14:24

İki yılda 60 kilo verdi! Değişimiyle görenleri şaşırtan Yeşim Ceren Bozoğlu'nun son pozları sosyal medyayı salladı

Doktorlar dizisinde 'Fikret Eralp' karakterine hayat veren Yeşim Ceren Bozoğlu iki yılda tam 60 kilo vermişti. Ünlü oyuncunun son pozları çok konuşuldu. Bozoğlu'nun yeni görüntüsü ile ilgili sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 08-05-24 14:03

İstanbul'daki uçak kazasını takip eden personelin diyaloğu gündem oldu! Pilot kesin Karslı he yorumuyla paniği dindirdi

İstanbul Havalimanı'nda kargo uçağının iniş takımları açılmayınca piste gövde üstü iniş yaptığı panik anlarında havalimanı çalışanları arasında geçen diyalog sosyal medyada viral oldu. Diyalogda çalışanların da yüreklerinin ağza geldiği anlaşıldı ancak damgasını vuran sözler yabancı firmaya ait uçağın pilotu için kullanılan "Kesin Karslı" ifadesi oldu.

Haber 08-05-24 13:56

Burak Özçivit'in eşi Fahriye Evcen son pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Filiz Akın yine kendini tutamadı

Son dönemde eşi Burak Özçivit ile yaptıkları reklam anlaşmalarıyla gündemden düşmeyen güzel oyuncu Fahriye Evcen sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim bu defa son pozlarıyla dikkat çekti. Evcen'in son karelerine Filiz Akın tepkisiz kalamadı.

Magazin 08-05-24 13:19

Belediye meclisinde gerginlik! Tansiyon bir anda yükseldi, canlı yayını kestiler

Bandırma Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’nda CHP ve AK Parti grupları arasında tartışma çıktı. İki grup arasında tansiyon yükseldi, sözlü tartışma alevlenince, birbirlerinin üstüne yürüdüler. Tüm bunlar yaşanırken belediyenin sosyal medya hesaplarından yaptığı canlı yayının kesildiği görüldü. Canlı yayının kesildiğini fark eden bazı meclis üyeleri bu duruma tepki gösterdi. İşte detaylar...

Haber 08-05-24 13:15

Metroda bir anda ayağa kalkıp dans etmeye başladı! Diğer yolcular şaşkınlık dolu bakışlarla performansını izledi

Hindistan'ın Mumbai bölgesindeki bir metroda kaydedilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Görüntülerde oturduğu yerden kalkan bir kadın yolcu aniden dans etmeye başladı. Diğer yolcuların şaşkınlık dolu bakışlarının gölgesinde twerk yaparak kendinden geçen yolcunun görüntüleri gündem yarattı.

Trend 08-05-24 12:40

Sıkı dostlar Sinem Kobal, Burçin Terzioğlu ve Yasemin Özilhan bir araya geldi! 'Kızlar gecesi' paylaşımına yorum yağdı

Sıkı dost oldukları bilinen Sinem Kobal, Burçin Terzioğlu ve Yasemin Özilhan bir araya geldi. Ünlü isimlerin 'Kızlar gecesi' notu ile paylaştığı kareler sosyal medyada gündem oldu. O karelere beğeni yağdı.

Magazin 08-05-24 12:22

Met Gala'ya o anlar damga vurdu! Rita Ora tamamen şeffaf elbisesini boncuklarla kapadı! Elbisesini kocası düzeltti

Moda dünyasının en büyük etkinlikleri arasında yer alan geleneksel Met Gala büyük bir ihtişamla gerçekleşti. Ünlü isimlerin birbirinden cesur ve ilginç kostümlerle katıldığı geceye İngiliz şarkıcı Rita Ora damga vurdu. Tamamen şeffaf elbisesi ile gecede boy gösteren ünlü ismin elbisesini kocasının düzelttiği anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 08-05-24 11:45

Zengin bir ev hanımıyım dedi! Milyoner kocasına aldatma cezası çok konuşuldu: Tüm parasını alırım

Soudi Al Nadak Dubaili milyoner kocasıyla haytaına dair yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada bir hayli popüler. Kendisini "Zengin bir ev hanımıyım" diyerek tanımlayan Nadak, kocasının kendisini aldatması durumunda ona uygulayacağı cezayı anlattı. Fenomen isim milyoner kocasının kendisini aldatması durumunda tüm parasını alacağını açıkladı.

Trend 08-05-24 11:21

Sarhoş adam ortalığı birbirine kattı! Önce üstünü başını yırttı sonrasında yoldan geçen motosiklet sürücüsünü ısırmaya çalıştı

Sosyal medyada gündem yaratan bir görüntüde Hindistan'ın Chennai'nin Royapettah bölgesinde sarhoş bir İngiliz turist ortalığı birbirine kattı. İsmi açıklanmayan adam önce üstünü başını yırttı ardından ise yoldan geçen bir motosiklet sürücüsünü ısırmaya çalıştı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Trend 08-05-24 10:53

Türkiye'de yaşayan Almanlarız diyerek yaptığı paylaşımı sosyal medyada gündem yarattı! Herkes ajan olduğumuzu dünüşüyor

Türkiye'de yaşadığını dile getiren bir kadın ve bir erkeğin Alman'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşımı kısa sürede viral olmayı başardı. Türkiye'de yaşadıktan sonra günlük hayatlarında değişiklikler meydana geldiğini söyleyen ikilinin paylaşımına sosyal medya kullanıcılarından yorum ve beğeni yağdı.

Trend 08-05-24 10:43

Banyoda düştüğü söylenmişti! 'Şaibeli ölüm' dendi! Yeşim Erçetin dayanamadı açıkladı! 'Evin salonunda...

Yeşim Erçetin, 2022 yılında Fevzi Kardeseci ile Miami'de nikâh masasına oturmuştu. Ünlü isim, boşanma arifesinde olduğu eşinin ani ölüm haberini sosyal medyada duyurmuştu. Erçetin, eşinin ölümünün şaibeli olmadığını düşmeye bağlı, kafasını çarptığı, ve bu yüzden öldüğünü belirtmişti. Ünlü isim konuyla ilgili yeni bir açıklama yaptı. Erçetin, eşinin intihar ettiğini ifade etti.

Magazin 08-05-24 10:43

Övgüyle bahsetmişti, bir hafta sonra faturayı kesti! Hull City'deki hüsran sonrası Acun Ilıcalı'nın o videosu gündem oldu

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Premier Lig için play-off'a katılamadı ve sezonu 7. sırada bitirdi. Başarısızlığın faturası teknik direktör Liam Rosenior'a kesen Ilıcalı, yolları ayırdı. Rosenior'un görevine son veren Ilıcalı'nın bir hafta önce teknik adamdan övgüyle bahsettiği görüntüler ise sosyal medyada gündem oldu.

Spor 08-05-24 10:05

Demet Akalın'ın son görüntüsü görenleri şaşırttı! 11 kilo verdim

Sosyal medya paylaşımları ve sahne tarzlarıyla adından söz ettiren Demet Akalın 11 kilo verdiğini açıkladı. Akalın'ın son haline yorum yağarken takipçileri Akalın'a 'Nasıl zayıfladığını' sordu.

Magazin 08-05-24 09:57

Zeynep Bastık'ın Ali Can Ayyıldız ile mutluluğu kısa sürdü! Sebebi ise...

Dillere pelesenk olan şarkıları, sahne tarzı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Zeynep Bastık şimdi de özel hayatıyla gündem oldu. Bastık, yaklaşık bir yıldır birlikte olduğu Ali Can Ayyıldız’la yollarını ayırdı. Ayrılığın sebebi ise...

Magazin 08-05-24 09:52

Erkekleri çekici yapan özellikleri tek tek sıraladı! Sözleri sosyal medyayı ikiye böldü: Karşı cinsi çekici yapan şeyler

Sosyal medyadan paylaşım yapan bir kişi karşı cinsi çekici hale getiren özelliklerini tek tek sıraladığı bir paylaşım yapınca bir anda viral oldu. Genç kadının paylaştığı maddelerden bazılarına sosyal medya kullanıcıları itiraz ederken bazıları ise kesinlikle katıldığını söyledi.

Trend 08-05-24 09:52

Şaşkına çeviren görüntüler! Kadını süs havuzunda boğmaya çalıştı... Çevredekiler böyle yardımına koştu

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek tepki topladı. İspanya'nın Valensiya kentinde çekildiği iddia edilen görüntülerde bir adamın kadını süs havuzunda boğmaya çalıştığı anlar yer aldı. Görüntülerin devamında ise kadının yardımına iki adamın koştuğu görüldü.

Trend 08-05-24 09:23

Ayakkabı sektöründe ilerleyememişti... Mustafa Sandal tekrardan ticarete atıldı! Yeni işi çok konuşulacak

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Mustafa Sandal bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi. Sandal, geçtiğimiz yıl oğlu Yaman için Küçük Armutlu’da ayakkabı dükkanı açmıştı. Ünlü şarkıcı işler yolunda gitmeyince dükkanını kapattı. Ünlü popçu, pet shop açtı ve yeni sektöre hızlı bir başlangıç yaptı.

Magazin 08-05-24 09:20

Ankara'daki sadece kadınlara hizmet veren eğlence merkezinin görüntüleri sosyal medyada gündem oldu! Bir gören bir daha baktı

Sosyal medyada Ankara'da sadece kadınlara özel hizmet veren bir eğlence merkezinin görüntüleri paylaşılınca gündem oldu. Görüntülerde kadınların müzik eşliğindeki göbek atarak eğlendikleri anlar yer aldı.

Trend 08-05-24 08:37

Serenay Sarıkaya gala tarzıyla sosyal medyanın diline düştü! Bedeli ise dudak uçuklattı

Son dönemde özel hayatı ile adından sıkça söz ettiren Serenay Sarıkaya bu defa Netflix'te yayınlanacak olan Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin galasında boy gösterdi. Geceye kırmızı bir elbise ile katılan Sarıkaya'nın tarzı sosyal medyayı ikiye böldü. Ünlü ismin kombini için harcadığı para ise dudak uçuklattı.

Magazin 08-05-24 08:19