Kilim Hali Haberleri

Fenomen Beren Güney cinsiyet değiştirmişti... Son hali dikkat çekti: Dolguların göbeğime, belime, bacaklarıma aktığını gördüm

Cinsiyet değiştirip 30'a yakın ameliyat olan fenomen Beren Güney son haliyle gündemde. Bu işlemler için 500 bin TL harcayan Beren Güney yaşadıkları yüzünden dolgularını eritti. Fenomen "Dolguların göbeğime, belime, bacaklarıma aktığını gördüm" dedi.

Magazin 2024-05-27 10:13:45

Mert Hakan Yandaş telefonundan Galatasaray maçını izledi, Sarı-Kırmızılılar öne geçtiğindeki hali gündem oldu!

Süper Lig'in son haftası müthiş bir mücadeleye sahne olurken, cezası nedeniyle takımının maçını tribünden takip eden Mert Hakan Yandaş bir yandan da cep telefonundan Galatasaray maçını takip etti. Yandaş'ın Sarı-Kırmızılılar öne geçtiğindeki hali ise sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 2024-05-27 08:44:27

İstanbul'da defineciler şehitliği delik deşik etti: Son hali görenleri şaşkına çeviriyor...

İstanbul Arnavutköy'de bulunan şehit mezarlığı definecilerin hedefi oldu. Savaş zamanından kalan altınların gömülü olduğunu düşünen defineciler şehit mezarlarını delik deşik ederken açtıkları çukurlar ise ziyaretçiler için tehlike oluşturdu.

Haber 2024-05-26 10:30:37

Dünyanın en büyük yanaklı modeli Anastasia Pokreshchuk'un estetiksiz hali görenleri şaşkına çevirdi

36 yaşındaki Anastasia Pokreshchuk 'dünyanın en büyük yanaklarına' sahip olduğunu iddia ediyor. Devasa elmacık kemikleriyle bakanın bir daha baktığı Ukraynalı modelin estetiksiz fotoğraflarını gören şaşkına döndü.

Kadin 2024-05-26 10:18:38

7 yıl önce hobi olarak başladı şimdi aile bütçesine katkı sağlıyor! Ürünleri egzama, sedef ve mantara şifa oluyor

Elazığ’da Tuba Bahçeci’nin, fıstığın yetişmemiş hali olan menengiç özünden elde ederek ürettiği ve egzema, mantar ve sedef rahatsızlıklarına iyi geldiği bilinen sabun ve krem, en çok tercih edilen ürünlerin başında geliyor.

Kadin 26-05-24 07:54

11 kilo verdim demişti! Demet Akalın'ın formda hali dikkat çekti! Ünlü mankenden yorum gecikmedi

Sosyal medya paylaşımları ve sahne tarzlarıyla adından söz ettiren Demet Akalın 11 kilo verdiğini açıklamıştı. İzmir'de sahneye çıkan şarkıcının sahne kıyafeti çok beğenilirken formda hali ise dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 25-05-24 17:53

Aylarca kira ödememişti… Pucca evden çıktı ama evin son hali şoke etti! 'Bu kadar da olmaz'

'Pucca' ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık ev sahibiyle 16 aydır kira ödemediği için mahkemelik olmuştu. Pucca evden çıktı ama ev sahibi evin son halini paylaştı. Pucca'nın ev sahibi Jale Tuncer'in paylaşımları herkesi şoke etti.

Kulis 24-05-24 11:14

3. kez alkollü yakalanan sürücü, gülerek “İnsanlık hali” dedi

Aksaray’da alkollü araç kullanırken uygulama noktasına giren ve refüjden dönerek kaçmaya çalışan sürücü polisin hamlesiyle önü kesilerek yakalanırken, hem 1.12 promil alkollü çıkan, hem de 3 kez polise alkollü olarak yakalanan sürücü “Neden alkollü araç kullanıyorsunuz?” sorusuna gülerek “İnsanlık hali” diye cevap verdi.Olay, Hacılar Harmanı Mahallesi Selçuk Bulvarı üzerinde yaşandı.

Yurthaber 24-05-24 08:22

Burak Kut'un kızı Aden 13 yaşına bastı! Son halini görenler ise gözlerine inanamadı

90'lı yıllara damga vuran, Türk pop müziğinin başarılı isimlerinden Burak Kut sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Şarkıcı geçtiğimiz günlerde 13 yaşına basan kızı Aden'i paylaştı. Aden'in son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 22-05-24 17:47

Seferberlik için 24 yıl sonra yeni dönem! Erdoğan imzaladı, Resmi Gazete'de yayımlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelikle birlikte 24 yıllık 'Seferberlik ve Savaş Hali Tüzüğü' yürürlükten kaldırıldı. Yeni düzenlemeyle birlikte 'Seferberlik ve Savaş Hali yönetmeliği' hayata geçirildi.

Haber 22-05-24 07:24

Seferberlik ve Savaş Hali Yönetmeliği Resmi Gazete'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmeliğe göre mevcut 'Seferberlik ve Savaş Hali Tüzüğü değişti.

Haber 22-05-24 01:25

TFF'de Mesut Özil sürprizi! Mehmet Büyükekşi ile görüştü son hali görenleri şaşırttı!

Türkiye'de Fenerbahçe ve Başakşehir'de top koşturan eski futbolcu Mesut Özil, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi makamında ziyaret etti. Özil'in son hali görenleri şaşırttı. İşte detaylar...

Spor 21-05-24 15:51

En Son Babalar Duyar'ın Defne'siydi... İstanbul'u bırakıp o şehre yerleşti! Yeni işini anlattı

2002-2006 yılları arasında yayınlanan En Son Babalar Duyar dizisi ekrana geldiği dönemde büyük bir ilgiyle izleniyordu. Dizide 'Defne' karakterini canlandıran Burçak Işımer'in son hali görenleri şaşırttı. Yaşamını Ankara'da sürdüren oyuncu, şimdilerde neler yaptığını da anlattı.

Magazin 20-05-24 15:45

Çitos Efe'den sonra 'Çakıl bebek Nisan' da ortaya çıktı! Çok güzel ve minnoş oldun

Çocuktan Al Haberi programının minikleri büyüyor. Son olarak Çitos Efe'nin son hali ortaya çıkmıştı. Şimdi de Çakıl bebek Nisan olarak tanınan Nisan Aktaş'ın son pozları dikkat çekti.

Kulis 20-05-24 14:39

Zuhal Topal'ın kızı Lina büyüdü... Annesinin boyuna ulaştı! Son hali görenleri şaşırttı

Ekranları başarılı sunucusu Zuhal Topal yaptığı programlar ve rol aldığı dizilerle adından söz ettirmeyi başarıyor. Ünlü ismin kızı Lina'yı görenler çok şaşırıyor. Lina büyüdü ve neredeyse annesinin boyuna ulaştı.

Magazin 17-05-24 13:53

Survivor'dan sonra Acun Ilıcalı ile davalık olmuştu… Merve Büyüksaraç ülkeye geri döndü! Son hali şaşırttı

Eski manken Merve Büyüksaraç bir dönem Survivor'a katılmış ve yarışmanın ardından 'Adada o kadar aç değildik...Yapım ekibi yemek veriyordu.' açıklaması yüzünden Acun Ilıcalı ile davalık olmuştu. Uzun zamandır Amerika'da yaşayan ünlü isim ülkeye geri döndü. Merve Büyüksaraç'ın son hali ise sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 17-05-24 10:00

Kızılcık Şerbeti’nin Doğa’sı Sıla Türkoğlu'nun kilolu hali herkesi şoke etti! Görenler tanıyamadı

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Doğa' karakteri ile büyük beğeni toplayan Sıla Türkoğlu başarılı oyunculuğu, özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her açıklaması ve her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa kilolu haliyle dikkat çekti. Ünlü ismin o haline yorum yağdı...

Kulis 16-05-24 12:52

Deprem bölgesi için yapılandırma kararı: 2 Aralık'a kadar süre var

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve mücbir sebep hali uzatılan Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki mükellefler, 2 Aralık 2024'e kadar yapılandırma başvurusunda bulunabilecek.

Finans 16-05-24 09:45

Estetikle bambaşka biri oldu... İşte Benim Stilim Ayşegül Melisa Doğan'ın son pozları sosyal medyayı salladı! İnanılmaz değişimi şoke etti

İşte Benim Stilim'in eski yarışmacısı olan Ayşegül Melisa Doğan'ın son hali görenleri şaşırttı. Yüzündeki değişimle çok konuşulan Doğan'ın son pozları sosyal medyayı salladı.

Magazin 15-05-24 16:23

21 yıl önceki hali ortaya çıktı... Hadise o anlarda gözyaşlarını tutamadı

Son dönemde özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Hadise, Belçika'da bir müzik yarışmasında jüri üyesi oldu. Yıllar önce yarışmacı olarak katıldığı programın kanalında şimdi jüri üyeliği yapan ünlü ismin yıllar önceki görüntüleri de ortaya çıktı. Hadise nostaljik görüntüleri karşısında gözyaşlarını tutamadı...

Magazin 14-05-24 17:46

Yurt dışından döndü! Hayat Bilgisi’nin Barbie Gamze’si İpek Erdem tarzıyla dikkat çekti

Hayat Bilgisi dizisinde Barbie Gamze karakterini canlandıran İpek Erdem gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Bir süre yurt dışında yaşayıp ülkeye dönen İpek Erdem'in son hali ve tarzı dikkat çekti.

Magazin 14-05-24 14:23

‘Çitos Efe’ olarak tanınan Efe Koçyiğit’in son hali gündemde! Hâlâ çok tatlı...

2016 yılında 'Çocuktan Al Haberi' programına katılarak fenomen olan 'Çitos Efe'nin son haline Testo Taylan ulaştı. ‘Çitos Efe’ olarak tanınan Efe Koçyiğit’in görünümü ve değişimi sosyal medyada pek çok yorumu da beraberinde getirdi.

Kulis 14-05-24 06:49

Nihal Candan koğuş arkadaşı Seçil Erzan hakkında bomba bir itirafta bulundu! Ölüm korkusu, panik hali...

Kara para aklama suçlaması ile kardeşi Bahar Candan ile tutuklanan Nihal Candan, 37 kiloya kadar düşünce tahliye edilmişti. Sürekli röportaj veren Candan son olarak koğuş arkadaşı Seçil Erzan hakkında bomba bir iddiada bulundu. Candan, Seçil Erzan'ı koğuşunda istemediğini anlatarak bakın ne dedi.

Kulis 13-05-24 12:14

Eurovision gündemdeyken... Dinle şarkısıyla efsane olan Şebnem Paker şimdi ne yapıyor?

Eurovision 2024 gündemdeyken akıllara 1997 yılında katıldığı Eurovision Müzik Yarışması'nda üçüncülük elde ederek tüm ülkede büyük şöhrete kavuşan Şebnem Paker geldi. Paker'in son hali ve artık ne yaptığı merak edildi.

Magazin 12-05-24 07:21

Kırmızılar içinde çok beğenilmişti! Demet Özdemir'in şıklığının bedeli dudak uçuklattı

Son olarak başrolünü Engin Akyürek ile paylaştığı Adım Farah dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Demet Özdemir başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle sıkça adından söz ettiriyor. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çeken ünlü isim geçtiğimiz günlerde bir defileye katılmış ve kırmızılar içindeki hali çok beğenilmişti. Demet Özdemir'in şıklığının bedeli dudak uçuklattı.

Magazin 11-05-24 09:22

Hazal Kaya imaj tazeledi! Son hali çok beğenildi

Rol aldığı yapımlardaki başarısı, özel hayatı ve güzelliğiyle adından sıkça söz ettiren Hazal Kaya şimdi de yeni imajıyla gündem oldu. İki çocuk annesi Hazal Kaya'nın son hali takipçilerinden tam not aldı. Ünlü ismin yeni imajına yorum yağdı.

Magazin 10-05-24 08:13

Adriana Lima ile yaşadığı aşkla çok konuşulmuştu! İşte Metin Hara'nın son hali

Kişisel gelişim alanında yazdığı kitaplarla tanınan Metin Hara bir dönem dünyaca ünlü model Adriana Lima ile yaşadığı aşkla magazin gündeminde yer almıştı. Hara'nın son hali merak edildi.

Kulis 09-05-24 18:17

Tamer Karadağlı'nın küçük kızı Zeyno Karadağlı büyüdü... Yıl dönümü konserinde sahneye çıktı! Son hali görenleri şaşırttı

Usta oyuncu Tamer Karadağlı’nın güzel kızı Zeyno Karadağlı büyüdü son hali görenleri şaşkına çevirdi. Piyano sanatçısı olma yolunda olan Zeyno Karadağlı viyola sanatçısı Feza Tüzer Gökmen’le karesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 08-05-24 17:05

Erkek arkadaşının şoke edici sırrını öğrendi! Arkadaşları ve ailesi biliyordu ama benden sakladı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan 19 yaşındaki Laura Twyford isimli bir kadın erkek arkadaşının hali hazırda ailesi ve arkadaşları tarafından bilinen bir ilişkisi olduğunu öğrenince şaşkına döndü. Sevgilisinin tüm çevresinin kendisinden haberdar olduğunu dile getiren Tywford, "Zaten bir sevgilisi varmış. Üstelik ailesi ve arkadaşları hem beni hem de onu biliyordu. Hatta sevgilisi bile benimle ilişkisini biliyordu" dedi.

Trend 08-05-24 12:12

Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar'ın gerçek hayattaki hali şaşırttı! Son pozlarına yorum yağdı

Kızılcık Şerbeti dizisine 'Görkem' karakteri ile Özge Özacar dahil olmuştu. Oyuncunun gerçek hayattaki havalı pozları şaşırttı. Ünlü oyuncunun son pozlarına sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 06-05-24 17:45

Survivor Sabriye Şengül gözlerden uzak yaşıyor! Son halini paylaştı

Survivor yarışmasıyla daha da tanınır hale gelen milli sporcu Sabriye Şengül'ün son hali merak edildi. Survivor'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Sabriye Şengül'ün son paylaşımlarına beğeni yağdı.

Magazin 05-05-24 09:24

Şarkıcı Zara spor salonundan paylaştı! Zayıf hali ile dikkat çeken şarkıcıya yorum yağdı: Erimişsin

Dillere pelesenk olan şarkıları, güçlü sesi ve sempatik tavırlarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Zara spor yaptığı anları paylaştı. Zayıfladığı görünen şarkıcıya sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 04-05-24 14:03

Hande Ataizi ünlü dergiye kapak oldu! İddialı pozu sosyal medyayı salladı

Hande Ataizi başarılı oyunculuğu, güzelliği ve fit hali ile sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. Ataizi bu kez ünlü bir dergiye kapak oldu. Ünlü oyuncunun iddialı pozu sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 04-05-24 09:49

Mahmut Tuncer'in yüzündeki değişim dikkat çekti! Son hali sosyal medyanın diline düştü

Son dönemlerde estetik yapan ünlü isim sayısı oldukça arttı. Ünlüler arasındaki estetik ameliyat kervanına Mahmut Tuncer'in de katıldığı iddia edildi. Tuncer'in son görüntüsü sosyal medyada gündem olurken sosyal medya kullanıcıları oyuncunun estetik yaptırdığını belirtti.

Magazin 03-05-24 17:14

Yeşilçam'ın cesur kadınlarındandı... Serpil Çakmaklı son pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Hiç yaşlanmıyor

Cesur paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Serpil Çakmaklı yıllara adeta meydan okuyor. Ünlü oyuncunun son pozları sosyal medyayı salladı. Çakmaklı'nın son hali ise görenleri oldukça şaşırttı.

Magazin 03-05-24 14:08

Son hali çok konuşulmuştu! Şöhretin zirvesinde İstanbul'u terk eden Tarık Tarcan'dan radikal karar: Herkese, her şeye...

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Çarkıfelek yarışmasının efsane hosteslerinden biri olan Tarık Tarcan son haliyle çok konuşulmuştu. Tarcan, şöhretinin zirvesindeyken her şeyi geride bırakıp İstanbul'u terk etmiş ve Antalya Bozburun'a yerleşmişti. Özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan oyuncu, radikal bir karar aldı. Ünlü oyuncu, Bozburun'daki evini devretti.

Magazin 03-05-24 09:12

Farah Zeynep Abdullah yine imaj tazeledi! Yeni hali çok beğenildi

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim bu defa yaptığı imaj değişikliğiyle gündem oldu. Farah Zeynep Abdullah'ın yeni hali takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 03-05-24 07:16

Ece Seçkin’in albümü Arabistan'da başörtülü pozuyla satışta! Yorumu gündem oldu

Ece Seçkin’in yeni albümü Spektrum Arabistan müzik marketlerinde de satışa çıktı. Seçkin'in başörtülü hali sosyal medyada gündem olunca şarkıcıdan bakın nasıl bir yorum geldi.

Magazin 02-05-24 08:16

Son hali gündem olan Max Kruse'den maç sonunda isyan!

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Max Kruse'nin son hali gündem olmuştu. Kariyerine Almanya Bölgesel Lig ekiplerinden BSV Al-Dersimspor'da devam eden Kruse ilk maçına çıktı. 1-1 sona eren mücadelenin ardından eşinin kendisine izlettiği video sonrası isyan etti.

Spor 01-05-24 20:04

Nihal Candan cezaevi günlerini anlattı! 37 kiloya düştüğü söylenmişti gerçeği açıkladı! Seçil Erzan ve Dilan Polat detayı dikkat çekti

Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal Candan cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya kadar düştüğü söylenmiş ve sağlık nedeniyle tahliye edilmişti. Evinde tedavisi devam eden Nihal Candan hasta yatağında yaşadıklarını anlattı. Nihal Candan'ın son hali herkesi şoke etti.

Magazin 01-05-24 14:33

Yüz gençleştirme ameliyatı olmuştu! Petek Dinçöz'ün annesi Esra Süay Toğuş'un son hali gündem oldu! 'Evrim geçirmiş'

Boşandıktan sonra gençlik aşkıyla evlenen ve yeniden sahnelere dönen Petek Dinçöz'in annesi, yüz gençleştirme operasyonu geçirmişti. Esra Süay Toğuş'un operasyondan sonraki hali ortaya çıktı. Dinçöz'ün annesine yorum yağdı.

Magazin 01-05-24 09:02

Tarkan'ın eşi Pınar Tevetoğlu'nun son hali sosyal medyada olay oldu! Gayet doğal kadın

Megastar Tarkan 2016 yılında Pınar Tevetoğlu ile hayatını birleştirmişti. Hayatlarını gözlerden uzak yaşayan ünlü çiftten Pınar Tevetoğlu'nun son hali gündem oldu. Tevetoğlu'nun geçtiğimiz yıllarda tercih ettiği seçim kombini de çok konuşulmuştu.

Magazin 30-04-24 10:20

Dünyaca ünlü isim Mia Khalifa'nın makyajsız halleri beğeni topladı! Doğal halini paylaşınca övgü dolu yorumlar gecikmedi

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanarak dünya geneline yayılan 26 milyonu aşkın takipçiye ulaşan Mia Khalifa, Instagram hesabından son olarak makyajsız hallerini gösteren bir paylaşımında bulundu. Fenomen ismin doğal hali hayranlarından tam not almayı başardı.

Trend 30-04-24 09:54

Murat Dalkılıç 9. kez burun ameliyatı oldu! Son haline yorumlar gecikmedi: Michael Jackson olmuş

Murat Dalkılıç, geçtiğimiz günlerde dokuzuncu kez ameliyat masasına yatıp burun operasyonu geçirdi. Son hali merak edilen şarkıcının görüntüsü sosyal medyada gündem oldu. Dalkılıç'ı görenler Michael Jackson'a benzetti.

Magazin 29-04-24 15:02

Feraye Tanyolaç'ın Bebek'te ödediği kira gündemdeydi! Son pozuna yorum yağdı

Kaya Çilingiroğlu'nun eski eşi Feraye Tanyolaç'ın Bebek'teki Arif Paşa Korusu'nda yer alan apartman dairesine 11 bin lira kira vermesi gündemdeydi. Tanyolaç'ın son hali de merak edildi ve ünlü ismin bir süre önce koyduğu son pozuna yorum yağdı.

Magazin 29-04-24 14:34

Özcan Deniz'in Feyza Aktan ile olan evliliğinden olan oğlu büyüdü! 6 yaşına basan Kuzey'in son hali şaşırttı

Oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz'in, Feyza Aktan ile olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Kuzey, 6 yaşına bastı. Deniz, oğlunun yeni yaşını kutladı. Doğum gününden kareleri Özcan Deniz'in geçen yıl hayatını birleştirdiği Samar Dadgar, Instagram hesabından "Doğum günü çocuğu" notuyla paylaştı.

Magazin 29-04-24 13:25

Nihal Candan cezaevinden çıktıktan sonra ilk kez konuştu! 37 kiloya düşen Candan'ın son hali

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında başlatılan soruşturma çerçevesinde tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan tahliye edilmişti. Candan cezaevinden çıktıktan sonra açıklamalarda bulundu. Psikolojik olarak zorlandığını ifade eden Candan, "İnsan en çok ailesini özlüyor. Benim ailemden bir parça yanımdaydı, o benim şansımdı" dedi. Öte yandan Candan'ın açıklamasından Seçil Erzan sürprizi ortaya çıktı.

Magazin 29-04-24 07:54

Justin Bieber'ın ağlarken yaptığı paylaşımlar endişelendirdi! Korkutan iddia

Justin Bieber'ın son Instagram paylaşımı, şarkıcının kırılgan görünümünden endişe duyan hayranları arasında endişeye yol açtı. Bieber'in son hali ve ağlarken yaptığı paylaşımlar gündemde.

Magazin 28-04-24 14:24

Uzun zamandır ortalarda yoktu! Sertab Erener'in son haline yorum yağdı: 'Ne Sertab kalmış ne de Erener'

Bir süredir ekranlardan uzak olan Sertab Erener, 'Mecbursun' klibiyle geri döndü. Erener'in klibindeki son hali herkesi şaşırttı. Ünlü şarkıcının estetikle değişen yüzüne sosyal medyada 'Ne Sertab kalmış ne de Erener' yorumları yağdı.

Magazin 28-04-24 10:15