Dunya Frikik Haberleri

Yıllara meydan okuyan Elizabeth Hurley iddialı paylaşımıyla olay yarattı! Yine frikik vermiş

Ünlü model Elizabeth Hurley, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeyi başarıyor. Hurley son olarak dantelli kırmızı elbisesiyle olan pozlarını paylaştı. Ünlü model frikik vermekten kaçınmadı.

Magazin 2024-04-27 17:35:07

Trabzonspor'un yıldızından ilginç açıklama! ''Messi'den iyiydim''

Trabzonspor’un Kuzey Makedonyalı oyuncusu Enis Bardhi, kulüp dergisine konuştu. İspanya’da oynadığı dönemde Lionel Messi’den sonra en fazla frikik golü atan oyuncu olduğu dönemi hatırlatan Bardhi, kendisinin yıldız oyuncuyla karşılaştırılmasına ilişkin gülerek, “Ondan daha iyi olduğum zamanlar da oldu. Çünkü ben 25 faul atışında 7, o ise 52 faul atışında 8 gol atmıştı. Yüzdeye bakınca ben daha iyiydim. Biraz da gerçeğin olduğu bir şaka diyelim” dedi.

Spor 2024-04-26 17:33:15

Hadise'nin cesur dans performansı sosyal medyayı salladı! Yine Hadise çıkarmış

Son dönemlerde frikik tartışmasıyla gündemde olan Hadise'den yeni bir dans paylaşımı geldi. Cesur tarzıyla adından söz ettiren Hadise'nin dansı sosyal medyayı salladı.

Magazin 2024-04-21 11:51:09

Frikik tartışması olay olmuştu! Banu Alkan'dan dansıyla çok konuşulan Hadise paylaşımı: Hadise'nin göğüsleri...

Gündemdeki magazin olaylarıyla ilgili sık sık açıklama yapan Banu Alkan bu kez son günlerde verdiği frikikle ilgili gündeme gelen Hadise hakkında paylaşımlar yaptı. Sosyal medyada Alkan'ın Hadise ile ilgili paylaşımlarına yorum yağdı.

Magazin 2024-04-19 17:34:10

Dansıyla çok konuşulmuştu! Frikik yakalamaya çalışan kameramana sert çıktı! 'Susmayacağım...'

İddialı tarzı ve cesur sahne kostümleri ile adından söz ettiren ünlü şarkıcı Hadise son olarak Kıbrıs'ta sahne aldı. Sahnedeki dansıyla uzun süre konuşulan Hadise, kendisini yakın kadrajdan çekip frikik yakalamaya çalışan kameramana da sert çıktı. O anlar kısa sürede gündem oldu.

Magazin 16-04-24 10:49

Kristen Stewart adeta altına bir şey giymedi! Frikik vermeyi bile umursamadı

Alacakaranlık film serisinde canlandırdığı Bella karakteri ile büyük bir üne kavuşan Kristen Stewart, rol aldığı yeni filmin galasında tarzıyla dikkat çekti. Kristen Stewart adeta altına bir şey giymeden galaya geldi. Frikik vermeyi bile umursamadı...

Magazin 06-03-24 14:32

Ashley Roberts beyaz elbisesiyle zor anlar yaşadı! Frikik vermemek için...

The Pussycat Dolls grubu üyelerinden Ashley Roberts ödül gecesinde beyazlar içinde poz verdi. Derin yırtmacını düzeltmek için epey çabalayan güzel isim zor anlar yaşadı.

Magazin 03-03-24 13:41

Salma Hayek bornozuyla video çekerken frikik verdi! Bakın nasıl sansürledi

Salma Hayek, Instagram hesabında yayınladığı bir videoda bornozuylaydı. Göğüsleri açılan başarılı oyuncu içeriğine kıyamayınca göğüslerini sansürleyip öyle paylaşım yaptı.

Magazin 28-02-24 10:32

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades frikik vermekten son anda kurtuldu! Tartışma yaratan kıyafetiyle yeniden sosyal medyada gündem oldu

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanırken ünlü isim son dönemde verdiği fazla kilolarıyla gündemde. İlk olarak sırtı tamamen açık gri bir elbiseyle poz verdiğinde kemiklerinin sayıldığını söyleyen hayranlarının endişeleri nedeniyle fiziksel görüntüsü tartışma yaratan Rhoades yine aynı kıyafetle meydan okurcasına poz verdi.

Trend 27-02-24 15:12

Britney Spears dans ederken mini şortunu indirdikçe indirdi! Frikik vermekten korkmadı

Yaptığı cesur paylaşımlar ve özel hayatıyla gündeme gelen şarkıcı Britney Spears bu kez son paylaşımıyla gündeme geldi. Şarkıcı Instagram hesabından mini şortuyla dans ettiği anları paylaştı. Paylaşımı kısa süre içerisinde gündem olmayı başardı.

Magazin 18-02-24 08:51

Kanye West'in eşi Bianca Censori iyice abarttı! Frikik vermekten çekinmedi

Kanye West'in eşi Bianca Censori Super Bowl sonrası partide neredeyse çırılçıplaktı. Aylardır kıyafetleriyle gündeme gelen genç modacı garip tarzıyla frikik vermekten de çekinmedi.

Magazin 13-02-24 11:29

Kısmetse Olur Cansel Çördük frikik vermemek için emojili önlem aldı! Son hali dikkat çekti

Bir döneme damga vuran Kısmetse Olur programının gözde isimlerinden Cansel Çördük değişimiyle sık sık gündeme geliyordu. Son dönemde verdiği pozlarla dikkat çeken Çördük sütyensiz tarzıyla dikkat çekti.

Magazin 28-01-24 08:25

Erman Toroğlu Kerem'in frikik golünde kurdurulan baraja demediğini bırakmadı! Herkesi aptal yerine koymuş, rezalet

Süper Lig'in 22. haftasında İstanbulspor'u 3-1 ile geçen Galatasaray'ın galibiyetinin yankıları sürerken, eski hakem ve yorumcu Erman Toroğlu karşılaşmanın ardından dikkat çeken ifadeler kullandı. Toroğlu, Galatasaray'ın kazandığı ilk penaltı öncesi Torreira'nın faul yaptığını söylerken, Kerem'in frikik golünde kurulan barajın hatalı olduğunu dile getirdi. İşte detaylar...

Spor 26-01-24 13:54

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Emrata baştan aşağı tülden elbisesiyle poz verdi! Frikik vermeyi gülle engelledi

2014 ve 2015 yılları arasında Maxim dergisi tarafından dünyanın en seksi 100 kadınından biri seçilen Emily Ratajkowski sosyal medyadaki iddialı ve cesur paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa son pozlarıyla olay oldu. Baştan aşağı tülden bir elbise giyen Emrata frikik vermeyi gülle engelledi.

Magazin 23-01-24 15:05

Euphoria'nın yıldızı Hunter Schafer ceketinin içine hiçbir giymeyince zor anlar yaşadı

Euphoria dizisiyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu Hunter Schafer, giydiği kıyafetle zor anlar yaşadı. Sütyensiz ceket tercih eden güzel oyuncu sık sık frikik vermemek için ceketini kontrol etmek zorunda kaldı.

Magazin 23-01-24 12:11

Takipçileri sosyal medya fenomeninden canlı yayında tepki çeken hareket! O anlar kısa sürede viral oldu

Çinli sosyal medya fenomeni Ni Wenyue, TikTok'ta canlı yayın yaptığı sırada hayranlarının istediği üzerine duvarın dibine giderek amuda kalktı. Bluzunu pijama altının içine sokmasına rağmen fenomen ismin frikik vermekten kurtulamadı. O anlar kısa sürede sosyal medyada viral olmayı başardı.

Trend 23-01-24 11:36

Kim Kardashian 'mor hüküdarlık' notuyla paylaştı! Frikik vermekten korkmadı

Yaptığı paylaşımlarla ve özel hayatıyla sık sık gündem olan Kim Kardashian, noel kutlamasından fotoğraflarını paylaşmıştı. Geçtiğimiz günlerde evini aşırı şekilde süsleyerek görgüsüzlükle suçlanan ünlü isim tarzıyla yine olay olmuştu. Son paylaşımı gündem oldu. İddialı bir elbiseyle poz verdi. Pozu yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 20-01-24 14:57

Arda Güler'in Real Madrid formasıyla kullandığı frikik direkte patladı! O anlar sosyal medyada milyonlar kez izlendi

Real Madrid formasını giyen milli yıldızımız Arda Güler, İspanya Kral Kupası son 32 turunda ilk kez eflatun-beyazlı formayla sahaya çıktı. Mücadelenin ilk yarısında frikikte topun başına geçen Arda Güler'in şutu direkten döndü. Direkten dönen topun sesi televizyondan duyuldu. Güler'in müthiş vuruşu sosyal medyada kısa sürede viral oldu.

Spor 07-01-24 15:09

Arda Güler ilk maçında takım arkadaşıyla gerginlik yaşadı! Türk taraftarlar sosyal medya hesabına hücum etti...

Real Madrid formasını giyen milli futbolcu Arda Güler, İspanya Kral Kupası'nda ilk maçına çıktı. Kazanılan frikik sonrası topun başına geçmek isteyen milli oyuncumuz Ceballos ile kısa süreli bir gerginlik yaşadı. Pes etmeyen Arda Güler istediğini aldı ve frikiği kendisi kullandı.

Spor 07-01-24 00:38

Marketin ortasında frikik verdi! Kendisini izleyen adamı canlı yayında ifşa edilince olay oldu

Sosyal medya fenomeni Xia Youxin sosyal medyadan yaptığı paylaşımda marketin ortasında frikik verdiği anlarda kendisini izleyen bir adamı ifşa etti. Adam genç kızın durumu kameraya çektiğini fark edince hiçbir şey olmamış gibi arkasını döndü. O anlar sosyal medya kullanıcılarının gözünden kaçmadı.

Trend 13-12-23 15:01

Irina Shayk bilerek frikik verdi! Yok gibi eteğiyle olay poz

Kısa bir süre önce Tom Brady ile yeni bir aşka yelken açan Irina Shayk'ın bu aşkı kısa sürmüştü. Sosyal medya pozlarıyla adından söz ettiren güzel model son pozlarıyla ağızları açık bıraktı. Yok gibi eteğiyle eğilerek poz veren Shayk bile bile frikik verdi.

Magazin 04-12-23 13:29

Cardi B parti tarzıyla dikkat çekti! Frikik vermemek için göğüslerini elleriyle tuttu

Balenciaga'nın Los Angeles'taki Sonbahar 2024 defilesine Nicole Kidman'dan Kim Kardashian'a, Eva Longoria'dan Cardi B'ye pek çok ünlü isim katıldı. Gecede Cardi B iddialı göğüs dekoltesiyle dikkat çekti.

Magazin 03-12-23 14:55

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa süper minisini göstermek için şekilden şekle girdi! Yere çömelip oturunca frikik vermemek için uğraştı

Sosyal medyadan beden pozitifliğine yönelik olarak yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Ariella Nyssa süper minisi eteğiyle verdiği pozlarla beğeni topladı. Siyah bluz ve etek takımından oluşan kombiniyle sevenlerinin karşısına geçen fenomen ismin pozu kısa sürede gündem yarattı.

Trend 17-11-23 09:56

Sosyal medya fenomeni Arabella Chi plaj tarzıyla nefesleri kesti! İçine hiçbir şey giyinmeyince frikik verdi... Müdahale gecikmedi

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde 1 milyon takipçiye ulaşan Arabella Chi yine hayranlarının nefeslerini kesen bir paylaşıma imza attı. Fenomen isim bikini altını gömlekle tamamlamayı tercih edince beğeni topladı. Gömleğinin içine hiçbir şey giymeyen Chi frikik verdiğini fark edince ise kendi müdahalesini kendisi yaptı.

Trend 11-11-23 11:51

Süper Lig'in yıldızıydı! 40 yaşındaki Oscar Cardozo'dan inanılmaz frikik

Bir dönem transferde Trabzonspor'da forma giyen Oscar Cardozo 40 yaşında olmasına rağmen gollerine devam ederken adından da söz ettirmeyi başarıyor. İşte detaylar...

Spor 21-10-23 15:48

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn aşka geldi! Sevgilisinin kucağına oturup poz verdi... Frikik vermemek için uğraştı

Sosyal medyada yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan Apollonia Llewellyn sevgilisiyle aşka geldi. Fenomen isim Jai Rowe'un kucağına oturarak poz verdi. Süper minisiyle poz verdiği sırada Llewellyn frikik vermemek için uğraş verdi.

Trend 21-10-23 11:05

Sosyal medya fenomeni Julia Sandoval sokak tarzıyla büyüledi! İç çamaşırı giymedi, frikik vermekten de korkmadı

Sosyal medyada yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan Julia Sandoval, sokak tarzıyla hayranlarını büyüledi. Fenomen isim Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımda hayranlarının karşısına sokak tarzıyla çıktı. Sandoval'ın göğüs bölümü ipli cesur bluzu sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 17-10-23 10:12

Cardi B'ye 500 bin dolar değerinde hediye! Kocası frikik vermesini umursamadı

Grammy ödüllü rap'çi Cardi B, gerek müstehcen klipleri gerekse lüks yaşantısıyla sık sık gündeme gelen isimlerden. 31. yaşını iddialı kırmızı bir elbise ile kutlayan şarkıcıya kocası Offset, neredeyse 500 bin dolar değerinde 3 çanta hediye etti.

Magazin 13-10-23 14:10

Demi Moore şeffaf elbisesine hakim olamayınca frikik verdi

Yıllara meydan okuyan oyunculardan Demi Moore, Paris Moda Haftası sırasında Saint Laurent defilesinde şeffaf siyah elbisesiyle dikkat çekti. Güzel oyuncu elbisesini kontrol edemeyince göğsü açıldı.

Magazin 01-10-23 10:02

Şevval Sam galada dekoltesiyle dikkat çekti! Frikik vermemek için...

Murex D’or 2023 Uluslararası Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünün sahibi olan Şevval Sam, Lübnan'dan döndü. Ayağınız tozuyla bir galada görüntülenen Sam derin dekoltesiyle frikik vermemek için sık sık elbisesini çekiştirdi.

Magazin 21-09-23 15:02

Model TigerLily Taylor gecede fazla iddialıydı! Frikik kaçınılmaz oldu

Ünlü müzik grubu Queen'in bateristi Roger Taylor'ın 28 yaşındaki kızı TigerLily Taylor Bluebella katıldığı gecede oldukça dikkat çekiciydi. Şeffaf bir elbise giyen genç model frikikten kurtulamadı.

Magazin 18-09-23 15:27

Emily Ratajkowski cüretkâr yeşil kıyafetini kontrol edemedi! Frikik verdi

Model Emily Ratajkowski geçtiğimiz yıl defalarca kez aldatıldığını öğrenerek eşinden boşanmıştı. Ünlü model son olarak katıldığı gecede şeffaf üstüyle zor anlar yaşadı ve frikik verdi.

Magazin 14-09-23 15:21

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn frikik vermekten yine korkmadı! İddialı pozu sosyal medyayı salladı

Sosyal medyada ‘Barbi’ lakabıyla bilinen fenomen isim Apollonia Llewellyn yine iddialı bir pozla gündem yaratmayı başardı. Instagram’da yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim dantel detaylardan oluşan etek ve bluz takımının içine hiçbir şey giymeyince sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 05-09-23 15:29

Ashley Roberts minicik bikinisiyle dans edince... Neredeyse frikik veriyordu

2003’te kurulan, yıllar geçtikçe birer birer üyelerini kaybederek 2010 yılında tamamen dağılan The Pussycat Dolls grubu üyelerinden Ashley Roberts minik bikinisiyle dans edince olay oldu.

Magazin 03-09-23 10:59

Sosyal medya fenomeni Veronika Rajek bluzunu yukarı kaldırıp cesur pozunu verdi! Uyguladığı sansür bile yeterli olmadı

Sosyal medyada yaklaşık 6 milyon takipçisi bulunan fenomen isim Veronika Rajek Instagram’dan yaptığı cesur paylaşımıyla yine ilginin odak noktasına yerleşti. Fenomen isim ayna karşısındaki cesur selfiesine sansür uygulasa da frikik vermekten kurtulamadı.

Trend 01-09-23 14:06

Sosyal medya fenomeni Mathilde Tantot sokak tarzıyla bir görene bir daha baktırdı! Dantel eteğiyle frikik vermekten korkmadı

Instagram’da 10 milyona yaklaşan bir hayran kitlesine sahip olan Mathilde Tantot, tarzıyla hem şaşırttı hem de beğeni toplamayı başardı. Fenomen isim tamamen dantel detaylardan oluşan eteğiyle cesur pozlara imza attı.

Trend 30-08-23 09:39

Kanye West ve eşi Bianca Censori teknede! Sosyal medyayı sallayan frikik

Şu sıralar kameralar sık sık Kanye West ve eşi Bianca Censori peşinde. Kıyafetleriyle gittikleri İtalya'da tepki çeken çift aşk dolu bir tekne gezintisi sırasında verdikleri frikikle gündem oldu.

Magazin 30-08-23 07:07

Dua Lipa kendisinden 14 yaş büyük sevgilisinin kucağında poz verdi! Frikik dikkat çekti

Ünlü şarkıcı Dua Lipa bir süredir Fransız yönetmen Romain Gavras ile birlikte. Yaş farkından dolayı sık sık eleştirilen çiftten Dua Lipa, yeni yaşını kutladı. Yaş gününde sevgilisinin kucağında poz veren Lipa'nın frikik vermesi de gözlerden kaçmadı.

Magazin 24-08-23 15:47

52 yaşındaki ünlü sunucu Amanda Holden bikinili pozlarını paylaşınca olay oldu

Britain's Got Talent yarışmasında jüri üyesi olan Amanda Holden sezon boyunca cesur tarzı yüzünden sık sık şikayet edilmişti. Verdiği frikik ile de tanınan oyuncu ve sunucu bikinili pozlarını paylaşınca hayranlarından beğeni topladı.

Magazin 21-07-23 13:56

Ebru Polat pembe bornozuyla poz verdi! Göğüs dekoltesi olay oldu

Şarkıcılığının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettiren Ebru Polat iddialı pozlarıyla gündemden düşmüyor. Lüks yaşantısı ve estetikleriyle çok konuşulan Polat, bu defa pembe bornozuyla poz verdi. Ünlü isim frikik vermekten korkmadı.

Magazin 11-07-23 08:42

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll süper mini elbisesiyle şov yaptı! Yere sere serpe uzanınca frikik vermekten kurtulamadı

2022 yılında Katar’da düzenlenen Dünya Kupası’ndaki kıyafet seçimlerinin ardından “Dünyanın en seksi taraftarı” seçilen sosyal medya fenomeni Ivana Knöll, unvanının hakkını vermeye devam ediyor. Fenomen isim son olarak süper mini pembe elbisesiyle sere serpe uzandığı anlarda çekilen pozlarını paylaşınca çok beğenildi.

Trend 07-07-23 11:42

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn bikini altının iplerini bollaştırınca bile bile frikik verdi

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanarak kısa sürede yarım milyonu aşkın geniş bir takipçi kitlesine ulaşan fenomen isim Apollonia Llewellyn son paylaşımıyla hayranlarının gözlerini adeta şaşı etti. Fenomen isim bikini altının iplerini bollaştırınca bile bile frikik verdi.

Trend 24-06-23 09:48

Sosyal medya fenomeni sahilde zor anlar yaşadı! Köpek bikini üstünün iplerini çözünce frikik vermemek için uğraştı

Sosyal medya fenomeni Daniela Henao arkadaşlarıyla birlikte sahilde eğlenceli bir gün geçirdiği sırada yanlarına gelen bir köpekle oynamaya başladı. Oyuncu köpek fenomen ismin bikini üstünün iplerini çekmeye başlayınca işlerin rengi bir anda değişti. Henao köpeğin çözdüğü bikini üstünün düşmemesi için büyük çaba sarf etti.

Trend 14-06-23 11:03

Irina Shayk derin yırtmaçlı elbisesiyle çömelerek poz verdi! İç çamaşırının görünmesini umursamadı

Son dönemde aşk hayatı ve iddialı tarzı ile dikkat çeken isimlerden biri olan Irina Shayk cesur seçimleriyle çok konuşuluyor. İddialı paylaşımlarına bir yenisi daha ekleyen ünlü model derin yırtmaçlı elbisesiyle çömelerek poz verdi! Irina Shayk frikik vermekten korkmadı.

Magazin 08-06-23 15:22

Demi Rose bikinili pozlarını peş peşe paylaştı! Frikik vermekten korkmadı

İngiliz model Demi Rose sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Sıklıkla takipçilerinin karşısına birbirinden iddialı kıyafetlerle çıkan ünlü fenomen bu defa yine sınır tanımadı. Demi Rose pembe taşlı bikinisiyle peş peş paylaşımlar yaptı. Ünlü model frikik vermekten de korkmadı.

Magazin 07-06-23 10:34

Sosyal medya fenomeni Francis James’in dar tulumunun göğüs fermuarı bir anda patladı! İçine iç çamaşırı giymeyince frikik verdi

33 yaşındaki sosyal medya fenomeni Francis James bahçesinde dolaşırken bir anda dar tulumunun göğüs fermuarının patlamasıyla zor anlar yaşadı. Tulumunun içine iç çamaşırı giymeyi tercih etmeyen fenomen isim fermuarının göbek deliğine kadar açılması üzerine frikik vermekten kurtulamadı. James’in frikik verdiği anları paylaşması sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 06-06-23 09:41

Canlı yayında verdiği frikiklerle tanınan Amanda Holden şikayetlere inat iddialı seçimde bulundu

Britanya'nın Got Talent yarışmasında jüri olarak tanınan ünlü isim Amanda Holden çıplaklıktan ve bilerek frikik vermekten asla vazgeçmiyor. Son dönemde iddialı seçimleri yüzünden kanala şikayet yağmasının inadına Holden yarı finalde derin göğüs dekoltesi tercihiyle adından söz ettirdi.

Magazin 30-05-23 15:45

Büyük göğüslerini sığdırdığı bikinisi ağrıya neden olunca bulduğu çözüm herkesi şaşırttı

Büyük göğüslere sahip olan kadınlar yaşadıkları sırt ağrılarının yanı sıra boyundan bağlamalı kıyafetlerde boyun ağrısı yaşadıklarını belirtiyorlar. TikTok'ta büyük göğüslerini sığdırdığı bikinisiyle boyun ağrılarına karşı bulduğu çözümü paylaşan bir kadın frikik vermesinden korkan takipçilerinden çok sayıda yorum aldı.

Kadin 26-05-23 13:44

Heidi Klum iddialı göğüs dekoltesiyle poz verirken frikik de verdi

Her zaman iddialı olmayı başaran model Heidi Klum yıllara meydan okuyan güzelliğini Cannes Film Festivali'nde de sergiledi. Model Klum sarı göğüs dekolteli elbisesiyle poz verirken frikik de verdi.

Magazin 25-05-23 11:57